Találatok a következő kifejezésre: Miért nem regisztrálni (227 db)

Iasztok! League of Legends privát szerojára (PBE) miért nem tudok regisztrálni? Csak mert 09. 01 van és elvileg minden hónap első 3 napján lehet regisztrálni, de nekem megy megy. Nagy segítség lenne ha leirnátok nekem mit csináljak

Legjobb válasz: PBE lol-ra egy ideig nem lehet regisztrálni.Én nem tudom,hogy miért,de nézd meg ezt a linket:http://community.pbe.leagueoflegends.com/f/2EAF660193FA3B668.. Ezen a linken kiírja,hogy zárva van a PBE szerver.

PBE lol-ra egy ideig nem lehet regisztrálni.Én nem tudom, hogy miért, de nézd meg ezt a linket:http://community.pbe.leagueoflegends.com/f/2EAF660193FA3B668.. Ezen a linken kiírja, hogy zárva van a PBE szerver.

Miért nem tudom regisztrálni az avast ot?

amikor rá megyek a regisztrácio ra ott kijön az a free ami 1 évre szól , rá megyek és ide lép be :

Legjobb válasz: és mki monta hogy nem tok regisztrálni ? rá mek a registráciora azt semmi , nem jon ki az az adatok visszakérése meg a regisztrácios ürlap se meg semmi

A kérdező hozzászólása: és mki monta hogy nem tok regisztrálni ? rá mek a registráciora azt semmi , nem jon ki az az adatok visszakérése meg a regisztrácios ürlap se meg semmi

Miért nem merek regisztrálni társkeresőbe?

21 vagyok, az elmúlt 3 évem arra ment el, hogy ráeszméltem, hogy változtatni kellene, mert bár rendesen szocializálodok, mindezt nömentes környezetben teszem, és ha csak ugy simán élem tovább a mindennapjaimat, meg ami vele együtt jár (csajozás kifejezetten nem), akkor szépen befordulok valami örült depresszioba és gyogyszereken fogok tengödni.ugyanis bár kifelé vagyok amilyen,de 10 perc egyedüllét után is elkezdek szorongani, hogy én is bekerülök az örök szüzek társaságába, pedig voltak már kalandjaim csinos lányokkal, akik mind azt mondták, hogy nem kell aggodnom a külsöm miatt (mert legtöbbször ezt teszem), nem vagyok csókszüz sem, szval nagyon méltatlan lenne, ha barátnö nélkül maradnék.ilyen korban megvan a veszélye.pszichologushoz is járok, mert ha ugy nézzük pokol az életem, és ? bátorit, hogy szrjam le, hogy anyámék mit gondolnak majd, ha hirtelen "elkezdek élni", ugyanis otthon nekem ez a lehetö legnagyobb tabu.távol a családtol vagyok kollégista, ott felszabadultan viselkedek, de nyron otthon vagyok, és jo lenne kihasználni a nyarat a "változtatásra", de az emlitett gátlások miatt nem megy.társkeresöre is azért nem merek regisztrálni, mert anyámék fülébe jut.és jot kuncognak majd rajtam, hogy kisgyerekük vajon honnan jött rá hogy a kislányok "mire valók".na ennyi.

Legjobb válasz: Csabi? Csak nem te vagy az?:D Bocsi, de egy az egyben a volt barátomra ismertem benned. Számomra is pokol az egyedüllét, de nekem eszembe nem jutna ilyen oldalra regisztrálni. Nekem ráadásul nehezebb a dolgom, mert lány vagyok, mégsem mehetek oda úgy a pasikhoz. Kezdeményezni kell! Hidd el, nem harapják le a lányok a fejed:) L/19

