Találatok a következő kifejezésre: Miért nem rajta, (481 db)

A nőkön ha olyan ruha van hogy a hátukon nagy dekoltázs van, akkor miért nem látszódik ki a melltartó hátsó össze kapcsoló pántja? Más fajta melltartó van rajtuk? Ha igen annak mi a neve? Vagy nincs rajtul melltartó?

Legjobb válasz: Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó,vagy hátul szilikonpántos a melltartó,és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.

Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó, vagy hátul szilikonpántos a melltartó, és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.
Értelmesebb nõk nem vesznek fel olyan ruhát ha lóg a mellük! Esetleg használnak valami ilyesmit: http://www.tvproducts.hu/lathatatlan-push-up-melltarto-szili.. Sajnos manapság fõként a fiatalok tesznek rá, hogy kilóg a melltertójuk! Azt hiszik izgató, pedig engem pl. lelomboz. http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/5.jpg http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/1.jpg http://www.storyonline.hu/data/cikk/4/36887/1.jpg Van egy jó cikk is: http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20100721/hadat_uzentunk_a_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a képeket is !!

Hogyan jön létre az Ionos/kovalens kötés? Írj rá példát Miért nem dipólus szerkezetû a Metán? Miért szigetelõ a gyémánt? Miért dipólus szerkezetû a víz? Valaki segitsen rajtam! Legyen kedves.!

Legjobb válasz: "Miért nem dipólus szerkezetû a Metán?" Mert a metánt alkotó atomok közötti kötések dipólusainak vektoriális összege 0.

"Miért nem dipólus szerkezetû a Metán?" Mert a metánt alkotó atomok közötti kötések dipólusainak vektoriális összege 0.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Miért nem marad meg a merevedésem, hogyan tudnék rajta segíteni?

Nekem olyan problémám lenne hogy mikor a szexre kerülne a sor lelankad a péniszem. Az el?játék során nincs baj mert akkor áll, de ha oda kerül a sor lelankad. Ha valakinek volt ilyen problémája esetleg tudna nekem segíteni hogy hogy jött helyre. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem ezt elsõsorban az agyadban kell eldönteni, vagy túl nagy a megfelelni akarásod és ezért nem megy vagy képtelen vagy odafigyelni a párodra és nem tudsz ellazulni. Én ugyan lány vagyok, találkoztam már az adott problémával, de ez nem csak rajtad, hanem az illetõ hölgyön is múlik. Ha fekszik, mint egy darab fa és nem csinál semmit, nem simogat téged vagy nem ér hozzád, nem csodálkozom, ha lelankadsz, mert hiába vagy izgalmi állapotban, az agyad másképp gondolja. Próbálj meg maximálisan kikapcsolni, elterelni minden gondolatod, ami nem oda illik, nyugodt körülményeket teremteni, megkérni a hölgyet, hogy aktivizálja magát, valamint és felejtsd el azt a gátat, hogy meg akarsz felelni. arra gondolj, hogy veled sosem fordul ilyen elõ, és sose lankadtál le. Sok sikert

Szerintem ezt elsõsorban az agyadban kell eldönteni, vagy túl nagy a megfelelni akarásod és ezért nem megy vagy képtelen vagy odafigyelni a párodra és nem tudsz ellazulni. Én ugyan lány vagyok, találkoztam már az adott problémával, de ez nem csak rajtad, hanem az illetõ hölgyön is múlik. Ha fekszik, mint egy darab fa és nem csinál semmit, nem simogat téged vagy nem ér hozzád, nem csodálkozom, ha lelankadsz, mert hiába vagy izgalmi állapotban, az agyad másképp gondolja. Próbálj meg maximálisan kikapcsolni, elterelni minden gondolatod, ami nem oda illik, nyugodt körülményeket teremteni, megkérni a hölgyet, hogy aktivizálja magát, valamint és felejtsd el azt a gátat, hogy meg akarsz felelni. arra gondolj, hogy veled sosem fordul ilyen elõ, és sose lankadtál le. Sok sikert
Velem is elõfordult már párszor, ilyenkor utólag mindig az idegesség, megfelelni akarás volt az oka. Azt kellett tisztáznunk, hogy a szex nem olyan, mint egy verseny, nincs tétje. Akkor is jól tudjuk magunkat érezni, ha nekem valamiért nem sikerül éppen (mert mondjuk hulla fáradt vagyok). Érdekes, hogy amikor ez megtörtént, és a szex "tét nélkülivé" vált, onnantól kezdve úgy mûködik minden, mint a parancsolat.
Sajnos én is vagyok ezzel így, de nem osztom az elõttem szólókét, mert nekem sokszor akkor is volt gondom a dologgal.
A férfiak igen jelentõs részének vannak potenciálproblémái, ami más sokszor nem is ismert betegségekre vezethetõ vissza. Mindenki azt mondja, hogy mekkora kan az ágyban, de ha megkérdezed a nõket, akkor szinte kívétel nélkül azt fogják mondani, hogy minden férfi mondott már csõdöt és rengetegen vannak, akiknek egyáltalán nem megy, és nem csak lelki okokból, hanem amúgy sem.

