Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmi az (1047 db)

Miért nem jó az indavideo? Tegnap még nem volt semmi baj, de ma most nem udok lejátszani semmit, be sem jön a vidi, csak tölt aztán kiírja h a kiszolgáló nem válaszol. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Már többen jelezték hogy nem megy, ezért a hiba nem a te készülékedben van hanem az övékben. Késõ este van, akár egy karbantartás is lehet, vagy valamilyen rosszul sikerült fejlesztés és most áll. Várni kell, többet nem tudsz tenni. Nekem kiírja: kiszolgáló hiba (104)

Már többen jelezték hogy nem megy, ezért a hiba nem a te készülékedben van hanem az övékben. Késõ este van, akár egy karbantartás is lehet, vagy valamilyen rosszul sikerült fejlesztés és most áll. Várni kell, többet nem tudsz tenni. Nekem kiírja: kiszolgáló hiba (104)
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugodtam már azt hittem az én gépemnek van valami baja :D

Miért nem csatlakozik az EPC3925-ösömhöz a ZTE U960-om? A laptomom csatlakozik hozzá, semmi probléma. Jól beírom az SSID-t is, semmi válasz. Azt írja ki, hogy hatótávolságon kívül.

Legjobb válasz: Valószínûleg a telefonnal van baj talán elromlott a wifi vagy esetleg a routeren van beállítva valami rosszul. (Amúgy ezt a kérdést inkább a hardver kategóriába kellett volna feltenni)

Valószínûleg a telefonnal van baj talán elromlott a wifi vagy esetleg a routeren van beállítva valami rosszul. (Amúgy ezt a kérdést inkább a hardver kategóriába kellett volna feltenni)

Miért nem érzem azt hogy felnõttem 25 évesen? 13 éves korom óta várom, és semmi változást nem érzek. Ez miért van?

tehát, van ez a lakásom, amit anyukámtól kaptam, és ahol lakom. van egy házam amit a dédimtõl örököltem. Abból élek hogy az ki van adva 160 ért. Jól élek viszonylag, viszont a korosztályommal nem találom meg a közös hangot. nem akarnak már kerékpározni, rollerezni, görkorcsolyázni, simán spontán lenni. 5 igazi barátom van de õk pedig 16 16 18 20 21 évesek. eléggé jól tudunk lógni, csak sokat kell várni arra hogy hazaérjenek suliból, és lóghassunk, meg ha sok a házi akkor nem tudnak jönni. de nem is ez a lényeg, ez nonszensz.

Legjobb válasz: jah, és lemaradt hogy most megyek vissza tanulni, fõsulira. hogy ne legyek egyedül.

