Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmit 5 (54 db)

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Miért nem tudok bejelentkezni az android marketbe sonny ericsson xperia x 8-al? bekapcsolom a wifit, rámegyek az alkalmazásra és beírom a bejelentkezéshez szükségs dolgokat. Kiírja hogy várjak 5 percet.5 perc után meg semmi.

ekapcsolom a wifit,rámegyek az alkalmazásra és beírom az E-mailt és a jelszót..kiírja hogy várjak 5 percet..5 perc után meg semmi..annyit ír ki hogy back :/

Legjobb válasz: Ilyen telefonom van, és nekem is ezt csinálja. :/ Lehet, hogy wifi helyett mobilinternet kéne hozzá, de nem tudom.

Ilyen telefonom van, és nekem is ezt csinálja. :/ Lehet, hogy wifi helyett mobilinternet kéne hozzá, de nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nekem van netem..kéri a wifit :/

Május 29. -én volt utolsó mensim. Juli 3-án voltam hüvelyi UH-n és nem láttak semmit, 4 tesztem pozitiv lett. MNYH. :13mm Miért nem látták, elvileg 5. héten vagyok. Ilyenkor már látni nem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam mint ahogy írod, még az idõ is stimmel. Másfél hét múlva hivtak vissza, akkor már volt szívhang is :) Nekem is azt mondta a doki, hogy már látnia kéne, de nem lát semmit a megvastagodott nyhártyán kívül..az az érdekes h ahogy haladok elõre a terhességgel, nem bizonyosodott be, hogy késõi peteérés miatt lett volna, hisz pont a meni alapján számitott terhességi kornak megfelelõen haladok. Talán azért lehet, mert a dokim gépe egy elavult leselejtezett kórházi gép...vagy nem tudom.Ne izgulj, türelem :)

Én is ugyanígy voltam mint ahogy írod, még az idõ is stimmel. Másfél hét múlva hivtak vissza, akkor már volt szívhang is :) Nekem is azt mondta a doki, hogy már látnia kéne, de nem lát semmit a megvastagodott nyhártyán kívül..az az érdekes h ahogy haladok elõre a terhességgel, nem bizonyosodott be, hogy késõi peteérés miatt lett volna, hisz pont a meni alapján számitott terhességi kornak megfelelõen haladok. Talán azért lehet, mert a dokim gépe egy elavult leselejtezett kórházi gép...vagy nem tudom.Ne izgulj, türelem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igazatok lehet!
Nyugi, nekem csak 9 mm volt a "megvastagodott nyálkahártya", ami ahogy utánaolvastam, nem is volt nagyon megvastagodva. utána egy héttel szép petezsák volt, két héttel 1 élõ embrió a maga 11mm-vel, most meg már 25mm. :)
Gratula!!Sebaj, képed lesz késõbb, az akkori mini állapotról nekem sincs képem! :) ) 2.vagyok
késöbb lehetett ovud és fiatal terhes vagy 2 hét mulva több minden látni
Majd írd meg, hogy mi volt :) 2.vagyok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Most már megnyugodtam, kedden voltam uh-n és kimutatták az élõ embriót 5 mm hosszu.Csak kár hogy fényképet nem kaptam :( 6hgv

Modern Warfare 2-ben miért nem talál semmi szervert kb.5 percig? A játék eredeti.

Kiírja, hogy 50ms-os ping, ez felmeg 150ms-ig. És csak kb 5 perc után rak be valahova.

Legjobb válasz: és zavar ha kell várni 5 percet?:)) am nekem is eredeti és ugyanez van de addig elfoglalom magam..:)

és zavar ha kell várni 5 percet?:) ) am nekem is eredeti és ugyanez van de addig elfoglalom magam..:)
1. Kevesen játszanak vele pl. tavalyhoz képest 2. Az IW egy kalap macskaszar 3. Menj egy gyors private match-re és utána keress.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt szoktam csinálni, csak akkor zavar, ha meghívnak egy meccsbe, mert akkor nem tudok belépni.
Hát a fõ ok az, hogy sajnos már kb. senki sem játszik vele, plusz még hozzájön az is, hogy az a szerverkeresõ 1 kalap kula.
A kérdező hozzászólása: Hello! Az utóbbi napokban újra aktuális lett a dolog, és sikerült megoldani. Most leírom, hogyan, hátha más még belefu a kérdésbe, mert neki se jó. Valószínû, ha nem jó neki, akkor a multiplayer menüben a "Play" opció alatt van egy olyan, hogy "Your NAT type:Strict". Ha ez van ott, akkor valószínû rootert használsz. Tehát belépsz a rooter kezelõfelületére(nálam TP-Link, tehát böngészõbe:192.168.1.1; majd mindkét mezõbe(Felhasználónév, jelszó) "admin"-t írsz). Ezután baloldatl rámész a "Forwarding" opcióra, majd az "UPnP"-re. Itt pedig Enable-t állítasz. Nekem ezután jó lett. (Nem biztos, hogy nálad is ezek az opciók vannak, de a lényeg, hogy az UPnP-t kell engedélyezni!)
Hát próbálkozni kell, lehet, hogy most nem tetszik neki de késõbb már igen. Nem gond az, ha nem tetszik neki, a zöldség ugyanolyan jó.

