Találatok a következő kifejezésre: Miért nem párt magamnak (64 db)

Miért nem tudom magam türtöztetni ha édességröl van szó? Rendes kaját szinte nem is eszem. Még nem vészem de egy pár év mulva gurulni fogok!

Legjobb válasz: Ezzel magam is így vagyok. Képes vagyok egész nap csak édességet enni, de nem gurulok, 160/56 vagyok jelenleg. Viszont a bõröm nem éppen szép. Azt pedig a legnehezebb "feljavítani" késõbb, úgyhogy tanulj az én hibámból, és bukj rá a zöldségekre :) (25/l)

Ezzel magam is így vagyok. Képes vagyok egész nap csak édességet enni, de nem gurulok, 160/56 vagyok jelenleg. Viszont a bõröm nem éppen szép. Azt pedig a legnehezebb "feljavítani" késõbb, úgyhogy tanulj az én hibámból, és bukj rá a zöldségekre :) (25/l)
A kérdező hozzászólása: hát igen-a gombóc artur:) kövér nem vagyok csak teltkarcsú.a börömmel(eddig)nincs gond de ha nem ehetek édességet lehet belehalnék
Most mit vársz? Egyed nyugodtan, majd ha beteg es kover leszel talan elgondolkodsz. Nincs akaraterõd. Nem értem mit várnak az ilyen kérdések írói, azt, hogy jaj nincs semmi baj drágám zabáljad nyugodtan a sok szart vagy mit?
Mert haspók vagy. Egy Gombóc Artúr veszett el benned.
A kérdező hozzászólása: KÍMÉLJ A BUTA MEGJEGYZÉSEKTÖL-EZ EGY TÖK NORMÁLIS KÉRDÉS VOLT-EGY KÉT JÓ TANÁCSRA GONDOLTAM VÁLASZKÉNT!!!!!!
Szia! Elõször is: Én még nem hallottam olyat, hogy valaki abba halt bele, hogy nem evett édességet :-) Olyat viszont igen, hogy az elhízása vezetett (közvetve) a halálához. A klasszikus édességek helyett egyél gyümölcsöt, az is édes (pl. szõlõ, alma, mangó, banán, körte stb.) És a cukor helyett használj édesítõszert (lehet már kapni egész jókat, pl. Stevia: http://www.fogyas.info/cukor_helyett_stevia-sztivia_termesze..) ) Ezzel édesíthetsz sütiket, pudingot stb. Sajnos, vissza kell fognod magad az édességevéssel, mert mint mondtad pár év múlva gurulni fogsz. Azt meg ugye nem akarod?

Miért nem találok magamnak egy megfelelő párt nincsenek nagy elvárásaim csak annyi hogy legyen őszinte velem?

pl ha a küls?mmel van a baj azt megértem mert magas pasi vagyok, de nem zavar ha alacsony a partnerem barátaim jo képünek tartanak mégsem kellek.

Legjobb válasz: Nem értem, miért gond, ha magas pasi vagy. Az nagyon jó, ha egy férfi magas, vonzó egy nõnek, oda lehet hozzá bújni.

Nem értem, miért gond, ha magas pasi vagy. Az nagyon jó, ha egy férfi magas, vonzó egy nõnek, oda lehet hozzá bújni.
Szerintem ne görcsölj rá annyira, hogy legyen valakid! Akkor jön a leginkább, mikor nem is számítasz rá .. ;) :) 19/L
küldhetsz képet nekem is, nem adom tovább senkinek 26/L
küldj priviben képet magadról, nem biztos, hogy a barátaid igazat mondanak és valóban jóképû vagy, lehet, hogy csak nem akarnak megbántani amúgy ne add fel, mindenki talál párt 21/L
Úgy látom egy kicsit bele vagy süppedve a saját problémádba. Most vagy rossz lányokat vonzol be vagy rossz a hozzáállásod, esetleg mindkettõ. Talán nem is a megfelelõ helyeken ismerkedsz. De amíg ezzel a hozzáállással kelsz fel minden reggel, hogy én úgysem kellek senkinek, meg engem csak kihasználnak, addig ne remélj sokat. Valahogy ezt kellene magadban rendezned az én meglátásom szerint, és észrevenni a világ naposabbik oldalát.
A kérdező hozzászólása: sokadik kapcsolat de mikor úgy érzem hogy komolyodna akkor benyomják a saját hülyeségüket és nekem ez nem kell magányos vagyok már egy ideje társkeresõ oldalakkal nem foglalkozom mert nem hiszek bennünk jobban szeretek odamenni és személyesen ismerkedni csak vagy tul sokat kérnek vagy nem tudnak komolyan venni
Friss a csalódásod? Mert akkor érthetõ ez az önsajnálat, de ha nem, akkor engedd el. A Földön több, mint hét milliárd ember él, ennek nagyobb része nõ, kikérem magam és a másik pár milliárd nõ nevében az általánosítást. :) Figyelj, tényleg, nem olyan rossz a világ azért (na jó, némely része), vedd úgy, hogy ezekbõl az esetekbõl tanultál, és vond le a következtetést magadnak, hogy mit csinálj Te másképpen legközelebb.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok sokszor kihasználtak már a nõk meg átverték a fejem tudom ez mindennapos dolgo egy egyedülálló pasinál de szeretnék már egy olyan kapcsolatot amibe nem csak én élem bele magam akire számithatok és társam joban rosszban nem csak akkor kellek neki ha valamit venni akar
Én is hasonló cipõben jártam pár éve. rengeteg visszajelzést kaptam, hogy jól nézek ki, nincs baj velem, de valahogy még is pofára ejtett minden lány. azt hittem, majd akkor jobban fogom érezni magam, ha lesz valaki, egy darabig oké volt, de valahogy mindig kibukott a dolog, hogy utálom magam. ez a dolog fordítva mûködik! Elõször szeresd, értékeld magad, hidd el, hogy egyedül is egész vagy, majd aztán jön egy társ ;)
Pedig jó a hozzáállásod ahhoz, hogy ne találj.
Nem gond a magasságra buknak a nõk, irigyellek, én meg nagyon alacsony vagyok, azért is vagyok esélytelen, mert még a 160cm magas lányoknak is magas pasi kell. :/
ilyen ez a popszakma.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok, egész jó megjelenéssel, de többször szórakoztak csak velem, ezért már szkeptikusan fogadom ha valaki ismerkedni akar.
Mert túl nagyok az elvárásaid. Csinos lány? Gondolom legyen osztályelsõ, helyi aerobik-bajnok és szépségverseny-gyõztes. És a félénk (nálad ez a romantikus, zárkózott) stílusoddal, amivel nem mersz közeledni a lányok felé, nem kapsz ilyen lányt. Azért õk, mert õk bátrak annyira, hogy mernek beszélni a nõkkel és kezdeményezni náluk.
Biztos találsz magadnak megfelelõt, az én párom sem "alfahím" de én igy szeretem :) 18L
A kérdező hozzászólása: normális pár=rendesebb, szép lány
Biztos nincs veled semmi baj, csak még nem találkoztál a megfelelõ lánnyal.:) Hány éves vagy?
Mert mint megboldogult Veres Pali bácsi oly tömören összefoglalta annakidején: "az erõsebb kutya [email protected]" Hallgassátok meg, érdemes http://orbanbalage.com/dr-veres-pal-emlekere/ Egyébként a kérdésedre: Nem az a baj, hogy Te zárkózottabb vagy, hanem hogy ezért saját magad is kevesebbre tartod magad másoknál. Ezt nem szeretik a lányok. Legyél rá büszke, hogy Te ilyen romantikus vagy, és akkor talán nem lesz igaz a fenti mondás.
jön majd pár csaj, akik megmondják majd, hogy márpedig akkor is te vagy az ideáljuk. ne higgy nekik.
hát az enyém sem az, és kerülöm is az olyanokat... persze itt csak ilyen válaszokat fogsz kapni, élõben a zárkózottság miatt hiába lennél sok lány álma, nehezen fog összejönni.
09-04 19:00 vagyok :) Az az igazság, hogy nem csak veled szórakoznak, sõt...szerintem nem találsz ma olyan embert, akit ne vertek volna át sajnos.Velem is elõfordult már jó néhányszor.21 évesen amúgy sincs még semmi veszve, elõbb-utóbb jön egy normális lány.:)