A kérdező hozzászólása: jah, és lemaradt hogy most megyek vissza tanulni, fõsulira. hogy ne legyek egyedül.
Ne haragudj de egy elkényeztetett gyerek csinál ilyeneket és mond ilyeneket amiket te leírsz itt. Senki nem azt mondta hogy ad az egyháznak, vagy ne fogadd el amit kaptál!De mondom ki kellene mutatnod hogy megbecsülöd amit kaptál és becsülöd a szüleid hogy mindent megpróbáltak neked megadni. Erre te azt írod hogy a korodbeliekkel nem jösz ki, vajon miért is?és arra vársz hogy kamaszokkal tudj lógni. igen is elkényeztetett aki fogja és csak úgy kirúgatja magát munkahelyekrõl, mert neki nem tetszik, mert vele nem lehet így beszélni. Mért te ki vagy mégis? Aki 25 évesen úgy él, hogy se nem tanul, de dolgozni sem akar, mert neki senki nem mondja meg mit csináljon az elkényeztetett és csak egy gyerek.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "nem arról van szó hogy nem szabad elfogadni amit kapunk, de adnunk is kell, és te nem tanultad meg az adunk és kapunk szabályt még." honnan szeded hogy nem tanultam meg? tudod te egyáltalán mirõl beszélsz most? vagy csak írod ami az eszedbe jut kontroll nélkül??? "Nem becsülöd meg amit kaptál, csak természetesnek veszed, hiszen egyszer sem gondoltad végig mennyit is kell érte dolgozni, hogy egy élet munkája van egy ici-pici ingatlanba is. " megmagyarázhatnád mire alapozod hogy nem beszülöm meg amim van..... hisz abból élek, nyilván megbecsülöm.... atya ég... "Egyszer nem gondoltad végig hogy a szüleid ezért mennyit is dolgoztak, vagy a mamád és nem hogy jeleznéd feléjük, hogy megbecsülõd õket, hanem még gondokat okozol nekik, mert kirúgatod magad mindenhonnan. " ismétlem magam, honnan szeded hogy nem gondoltam végig? gondolat olvasó vagy! :D mellesleg azzal hogy kirúgtak, még nem okoztam a szüleimnek problémát, max magamnak, mert össze akartam gyûjteni egy kis spórolt pénzt hogy nyáron mehessek nyaralni a tengerre :D 160 ezer jön be havonta nekem a házból... abból tartom fent magam... a munka csak plusz pénz lett volna.... ennyi.... azért megyek vissza tanulni hogy ne alantas munkát végezzek majd... "Végig gondoltad hogy a szüleid mi mindent tettek érted már?Te meg csak balhézol.GRatulálok. " kinek balhézok? mi van???? "pedig gondolom nem egy ócska helyre tették be a pici fiúkat. " 16. kerület. "És a tini gyerekekkel való lógáson kívül semmi nem érdekel!!!" anime, animecon, és ki akarok menni egyszer egy amerikai conra is, és oda vinném a barátaimat is, csak ahhoz még össze kell szednem némi pénzt, de nyáron apám tud nekem olyan munkát majd ahol összekaparhatom. asztalos segéd leszek németben apám egyik gyerekkori barátja mellett. szia.
Mamám sajnos meghalt, és a dédim is, pénzt nem nagyon láttunk, de nem is az érdekelt, a mamámét volt aki lenyúlja akkor voltunk jók, (a családomra gondolok a többesszám miatt amikor csinálni kellett valamit, ha futkosni ezért, azért, ha kapni sosem, abból kimaradtunk mindig)De ha volt kis pénzem akkor mindig vettem a nagyszüleimnek ezt-azt ennek ellenére, segítettem a mamámnak sokat és sosem vártam tõle semmit. De itthon is minden munkába besegítettem. Itt mondom nem ott van a bibi kérdezõ hogy mit kaptál!!!! A bibi ott van nálad hogy ennyi idõsen nem vagy hajlandó dolgozni, úgy gondolkodsz mint egy tini, tinikkel is veszed körül magad, nem is akarsz felnõni, munkát vállalni, nem akarsz felelõsséged vállalni, a munkásokat lenézed, ha munkát szereznek neked kirúgatod magad, mert nem tudom milyen kis királynak képzeled magad. De akirõl írtam elkényeztetett 40éves nõ, képzeld igen elkényeztetett de jé õ is dolgozik, a te korodba is dolgozott.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Olyan vagy mint egy óvodás, már ne haragudj! A szüleid valamit igen elszúrtak nálad! A középiskolát 19 évesen befejezik jobb esetben, ha van 0.év, akkor is legkésõbb 20 évesen, kérdezem én 5 évig mit csináltál te?-Mert mint írod dolgozni nem dolgozták, tanulni nem tanultál! Akkor 5 évig lógtál csak a levegõbe, lébecoltál ha úgy vesszük. Nagyon gyerekes vagy, majd apu keres nekem állást! 25 évesen nem apukának kell már állás keresnie!! Ha befejezi valaki a középiskolát egyedül megy, önállóan állást keresni, nem mint valami óvis majd apu segít. Nálad folyton majd apu, majd anyu!!! Jézusom igazi felnõtt férfi!! Milyen ember lesz belõled? A szüleid legalább megdolgoztak azért amilyük van, te meg otthon meregeted a fenekedet mert mama házából meg tudsz élni. Még a gazdag, igen gazdag emberek is dolgoznak! És 25 évesen azon jár az agyad, mint valami kis tininek milyen tengerre menj nyaralni, meg középsulis gyerekeket hogyan cipeld magaddal. Elgondolkodtató hogy ezek a gyerekek nem azért vannak éppen veled, mert van lovéd, sokak csak azért lógnak másokkal, mert ehhez-ahhoz hozzájutnak éppen. GYerekes vagy, de nagyon is.
A kérdező hozzászólása: "Senki nem azt mondta hogy ad az egyháznak, vagy ne fogadd el amit kaptál!De mondom ki kellene mutatnod hogy megbecsülöd amit kaptál és becsülöd a szüleid hogy mindent megpróbáltak neked megadni. " És honnan szedted hogy nem mutatom ki hogy becsülöm a szüleimet??? "igen is elkényeztetett aki fogja és csak úgy kirúgatja magát munkahelyekrõl, mert neki nem tetszik, mert vele nem lehet így beszélni" vagy olyan akinek van más kereseti forrása is, nem szorul rá arra a munkára, ahol mindenkibe beletörlik a lábukat.... "Aki 25 évesen úgy él, hogy se nem tanul, de dolgozni sem akar, mert neki senki nem mondja meg mit csináljon az elkényeztetett és csak egy gyerek." már az elején leírtam hogy most megyek majd fõsulira xD a dédimet rengeteget ápoltam, vettem neki mindent, fõztem neki teát, csináltam neki ennivalót amikor már nem bírt, és ott voltam vele a halálos ágyánál is ahol nem bírtam tovább és bõgtem, és õ vigasztalt. elegem van belõled hogy te idejössz, és a pofám alá fingod hogy én mennyire egy elkényeztetett, beképzelt, önzõ, hülye gyerek vagyok. hát nem vagyok az!!! és nem attól nem leszek az ha vér verítékig dolgozom magam, ahogy nem attól lesz valaki valamire való ember ha vér verítékig dolgozza magát valahol. az embert nem a munka teszi jó vagy rossz emberré. baromira nem. de te úgy látom a szocializmus "gyümölcse" vagy még, ami már kissé rohadt helyenként, de még mindig itt rondítja a levegõt. szóval baz.dmeg!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De hogy becsülöd meg amit kaptál kisfiam! Csak felhasználód amit kaptál, kis hajlandóság sincs benned hogy dolgozz és munkából éljél. ÍGy vagy úgy ki tartott vagy!!! Honnan veszem hogy ártottál a szüliednek, a kirúgatásoddal? -Mert ha kicsit is normális felfogású szüleid vannak akkor már elvárnák hogy a 25 éves fiúk a saját lábán megálljon és dolgozon, ne csak lógjon a levegõbe és kis gyerekekkel való játszadozásra vágyon. Azzal hogy nekik kellett intézkedniük a pofozkodás után már bocsi hogy ne ártottál volna nekik? Ha normális felfogásúak akkor lehet még szégyelték is magukat, amiatt amit te tettél. Ha nem az õ gyerekük lennél akkor már lettek volna következményei az esetnek. Rettenetesen gyerek vagy, úristen és csodálkozol hogy nem jösz ki más 25 évesekkel, még sok 17 éves is értelesebb, felnõttesebb felfogású mint te. Nem baj, a nagy felnõttnek majd apuka szerez munkát, hogy legyen hova menni bulizni, mert a felnõttek csak azért dolgoznak 1 hónapot hogy legyen hova menni bulizni!4 Jaj mért nem vagyok felnõtt még tedd fel?
A kérdező hozzászólása: Ha befejezi valaki a középiskolát egyedül megy, önállóan állást keresni, nem mint valami óvis majd apu segít. jah értem. a te logikád szerint ha a gyereked szeretne pénzt keresni, és te tudsz munka lehetõséget, és ha a gyerekednek felajánlod, és az elfogadja, akkor a te gyereked is egy elkényeztetett szemétláda lesz? úúúúristen apu szerzett munkát te jó ég.... milyen már hogy a szülei segítettek neki. te jó ég. hisz ez nem felnõttes hogy elfogadjuk a segítséget. :D jó ég. te nagyon buta vagy.
Kicsikém, valóban 25 éves vagy?Tuti ez? nem csak kamu hogy legyen kivel beszélgetni kicsit? Itt írogattad mindenhonnan menned kellett mert balhéztál, nem tetszett a munka, a fõnõk.Hú de felnõttes viselkedés már! Utána meg mert nyaranlni szeretnék majd addigra apu szerez valami melót! Neked már nem nyári alkalmi melóra van szükséged hanem állandóra.Te már nem kisgyerek vagy korod alapján csak viselkedésre édes. Senki nem hül ye gyerekezett le senkit.A kis középsulis gyerekek bizony totál egyedül mennek a melódiákba melót szerezni maguknak és érdekes módon képesek ott maradni, elvégezni a munkájukat hogy legyen kis pénzük, nem kötözködnek veled ellentétben a fõnökkel, nem balhéznak és még csak suliba járnak. Hát felnõttesebbek nálad az biztos.
Kisfiú! valószínûleg aki befejezte a középsulit 19-20 éves fiatal és ha apuka szerez neki állást azt a gyerek elfogadja örömmel és nem rúgatja ki magát, meg kötözködik a fõnökkel pedig nálad jó pár évvel fiatalabb, örül hogy van hova mennie dolgozni, van hol elkezdenie és érdekes módon tud dolgozni.