A hócipõm tele van az x10 mini prommal. Miért nem mennek rajta a mostani alkalmazások?

sziasztok!

Legjobb válasz: 4 éves a telefon. Normális, hogy nem mennek rajta az újabb cuccok.

4 éves a telefon. Normális, hogy nem mennek rajta az újabb cuccok.
Letöltöd a telepítõfájlt valahonnan és felrakod. Nem csak a Play az egyetlen lehetõség. Például: [link]
#2, azért tedd hozzá, hogy letölti és reménykedik, hogy nem fertõzött!
Bármi lehet az. A Playre is az töltött fel, aki akart. Akkor vágja el az internet kábelt? Egyetlen biztos védelem.
#4 de Playen egyrészt ellenõrzik az alkalmazások egy részét és csak azután kerülhet ki a publikum elé. Másrészt ha jelentik, hogy a kód támadó jellegû, akkor eltávolítják onnan. Biztonsági szempontból ne vegyük egy kalap alá a legális letöltésre szakosodott helyeket meg a warezt!
Ez igaz, ezért nem is ajánlottam warezt. Miért is kellene az, ingyenes programokhoz? Ez amit példának linkeltem egy legális letöltési lehetõség.

Samsung omnia 7 re játékokat honnan tudok letölteni? A temple run miért nem fut rajta?

Legjobb válasz: Ott a WP alkalmazásboltja a Piactér (Marketplace) és azért nem fut rajta, mert WP8 kellene neki, ezen meg 7 (esetleg 7.5 vagy 7.8 ha már frissítetted) van. http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/temple-run/1a7cb..

Ott a WP alkalmazásboltja a Piactér (Marketplace) és azért nem fut rajta, mert WP8 kellene neki, ezen meg 7 (esetleg 7.5 vagy 7.8 ha már frissítetted) van. http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/temple-run/1a7cb..

Van egy 3D tv-m pontosan LG Cinema 3D tv Típus szám: DM2352 miért nem működik rajta a 3D funkció?

már több fajta 3D-s filmet letöltöttem, de egyik sem jó nem hozza ki a 3D-t a beállításoknál nem lehet választani a leg utolsó 3D funkciót, ami nekünk jó lenne! mit tegyek?

Legjobb válasz: 3d -s filmet próbáltál nézni rajta? Csak akkor jó. Egyébként próbáld meg átállítani a 3d-t normálról mozira. Úgy lehet valamit látni de nem az igazi. Én is ezen fáradozom. De nekem a 3d-s film sem lett jó. (duplán látszik). Én is kezdõ vagyok...

3d -s filmet próbáltál nézni rajta? Csak akkor jó. Egyébként próbáld meg átállítani a 3d-t normálról mozira. Úgy lehet valamit látni de nem az igazi. Én is ezen fáradozom. De nekem a 3d-s film sem lett jó. (duplán látszik). Én is kezdõ vagyok...
Üdv nem rég vettem én is egy ilyent , és semmit sem tudtam rajta nézni 3D-en se játékokat se filmet. Pedig a 3D-je az szuper higgyétek el , voltam Imax-ban is és szerintem kb olyan. Legalábbis amit játékokban látok kiemelés mélység érzet nagyon durva néha , igaz ha feltolom max-ra szoftveresen a mélységérzetet 2 perc múlva fejfájás garantált :) . Az Avatart most néztem azt nem tudtam feltolni de így sem rossz , de a játékok sokkal jobbak. Leírok amit tudok de felét én sem értem , hogy mi hogy van de talán segít : Elõször is a távirányítón nem kell semmit sem nyomkodni csak ha megjelenik a szöveg , hogy bekapcsoljon a 3d ? akkor egy OK-ot. Filmekhez le kell szedni valami szoftvert Tridef vagy CyberlinkPowerDVD vagy esetleg TotalMedia Theatre. A Tridef erre a monitorra ingyenes , aszem automatikusan felismeri a monitor típusát és akkor nem kér kódot sem 2 hét után. A hdmi kábel 1.4-es kell legyen ezen fel van tüntetve a 3D akkor jó! A felbontás az nem mindegy ! A HDMI kábel csak 1080P-en 24 Hz aszem 720P-en 60 Hz . Tehát kezdésnek váltsatok át 1280x720-ba és 60 Hz ! Ha megnyomjátok a távirányító OK gombját kiírja az aktuális felbontást . A képernyõ frissítési gyakoriságát(Hz) valahol a videó kártya képernyõ beállításoknál biztos megtaláljátok (win7-nél képernyõfelbontás, spec.beállítások monitor fül.) Ezután elindítjátok tridefnél még egy tesztképet is kitesz ha jó a beállítás akkor kiírja , hogy kapcsolj 3D-be , aztán kiválasztod a filmet és mehet a mozi. Játékoknál nehezebb a dolog , Pl nem értem hogy mehet nekem néhány játék 1440x900-an 60Hz-en ? Eggyik elindul 1080p-en 24Hz-en másik nem. A játékokat csak tridefen keresztül lehet indítani . legalábbis nekem máshogyan nem ment . Örülnék ha valaki tisztába tudná tenni hogy is van ez ennél a monitornál pontosan. Amúgy én a Cyberlink Power DVD-el próbáltam az Avatart és az alapból átváltott 1080p-re és 24 Hz-re úgy rémlik.