Miért van ez a hülyeség az emberekben? Már bocsi, de nem állatok vagyunk. Miért nem választhatunk magunknak párt függetlenül az illető nemétől?

Én ezt nem értem, ha egyszer azt tanítja az egyház is hogy nem vagyunk állatok, akkor miért tanítják azt, hogy a szexualitás csakis az utódnemzésre szolgál, holott éppen ezért nem vagyunk állatok, mert nálunk a kapcsolat ezen része már egy más szint üt meg. És akkor ebb?l adódik a kérdésem. Nos, ha nem vagyunk állatok ugyebár,(mert az ember valóban nem állat, a tudatos szeretet, és a fejlett öntudat különböztet meg minket t?lük) miért ne lehetne például ugyanannyi esélye egy helyes lánynak egy fiúval összejönni, mint például egy aranyos srácnak? Ezzel azt akarom mondani, hogy már rég túln?ttünk, mi emberek, azon a szinten, hogy a szexualitást csak utódnemzés céljából ?zzük. De kérdem én akkor, nem mind egy, hogy milyen nem? a partnered? Miért tagadják meg az emberek önmagukat, és tudatosan korlátozzák magukat vissza az állati szintre? Pont azt tagadják meg ezzel, ami emberré tesz minket. Csak ezt szerettem volna megkérdezni:) Épít? válaszokat várok!

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ezt próbálják elhitetni, közben az ember viszont ugyanolyan állat maradt. Igényei, szükségletei, ösztönei vannak, amiket max. felül tud bírálni, de nem tud semmissé tenni. Ha teljesen el akarna rugaszkodni az ember az állati mivoltától, akkor lemondana a szexualitásról is és a gyerekeket üvegben turmixolnák.