Tudod egy utolsó gondolat sosem a munkás rondítja a levegõt, az termel, annak a pénzõbõl élnek a lébecolok. Aki semmit nem csinál az életben, mindenhonnan kirúgatja magát, nem vállal önmagáért, tetteiért felelõsséget(majd apuka kimos minden balhéból, majd az elsikál mindent, húha nagy felelõsség vállalás)az rondít itt csak.
Én rajtad szórakoztam jót, agyad egy 5 évesé, menjél és játszál kis középsikolás gyerekekkel.Jaj majd nyáron elmegyek munkába, röhej, a kis középsikolások mennek egy hónap melóra nyáron. Már világos mért is vagy ilyen gyerekes, látom apuka is komolyan áll a dolgokhoz, szomorú, hogy szerinte normális hogy 25 éves gyerek 16 évesek szellemi szintjén áll. Az is a gyerekességedet mutatja hogy dícsekedni próbálsz milyen autód van! A szüleid jól elszúrtak téged! De komolyan 5 évig mit csináltál? Ha annyira dolgozni akartál volna akkor tudtál volna, nem rúgatod ki magad. Neked minden csak játék! Szerintem te csak egy kis 17 éves gyerek vagy és idõsebbnek akarod ki adni magad, legyen kivel dumálni, veszekedni akár. Önzõ, elkényeztetett vagy és igen is nem becsülsz meg semmit, .Megbecsülni, értékelem, vigyázzok rá és viszonzom.Ha embert becsülsz meg, viszonzod amit kaptál, teszel azért hogy akár büszke lehessen rád. Rád senki nem lehet büszke 25 évesen(ha valóban annyi vagy)évente talán pár hónapot dolgoztál, talán? És szellemileg csak iskolásokkal vagy egy szinten. Remélhetõleg ezek az iskolások mire mennek középsuliba nálad éretebbek lesznek. Továbbra is nyugodtan használj ki másokat, élj továbbra is mások által megszerzett dolgokból, mert igen nehéz a munka, még megsérül a körmöcskéd. A nagy felnõtt!!!Röhögnöm kell.Óvodás! 25 évesen 16-17 éves gyerekekhez hasonlítja magát a munka területén is.A szomorú hogy lehet a te 17 éves barátodnak több mindenje van amiért esetleg õ dolgozott meg mint ami neked van.Neked mindened más keze munkájából van. Továbbra is használd ki a szüleidet is nyugodtan! Nem kell bebizonyítanod hogy felnõttél és munkát vállani, minden napos 8 órát igénylõt mert jaj akkor mi lesz, majd apuka eltart, vagy az örökség.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy baj van a barátaid még fiatalok, gyerekek és te meg kor alapján felnõtt vagy már, de lehet hogy õk nálad sokall felnõttesebb gondokodásúak, mert úgy írsz és viselkedsz mit egy kis gyerek, pedig még egy 16 éves is komoly tud lenni ha akar, ami benned nincs meg. most még jó haverok ezek a gyerekek, hiszen van egy idõsebb haver akinek van autója, lakása, ami elõny számukra, van belõle hasznuk, de majd mi lesz késõbb ha elkerülnek innen, akkor is 5-9 évvel fiatalabbak fogsz lógni mert szellemileg velük vagy egyszinten. Ha 25 évesen 9 évvel fiatalabb barátaid is vannak, ami bizarr, hiszen 2 éve ezek még általános iskolát taposták, tehát 23 évesen általános iskolások szellmi szintjén voltál ha úgy vesszük, akkor belegondoltam hogy 18 éves korodba 12 éves barátaid voltak netán. Nem csoda hogy egy korodbeli sem akar veled lógni, mert õk már felnõttek nekik már gáz vagy, csak középsulisoknál tudsz bevágodni mert oda mész egy autóval és ott ha valaki elég gyerekes még eltudod játszani magad. Nevetséges!Fura hogy a szüleidnek nem tûnik fel és nem furcsálják mért ilyen fiatalok a barátaid , mért nincsen egy korodbeli se köztük. na jó éjt, további jó dedozást , majd apuka fut és intézkedik, ne hogy fel kelljen nõni.
mondom, hogy kamu :) csak veszekedni akar pár hónapja kiírt egy hasonló kérdést, ugyanezzel a szöveggel, csak ott még nõ volt
Aha, értem, bár egy biztos a szövege alapján nem egy 25 éves ír, hanem egy 15-17 éves talán, vagy még fiatalabb.Igen gyerek agyra, felfogásra vall.Csak hecceli az embereket.
Minek éreznéd magad felnõttnek?Hiányzik?Szerintem csak rossz oldala van a felnõtt létnek, kezdek belefáradni, beleõrülni. A 16-22 éves barátaid meg még nincsenek befásulva az élettõl, a saját korosztályom engem sem érdekel többnyire.27 vagyok. Ráérsz felnõni, ha jön magától jö, ha nem hát minek erõltetni? Jól csinálod a pénzszerzést is.(bár szomorú elõzménye volt, nagymama) Álszentek vagytok, meg irigyek, ha nektek rossz, más is szívjon?!Amikor nehéz elviselhetõ munkát is találni? Van akinek 10-9 munka halálos, mert olyan mentalitású. 27N
A kérdező hozzászólása: ", amit megteremtettek az elkényeztetett gyereküknek abból él. " Honnan szeded hogy én elkényeztetett vagyok? Onnan hogy örököltem, egy lakást szegény dédim halálából? Majd ha neked hal meg valakid és örökölsz utána, akkor a te logikád szerint te is egy elkényeztetett gyerek leszel, ha azt pénzé teszed? Jah nem, nem dolgoztál meg érte, így nyilván majd az egyháznak adományozod, vagy a szegényeknek, akik szintén elkényeztetettek lesznek mert kaptak valamit.... ejha. "Nõlj fel, menj dolgozni és ne más hátán és kapcsolatain keresztül szerezz mindent meg!!43" Még mindig örököltem, nem sóvárogtam, hanem a dédim így döntött hogy rám hagyja. ennyi.... ezt aztán a kapcsolatokon keresztül, mások hátán megszerzett vagyon...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Fogalom zavar van nálad kisfiú!!! Még nagyon az vagy egy kisfiú, nem dolgozom, már próbálgattam, ezt írod, aztán apámék húztak ki a csávából, mert nem bírtam megmaradni a munkahelyen.... Itt nem azon akadtak fennt hogy lakást kaptál, hanem nem dolgozol 25 éves vagy és nem dolgozol, arra vársz otthon hogy a kis iskolás, középsulis gyerekek hazaérjenek és te mint valami kisgyerek velük játhass úgymond.bocs de ez egy vicc.!!! Dolgozni meg nem akarsz, igen is eltartanak, hiszen nem dolgozol a bejött pénzért az másébõl van. Ha nem lenne nagyi háza, nem lenne mibõl megélni, hiszen egy lakás fenntartása is sokba kerül, de még ezt sem fogod fel!!! Dolgozni nem akarsz!!!KÖZépsulisokkal játszani igen!!!A dolgozó embert meg lenézed!!! Mami ingatlanja nélkül semmilyen pénzed nem lenne, azt is más teremtette meg, nem te.Te csak használod. nem dolgoztál érte, és nem is akarsz dolgozni
Akkor érzed majd úgy ha családot alapítottal!
Vagy ha dolgoznál, akkor is felnõttebbnek éreznéd magad.
A kérdező hozzászólása: próbáltam dolgozni többször is, de amikor elkezdett oltogatni a fõnököm, mint a többi szerencsétlent, akik nem szólalhatnak meg, mert nagyon fontos az állásuk.... akkor én mindig összevesztem vele durván, egyiket szájba is vertem, abból ügy is lett, de megúsztam egy kis bírsággal, mert anyukám kihúzott a szarból. õ is meg apukám is jogász.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lehet most meg foglak bántani amit írok, mert soha semmiért nem kellet megküzdenek az életben, hanem a feneked alá rakták. Az emberek 90%-a egy életen át dolgozik hogy háza vagy lakása legyen, ami egy csomó lemondással jár, valahogy összekaparod jó pár év alatt, jó pár év munkával 90 000 Ft-ból, úgy hogy tegyük fel csak 30-40000 tudsz a bankba rakni havi szinten a bankba, a többit mivel nem tartatod el magad, tehát a kölcségekhez hozzájárulsz(számlák), jó pár év mire ebbõl lesz 3 milla, aztán a többire kölcsönt veszel fel, hogy legyen 7-8 milláért lakásod és kiadod albérletbe vagy 25 évig törleszted a fenntmarad összeget. Te meg nem dolgoztál meg érte, hanem feneked alá tették a lakást, utána meg a mamád álltak szintén meg nem dolgozva még oda raktak házat, amibõl megint érdemtelenül pénzt kapsz és abból, a semmittevésért élsz jól. Nem egy ismerõsõm van aki szintén érdemtelenül jutott, nem meg dolgozva házhoz, lakáshoz, autóhoz és tök természetesnek veszik hogy semmiért nem dolgoztak meg, és mi jár nekik, mit kapnak anyucitól, de jajgatni azt tudnak.És egyik sem tud anyuka nélkül megállni még 40 éves fejjel sem a lábán, az egyik most vállt megint, és röhej, elsõ válásnál is kapott tetõterep, szobákat, fürdõszobát a feneke alá, a megvett házhoz, és rinyált, meg futott hogy támogatást kapjon az önkormányzathoz, aztán fel volt háborodva mért nem kapta meg, és nem értette hogy mért is szúrja ez mások szemét. A válasz hogy mért szúrja:mert más valóban 90 000 ft ból él meg, abból kellett küzdenie és mindent saját munkájából, lemondásokból, évek alatt összehoznia és ha nála megszünik a munka, állástalanság lesz az sem kap támogatást erre oda jön egy ilyen pénzelt buksza és sír-rí, mikor vállás után is több millát oda nyomnak a feneke alá, ami tök természetes neki. Most következõ vállásnál, ismét rinyál, új búrotok, anno idején második házasságnál anyuci pénzébõl használt kocsi.Soha semmiért nem küzdött meg, de totál természetes hogy minden csak kapjon, aztán rinyál a másik nagyszülõ mért nem nyomatja még az is õket manival. Kérdés:Elgondolkodott mit tudna felmutatni valójába amit õ szerzett meg úgy hogy dolgozott és a ktg-hez hozzájárult mert ha egy fillért nem ad le otthon, akkor akár tetszik, akár nem más tarja el õt.Semmilye se lenne. Kérdés:Mi az amit valóban õ ért el, ami nem más érdemébõl, munkájából van. Amit megtapasztaltam az ilyen agyon pénzelt, kényeztetett emberek, akiket folyton támogatnak, folyton rinyálnak és ha nincs aki kihúzzak õket ha baj van összeroppannak, nem olyanok mint a felnõttek, csak mint egy csomó elkényeztetett gyerek, akiknek nagy a szájuk de egyedül egy nullák és ha egy kis baj beüt, már hallni készülnek. Bocs ha megsértettelek, de én ezt tapasztaltam. Nem a külsõdtõl leszel felnõtt, hogy mennyire nézel ki fiatalnak, vagy éppen idõsebbnek. De ahogy leírod egy csomó mindenért nem kellett semmit sem tenned, úgy hogy semmit nem teszel jön be pénz, mintha csak állandóan nyomatnának és amíg ez így megy nem leszel felnõtt, hiszen mindig is más fog neked megteremteni dolgokat. Még valamit:A felnõtt ellátja magát, egy nagy kamasztól is elvárható lenne hogy a saját dolgait maga intézze, de sokan nemtõl függetlenül annyira el vannak kényeztetve hogy anyuci kivasalgat neki, szendvicseket készítget stb, hol felnõtt ha más csinál és intéz mindent helyette. Azt is gondold végig hogy csupa középiskolással jársz együtt, iskoláskorú haverjaid vannak, nem felnõtt emberek, olyanok akiket valószínûleg még anyuka rendezget sok mindenbe.16 éves nagyon fiatal még, te meg 25 éves vagy. Amíg gyerekekkel lógsz és kiszolgálnak, más munkájából, érdemébõl vannak a dolgaid addig nem leszel felnõtt, ha 40 évesen más rendez hiába vagy 40 éves csak korban vagy felnõtt de másban nem. Ha megbántottalak bocs, de én ezt tapasztaltam.Sok ember van aki érdemtelenül jutott dolgokhoz, és folyton más rendezi, irányítja õket, nem a saját lábukon állnak, nem a megkeresett pénzbõl élnek, csak úgy hogy semmit nem tettek kapnak mindent, hol lenne, vállna így belõlük felõtt.
