Találatok a következő kifejezésre: Miért nem rendesen (890 db)

Feltûnõbbek, érdekesebbek. Ettõl még nem lesz belõlük jobb pár.
ÖNBIZALOM! Csodákra képes. Próbálja ki Ön is!
mert az elsõ benyomást nézik... és ha te elsõre olyan kis szolid nyálaska vagy akkor úgy gondolják h "na ez sem lesz igazi pasi"
nem lezs jobb pár?? hát aki érdekesebb nyilván azt fogja választani a csaj nem?! vagy milyen válasz ez kedves elsõ
Ne általánosítsunk már, igaz, hogy a legtöbb lánynak mostanság ezek jönnek be, de azért hidd el vannak még olyanok, akik meg ezeket pont hogy kerülik, és a hozzád hasonlóakat kedvelik! Csak meg kell találni õket. Mert ugye õk nem mutogatják állandóan magukat meg állnak le flörtölni az összes nekik szimpatikus fiúval.
A negyedik válaszadóval egyetértek. Tényleg nem kellene általánosítani, van, aki a visszafogottabb fiúkat szereti. Csak sokszor õket nem veszik észre a fiúk, pont azért, mert õk is a nagypofájú, magamutogató lányokat csodálják távolról, ahelyett, hogy számba vennék a hozzájuk hasonló lányokat is:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat én nem tartom magam egy nyálas fiúnak inkább normálisnak :) De nehéz manapság olyan lányt találni de nem adom fel :)
A kérdező hozzászólása: Jajj most veszem észre h a telefon átirta az egyik szót az nem a akart lenni
Nem a nagypofájú srácok jönnek be a csajoknak, hanem a jó külsejûek. Azok meg nyilván elég hamar elkanászodnak. A nagy pofa nem oka, hanem következménye a vonzerõnek.

Miért nem "rendesen" van a piros x az Egyesült Királyság zászlaján? (egy kicsit eltolódott)

Remélem érthet?, hogy mit kérdezek

Legjobb válasz: Szerintem nincs eltolódva.

Szerintem nincs eltolódva.
De el van! A bal felsõ szélen bal oldalra esik a piros etszés teljesen, a jobb felsõ részen viszont nem jobb oldalra, hanem felülre. Ugyanígy jobb oldalt alul nem alulra és nem középre, hanem jobb oldalra, balo oldalt alul viszont alulra. Én értem a kérdést, a választ viszont nem tudom.
Mert úgy alkották meg! A bal oldali két vörös sáv alul van a jobboldali két vörös sáv felül!Miért kellene szimmetrikusan lenni ha így alkották meg?
Itt leírja: hu.m.wikipedia.org/wiki/Az_Egyesült_Királyság_zászlaja
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! elvileg azért kéne "szabályos" x-nek lennie, mert a egy piros x Észak-Írország jelképe a zászlón. http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:St_Patri..

Mintha nem is lenne normális lány ezen a bolygón! Most komolyan, 26 éves vagyok és nem tudom miért nem kell a nőknek rendes pasi, akivel szórakozni, komoly dolgokról lehet beszélni. Egy lelki társra van szükségem, nem üresfejű libákra, miért nincs?

Hiába vagyok fenn társkeres?kön, vagy járok szórakozni, igyekszem mindent elkövetni, hogy észrevegyenek. Senki nem talál meg, mintha nem léteznék

Legjobb válasz: Én egy vallásos közösségbe találtam rendes fiút.:) Amúgy ez oda vissza megy, mert rendes fiút is nehéz ma már találni. Lányok közül sok rendes lány van csak azok megm ár csúnyácskábbak.:) Vallásos közösségbe is fenn áll a veszély, hogy nem mindenki normális.., de én találtam rendes fiút, aki nagyon szeret és teljesen oda van értem, hogy hogy lehetek okos szép és erkölcsös is egybgen...:D de ne felejsd senki sem tökéletes!:D

