Találatok a következő kifejezésre: Miért nem ott nála (20 db)

Vettem egy media-tech judge rf mt1505-ös gamepad-ot pc-hez, és nem akar működni rendesen Prototype 1 egyáltalán nem, Saints Row 3-nál minden fordítva van, POP-nál nyügszik! Hol a hiba oka v a többi játéknál miért nem ismeri fel a gamepad-ot?

Legjobb válasz: Ezektõl a kínai (noname) cuccoktól nem szabad sokat elvárni. Alapfunkciókat talán tudja, de semmi többet. Az a baj, hogy az áruk miatt szépen becsorogtak a magyar piacra, és sokan belefutnak hogy megveszik. Legtöbbjük nagyon korlátoltan használható a kezdetleges szoftverjük miatt.

Ezektõl a kínai (noname) cuccoktól nem szabad sokat elvárni. Alapfunkciókat talán tudja, de semmi többet. Az a baj, hogy az áruk miatt szépen becsorogtak a magyar piacra, és sokan belefutnak hogy megveszik. Legtöbbjük nagyon korlátoltan használható a kezdetleges szoftverjük miatt.

A Stalker Clear Sky-ban itt nála hogy hogy látni három Ak 74\2u-t és egy PSO 1 távcsőt de miért van ott ha nem tudom felvenni vagy elvenni tőle. Vagy miért vannak ott úgy mintha fel lehetne venni?

http://kepfeltoltes.hu/120607/xrEngine_2012-06-07_23-43-28-9..

Legjobb válasz: Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.

Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.
A kérdező hozzászólása: Sost az elején tartok ott hogy át kell mennem KORDON-ba ez után hány küldi kell ahoz hogy megjelenjenek a komolyabb csúzlik meg cuccok?
Miután a játék nem lineáris, ezért nem lehet így küldetésre pontosan megadni. Ha a mocsárban is elég idõt eltöltesz, végigjárod a rejtekhelyeket és a mellékküldetéseket, már ott is lesz egy megfelelõ alapkészleted (a játék lényege az aprólékos végigjátszás, mert ha végigrohansz a fõszálon, akkor sokkal gyengébb leszel a végére, mintha fejlõdnél. Kordon-ban két kereskedõ is van, és ott a hadsereggel kell területfoglalási harcokat vívni, nekik pedig gépfegyverük van (+ utánpótlásuk az õrhelyrõl, ott pedig fegyverkészletek).

Ezen egyének miért csodálkoznak? ! "Miért nem akar velem senki se összejönni? " "Sok fiú próbálkozik nálam, de nagyrészt elutasítom õket. " "Akivel én szeretnék kapcsolatot, ott meg én leszek elutasítva egyszerûen nem értem miért. "

ÉS?!

Legjobb válasz: Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van. Nem tudom mit mit akarnak ezek. Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket (HA pasik még egyáltalán a szemeitekben ezek). Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected] Ennyi, most fáj ezen emberkéknek az igazság? Vagy nekik szabad elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD

A kérdező hozzászólása: Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van. Nem tudom mit mit akarnak ezek. Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket (HA pasik még egyáltalán a szemeitekben ezek). Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected] Ennyi, most fáj ezen emberkéknek az igazság? Vagy nekik szabad elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD
Hogy érted hogy mit csodálkoznak?Hagy csodálkozanak meg van nekik engedve...Amíg nem neked bõgik ezt el , akkor mi bajod ezzel???
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ez nincs így a világban. Nemrég ellopták a telefonom; akkor egyértelmûen én is ellophatom valakiét?" Rosszul fogalmazol, olyan dolgokat keversz ide, ami ehhez a példához még csak közel sincs. Inkább mondtad volna azt: a múltkor nem engedtem ki egy rahedli autót a keresztezõdésbõl, akkor hasonlóan ehhez bizony engem sem biztos, hogy mindig ki fognak engedni. A lopás példa (bár az ilyet rühellem, de most az egyszer legyen) pedig így lett volna helyes: múlt évben kizsebeltem embereket Madridban, akkor bizony lehetséges, hogy engem is ki fognak fosztani valamikor. "MINDENKI ilyen, az egész világon, mert mindenki önzõ. Mindenki a saját érdekét nézi. Kortól, nemtõl, nemzetiségtõl függetlenül. Mindenki ÉN-t védi, mindenkinek ÉN a legfontosabb." Igen, az ember egoista lény, de akkor is legyen már egy egészséges énképe magáról. Tudom, hogy nekem is [email protected] (itt most kivételesen magamra gondolok, nem a kérdésben kiírt emberekre), szóval tudom, hogy nagyon rossz érzés, ha aki nekem tetszik az még csak fel sem veszem/rám se néz, de én nem mondom azt, hogy "én dobhatok másokat, de az én kiszemeltem véletlenül se dobjon engem" - csak mert magamnak akarok jót... Bakker ilyen ez a h.ülye élet, hogy ha nekem sem tetszik pár lány, és rájuk sem nézek, pontosan ugyan így engem is dobhat az, akinek nem tetszem. Tudom, hogy gáz, de ha én ezt tudom, nem hiszem el, hogy más nem tudja - vagy nem gondolja át, õ mit tesz, így vele is megtehetik a nagy számok törvénye alapján. Legyen már ennyi jelleme! "De most komolyan, te tényleg elszomorodnál, ha lenne egy 200 kilós, büdös szájú rajongód, és nemet kellene mondanod neki?" Neki, és még sok ilyen lánynak, hisz nem kizárólag róla van szó, nem 200 kg-os pattanásos (sõt, mit pattanásos, néhány fiatal bõre klinikai eset) csúnya fiúk/férfiak mondtak nemet, hanem tök átlagos fickók, akik szimplán csak nem voltak "menõ" jó pasik. VAGY jó pasik voltak, de öntelt beképzelt s.eggfej ágyútöltelékek. Azért ez nem mindegy! :) Az általad írt 200 kg-os delikvensnek sokan könnyen mondanak nemet, tehát ez szélsõséghes példa. Nyilván pont ezért írtad le, szemléltetésként, ezzel nincs is baj. De sokan (fiúk, lányok is) a szimplán nem elég jó egyéneket küldik el, de ahogy írtad nagyon találóan, ez mivel sérti az egójukat, már nem tetszik nekik. Jómagam is foghatnám sírósra a dolggot, hogy engem miért nem vesznek észre a "jó csajok", de pontosan tudom, hogy azért van ez, mert én is (sajnos, vagy nem sajnos) pattintottam a nekem nem elég jókat. De nem bömbölök, nem írok kérdéseket ide tucatszám, mint sok férfitársam (vagy ezek a "fenti" nõk), hisz tudom, hogy valszeg én sem vagyok jó nekik. Persze, hogy nekem sem tetszik, de el kel fogadnom. Mindenki válogat, ahogy én is.
"Ha pedig valamit én csinálok, akkor azt teljesen egyértelmûen más is csinálhatja" Ez nincs így a világban. Nemrég ellopták a telefonom; akkor egyértelmûen én is ellophatom valakiét? "én megtehetem másokkal, de légyszike, más ne tegye már velem, mert én "én" vagyok. WTF???!!!" MINDENKI ilyen, az egész világon, mert mindenki önzõ. Mindenki a saját érdekét nézi. Kortól, nemtõl, nemzetiségtõl függetlenül. Mindenki ÉN-t védi, mindenkinek ÉN a legfontosabb. De most komolyan, te tényleg elszomorodnál, ha lenne egy 200 kilós, büdös szájú rajongód, és nemet kellene mondanod neki?
A kérdező hozzászólása: Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt mondtam, hogy amiért megdöglött a tehenem, dögöljön meg a másiké is. Ebben tényleg nem lett volna semmi ráció - ha így írtam volna! Én arra világítok rá, arra viszont nagyon, hogy ha elõfordult (ráadásul nem egyszer, milliószor), hogy kikosarazott másokat, akkor természetes, hogy más is pattinthatja õt. Azért beszélsz el mellettem, mert NEM avégett, amiért õ dobott egy rakás embert, hanem AMIATT hogy ez egyáltalán lehetséges. A lepattintás. Hisz õ maga is csinálta nem egyszer. Ha pedig valamit én csinálok, akkor azt teljesen egyértelmûen más is csinálhatja (és csinálja is, mint láthattuk). Na ezt nem értetted meg. És az ilyenek sem értik, különben nem tennék fel a kérdést. Csak a kérdés, alapból önellentmondás. Meg egy kissé olyan szagú (és pontosan ez szúrja a szemem minduntalan), hogy én megtehetem másokkal, de légyszike, más ne tegye már velem, mert én "én" vagyok. WTF???!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De hát épp ez az egésznek a lényege! Hogy aki megfelel az én ideámnak, annak én legyek az ideája. Ez a párkeresés. Hogy megtaláld azt, aki téged keres. "De õ is lehet hogy megfelelt egy tucat férfi/fiú álom-ideáljának, de mivel õk nem voltak szimpik neki, így pattintotta õket." Ez igaz, de senkitõl nem várható el, hogy boldogtalan legyen, csak mert valakinek õ lenne az igazi. "Miért nem lehet feldolgozni azt, hogy (ha én lennék ezen lányok egyike) az ideálomnak megfelelõt keresek (és találok, nem is egyszer), annak meg én nem biztos, hogy szimpi vagyok, így õ simán lepattint engem?" Feldolgozza, csak lassabban, mint te. Neki idõ, ki kell sírnia magát. Ha nem gyászolja, nem is volt fontos. "Hisz én is ezt csináltam a másik oldalon, miért legyek én a kivétel?" Az embereket viszont nem azért kosarazzák ki, mert õk is kikosaraztak valakit. Ebben nincs logika vagy ok-okozat.
A kérdező hozzászólása: Azzal sincs baj. Semmivel sincs semmi baj. :) "Nem kellek annak akit én akarok, akivel én szeretnék összejönni, aki megfelelne az én ideámnak." De õ is lehet hogy megfelelt egy tucat férfi/fiú álom-ideáljának, de mivel õk nem voltak szimpik neki, így pattintotta õket. Miért nem lehet feldolgozni azt, hogy (ha én lennék ezen lányok egyike) az ideálomnak megfelelõt keresek (és találok, nem is egyszer), annak meg én nem biztos, hogy szimpi vagyok, így õ simán lepattint engem? Hisz én is ezt csináltam a másik oldalon, miért legyek én a kivétel? Ha a példánál maradva én lennék a lány továbbra is - én is lekoptattam a fiúkat, mert nem feleltek meg, akkor mégis miért én lennék a kivétel, hogy engem mindenki akarjon, és ne akarjon lepattintani? A párválasztás amúgy is egy bonyonult, idõigényes feladat. Benne van, hogy bizony mindenkit nem egyszer dobhatnak. Pont a megfelelés-nem megfelelés miatt. Akkor ne sírjunk már (mintha a másik nemnek mindent lehetne)...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Szóval itt az a lényeg, hogy nem "senki se", hanem akiket õ akar, azok közül nem. De nem senki, hanem egy csomó(!) már összeakart vele jönni, de neki (ahogy magad is írtad, de nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni, hisz mindenki válogat, nincs ebben semmi extra), szóval neki az a rengeteg nem jó." Õ olyat akar, aki hozzáillik! Nem csak egy akárkit! Figyu, ha te most keresel magadnak barátot/barátnõt, van egy preferenciád, külsõre, belsõre. Így te magadnak megfelelõbbet tudsz találni, mintha lenne egy tucat lány, aki járni akar veled, de neked nem tetszene egyik sem, mert túl buta, túl ronda, túl vihogós... érted? A "nem kellek senkinek" itt azt jelenti, hogy nem kellek senkinek, akit én akarok, akivel én szeretnék összejönni, aki megfelelne az én ideámnak. Miért baj, ha valaki jó pasit vagy jó nõt akar magának?
Hát de picinyem, mindenki válogathat. Csak azért nem kell senkinek összejönnie valakivel, mert az a másik össze akar jönni vele. Mindenkinek szarul esik, ha elküldik, és mindenkinek jogában áll sírni emiatt. Emellett mindenkinek joga van elküldeni bárkit, aki neki nem szimpatikus.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Utolsó, nem értem, mit nem értesz, mikor ot van érthetõen. De hogy konkrétan neked válaszoljak, pedig ez is világos, mint a nap: "Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van." Mirõl beszélünk? Nekem azzal von gondom, hogy egyesek rinyálnak, hogy: "Jajj, miért nem akar velem senki se összejönni?" Aztán MAGA teszi hozzá a drága: "Sok fiú próbálkozik nálam, de nagyrészt elutasítom õket." És EZEK UTÁN(!) meg jön a kedvencem, melyet õk - ellentétben velem - ezek szeint nem tudnak megemészteni: "Akivel én szeretnék kapcsolatot, ott meg én leszek elutasítva egyszerûen nem értem miért." Ez röhej! :DD Tuti(!), hogy az van a dologban, amit leírtam: "Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg [email protected] pasinak tartjátok õket. Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a [email protected]" Nem egy ilyen kérdés volt már itt, vagy máshol az életben, és odaírja "szegénykém", hogy: "Ott meg én leszek elutasítva, egyszerûen nem értem miért." Szegényke nem érti, miért. :) Mikor õ pont ugyanúgy válogat. ;) Béke! :DD
Tehát akkor ha van egy nõ, aki nálánál jobbat akar, de nem talál, érje be veled? Vagy... ?
A kérdező hozzászólása: Pedig ott van tisztán, világosan. Röviden: Válaszokat szeretnék kapni, lehetõleg olyan férfiaktól/nõktõl, akik meg is tudják modnani, hogy miért nyávognak a fentebb írt egyének. Hosszabban: Ezen egyének miért csodálkoznak? Fáj nekik az igazság? Vagy nekik szabad(WTF?!) elküldeni a bénákat, de õket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD
Mi a kérdés, konkrétan...?
A kérdező hozzászólása: Én viszont nem az értelmetlen, fölösleges off-topicra vagyok kíváncsi, hanem válaszokat szeretnék kapni. Lehetõleg olyan (értelmes) férfiaktól/nõktõl, akik meg is tudják modnani, hogy miért nyávognak a fentebb írt egyének. A kérdés ez volt. Nem más. Nem kell a nem ide tartozó mellébeszélés.
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy nem túl kedvesen fogalmaztam meg, hanem rámutattam az fájó igazságra, miért lenne trágár? Csak nem lány vagy, és "véletlenül" pont a fentebb írt kategóriába tartozol? :DD Ha mégsem, vedd úgy, hogy nem írtam semmit, akkor viszont újból kérdem, mi a túróért lenne trágár, amikor pont hogy elegem van ezen intelligens nõ... mit nõkbõl, szerencsétlen értelen nyávogó gyereklányokból! Nehogymár ezzel bajod legyen, amikor NEKEM(!) lett herótom ilyen túl sokat akaró kiírásoktól!
Ez a kérdés provokatív vagy trágár.
Te most mit szívtál?