A kérdező hozzászólása: hát igen ez a fennállás. óvónéninek meg gyógytornásznak jellemzöen lányok mennek, és a felsöoktatásban karok rendelekznek kollégiummokkal, amik ilyen értelmezésben koedukáltak.pl gépészen sincs tul sok lány, ellenben épitõmérnökin igen jelentös a nöi arány, pedig igen sok közös van a két szak tananyagában.és ennek egy nagyon vicces oka van: sok lány, aki épitöre jár, az épitésznek akart menni, de csak épitöre vették fel.a jelentkezéskor azt hitte, hogy az épitö az majdnem épitész, de nagyot tévedtek.aztán persze megszerették.ilyen erövel lehetnének gépészek is.
Döntsd el, hogy neked mi fontos. Ha fontos ez a lány, akkor találkozz vele, ha a saját kényelmed a lényegesebb, akkor ráér 5 év múlva is, semmi gond, van még 40-50 elcseszhetõ éved, ráérsz.
A kérdező hozzászólása: de azt mondta, hogy jó neki késöbb is.igaz ilyenkor nem szabad halogatni?
Neked teljesen felesleges segíteni, úgyis mindenre van kifogásod. Maradj egyedül és nyafogj tovább, legalább nem rontod el még a barátnõd életét is, épp elég, hogy a sajátodat nagyon tudatosan teszed tönkre.
A kérdező hozzászólása: áldozatot hozok, akkor kivágnak az iskolábol, mert ez a legroszabbul teljesitett félévem.
A kérdező hozzászólása: na, szuper! kedden tudna velem találkozni, csak azon az egy nap van a városban, de én csak csütörtök este tudnék felmenni.4 óra utazás, és ha találkozok vele, akkor 1, 5 hét egyedüllét a koliban utána, tuti, hogy nem tanulnék, mert nyomaszt a magány.másfél hét alatt bizony még egy randi után is tud nyomasztani a magány
Húúúúúú.Nehezen bírtam megállni, hogy ne írjak valami nagyon bunkót. Idefigyelj, neked ez miért jó? Itt sajnáltatod magad, mindenre találsz kifogást.Akkor mégis mi a francot vársz?! Mint egy 7 éves kislány komolyan. "jajj nem lesz csajom, jajjj szûz vagyok, jajj úgyis rosszul sül el, jajj így meg úgy". Láttam a videódat, és esküszöm neked, semmi baj nincs a külsõddel, még akár hajlandó lettem volna írni is neked, mert miért ne? Lehet, hogy tök jófej vagy.Na hát meggondoltam magam.Fenének kell ilyen nyafogós idióta.Elnézést. Újra kérdezem: mit vársz? Ha azt állítod, rossz vége lesz, hiába randizol az adott lánnyal, akkor miért kezdesz neki egyáltalán? Ebbõl kifolyólag meg akkor ne is nyafogj.Tetszik ez a helyzet, hogy 21 évesen minden alól kibújsz különféle kifogásokkal, és nincs csajod? Ha nem, akkor miért nem változtatsz?Annyi tanácsot kaptál, csak a hülye nem tud ezekkel élni.Nem szoktam senkit leszólni, vagy kioktatni, de ezt már nem bírtam.Vagy kezdj magaddal valamit (amire amúgy simán képes lennél), vagy hagyjál minket békén a marhaságaiddal, hogyha úgyse hallgatsz senkire. Randizzál azzal a csajjal, de nehogy elkezdj neki negatívumokat említeni, vagy valami.Legyél pozitív, az érzõdik.Na sok sikert. 18/L
Nekem inkább úgy tûnik a kérdésed, hogy "Miért nem merek végre élni és miért nem tudom abbahagyni a folyamatos nyafogást?"
A kérdező hozzászólása: a csajozás sajnos nem olyan dolog, ami az ember egyedüli teljesitményén alapszik.ha akarom megölhetem magam, ha akarom kigyurhatom magam, ha akarom megtanulhatok dolgokat, ha akarom kielemezhetem a sorsomat, ezek mind tölem függnek, de nözni nem lehet ugy, hogy csak magamra gondolok.céltudatosság nem elég, rá lehetne jönni, mert a szociális rátermettséget meg kell tanulni hozzá.
"de ha el is jön, akkor is fail lesz a vége elég hamar." Jujj, ez nagyon rossz kijelentés volt, bocsi. “Akár azt hiszed hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford) Légy optimistább! http://www.thesecret.hu/titok9/
