Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmire se (172 db)

A böngészõnek valami baja van.. rakd újra ha nem jó akkor használj más böngészõt
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a Google Chrome-ot, letöltöttem, de nem inditja el!

Miért van az, hogy néha nem érzek semmi emberit. Ez alatt azt értem nincsenek érzéseim . Nem vagyok se szomorú, se boldog, se egyhangú, nem tudok együttérezni, konkrétan semmit nem érzek. Ez mitõl van?

Legjobb válasz: Érzései mindenkinek vannak, csak gondosan távolítjuk el magunktól az elhárító mechanizmusainkkal, tudattalanul. Ezzel az a gond, hogy kerülõutakon mindenképpen elõjönnek, pl. egészségügyi problémák formájában, vagy pánikrohamok, viselkedészavarok, depresszió, stb. képében. Minél jobban hárítod, annál elemibb erõvel fog feltörni. Sokkal jobb szembenézni az érzésekkel, mégpedig a felmerülésük idõpontjában. Ha ez neked nem megy, érdemes szakember segítségét kérni benne.

Érzései mindenkinek vannak, csak gondosan távolítjuk el magunktól az elhárító mechanizmusainkkal, tudattalanul. Ezzel az a gond, hogy kerülõutakon mindenképpen elõjönnek, pl. egészségügyi problémák formájában, vagy pánikrohamok, viselkedészavarok, depresszió, stb. képében. Minél jobban hárítod, annál elemibb erõvel fog feltörni. Sokkal jobb szembenézni az érzésekkel, mégpedig a felmerülésük idõpontjában. Ha ez neked nem megy, érdemes szakember segítségét kérni benne.

Nekem volt egy terhességi megszakitásom 8 hetesen vették el de nemis éreztem semmit azonkivül hogy nem jött meg a menstruáciom miért nem éreztem semmit se hasfájást se rosszullétet semmit? Vagy ez később szokott kiderülni?

Legjobb válasz: Biztos azért mert te azon szerencsés kismamákhoz tartoztál akiknek a kora terhesség ideje alatt nincs egyéb tünet, mint a menstruáció elmaradása.

Biztos azért mert te azon szerencsés kismamákhoz tartoztál akiknek a kora terhesség ideje alatt nincs egyéb tünet, mint a menstruáció elmaradása.
Vagyunk jó páran akiknek nincs terhességi tünetei. Én amikor terhes voltam semmi bajom nem volt.Csak azért tudták hogy terhes vagyok, mert a hasam nõtt..De se rosszullétek, se hányinger, se hangulatváltozások..semmi.9 hónap hasnövés, majd egy 10 perces enyhe fájdalommal járó szülés..Azt mondják, és szerencsés voltam..
Nekem két spontán vetélésem volt, amit be kellett fejezni mûtéttel. Én sem érzetem semmi fájdalmat (fizikait), nekem is fura volt, mert akikkel voltam fájlalták a hasukat. Én annak tudtam be, hogy nekem is a 8 hét körül volt mindkettõ. Mondjuk én még azzal is magyaráztam, hogy nekem tisztult elõtte, szóval sajna vérrel kijött majdnem minden. Nem tudom, hogy akinek élõ magzatot vesznek el, az más e.... Örülj neki, hogy nincs semmi baj.
Mázlista! :) Mármint az elõttem válaszoló. Kedves kérdezõ, örülj neki, hogy nincsen semmi bajod. Lelkileg hogy vagy? Szerintem az lehet a nehezebb.

Sony Xperia J, miért nem tudok rá rakni semmit? A gépem se ismeri fel. Memoria kártya le van védve nem lehet arra se rakni semmit.

Az számit hogy nem az eredeti adatkábelt használom??

Legjobb válasz: Adatkábel általában tök mindegy milyen csak passzoljon... Attól függ ki törte fel (gondolom root) és milyen rendszert rakott rá. Mert ha nem megfelelõ, esetleg szándékosan ilyen (amin lehet több gond pl keylogger vagy valami) akkor ez okozhat gondot, igen.