Az a baj, hogy ezt próbálják elhitetni, közben az ember viszont ugyanolyan állat maradt. Igényei, szükségletei, ösztönei vannak, amiket max. felül tud bírálni, de nem tud semmissé tenni. Ha teljesen el akarna rugaszkodni az ember az állati mivoltától, akkor lemondana a szexualitásról is és a gyerekeket üvegben turmixolnák.
Hát biz barátom, én szívesen ráugranék arra a nõre aki merevedést okoz.. Szívesen lennék állat, de csak a mostani technika mellett :P
Most meg akarod magyarázni, hogy normális, hogy meleg vagy?
Mindjárt még bedumáltatják magukat a [email protected] a vallásba is. [email protected] egyházat nem akartok még alapítani?
Nem vagy ép. A heteroszexualitás nem szélsõséges pontja, hanem normál alapállapota a szexualitásnak. A homoszexualitás ennek az ellenpontja, a biszexualitás meg a kettõ közötti átmenet. Mellesleg attól, mert te olyan nagyon el vagy tellve magadtól, még ugyanúgy a természet hozott létre minket, a természet és a biológia törvényei érvényesek ránk. A természet márpedig normál esetben azt mondja, hogy a hím és nõi egyed alkot egy párt. Egyébként meg biológiaórán (amiket láthatóan ellógtál) gondolom nem fogtad fel, hogy az ember is az állatvilág része. Ja, és jó pasizást!
nem kell ezzel foglalkozni. ha vki meleg, akkor meleg. õ a pasikat szereti, és kész. ma már ez normalis.
Na figyelj, az állatok se ugranak rá a másikra. Bizony néha náluk hosszabb az udvarlás, mint az embereknél. Az ember pedig igenis ösztönlény, a szexualitás pedig mind közül a legelemibb ösztön, sõt, szükséglet! A homoszexualitás pedig egy genetikai zsákutca, mert nem alkalmas a fajfenntartásra. Én élvezem az ösztöneim kiélését, tudod, azok örömérzetet okoznak. Ezért érzed magad jó, ha eszel egy finomat, alszol egy nagyot elmész a klotyóra, amikor már nagyon szorít! Lélegzel, pislogsz, megrémülsz, dobog s szíved, emésztesz stb... töménytelen ösztön és hihetetlen kevés szabad akarat. Ez van, inkább élvezd.
Kedves kérdezõ. Nem értem, mi a problémád. Én nõ vagyok, és ne haragudj, de nem tudnék egy nõvel párkapcsolatot létesíteni, mert én a férfiakhoz vonzódom, és nem a nõkhöz, és ne is akarjon senki rábeszélni a változtatásra. Vannak olyan nõk és olyan férfiak, akik a saját nemükhöz vonzódnak, és ott keresnek társat. Ez az õ privát dolguk, az enyém meg az én dolgom. Tulajdonképpen nem mindenki onnan választ partnert, ahonnan akar? Egy más dolog, hogy a felvonulásokkal problémám van, mert nálunk sajnos minden felvonulás (akár politikai akár más) balhéra ad okot, és ezt a szervezõk még nem értették meg, hogy más formában kéne megoldaniuk, így nem fog menni. De azért szerintem azokat, akik nem feltûnõsködnek, nem bántja senki.
Az ember nem az állativilágból alakult ki, hanem az állatvilágban tartozik, és az állatvilágban ugyanúgy találhatunk teremtményeket amik utónemzésen kívül is szexelnek, pl. a bonobó csimpánzok(akikkel a legközelebi genetikai rokonságban vagyunk) többet mint mi!!! És a homoszexualitást is megfigyelték náluk, ahogy más állatoknál is! A homoszexualitás nem emberi találmány, természetes dolog! Akkor lesz nem normális dolog amikor nem maguknak tartják mint a legtöbb heteroszexuális pár, hanem még felvonulnak is! Ha az zavar hogy egy heteroszexuális pár elöttem nyalja falja egymást egy tömegközlekedési eszközön, akkor miért tegyek kivételt a a homoszexuálisokkal!?
Ja, képzeld, az ember egyébként állat, tényleg állat, mert vannak növények, gombák, meg állatok. Nincs külön ember. Állatokon belül pedig gerincesek, azon belül emlõsök, majomszerûek(ebben az egyben nem vagyok biztos, de lusta vagyok guglizni), fõemlõsök és legvégül emberek.
Az meg a másik, hogy mi alapján tartod hülyeségnek azt, hogy az emberek nagy része úgy gondolja, nem azonos nembõl kell párt választani? Magyarázd el, hogy szerinted az lenne a normális gondolkodás, hogy mindenki válasszon onnan párt, ahonnan akar? Na nehogy már...Ezt te sem gondolod komolyan. Nem véletlenül van nõ és férfi.. Már a kérdéseddel is probléma van.
Az ember meg amúgy is egy deviáns állat. Ezt jobb, ha elhiszed. Felesleges megmagyarázni, hogy miért így viszonyulnak az emberek a homoszexualitáshoz. Rég rossz, hogy "túlnõttünk azon, hogy a szexualitást utódnemzésként ûzzük". Szerinted ez nem probléma??Egyszerûbb átsiklani felette, hirdetni hogy meleg vagyok. Tudod lassan odáig jutunk, hogy heteronak lenni "ciki". Sajnos ez van..
Kedves kérdésfeltevõ, az alapfeltevéseddel tökéletesen egyetértek :) Persze az emberek nagy része még egyáltalán nem érett arra, hogy a szexualitásról így gondolkodjon, ezért jórészt csak fikázást várhatsz majd válaszul. De tetszik, hogy van bátorságod megfogalmazni és feltenni ezt a kérdést. Még én sem tudtam ezt így meghatározni, pedig nekem nagyon is természetesnek tûnik, hogy egy fiú karjaiban ugyanúgy megtalálom a boldogságot, mint egy lányéban. :) A miértre egyébként nem tudok választ, csak tippelni tudok: a szabályokkal körbebástyázott magánélet kényelmes, illetve kulturális hagyományainkról is nehéz lemondani. Márpedig a heteroszexualitás nagyon is mélyen része a kultúránknak. Szóval nem olyan egyszerû ez. Ettõl függetlenül én azt látom, hogy a szexuális forradalom ma is zajlik, a nemi identitás eddig nagyon szigorú határai is oldódnak kicsit, és szép lassan megszûnik majd az emberek szexualitásának ilyen vagy olyan skatulyákba sorolása, és a skatulyák alapján történõ ítélkezés. Szerintem sokkal szabadabb, szexuálisan teljesebb életet élhetnénk így. Igazából kedvem lenne vagy száz évre lefagyasztatni magam, és megnézni ezt a jövõbeli társadalmat :)
Oksa, akkor te nem hülye bu*i vagy, hanem okos bu*i! Így már jobban esik? Amúgy meg nem véletlenül lehet csak nõnek és férfinak gyereke. Ha lehetne a bu*ziknak is, akkor továbbadnák a selejtes génjeiket és méghülyébb gyerekek születnének, mint most...
A kérdező hozzászólása: 29, az embernek valóban köze van az állatvilághoz, mégpedig annyi, hogy onnan ALAKULT ki. olvass egy kis wiki-t kérlek, ott le van írva részletesen, mielõtt hülyeségeket mondasz, és kielégítõ tudás, illetve tájékozatlanságod révén, más embereket próbálsz nevetségessé tenni! Mellesleg kikérem magamnak hogy ellógtam az órákat, 5-ös tanuló voltam, az más dolog hogy volt amivel nem értettem egyet pl pár dolog ami az õskort illeti, viszont még a tankönyv is, sõt Darwin könyve is így kezdõdik " ez csak elmélet ". Üdv!
@00:01: Gondolom, amikor szeretkeztél a barátnõddel, akkor is keményen harcoltál az ösztöneiddel. Én értem mit akarsz mondani, én is agyaltam már ilyeneken, de felesleges ezzel foglalkozni. El kell fogadni a helyzetet, találni egy párt és szeretni, meg kiélvezni az élet által adható összes örömet (szerelem, szeretet, család, szex...).
Az ókori nagyjai akkor már tudhattak vmit...Õk a méltó szellemi partnerben találták meg szexualis partnereiket is, aki leginkább így csak férfi lehetett. Hová süllyedt a világ azóta?!
A kérdező hozzászólása: Az embert pontosan az teszi emberré, hogy felül tud kerekedni állati ösztönein. Vagyis mondjuk nem ugrassz rá egy nõre az utcán, ha a látványra merevedésed lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg, éppen most szakítottam a barátnõmmel, de ha egy srácba szeretnék bele, akkor sem mondanám azt, hogy meleg vagyok. Egyszerûen agy jött ki:) a hetero szexualitás, és a homoszexualitás, csak egy-egy szélsõséges pontja a szexuális irányultságunknak;)
Az emberi szexualitás nem a fajfenntartást szolgálja. Élvezetbõl csináljuk, nem ösztönbõl. Ha csak fajfenntartani akarnánk, akkor nem szexelnénk gumival, antibébitablettával, hüvelykúppal, spirállal és egyéb marhaságokkal - hogy az orális, anális és egyéb, gyereknemzést biztosan nem eredményezõ szexuális praktikákat ne is részletezzük. Ha viszont a szexualitásban ilyen fontos az örömszerzés és ilyen kevéssé fontos - sõt, az esetek túlnyomó többségében nemkívánatos - a gyereknemzés, akkor miért is lényeges, milyen nemû a partner? Az ember is állat, valóban. De van egy fontos különbség: az ember élvezi a szexet, az állatok általában "csak csinálják". Az egyetlen állat az emberen kívül, akirõl tudjuk, hogy élvezetbõl szexel, a delfin. És mit ad isten, a delfineknél is megfigyelték a szexuális viselkedések széles skáláját, a biszexualitástól kezdve az orális szexig. Tehát úgy látszik, a szexualitás és a gyereknemzés viszonya náluk sem olyan egyértelmû :)

Miért nem tudom magam túltenni a párom múltján?