A kérdező hozzászólása: azért látszik, hogy ezért kell egy csomo plusz költséget verni magamnak (mert ugye pesten lenni nem tul olcso), szval csak ezért, mert minden egyes lehetöséget ki kell használnom.más azt mondhatná, hogy jaj mit neki ez, majd lesz ugyis nagyon hamar egy másik, rugalmasabb idöbeosztásu lány.de én nem, én szivjak mindenféleképpen.
"de én nem, én szivjak mindenféleképpen" Nem kötelez rá senki. Egyszerû a megoldás: ne tegyél semmit, az nem kerül se idõdbe, se pénzedbe, se fáradtságba, de akkor egy nyikkanást ne halljunk tõled, hogy jaj, egyedül vagyok. Egy kapcsolatért tenni kell, de ha neked ez ekkora kínszenvedés, akkor ne tegyélk semmit, mert így a másikkal is csak éreztetni fogod mégha nem is tudatosan, hogy te micsoda áldozatot hoztál.
Csak mert én a Vásárhelyi-szerû helyeken külsõsként nem tudok senkivel se megismerkedni. A zene hangereje miatt nem sokat beszélgetek azokkal se, akiket ismerek.
Azta, csak lánykoli is van? Az csak véletlenül van úgy, mert lányok szoktak jelentkezni a karra, vagy csak lányok költözhetnek a koliba? Az utóbbi változat szerintem nincsen, legfeljebb van lány- és fiú oldal, a középiskolás kolikban.
A kérdező hozzászólása: egyetemi rendezvényekre szoktunk járni: legtöbbször bme vásárhelyi koliba járunk, de igen jellemzö, hogy egy este alatt csak ugy kóválygunk a helyek közt, átmegyünk más kolikba, vagy csak simán végigjárjuk a fél várost potyán.nagyon ritkán van morrisons (a belépõ miatt nem mellözik a haverjaim), és egyszer voltunk egy teljesen lánykoliba is, ahol nem volt nehéz ismerkedni, mert mi fiuk voltunk elenyészö számmal, nem forditva, ahogy a bme-n lenni szokott.
Szia! Milyen/melyik bulikban tudsz te ennyire csajozni? (erre válaszolj, lécci!) Szerintem szép eredmény már az is, ha ott ismerkedsz meg valakivel. Jó észjárás kell hozzá, már ha nemcsak italra meg táncolni hívod. Szóval nem vagy te olyan béna.
A kérdező hozzászólása: jóvan, fail. friendzone-ban végeztem...olyan rossz, hogy nem spanolhatok nökkel, hogy abbol legyen majd valami komolyabb, mert elküldenek friendzone-ba, ha meg rámenösködöm, abbol sem sülne ki semmi jó.
A kérdező hozzászólása: élöben találkoztunk elöször, egy buliban. de most jelentette be, hogy inkább majd vizsgák után halasszuk a dolgokat, mert összesen 3 alkalommal jön fel pestre.esélyes a fail.
De ha nem találkoztok, akkor ezt honnan akarod megtudni?
A kérdező hozzászólása: és hogy a lányt érdeklem-e? ez kifogás kategoriába tartozik?
Ha valakit igazán érdekel egy lány, az is ugyanúgy megtenné ezt, nem kell itt a hattyú halálát játszani.Nem az a lényeg, hogy van-e más lehetõség, hanem hogy az adott lány kell-e. Ismét a kifogások...
A kérdező hozzászólása: lányokkal egyáltalán nem találkozok.ráérek szomorodni.el tudjátok ti képzelni, milyen mikor semmilyen olyan közösséghez nem tudtok csapodni, ami lányok ismerettségéhez vezet el?!ha esetleg megismerek valakit, akkor az egy idö után ugyis azok közül a férfiak közül választ, akivel a lehetö legtöbb a kötödése a társaságán keresztül, NEM IS EGY IDEGENNEL! egyébkétn alig várom már, hogy elhivjam a most aktuális hölgyet randira, de ha el is jön, akkor is fail lesz a vége elég hamar.
Nem a jó kinézet az elsõdleges, fõleg a fiúknál nem. Hanem, hogy ne legyél ilyen depis. (De a lányoknál is igaz lehet ez. Példa: jól kinézõ cicababa, "mindjárt felvágom az ereimet mert nem kellek senkinek állapotban" - Vonzó tud lenni hosszú távra? Vagy csak az egy éjszakás kalandot látják benne? Ami ha megtörténik, utána még depisebb lesz...)
