Találatok a következő kifejezésre: Miért nem rajta, hogy (200 db)

iOS van rajta, jól optimizált rendszer, játékoknak kisebb a rendszerigénye
Mert iPad minibõl csak 1 van, rendes iPadbõl is csak 3 (4) van. A mini is elég sokban hasonlít az iPad 2-re. Szóval ha sokat mondunk, akkor is van 4-féle iPad. Androidos tablet ezzel szemben van rengeteg, mindegyik más-más belsõ felépítéssel. Amikor csinálnak egy játékot, akkor eldöntik, hogy mennyi idõt/pénzt szánnak a fejlesztésre. Ezen az x idõn/pénzen 4 iPadnek kell osztozkodnia, és nagyon sok Androidos tabletnek. Magyarán egy Androidos tabletre elég kevés idõ/pénz jut. Nyilván ez egy eléggé leegyszerûsített dolog, de azért rávilágíthat a lényegre. Ezenkívül valószínûleg jóval több embernek van pl iPad minije, mint egy konkrét típusú Androidos tablete. Ugyanannyi fejlesztéssel több embert elér ugyanazon a színvonalon, mint egy Androidosnál. Több embert ér el, több pénzt tud beszedni érte, ezért oda jobban is odateszi magát, hogy jó programot adjon ki. Emellett vannak mindenféle kimutatások is, amiknek a hitelességét én nem tudom bizonyítani, hogy az iPad felhasználók inkább fizetnek egy programért, mint egy Androidos felhasználó. Elvégre a cucc is többe kerül, nyilván van pénze alkalmazásra is a vevõnek. Egy fejlesztõt ezek is nyilván befolyásolják.
A kérdező hozzászólása: Fú nagyon köszi! :) Ennél jobban szerintem még Steve Jobs sem tudta volna jobban elmagyarzáni nekem :D köszi! Még 1 kérdés. Az IOS-re is ugyanúgy letudnék kalózkodni programokat amik amúgy a storeban fizetõsök lennének? Mert most androidos készülékem van és ezzel azt csinálom, ha lehet nem veszem meg az alkalmazást.
Jó eséllyel le. Ahogy minden más hasonló dolognál, itt is a híres, népszerû dolgoknak hamar van kalóz alternatívája, de egy 0, 89 centes Goldman Hodgkin Katz egyenletet számoló alkalmazást, amit velem együtt max 10 ember töltött le szerintem összesen, nyilván nincs :D
A kérdező hozzászólása: Hát jó azért én sem olyanra gondoltam.. :) Nagyobb alkalmazásokra elsõsorban :D Köszi szépen a választ! :)
#2 jól leírta a dolgokat (kivéve az utolsó bekezdés, az hülyeség), de azért azt gondoltam megjegyezném, hogy azért egy 2 magos Androidos tablet már bír minden játékot ugyanúgy, még az intenzívebbeket is.
A kérdező hozzászólása: És itt konkrétan milyen tabletre gondolsz? Mármint a neve érdekelne. Mert, ha már lemondanék az ipad-ról akkor ez legyen sokkal olcsóbb, mert annak semmi értelme, ha 10 ezer forinttal olcsóbb, mint az ipad. Mert akkor még úgyis az ipad érné meg. Milyenre gondoltál? nézegettem a wayteq-et, de annak elvileg nagyon rossz az érintõ felülete. Nekem a Nexus 7 sem jön be, mert egy tesztvideóban jobban teljesített az ipad és nem is olyan sokkal olcsóbb nála.
A kérdező hozzászólása: És hiába erõs az a tegra 3, de nagyon sok jó játék élvezhetetlen a támogatás hiánya miatt. :/

A nőkön ha olyan ruha van hogy a hátukon nagy dekoltázs van, akkor miért nem látszódik ki a melltartó hátsó össze kapcsoló pántja? Más fajta melltartó van rajtuk? Ha igen annak mi a neve? Vagy nincs rajtul melltartó?

Legjobb válasz: Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó,vagy hátul szilikonpántos a melltartó,és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.

Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó, vagy hátul szilikonpántos a melltartó, és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.
Értelmesebb nõk nem vesznek fel olyan ruhát ha lóg a mellük! Esetleg használnak valami ilyesmit: http://www.tvproducts.hu/lathatatlan-push-up-melltarto-szili.. Sajnos manapság fõként a fiatalok tesznek rá, hogy kilóg a melltertójuk! Azt hiszik izgató, pedig engem pl. lelomboz. http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/5.jpg http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/1.jpg http://www.storyonline.hu/data/cikk/4/36887/1.jpg Van egy jó cikk is: http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20100721/hadat_uzentunk_a_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a képeket is !!

Miért nem marad meg a merevedésem, hogyan tudnék rajta segíteni?

Nekem olyan problémám lenne hogy mikor a szexre kerülne a sor lelankad a péniszem. Az el?játék során nincs baj mert akkor áll, de ha oda kerül a sor lelankad. Ha valakinek volt ilyen problémája esetleg tudna nekem segíteni hogy hogy jött helyre. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem ezt elsõsorban az agyadban kell eldönteni, vagy túl nagy a megfelelni akarásod és ezért nem megy vagy képtelen vagy odafigyelni a párodra és nem tudsz ellazulni. Én ugyan lány vagyok, találkoztam már az adott problémával, de ez nem csak rajtad, hanem az illetõ hölgyön is múlik. Ha fekszik, mint egy darab fa és nem csinál semmit, nem simogat téged vagy nem ér hozzád, nem csodálkozom, ha lelankadsz, mert hiába vagy izgalmi állapotban, az agyad másképp gondolja. Próbálj meg maximálisan kikapcsolni, elterelni minden gondolatod, ami nem oda illik, nyugodt körülményeket teremteni, megkérni a hölgyet, hogy aktivizálja magát, valamint és felejtsd el azt a gátat, hogy meg akarsz felelni. arra gondolj, hogy veled sosem fordul ilyen elõ, és sose lankadtál le. Sok sikert

Szerintem ezt elsõsorban az agyadban kell eldönteni, vagy túl nagy a megfelelni akarásod és ezért nem megy vagy képtelen vagy odafigyelni a párodra és nem tudsz ellazulni. Én ugyan lány vagyok, találkoztam már az adott problémával, de ez nem csak rajtad, hanem az illetõ hölgyön is múlik. Ha fekszik, mint egy darab fa és nem csinál semmit, nem simogat téged vagy nem ér hozzád, nem csodálkozom, ha lelankadsz, mert hiába vagy izgalmi állapotban, az agyad másképp gondolja. Próbálj meg maximálisan kikapcsolni, elterelni minden gondolatod, ami nem oda illik, nyugodt körülményeket teremteni, megkérni a hölgyet, hogy aktivizálja magát, valamint és felejtsd el azt a gátat, hogy meg akarsz felelni. arra gondolj, hogy veled sosem fordul ilyen elõ, és sose lankadtál le. Sok sikert
Velem is elõfordult már párszor, ilyenkor utólag mindig az idegesség, megfelelni akarás volt az oka. Azt kellett tisztáznunk, hogy a szex nem olyan, mint egy verseny, nincs tétje. Akkor is jól tudjuk magunkat érezni, ha nekem valamiért nem sikerül éppen (mert mondjuk hulla fáradt vagyok). Érdekes, hogy amikor ez megtörtént, és a szex "tét nélkülivé" vált, onnantól kezdve úgy mûködik minden, mint a parancsolat.
Sajnos én is vagyok ezzel így, de nem osztom az elõttem szólókét, mert nekem sokszor akkor is volt gondom a dologgal.
A férfiak igen jelentõs részének vannak potenciálproblémái, ami más sokszor nem is ismert betegségekre vezethetõ vissza. Mindenki azt mondja, hogy mekkora kan az ágyban, de ha megkérdezed a nõket, akkor szinte kívétel nélkül azt fogják mondani, hogy minden férfi mondott már csõdöt és rengetegen vannak, akiknek egyáltalán nem megy, és nem csak lelki okokból, hanem amúgy sem.