Adatkábel általában tök mindegy milyen csak passzoljon... Attól függ ki törte fel (gondolom root) és milyen rendszert rakott rá. Mert ha nem megfelelõ, esetleg szándékosan ilyen (amin lehet több gond pl keylogger vagy valami) akkor ez okozhat gondot, igen.
Az én Xperia M-emen ki lehet kapcsolni az SD kártya védettségét itt: Beállítások/Fejlesztõi lehetõségek
Ha egy csik sincs, akkor hibas lehetett a teszt. Csinalj meg egyet es reggeli vizelettel, az a biztosabb.
Szerintem is hibás a teszt!Vegyél egy másik tesztet és csináld meg reggeli vizeletbõl!

Miért nem látszik semmi a youtube hírcsatornámon? Se feliratkozás, se hozzászólás semmi.

Legjobb válasz: Mert vagy nincsen, vagy beállítottad, hogy ne látszódjon.

Mert vagy nincsen, vagy beállítottad, hogy ne látszódjon.

108kg vagyok, szeretnék mielöbb lefogyni. Szertnék kérni egy két jó tanácsot. Volt mikor 2 hónapig nem ettem kenyeret, semmi változás a súlyommal. Amugy se eszek tésztát, rizs, krumplit, és csokit se. Egyserüen miért nem fogyok? Segitsétek!

Legjobb válasz: " Egyserüen miért nem fogyok? " ha nem vagy beteg,akkor azért nem fogysz,mert még mindig viszonylag sok kalóriát puszilsz be, ha csak napi kb 1500-at ennél meg,akkor menthetetlenül lefogynál te is ,

" Egyserüen miért nem fogyok? " ha nem vagy beteg, akkor azért nem fogysz, mert még mindig viszonylag sok kalóriát puszilsz be, ha csak napi kb 1500-at ennél meg, akkor menthetetlenül lefogynál te is ,
Anyukám napi egyszer étkezik és õ attól hízott meg. Elkezdte magát tele tunkolni mindenféle étellel és lefogyott. Szerintem amiket megtiltasz magadtól azokat kéne enned. Remélem tudtam segíteni :)
fogalmam sincs, miért nem fogsz, csak azt akarom mondani, hogy az elsõ válaszolónak nincs igaza. Én 1200-as kalóriabevitel mellett nem tudtam lefogyni. 97kg voltam, amikor ezt próbáltam. Én sem vagyok beteg, pedig Cushingra is szûrtek, mert gyanús volt a dolog. Lehet, hogy nekünk nem 1 évre, hanem egy évtizedre lenne szükségünk, hogy végre leadjunk valamennyit.
Szia! Hülyeség az, hogy mindent ki kell iktatni! Valamennyi szénhidrátra, és cukorra szüksége van a szervezetünknek! Mellette szoktál mozogni? :) Mert jó volna, ha eljárnál tornázni, vagy otthon egy DVD gyakorlatsort lenyomnál, este pedig elmennél egy lightos kocogásra. Ez az 13 napos diéta sokaknak segített már, köztük barátnõmnek is. Ha végigcsináltad, akkor utána pedig térj át az egészséges életmódra, örökre :DD Mert fitten jobb. Hajrá! Kitartást :) )) http://vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap114.htm
105kg voltam fél éve amikor életmodot váltottam, most 83vagyok, de karacsonykor és husvetkor zabáltam mint egy diszno mindent :D de a huort félretéve, szerintem menj akkor dokihoz, pajzsmiriggyel nincs e gond!!
Szia nincs hang a gépeden?
Nem olyan nagy baj, hogy letörölted, csak emiatt nem tudsz most zenét hallgatni :) )