Miért nem aludhatok ott nála?

Lány vagyok és már több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. Még sz?z vagyok. Õ már nem. Szeretnék nála majd valamikor orr aludni de nem engedik meg. Miért? Féltenek hogy talán akkor "odaadom magam"? Ha annyira akarnám már rég megtörténhetett volna. 16 vagyok. Segítsetek.Köszi

Legjobb válasz: nem "orr" hanem "ott" =D bocsi

A kérdező hozzászólása: nem "orr" hanem "ott" =D bocsi
Én egy évvel fiatalabb. Igazából engem is érdekelt a téma(azért múltidõben, mert nincs kivel épp). Anyumnak a válasza, ami nem 100%ban komoly, de szerintem komollyá tehetõ lett volna, hogy ha a lányt elengedik. Smi érdeklõdés a kapcsolat idejérõl, meg hasonlókról. Tudja hogy nem a sex a cél, és annyi vicces megjegyzése volt, hogy baba ne legyen. Én örültem ennek, és szerintem jó hozzáállás. Átverés ne legyen, azzal elásod magad. Esetleg érvelhetsz vele, hogy jobb lenne, ha átvernéd õket. Személyes OFF: Én azt sem értem, hogy egyáltalán a fiú-lány együtt alszik témával mi a gond... szerintem jó barátok között elõfordul(hatna), vagy akár haverok között is. Volt ilyen élményem csoportban, és kettesben is. Értsd egy ágyra feküdtünk le alduni. Tábor, vezetõk által "engedélyezve" és szervezve. Valamilyen szinten a szülõk is tudták, bár nem õk találták ki. Ha az nem volt gáz... (nem történt smi, egy pár volt, ott csattant pár csók, és kész) De ugyonezen ha direktbe mondanánk szülõknek, hogy lány barátom itt aludna mondjuk, az kiakadás lenne. Isak
A kérdező hozzászólása: nem akarok vele lefeküdni, csak szimplán nála akarok aludni.
hat..., fogadd meg az ezelötti tanacsokat, de ha nem akarod idöelött tönkretenni magad, akkor varj még a szüzességgel..Az valami szép kéne legyen egy kulonleges emberrel.Nehogymar a "divat" utan mennel, s jaj veszitsem el minel hamarabb, vagy veszitsem el mert a paism otthagy ha nem. Ha ugy érzed h AZ az igazi, akit soha nem akarsz elfelejteni, akkor tedd meg!mert garantálom, h soha nem fogod!Hallgass meg egy idös tanácsát.:) en is a te korodban voltam, de 18 éves koromig nem tudtam felfogni, h mi az igazan
A kérdező hozzászólása: Értelek titeket. És köszönöm a válaszokat. Amúgy én sem a szex miatt akarok ott aludni, mert ahogy írtam az még suli után hazafele beugrok hozzá és már meg is van... bármikor megtörténhet. Viszont már szeretném én is és a barátom is kipróbálni azt, h milyen lenne együtt egymás karjaiban elaludni és fölkelni. :) ) Szüleim mindig azt hajtogatják, hogy még kicsi vagyok. De mihez?:S
Szia!(Sziasztok!) Én megértem a kérdezõt, lassan 30 éves 3 gyerekes anyuka vagyok.Még élénken él bennem az hogy mennyire szerettem volna az éjszakát együtt tölteni a barátommal (nem a szex miatt, azt meg tudtuk oldani máskor is).A férjemmel az egyik legszebb dolognak tartom az elsõ együtt töltött éjszakát (aludtunk, nem történt semmi, pedig mi akkor költöztünk össze, összeölelkezve aludtunk).Sokat beszélünk errõl a férjemmel, pedig ovisok a gyerekek, mi megadjuk majd a lehetõséget hogy együtt aludjanak a "gyerekek" a párjukkal (persze nem 10 évessen!), a védekezésre fektetnénk hangsúlyt.Ami nálunk remélem menni fog mert mindenrõl beszélünk a gyerekeknek a saját szintjükön.
Nem leszólás képp, de fél év az olyan sok? Én kb 1-1, 5 fél év után aludtam ott a barátomnál. 21 vagyok és apu csak most kezdte el azt a felfogást képviselni, hogy már nagy vagyok. Ismerõsöm 30 éves fél éve van barátnõje és még mindíg nem alszanak egymásnál, pedig a lány is 26 éves. Apu erre azt a választ adta: " Miért nem alszanak együtt, már nem 16 évesek?!" Sztem ez mindent elmond. És hidd el pár év múlva te is megérted.
Nálunk nem volt ez a házasságig no szex nevelés, de most hogy már én is az anya oldaláról látom a dolgokat, azt hiszem nem szeretnném, hogy a lányom 16 évesen a barátjánál ott aludjon.Igaz nem vagyok még olyan veszettül messze a 16tól sem, így ismerem az érem másik oldalát is...A szüleitek amúgy nem attól féltenek, hogy lefekszetek, hanem hogy baba lesz.Minden lányos szülõ rémálma egy véletlen besikerült baba.Ettõl jobban rettegnek a szülõk, mint maguk a gyerekek.Igazából azért mert féltenek, mert tudják, hogy az abortusz sem tartozik a legjobb megoldások közé...és egy ilyen helyzetben nincs jó megoldás, és tisztában vannak azzal is, hogy nincs 100%ig biztos védekezés, és a fennmaradó 0, 1%okban is pont az õ lányuk babáját látják. Csak úgy lehet megoldani, ha elõször édesanyáddal megbeszéled a a dolgot, és ha úgy érzi, hogy nem fogsz felelõtlenséget csinálni, akkor könnyebben fog engedni. Engem soha nem engedtek ott aludni a barátomnál, pedig 17évesen volt egy 10hónapos kapcsolatom, 18voltam mikor vége lett.Õszintén, kicsit örülök is, most így felnõtt anyai fejjel, hogy így alakult, de ezt akkor és ott nem láttam volna be az istennek sem!
Tényleg fontos lenne, h a szüleid megismerjék a fiút, és elmondhatod még azért nekik párszor, h ha akrnás úgyis megtennéd. Viszont ne verd szerintem át õket....mert egyszer ráájönnek, v rajtakapnak és oda a bizalom, amiért kár lenne.Mindenesetre szurkolok neked:Dnektek
Hát! Sajna nekem is ien problémám van mint az elõttem szólóhoz! nekem is úgy volt h nem lehet szex házasságig, me vallásosak, de én nem naon vagyok már benne és már 1 éve nem vok szûz! Most van barátom, szüleim elfogadják, de nem naon örülnek neki, de most nála szeretnék alduni, és hát ha megengedik ha nem, ugy is náluk fogok, de ahogy ismerem õket, sztem azé megengedik!:) Sztem lássák rajtad h naon kitartasz annál h nála akarsz alduni, és sokat legyetek egymásnál, és késõn járjatok haza, de ezt elmondták:) De az a legjobb ha anyu kedveli a barátod mert, ien téren az anyukák döntenek!:)
22 éves vagyok, a szüleim úgy nevelnek, hogy házasságig nincs szex. 4 éve nem vagyok szûz, de én sose mertem ezt elmondani nekik, hogy én más nézeten vagyok. Örülj, hogy nálad nem ez a helyzet. Biztos fiatalnak tartanak még, és pár évet váratni akarnak. De nem csak éjjel történhetnek dolgok. Vagy sokszor aludj a "barátnõdnél."
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a bizalmat:) majd próbálkozok, de várom szívesen még az ötleteket!
Szia, majdnem ugyanebban a helyzetben voltam. Pontosabban igen... nekem az elõzõ kapcsolatom szintén már ott tartott nyáron, hogy több mint fél év.. éshát minden álmunk az volt, hogy együtt aludhassunk. És mégcsak nem is akartunk még lefeküdni. Természetesen senki nem engedte.. az apukája azt mondta, "majd ha egy éves lesz a kapcsolat"... amúgy sztem akármit is mondanak, nagyrészben bennük van, hogy ÕK MÉG NEM AKARJÁK, hogy az õ (kicsi) lányuk más a barátjánál aludjon.. sztem önmaguk elõtt éreznék magukat hülyén, mikor este nincs otthon a lányuk. Normális, hogy féltenek. Azóta új barátom van, és érdekes módon, nála 1 hónap után ottaludhattam. (Lehet, hogy csak a szilveszter miatt:) ) Azóta pedig már mindkét szülõm engedi, még az apám is "beletörõdött, hogy felesleges ellenkeznie, mert nem örül neki, dehát nem tehet ellene semmit, mert azzal csak rosszabb lesz". Szóval ne add fel, lássák rajtad, hogy komolyan gondolod. És érezzék a szüleid, hogy .. adsz bizalmat. Ez fontos. Ha anyukádat megnyered, akkor utána azért ált. könnyebben meggyõzik az anyukák az apukákat.. :) Ne add fel, egyszer úgy is megengedik, ráadásul ha elmondod nekik ész érvekkel, akkor EGYSZER csak felfogják, hogy bármikor megtehetnétek!! HAbár én is tudom ez milyen érzés, mikor még az ész érvek se hatnak rájuk.. viszont ha félnek, akkor az ellen neked kell tenned! Amúgy, egy jó tipp: szervezzetek minnél több közös estét, vagyis esti programot. Érzek ezalatt színházakat, a mûv. palotájába is van csomó dolog esténként... ilyesmi. Akár bulik is. HA a szüleid megszokják, hogy késõn jársz haza, ráadásul még azt is látják, hogy a fiú biztonságban hazavisz, sokkal könnyebben kezelik majd a dolgot. Legyen sokat nálatok.. és fordítva , ha az õ szülei se pártolják. Mellesleg egy normális fiús anya sztem az ilyesmit nem veszi "olyan" komolyan. Sok sikert!
Én is ugyanezzel a problémával küzdök azzal a különbséggel hogy mi egy éve vagyunk együtt, de csak egy évvel vagyok idõsebb nálad. Csak anyának vetettem fel egy hónapja a kérdést és azonnali letorkoló választ kaptam és elõre mondom én sem a szex miatt szeretnék ott aludni, mert azt mi is megtudnánk oldani ha nagyon akarnánk. Nem értem a szülõket, ha eddig úgy nevelte a gyerekét hogy felelõsségteljes legyen akkor mitõl fél? Persze hogy egyszer majd elveszti a szüzességét és minél inkább tiltják annál inkább ellen fog állni a gyerek. Szóval szerintem ennek nincs értelme amit csinálnak...