Én egy vallásos közösségbe találtam rendes fiút.:) Amúgy ez oda vissza megy, mert rendes fiút is nehéz ma már találni. Lányok közül sok rendes lány van csak azok megm ár csúnyácskábbak.:) Vallásos közösségbe is fenn áll a veszély, hogy nem mindenki normális.., de én találtam rendes fiút, aki nagyon szeret és teljesen oda van értem, hogy hogy lehetek okos szép és erkölcsös is egybgen...:D de ne felejsd senki sem tökéletes!:D
Diszkóban és szórakozóhelyen ne reménykedj semmi ilyesmiben. :)
Nem vagy jóképû, illetve nincs sok pénzed. Ne is számíts semmire.
Kedves 16:44, akkor az a 2 fiú nem volt teljesen rendes, normális.Ennyit tudok hozzáfûzni.
Kedves 16:44 Otthagytak, milyen izgalom kell még neked? Tudod az a baj, hogy nagyon sok lánykából hiányzik az alkalmazkodó készség. Azért kicsit kívánom az ilyeneknek, hogy majdan a kedves férjed 3 gyerek mellett adjon okot az izgalomra… Erre szoktam azt mondani, hogy megérdemlitek.
Szerintem nincs semmi baj a rendes fiukkal. Illetve két baj van. 1. összejönnek velem, majd amikor már elég tapasztalatuk van lelépnek és végre össszeszednek egy bombázót. Két ilyen fium volt és jobban becsapva éreztem magam, minta egy rosszarcu csapott volna be. Tedd össze a két kezed, veled ez megtörténhetne? 2. Lehet , hogy végül is neked tul nagyok az igényeid. Nem hagynád e ott a csajt, ha kiderülne, hogy nem olyan tökély? 3. Alapból szeretem a rendes fiukat, sokkal inkább, mint a diszkópatkányokat. De van, akiben nincs elég izgalom, érdekesesség. Ez függeltenül mindentõl kell egy kapcsolatba. Nem lehet mindent : megbeszélni. kell a spiritusz, nem tudom érted- e mirõl vakerálok?
A kérdező hozzászólása: Igen, van benne igazság, és próbálom a kudarcokat a javamra fordítani. Viszont, nem csak anyagilag húznak le, hanem felállítanak egy listát, és ha valamelyiken megbuksz, akkor lapát. Ez van, alkalmazkodás? Na ezt a volt barátnõm egyenesen nem ismerte, pedig egy jó kapcsolat egyik alapköve, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyen, persze vannak olyan dolgok is, amit nem lehet elfogadni (pl. alkoholizmus). Persze egy nõért meg kell küzdeni, de ne lista alapján pateroljanak ki könyörgöm. Velem meglehet beszélni a dolgokat, nem vagyok fal!
Nos, a tapasztalataimból a lényeg: Szórakozóhelyi ismerkedéshez Nagyon jól kell kinézned, olyan igazi csajozósnak, különben eleve esélytelen vagy. Vigasztaljon a tudat, hogy ott bizony hosszú távú kapcsolatok nem köttetnek. MSN másra nem jó, csak hogy alaposan lekáderezzenek, igen, anyagilag. Tehát a helyzet lassan kilátástalan. Év elején belekóstoltam egy „normális” lányba, köszi, de inkább ne mondja magát normálisnak. Sajnos a tutit nem tudom megmondani neked, de egy valami a nagy ellenséged: beletörõdésnek hívják. Fogd fel úgy, hogy minél több csalódás ér, annál erõsebb leszel, hidd el nekem.:)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, a társkeresõkrõl még annyit, hogy megtalálnak a budapestõl távol élõk és a 26 év felettiek...
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:44 :) Én meg mindent visszaszívok, ha legalább egy randiig eljutok.
melózol? ott találhatnál normális csajt. v járj el konditerembe v sportolni stb.
Van sok barátod, ismerõsöd, haverod? Mert szerintem azoknak az embereknek könnyebb, akiknek sok ismerõse van, nagyon nyitott, társasági ember. Az, hogy elmész néha ide-oda szerintem még nem elég. Diszkót felejtsd el szerintem. a legtöbb ember szerintem valami ismerõs által jön össze egymással, valamint közös iskola, munkahely, hobbi. Aztán társkeresõ, szerintem ez ritkább, de ott is van esély. Nekem most nincs barátom, de az ismerõseim nagy része, mind valaki által jött össze azzal, akivel most együtt van. sok sikert 18L
Kedves piszkálódó. Akármit is gondolsz, bár nem is ismersz, valószinüleg jobban ismerem a saját nememet, mint te.
16:52 nek. Férjem, üzeni, hogy ne izgulj , jut még neked is babér valahol.Tudod nálunk minden rendben müködik, és van elég izgalom. Nem kell neki másfelé keresgélnie, élhetetlen barátom.
ma 14:49 "A kérdező hozzászólása: Pont azért vagyok msn-en, hogy találkozót szervezzek meg egy kicsit megismerjük egymást. De nem merem megemlíteni a randit, hagyom a lány kezdeményezze a találkát. Ez eddig nem jött össze" Valahogy nem lep meg engem ezek alapján, hogy nem jött össze. ma 14:52 "A kérdező hozzászólása: utcán? ott soha bárokban, pubokban nincsenek egyedülálló lányok még esetleg táncolni kéne, de ez nem az én mûfajom aztán még ott vannak a színházak, mozik, koncertek - nem, itt sem sikerül sosem" Mi a bajod az utcával? Bárok, pubok - persze, hogy nincsenek, de ezek a helyek nem is alkalmasak a társkeresésre. A tánc pedig ha tetszik, ha nem, sok lánynak bejön, én így tapasztalom. A színház, mozi, koncert - no, ezekre a helyekre sem feltétlenül ismerkedni járnak az emberek. :) Ezekrõl nagyjából ennyit. ma 14:54 "A kérdező hozzászólása: Most jelenleg egy visszahúzodó lánynak jobban örülnék, pedig pont nem akarok bezárkozni egy szobába. Talán azoknak a lányoknak, akiknek nincs önbizalmuk, több szeretetet tudnak adni, ez az én véleményem..." Az ilyen lányokat meg pont, hogy nem ezeken a helyeken fogod megtalálni. "A kérdező hozzászólása: Mindenki mást tart normálisnak, én azt szeretném egy lányban, ha szeretne, õszinte, kedves, aranyos lenne, és nem használjon ki. Az sem probléma, ha eljárna velem szórakozni (persze nem megvadult helyekre, mint pl a diszkó). Alapból jóindulatú ember vagyok, szeretek adni" És tutira a megfelelõ helyen keresed õket? ma 15:39 "A kérdező hozzászólása: Ezt csak úgy hallottam fórumokban, hogy msn-en nem én kezdeményezem a randit, mert az nyomulásnak tûnne, el kell telnie egy kis idõnek, amig meismerjük egymást, szal így se, úgy se jó." Ez meg egy jó nagy hülyeség. Ki más kezdeményezzen, ha nem a férfi? Az meg, hogy megismered elõtte egy kicsit... az internet rendkívül csalóka, lehet, hogy a valóságnak köze nincsen ahhoz, mint amit az interneten keresztül elképzelsz a másikról. "Másik hozzászóláshoz meg annyit, én nem hiszem h a külsõmmel gond lenne, ezzel nincs gond, sztem. Inkább akkor nem dúsgazdag, diplomás. Én csak egy technikus vagyok átlagbérrel, ennyi." Vannak még lányok, akik nem a diplomára és a pénzre mennek. Persze, nem sokan, és éppen ezért türelem kell a megtalálásukhoz. "Ismerek egy embert, aki teljesen lemondott a nõkrõl, én szeretném ezt elkerülni. Amit akarok, az meglesz, de jelenleg úgy tûnik, nagyon minimálisak az esélyek! Bízom a jövöben, de az egyedülléttõl herótom van már. Túl vagyok egy 5 éves kapcsin, elötte meg alig volt mellettem valaki. Tini koromban meg csak a billentyûzetet nyomtam, mint ahogy most... ááá... kivan a púpom" Talán, ha nem keresnéd ennyire görcsösen. :) ma 15:41 "A kérdező hozzászólása: könyvtár? gondolkodom rajta. Az a baj, h nem szoktam olvasni, csak fórumokat :) " Mások is olvasnak fórumokat. Ott is lehet ám