Ha a telefonomon (t-mobile) nincs előfizetve internet de van rajta wifi akkor miért jön be az m. facebook? A 0. facebook miért nem jön be? Ezért most vesz le pénzt?

Legjobb válasz: Mert ha elolvasnád a T-mobile oldalán a facebook zero felhasználási feltételeit akkor ott van írva, hogy wifin nem jön be. Meg egyáltalán wifin miért akarna bárki is egy korlátozott oldalt nézni, amikor azt nézhet amit akar?

Mert ha elolvasnád a T-mobile oldalán a facebook zero felhasználási feltételeit akkor ott van írva, hogy wifin nem jön be. Meg egyáltalán wifin miért akarna bárki is egy korlátozott oldalt nézni, amikor azt nézhet amit akar?
A kérdező hozzászólása: És akkor ezért most mennyit von le?? kb 10 percet voltam fent? én azt hittem hogy wifin minden ingyenes
Inkább add el a telefonod és vegyél egy nokia 3310-est, azzal nem lesz problémád.
wifivel minden oldal ingyenes.

Miért nem tetszett soha semmilyen ruha anyukámnak rajtam?

Gyerekkorom óta van az,hogy ha elmegyünk vásárolni,és felpróbálok akármennyi ruhát és megkérdezem,hogy milyen?akkor azt mondja,hogy neki nem tetszik, és nem annyira néz ki jól,és ez mindig így volt.Ha én nem mondtam magamtól valamire,hogy akkor ezt kérem,akkor ő semmire se mondta,hgoy csinos vagy benne.Soha életemben nem éreztem magam szépnek emiatt! A szüleim sose mondták nekem,hogy szép vagyok,csak azt hogy csúnya és nem tetszik nekik semmi abban,ahogy kinézek,nem áll jól a ruha és stb. Erre ma jöttem rá,hogy ez mindig így volt,pedig 20 vagyok!:(Olyan rossz,a ti szüleitek is ilyenek?

Legjobb válasz: Rám állandóan barna és egyéb terepszínû árnyalatokat aggatott. Se nem túl sötét, se túl világos, se túl feltûnõ. Úgy éreztem mintha el akarna rejteni a világ elõl az egyszerû szabású csúnya ruhákkal. Nézem a régi fotóimat, ha több ember szerepel rajta a saját képem az utolsó amit észreveszek. Fene se tudja, mire volt ez jó.

Rám állandóan barna és egyéb terepszínû árnyalatokat aggatott. Se nem túl sötét, se túl világos, se túl feltûnõ. Úgy éreztem mintha el akarna rejteni a világ elõl az egyszerû szabású csúnya ruhákkal. Nézem a régi fotóimat, ha több ember szerepel rajta a saját képem az utolsó amit észreveszek. Fene se tudja, mire volt ez jó.
Nem, az én anyum nem ilyen. Kendõzetlenül megmondta, ha valami nem tetszett rajtam (öregít, kövérít, nagyítja a feneked), de azt is ha csinos voltam. Megdícsért. A mai napig az õ véleménye az elsõ amit kikérek, ha valamit venni akarok. Ami elég bajos, mert külföldön élek, szóval felpróbálom a cipõt/ruhát, ha jól érzem magam benne és tetszik, de hezitálok, hogy mit mond egy kívülálló, akkor lefényképezem és átküldöm anyunak. Õ meg elmondja, hogy csini vagy sem :) Most egy cipõvel vagyok így. Tetszik, na de az ára :D Viszont támogat, hogy nagyon csinos, ilyet úgyse vennék otthon. Szerintem anyuddal kéne beszélned errõl. Mond el neki amit érzel, hátha nem is tudja, hogy ezzel fájdalmat okoz Neked. 23/N.
1 Vagy nincs izlése és õ sem tudja milyennek akar látni 2 Vagy alattomos módon önbizalomhiányosra próbál nevelni, hogy mindíg neki akarj majd megfelelni, és ne találj magadnak korán férjet. Én azt javaslom, hogy többet ne adj a véleményére, kérdezz meg másokat illetve dönts arról, hogy te mit szeretnél és hogy neked mi tetszik! Aki semmit sem tud eldönteni az nem egy határozott ember!