Errõl van szó, egy elkényeztetett gyerek vagy csak, aki soha semmit nem tett az életbe, mindig elsikál más helyette mindent, és nem a munkatársaid voltak a szerencsétlenek, csak még ehhez is gyerek vagy hogy észrevedd hanem te vagy szerencsétlen mert az õseid nélkül egy nulla vagy és utcán lennél már. Õket használod ki akár tetszik akár, nem az õ pénzükbõl élsz, semmit nem tettél le az asztalra.
akármilyen alantos munkát is végezz is akár aki dolgozik az nem szerencsétlen, nem lenézni való, az a lenézni való aki mások hátán kapaszkodik fel és mások pénzébõl él. A kukás sem szerencsétlen, mert legalább elment dolgozni, nem mást használni, nyúl le anyagilag.
A kérdező hozzászólása: elõször is nem sírok ríok, nem vagyok idióta, buta nõszemély. a dédnagyim -RIP :'((- nagyon szeretett engem, és ezért rám hagyta a házát, anyukámék meg már kisgyerekkoromban eldöntötték, hogy összehoznak majd nekem egy lakást a 18. szülinapomra. most ezzel mi a gond? egy szem gyerek vagyok. soha nem álltam még sorban segélyért... és nem is akarok, mert nem fogok bemenni abba a bûzbe a munkanélkülibe, és sorban állni azért amire nincs szükségem... mellesleg szerinted ki foglalkozik a kiadott ingatlannal? én. Jó mikor volt egy bérlõ aki nem igen akart kimenni, akkor anyukám segített. elég keményen a tökére lépett, de amúgy sztem ez belefér egy anya fia kapcsolatba hogy amíg tudja segíti a gyerekét ha az rá szorul.
a kérdésben még férfi voltál... :D kamuuuu!!!!!!
egyébként már olvastam másik kérdésedet, ott is a házaiddal dicsekedtél, illetve azokat a nõket szapultad, akik háztartásbeli lét helyett dolgozni járnak... látom, nagyon unatkozol, inkább menj ki a valóságba és éld az életet
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszoló példálózott valakivel, aki eltartatja magát, és feltételeztem hogy nõ volt az a személy. erre írtam hogy nem vagyok nõ... de mind egy, ne is olvasd el amit a másik írt, csak kamuzz :D és amúgy soha nem szapultam még nõket...
Bocs felnõtt férfi vagy már bõven dolgoznod kellene és magad eltartani, nem anyuka pénzébõl élni, ami a mamád házából bejön azért te nem dolgoztál meg. És lenézed azokat akik dolgoznak meg te akarod õket szerencsétlennek nézni. Azért sértõdtél meg mert a szemedbe mondta valaki hogy amid van azért te semmit az ég adta világon nem tettél, hanem a feneked alá tolták, más pénzébõl, más munkájából van és még arra sem vagy hajlandó hogy normálisan dolgoz és le nézed akik dolgoznak. A szüleid nélkül csak egy nulla vagy, sehol sem lennél, ez van hiába nem tetszik.Az a buta aki nem hajlandó dolgozni, tenni valamit az életbe. Kédezem tõled elgondolkodtál már azon hogy mid van amiért valóban te küzdöttél meg? anyukádék nélkül te sem lennél sehol, csak munkanélkülibe ügyörögnél! És aki ott ül nem kell lenézni, mert sokszor önhibájukon kívül veszítik el az emberek a munkájukat.
Kérdezõ hiába vagy férfi te is úgyan az a helyzet vagy mit a leírt nõ, hiszen a ház mama munkájából van, az õ házából jön a pénz, nem munjából, lakásod anyuka pénzébõl van, nem te dolgoztál meg érte. Aki más pénézbõl él, nem maga dolgozik meg azért amilye van az is eltartatja magát, ha úgy vesszük.Röhej. Amibõl élsz nem a te érdemed, te nem dolgoztál azért meg, más munkájából van, akkor mirõl beszélsz? Nem munkából jön be a pénzed? A lakásod sem munkádból jött össze! Dolgozni nem dolgozol, másokat akik meg megdolgoznak és eltartják magukat te nézed még le. ELTARTANAK hiszen mindenen más munkájából van, más érdemébõl
nem munkádból (ezt akartam írni)
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); jó savanyú a szõlõ arrafelé :) "Amibõl élsz nem a te érdemed, te nem dolgoztál azért meg, más munkájából van, akkor mirõl beszélsz? Nem munkából jön be a pénzed? A lakásod sem munkádból jött össze! " igen, örököltem miután a dédim meghalt, és kaptam 18. szülinapomra egy kis lakást. ÉÉÉÉÉÉS?????? emiatt már ki kell fakadni, és ott szidni, megpróbálni megalázni ahol csak tudsz? tudod ha neked lett volna ilyen dédid, és te kapod ezt, és anyukádtól te kapsz lakást a 18. születésnapodra, szerintem te is elfogadod, ahogy MINDEN épp eszû ember a földön.... miért ne fogadnám el? egyik az örökségem, a másik meg az amire születésem óta gyûjtöttek nekem a szüleim.... mellesleg nem is nagy értékû lakás... "ELTARTANAK hiszen mindenen más munkájából van, más érdemébõl" fogalom zavarban szenvedsz. Nem tartanak el. A ház az enyém, amit a mamám halála után örököltem, mert õ így VÉGRENDELKEZETT, és a lakás is a saját tulajdonom. az egyik ki van adva, és pénz jön belõle, és ebbõl tartom fent magam. akkor ki tart el? mert nagyon úgy érzem hogy a házamból befolyt pénz tart el... és nem anyukám....
DE sok féle SEGÉLY van, az is egyfajta segély a dolgozó emberek szemébe amikor valaki nem hajlandó elmenni dolgozni, de mivel jól keresõ szülei vannak azok munkájából, amit megteremtettek az elkényeztetett gyereküknek abból él. Végülis a te segélyed a nagymama házából van. Nõlj fel, menj dolgozni és ne más hátán és kapcsolatain keresztül szerezz mindent meg!!43 Akkor majd talán felnõsz ha egyszer az életbe úgy lesz valamid hogy kapcsolatok nélkül szerzel valamilyen állást és abból tartod teljesen el magad!!! Amíg mindent úgy kapsz hogy semmit nem tettél érte és amíg mindig lesz valaki aki kihúz a csávából addig felnõtt nem leszel. A munkás embert meg ne nézd le egyenlõre õ termeli ki a pénzt, még az irodában ülõknek is!!!! Totál mindegy milyen nemû emberrõl is beszélünk.!
Ez nem álszentség.A srác kamuzik, mert volt amikor lánynak adta kimagát.De ha igaznak vennénk a történetét akkor is el kell gondolkodni az egészen. Az a gáz, hogy semmiért nem tett soha semmit az életbe, mindent a segge alá tettek és az ilyen embereket nem szeretik igazából senki sem, csak aki szintén ilyen, vagy csak azért lógnak velük mert ki lehet használni õket addig is, elcipeli a segged kocsival, fizet egy üdítõt, sört, kaját.Láttam nem egy ilyet. Megmondta munkát próbáltak szerezni nem is ócskát az sem volt jó neki!25 éves munkája nem volt, tanulni nem tanult mit csinált évekig akkor.Szellemileg meg 16 évesek szintjén van Lenézi és becsmérõen nyilatkozik azokról akik tiszteségesen dolgoznak és munkából szerzik meg a mindennapi betevõiket, mindenüket .Ne hogy az szégyelje már magát aki dolgozik és nem lébecol!Itt a lényeg szerintem!!! MIndent a szülõk pénzén vagy kapcsolatán megszerezni, az ilyen embernek ha nem lenne befolyásos vagy kapcsolatokkal rendelkezõ szülõje megnézhetné magát, sehol sem lenne csak a süllyesztõbe. Senki nem mondta hogy egy fiatal ne éljen, ne kapcsolódjon ki, de még egy tininek is vannak kötelességei, nem lehet folyton kihasználni és más által megszerezni mindent.Én azt utálom amikor ott a sok 20-30 éves fiatal és még mindig kihasználják az õseiket, még mindig a szülõk istápolják, csinálnak meg otthon mindent, az utolsó csepp vérükig leszipolyozzák õket, mert a fiatal mit csinál arra hivatkozik anyu úgyis szívesen kivasalja, elkészíti a szendvicsem, minek erõltessem magám még 22-28 éves fejjel akár.HOl felnõtt valaki akit kiszolgálnak, aki helyett megcsinálnak mindent? Én ezt látom egyre több a fiatal akik a végtelenségig kihasználják az õket körülvevõket és semmit sem becsülnek meg, anyuka szerez egy állást a gyerek meg elszúrja, nem érdekli és még röhög a markába. Senki nem mondta hogy ne éljen egy fiatal, de ha valóban felnõtt akkor legyen felelõssége is, és ne anyuka menjen rendbe rakni a lakást, a szobáját ne az csináljon neki már mindent, és most nem konkrétan a srácra vagy lányra éppen kinek adja ki magát gondolok hanem általánosságba.Mert az óvisokat kell kiszolgálni, ha felnõtt akkor tessék mutassa hogy felnõtt, de még egy nagy kamasztól is elvárható hogy csináljon valamit, legyen valami feladata hamár mindent odateremtenek neki.