A kérdező hozzászólása: egy másik kérdésemnél egyenesen videot tettem be, és sokan teljesen meghökkentek, hogy sokkal rondábbnak gondoltak, és igazábol teljesen nem értik, hogy miért vagyok elégedetlen a külsömmel, miközben teljesen jól nézek ki.oké majd akkor elhiszem, ha nem csak mondják! mert általában a jo kinézetnek vannak következményei, amiket eddig nem tapasztalatam.
Igaza van a pszihómókusnak, szarjál bele, hogy ki mit gondol. Ez a te életed, senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan éled. Csak kezdj már el élni végre!! :D
never back down:D
Na, én még nem válaszoltam neked! Úgy látszik, akkor én már nem lehetek az elsõ számú rinyagép az oldalon a szüzesség és csajozási gondok témában :D Én regisztráltam társkeresõbe, és ezt fel is vállalom, csak mások elõtt nem szarozok vele. Szerintem a szüleidet meg kéne regulázni, ha így hátráltatnak. Szerintem fogd magad, és mondd meg egyenesen nekik, hogy na most társkeresõzni kezdesz, és kapnak 5 perc röhögési idõt. De nehogy már rejtegetni kelljen. Amúgy a már sok-sok éve regeltem különbözõ társkeresõkbe, dde az elsõ olyan randim mégis kb. 1 éve volt. Kb. 1 éve is kezdtem el intenzívebben nyomni. Szerintem ez csajoknak jobban bejön, csak ülnek a babérjukon és válogatnak. Szerintem hiba egy randit szándékosan csinálni, de néha máshogy nem lehet. 23/f
Mind1 már neked inkább törõdj bele :S De komolyan neked is jobb lenne ha nem áltatnád magad.
Jöjjetek össze aztán mindkettõtök gondja megoldva:D
takarodjál társkeresõzni
A kérdező hozzászólása: ha jó csaj vagy, simán megteheted.ma már ez is belefér.söt! a szépkislányoknak mindig akad udvarloja, bárhova menjenek.hogy hogy nálad ez elmarad?
Bocsi:D Versenyezzünk, ki van szarabb helyzetben, haha:D
A kérdező hozzászólása: deö nekem még anyámék reakciojátol is félnem kell, nem csak a viszzautasitástol, söt már ott tartok, hogy az elsö dolog nagyobb feszültséget gerjeszt, mint a második...ájjj mindig megszivom valahogy. és nemcsabiiiii
A kérdező hozzászólása: te akárki, aki olyan meghökkentöen tájékozott az itteni kérdésekkel kapcsolatban! rám dobálod a követ, miközben MINDIG megtalálod az ujabb kérdéseimet?! mi, csak nem tán rontom az esélyeidet talán?!egyébként azért érek rá feltenni ilyen kérdéseket, mert mostanában pl egész nap a gép elött TANULOK, ami nálunk szerencsére nem abbol áll, hogy kiadnak egy prózát és azt kell 2x elolvasni, hanem itt gondolkodni is kell.ugy nyaljál sót, oké?
A társkeresõ oldalaktól valahogy én is parázok. Lehet, hogy véletlenek sorozata, de nagy százalékban mindig negatív véleményekre akadok a Neten. Az életben könnyebb ismerkedni, Neked még a suli jó esélyt kínál erre. Az tényleg a legjobb lenne ebben a helyzetben, ha ahova jársz, ott találnál barátnõt, mert szüleidnek ott nincs Rád hatása, nem tudnak ellenõrzés alatt tartani. Haveri köröd, szobatársaid esetleg nem tudnak segíteni, elvinni valahová? Hacsak szüleid miatt nem mersz regisztrálni, azzal ne foglalkozz. Nem hiszem, hogy azzal töltik az idejüket, hogy átfésülik az ilyen oldalakat. Ha meg ott sikerülne valami, nem kötelezõ tudtukra adni, hogyan találkoztatok össze. Ha nem sikerül semmi, akkor tényleg marad a nyár, az viszont nem sokára itt van, kitartás!
miért nem linkelsz be magadról ide is egy képet, meg akkor már leírhatnád, hogy hovávalósi vagy, hátha van egy csaj, akinek megtetszenél, aztán ki tudja:D