Miért nem szól a mélynyomó? Yamaha 5.1 erősítőn a sub kimenetet kivezetem a ládába (80w subcső, autós), de semmi, a beállítások jók. Csak aktív mélyládát hajtana meg?

Legjobb válasz: A használati utasítást kell alaposan áttanulmányozni. Még az is lehet, hogy (mint nálam) a mûszaki leírásban szerepelt a külön kimenet, de nem mûködött. (Semmi nem volt rákötve. ÁTVERÉS HONKONG.)

A használati utasítást kell alaposan áttanulmányozni. Még az is lehet, hogy (mint nálam) a mûszaki leírásban szerepelt a külön kimenet, de nem mûködött. (Semmi nem volt rákötve. ÁTVERÉS HONKONG.)
Van a subcsõben erõsítõ? A Yamaha 5.1 erõsítõben a SUB kimenet NEM erõsített... (Yamaha RX-V357-em van)
Látom nem mostani kérdés. :-) Annyit szeretnék hozzátenni hogy az autós cuccok Ohm-ja nem passzol a szobai hangcuccokhoz. Ha ezeket kevered vagy a hangfal vagy az erõsítõd fog tönkremenni!!!

Miért nem? Birom szedni a fevarin 50-mg-os tablettát az orvosom felirta, és nem birok tőle aludni feszültnek érzem magam 4-5 nap utn kiborulok mert nem alszom semmit éjjel.

Legjobb válasz: hát én most kezdtem el szedni és elsõ éjszaka én sem aludtam semmit.. aztán kiderült hogy egészet adtak éjszakára, amikor reggel-este felet kellett volna +én pont alvás elõtt vettem be és két óráig pörget úgyhogy ha lefekvés elõtt szeded be 2 órával akkor szerintem tudsz majd aludni:)

hát én most kezdtem el szedni és elsõ éjszaka én sem aludtam semmit.. aztán kiderült hogy egészet adtak éjszakára, amikor reggel-este felet kellett volna +én pont alvás elõtt vettem be és két óráig pörget úgyhogy ha lefekvés elõtt szeded be 2 órával akkor szerintem tudsz majd aludni:)

2 hónapig szedtem Cypromix fogamzásgátló tablettát, de nem vált be, és 1 hónapos gyógyszerszünetet kellett tartanom. Lejárt a hónap, 5-én kellett volna megjönnie, de semmi. Miért nem akar megjönni?

Terhes nem lehetek, 1× voltam fiúval, azóta már menstruáltam, tesztet is csináltam, és egy kivizsgáláson hasi ultrahangot is csináltak, ami kimutatta volna.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy ? Lehet hogy még a hormonjaid nem álltak be vagy stresszes volt az utóbbi idõszak. Barátnõmnek (17) is ez volt nem sokkal ezelõtt, neki 2 havija is kimaradt. Elment dokihoz, kivizsgálták és semmit nem találtak nála

Mennyi idõs vagy ? Lehet hogy még a hormonjaid nem álltak be vagy stresszes volt az utóbbi idõszak. Barátnõmnek (17) is ez volt nem sokkal ezelõtt, neki 2 havija is kimaradt. Elment dokihoz, kivizsgálták és semmit nem találtak nála
A kérdező hozzászólása: Én is 17 vagyok. A gyógyszer zavart volna be? Mikor szedtem, a gyógyszerszünetben 14 napig menstruáltam:-(( És most, hogy abbahagytam, még fel lennének borulva a hormonjaim?:-((
Igen, lehetséges Neki elvileg jövõ hónapban fognak gyógyszer felírni azért, hogy rendszeresebb legyen, szóval könnyen el tudom képzelni hogy nálad azért van ez mert abbahagytad.
Szia! Igen, elõfordulhat, h a tabitszedést befejezve kimarad a mensi. Ez azért van, mert a szervezeted eddig kapta azt a hormonmennyiséget, amitõl beállt a mensi. Ezt most megvontad tõle, úgyhogy idõbe telhet, míg újra a régi lesz.
Szia! Nekem is kimaradt a menszim mikor abbahagytam. Nincs semmi gond csak a hormonkimaradás miatt van ez.

Miért nem érzek semmit 5 hetesen? Minden rendben van?

Se hányinger, se derékfájás. A mellem egy picit megn?t eresedett, de nem fáj. Orvosnál még nem jártam.