Miért van az, hogy megyek a tömeggel, és látom, hogy a hajléktalanok sokszor csak hozzám jönnek oda, másokhoz nem. Mit láthatnak rajtam, ami miatt folyton tõlem kéregetnek?

Másokkal is van ilyen? Ha igen, szerintetek mitõl lehet?

Legjobb válasz: Egy bizonyos szempontból igen kifinomult figyelmük van a hajléktalanoknak. mivel erre áll a szemük, nyomban kiszúrják, kik azok, akik alapból elutasítóak feléjük és kinél próbálkozhatnak még, mert nyitott. Ezt látják rajtad, vagyis nincs kapásból elutasító kisugárzásod. látják benned a potenciális adakozót, akit még lehúzhatnak.

Egy bizonyos szempontból igen kifinomult figyelmük van a hajléktalanoknak. mivel erre áll a szemük, nyomban kiszúrják, kik azok, akik alapból elutasítóak feléjük és kinél próbálkozhatnak még, mert nyitott. Ezt látják rajtad, vagyis nincs kapásból elutasító kisugárzásod. látják benned a potenciális adakozót, akit még lehúzhatnak.
A kérdező hozzászólása: Ja akkor nem azért, mert szerencsétlennek tartanak, akirõl azt hiszik úgyse meri elutasítani õket?
Mivel nem ismerlek, -lehetséges, hogy azért amit írsz. Magadnak kell tudnod, milyen vagy. Amilyen vagy, azt sugárzod ki. Ez önkéntelen dolog. Mindenesetre a hajléktalanok radarja szerint valamilyen okból megfejhetõnek tûnsz. Nyilván, ha kifejezetten határozott lenne az arckifejezésed, nagyon tudatos, -erõs, határozott léptekkel járnál és mogorván néznél, -lényegesen kevesebben mennének oda hozzád.
Nem te vagy az egyetlen, engem is sûrûn megtalálnak, mint ahogy utazás közben is gyakran szóba elegyednek velem, pedig én senkihez se szólok elsõként. valahogy tényleg azt látják, hogy lehet. Hozzáteszem, nem szoktam adni a hajléktalanoknak, viszont segítõ szakmám van, biztos ez az oka.
Hozzám elég gyakran odajönnek a Deák tér környékén, de én nem szoktam adni.
Engem mindenki megtalál, az összes kérgetõ, kérdezgetõ, unatkozó. Nem tudom, mit látnak bennem, de szerintem egyáltalán nem úgy nézek ki, mint egy kedves, szociális angyalka. Volt itt régebben egy hasonló témájú kérdés, valaki azt írta, hogy az átlagos külsejû emberekhez könnyebben megy oda bárki is, mert náluk számítanak a legkisebb ellenállásra, ebben talán lehet valami.
Nekem 19-20 evesen babaarcom volt, babahajjal.Mindenki kunyeralt.Ma mar direkt keresem a lehetoseget, hogy jojjenek, es elkuldhessem oket a francba, de mar nrm baba a krpem, igy nrm a gyenget latjak bennem.Biztos kolyokkeped van, ezt latjak.Senkinek ne adj!!

Hogyan jön létre az Ionos/kovalens kötés? Írj rá példát Miért nem dipólus szerkezetû a Metán? Miért szigetelõ a gyémánt? Miért dipólus szerkezetû a víz? Valaki segitsen rajtam! Legyen kedves.!

Legjobb válasz: "Miért nem dipólus szerkezetû a Metán?" Mert a metánt alkotó atomok közötti kötések dipólusainak vektoriális összege 0.

"Miért nem dipólus szerkezetû a Metán?" Mert a metánt alkotó atomok közötti kötések dipólusainak vektoriális összege 0.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
mert üres a lemez?
A kérdező hozzászólása: Nem üres a lemez!
Szennyezett a fej, ezért nem tudja leolvasni, és azt hiszi, hogy üres a cd.
Class hányas az eszköz?
Szia! Ha a pendrájvot nem ismeri fel , próbáld ki másikkal is.Ha a videoformátumot nem ismeri fel, akkor kódold DivX-be.
A kérdező hozzászólása: 4Gb a pendrive.