LÁNYOKNAK! Miért nem tudok kialakítani kapcsolatot lányokkal? Próbálok, társkeresőkön, mindenhol és minden lány csak azt mondja:minden oké nálam csak miért vagyok 165cm magas? Bocs, ha 180cm lennél kellenél! Majdnem ott tartok, hogy a Dunába ugrom!

Próbálkoztam több társkeresőn, felraktam képeket is. Írtam leveleket jópárat. Telefonon is beszéltem, mindent megtettem és az eredmény, ezt kapom: -Bocs, nem ilyet keresek! -Ne haragudj, jók a képeid, jóképű is vagy, de 165cm-s fiú nem kell! -Bocs, magassabbat keresek! -Na, neee miért vagy te 165cm magas, csak 180cm-től keresek! ....stb...stb. Ezt kaptam életem folyamán az ismerkedéseknél.

Legjobb válasz: Keresgélj a törpikék között! Vannak 155 cm körüli lányok is. Az átlag magasság 165 cm körül van lányoknál, és ha magassarkút vennének fel.. kellemetlen.

Keresgélj a törpikék között! Vannak 155 cm körüli lányok is. Az átlag magasság 165 cm körül van lányoknál, és ha magassarkút vennének fel.. kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Volt már olyan, nem is egy, hogy homoszexuális lett kényszerbõl. Olyan ez, mint ha börtönben lenne a paciens, láthatod ott is, mennyien lettek azok, pedig az elõtt totál heterók voltak! Egyszerûen nem értem a lányokat (persze próbálom õket megérteni, tudom, hogy tudat alatt is a vizuálisan a legnagyobbat, a vezetõ hímet keresik), de sok nõ rábaszik erre! Kiválaszt egy részegest és a jó partnert pedig elzavarja! Utána 5 évvel, meg valószínû bõgnek a szobájukban, nyomorognak az albérletükben 1-2 gyerekkel a részeges férjük, élettársuk már nem az akinek a megismerésükkor látták! Már bánják, hogy nem adtak esélyt egy rendesnek, de már késõ!
Két nagy általánosítás van a mondataidban: hogy minden magas pasi roh.adék és minden nõnek 180 feletti pasi kell. Pedig egyik sem igaz. A normális lányoknak, és az életben ez nem számít. A társkeresõ meg ilyen, hogy meglátsz a másikról egy adatot, és elriaszt. Ahogy téged is elriaszt mondjuk a súly. Ne vesd mások szemére, amit te is megteszel.
A kérdező hozzászólása: Engem nem riaszt el a súly, mint írtam is, hogy miért nem a jelen helyzetben! "Világ 90kg-os lányai gyülekezzetek, privátban jelentkezzetetek és a szerencséssel jót fogok dugni!" Félretéve a viccet, nem is annyira vicces ez ha belegondolunk! Sokan belerokkannak ebbe a társkeresésbe és nem csak az alacsonyak! Már ha egy középkorú pasas akar ismizni és nincsenek magasságbeli problémái, ott már egy bizonyos egzisztenciát elvár a hölgyemény! (legyen lakása, kocsija, kiállása...pénze..stb). Ha a szerencsétlen pali mondjuk albérletben lakik és dolgozik, de havi 80-100 ezerért, ebbõl nemigen lesz milliomos "énekeshalott"! Hogy lesz az ilyennek gyereke? Mire alapozzon a nõ? Itt meg azt hiszem átbillentem a mérleg túlsó oldalára, most meg a nõk szemszögébõl beszélek ill. vizsgálom a dolgokat.
Egy éjszakára nem riaszt el, de hosszabb távra csak akkor terveznél vele, ha lefogy. Egy éjszakára jobbára bármelyik nõ jó a pasiknak, nem ez a kérdés, hanem a társkeresés. Nem a szexpartner. Mindenkinek vannak bizonyos elvárásai, ebbe bele kell törõdni. A 90 kg-os lány sosem fog tetszeni annak a pasinak, aki a vékony lányokat szereti. De semmivel nem lesz jobb a helyzete, ha hisztizik meg sajnáltatja magát, meg Dunába akar ugrani. Attól lesz jobb ha lefogy vagy elfogadja magát. Ha utóbbi, akkor a kisugárzásával meg fogja fogni a pasikat. A te eseted ugyanaz, csak pepitában . Ahelyett, hogy elfogadnád magad, ezen agyalsz naphosszt. Pedig felesleges, egyszerûen azokra a lányokra kellene koncentrálnod, akik 160 alatt vannak - mert van ilyen is bõven. Másrészt nem biztos, hogy elõnyös online ismerkedni, mert ott meglátja a számot, hogy 165 magas vagy, és nem is megy tovább. Én is egyébként - mert én is 165 vagyok, és nekem furcsa, ha a pasi velem egy magas. Ettõl függetlenül: volt már velem egy magas pasim. Megismerkedtünk, egymásba habarodtunk. De ha csak a magasságát látom, akkor lehet, hogy nem kezdek vele. A párkeresésbe meg marhára nem érdemes belerokkanni. Túl komolyan veszed a dolgot, túlságosan rágörcsölsz. Észrevetted már, hogy ha görcsölsz a dolgokon, akkor rittig nem sikerülnek? Mint amikor keresed a kulcsod... de csak akkor találod meg, amikor már nem is keresed. Hát a társkeresés pont ilyen. Hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: Tökéletesen igazad van abban, amit leírtál! Már nem is keresek Neten senkit, mert nem érdemes! A való életben meg, nincs már önbizalmam kiölték belõlem a lányok, meg az élet!
Nah, végre valaki, aki megértette, amit hadrikálok. Ezért érdemes. :) Most már csak az önbizalmaddal kell kezdeni valamit. "A való életben meg, nincs már önbizalmam kiölték belõlem a lányok, meg az élet!" Egyik véleménye sem mérvadó. Egy egészséges önbizalomra szükség van, valamibõl biztosan tudsz meríteni. Ülj le egy papírral meg tollal, és írd le, hogy miben vagy jó, miért érdemes egy lánynak szóba állnia veled. És ezeket tartsd észben. Ha valakinek ezek nem kellenek, annak felesleges adni a véleményére. Innentõl kezdve nem tudja rombolni az önbizalmadat, mert nem számít a véleménye. Másrészt: aki keres, az talál. Minden lány különbözõ.
A kérdező hozzászólása: Rendben van, látom rendes vagy, segítesz! Akkor itt leírom: -Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem drogozom! -Mindig becsületes vagyok, senkit nem vágok át, nem hazudok, korrekt vagyok! -Nyílt vagyok, ha lehet dolgozom! -Semmi adósságom nincs! Sem hitel, se semmi! -Ha adódik a munkahelyemen mindig megbecsülnek! -Van tv-m, laptopom, Netem, van hol laknom! -Tiszta rendes ruhába járok, jól tanultam mindig! Most már jöhetnek a privátok, 1 pohár narancslé garantált egy ismerkedési esten nálam! :-)