Elég sok nővel volt előttem, vagyis inkább úgy mondanám, hogy sok rövidebb kapcsolata volt, volt neki pár alkalmi kapcsolata is. Mi már együtt vagyunk 2 éve, minden nagyon jó, viszont én sokszor ideges vagyok mikor eszembe jut, hogy mennyi nője volt előttem. Nem veszekedek emiatt vele, meg nem vágom a fejéhez meg nem hisztizek, csak magamban rosszul esik a dolog, rossz kedvem is lesz tőle, ahogy eszembe jut, hogy vannak exei akiket ugyanúgy ölelgetett, puszilgatott, meg stb. stb. Más is van ezzel így? Annyira zavar, hogy nem tudom ezt elfelejteni soha. Nekem nem volt előtte csak 2 kapcsolatom, de azok sem voltak túl komolyak.

Legjobb válasz: Téged meg két srác ölelgetett és puszilgatott elõtte. Nem mindegy? Max tapasztaltabb a barátod szex terén. Most téged szeret már 2 éve. Tudsz a múltján változtatni? Nem! Akkor most "Megszoksz vagy megszöksz" módszer jön ;)

Téged meg két srác ölelgetett és puszilgatott elõtte. Nem mindegy? Max tapasztaltabb a barátod szex terén. Most téged szeret már 2 éve. Tudsz a múltján változtatni? Nem! Akkor most "Megszoksz vagy megszöksz" módszer jön ;)
Én is igy voltam, csa én sajnos ki is nyilvanitottam az edegessegemet....nemkellett volna. mar nem vagyunk egyutt a sok veszekedes miatt
De most veled van és nem az exekkel, téged puszilgat, téged szeret, téged ölel. Nem kell ezen gondolkodni! Az én párom az a tipikus nõfaló volt, kerek perec közölte velem, hogy volt 2-3 év az elõttem lévõ szakítás után amikor csak egy éjszakás kapcsolatai voltak, néha egy éjszaka 3-4 is... Én annyit kértem tõle, hogy egy alapos orvosi vizsgálatra menjen el és tudassa az eredményeket :D Ennyi erõvel Õ is ki lehetne borulva, mert az én exem 20 évvel idõsebb nálam... Az már a múlt, próbálj meg arra figyelni, hogy te igenis sokkal jobb vagy azoknál a csajoknál, mert te nem csak 1 éjszakára kellesz a párodnak!

Miért nem találok magamnak normális párt? Mert füvezem?

Rengeteg barátom van, szerintük nagyon szép vagyok, okos, intelligens, barátságos, vicces és jó társaság. Jól is tanulok, külföldön, a Toulouse-i INP-n, így több nyelven is tudok. Viszont 2 hetente elszívok egy füves cigit, ez lehet a baj? 22/L

Legjobb válasz: Okos, szép, és még nõ is??? Ez azért elriaszthat minket. Persze nem ismerhetünk pontosan.

Okos, szép, és még nõ is??? Ez azért elriaszthat minket. Persze nem ismerhetünk pontosan.
nem
nem.
nem
Hagyd abba a füvezést!!! Nekem sem kellene drogos lány. Hiába "csak" füves... Ugye tudod, h a fû úgymond kapudrog??? Nem akarok olyan csajt, akinek ilyen nagy esélye van arra, hogy akár késõbb szurkálja magát!!! FÚÚÚJ!!!
nem hiszem, hogy ezért nem találsz magadnak barátot. de ettõl függetlenül leállhatnál a füvezéssel.
marha jót tehet az aszthmádnak... orvos is igazolta? legalább lenyomoznának IP alapján és mennél a bíróság elé egy kis fejmosásra... ott kb [email protected]ák h milyen jót tesz a betegségednek és h milyen jó tanuló vagy... mind1... hülyéknek áll a világ...
nem hinném hogy a fûvel lenne baj...nálam nem okoz problémát...annyi fiatal szívja...szerintem csak túl határozott vagy...tudod magadról hogy milyen vagy és nem mernek veled lenni, mint kapcsolat...talán ha te kezdeményeznél jobban járnál...félnek tõled...túl jó lehetsz :) L21
Hát pedig simán lehet, hogy a fû a baj, de nem önmagában a fûvel van baj, hanem az, ha egy csaj füvezik, sokaknak azt sugallja, hogy "hú ez egy szabadelvû csaj", tehát nem vesz figyelembe törvényt, szabályt, ergo bármikor össze is fekhetne ennyi erõvel akár a legjobb haverommal is, mert sz*rik mindenkire. Na nekem ez jönne le belõle. Anno a hippiknél volt nagy divat a fû, ahol meg a szex is teljesen szabad volt, mindenki mindenkivel, szilárd erkölcsi értékrend nélkül. Ez az, ami hiányzik belõled vagy legalábbis az jön át, mintha hiányozna. 25f
Most két gondolat játszódik le bennem: 1. Ha ilyen kérdést feltettél, hogy a kéthetente egyszeri füvezés miatt nincs e barátod, akkor felmerül a gondolat, hogy az nem kéthetetnte 1, hanem naponta 2. 2. Mivel nem szeretek senkit megnbántani és kreténnek sem tartom magam, szimplán öszintének, az lenne, hogy szimplán el vagy keseredve. Én is külföldön élek és nehezen megy az ismerkedés, másabb kultúra, másabb emberek, egyszóval nem egyszerü. Majd eljön az idö, amikor jönni fog, de ha túlságosan akarod, annál rosszabb. 21/F
21:36 Nyugi, csak magamból indultam ki, mert sajnos az én problémám is hasonló. Másnak könnyû tanácsot adni, de magadnak... :(
Engem nem zavarna a fû. A pia inkább zavar. Azt, hogy miért nem találsz párt, ennyibõl nem mondja meg senki.
A kérdező hozzászólása: 21:36: köszönöm a normális választ, nagyon is van benne valami amit mondasz. :)
Szerintem sem a fû miatt nem találsz barátot. Tudod már egyáltalán milyen barátot is keresel? Megtudod nevezni, hogy milyen tulajdonságai legyenek? Nem a külsõségekre, és az általános belsõ tulajdonságokra vagyok kíváncsi. Ha már te is pontosan tudod milyen barátra van szükséged, akkor meg is fogod találni. Egyébként honnan találnád meg, ha te sem tudod mit keresel? 21/F
A kérdező hozzászólása: Franciaországban nincs legalizálva. :) Egyszerûen csak nem vesznek róla tudomást ha valaki szív. "A „drog” holland eredetû szó. Eredeti magyar jelentése fûszer, illetve növényi vagy állati eredetû gyógyhatású anyag." Nagyon nagy mennyiségben hallucinogén. :) Akárcsak a pia, miután beüt a delirium. ;)
hülye az aki erre normális válasz tud vagy akar írni... ugyanolyan mint te... felvilágosultság az h legalizálva van a fû ami drognak számít mivel tudatmódosító??
A kérdező hozzászólása: igaz, végül is...csigát zabálnak. :/ van benne valami abban amit mondasz. Továbbiakban normális válaszokat kérnék, köszönöm. :)
A franciák nem felvilágosultak, hanem mocskos nyugati libsik, akiktõl jobb ha távol tartja magát az ember... Nehogy már ezek mutassanak példák NEKÜNK, magyarokak...
A kérdező hozzászólása: 20:25: hmm, és miért is érdektelen számukra ha jót tesz nekem és emelem is az ország imázsát egy kicsit amit a hozzád hasonlók rombolnak? :) egyébként, orvos is igazolta, õ ajánlotta. Természetesen nem otthon, hanem Franciaországban, itt kicsit felvilágosultabbak az emberek. :)
A kérdező hozzászólása: 20:21: heroinisták leszoktatására is alkalmas a fû, szóval nem hinném. :) 20:23: lehet ez a baj, mert egy barátnõm is olyasmi mint én, sõt még szebb is nálam és nincs pasija. :(
A kérdező hozzászólása: 20:11: Miért álljak le? Hisz jól tanulok így is, és jót tesz az asztmámnak is. Viszont ha nem a fû a baj akkor mi? :(
A kérdező hozzászólása: 08:17: Nem hinném, egész életemben két pasival voltam, mindkettõvel kapcsolatban történt. Nah meg mintha a francia fiúkat zavarná ha valaki szabadelvû. :) Szerintem inkább pont az a baj hogy nem adom könnyen magam. :) Utolsó: köszönöm, aranyos vagy, megfogadom a tanácsod. :) A többieknek is köszönöm. :)