Miért van az, hogy 6kg-ot fogytam, és a hasamból alig ment le valami? Sok mozgással (bicikli, futás) és este 6után nem evéssel segíthetek rajta?

Legjobb válasz: Genetika. Sokan hasra híznak elõször és onnan fogynak utoljára! Körte alak! Rendes diétával és sok aerob mozgással segíthetsz rajta, nem hat után nem evéssel.

Genetika. Sokan hasra híznak elõször és onnan fogynak utoljára! Körte alak! Rendes diétával és sok aerob mozgással segíthetsz rajta, nem hat után nem evéssel.
A kérdező hozzászólása: kössz, amúgy tudom hogy kell diéta is, az este 6után nem evés csak mellékes, ebédre csirkét eszem rizzsel és zöldséggel reggelit meg vagy átalszom vagy valami könnyût eszek.

Miért van az hogy mások nem kapják meg Windows Live Messengeren küldött szöveges üzeneteimet? A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos, Windows Vista van rajta, és Mozilla Firefoxot használok. Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet?

Legjobb válasz: Elõször is: Lehet a te gépeden akármi,attól még kaphatsz vírust,bár nem hiszem,hogy most ez a probléma. Arra gondolok,hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet,hogy tanuló módra van állítva,és te nem engedélyezted az msnt,amikor rákérdezett a tûzfal,hogy mehet-e.

Elõször is: Lehet a te gépeden akármi, attól még kaphatsz vírust, bár nem hiszem, hogy most ez a probléma. Arra gondolok, hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet, hogy tanuló módra van állítva, és te nem engedélyezted az msnt, amikor rákérdezett a tûzfal, hogy mehet-e.
sztem telepítsd újra az msnt. A tûzfalas dologban van ráció, de sztem ha az lenne a baj akkor már bejelentkezni se tudnál a programba, de próbáld meg. "A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos" ez azért kicsit erõs nekem. Hidd el az enyémen is volt nod32 és elárulom: vírus is:D Ne higgy el minden marhaságot. A firefoxhoz meg nincs köze
A firefoxhoz annyi köze lehet az egésznek, hogy azon keresztül nehezebben jön át vírus.De más köze tényleg egyáltalán nem lehet az msnhez.Újratelepítés nem rossz ötlet.Abban is van ráció, amit a második válaszoló ír:)

A magyarokon miért nem látszik meg a hun vonás? Úgy értem, hogy mi nem vagyunk húzott szeműek, mégis hunoknak, vagy mongoloknak hívnak minket. Miért nem látszik meg rajtunk? Mert a legtöbb helyen a hunokat húzott szeműnek ábrázolják?

És honnan látszik meg valakin ha hun,itt nem a húzott szemére gondolok?

Legjobb válasz: Való igaz, hogy rokon népek vagyunk a hunokkal, de csak nagyon régrõl. Gyakorlatilag a honfoglalás idejére már bõven különváltunk tõlük.

Való igaz, hogy rokon népek vagyunk a hunokkal, de csak nagyon régrõl. Gyakorlatilag a honfoglalás idejére már bõven különváltunk tõlük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Én meg azt hallottam , hogy volt két külön nép az egyik a hun másik a sumér. És azt hiszem ezért tekintenek testvéreknek minket a törökök, mert nekik állítólag ezt tanítják.És nálunk a citera is nagyon hasonlít az övéikhez
És azt tudod-e, hogy igencsak sokféle nép élt itt, a Kárpát-medencében, s a nagy-nagy vérveszteségek után más népeket is ide hívtak királyaink? József Attilától ezt biztosan ismered. A világ vagyok - minden, ami volt, van: a sok nemzedék, mely egymásra tör. A honfoglalók gyõznek velem holtan s a meghódoltak kínja meggyötör. Árpád és Zalán, Werbõczi és Dózsa - török, tatár, tót, román kavarog e szívben, mely e multnak már adósa szelíd jövõvel - mai magyarok!
A kérdező hozzászólása: Ez is segített köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!