Nah, hát akkor egy kulcsmondatot jegyezz meg, ha esetleg kikosaraz egy lány: "Ha neked nem kell egy ilyen rendes, normális, igényes, korrekt pasi, akkor te vagy a hülye." Mondani nyilván nem kell neki, ez arra szolgál, hogy a saját önbizalmadat azonnal helyreállítsd, és jöhet a következõ. Meg kell érteni, hogy nem kell és nem is lehet mindenkinek a véleményével foglalkozni. Megrázod magad és mész tovább, ennyi.
A kérdező hozzászólása: 22-es "csapdája":-). Rendben. Most már biztos, hogy máshogy állok a kapcsolatokhoz. Nem rinyálok, nem könyörgök nekik, vagy beléjük rúgok, vagy félválról veszem vagy fizetek valakinek.
Beléjük rúgni azért nem kell. Egyszerûen nem kell adni annak a véleményére, akié nem számít. És aki nem értékel egy rendes normális pasit, az nem számít. Örülök, ha tudtam segíteni.
Olyan meg nincs, hogy valaki emiatt lett homoszexuális. Csak erre fogta.
Ennyi, egy kövér lány neked is csak arra lenne jó, hogy megfektesd. A lányoknál ez az opció nincs meg, nagyon ritkán keresnek csak szexre kapcsolatot. Ahogy neked is csak akkor lenne jó a példában említett lány, ha lefogy, úgy nekik is csak akkor lennél jó, ha magasabb vagy náluk. Mivel nõni már nem fogsz, marad, hogy nálad alacsonyabb lányokkal kezdesz.
A kérdező hozzászólása: 11-es. Igen, megpróbálok. Mindig õszinte vagyok. Hát igen, a 165cm magassághoz a 90 kg-ot sokallnám. Ez attól függ milyen kapcsolatot szeretnék! Jelen helyzetemben, nekem "egyelõre punci" kell, tehát természetesen válaszolnék és találkoznék, szeretnék dugni! Hogy mit kapna az a lány...:-)) szétdugnám még a seggét is! Ha már ettõl komolyabb kapcsolatot szeretnék, akkor biztos utalnék rá, hogy egy kicsit fogyjon le, mert akkor niki is jobb lenne az önbizalma és még az egészsége is! Visszatérve az eredeti kérdésemre: Ez nagyon negatívan befolyásolja azokat a fiúkat a partnerkeresésben, akik alacsonyak. Volt egy másik srác, régebben hallottam a rádióban, ott is társat keresett és szinte szégyellve mondta ki, hogy "csak" 160cm. Még tõlem is kisebb. Nem hiszed el, de vannak fiúk, akik ez miatt homoszexuálisok lettek. Sokan letargiába esnek, depisek lesznek. Utána aztán egész életük csak ilyen komplexusokról fog szólni!
Egyébként öcsém is kb. 165 cm, mégis sok barátnõje volt már. Szerintem nem csak ezen múlik, ez csak egy kifogás.
mert minden lány szereti ha magasabb nála a barátja legalább egy fejjel, hogyha mennek valahová tudjon csinos ruhához magassarkút felvenni..de nem mindenki van így..biztos, hogy fogsz találni olyan lányt akinek te tetszel majd a pont így 165 centisen!:)
én 167 cm vagyok, két éve párkapcsolatban, nincs lehetetlen, csak tehetetlen......
Ismerkedj az életben, ott a lehengerlõ duma kárpótolni tudja a lányt a magasságodért.
A kérdező hozzászólása: Megvan a véleményem e tekintetben a lányokról! Köszönöm szépen a bizalmat a lányoktól! Ha nekik csak ez a fontos, hogy 180cm legyen a fiú, még esélyt sem adnak egy 165cm-nek, inkább keresnek egy magasabbat és lehet majd az élet bizonyítja, hogy értéktelent választottak egy életen át verni fogja a párja, kifognak egy részeges valakit....mindezt miért? Mert a nõk nagyon okosak! Csak cm-ben gondolkoznak!
igen, keress alacsony lanyt, azok ritkan keresnek 180-anat. Persze nehez a te esetedbe, de nem lehetetlen. Amugy szemelyesen könnyü, mert beszelgetesben lehet megkedvel es nem fogja szavarni, hogy alacsonyabb vagy nala. Tarskeresön szortiroznak mint a lovat a vasarban. De itt arra lehet szamitani, ez nem titok. Te is csinalod.
Szerintem inkább önbizalom hiányos vagy és ezt észreveszik a lányok is. Nagyon sok alacsony srácnak van barátnõje, akár magasabb is.
" Ha nekik csak ez a fontos, hogy 180cm legyen a fiú, még esélyt sem adnak egy 165cm-nek, inkább keresnek egy magasabbat és lehet majd az élet bizonyítja, hogy értéktelent választottak egy életen át verni fogja a párja, kifognak egy részeges valakit....mindezt miért? Mert a nõk nagyon okosak! Csak cm-ben gondolkoznak!" Most teljesen õszintén válaszolj egy kérdésemre. Te kezdenél egy lánnyal, akinek ki van írva az adatlapjára, hogy mondjuk 165 cm/90 kg/duci? Vagy nem is válaszolnál a levelére/megírnád, hogy nem az eseted?
A kérdező hozzászólása: #8. Hogy a fenébe ne lennék önbizalomhiányos? A lányok tettek azzá! Amikor kezdtem az ismerkedést, tele voltam lelkesedéssel! Azt hittem "jó csávó" vagyok! Kiöltözve, vidáman, természetesen, bátran vágtam bele az éjszakába az ismerkedésbe! (vagyis vágtam volna....:-(( Az elsõ pár kudarcot, pofont fel sem vettem! Ugyan, majd lesz másik...gondoltam. Utána már fájtak a visszautasítások....most mi van? Mit csinálok rosszul?....kiderült túl alacsony vagyok nekik, így az okos nõi gondolkozás szerint nem vagyok jó partner.
Válaszolsz a kérdésemre?
En sok alacsony (160-170 közötti) pasit ismerek, egyiknek sem volt baj a csajozassal. Persze nehany csaj kiesik a celtablarol, de lattam mar sok olyat akiknek fel fejjel nagyobb a csajuk. Egyik sem tarskeresön ismerkedett, mert ott külsöseg fontosabb mint a belsö Es ha sitten buza leszel nem jelenti, hogy az is maradsz ha kijössz. Es örülj, hogy nem jössz össze olyannal aki azt mondja "Na, neee miért vagy te 165cm magas, csak 180cm-tõl keresek!" Ennek a lanynak sokkal fontosabb nehany cm, mint barmi mas tulajdonsagod.