Miért nem látszik rajtam a fogyás?

Sziasztok! Augusztus vége felé kezdtem el fogyózni, akkor voltam 49 kg. Most 43 vagyok, de ugyanolyan, ha nem dagadtabb vagyok. Pedig 6 kiló igazán látszódhatna, amúgy se nagy a súlyom, csak nagyon rossz alkatom van vagy nem tudom. A legjobb barátnőm 58 kg, mégis sokkal vékonyabb, mint én, igaz ő 172 cm, én meg 165. De akkor is. :( Elegem van már ebből! Miért vagyok kövér 43 kilósan? :(

Legjobb válasz: te idióta vagy 43 kilósan. a betegséged neve testképzavar. gondolom kiállnak a csontjaid is. és azért nem tetszik az alakod, mert semmi izom nincsen rajtad. csak csont, bõr, meg egy nagyon kevés zsír, amitõl totál telesz*rt zokni vagy. se alakod, se formád nincs. de tegyél fel egy arcnélküli fürdõruhás képet és nézd meg h mindenki ezt fogja mondani.

te idióta vagy 43 kilósan. a betegséged neve testképzavar. gondolom kiállnak a csontjaid is. és azért nem tetszik az alakod, mert semmi izom nincsen rajtad. csak csont, bõr, meg egy nagyon kevés zsír, amitõl totál telesz*rt zokni vagy. se alakod, se formád nincs. de tegyél fel egy arcnélküli fürdõruhás képet és nézd meg h mindenki ezt fogja mondani.
Te anorexiás vagy. Menj orvoshoz. De komolyan! Én is 165 cm vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy 43 kilósan hogy nézhetsz ki, mert én ennél többel is már a "vékony" kategóriába tartozom az emberek szerint... Te kórosan sovány lehetsz.
Beteg vagy! Értelek, hogy kövérnek érzed magad, én is ilyen vagyok, pedig az én BMI-m is alig 16...fordulj pszichológushoz, mert könnyen nagyon súlyossá válhat a problémád! Most még nem érzed, de egy-két év és meglátod mennyire tönkreteszi az állandó koplalás, testedzés a szervezetedet! Én tudom, hidd el, máig küzdök az evészavarral és félek enni...Pedig már orvos is kezel. Olvass utána légyszi az étkezési zavaroknak, testképzavarnak, mert az életed mentheti meg ha még most rájössz mennyire nem élet ez!
Te nem kövér, hanem anorexiás vagy! Azért érzed magad olyan dagadtnak, mert semmi formád nincs.
Mert lefogytad az összes izmod, de zsíros maradtál. A legjobb amit tehetsz, gratulálok!
kamu kérdés
A kérdező hozzászólása: Komolyan anorexiás lehetek??? Tudom, hogy õk kövérnek látják magukat, de nem gondoltam volna, hogy velem is ez lehet. Én tényleg azt látom, hogy nagy a fenekem, a hasam is mintha terhes lennék, meg a vádlijaim is fujj. :S Utánanézek. Amúgy igen, tényleg alaktalan vagyok, de nem azért, mert olyan sovány lennék! Szoktam tornázni minden nap 1-2 órát, ha kell, többet is. És enni is szoktam.
Igen, szerintem anorexiás lehetsz, ugyanis 165 cm-vel és 43 kilóval fizikai képtelenség, hogy kövér legyél, és bármid is nagy legyen. Azt az egyet el tudom képzelni, hogy aránytalanul vagy betegesen sovány, ha a csípõcsontod genetikailag szélesebb, mint a vállad - ez esetben ezzel nem tudsz mit tenni, és minél jobban lefogysz (egy bizonyos normális határ alatt persze), annál rosszabbul fogsz kinézni. Tegyél fel képet, és akkor talán valaki, aki hozzáértõbb (nem én), majd tud tanácsot adni, hogy milyen tornával tudnál javítani az alakodon. Feltéve persze, hogy tényleg van mit javítani, és nem csak beképzeled a problémát. De a 43 kiló semmiképp sem normális, és az biztos, hogy így az életeddel játszol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!