Milligest után teherbeesés? 3 évig szedtem és már 6 hónapja abbahagytam. De semmi. Miért? Miért nem mondta az orvos, hogy baj lehet utána?

Legjobb válasz: Mert nem lehet baj utána. Nem a gyógyszer okozza valószínûleg, az sem bizonyított, hogy a méhnyálkahártyát elvékonyítaná. 6 hónap még nem sok idõ, kivizsgálni is csak 1-1,5 év után szokás. Drukkolok, hogy hamar összejöjjön!

Mert nem lehet baj utána. Nem a gyógyszer okozza valószínûleg, az sem bizonyított, hogy a méhnyálkahártyát elvékonyítaná. 6 hónap még nem sok idõ, kivizsgálni is csak 1-1, 5 év után szokás. Drukkolok, hogy hamar összejöjjön!
Nem hiszem, hogy a gyógyszer a hibás! Sajnos a baba nem megy egyik napról a másikra! Mármint a teherbe esés! Fõleg, ha rágörcsöltök, hogy most legyen baba, akkor fõleg! Van aki iszonyat szerencsés, de van akinek évekig kell várnia egy babára! SAJNOS! Én is türelmetlen vagyok, pedig még csak 1 sikertelen hónapon vagyunk túl! Vagyis nem is sikertelen, mert tök jó sokat együtt lenni, és szeretjük egymást, és ha most nem, majd jövõhónapban! Vagy inkább késõbb, csak legyen egészséges! Így állj hozzá! Ne azért szexelj, mert muszály, hanem mert élvezed! És ne az ovu napon, hanem amikor jól esik! :)
Nem a gyógyszer a hibás, neked alapból nem lehetett teljesen rendben a ciklusod, amikor elkezdted szedni. Ezért kell normális orvoshoz menni felíratni, aki hajlandó alaposan kivizsgálni, mielõtt szeded, mert ezek a gyógyszerek nem cukorkák! Én többször szedtem évekig M-t és soha semmi problémám nem volt, szabályos ciklusaim is voltak és teherbe estem simán.
Kedves utolsó! Honnan tudod, hogy nem voltak rendben a ciklusai? Honnan tudod, hogy most nincsenek tökéletes ciklusai? Mert errõl egy szó sem esett. Miért betegség, miért patológia, ha fél évnél tovább kell próbálkozni? 18 hónap védekezés mentes szex után a teherbeesés esélye 80-85%. Nem kell orvoshoz menni fél év után, ha amúgy a ciklusaiddal nincs baj. És az, hogy még nem estél teherbe, semmit nem jelent. Biztosan nehéz várni, de türelem!
Sajnos azt nem tudom...:( Csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért 3gs-t vettél a 4 nem sokkal drágább??
instaláld újra az iTunest
A kérdező hozzászólása: Azért vettem 3gs t mert megbízhatóbbnak tartom, sok mobilboltossal beszéltem a 4esekre sokan panaszkodnak, hangminõség, egyebek, és egyébként külsõre is jobban tetszik.. reinstallal megoldódott , köszi!

Miért nem büntetik az ilyet? Még látták a rendőrök is és nem tettek semmit, de miért?

http://youporn.com/watch/325332/angelina-crow-public-sex-in-..