Miért nem találok magamnak egy normális párt? :/

aki kellene én nem kellek neki aki nekem nem kell annak kellenék miért nem találok senkit?:/ 18/L

Legjobb válasz: Összeölelkezhetnétek a másik síros topicos sráccal

egy ember nem elég? rögtön egy pár kell? talán azért..
Összeölelkezhetnétek a másik síros topicos sráccal
Ez így szokott lenni és erre nincs is nagyon megoldás. A szerelem majd megtalál vagy épp a jövõbelid talál rád. Lásd az én példám: Az én mostani párom, úgy lett az hogy véletlenül se akartam bele szeretni, kapcsolatot sem akartam, mert pont elõtte 3 hónappal használt ki egy másik srác, neki pedig a 6 éves kapcsolata ért véget nem régen.. mégis megkeresett, de nem akart õ sem kapcsolatot.. végül, mind a ketten egymásba szerettünk.. nem is akár hogyan.. lassan 1 éve vagyunk együtt.. Tehát a szerelem akkor köszönt be olykor amikor nem is akarod, vagy nem is számítasz rá:)
b+ ma reggel 8kor vizsgázok!!! :S már nincs 5 óra vissza!! :S
Nem tudjuk, túl kevés az adat. De ha teszel fel egy képet, akkor az sokat segít érdemi választ adni.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy jönnek a hülyébbnél hülyébb válaszok :D utolsó jó neked hogy így alakult :D szerintem rám szerelem soha nem talál :D félek a kudarctól mivel engem is kihasznált egy srác..és sokat csalódtam.
nem kelljen aki kell kelljen aki nem kell
sokan vannak így, én is, ettõl lesz nehéz a pár találás(22-f)
Mek nekk kellem neke mekke ÉRTED.
mert szar az élet(?)
én sem találok magamnak normális csajt :( hol laksz? :) 18/f

Boldogtalan vagyok és egyedül érzem magam . Mások szerint szép vagyok, jó csaj, de nem találok párt magamnak, mindenki csak haverként gondol rám. Talán a magasságom miatt, mondjuk nem vagyok olyan hűde magas csak 177cm. Miért nem találok párt?

Elég jó fej vagyok szerintem ,de sajnos mindenki csak haverként gondol rám . Bennem van a hiba??Jöv?re Pestre megyek albérletbe f?suli miatt (vidéki vagyok), lehet ,hogy ott találok valakit aki szeret , megbecsül és nem csak haverként gondol rám és nem csak le akar fektetni? 19/L

Legjobb válasz: és végig magadat dicsérted közben GRAT! gondolom azért fényezed magad ennyire hogy, majd itt valaki "nem csak haverként gondoljon rád" XDD

és végig magadat dicsérted közben GRAT! gondolom azért fényezed magad ennyire hogy, majd itt valaki "nem csak haverként gondoljon rád" XDD
"mondjuk nem vagyok olyan hûde magas csak 177cm" Az nem magas? Lány létedre? O.o
Elfelejtettem mondani, hogy nekem imponál ha egy lány 170 felett van. De valóban vannak olyanok, akik ezt nem szeretik.
magas, de nem vészesen magas, (ismerek magasabbat is) van akit ez taszít van akit ez vonz. Elõször is néz magadba, hogy pattintál-e le valakit? persz nem azt mondom, hogy add le nagyon a színvonalat, és minden jött menttel jöjj össze.. van ilyen, nem ismerlek, nem tudom meg mondani.. talán nincs kisugárzásod, vagy egyéb.
Már éppen fel akartam ajánlkozni, de közben végig olvastam ... és én csak meg akarnálak fektetni ... Egyébként meg az a pasi, akinek a magasságod számít és azért nem hajlandó veled összejönni, attól jobb is ha megmenekülsz!
A magasságod gondot jelenthet...a sok önbizalom hiányos majomnál, aki nem képes elviselni, hogy ha egy lány egy magas velük, vagy esetleg még magasabb is náluk. Sokaknál szerintem ezért nem esel bele a szórásba. Pesten szerintem nehezebb normális embert találni mint vidéken.Ez a nagyváros átka.De lehet, hogy csak én vagyok a [email protected] és azért nem találtam még normális lányt.
5-ösnek válaszolnék. Azzal a mondatoddal elég szépen vitatkoznék, miszerint itt "mindenki talál valakit". Nagyon sok srácot ismerek a köreimbõl akinek még nem volt senkije szinte, magamat is beleértve.És egyikünk sem egy ronda gyerek, csak szimplán felszínesek a legtöbben a nõk közül.A kivételekkel meg még nem hozott össze a sors. Ez egy kis off volt elnézést. A kérdésedre válaszolva van nagyon sok srác, aki szíves örömest a párod lenne, aki szeret és megbecsül, illetve nem akar megfektetni, de ezek a srácok nem diszkókba és ilyesmi helyekre járnak, illetve nem a leghelyesebbek általában.Tehát nézz körül jól, és alaposan fontold meg kivel szeretnél összejönni, mert ebben a korban a srácok nagy része még csak megfektetni akar mindenkit, de van sok kivétel is ez alól, sok ilyet ismerek, és én magam is ezt a vonalt erõsítem. 21/F
de te pasi vagy utolsó! õ meg nõ! ha jól néz ki , ha tényleg jól akkor neki könnyebb dolga lesz. De tényleg gond lehet a magasság. De valami 150 kg os kopasz mercis gazdag csávót egybõl találsz.
én is 177cm vagyok , és jelenleg is van barátom;) és mindig sok a jelentkezõ is.. úgyhogy szerintem nem kell a magasságod miatt aggódni :)
185cm, 20 éves pesti srác vagyok, szerinted az átlagos 160 centis lányok meddig érnek?:D Épp ez a lényeg, hogy nincs gond, csak egy nálad magasabb fiút kell találnod, hogy ne nézzetek ki furcsán, de ha az arányok megvannak, akkor nincs gond. Értem ezalatt, hogy nincsen 20-30 centi különbség.
A kérdező hozzászólása: A legtöbb modell 175 cm fölött van õk sem kellenek a férfiaknak?:)
a 177 az lány létedre magas, hidd el pár pasinak ezért nem kellesz. az hogy mikor és hol találsz az meg nem függ attól h milyen vagy.
Ha bp-i vagy és esetleg van kedved ismerkedni egy viszonylag alacsony pasival (171), akkor írj, szívesen ismerkednék veled. Persze azt is megértem, ha gondot jelent a "magasságom"! 29 F
A kérdező hozzászólása: Én nem fogok a magasságom miatt nyavalyogni . Mit szóljanak akkor azok a nõk akik 180 felett vannak??
"irásod alapján" nyálgép:) verd ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat
Pesten tuti találsz valakit, itt mindenki talál valakit. Lehet, hogy sokan csak szexet akarnak, de annyi itt a férfi, hogy nem lesz nehéz dolgod :)
Vagy nem vagy szép, vagy nincs szexuális kisugárzásod, esetleg bunkó vagy, vagy látszik rajtad, hogy sokat képzelsz magadról és ez taszítja a pasikat (habár az írásod alapján ezt nem gondolom.)
Szia vidéki vagy?:D Szerintem jó ha magas a lány, nem hinném hogy nálad a hiba:)
Engemet nem zavarna a magasságod, habár én 168 cm magas vagyok. :) Tulajdonképpen vonzanak a magas csajok. Lehet, hogy kicsit durva lesz ez a poén számodra, de ez nekem olyan lenne mintha megmásznám a Mount Everest-et. :D (Nem szexuális értelemben értettem a megmászást) 21/F