Mostanába valami lefogja a netem, tegnap lett úrja téve a windows. Tegnap semmi baj nem volt, most meg codba 700 a pingem. Nem megy se torrent, se semmi letöltés, van olyan Program amivel megnézhetem hogy mi használja a netet? Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Auslogics BoostSpeed segíthet: (magyar nyelvû: Settings > Language > Magyar... hatékony Windows-optimalizáló, internetkapcsolat listázó, gyorsító) kép: http://postimage.org/image/3fdanxd0/ down.: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Auslogics BoostSpeed segíthet: (magyar nyelvû: Settings > Language > Magyar... hatékony Windows-optimalizáló, internetkapcsolat listázó, gyorsító) kép: http://postimage.org/image/3fdanxd0/ down.: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ja! mondjuk eszközkezelõnek nevezik és benne van a Windowsban. Nem értem az ilyen cyber ninjákat akik mindenre valami fizetõs/tõrt progit akarnak használni ami a Win ben alapból benne van. szerintetek miért kerül annyiba amennyi? mert minden alap dolgot tud. CD/DWD írás stb.. egyébként a router beállításaiban illetve a tûzfal beállításaiban kéne szétnézned. :)

Az MNA miért várja el, hogy sokan csatlakozzanak a Népi Akciócsoportjaikhoz, ha ezekről nem lehet se tudni, se hallani semmit sem?

Olvastam a felhívásukat, de mivel semmi információ nincs az Akciócsoportokról, ezért így, ebben a formában a felhívást nem tartom értelmes dolognak.

Legjobb válasz: AZ MNA nem várja el. Csak alternatívát nyújtanak. Õk a személyes kapcsolattartásra teszik a hangsúlyt, ezért szerintem ha érdekel keresd meg õket személyesen, írj egy e-mailt és beszélj meg találkozót. Egyébként bõvebben ha eddig nem nézted a honlapjukon találsz információt: www.arcvonal.org Annak oka hogy nem adtak meg túl sok információt, az hogy õk azt gondolják (ami lehet hogy igaz is) hogy máés szervezetek másolják õket, valamint nem akarják a hatalom orrára kötni tevékenységüket. Álláspontjuk szerint akinek ott a helye az magától is odatalál. Egyébként én sem értem miért nem reklámozzák kicsit jobban magukat, de ami most van az is haladás, ugyanis egy éve még csak néhány videót lehetett róluk látni. Most már kezdenek nyitni.