Legjobb válasz: ez dúrva, nagyon! ez tényleg megtörtént?az igen! pf.....

ez dúrva, nagyon! ez tényleg megtörtént?az igen! pf.....
Ez tényleg undorító... Pfff, meddig fajul még a világ?! 20/L
ha erre kaptak engedélyt akkor csak gratulálni tudok... magyarország megint nagyot alakított
a nõ végig ruhában van amíg mutogatja magát, a szexjelenetnél meg tök üres a tér nyilván volt forgatási engedélyük, azért volt kint a rendõr nem kell mindenen drámázni
azt h rohadt jó hely? :D
kár hogy a halálbüntetést megszüntették
Nem értem, hol itt a probléma?:) 21F
Jaj mááár, ezer éves videó, már akkor is nagy port kavart, és ki lett tárgyalva, ne szedjünk már elõ minden [email protected] minden évben...
A kérdező hozzászólása: pffff, erre engedélyt adnak? -.-'
Kell az országimázs. :D
A kérdező hozzászólása: arról szól a videó, hogy a hõsök terén mindenki láttára mutogatja magát egy nõ és a végén még szexel az operatõrrel. vették a rendõröket is de azok nem tettek ellenük semmit. most képzeljétek el h elmentek egy idegen országba mint turisták és egy híres helyre érkeztek ahol ilyet láttok? mit gondoltok majd az országról?
bocsi de én nem merem megnézni a videót:S de mirõl szól?
Hátt, érdekes... ha volt engedély, ha nem. Én biztos nem fotózkodtam volna vele. :D

Miért nem akar az orvos kiegészítésként tápszert felírni? És miért erőlteti azt hogy "csak" szoptassak? Milyen tápszert vegyek ha nem ír a doki semmit?

3hós a kislányom,korához képest elég nagy és nagy súllyal is született. Mindég nagyon s?r?n szopizott,éjjel is sokat kér enni. Mostanában már tényleg nem elég neki a cici. Állandóan az öklét rágja,elég ny?gös sokat sír. Hiába kértem a dokit hogy írjon fel valamit,mert szerintem nem elég neki a tejem. De mindég azt mondta hogy gyarapszika súlya nem kell.

Legjobb válasz: Ha gyarapszik asóúlya, akkor valszeg eszik eleget, az öklét meg egyáltalán nem biztos, hogy azért rágja, sõt. Valószínû mocorognak a fogcsírás, ezért is nyûgös, meg meleg is van, szóval valószínülegigaz van a dokidnak. Mibõl gondolod, hogy nem elég a tejed? Persze, hogy sokat kéri a cicit a melegben, és lehet fejlõdési ugrása is van.

Ha gyarapszik asóúlya, akkor valszeg eszik eleget, az öklét meg egyáltalán nem biztos, hogy azért rágja, sõt. Valószínû mocorognak a fogcsírás, ezért is nyûgös, meg meleg is van, szóval valószínülegigaz van a dokidnak. Mibõl gondolod, hogy nem elég a tejed? Persze, hogy sokat kéri a cicit a melegben, és lehet fejlõdési ugrása is van.
Én már olvastam itt olyan esetekrõl, hogy nem volt tápláló a tej...persze a köztudatban az van, hogy ilyen nem létezik, az anyatejnél nincs jobb. Meg persze azt is mondják, hogy kereslet-kínálat alapon történik, ha nõ az igénye, csak többet kell ciciztetni, és beáll. Hát nálam nem jött be... Nálam úgy volt(5 hetes volt abbor a babám), hogy éreztem is hogy kezd kevesebb lenni, nem is lakott jól. Sûrûbben szopott délután, mégis estére ott voltam 2 totálüress mellel, és egy éhes kisbabával...Volt lefagyasztott tejünk még a kezdetekrõl, és avval vacsoráztattam meg, de ha nem lett volna, akkor vettem volna neki tápot, mert azt ne mondja senki, hogy az lett volna normális, hogy éhes maradjon, míg nem lesz újra tejem. Úgyhogy a valóságban sokminden nem úgy mûködik, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Azt jól hallottad, hogy olyan nincs, hogy nem elég tápláló a tejed! Én is így tudom, és nem egy embertõl hallottam már ugyanezt. A HA-s tápszert nem fogod tudni megvenni, csak receptre. A nem HA-s igen, de árban sokkal drágább lesz recept nélkül. Én is azzal értek egyet, hogy ha kell neki egy kevés tápszer, akkor add oda neki, mert az állandó nyüszögés, nyugtalan baba sem neked, sem neki nem jó. Ráadásul mi ugyanezt játszottuk a kisebbik fiammal, 10ml-ért képes volt sírni :) )) Nekem fölírta a doki szó nélkül. Ha nagyon nem akarja fölírni, kérj meg valakit, hogy írasson ki neked
Szia Nekem 4kg feletti súllyal született a kislányom és õ is egy idõ után nyûgõs lett én is szóltam erre ugyanezt mondták mint neked, de Te vagy az anyja és te érzed mikor mi a jó neki. Hát én elmentem a gyógyszertárba és recept nélkül váltottam ki neki tápszert és mikor visszamentünk a dokihoz megmondtam neki, hogy kap kiegészítést mert egész álló nap nyugtalan volt és szívta az öklét. Akkor már õ is mondta, hogy jó ha adok neki. Csak azért vannak ellene ennek mert a baba le fog szokni a cicirõl teljesen mivel üvegbõl jobban jön nem kell annyit dolgoznia rajta. Mi Beba tápszert kaptunk és késõbb Milumil ha 1-et kaptunk. A HA hipoallergént jelent, nektek mindenképp ez kell mert még kicsi a baba.Remélem segítettem.
így van, kiadják a HA-sat is! szerintem is próbáld meg, hátha az a baja a babádnak. vagy ha van lefejt tejed(azt mondod, van sok), akkor azt is adhatod szoptatás után, hátha nem szeret annyira szopni, vagy lusta:) felháborítónak tartom, hogy az orvosod nem hajlandó receptet írni!
A HA-s tápszert is meg lehet venni receptre, csak drágább. Csak azért, mert nincs recepted, még adnak HA-s tápszert! Olyat vegyél, ha már mindenáron adni akarsz neki.
A Ha tápszert is ki kell hogy adják recept nélkül. Ha nem akrják, mondd meg, hogy igenis kiadható, nem vényköteles és azt kéred. Csak azért szoktak szívózni, mert általában nagyon pici babáknak adják, és jobb szeretik ha orvos mondja rá az áment. Nem mintha õk jobban tudnák melyiket fogadja el a babád, max kipróbáltatnak többet, ha az egyik nem jön be. Én a Bebát ajánlanám, mert viszonylag jó íze van, vagy a milumilt, ha a Bebe nem jön be, de mindenképp HA. Mielõtt valaki leugatna, én is recept nélkül vettem meg, és elõször nem akarták kiadni, de addig rágtam a gyógyszerész fülét, hogy ezt nem teheti meg, hogy végül duzzogva kiadta. Máshol meg egy szót sem szóltak.
Biztos vagy benne, hogy azért rágja az öklét és azért nyûgös, mert éhes még? Amúgy elég tápláló a tejed? Bocs, nem sértés, hanem sokszor hallottam már, hogy a gyerek rengeteget eszik és állandóan éhes... bár nem értem a dokid miért nem kérdez ki, hogy megvizsgálja, tényleg nem kell-e kiegészítés. Amúgy bármelyik tápszert kaphatod vény nélkül - azt hiszem - de szerintem szinte mindegy melyiket adod, ha azért fõleg cicin marad... Csak azért vénnyel olcsóbb és ha rászokik, akkor meg pláne nem mindegy, hogy felírja-e a doki vagy sem. A védõnõ amúgy nem tudja felírni?
nem biztos hogy tényleg a tápszer lenne a megoldás.tedd sûrûn mellre, mert lehet hogy egy fejlõdési ugráson megy át, most több tej kellene neki, de ha többször mellre rakod meg lesz az is, és igyál többet és aludt, 1 hét alatt be áll a megfelelõ tejtermelés.ha most hirtelen rá szoktatod a tápszerre akkor el kezd leszokni a szopizásról.nem törvényszerû hogy igy lesz, de sajnos lehet.ha meg egy idõ után úgy látod nem megy és tényleg nem több a tejed, mond meg neki, vagy írass mással.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért nem akar egyszerre eleget enni, pedig van tejem. Lehet hogy tényleg nem elég tápláló a tej, bár azt is hallottam hogy ilyen nincs. A foga nem jön, annyit van cicin amennyit csak akar még is folyton nyûgös. Nem akarom tápozni, amíg van tejem, de már nem tudok mire gondolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sûrûn szopizik, de már születésétõl. Van hogy még az egy órát sem várja ki, viszont mindég nagyon keveset eszik egyszerre. Eleinte állandóan elaludt a cicin, csinálhattam vele bármit semmire nem ébredt fel. Mindég kaptam az okos tanácsokat hogy etessem 3-4óránként, de állandó visítás lett belõle. Lehet hogy most van nála ez a növekedési ugrás, de már születésétõl nagyon sûrûn és keveset eszik.
Jaj bocsi a ha-t csak receptre lehet. De az elõttem szólóknak igazuk van abban, hogy amikor csak tudod tedd cicire és több tej fog termelõdni.
Ne adj neki tápszert!!! Nálunk is dettó ez volt a helyzet!Állandóan az ökle a szájában stb. Szinte egész nap, szó szerint cicin volt, pár hét és elmúlt nála a nyûgösködés! plusz lefejtem amit õ már nem szopizott ki és azt adtam neki pluszba, fejd a a melled, ha nem akar cicizni, mondom pár hét és minden jobb lesz nem fog már olyan sûrûn cicit kérni!És ez a meleg...... szerintem õt is nagyon megviseli!!!!

