Találatok a következő kifejezésre: Miért nem olyat, hogy mutatja (5 db)

Ez szerintem is jó ötlet lenne!
Mert ennek semmi információtartalma nincs. Igazából csak az számít, hogy hány válasz és értékelés jött.
Szerintem meg tökjó ötlet lenne:D Azért érdekelne, hányan is kíváncsiak a kérdéseimre:D
Csatlakozom! :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Jó ötlet
semmit az úgy van elb*szva mint az állat. tanács töröld majd telepítsd újra 8.5-öt (higgy nekem 3napom cs*sztem el a 2011 es MSN-nel)


Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes

Az a helyzet, hogy (eredeti, nem írott) zenei CD-ket gyűjtök, és van egy pár olyan aminél nem ír ki zeneszám címeket vagy album címet a Windows Media Player, hanem csak a trackek számát mutatja. Ez miért van?

Furcsa hogy csak pár CD-nél van így, a többinél mindent kiír..miért?

Legjobb válasz: Nem minden cd textes. A régebbi darabok semmiképpen. Ezzel nem is lehet mit kezdeni.

Nem minden cd textes. A régebbi darabok semmiképpen. Ezzel nem is lehet mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: ez így okés. köszönöm a választ.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!