Legjobb válasz: Szia,ne aggodj,nem lehet baj.Ha a teszt pozitiv,tuti babás vagy,2-3 hét mulva mindenképp menj dokihoz,akkorra már lessz szívhang is.Nem törvényszerü,hogy legyen hányingered és fájjon a derkad vagy bármi is.Nekem semmi bajom nem volt,megnõttek a melleim,picit érzékenyek voltak,de 13.-ik hét után elmult,azota is jól vagyok,minden redben.Ne aggodalmaskodj!Boldog babavárárst.24hetes kismama

Szia, ne aggodj, nem lehet baj.Ha a teszt pozitiv, tuti babás vagy, 2-3 hét mulva mindenképp menj dokihoz, akkorra már lessz szívhang is.Nem törvényszerü, hogy legyen hányingered és fájjon a derkad vagy bármi is.Nekem semmi bajom nem volt, megnõttek a melleim, picit érzékenyek voltak, de 13.-ik hét után elmult, azota is jól vagyok, minden redben.Ne aggodalmaskodj!Boldog babavárárst.24hetes kismama
szia, én is így vagyok ezzel ma vagyok 5 hetes és a poz. teszten kívû semmi tünetem nincs. Csak a mellem fáj, inkább a mellbimbóm, nem tudok hason aludni. Én már voltam orvosnál, azt mondta, hogy ne izguljak, lesz ez még sokkal rosszabb is, csak még nem olyan magas a hormonszintem, de az is lehet, hogy megússzuk, és nem lesznek rosszulléteink, hiszen nem törvényszerû, sok mindenkinek nincsenek ilyesfajta tünetei egész terhesség során.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást.
Ne aggódj! A tünetek késõbb is jelentkezhetnek. Nekem pl a hányinger a 7. hét körül kezdõdött, de az is lehet, hogy megúszod hányinger nélkül.
Sziasztok! Azt azért ne felejtsük el, hogy a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják (számítjuk). Ehhez képest a tényleges terhesség legkorábban 1, 5-2 hét múlva következhet be, tehát ha 5 hetes terhes vagy, vedd figyelembe, hogy ez lehet, hogy csak 3-4 hetes. És ez még elég rövid idõ ahhoz, hogy a szervezet átalakuljon és reagáljon a megváltozott állapothoz. Egyébként ez mindenkinél más. Van, aki már a fogantatás után 1 héttel érzi, tudja, hogy terhes maradt, van aki csak 6-7 hetesen. Ne aggódj, biztos minden rendben van. Boldog babavárást!
Szia! Nekem hat hetesen kezdõdött a hányinger! Egyreggel fekeltem szendvicset csinálni a férjemnek, megéreztem a hús szagát a hûtõben, amibõl elõzõ nap még jóízûen falatoztam és onnantól kezdve nem volt megállás! Kitartás és szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

A banknak a lakástörlesztést már 4-éve nem fizetik. A felgyűlt hitel már meghaladja a (21, 5) M. A bank miért nem tesz semmit az ügyben? A végrehajtó sem kopogtat. Miért?

Legjobb válasz: Egyrészt, mert moratórium van. Másrészt, ha elakarnák árverezni, nem biztos, hogy lenne rá vevõ. A bank pedig nem veszi meg, mert neki kellene az állagmegóvásról gondoskodnia. Nagyon pang a lakáspiac. A kamat viszont nõ.

Egyrészt, mert moratórium van. Másrészt, ha elakarnák árverezni, nem biztos, hogy lenne rá vevõ. A bank pedig nem veszi meg, mert neki kellene az állagmegóvásról gondoskodnia. Nagyon pang a lakáspiac. A kamat viszont nõ.
Ha cigányok akkor azért nem mert nincs mit behajtani, meg rasszizmus volna. Ha magyarok akkor jó kapcsolatok, maffia vagy ilyenek.
A kérdező hozzászólása: De akkor meddig nem lesz valami a dologból?Kilakoltatási téma már négy éve mûködik?Akkor sem értem miért nem tesz valaki valami jelzést az ügyben?
Kizárt dolog, hogy egy bank ne lépne ilyenkor.Mire eljut az ügy az árverezésig, az igen hosszadalmas.
A kérdező hozzászólása: Az eddig eltelt idõ még nem volt elég?A jelzálogoz pluszban képezõ ingatlant sem engedik eladni, pedig lenne rá vevõ.Miért nem lehet eladni?
Lehet, hogy lépett a bank, csak Neked nem árulták el. A plusz ingatlan pedig még mindig fedezet. Sõt, ha elárverezik a lakást, és nem jön be belõle annyi pénz, amennyit a bank szeretne, akkor a plusz ingatlan is elárverezésre kerül. Gondolom a 21, 5 millió már rég meghaladta a lakás forgalmi értékét.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy az lenne a fer ha a bank jelezne legalább valamit!!A lakásban lakó egyik tulajdonos fél kérvényezheti a banktól, hogy az ingatlanban lakjon a kiskorú gyerekeivel mint albérlõ?
Ha Te vagy a kezes, vagy a másik ingatlan tulajdonosa, akkor menj be a bankba! Jogod van megtudni, hogy hányadán a dolog!
A kérdező hozzászólása: Hála a Jó Istennek nem Én vagyok a vesztes ebbe az ügyben Én csak keresném a legjobb, és legkivitelezhetõbb megoldást mindenkinek!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!