Miért nem tisztelik a nőket a muzulmánok? Miért lehet nekik 4 feleség? Miért nem választhatnak a nők és férfiak saját maguk párt? Miért kell egy nőnek teljesen elkendőzni magukat?

Isten egyformára teremtette a férfit és a nőt,de ők nem így gondolják. Tisztelet a kivételnek,de a legtöbb muszlim nem tiszteli a barátnőjét,feleségét,saját tulajdonának tekintik és ugy bánnak velük mint a kutyákkal.

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy a nõket csak az iszlám világban nem tisztelik/tisztelték. A nyugati kultúrában sem volt túl rózsás a nõk helyzete. Mondom ezt anélkül, hogy vallási vitát kívánnék szítani, de a keresztény világban sem kezelték sohasem egyenrangúként az asszonyokat a férfiakkal.

Miért gondolod, hogy a nõket csak az iszlám világban nem tisztelik/tisztelték. A nyugati kultúrában sem volt túl rózsás a nõk helyzete. Mondom ezt anélkül, hogy vallási vitát kívánnék szítani, de a keresztény világban sem kezelték sohasem egyenrangúként az asszonyokat a férfiakkal.
Ehhez nem kell muzulmánnak lenni. Nekem is van sok barátom, aki azt mondja, hogy minden bajukért a nõk a hibásak. Sõt, a kereszténységben is sok férfi okolja a nõket, amiért elfogadta Éva az almát. Ez nem feltétlenül vallási kérdés. Egyébként van muzulmán barátom, aki azt mondja, hogy inkább európai nõt szeretne feleségül venni, mert neki a muzulmán nõk nem elég felvilágosultak. Ahogyan elõttem írták különbséget kell tenni fanatikusok és haladó gondolkodásúak között.
Valóban, de ne azonosítsuk a muzulmán vallást bizonyos szélsõséges országokkal!
Nagyon sok muzulmán országban a nõknek nem kell csadorban járniuk. Amirõl te beszélsz az a szélsõséges muzulmán világ, mint pl. Szaud-Arábia. Nézz körül pl Törökországban, Indonéziában, Libanonban vagy a legtöbb afrikai országban.
Engem is érdekelne a kérdés, én csak annyit tudok leírni, amit egy arab barátom mondott még régen. "A nõknek meg van a lehetõségük, hogy hordják a kendõt, vagy ne tegyék, egyiknek sincs következménye, lelkiismereti okokból teszik. Mi sokkal jobban tiszteljük a nõinket, nem aggasztjuk ki a képüket az utakra, egy szál kombinéban, nem tesszük közszemlére õket. Ugyanúgy tanulhatnak, de tény, hogy a családösszetartó szerepük a legnagyobb." Ezt csak kb. idéztem, amikor arról beszélt, hogy nem teszik ki nyilvánosság elé félmeztelenül a nõket, akkor épp egy félmeztelen nõcis plakátsorozat mellett mentünk el. Gondolom itt is különbséget kell tenni a fanatikusok meg a nem fanatikusok között.
Ezt Mohamed így találta ki. Azóta így van. Néhány ágazatnál látszódhat az arcuk, néhánynál nem.
Elõször is, ha már az iszlámról van szó, tudni kell, hogy nem egységes vallás. Irányzati vannak, mint minden vallásnak, léteznek fundamentalista értelmezõk/hívõk is, és erre még rá jönnek az egyes országok szokásai: a területi különbségek. Ami a fejkendõt illeti, a Korán nem ír róla konkrétan csak az erkölcsös viseletet a test elfedését tartja követendõnek a nõknél. Bizonyos prófétai hagyomány (szunna) mondja azt, hogy csak az arc és a kéz látszódhat a nõknél. A férfiaknak elég csak a térd és a köldök közötti részt eltakarni (tehát a rövid nadrágot el lehet felejteni), illetve egyes irányzatoknál a vállat is takarni kell. Ez azért alakult ki így, mert az iszlám - mondjuk ki - hímsoviniszta vallás, patriarchális hagyományokon alapul, ahogy a kereszténység is. (Azt még hozzá kell tennem, hogy az iszlám tiltja a meztelenséget nem csak külön- de azonos nemû emberek elõtt is, ezért az orvosnál pl. nem vetkõznek le csak elmondják mi a bajuk.) Szaud-Arábiában és Iránban kötelezõ a hidzsáb viselése. Míg a többi országban nem, ott télleg a nõk döntik el, hogy hordják-e vagy sem. Bizonyos irányzatok, ahol elutasítják a szunnát, nem is hordják a nõk a hidzsábot. Azt viszont igaz, hogy többségében a szunnita, hagyományokat ápoló irányzat hívei vannak többségben. Ezért láthatsz a legtöbb muszlim nõn kendõt. De a kendõ hordás módjában is vannak különbségek, míg Afganisztánban beburkolják a nõket, addig Albániában egy laza kis fehér kendõt raknak magukra, amit a régi öregasszonyok is hordtak keresztény területen. A végére annyit, hogy a kereszténységben is elõírás a hidzsáb, de csak ima és prófétalás alatt (1Kor11), de ezt csak az ortodoxok, illetve egyes neoprotestáns gyülik tartják be.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt mondta nekem hogy az a gond hogy nem vagyok muszlim, de szerintem nem ezen múlott. Nagyon nehéz az emlékek miatt, és én még mindig szeretem õt.
A kérdező hozzászólása: Az én barátom muszlim volt és azért érdekel a téma, egyébként nekem a lejobban az indiai kultúra tetszik a legjobban és nagyon vendég szeretõ barátságos emberek:) , volt tapasztalatom megismerni öket.
a voltot hogy érted? csak volt a barátod, vagy csak volt muszlim? mert utóbbi eset elég bonyodalmas tud lenni...
A kérdező hozzászólása: Még mindig muszlim, de szakított velem mert az volt a kifogása velem szemben hogy én nem vagyok muszlim, de állítólag még mindig engem szeret.De ha tényleg szeret miért nem tud engem elfogadni így ahogy vagyok. Soha nem kényszerített engem hogy áttérjek az õ vallására.