ismerkedni. Hajrá! "A kérdező hozzászólása: Ja igen, a társkeresõkrõl még annyit, hogy megtalálnak a budapestõl távol élõk és a 26 év felettiek..." Jahh kérem, egy párkapcsolatért bizony meg kell dolgozni. :D Ha neked az utazás nem fér bele, akkor az pech. :) Mellesleg, 26 év feletti? Miért, te hány éves is vagy? "A kérdező hozzászólása: Igen, van benne igazság, és próbálom a kudarcokat a javamra fordítani. Viszont, nem csak anyagilag húznak le, hanem felállítanak egy listát, és ha valamelyiken megbuksz, akkor lapát. Ez van, alkalmazkodás? Na ezt a volt barátnõm egyenesen nem ismerte, pedig egy jó kapcsolat egyik alapköve, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyen, persze vannak olyan dolgok is, amit nem lehet elfogadni (pl. alkoholizmus). Persze egy nõért meg kell küzdeni, de ne lista alapján pateroljanak ki könyörgöm. Velem meglehet beszélni a dolgokat, nem vagyok fal!" Pedig ha tetszik, ha nem, a legtöbb ember így tesz. Van egy elvárási lista, aminek meg kell felelnie az illetõnek, ha nem felel meg, akkor felesleges a párkapcsolatra vezetõ útra rálépni. És én ezt férfiként mondom.
Menny azt csajoz be egy discoba (mindenki olyan nagy dobra veri a csajozást)
VAn egy mondás. Ha kergeted a pillangót elrepül elõled, de ha leülsz és csendben vársz le száll rád. Az a baj, hogy nagyon rágörcsölsz a társkeresésre és ezzel elriasztod a lányokat. Meg kell tanulnod, hogy egy kapcsolatot /szerintem/ játékosan kell felfogni, nem szabad beleszakadni a szerelembe, magától kell jönnie. 24/f
Diszkoban, buliban nem is fogsz találni.Menj máshova, keress máshol, máshogy!Pl vallási közösségben.Én nem hiszem, hogy rágörcsölsz!Nem baj az, ha a fiú a kezdeményezõ!A rendes, normális lányok azt szeretik, ha a fiú udvarol, és a fiú a kezdeményezõ!
A kérdező hozzászólása: könyvtár? gondolkodom rajta. Az a baj, h nem szoktam olvasni, csak fórumokat :)
A kérdező hozzászólása: Ezt csak úgy hallottam fórumokban, hogy msn-en nem én kezdeményezem a randit, mert az nyomulásnak tûnne, el kell telnie egy kis idõnek, amig meismerjük egymást, szal így se, úgy se jó. Másik hozzászóláshoz meg annyit, én nem hiszem h a külsõmmel gond lenne, ezzel nincs gond, sztem. Inkább akkor nem dúsgazdag, diplomás. Én csak egy technikus vagyok átlagbérrel, ennyi. Ismerek egy embert, aki teljesen lemondott a nõkrõl, én szeretném ezt elkerülni. Amit akarok, az meglesz, de jelenleg úgy tûnik, nagyon minimálisak az esélyek! Bízom a jövöben, de az egyedülléttõl herótom van már. Túl vagyok egy 5 éves kapcsin, elötte meg alig volt mellettem valaki. Tini koromban meg csak a billentyûzetet nyomtam, mint ahogy most... ááá... kivan a púpom
A kérdező hozzászólása: ja igen, a diszkókban számtalanszor csalódtam már. Amúgy kiegészítve nem várom el tõlük h odamenjenek hozzám, én kezdeményezek mindig, ahogy kell. Ezt még kihagytam :)
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, nincs semmi hátrány a külsõmben.
"A kérdező hozzászólása: ja igen, a diszkókban számtalanszor csalódtam már. Amúgy kiegészítve nem várom el tõlük h odamenjenek hozzám, én kezdeményezek mindig, ahogy kell. Ezt még kihagytam :) " Összefoglalod, hogy mi volt a baj a lányokkal, akikkel ismerkedtél? :) Én is hasonlóan érzem néha magamat egyébként.
A kérdező hozzászólása: Folyamatos dumálok lányokkal msn-en, amik kb egy napig tartanak, utána szépen elfelejtenek. Elég kedves, közvetlen és szórakoztató vagyok velük. Próblámom vidáman felfogni, de ezek a kudarcok csak akadályoznak.
ma 14:41 Jahh, így már világos. Nem MSN-en meg neten kell ám ismerkedni. Az lehet az ELSÕ lépcsõ, de semmi több, mint a találkozás megbeszélésének a módja.
A kérdező hozzászólása: szóval a diszkók: nem tudok megnyílni egy ilyen helyen, azon kívûl leszarják a fejem, mert talán nem vagyok diszkópatkány, kicsit komolyabb vagyok, hogy így viselkedjek. A legtöbb helyen csak ilyen üresfejû libák vannak, akiknek a pénz, a szex kell, semmi több, és kidobnak mint egy használt óvszert. Öregem én ott normális csajt még nem találtam!
"A kérdező hozzászólása: szóval a diszkók: nem tudok megnyílni egy ilyen helyen, azon kívûl leszarják a fejem, mert talán nem vagyok diszkópatkány, kicsit komolyabb vagyok, hogy így viselkedjek. A legtöbb helyen csak ilyen üresfejû libák vannak, akiknek a pénz, a szex kell, semmi több, és kidobnak mint egy használt óvszert. Öregem én ott normális csajt még nem találtam!" Én sem, bár nem is járok diszkóba sohasem. De ha ott nem, akkor miért nem próbálkozol máshol?
A kérdező hozzászólása: Pont azért vagyok msn-en, hogy találkozót szervezzek meg egy kicsit megismerjük egymást. De nem merem megemlíteni a randit, hagyom a lány kezdeményezze a találkát. Ez eddig nem jött össze
A kérdező hozzászólása: utcán? ott soha bárokban, pubokban nincsenek egyedülálló lányok még esetleg táncolni kéne, de ez nem az én mûfajom aztán még ott vannak a színházak, mozik, koncertek - nem, itt sem sikerül sosem
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg egy visszahúzodó lánynak jobban örülnék, pedig pont nem akarok bezárkozni egy szobába. Talán azoknak a lányoknak, akiknek nincs önbizalmuk, több szeretetet tudnak adni, ez az én véleményem...
Szia! Olvastam a komikat, és azt kell, h mondjam, h meg tudom érteni a helyzeted, mert kb én is így vagyok...azzal a különbséggel, h fiatalabb vagyok, és lány. De néha hasonlóan érzek Nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot egy rendes sráccal, aki szeret, megbecsül, tisztel, elfogad, stb..pont azok a dolgok hiányoznak, amik manapság már nagyon nincsenek benne a fiatalokba...hiába járok bulizni, szórakozni, ott szinte esélytelennek találom, h találkozzak rendes sráccal, aki még oda is mer jönni hozzám...máshol meg hol lehetne? Neten is próbáltam...hasonló érdeklõdési kör..stb..gondoltam hátha...de rájöttem, h abból nagyon nagyon ritka esetben születhet valami jó...úgyhogy én sem tudom már mit csináljak, hova menjek...:/ És az a vicc, h én egy rendes értelmes, visszahúzódóbb típusú aranyos lánynak tartom magam, és így nem jön össze semmi...holott ma már elég "trendi" lett a pasik körében, h: "hû nekem normális csaj kell"....ahha...csak nem tudom kinek mi a normális...úgyhogy nem egyszerû a helyzet. Nem is tudom mit javasoljak Neked...csak próbálj megmaradni olyannak, amilyen vagy, és ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Mindenki mást tart normálisnak, én azt szeretném egy lányban, ha szeretne, õszinte, kedves, aranyos lenne, és nem használjon ki. Az sem probléma, ha eljárna velem szórakozni (persze nem megvadult helyekre, mint pl a diszkó). Alapból jóindulatú ember vagyok, szeretek adni
hát ezt én is szeretném tudni... 18/f
könyvtár
A lányoknak csak a külsõ számít, szal ha nem találsz csajt, akkor a külsõddel lehet vmi gond. A másik, h msn-en ne várd, h találkozót kezdeményezzenek, az a te dolgod!
Ha akarod, privátban is "beszélgethetünk"...

