Találatok a következő kifejezésre: Miért nem regisztrálni (218 db)

Iasztok! League of Legends privát szerojára (PBE) miért nem tudok regisztrálni? Csak mert 09. 01 van és elvileg minden hónap első 3 napján lehet regisztrálni, de nekem megy megy. Nagy segítség lenne ha leirnátok nekem mit csináljak

Legjobb válasz: PBE lol-ra egy ideig nem lehet regisztrálni.Én nem tudom,hogy miért,de nézd meg ezt a linket:http://community.pbe.leagueoflegends.com/f/2EAF660193FA3B668.. Ezen a linken kiírja,hogy zárva van a PBE szerver.

PBE lol-ra egy ideig nem lehet regisztrálni.Én nem tudom, hogy miért, de nézd meg ezt a linket:http://community.pbe.leagueoflegends.com/f/2EAF660193FA3B668.. Ezen a linken kiírja, hogy zárva van a PBE szerver.

Sims 3-ba szeretnék regisztrálni hogy megvehessek egy csomó jó cuccot de nem engedi miért nem?

Nem letöltött a játék és meg kiegészítõm is van az alapoz pedig kaptam 1000 ajándék pontot amivel meg tudnám venni ez ilyeneket de nem enged regisztrálni mert azt írja ki hogy az adatok alapján nem vagyok jogosult regisztrálni miért nem engedi és hogy tudnám megcsinálni hogy engedje?

Legjobb válasz: mit ír ki ??? írj privátba ha ezt írja ki PONTOSAN akkor változtass meg adatokat amikor regisztrálni próbálsz !

mit ír ki ??? írj privátba ha ezt írja ki PONTOSAN akkor változtass meg adatokat amikor regisztrálni próbálsz !

Miért nem lehet regisztrálni a feral heart-be?

Regisztráció bezárult,próbálkozz újra,de akkor mikor lehet regisztrálni? :(

Legjobb válasz: Ha jól tudom, már nem lehet regisztrálni, mert nagyon sok az utóbbi idõben regisztrált személy és felfüggesztették a regisztrációt.

Ha jól tudom, már nem lehet regisztrálni, mert nagyon sok az utóbbi idõben regisztrált személy és felfüggesztették a regisztrációt.


Miért nem tudok regisztrálni a 3DS-emmel a Club Nintendo-ra?

Próbáltam beírni a 3ds hátulján lévő kódot a regisztrációba de folyton azt írja hogy invalid. Miért?

Legjobb válasz: lehet rossz országban próbálkozol. eu-s kódokat nem lehet az amcsiknál regisztrálni és vice versa.

lehet rossz országban próbálkozol. eu-s kódokat nem lehet az amcsiknál regisztrálni és vice versa.

Miért nem tudok regisztrálni facebook-ra?

Tegnap regisztráltam facebook-ra és bedobott egy olyan ablakot, hogy kéri a telefonszámom. Meg is adtam és azt írta ki,hogy küldenek majd egy sms-t, de azóta se küldtek. Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Várd meg amíg kiküldik. Azért felesleges újra regisztrálni vagy újra kérni, mert csak az elsõ kérést veszi figyelembe a rendszer, a többit automatikusan eldobja. Ha három napba telik, akkor három napig kell várni, ha egy hétig akkor egy hétig. Nem is tudsz mást csinálni.

Várd meg amíg kiküldik. Azért felesleges újra regisztrálni vagy újra kérni, mert csak az elsõ kérést veszi figyelembe a rendszer, a többit automatikusan eldobja. Ha három napba telik, akkor három napig kell várni, ha egy hétig akkor egy hétig. Nem is tudsz mást csinálni.
A kérdező hozzászólása: De én úgy tudom, hogy régen nem kérte a telefonszámot. Most hogy hogy megújult?
Sok fake regisztráló -> biztonsági lépés -> sms validálás.

Miért nem tudom regisztrálni az avast ot?

amikor rá megyek a regisztrácio ra ott kijön az a free ami 1 évre szól , rá megyek és ide lép be :

Legjobb válasz: és mki monta hogy nem tok regisztrálni ? rá mek a registráciora azt semmi , nem jon ki az az adatok visszakérése meg a regisztrácios ürlap se meg semmi

A kérdező hozzászólása: és mki monta hogy nem tok regisztrálni ? rá mek a registráciora azt semmi , nem jon ki az az adatok visszakérése meg a regisztrácios ürlap se meg semmi

Miért nem tudok regisztrálni az IMDB-re?

Legjobb válasz: Hali Egy kicsit pontosabban is leírhattad volna a problémát vagy ,ha mást nem összekapcsolod a facebookal és akkor regisztrálni sem kell.

Hali Egy kicsit pontosabban is leírhattad volna a problémát vagy , ha mást nem összekapcsolod a facebookal és akkor regisztrálni sem kell.

Miért nem tudok regisztrálni az rtl most-on?

Ahhoz, hogy visszanézzem a m?sorokat regisztrálni kell, de amikor próbálom beírni a nevem, jelszavam és e-mail címem nem enged beírni egy bet?t sem!

Legjobb válasz: Megpróbáltad már bejelentkezés nélkül? Csak azért, mert én nem regisztráltam ott, mégis minden mûsort meg tudok nézni. Ezen én is csodálkoztam, mert mindenhol azt olvastam, hogy regisztrálni kell. Próbáld meg te is, hátha megy!

Megpróbáltad már bejelentkezés nélkül? Csak azért, mert én nem regisztráltam ott, mégis minden mûsort meg tudok nézni. Ezen én is csodálkoztam, mert mindenhol azt olvastam, hogy regisztrálni kell. Próbáld meg te is, hátha megy!
A kérdező hozzászólása: Nem megy mert csak fél percig játsza le a mûsorokat :(

Miért nem tudok regisztrálni a Facebook-ra?

Beirom az adatokat, rá kattintok hogy regisztrálás,és csak tölt.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? A húgom is próbált regisztrálni és hasonló gondjai akadtak, mert a rendszer túl fiatalnak találta. 13 éves. Beírta utána, hogy 15, és akkor regisztrálhatott. :) Nem biztos, hogy ez a baj, ez csak 1 tipp/tapasztalat volt. :)

Hány éves vagy? A húgom is próbált regisztrálni és hasonló gondjai akadtak, mert a rendszer túl fiatalnak találta. 13 éves. Beírta utána, hogy 15, és akkor regisztrálhatott. :) Nem biztos, hogy ez a baj, ez csak 1 tipp/tapasztalat volt. :)
Azért nem tudsz, mert szerencsés vagy...
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, utolsó válaszadó, miért vagyok szerencsés?

Miért nem tudok regisztrálni az audiosurf-ben? Regisztrálni kell a játékot? Ha igen, hogyan?

Ha valaki tudja az pls írja le hogyan kell, mi lehet a gond...nagyon megköszönöm :)

Legjobb válasz: És lehetõleg oylasvalaki válaszoljon aki ismeri is a játékot :) tapasztalatot szeretnék hallani, nem ötletet. :)

A kérdező hozzászólása: És lehetõleg oylasvalaki válaszoljon aki ismeri is a játékot :) tapasztalatot szeretnék hallani, nem ötletet. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!