Ha nem kényszerített, akkor valószínûleg elfogadott (nem ismerem a körülményeket, ezért nem tudom eldönteni, hogy elfogadás, vagy beletörõdés van-e a dolgok mögött). Az elfogadás nem azt jelenti, hogy okvetlenül feladja érted a hitét, hanem azt, hogy tudomásul veszi és tiszteletben tartja a te elveidet, és ennek megfelelõen viszonyul hozzád. Ez adott esetben azt jelenti, hogy elenged téged.
A kérdező hozzászólása: És ez így igaz....elengedett engem.
ilyen ostoba kérdésnél muszáj hozzászólnom: ez egy nagyon gagyi megfogalmazása a média által elhíresztelt iszlamofób nézetnek, gondolom a kérdezõ keresztény. ha keresztény, akkor tudhatná, hogy már a zsidók óta nem egyformának teremtette isten a nõt és a férfit. nagyon egyszerû bizonyítéka van ennek, de neked ahhoz még a házasságig kell várnod, hogy megtapasztald... # 1/24 az iszlám nem ipar, hogy ágazatai vannak :) ráadásul semmi köze ahhoz, hogy valaki síta vagy szunnita, hogy van e kendõ az arcán... # 2/24 a keresztényekre jellemzõ, hogy nemvallási forradalmakat a kereszténység számlájára tûznek ki # 3/24 persze kópé laci meg molnár gizi véleménye az iszlámról kimerül a média által sulykolt hülyeségek skandálásában. nyilván ha nem ijesztgetnék az embereket a szélsõséggel, akkor nem lehetne az olajért háborúzni és új fegyvereket tesztelni. # 4/24 hallottam már ilyet "kereszténytõl" meg vallástalantól is, csak azért mert ismertél 1 ilyen embert, nem lesz ilyen az összes. # 6/24 ezt te sosem fogod megérteni, mert nõ vagy :) egyrészt nem gondolkodásra lettél kitalálva, másrészt neked alapvetõ tulajdonságod a hiúság, és pont ez az, ami alá adják a lovat a "keresztények" "nyugaton". ugyanakkor "nem értem miért kell mutogatni magad, hogy kint van a melled, a combod stb". amíg nem akarod megérteni az ábrahámita vallások mûködését, addig fölöslegesen teszed fel ezeket a kérdéseket, mert valójában nem a kíváncsiság motivál, hanem egyszerûen a korlátoltságodat fejezed ki vele. # 8/24 és mi a helyzet azokkal az európai muszlim hitre tért nõkkel, akinek nincs férjük, mégis hordanak csadort? õk mitõl "szélsõségesek"? milyen betegsége van a nudistáknak? milyen betegség az európaizmus? milyen betegség a zsidó hit vagy a rock zene? ne kifogásokat találj arra, miért nem tudsz elfogadni valakit, hanem megérteni próbáld a világot. # 10/24 elsõ értelmes hozzászólás az ábrahámita vallások alapvetõen "hímsoviniszták" hiszen éva volt a bûnös azért, hogy az emberiség halandóvá lett. ugyanakkor ezért üzletelni is kellett az istennel (áldozatok). azzal vitatkoznék hogy valóban hímsoviniszta lenne az iszlám hit, mert sokkal több jogot kaptak a nõk ahhoz képest, mint elõtte volt. az más kérdés, hogy ma már kissé elavult, bár még mindig rendszerezettebb, mint a kereszténység összetákolt, önellentmondásos iratai. # 11/24 valójában nem a kereszténység hasonlít az iszlámra, hanem fordítva, az iszlámban csupán az erõs konzervativizmus okozta azt, hogy egy ilyen viselet megmaradt. amikor a házasságot eljátsszák a mai "keresztény" emberek, akkor tulajdonképp a pogány felség megvételétõl a fátyolos "ismeretlen feleség" jelenségéig mindent magában hordoz a ceremónia szimbolikus értelemben. ezért is alakult ki az a szokás, hogy a HAJADON lányokat meg lehetett környékezni, akinek bekötötték a fejét, az már szerény feleség volt. elméletileg. ma meg már gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy általános iskolást egy prostituálttól, aztán meg felháborodunk, ha valaki megkörnyékezi a kislányunkat, aki kikezdett egy 20 évvel idõsebb férjes emberrel... # 12/24 a többnejûségnek egyszerû oka volt: minden 4. férfi maradt életben a háborúk miatt, ezért egy férfire 4 feleség jutott. most vagy engedélyezed a többnejûséget, vagy 4bõl 3 nõ férj nélkül hal meg. a gyakorlatban nem is jellemzõ a többnejûség # 13/24 a kifejezés vitatható, mint ahogyan a zsidóság és a kereszténység kapcsolata is, de tény, hogy az iszlám egy fajta elõzményként tekint e két vallásra, még ha nem is fogadja el minden részletét. # 15/24 bocsánat, ha sértõ leszek, de hülyeségeken gondolkodsz 1. akárki is volt elõbb, az nem mentesít vagy kötelez téged attól, hogy jobb ember legyél és saját gondolataid legyenek 2. jézus elvileg elõbb létezett, gyakorlatilag meg nem igazán lehet találni egyértelmû bizonyítékot ezeknek a személyeknek a mivoltáról 3. ha mohamed késõbb is jött, és felülírta az elõzõ próféciákat, már az is rég elavult 4. ugyan mi köze van egy európai embernek egy közelkeleti kultuszhoz? miért lenne jobb ha holnaptól x dogma helyett y szerint élnél? # 17/24 az emberek már akkor is furcsán néznek rád, ha nem az aktuális divat szerint nézel ki # 20/24 az iszlámban csak a férfi vehet el nem muszlim nõt, fordítva nem lehet, ez is egy terjeszkedési stratégia. bár igazság szerint hülyeségnek tartom valaki olyannal házasodni, akinek a világnézete eltérõ a tiedtõl. ezért valahol értelmetlen is, hogy téged szeret, de a szeretet nem az értelemmel kapcsolatos dolog... összegzés: azért sem értem a kérdést, mert állítólag volt 1 muszlim barátod, aki kegyesen bánt veled, általa megismerhetted a vallást, te pedig egy ilyen kérdést teszel fel a muszlimokról... kíváncsi vagyok hány muszlimot ismertél meg, akik így bántak a nõkkel, nem csak tvbõl hallottam dolgokra vagyok kíváncsi.