Miért nem találnak egymásra a rendes fiúk és a rendes lányok?

Sok olyan kérdést és választ olvasni, hogy "rendes fiú vagyok, de nem találok normális lányt", és fordítva. A lányok azon keseregnek, hogy nincsenek rendes fiúk, a fiúk meg azon, hogy az összes lányt csak a pénz érdekli, meg hogy kihasználják ?ket. Pedig vannak normális fiúk és lányok is, de egyikük sem talál olyan párt, aki ?ket megérdemelné. Miért van az, hogy egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán találnak egymásra a normális, rendes emberek?

Legjobb válasz: Mert többnyire nem is egymást keresik... Azok a rendes srácok, akik azt írják, hogy rendes lányt keresnek, de csak ribikkel találkoznak, azok a srácok jellemzõen a ribi stílusú lányokat akarnák rendes kislányokká faragni... A rendes lányokkal ugyanez, csak a ribik helyett mást kell behelyettesíteni.

Mert többnyire nem is egymást keresik... Azok a rendes srácok, akik azt írják, hogy rendes lányt keresnek, de csak ribikkel találkoznak, azok a srácok jellemzõen a ribi stílusú lányokat akarnák rendes kislányokká faragni... A rendes lányokkal ugyanez, csak a ribik helyett mást kell behelyettesíteni.
Én rendes csaj vagyok.. és a pasim is rendes.^^ sõõt:D Tökéletes:D szal ez a dolog nem lehetetlen... max akik ilyen kérdéseket tesznek, rondák vagy hülyék, és olyan csajt/pasit keresnek amilyen sosem lehet az övék:D 16/L (Bocs a gonosz válaszért xD)
én találok. 20F
ez relativ kinek mi a rendes... különbeg meg azért mert ien világ!
szerintem is szimplán annyi a baj hogy sokan el vannak szállva az elvárásaikkal, és képtelenek a jót észrevenni a másikban.
Azért néha mégis egymásra találnak. Nekem is sikerült :) 20/F
Ez a kérdés hülyeség. Eleve nem léteznek rendes pasik vagy rendes lányok, ahogy rendetlenek sem. Összeillõ, vgay nem összeillõ párok léteznek csak. Ha valakinek az kell h. egy héten 4x jól megkúrj*k, emelett kedvesek vele, virágot is visznek neki, de úgyanúgy elfogadja, hogy a pasija mást is reszel az rendes vagy rendetlen? Másik pedig az, hogy sok esetben túl nagyok az elvárások, mindenki a szõke herceget/hercegnõt várja (lehetõleg még gazdaf is legyen) stb. Közben meg elszalad mellette az élet. Csak bátornak kell lenni és lehetõleg nem mindent mellre szívni ( tudom, hogy közhely, de ez van). Ennél többet senki sem igen tehet, h. egy "rendes" társat találjon.
Érdekes én találtam. 17L
Én rendes lány vagyok és a párom is rendes.. és rendes emberekkel barátkozom, olyan körökben mozgok. De tény, ha megyek a városban, akkor több a szörnyû ember, mint a normális. Rendes helyen kell ismerkedni, ennyi.
Mert ritka az olyan lány akinek nem a vagyon számít és ritka az olyan fiú aki meg nem egy bunkó taj paraszt.

Lányok! Miért nem fogjátok már fel, hogy a rendes fiúk ott vannak az orrotok előtt csak nektek mindig a rosszak kellenek inkább?

Legjobb válasz: ez nem igaz! a rendesnek látszó fiúkról sokszor kiderül,h nem is olyan rendesek a "rosszak" pedig azért vonzóak,mert azzal a lánnyal akit szeretnek,tudnak rendesek is lenni..a többiek elõtt meg csak keménykedjenek,az nem gond:)

ez nem igaz! a rendesnek látszó fiúkról sokszor kiderül, h nem is olyan rendesek a "rosszak" pedig azért vonzóak, mert azzal a lánnyal akit szeretnek, tudnak rendesek is lenni..a többiek elõtt meg csak keménykedjenek, az nem gond:)
"Rendes" fiúk! Miért nem fogjátok már fel, hogy ha a GyK-n sírtok, attól a lányok nem fognak jobban akarni titeket?!
Mivan?? Csúnya vagy szentem?? Képzeld nekem rendes pasim van. Lehet nekedsem a plázapicsäk közt kéne nézelõdni akiknek csak a kigyúrt izomagyú barmok kellenek
Na! Meséld el nagyon szépen kérlek, hogy mit fogsz mostantól másként csinálni, hogy bunkó legyél! Komolyan érdekel.
A párom nem rossz, sokkal inkább te vagy bunkó, csak annyira hülye vagy, hogy nem látod. Normális, értelmes férfi nem nyafog itt. Ezzel mindent elmondtam.
Nah tudod mit, nem nagyon kéne általánosítani! De oké ak én is általánosítok, kapjátokbe " rendesek", mert olyan balf*szok tudtok néha lenni, hogy még lépni se mertek! :)
Az úgy érdekes. Én pl. hiába nézek szét a környezetemben nincs olyan srác, aki bejönne és el tudnám képzelni vele a kapcsolatot. Pedig mostanában azt vettem észre, hogy kezdek lejjebb adni az elvárásaimból gondolván, hátha túl nagyok az igényeim. Koppantam kettõt és rájöttem, hogy inkább nem adom lejjeb az elvárásaimat. :D Mellesleg van egy gyanúm, épp nem téged választott egy csaj és hirtelen felindultsából írkálsz a gyk-n, sajnos az életben ez nem így mûködik és nem mindig vannak elõttünk a rendes srácok. 16/L
Ami azt illeti a rendes fiúk: -csak látszatra azok és/vagy -unalmasak és/vagy -idióták és/vagy -rondák 18/f (régebben az unalmas kategóriába tartoztam)
Felfogják, de így is a rosszabb kell nekik, ami sztem nem baj, mert én elég rossz vagyok.:D
Szerintem rohadtul nincs ilyen, hogy jó/rosszfiú... Láttam én olyan foreveralone srácot, akirõl senki nem hitte volna, hogy ellopja egy lány naplóját, felgépeli, és szétosztogatja mindenkinek... És én tudom magamról, hogy rengeteg lánnyal kavarok, smárok, fekszem le, de, ha szeretek valakit, akkor azzal tudok kedves lenni, és mindent megtennék érte.
próbálkozz a szuper-aranyos lányoknál akik a légynek se ártanának, sztem ez a tuti tipp! :P Én sem vagyok olyan kemény gyerek de igyekszem férfivá válni, tedd azt te is! f18
mégis ki mondta neked, hogy nem fogjuk fel?
Hogy mennyi lelki sérült van ezen az oldalon..
Anyädnak kell ez maximum. Meg az olyan pitsáknak akik neked kellenek. De menj is gyorsan kezdj el változni mert itt senki nem kiváncsi a pcsogásodra h jaj te mien kis szegény szerencsétlen vagy
nemtudom nekem mindig is rosszak fognak kelleni
ezt nem vágom.. :) én hiába nézek mégse látom:DD, és nem mondhatod h rossz a társaságom..:) mert az ilyen páwáknak nem kellek..:DD de a többise keres.. akkor mirõl is beszélünk?:D mindig csak a rosszak találnak meg a köcsög bunkók.. a normálisak soha..
Szerintem ez még csak neked nincs fogva, hogy nekünk fel van fogva. /L
A kérdező hozzászólása: ma 20:12 nem vagyok csúnya, de nem a nyomulós, bunkó típusból való vagyok egyébként tapasztaltam, hogy ezek a buta plázapitsák annyira kiábrándítóak tudnak lenni, hogy a külsejük ellenére sem kellene egy sem, inkább átlagos lányokat keresek, a túlsúlyosaktól undorodom, aki van normális, átlagos, vékony testalkatú lány az foglalt vagy elbújt
Egyet sem látok.
Ma 20 12 vagyok. Érdekes nekem soha nem a nyomulós, bunkó pasik jöttek be. Lehet h túl sokra értékeled magad. Lehet h ami neked "átlegos" az túl jó hozzád. Pláne h plázapicsäkkal kezdesz. Tuti rossz helyen geresgélsz
Csak nem ideges vagy? Aki így magában puffog, mint a vipera, az nekem alapból antipatikus. Egy rendes fiú egyszer igazán elmagyarázhatná, hogy õ mitõl is olyan nagyon rendes. Vagy a bunkó "rosszfiúk" mitõl lesznek azok.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, én is bunkó állatt leszek, komolyan mondom megváltozom, bunkó leszek, ha ez kell minden nõnek!
most komolyan azt hiszed ha itt felteszed ezt a kérdést akkor az összes lány rá fog döbbenni és több esélyes lesz a csajoknál? Ne legyél már töketlen.