Barátnőm sose akarja, hogy ott aludjak, ő meg nem alszik nálunk miért?

A barátnőm sose akarja, hogy ottaludjak, volt pár alkalom amikor sexnél kicsit durvább voltam mint kellett volna és ebből jött neki pár kellemetlenség, másnapi fájdalom stb. Az nap sose szolt, hogy finomabban. Azt mondja már nem is nagyon kivánja a dolgot... Õ sose aludt nálunk mivel, " hogy panelban nem szeret" és itthon vannak szülők. Nála meg a héten bizonyos napokon sosincsenek otthon, övé az egész ház, és úgy nem zavar senki. Észrevettem rajta, hogy kerüli az együttalvásokat, ha elbírja kerülni akkor el is kerüli ebből adódóan alig alszunk együtt. Kapcsolatunk elején is ritkán találkoztunk Õ sose igényelte azt, hogy együtt legyünk éjjel nappal.... Elméletileg nagyon nem tetszik nek ia stilusom, hogy "lenézem a nőket, bunkózok" szerintem ez nem igaz..... de hiszek neki. Elengedem szórakozni is, mert tapasztaltam ha velem van úgy nem bírja elengedni magát ismerősei elött mert hogy én ott vagyok... mondom jó ameddig nem hallok róla olyanokat vissza stb addig mennyen nem fogom rövidpórázon tartani.. De mondom neki, ottalszok úgy is hogy nincs sex, kenegetlek masszirozlak.... kényeztetlek kicsit.. de ő ebbe se egyezik bele, mert azt állítja hogy én mindig csak dugni akarok a ti véleményetek?

Legjobb válasz: Egy barom vagy, 1 millió százalék, hogy nem volt még orgazmusa, mert nem tudod, mi kell a nõnek.