Napirai11 válasza: Kérdezõ, akkor a barátod mégsem fogadta el, hogy nem vagy muszlim, mert szakított veled. Arab volt a srác? Mert ha igen, akkor a családjának akart megfelelni valószínûleg, bár nem tudom. Kívánom, hogy találj egy olyan fiút, aki el tud fogadni, bármilyen valláshoz is tartozol. Puszillak: Napirai a baháí hölgy
Napirai11 válasza: Amikor ezt a kérdést megláttam, azt hittem, majd mindenki a muszlimokat fogja szidni, de örömmel látom, hogy értékes eszmecsre folyik a témában, ennek sokkal több értelme van mások szidalmazásánál. Kérdezõ, olvass sokat a témában, ha érdekel. A kendõs öreg nénikrõl az jutott eszembe, hogy én valahogy nem t udom elképzelni magam kendõvel a fejemen, bizonyára azért, mert körülöttem nincsenek ilyen emberek, de ha arról van szó, hogy vendégségbe megyek valahova, akkor a másik kultúra iránti tiszteletbõl bármit magamra kapok, de csak arra az idõre, amég ott vagyok. Az indiai szárik nagyon tetszenek, azokat bármikor magamra kapnám, de furcsán néznének rám az emberek, és hindú nõnek néznének, pedig nem vagyok az. Üdv: Napirai
Mohamed saw. sokkal Jézus után, 570 körül született.
A kérdező hozzászólása: Volt egy muzulmán barátom és ö mindig azt mondta hogy hiába harcolnak a nõk az egyenjogúságért, férfi és nõ nem lehet egyenlõ.És õ mindig is a nõket hibáztatta minden bajért, szerinte 'minden baj okozója a nõ'.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, 14:08, nagyon erkölcstelen egy világban élünk, ez tény, mindenki fél mesztelenül járkál és a fiatalok ezt tanulják a tv böl meg mindenhol. De nem értek azzal egyet hogy miért kell például eltakarni magukat hogy még a hajuk, fülük , nyakuk se látszódjon ki.Akár megis ölik öket. Egy nõ miért ne öltözzön ízlésesen, kényelmesen, szabadon.
A kérdező hozzászólása: Ázsiában is nagyon szélsõségesek, lásd Afganisztán, Pakisztán.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is gondolkodtam hogy a régi hívõ asszonyok hordják a kendõt.Talán valamiért hasonlít a keresztén meg az iszlám elõirás, meg a Bibliában is sok hasonlóság van.
Egy magyar muzulmántól hallottam, hogy az iszlám tiszteli a nõket, és a többnejûségnek (sõt, egynejûségnek is) feltételei vannak: Ha a férfi nem képes önellátóan megélni, nem tudja magát eltartani, akkor egy felesége sem lehet. Minden asszonyának biztosítania kell külön otthont, amit fenn is kell tartania. Amíg a feltételt nem teremti meg, nem nõsülhet. Ezen kívül csak a felesége(i) beleegyezésével vehet el más nõt, illetve annak az országnak a törvényihez kell igazodnia, ahol él. Az persze más dolog, hogy a gyakorlatban sokszor nem így történik. Amikor az iszlám kialakult (a kereszténységbõl), más kultúrákban is kényszerházasság volt. Ma azért vannak muszlim országok is, ahol ezek a dogmák lazábbak.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudtam hogy az iszlám a kereszténységbõl alakult ki?
az utolsó válaszoló nagyon jókat írt!!! Még annyit tennék hozzá, hogy a templomban a Mária szobrokon is kendõ van, mindegyiken. Tehát ez a kereszténységben is elfogadott dolog volt egészen addig, amíg nem jött a divat hogy mutassunk mindent amink csak van. (erre is bizonyítékok a régi öregek (itt-ott még látni pár nénit aki nem mozdulna ki a kendõje nélkül).
A kérdező hozzászólása: Igen ezen én is sokat gondolkodtam hogy Máriát is mindig kendõben ábrázolják és kereszténység is onnan ered, tehát a két vallásnak is van némi köze egymáshoz. Minden kultúrát tisztelek, és érdekelnek ezek a dolgok hogy jobban megismerjem a világot.De vajon melyik létezett elöbb, Jézus vagy Mohamed?:)
Nem kell messze menni! Itt Magyarországon is ez a helyzet, pedig csak egy feleségük van a férfiaknak. Nem tudják szeretni és tisztelni a gyerekeik anyját. Tisztelet annak a kevés férfinak aki, valóban szereti a felességét! Nem bántaná se szóban, se cselekedetben.

Miért szereti jobban a párom magát kielégíteni, és miért nem hagyja hogy mindig én csináljam neki? 30/ff

Pedig régebben nem szokott gond lenni vele, mert amikor kielégítettem mindig elment 2x-3x. Csak utóbbi hónapokban. Nem értem, mért jobb ha magának csinálja mintha én csinálnám neki? Minden csaj jobban szereti magának csinálni akkor is ha nagyon jól csinálják neki???

Legjobb válasz: Én elve klasszisokkal jobban csinálom mint a párom. Meg nekem max 5 perc a páromnak, meg fél óra. Szóval van ,hogy inkább egy könnyed menet jobban esik, mint egy félórás "szenvedés"

Én elve klasszisokkal jobban csinálom mint a párom. Meg nekem max 5 perc a páromnak, meg fél óra. Szóval van , hogy inkább egy könnyed menet jobban esik, mint egy félórás "szenvedés"
Hát nem te vagy Lefety Lóránt, a jó öleb...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell fél óra, max 5-10 perc. Nagyon ügyes ujjaim vannak. Zongorista vagyok. Jobban csinálom mint õ:)
Kérdezd meg tõle, mi a probléma.Miért nem csinálhatod te.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!