Miért nem csókolóznak rendesen az ázsiai filmekben (kínai, koreai, japán)?

Csak úgy összeér az ajkuk és utána csak úgy ott tartják és kész? Miért?

Legjobb válasz: utolsó válaszoló nyugi nem kell így ráförmedni :O Szerintem a kérdés nem arra irányul hogy SEMELYIKBEN nincs rendes csókjelenet, hanem hogy amelyikben nincs ott miért nincs? ez szokás vagy nem illik vagy mi? Legalábbis én így értelmezem. de legalább azt hittem hogy mi """Ázsia fanok""" ( nem tudom hogy fogalmazzam meg) kicsit barátságosabbak leszünk egymáshoz...

utolsó válaszoló nyugi nem kell így ráförmedni :O Szerintem a kérdés nem arra irányul hogy SEMELYIKBEN nincs rendes csókjelenet, hanem hogy amelyikben nincs ott miért nincs? ez szokás vagy nem illik vagy mi? Legalábbis én így értelmezem. de legalább azt hittem hogy mi """Ázsia fanok""" ( nem tudom hogy fogalmazzam meg) kicsit barátságosabbak leszünk egymáshoz...
Nézd, miért kéne minden filmben csókjelenetnek lennie? Ez nem torna, hogy kötelezö gyakorlatokat kelljen bemutatni. Másrészt a szerelem és az erotika minden kultúrának a része. Ott van pl. Kuroszava Akira 黑泽明 "Ran" 乱 (Káosz) c. filmje. Van benne csók, szex, de nem pornó. Ennek a rendezönek a neve biztosan mond valamit. Hogy koreai filmre is mondjak példát, My sassy girl, abban is van csók jelenet és ez eléggé "mainstream" filmnek tekinthetö. Az "ázsai fanokról" annyit, hogy harmad-negyedkézböl szerzett információkkal, mangamániásokkal nem tudok mit kezdeni. Külön kategóriát képeznek még a "Hol találok japán/kínai/koreai csajt?" típusú kérdéseket feltevök. Egyszer el kéne jönni Ázsiába és megtapasztalni itt milyen az élet, az emberek itt is emberek, a nök nem mind prüdek, de se nem mind gésák, nem mindenki dolgozok "egy tál rizsért", ahogy azt sokan hiszik még mindig, és nem mindenki néz mangát, nem minden kínai egyforma, nem minden kínai nönek szörös a ... stb. Ne vedd magadra, de ezek általánosítások vagy tévhitek, ahogy a filmekben a csókolózás is az.
Milyen filmekben? Lehet, hogy csak épp olyanokat fogtál ki. :)
A kérdező hozzászólása: Mi van??!! Mostmár meg se találom a fonalat a kérdésem és a válaszok között... Nem általánosításról volt szó. Nem véleményt akarok levonni. Csak egy külföldi filmben sem láttam ilyen jellegû csókolózást mint ahogy õk ezt a filmekben teszik. Lehet, hogy ez egy különlegessége a filmjeiknek. Nem kaptam igazából még választ a kérdésemre, de ha kérhetném, akkor ezt fejezzük be.
Értem, hova akarsz kilyukadni, de én nem is azzal szálltam vitába. Engem az üres "invitációd" bosszantott fel. Nyilvánvaló, hogy sok ember, ha megtehetné, akkor kiutazna/költözne. Meg azt sem igazán értettem, hogy miért baj az számodra, ha valakinek az ázsiai lányok tetszenek jobban. Ha meg azt gondolod, hogy azokat a kérdéseket "rajongásból" teszik fel, akkor hozzátehetted volna, mert úgysejtem így értetted.
Nem rajonganak õk semmiért, csak a fejükben lévõ ázsiai nõkrõl kialakított közhelyképért.
Igen, erre gondoltam. Csak nem fejtetted ki teljesen.
Kedves Válaszoló! Próbálkozz koreai sorozatokkal inkább, mert abban egész normálisak a csókjelenetek. habár vannak itt is csak szájösszeérintések. Mi se tudjuk miért van ez így, kicsit tényleg idegesítõ. Pár dorama, amiben normálisabb csókjelenet van: Mary stayed out all night, Lie to me, Zenkai girl, My name is Kim Samsoon... stb. Remélem segítettem.^^
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezaz köszönöm végre valaki aki hozzám szólt :) Sorozatokat nézek de egyszerûen nem értem miért nem csókolóznak rendesen. Lehet ez valami helyi filmek sajátossága. Talán ettõl számítanak ázsiai filmeknek vagy hogy is mondjam . :)
Nem tudom, de én tesómmal szoktam nézni doramákat, s ezt mi sem értjük. Elég hülyén néz ki ez az ajak összeérintés, simán lehetne normális csókjelenet is. Hát nem tudom, hogy ez helyi különlegesség-e vagy sem, de azt tudom, hogy furcsa, meg néha már zavaró. ^-^
"Egyszer el kéne jönni Ázsiába és megtapasztalni itt milyen az élet, " Ejj, de jó valakinek! Szerintem itt senkit nem érdekelt, hogy Te hol élsz, teljesen fölösleges volt most mindenki orra alá dörgölnöd, hogy "hát én ott élek, hehehe, jobban tudom!". Egyébként gondolkozz, szerinted ha tehetné az ember, nem menne ki megnézni, hogy "milyen ott az élet"? Volt lóvéd, hogy kimenj, oké. Az Te vagy, örülj neki! "nem minden kínai egyforma, nem minden kínai nönek szörös a" Tudtommal a japán nõknél szokás ez inkább és nem a kínaiaknál. Vagy ott is? Szerintem máshol dicsekedj.
A kérdező hozzászólása: Neeem. Ne kezdjétek el. Nem vagyok fani vagy hasonló. Nem rögeszmém, hogy nincs. És nem akarom hogy mindegyikben legyen. Honnan szeditek ezeket? :D Egyszerûen csak AMELYIKBEN VOLT abban nem volt rendes csókolózás csak ilyen száj összeérintéses valami. Ezért vagyok kíváncsi egy helyi csókjelenetre...:D Ennyi az egész! Nem érdekelnek a japán pornók és társaik. xD Engem csak egy rendes csókjelenet érdekel. Mert amilyen filmeket/sorozatokat én láttam abban ez a micsoda volt csak.
Szerintem neked rögeszméd, hogy bebizonyítsd, ázsiai filmekben nincsen csókjelenet, stb. Itt egy hongkongi film, nézd végig, van benne csókjelenet. http://v.youku.com/v_show/id_XNTM0NjMzNDg=.html 29:40 Pornófilmeket is gyártanak Ázsiában, ne próbáld már itt bizonygatni, hogy itt mindenki prüd. Miért kell mindenféle sztereotípiát terjeszteni?
A kérdező hozzászólása: Uccsó belinkelnéd nekem?
Tegnap láttam egy kínai film trailerjét, volt benne csókjelenet.
én sok koreai drámát nézek és tényleg csak összeérintik a szájukat mégis 15ös korhatár van a filmen... nem tudom miért, de furcsák az Ázsiaiak ilyen szempontból. Japánban szégyenletes ölelkezni az utcán vagy nyilvánosan csókolózni, másrészt ott az a sok pornó... meg a szemgolyó nyalogatás >.< engem is érdekel a válasz miért van így
A kérdező hozzászólása: de rendes csók nincs :)
Szexjelenet is van pedig.
A kérdező hozzászólása: Sokat láttam már. Mutass egyet a felsorolt országok filmjei közül ahol normális csókjelenet van. :)
Én értem, mire gondol a kérdezõ, mert én is ezt tapasztaltam (bár én csak koreai doramákat láttam eddig). A doramákban valóban csak ritkán csókolóznak, ha mégis, az általában csak szájrapuszi vagy ilyesmi... Ez nekem is elég furcsa. Viszont nemrég olvastam valahol, hogy pl. Koreában nem igazán illik nyilvánosan csókolózni, náluk ez elég intim dolog. És gondolom, hogy emiatt nincsenek igazi csókjelenetek a sorozatokban sem. Inkább ölelkeznek. De pl. szexjelenetet sem láttam még doramában. Maximum utalás van rá, hogy történt/történni fog valami... Bár ezeket csak doramákban tapasztaltam, ázsiai filmet is láttam többet, azokban viszont simán voltak csókjelenetek, és szexjelenetek is bõven, mindent mutatva, talán még durvábban, mintegy amerikai vagy európai filmben...