AZ MNA nem várja el. Csak alternatívát nyújtanak. Õk a személyes kapcsolattartásra teszik a hangsúlyt, ezért szerintem ha érdekel keresd meg õket személyesen, írj egy e-mailt és beszélj meg találkozót. Egyébként bõvebben ha eddig nem nézted a honlapjukon találsz információt: http://www.arcvonal.org Annak oka hogy nem adtak meg túl sok információt, az hogy õk azt gondolják (ami lehet hogy igaz is) hogy máés szervezetek másolják õket, valamint nem akarják a hatalom orrára kötni tevékenységüket. Álláspontjuk szerint akinek ott a helye az magától is odatalál. Egyébként én sem értem miért nem reklámozzák kicsit jobban magukat, de ami most van az is haladás, ugyanis egy éve még csak néhány videót lehetett róluk látni. Most már kezdenek nyitni.
Elsõ válaszolónak: Beszélni könnyõ de azért ez nem ilyen egyszerû. Az az igazság hogy õket még a semmiért is lecsuknák. Lásd amikor 99-ben elvitték az egész csapatot plakátragasztásért, és amikor Gyõrköst leültették egy évre a semmiért. Vagy a Viking Klub. Ezek után Gyõrkös stratégiát váltott. Kivonultak vidékre, és hallgatásba vonultak. Sokáig nem is lehetett róluk tudni semmit. AZ MNA egyébként sem tömegszervezet. Az Egységes Magyarország Mozgalom és az Akciócsoportok már annál inkább. Nekik nincs olvasott médiájuk (kivéve a jövönk.info) szóval nem tudnak nagy tömegeket megmozgatni, de ez még változhat. Amúgy a plakátozás megint hülyeség, az embereket nem érdekli, a PHM is plakátozik és mégsincsenek többen.
Az elõttem válaszoló nagyon korrektül leírta a dolgot! A kérdésre válaszolva: úgy lehet csatlakozni, ha megkeresed õket! Ez nem egy jobbik-féle szervezet, ahol online benyújtod a tagjelentkezést...... Még a végére annyit hozzátennék, hogy valóban, könnyû mondani h az MNA miért nem csinál propagandát, utcai akciókat, csak abba nem gondolnak bele az emberek, hogy õk nem jobbik! a jobbik megteheti (csak sejthetjük hogy miért), az MNA-sokat rögtön beviszik. Tõlük jobban félnek, mert veszélyesebbek, ezért sem hallani róluk szinte sehol semmit. Ha a jobbiktól is valóban félnének, akkor õket ugyanúgy tiltanák, mint az MNA-t, de õket nem fogják tiltani, különben a cipi livni utánzat morvai még veszélybe kerülne, amit ugye nem lehet megtenni egy "kiválasztott haverral"
1.Nem várja el, bár jobb lenne ha többen lenének.Aki akar csatlakozni megkeresi õket.ennyi 2.Érdeklõdni kell szerintem, az okokat már elõttem felsorolta valaki. 3.Ez nem egy Jobbik alapszervezet hogy csak úgy hip-hop belégetek-kilépegetek.
Így van, egyáltalán nem várj el. Tudod itt nem az a lényeg, hogy többen legyünk 1-el. Ez nem egy szalonradikális gyülekezet ahova jóformán minden nemzeti anarchistát bevesznek meg zsidó rózsa floreseket istenítenek. A csatlakozás meg személyes kapcsolat felvétele után lehetséges. Gondolom nem vagy gügye, látod kiírva a címeket, tudsz nekik írni. Bár ha eddig magadtól nem jutottál el, akkor nagyon nagyon gondolkozz el, hogy tényleg ott-e a helyed köztük. (Nem lekezelõ vagy sértõ akartam lenni, csak nyíltan beszéltem, sértegetések nélkül, ezek után úgy értelmezed ahogy akarod)
Szervezetlenek? LOL...Nem tudom sírjak vagy nevessek az emberi butaság hallatán.. Pont a legrégebbi, legszervezettebb alakulatra mondják ezt ez tényleg vicces. De neked azért knée egy golyó a fejedbe, aztán megtudnád mi is az a szervezettség.
A kérdező hozzászólása: Persze, érthetõ, amit leírtok, hogy másolják õket és nem kötik a hatalom orrára a terveiket, viszont ezzel a nagy titkolózással tényleg csak annyit érnek el, hogy senki nem tud róluk és az akciócsoportjaikról semmit. Szerintem, ha például a HunHíron reklámoznák magukat, máris több esélyük volna megszervezni az akciócsoportokat. Posta Imre is gyakran veszi át írásaikat, akárcsak a korábban említett HunHír. Tehát így nem tudom, mennyire lesz eredményes a tevékenységük. Jöhetnek még válaszok, az eddigieket köszönöm!
Mert szervezetlen, nacionalista-rasszista félhülyék, akik képtelenek lennének mondjuk megszervezni a hulladékgazdálkodást egy városban, ellenben nagyon jó baritonnal tudnak himnuszt énekelni.
Inkább egy oroszlán mint száz nyuszi.. Az EMM meg a többi pont annak köszönheti a minõségét hogy eleve el vannak ijesztve az alkalmatlan semmirekellõ emberek. Aki meg tényleg akar, az csinálja... Jól leírták az elõttem szólók mirõl van szó.. Tehát inkább legyen egy oroszlán mint száz nyuszi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!