Hogy van az hogy sokan keverék kutyákat árulnak, jó drágán fajtatisztának mondva, mégsem lehet ellenül tenni semmit. Miért nem büntetendő az ilyen fajta csalás?

Ha egy celebr?l valótlant állítanak, akár be is perelheti az újságokat. Ebben a témában meg lehet hazudni ahogy a csövön kifér?

Legjobb válasz: Ez ellen harcolnak az állatvédõk, sajnos nem sok sikerrel eddig. Az egyik megoldás, hogy a nagyüzemi szaporítókról értesítést adnak az APEH felé. Ennél többet õk sem tudnak tenni, csak annyit hogy felhívják a figyelmet, hogy MINDENKINEK A SAJÁT FELELÕSSÉGE, HOGY MIT VESZ! Lehet érdeklõdni komoly szaktekintélyeknél, könyvekben utánanézni, valódi Tenyésztõket látogatni, kiállításokon nézelõdni, vagy legalább annyit megtenni, hogy néz pár képet az adott fajtáról. De amíg azt nézik, hogy a legolcsóbb legyen, nem törõdve a késõbbi várt és nem várt költségekkel, addig lesznek ilyenek, akik ebbõl vígan megélnek.

Ez ellen harcolnak az állatvédõk, sajnos nem sok sikerrel eddig. Az egyik megoldás, hogy a nagyüzemi szaporítókról értesítést adnak az APEH felé. Ennél többet õk sem tudnak tenni, csak annyit hogy felhívják a figyelmet, hogy MINDENKINEK A SAJÁT FELELÕSSÉGE, HOGY MIT VESZ! Lehet érdeklõdni komoly szaktekintélyeknél, könyvekben utánanézni, valódi Tenyésztõket látogatni, kiállításokon nézelõdni, vagy legalább annyit megtenni, hogy néz pár képet az adott fajtáról. De amíg azt nézik, hogy a legolcsóbb legyen, nem törõdve a késõbbi várt és nem várt költségekkel, addig lesznek ilyenek, akik ebbõl vígan megélnek.
Teljesen igazad van! De sajnos nem igazán tudnak tenni semmit, ahogy az elõzõ is leírta. Egyszer egy kutyakiállítás elõtt, a téren valaki kutyákat árult. Én a buszmegállóban várakozok, odajön egy néni egy aranyos, bichonnak tûnõ kölyökkutyával. Beszélgetni kezdünk, hamarosan kiderült, hogy a kutya egy 5 hónapos keverék, az elõbb vette annál az árusnál. Több 10 ezer Ft volt, a pontos árra nem emlékszem, de olyan 30-40 ezer ft. A néni pedig el volt ragadtatva, hogy milyen jó vásárt csinált! Amíg ilyen tudatlan, átverhetõ emberek vannak, nem is beszélve azokról, akik csak azt nézik, hogy olcsó legyen, a kölyökutya-üzlet virágozni fog. Az embereknek meg kéne érteniük, hogy a kutyavásárlás felelõsség, utána kell olvasni, gyûjteni a tudást, nem pedig egy hirtelen ötlettõl vezérelve belevágni ebbe a nagyon költséges hobbiba, meg kéne érteni, hogy a vételárnak a sokszorosát kell majd késõbb kifizetni akár egy összegben is.
Sajnos amíg vevõ lesz, addig szaporítás is. Aki szaporítótól vásárol, az a szaporítót támogatja az állatvédelemmel szemben. Tájékozatlanok az emberek és utólag "csak" becsapottnak érzik magukat. Nem látják azt a helyzetet, hogy ez hova vezet, nem szembesülnek a több ezer kidobott, beteg, sérült állattal, aminek egyre nagyobb része a szaporítás "terméke". Amíg Magyarországon az emberek nagyobb része számára az állat termék, addig megoldás sincs a szaporításra. Büntethetõ lenne nyilván az a helyzet, amikor a szaporító megsérti az állatvédelmi törvényt. Sajnos ennél jóval súlyosabb, az eb halálával végzõdõ kegyetlen bántalmazások után sem kerül kiszabásra a törvényi büntetés, mert valakinek fel kell vállalnia a feljelentõ szerepét. Úgyhogy rajtunk múlik, hogy törvényeket betartatunk-e, kiállunk-e az állatokért, lebeszéljük-e ismerõseinket az olcsó állat megvételérõl...
Hát, talán tüntetést kéne szervezni ez ellen és nem olyan bugyuta dolgok miatt mint mostanság :) Végülis, õk is elérik vele a céljaikat... Sajnos, nekem már számatalanszor próbáltak kutyát eladni, kutyasétáltatás közben, vagy éppen mikor a dugóban álltam kocsival, sõõõt, még nyaralás közben is!! ültem a campingben a ház elõtt, beszélgettünk, egyszer csak jön egy bácsi egy kosár "boxerrel" a kezében, 20 ezer forintér árulta õket! Megyek kikapcsolódni és még ott is felhúzza ezzel az agyamat, nem elég hogy itthon mennyit idegeskedek az ilyeneken!

Miért nem tudok az áruházból semmit se letlteni? :\ (Windows Phone 8. 0)

Amikor a letöltésre koppintok ezt Írja ki: nem érhetõ el a Microsoft fiókot kezelõ szolgáltatás.

Legjobb válasz: neha megesik hogy nem elerheto az aruhaz, probald kesobb a hotmailt nem szinkronizalta, ki is torolheted ha nem hasznalod

neha megesik hogy nem elerheto az aruhaz, probald kesobb a hotmailt nem szinkronizalta, ki is torolheted ha nem hasznalod

Az Angol választási rendszerben a fidesznek 189 képviselõje lenne a parlamentben az mszp-nek tíz és másnak semmi . Akkor meg miért nem bírálják az Angolokat?

Legjobb válasz: Ha a nagyanyámnak kereke lett volna, akkor õ lett volna az omnibusz. Angolok vagyunk? Nem.