Miért nem nő rendesen a szakállam?

Több mint fél éve borotválkozok rendszeresen, de a államon csak két oldalt n? sz?r, középen egy foltban nem, ami borotválkozás után pár nappal elég idétlenül néz ki. Ez így fog maradni, vagy egy id? után beáll?

Legjobb válasz: Minden fiúnál így van, csak van akinek hamar utóléri magát az összes területen...van ismerõsöm aki 15 éves kora óta borotválkozik de ott rendesen nõ ahol nõ viszont foltokban nem.... nem tudom miért csak azt tudom, hogy normális és ha minden igaz nem marad így lehet 5 év múlva de kinõ az

Minden fiúnál így van, csak van akinek hamar utóléri magát az összes területen...van ismerõsöm aki 15 éves kora óta borotválkozik de ott rendesen nõ ahol nõ viszont foltokban nem.... nem tudom miért csak azt tudom, hogy normális és ha minden igaz nem marad így lehet 5 év múlva de kinõ az

Mai nőknek, Valóban nem kell a hűséges aranyos rendes pasik? Ha, igen miért nem kell?

Úgy vettem észre hogy inkább rámennek a jó pasikra, akik dominánsak férfiasak, kanosak és vállalják ezzel hogy esetleg megcsalják stb, minthogy egy aranyos pasira mennének rá aki h?séges lenne és valóban szeretné ?ket

Legjobb válasz: Hjaj, ismételten egy pasi, akit dobtak vagy kikosaraztak, és most a nõket szidja, hogy nekik nem kell az a fajta, amit szerinte õ képvisel, csak a szar alakok. Mondok neked valamit, öcskös. Mindenkinek más kell. Nincs olyan, hogy egy pasi, és annak a személyisége és külseje a világon minden egyes nõnek bejön, mindenki csak arra vár. Tudom, hogy ezt hiszed, de ILYEN EGYSZERÛEN NINCS. Miért akarna egy nõ csalfa és disznó pasit magának? Vannak ilyen defektes lánykák, a tinikor vad lázában égve, akik még nyilván nem akarják lekötni magukat egy életre, és inkább szórakoznak, komolytalan kapcsolatokat építenek ki, fontosabbnak tartanak más dolgokat a hûségnél és a pasi rendességénél. Nincs ezzel semmi gond, maguknak keresik a bajt. Higgy nekem, azok a férfiak, akik bunkók és csalfák, egy bizonyos kor után ugyanarra a sorsra jutnak, mint a 17-8 éves korban népszerû mai ribizlik, akik elméletileg csinoskák ugyan, de felszínesek és üresfejûek. Kalandnak még okés, tinikori kapcsolatnak is még elmegy, rövid ideig, de nagyon hamar megunják az emberek az ilyet, és késõbb családalapításra éppen nem õket fogja keresni az ember. Amúgy, hiszed vagy sem, létezik olyan pasi, aki domináns, férfias, kanos, de emellett hûséges, aranyos és rendes. Nekem van szerencsém egy ilyennel kézenfogva sétálni mindenfelé, és egy ilyennel kölcsönösen szeretni egymást. Ne általánosíts, tiszta végletek nem léteznek. Gyerekkori ábránd az, hogy létezik fekete és fehér tisztán. Gyakoribb a szürke, és annak sokkal több árnyalata is van. Emellett meg, a nõk nem szeretik azt, ha nagyon el vannak kényeztetve. Nehéz férfiként tekinteni egy pasira, aki totál papucs, csúnyán néz a lány, és máris pitizik, vagy maga alá pisil örömében, ha a lány éppen megdícséri vagy kedveset mond neki... Vannak, akiknek ez bejön, nyilván, de az esetek többségében szerintem erre nehéz tényleges férfiként tisztelettel tekinteni.