Egy barom vagy, 1 millió százalék, hogy nem volt még orgazmusa, mert nem tudod, mi kell a nõnek.
Tuti mással dug.
Jó kis barátnõ mondhatom...
Írtad, hogy van olyan mikor csak övé a lakás és egyedül van, ilyenkor lehetnétek együtt. Szerintem azért nem akar kettesben maradni veled, mert neki tényleg kemény a szex veled és fél, hogy eldurvulnál, és olyankor nincs ott senki. Amúgy lehet én is átgondolnám veled ezt a kapcsolat dolgot, mert elég kemény lehetsz. Leütöd a haverjait, durva vagy vele az ágyban, korlátozod õt és még sorolhatnám. Én sem mernék kettesben maradni veled. Vagy tényleg van más neki és azért kerüli az együtt alvásokat. Szerintem próbálj meg finomabb lenni, kedvesebb és figyelj rá, ha erre se reagál akkor halott a kapcsolat. 21/l
Én kidobtalak volna réges rég itt nem a barátnõd a barátnõ hibás hanem bizony te...nem kicsit igaza van...
A kérdező hozzászólása: én 19 õ 18
nagyon érdekes egy barátnöd van.Én amikor csak tehetném a pasimmal aludnék, meg egyéb dolgok :) És ha 1x nem volt tökéletes a szex, attol még nem riadnék meg a másodiktol.Szerintem nem szeret téged és másfelé kacsingat..
Korotok?
nagyon érdekes egy barátnöd van.Én amikor csak tehetném a pasimmal aludnék, meg egyéb dolgok :) És ha 1x nem volt tökéletes a szex, attol még nem riadnék meg a másodiktol.Szerintem nem szeret téged és másfelé kacsingat..
Tuti, hogy nem szeret.
nagyon érdekes egy barátnöd van.Én amikor csak tehetném a pasimmal aludnék, meg egyéb dolgok :) És ha 1x nem volt tökéletes a szex, attol még nem riadnék meg a másodiktol.Szerintem nem szeret téged és másfelé kacsingat..
FÉlredug
A kérdező hozzászólása: ma 19:34 orgazmusa már volt.. csak másnap meg rá pár napra fájt neki mondom neki hogy óvatosabb leszek stb... ráadásul több orgazmusa is van egy éjszaka... amikor ritkán összekerülünk... . orálisan .. is van 1 vagy 2 .. aztán sexnél is . 1, ha esetleg sexnél nicns lemegyek megint
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem elvitt egyszer az õ ismerõseivel bulizni, de ott egyik ismerõse kicsit bekostolt azt leütöttem. Azóta azzal az indokkal nem visz el magával bulizni amikor az õ ismerõsei is ott vannak, hogy egyik se bír engem, idegbeteg állatnak tartanak stb.. amikor nem is én kzdeményeztem. erre mondom, jó akkor ezekszerint ismerõseiddel mséz bulizni... stb... nyelek egy nagyot és mondom jó de csak addig engedlek el még rosszat nem hallok rólad..... erre elkezdni nehogy már korlátozzál engem majd azután megmondhatod hova mehetek és hova nem miután a feleségem lesz . .stb .....
Nem is mindenki sszeret együtt aludni pl én sem igenylem. Sokkal jobban tudok aludni ha nincs ott senki. Engem zavar a pihenesben fõleg ha horkol meg fészkelõdik egész éjjel nem is szólva a reggelrol ami így arról szól h korbeugraljam amihez pedig nekem semmi kedvem..
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj vagy takarodj
Õszintén, nem tök mindegy hogy mit ír ki? Ha felismeri a géped és tudsz rá tenni fájlokat akkor minden rendben.
A kérdező hozzászólása: De szeretném tudni, ha már drágán vettem egyet
takarodj? Tudjad hány kiló vagy.... Ha ennyire debil vagy, mit írjak, ember? nevezd át a memóriakártyát, oszt' írni fogja, hogy Samsung... Másban a gerendát, magunkban a szálkát se...
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj te...bolond :) tudod, az az oldal lényege, ha nem tudunk valamit, itt megkérdezzük, s' kapunk rá választ. Persze van pár ember aki kissé analfabéta és nem úgy használja az oldalt ahogy kellene és csak okoskodik.
A kingston gyárilag el szokta nevezni a kártyáit. Ezt más gyártó nem csinálja.

Miért nem engedi anyukám, hogy ott aludjak nála?

Csak úgy elmész hozzá Debrecenbe, találkoztok és ott alszotok egy hétvégén. Másodszor találkoznánk... Mert anyukám nem engedi, de sztem meg kéne hogy engedje. 18/L ? is 18/F

Legjobb válasz: Ennyi idõs koromba már mentem a nagyvilágba, sokszor azt se tudták, merre vagyok. :D Volt hogy reggel szembesültek vele, hogy nem aludtam otthon... Nem jelentek be mindent.

Ennyi idõs koromba már mentem a nagyvilágba, sokszor azt se tudták, merre vagyok. :D Volt hogy reggel szembesültek vele, hogy nem aludtam otthon... Nem jelentek be mindent.
Kérdezd meg tõle. De komolyan.
Fél hogy gyerekkel jössz haza. Jogosan.
Beszélgessetek! Igaza van egyébként, második találkozásnál még ne aludj ott nála.
nem elolvasvám az aprobetus reszt: talán mert anyukád az apukáddal akar aludni és nem veled... elég nagy vagy már hogy egyedül aludj a saját szobádban aprobetûs reszt is olvasva: azert mert nem kell 2. randin egyuttaludni a pasival aki bejon...menjen a pasi hozzatok ne te hozzá.. elobb mutasd be anyádnak és akkor ha szimpi lesz neki majd talán megengedi h ott aludj a pasidnal
Ott akarsz aludni valakinél akivel másodszor találkoztál? Nem kéne megengednie....mégis min csodálkozol?
Szerintem anyukád normális te meg nem:S Szerinted? Nincs annyi hely az agyadban, hogy feldolgozza? Szegény 18/F:( Ilyen nõt kifogni:/ Én komolyan sajnálom õt. Én a helyében menekülnék elõled míg lehet!

Ha a Jobbik népszerűsége a fidesz hatalomra kerülése óta nő és nő, akkor miért nem tudnak eléri az összes időközin 15%nál nagyobb eredményt?

A legutóbbin is csak 5%-ot értek el.

Legjobb válasz: Keleten nõ a népszerûségük fõleg, ahol sok a roma. De igazából egy évnél nem érdemes nézni a kisebb választások eredményeit, mert ez nagyon nem reprezentatív. Inkább a nagyobb baj jelenleg, hogy lett 1 millió bizonytalan szavazó, akiket meg kéne valamilyen módon nyerni. De õk valószínûleg csalódtak a Fideszben, és ezért nem is mennek el szavazni. Amúgy meg tény, hogy BP-en sohasem lesz elsõ a Jobbik.