Ha a nagyanyámnak kereke lett volna, akkor õ lett volna az omnibusz. Angolok vagyunk? Nem.
Nem, nem az aljasság miatt ilyen a választótörvényük, hanem éppen ellenkezõleg. Most gondolj bele: sokkal nagyobb kitolás volna a néppel szemben az, hogyha a parlamentjük egyetlen darab törvényt nem tudna meghozni egy adott 4 éves ciklusban. Szerinted mi történne az országgal? Gyakorlatilag anarchiába süllyedne. Emberek halnának meg százszámra, és még nem is voltam pesszimista. Nem kitolásból ilyen a választási törvényük, hanem azért, mert a jelenlegi helyzetben nem tehetnek mást, nem lehet másmilyennel kormányozni.
De megint mondom, a magyar helyzet azért ennyire nem kiélezett, mint a brit.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mert nem az Egyesült Királyságban vesztették el az általános választásokat a reklamálók, ez a legfontosabb. Másrészt nem ugyanaz a brit alsóházi általános választásokkal a probléma mint a hazaival. Hazánkban egy látványos és gyorsan lezavart gerrymanderinget zavartak le, míg a briteknél egyenlõre látványosan csak a klasszikus FPTP a probléma, amit úgy negyven év alatt a britek megszoktak. Ami többnyire a legtöbb képártrendszerben (illetve kvázi kétpártrendszerben, mint a hazai meg a brit példa) kialakul szükségszerûen ami ellen igen nehéz tenni. Harmadrészt a választási rendszer kialakítása szuverén joga a végrehajtói hatalomnak, a legáltalánosabb pátoszokon kívül semmilyen monitroing alá sincs vetve egy nemzet sem. Negyedszer a jelenlegi brit alsóházi rendszer vagy már negyven éve érvényben van, ellõtték már rá régen a patronokat bel és külföldön, beletörõdtek és meg is szerették talán az érintettek. Míg nálunk csak egy párt fogadja el a dolgot, ráadásul még eléggé friss a dolog, a látványosan részlehajló körzetrajzolásról nem is beszélve, ami a briteknél nem volt jelen.
"Míg nálunk csak egy párt fogadja el a dolgot, ráadásul még eléggé friss a dolog, a látványosan részlehajló körzetrajzolásról nem is beszélve, ami a briteknél nem volt jelen." Pont az utóbbi idõben õk is trükköznek már ezzel. A többivel természetesen mélyen egyetértek, látszik hogy képben vagy. Kint élsz amúgy?
francia vagy angol rendszerben se lenne jobb az arány!
Talán mert õk ehhez szoktak hozzá, és ehhez igazítják a kampányt (értsd: nagyobb hangsúly van a helyi kampányon). Nálunk meg hozzászoktak ahhoz, hogy az általános vélemény valahogy tükrözõdik a választásoknál.
Pont ezért hozták itt is ezt a törvényt, hogy biztosabb kormányzás legyen Magyarországon, nálunk is igen kiélezett a helyzet, hisz volt már koalíció szétesés és kisebbségi kormányunk is.. Ennek soha többé nem szabad megtörténnie, meg annak se, hogy évtizedekig egy 5 %-os párt csóválta a kutyát (SZDSZ).
"Pont az utóbbi idõben õk is trükköznek már ezzel." Ezért került oda a látványosan szó, ugyanis a brit ügyleteke nehezen kiszúrhatóak rendszerszinten. Fõleg a nagyobb ellenszél( a váltógazdálkodás illetve ott jelen lévõ egy (két) potenciális kormányváltó erõ), illetve az autonómabb bár kevésbé átlátható választási rendszer miatt. Másrészt van hogy félre is mehet a dolog: [link] "Kint élsz amúgy?" Nem, csak van szerencsém ismerni és barátomnak mondani egy tõsgyökeres brit politológust. Némileg könnyebb átlátni így a dolgot, ha elmagyarázzák az embernek.:) De az angol wiki is elég részletes képet ad a dologról, ha rámész egy konkrét választásra: [link]
A kérdező hozzászólása: Az a gyanúm az Angol választási törvényt is a fidesz írta. Más nem lehet ilyen aljas.
Na, hát akkor itt a válasz. Az angol választási rendszer is antidemokratikus.
A kérdező hozzászólása: Akkor ott is diktatúra van, értem.
A kérdező hozzászólása: És kösz a semmitmondó választ.
ma 17:22 Az angol egy multikulturális társadalom, ezeregy féle kisebbséggel, akik mind-mind a saját pártjukra szavaznak. Ha nem volna igencsak radikális, "gyõztestámogató" választótörvényük, akkor a gyõztes pártjuk soha nem tudna érdemben kormányozni, és az ország sem mûködne. Nálunk azért kevésbé kiélezett a helyzet. A Fidesz pl. most, '14-ben akkor is nyert volna (igaz nem kétharmados többséggel), ha nem írkálnak bele a régi választótörvényünkbe.
A brit, francia választási rendszer valóban nagyon antidemokratikus. Ezek nagyhatalmak, csúnya dolog õket bírálni.
ma 17:29 Mert az sokkal demokratikusabb lenne, ha képtelenek volnának országként funkcionálni? Ha soha nem bírnának egyetlen törvényt sem meghozni mondjuk a következõ 30 évben? Mert ezzel járna egy "esélyegyenlõbb" választótörvény bevezetése az említett 2 országban.
Leginkább azért nem bírálom az angolokat, mert eddig fogalmam sem volt, hogy ott milyen a választási rendszer, és egyáltalán nem érdekel. Magyarország ellenben érdekel, így a magyart bírálom. Pl. az amerikai kétpártrendszert is rossznak tartom, de mégsem beszélek róla, mert csak nagyon-nagyon közvetve befolyásolja az életemet. Meg van egy olyan gyanúm, hogy az angol választási rendszert nem egy évvel választások elõtt írták úgy, hogy nem volt semmi különösebb célja a dolognak, csak hogy néhány százalékot nyerjenek rajta. Ja, és az angolokat sem zavarja a rendszer milyensége (gondolom) ezért nincs ok megváltoztatni. Ellenben a magyarral, ami a lakosság jelentõs részének szúrja a szemét. És az angoloknál a területi alapú szavazás egészen más dolog, mert ott a népcsoportok eszerint különülnek el, ellentétben Magyarországgal, ahol a lakosság összetétele nagyjából mindenhol azonos. És még épp csak elkezdtem. Érdekel még néhány dolog, amiben a két helyzet különbözik?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Meg van egy olyan gyanúm, hogy az angol választási rendszert nem egy évvel választások elõtt írták úgy, hogy nem volt semmi különösebb célja a dolognak, csak hogy néhány százalékot nyerjenek rajta." Az angolba is folyamatosan beleírkálnak, ahogy gyarapodik az ottani kisebbség, a kül. nemzetiségiek lélekszáma. Nemsokára a mostaninál is durvább lesz, 30%-ot elért pártok fognak 90%-os mandátumtöbbséggel kormányozni, mert akkora széthúzás van :D Ott kb. ez most a helyzet: Emigráns nyilván nem szavaz konzervatív pártra, a liberális oldal nem tud megfelelõ életkörülményeket ajánlani a fe...kának/ar..abnak, ezek aztán rájuk nem szavaznak, plusz a maréknyi tõsgyökeres angol, akik az országukban lassan a kisebbség lesznek, egy, az itthoni jobbikhoz hasonló pártra szavaz. Ja, és akkor emellett teli vannak kis p.i.csa pártokkal, mint nálunk az LMP, amik mind-mind ilyen 3-4-5-6-7 %-okat vesznek el az összszavazatból.
*bocs a plusz pontokért, valamivel ki kellett trükköznöm a zseniális trágárságszûrõt, hogy elküldje a mondandóm
Ne a korcs angolokkal példálózzunk már! Ez itt Magyarország!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!