Hjaj, ismételten egy pasi, akit dobtak vagy kikosaraztak, és most a nõket szidja, hogy nekik nem kell az a fajta, amit szerinte õ képvisel, csak a szar alakok. Mondok neked valamit, öcskös. Mindenkinek más kell. Nincs olyan, hogy egy pasi, és annak a személyisége és külseje a világon minden egyes nõnek bejön, mindenki csak arra vár. Tudom, hogy ezt hiszed, de ILYEN EGYSZERÛEN NINCS. Miért akarna egy nõ csalfa és disznó pasit magának? Vannak ilyen defektes lánykák, a tinikor vad lázában égve, akik még nyilván nem akarják lekötni magukat egy életre, és inkább szórakoznak, komolytalan kapcsolatokat építenek ki, fontosabbnak tartanak más dolgokat a hûségnél és a pasi rendességénél. Nincs ezzel semmi gond, maguknak keresik a bajt. Higgy nekem, azok a férfiak, akik bunkók és csalfák, egy bizonyos kor után ugyanarra a sorsra jutnak, mint a 17-8 éves korban népszerû mai ribizlik, akik elméletileg csinoskák ugyan, de felszínesek és üresfejûek. Kalandnak még okés, tinikori kapcsolatnak is még elmegy, rövid ideig, de nagyon hamar megunják az emberek az ilyet, és késõbb családalapításra éppen nem õket fogja keresni az ember. Amúgy, hiszed vagy sem, létezik olyan pasi, aki domináns, férfias, kanos, de emellett hûséges, aranyos és rendes. Nekem van szerencsém egy ilyennel kézenfogva sétálni mindenfelé, és egy ilyennel kölcsönösen szeretni egymást. Ne általánosíts, tiszta végletek nem léteznek. Gyerekkori ábránd az, hogy létezik fekete és fehér tisztán. Gyakoribb a szürke, és annak sokkal több árnyalata is van. Emellett meg, a nõk nem szeretik azt, ha nagyon el vannak kényeztetve. Nehéz férfiként tekinteni egy pasira, aki totál papucs, csúnyán néz a lány, és máris pitizik, vagy maga alá pisil örömében, ha a lány éppen megdícséri vagy kedveset mond neki... Vannak, akiknek ez bejön, nyilván, de az esetek többségében szerintem erre nehéz tényleges férfiként tisztelettel tekinteni.
Ez mindigis így volt, nem tudom mit csodálkozol. Egyáltalán nem "mai" probléma.
Ittvan a pontos magyarázata annak, hogy miért van tele az ország elvált, gyermekét egyedül nevelõ 30-as nõkkel...
Ezen az oldalon ezen kívül minden pasinak 20 centis farka van és õ a legromantikusabb a világon.
Mit szólnál egy domináns, férfias, kanos, hûséges, aranyos, rendes pasihoz? Nem összeegyeztethetetlen.
Unalmas már... Nekem ilyen párom van, amit írsz hûséges, aranyos, satöbbi), bár biztos ne hiszed el, nem az én bajom. További jó sírást!
ezt a vadászösztön fejezzétek már be, akkora hülye kamu duma :"D....
A kérdező hozzászólása: 17-nek " a férfi otthon, velem, legyen domináns, legyen férfi, más nõkkel legyen udvarias az egészséges határig. Attól meg, hogy egy pasi "kanos" (jééézus, de randa szó!), még lehet kedves, hûséges." Ahhoz, hogy ennyire jó tulajdonságokkal rendelkezõ férfit találjon valakit magának, ahhoz statisztikailag nagyon nagy szerencse kell. Általában ezek a tulajdonságok ütik egymást. férfias ösztön, vadészösztön = hûség Baromi nagy érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie ahhoz, hogy ezeket az ellentétes tulajdonságokat tudja szabályozni, kezelni. Nagyon sok nõ vár ilyen pasira, talán ez is a magyarázata hogy 35-40 évesen házasodnak mert keresi az ilyen ritka férfiakat amiket talán soha nem fog megtalálni, mert statisztikailag se jön ki a dolog Szóval aki az igazit keresi az így fog járni :P:D http://kepfeltoltes.hu/view/120724/293180_435307389826115_13..
A kérdező hozzászólása: Ha nem létezne vadászösztön, akkor, ha egy lány felmegy egy társkeresõre vagy elmegy egy buliba stb stb, akkor csak állna ott mint egy fa. Igenis létezik, a vadászösztön az alapja, hogy a pasi udvarol a nõnek
Én találtam egy ilyen férfit, úgyhogy ez az egy nekem elég is. Statisztika ide vagy oda. Ezzel a képpel, amit linkeltél, meg a deficites pasik akarják meggyõzni a csajokat, hogy álljanak le velük egy menetre. A vadászösztön tényleg marhaság. Arról van szó, hogy a férfinak több szexuális energiája van, mint a nõnek, és ezt le kell tudni kötni. Mivel kicsit nimfo vagyok, nekem ez nem jelentett soha gondot: ha érzelmileg rendben van a kapcsolat, szexuálisan mindent megkap tõlem a párom. Ha viszont érzelmileg nincs rendben, akkor nem a vadászösztön miatt kacsint ki, hanem mert nem boldog, de akkor nagyobb baj is van. 24/N (17-es)
22esnek teljesen igaza van...
A kérdező hozzászólása: 22-nek gratulálunk 24 éves tökéletes nõ megtalálta a tökéletes párját. Sok szerencsét a házasságra, sok gyereket és sok boldogságot (de a kártyázást nem ajánlom :P) :D
Köszönjük szépen. :) És igen, a kártyában tényleg nincs szerencsénk :) 24/N
Ennyi férfinek nevezett valamit egy helyen sírni, brühühhüüü, mint a kislányoook. :DDDD
AZ igazság az, hogy a nõknek nagyon nem pálya a "hõsszerelmes-style".. Az a pasi, aki pityeregve megfojtja a szerelmével a párját, az hosszútávon(de még rövidtávon se)számítson semmi jóra. Az állatoknál is a legerõsebb bika [email protected] XD (már bocsánat)
húha... képzeld, az én barátom pl. helyes, magas, magabiztos, domináns és ugyanakkor hihetetlenül aranyos, vicces és nagyon hûséges :) ilyen is létezik, képzeld. és EZ kell a nõknek.
Akkor tanulj egy kis pszichológiát, kedves kérdezõ. A külsõ max. magabiztosságot ad. A belsõ az, ami kiül az arcra, a testre. Hogy a kérdésre is válaszoljak: a férfi otthon, velem, legyen domináns, legyen férfi, más nõkkel legyen udvarias az egészséges határig. Attól meg, hogy egy pasi "kanos" (jééézus, de randa szó!), még lehet kedves, hûséges. Egy kapcsolatban is meg lehet élni teljességében a szexualitást. Értsd: a pároddal is kefélhetsz, mint a nyulak. Az már mindkét fél felelõssége, hogy ezt tudják úgy csinálni, hogy mindig érdekes, izgalmas legyen. Mondjuk a kedves, szép, de frigid lányok nyilván nem tudják lekötni egy "kanos" srác figyelmét hosszú távon. A fenti mondatokban viszonylag kevés a kohézió: mert az emberek nem írhatóak le egy-egy tulajdonsággal. Nem mondhatjuk, hogy aki "kanos, domináns", az biztosan hûtlen is. Minden ember más, és ez a szép, ismerkedõs része a kapcsolatnak, amikor szép lassan megtudjuk, hogy milyen a másik. Szóval a kedves kérdezõ ne sajnáltassa magát, hanem keressen egy lányt, aki csak rá vár, és pont. 24/N
Igencsak savanyú a szõlõ, amikor kidobja a gyerekes anyát a pasija, igen.
Azért, mert nincs annál jobb érzés, mint megszelídíteni egy pasit. Azt mondani, hogy: eddig soha senkit nem szeretett igazán, de nekem sikerült megfognom. Nem hónapokról, évekrõl beszélek természetesen. 24/N
ezaz oldal tele van érzelmes érzelgõs lányokkal akik csak a rendes pasikra vágynak :)
Attól hogy jó pasi és domináns külsõre, az nem jelenti azt, hogy meg fog csalni és nem kedves, és nem aranyos. Nekem is jó pasi kell, errõl nem tehetek, egy rondára nem tudok felizgulni sem, tehát eleve bukta lenne a kapcsolat, hiába rendes... És lehet, hogy az a macsó domináns otthon a négy fal között, a szexben azt szereti ha a nõje a domináns, és vágyik az alázásra. És közben hûséges.
A kérdező hozzászólása: Zilkutya Ott a pont :D
Kedves kérdezõ, a 11.55-ös választ olvasgasd, ott a megoldás:)
A kérdező hozzászólása: "Attól hogy jó pasi és domináns külsõre, az nem jelenti azt, hogy meg fog csalni és nem kedves, és nem aranyos" Van ilyen biztos de baromi kevés, szóval kevés a foka sok az eszkimó effektus :P És én tuti azért vagyok hûséges mert nem vagyok szép, ha jó pasi lennék biztos változna a személyiségem és dönteném le a lányokat sorba
A kérdező hozzászólása: Mert a külsõ igenis befolyásolja a személyiséget!!! alap pszichológia
Zilkutya jól mondja, késõbb meg sírnak a nõk, mert ott hagyja õket a férjük egy másik nõért vagy mert nem érdekli a gyerek. Az ilyen hülyék meg is érdemlik, ha olyannal kezdenek. Igaza van abban, hogy azért van ennyi defektes házasság, mert a nõk képtelenek tényeken alapuló ésszerû döntéseket hozni ilyen kérdésben.
Savanyú a szõlõ effektus van, úgy látom.
Cáfolnám:) 23 éves vagyok, egy éve megismerkedtem egy sráccal, aki kedves, aranyos, törõdõ és vicces..nem unalmas az élet mellette az biztos:) Fél éve összeköltöztünk és megkérte a kezem :) Õ a mindenem. idõvel mindenkinek változik az "igénye".Pár éve még odáig voltam a macsó rossz fiús pasikért, aztán párszor kopp és ráébredtem, hogy senki sem tökéletes.Te mit akarsz, milyen lányt, nõt? ez ha megvan keresd.És ne add lejjebb.:) DE el kell fogadnod, hogy ahogy te sem, más sem tökéletes;)