Keleten nõ a népszerûségük fõleg, ahol sok a roma. De igazából egy évnél nem érdemes nézni a kisebb választások eredményeit, mert ez nagyon nem reprezentatív. Inkább a nagyobb baj jelenleg, hogy lett 1 millió bizonytalan szavazó, akiket meg kéne valamilyen módon nyerni. De õk valószínûleg csalódtak a Fideszben, és ezért nem is mennek el szavazni. Amúgy meg tény, hogy BP-en sohasem lesz elsõ a Jobbik.
Az összes felmérés szerint a Fidesz lefelé zúg, a másik három meg stagnál.
Tavaly áprilisban meg az volt a jobbikosok dumája, hogy 2/3-uk lesz. Ennyire lehet õket komolyan venni :)
Na most figyelj ezt lehet nehéz lekövetkeztetni ebbõl de akkor valszeg nem nõ a szavazótáboruk most örülsz neki? Nem tom amúgy a felméréseket illetve az ilyen idõközi választásokat miért kell vérre menõen venni.. nem tudom azt se hogy neked miért lesz jobb attól ha ilyen hülyeségeket kérdezel..
Mégvalami. Az egyik másik megyében láttam a Jobbikosok irodáját és a helyi vezetõjük bevallotta, hogy ugyan demokratikusan bent vannak a Parlamentben, de a valóságban sem tõkéjük, sem lehetõségük nincs beleszólni bármibe, ugyanúgy, mint egyik kispártnak sem. Politikailag nincs megoldás erre a helyzetre. A civil társadalom meg elvi és fizikai okok miatt nem tud építkezni alulról. Nem is teheti. Ezzel elmondtam mindent és az ország valódi felállásáról. Pénzbe nem kerül, de érdekes: youtube: Zeitgeist Moving Forward (Magyar Felirat) (TELJES).flv Lesznek, akik unják, de unalmasabb tudatlanságban tartani az embereket.
Azért én nem írnám le a Jobbikot. Elõször is eddig többnyire önkormányzati helyi képviselõválasztások voltak zéró téttel, zéróhoz közeli résztvevõvel. Pár száz ember itt-ott leadott szavazataiból nem szabad még általánosítani. És ezek a szavazások is többnyire olyan helyeken voltak (pl Zugló), ahol a Jobbik nem kiugróan népszerû. Én viszont azt látom, hogy az országos közvélemény-kutatások igenis növekvõ tendenciát mutatnak a Jobbiknak: Tavaly év végén még a biztos választók között 8-9 %-ra hozták, ma 17-re. És a Jobbikot mindig is alulmérték. 2009-ben, amikor az EU-s választáson 17 %-ot értek el, volt olyan közvéleménykutató, aki még a bejutásukat sem vette biztosra, de kivétel nélkül mindenki egy számjegyû eredményt mért. Kisebb mértékben, de 2010-ben is alulmérték õket. Ha ezt nézem, akkor ez a mostani 17 % lehet 25 is. Persze ez se biztos. Ma tartják az országgyûlési és polgármesteri választást Püspökladányban. Ennek az eredménye már adhat bizonyos támpontot.
Azért, mert nem nõ nagy mértékben. Ne akarj idõközi választásokból komoly következtetéseket levonni. Lehet lepontozni, de ez az igazság :)
Szerintem idõvel rájön majd sok ember, hogy ez a pártosdi dolog nem mûködik. Ha õszintén magába néz sok ember tudja a választ, hogy hazudnak nekünk a politikusaink és eszük ágában és érdekükben nincsen nekünk az élõ társadalomnak segíteni. Százalék ide, százalék oda a valós életben javulás ténylegesen nincsen...... És még elvárják tõlünk, hogy bízzunk, higyjünk, építsük fel, amit az "elit" ellopott tõlünk a legkülönfélébb párt és szervezet meg egyéb néven a sok tíz év alatt. bizony ránk férne, hogy Isten áld meg a Magyart..... Sajnálom ezt a népet. Nem tudom, hogy a kisembernek van e egyáltalán esélye a mai globális hatalommal szemben "demokratikus"-nak nevezett eszközökkel?
A Jobbik népszerûsége nem nõ. Akkor nõtt, amikor erõs propagandát fejtettek ki, de mióta hallgatnak (egyáltalán nem meglepõ módon) csökken a népszerûségük. Egyszerûen egy olyan párt, aki a Parlamentben aktív csak, nem jut semerre, ugyanis a parlamenti közvetítéseket kb. az ország 0, 2% kíséri figyelemmel. Ha erõsebb lenne a propagandájuk és minden második villanyoszlopon és minden hirdetõfelületen ott lenne, hogy megállítják a cigányokat, az ország kifosztását, az emberek lezüllését, visszaadják a becsületes munka értékét, akkor alakulna ki az emberek tudatalattijában egy kép, hogy ez igen, ezek a jófiúk. De amíg ilyen nincs, addig nem megy a szekerük.
19:44 "Az egyik másik megyében láttam a Jobbikosok irodáját és a helyi vezetõjük bevallotta, hogy ugyan demokratikusan bent vannak a Parlamentben, de a valóságban sem tõkéjük, sem lehetõségük nincs beleszólni bármibe, ugyanúgy, mint egyik kispártnak sem." Jaj de bájos. Ellenzéki pártként nem tudnak beleszólni semmibe. Ehhez képest végigordibálták 2006-2010-et, hogy ott a Fidesz a parlamentben, miért nem csinál semmit, áruló. Most akkor a Jobbik is áruló?
18:15 "Elõször is eddig többnyire önkormányzati helyi képviselõválasztások voltak zéró téttel, zéróhoz közeli résztvevõvel." És a többi pártnak miért sikerül több szavazatot szereznie? Nekik nem "zéró" a részvétel és a tét?
"A kérdezõ kérdezett és én éltem elvi demokratikus jogommal a véleménynyílvánítás szabadságával." Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! Ja és ez vonatkozik arra is, hogy a saját válaszodat se másold át több kérdésbe.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:02 Nem vagy valami szórakoztató troll...
"Csak 42%? Azt hittem, legalább 67 :) ))" Rosszul hitted. 42.
"Lehet lepontozni, de ez az igazság :) " Abból, hogy le lehet pontozni még nem következik egyenesen, hogy ez az igazság. Le lehet a hazugságot is.
"Akkor hibás a felmérés. A Jobbik most 42%-on áll." Csak 42%? Azt hittem, legalább 67 :) ))
És mit hírdetek? Van belõle pénzbeli vagy bármilyen hasznom? Nincs. De legalább felvilágosulnak az emberek azzal kapcsolatosan, hogy van más válasz is, mint politikai. A kérdezõ kérdezett és én éltem elvi demokratikus jogommal a véleménynyílvánítás szabadságával. Különben is, mire is való az internet? Lehet pozitív dolgokra is használni. A mai társadalmunk azért áll ott, ahol, mert a "jelentem" típusú emberek folyton besúgták a társaikat. A tény az tény. Tud építkezni a civil társadalom vagy nem. A legnagyobb hazugság az, ha nem is mondhatod ki a tényeket. Nem nevezheted nevén a gyereket. És ez sokakat bosszant bizony. Akkor meg mi a problémád? Nem értelek.
"Az összes felmérés szerint a Fidesz lefelé zúg, a másik három meg stagnál." Akkor hibás a felmérés. A Jobbik most 42%-on áll.
81%-os jelentettem hirdetésként a válaszod. "A civil társadalom meg elvi és fizikai okok miatt nem tud építkezni alulról. Nem is teheti." Ha meg sem próbáljuk...
A kérdező hozzászólása: Mert állandóan azzal jönnek a jobbikosok, hogy már mindenki átpártolt a jobbikhoz, mivel "a fidesz elcseszte, az mszp zsidó tolvaj párt, az lmp pedig a hippi szdsz", ezért az jön le nekik, hogy csak a jobbik maradt.
Tessék mazsolázni, a teljes népességben 7-10% között mozog a Jobbik, mind a négy nagy közvéleménykutató szerint. http://torokgaborelemez.blog.hu/2011/05/25/kozvelemeny_kutat..

Skype-nál a partnernél én látszom, de őt én nem látom, tehát nálam nincs zöld pipa, csak nála. Miért? Mit csináljak, hogy lássam, ha aktív?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy úgy jelentkezel be, hogy rejtve vagy. Nézd meg, hogy a fent lévõ skype/kapcsolódási állapotnál mit jelez ki.

Nem lehet, hogy úgy jelentkezel be, hogy rejtve vagy. Nézd meg, hogy a fent lévõ skype/kapcsolódási állapotnál mit jelez ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!