A kérdező hozzászólása: regisztráltam, love.hu-ra.de sztem ugy xar, ahogy van.mi az, hogy csak pénz ellenében lehet megnézni nagyban a képeket?!sztem törlöm magam. a csunyácska férfiak csak abban az esetben találnak párt, hogyha van a pofájukon némi férfias vonás.de nekem még ez sincs omg!mindenki 15 éves gyereknek néz, de nem olyan 15 évesnek, akiböl sármos férfi lesz. ellenben egyszer elhivtam randizni egy 23 éves csajt (és fullosat) és igent mondott! az más dolog, hogy végül nem lett semmi, mert fény derült arra, hogy pszichologushoz járok, de akkor is bizonyitékot adott, hogy "bejövök neki"??? én képtelen vagyok elhinni ilyesmit, hogy egy nö mit szerethet bennem.most is "ismerkedek" egy másik cicababával, sztem öt is rá lehet majd birni egy randira, bár ugyis elrontom elöbb utobb.
vicces gyerek vagy tényleg, szerintem továbbre se a szüleidtõl félsz vagy a társkeresõtõl, hanem a lányoktól. Nõjj fel végre!!! Nem kell bejelenteni anyádéknak, hogy társkeresõzõl, azt se kell bejelenti, hogy vécére mész, ....ez a te privát szférád, beírod a gugliba, hogy társkeresõ, keresel egy szimpatikus oldalt, majd egy szimpatikus lányt, aztán randiztok. Ha összejöttök akkor pedig mondjátok, hogy ja az interneten ismerkedtetek meg, nem tudom a 21. században mi rossz lenne ebben... Amúgy meg nem hiszem, hogy a szüleid bármin is meglepõdnének 21 éves vagy basszus!!! Az a természetellenes, hogy még nem volt barátnõd, ez már sajnos csak így van. Itt a nyár, most tényleg lesz idõd bele vetni magad a csajozásba. Tehát társkeresõ, meg bulik, ahol nem a haverokkal szürcsölgeted a söröcskédet, hanem igyekszel becsajozni.
Elõször magadat tedd rendbe, egy párkapcsolat nem megoldás arra, hogy a lelki nyûgjeidet rendbehozza. Hogy várod, hogy egy lány elfogadjon, megszeressen, ha te sem szereted magadat. Elõször te legyél rendben, aztán jöhet a társkeresõzés. Én is társkeresõn találtam meg a párom, féál éve vagyunk együtt és házasságot tervezünk. De úgy nem lehet, hogy jaj, ronda vagyok, utálom magam, nem merem ezt, nem akarom azt. Egy másik ember egy felnõtt TÁRSAT keres a társkeresõn, nem egy nyafogó óvodást.
ja és teszteld magad mondjuk 1 pohár bor csodákra képes persze mossál fogat vagy vegyél be egy rágót
félsz attól h az ismerõseid rádismernek
Chat.hu-val nekem is jó élményeim vannak. Mondjuk elnézve, hogy mi megy ott, sose gondoltam volna. :D
ja és a chat.hu ugye teljesen anoním, nálam ez jelentette a "félénkségem" háttérbeszorítását.
Vagy ne társkeresõn csemegézz, hanem pl a chat.hu-n! igaz, szexmániás aberrált emberekkel van tele, én is régebben le szoktam itt vezetni a perverz gondolataimat másokon, viszont a csajok közül sok a normálisabb konzervatívabb féle, akik nem beteges elméjüket túráztatják, hanem pasit akarnak maguknak. a mostani barátnõmmel is itt jöttem össze, nagyon jól megvagyunk. mondjuk õ már a számtalanadik, akivel elõször mûködõképes is a kapcsolat, mert sok gnóm csajt fogtam ki itt, de aki keres, talál. nekem a problémát a szép lányok okozzák, fóbiám van tõlük, amit persze szégyelek, viszont netes spanolás után az élõ kontaktus sokkal könnyebb!
Csabi? Csak nem te vagy az?:D Bocsi, de egy az egyben a volt barátomra ismertem benned. Számomra is pokol az egyedüllét, de nekem eszembe nem jutna ilyen oldalra regisztrálni. Nekem ráadásul nehezebb a dolgom, mert lány vagyok, mégsem mehetek oda úgy a pasikhoz. Kezdeményezni kell! Hidd el, nem harapják le a lányok a fejed:) L/19