Múltkor kérdezte tőlem egy tizen éves csaj hogy az idősebb pasik miért nem akarnak velük járni pedig ők rendesek?

Legjobb válasz: Hmm...attól lennének rendesek, hogy minden héten atomrészegek, és simán szó nélkül lesz.pják a pasikat? Persze vannak kivételek. Amúgy meg ha egy kicsit normálisabban viselkednének, és nem akarnának úgy kinézni,mint a felnõttek akkor talán lenne is esélyük. Párom 9 évvel idõsebb nálam, mégis teljesen jól megvagyunk. Hogy miért mert nem követem túlzottan a divatot, azt veszek fel amihez épp kedvem van, és nem érdekel ha valaki azt mondja, hogy de hát ez nem divat. Kit érdekel, ne a ruhámért szeressen a párom, hanem azért aki vagyok. És ezzel õ is így van. 19L

Hmm...attól lennének rendesek, hogy minden héten atomrészegek, és simán szó nélkül lesz.pják a pasikat? Persze vannak kivételek. Amúgy meg ha egy kicsit normálisabban viselkednének, és nem akarnának úgy kinézni, mint a felnõttek akkor talán lenne is esélyük. Párom 9 évvel idõsebb nálam, mégis teljesen jól megvagyunk. Hogy miért mert nem követem túlzottan a divatot, azt veszek fel amihez épp kedvem van, és nem érdekel ha valaki azt mondja, hogy de hát ez nem divat. Kit érdekel, ne a ruhámért szeressen a párom, hanem azért aki vagyok. És ezzel õ is így van. 19L
19 éves lány, nehogy már attól legyél érett, hogy nem öltözöl divatosan...könyörgöm...én mindig divatosan öltöztem, de nem ribancosan, mindig ki lehet választani azt az adott divatból, ami szép és ízléses...az idõsebb férfiak sem az õskori öltözködésû nõkre buknak. A kérdezõnek azt válaszolom, hogy az idõsebb férfiak még a huszonéves nõkre sem tudnak potenciális partnerként tekinteni. Lehetsz egy komoly gondolkozású tizenéves, nem ez a lényeg - én is az voltam, de most, huszonéveim végén látom, hogy nem ez számít, akármilyen komoly is vagy, egyszerûen nincs még annyi élettapasztalatod. De ezt most úgysem érted még, késõbb fogod meglátni :)
remélem rám is így fognak gerjedni a tinik 30 évesen:D bár lehet csak most gondolom így, hogy õk kellenének:P F18
ma 15:32-nek Félreértettél, nem attól vagyok érett, hanem inkább attól, hogy csak azért mert egy pasi azt akarja nem kezdek ki vele, és kapcsolat nélkül nem fekszem le senkivel. Plusz nem akarok idõsebbnek kinézni a koromnál. Illetve nem veszek meg valamit csak azért, mert abban a pillanatban tetszik, vagy mert ismerõsnek, havernak már van. 19L
A kérdező hozzászólása: Ritka mint a fehér holló
Mert félnek a megbélyegzéstõl és meg akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak, tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Figyelj én 28 éves vagyok úgyhogy ezt is tudom az életapasztalat dolgot nyugi. Csak pl a múltkor beszélgettem egy 17 éves lánnyal aki mesélte hogy soha többet nem lessz kapcsolata mert elege van hogy mindíg pórul jár, mert a 25 éves barátja megcsalta, aztán késõbb látom a facebook on hogy kapcsolatban kérdem mi, mondja össze jött a másik volt pasijával, elmagyaráztam neki a dolgokat, 2 nap múlva szingli lett, na mondom mi van, azt mondja mondana valamit de nem mer, mondom mond, hát én jövök be neki és nem próbálhatnánk meg, megint csak elmagyaráztam a dolgokat hogy nagy a korkülömbség meg minden, most meg 2 nap múlva újságolja boldog mert valakivel randizik akár hogy is számolom ez rövid idõn belül 4 ember még õk maguk sem tudják mit akarnak, de annó ezt kérdezte hogy az idõsebb pasik miért nem foglalkoznak a komoly fiatalabb lányokkal, na tessék a leírásban a válasz.
úristen...
Mert a mai tízen évesek kb 90%-a ótvar ribancként öltözködik és viselkedik. Egyfolytában isznak, cigiznek, káromkodnak, kicikizik azt, aki 17 évesen még szûz, az a legnagyobb király, akinek a legtöbb ribanckodó fotója van fent az interneten. Na most az ilyeneket mégis ki a faszom veszi komolyan és kinek kellenének egy kapcsolatra?
A kérdező hozzászólása: Hát az biztos, csak hiszik
nem tudom...kérdezte? ha igen, akkor igen, ha nem, nem.
Mert bármennyire is érettnek hiszik magukat, kurv*ra nem azok.
A kérdező hozzászólása: Én csak egy valamit tudok az a baj velük hogy õk még mindenkibe bele esnek, ha nincs ez jön a másik abba meg így tovább
A kérdező hozzászólása: ma 16:58 Akkor lehet már más szemmel fogod látni mert szerintem nem természetes ha pl egy 30 éves pasival le akar feküdni egy 16 éves lány, tudok ilyet sajnos pl 14 éves VS 33 éves nekem ez dúrva

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!