Miért nem tudok regisztrálni a utorrent-re?

Mindig kiírja hogy hibás jelszó v.felhasználónév v. kevés az adat.Már töröltem a sütiket is.

Legjobb válasz: nem inkább a torrent oldalra gondoltál? az uTorrent az a kliensed.nekem is az van és nem kellett regisztrálni.csak feltöltöd a programot és kész.melyik oldalt szeretnéd?ha leírnád akkor talán tudok segíteni...

nem inkább a torrent oldalra gondoltál? az uTorrent az a kliensed.nekem is az van és nem kellett regisztrálni.csak feltöltöd a programot és kész.melyik oldalt szeretnéd?ha leírnád akkor talán tudok segíteni...

Miért nem tudok regisztrálni originre?

Legjobb válasz: Szia:) Tudom régi kérdés de azóta be tudtál regisztrálni? Nagyon érdekelne mert nekem most ugyanez a problémám. Köszi a válaszod!!! Nagyon fontos!!

Szia:) Tudom régi kérdés de azóta be tudtál regisztrálni? Nagyon érdekelne mert nekem most ugyanez a problémám. Köszi a válaszod!!! Nagyon fontos!!

Minecraft szerveren miért nem tudok regisztrálni?

elépek egy minecraftos szerverre és a szerverben kéri hogy regizstráljak oké beírom a jelszóm de utánna ezt hozza ki: you have exeded the max number of registration for your account. valaki segítene?

Legjobb válasz: /register jelszó jelszó Egyébként ki írja a szerver, hogy hogyan kell regisztrálni. Ez pedig azt jelenti, hogy elérted a kapcsolatok maximális számát ezzel a felhasználóval. Szóval be vagy már regisztrálva, sõt be is vagy jelentkezve.

/register jelszó jelszó Egyébként ki írja a szerver, hogy hogyan kell regisztrálni. Ez pedig azt jelenti, hogy elérted a kapcsolatok maximális számát ezzel a felhasználóval. Szóval be vagy már regisztrálva, sõt be is vagy jelentkezve.
A kérdező hozzászólása: de én még erre a szerverre most mentem elõször beírtam /register jelszó jelszó és utánna ennyi kész vége nem enged sehova akk most mivan?
utána kell /login jelszo jelszo
Van olyan szerver, ahova egy IP címrõl csak egy játékost enged regisztrálni, ha már más névvel regisztráltál valószinûleg ez.
A kérdező hozzászólása: és akk már soha nem mehetek ara a szerverre?

Sims 3-ba szeretnék regisztrálni hogy megvehessek egy csomó jó cuccot de nem engedi miért nem?

Nem letöltött a játék és meg kiegészítõm is van az alapoz pedig kaptam 1000 ajándék pontot amivel meg tudnám venni ez ilyeneket de nem enged regisztrálni mert azt írja ki hogy az adatok alapján nem vagyok jogosult regisztrálni miért nem engedi és hogy tudnám megcsinálni hogy engedje?

Legjobb válasz: mit ír ki ??? írj privátba ha ezt írja ki PONTOSAN akkor változtass meg adatokat amikor regisztrálni próbálsz !

mit ír ki ??? írj privátba ha ezt írja ki PONTOSAN akkor változtass meg adatokat amikor regisztrálni próbálsz !

Miért nem lehet regisztrálni a feral heart-be?

Regisztráció bezárult,próbálkozz újra,de akkor mikor lehet regisztrálni? :(

Legjobb válasz: Ha jól tudom, már nem lehet regisztrálni, mert nagyon sok az utóbbi idõben regisztrált személy és felfüggesztették a regisztrációt.

Ha jól tudom, már nem lehet regisztrálni, mert nagyon sok az utóbbi idõben regisztrált személy és felfüggesztették a regisztrációt.

Miért nem tudok regisztrálni a 3DS-emmel a Club Nintendo-ra?

Próbáltam beírni a 3ds hátulján lévő kódot a regisztrációba de folyton azt írja hogy invalid. Miért?

Legjobb válasz: lehet rossz országban próbálkozol. eu-s kódokat nem lehet az amcsiknál regisztrálni és vice versa.

lehet rossz országban próbálkozol. eu-s kódokat nem lehet az amcsiknál regisztrálni és vice versa.

Miért nem tudok regisztrálni Avon tanácsadónak?

Amikor beirom a jelszóemlékeztet?met mindig azt irja ki, hogy csak alfanumerikus karaktereket használhatok, azaz szám és bet? lehet csak benne. Én ezt is használok, de mégsem enged tovább az emlékeztet?. mit tegyek?

Legjobb válasz: Az Avon Tanácsadói oldalára regisztrálni, csak törzsszámmal, körzettel rendelkezõ tanácsadók tudnak. Ha Neked van ilyened, akkor próbáld meg úgy, hogy csak 1 szót írsz be emlékeztetõnek, vagy hívd az ügyfélszolgálatot a 06-28-511-111-es számon!

Az Avon Tanácsadói oldalára regisztrálni, csak törzsszámmal, körzettel rendelkezõ tanácsadók tudnak. Ha Neked van ilyened, akkor próbáld meg úgy, hogy csak 1 szót írsz be emlékeztetõnek, vagy hívd az ügyfélszolgálatot a 06-28-511-111-es számon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!