Találatok a következő kifejezésre: Miért nem olyat, (2454 db)

A Naruto mangában miért vannak olyan rondában megrajzolva a karakterek, miért nem olyan szépen, mint a Bleachben?

A Bakuman anime végignézése után az jött le, hogy a shounen jumpban a szép rajzolás elengedhetetlen. Akkor ez miért ilyen csúnya?

Legjobb válasz: Mert ez egy olyan mûfaj ami tömegnek lett teremtve , nem feltétlenül kell szépnek lennie . Lásd : One Piece , egyik leggyengébben rajzol shounen (szerintem) mégis az egyik legjobb (szintén szerintem) és rendesen több is fogy mint a Narutoból . Amúgy a bleach se szépp..

Mert ez egy olyan mûfaj ami tömegnek lett teremtve , nem feltétlenül kell szépnek lennie . Lásd : One Piece , egyik leggyengébben rajzol shounen (szerintem) mégis az egyik legjobb (szintén szerintem) és rendesen több is fogy mint a Narutoból . Amúgy a bleach se szépp..
kinek mi a szép... engem pl a bleach "megrajzolása" nagyon nem tetszik, kifejezetten irritál. a narutoban még nem figyeltem fel különösebben a megrajzolására, olyan átlag, na meg a történet érdekel. de az tény, hogy az utóbbi idõben elég sok helyen "hiba" van a képeken :DD
A kérdező hozzászólása: Most nem a design a lényeg, mert az ízlés kérdése, hanem az igényesség.
nem tudom, nekem nem tûnik csúnyának, legalábbis nem találtam csúnyábbnak mint a bleach, de szebbnek se
én meg már megszoktam a karakterek rajzolását, így nem nagyon érdekel, hogy ki milyen csúnyán van megrajzolva a narutoban vagy a bleachben

Ha pornót nézek és közben csinálom magamnak, miért megyek el olyan hamar, és az érzés miért nem olyan intenzív, és miért ilyen rövid?

hozzáteszem lány vagyok...

Legjobb válasz: Ez ilyen, biokémikusnak kéne lenni, h az ember ilyeneket megértsen.

Ez ilyen, biokémikusnak kéne lenni, h az ember ilyeneket megértsen.
Azért mész el hamar, mivel a külsõ ingerek (pornó) hatására gyorsabban izgalomba kerülsze, ebbõl következik, hogy az orgazmus szinte azonnal bekövetkezik. Azonban ennek a gyors orgazmusnak a hátránya, hogy nem annyira intenzív. Egy orgazmust minél tovább késleltetünk, annál jobb, és teljesebb lesz. Ezzel én is így vagyok, amikor a párommal szeretkezünk már érzem, hogy közel az orgazmus, de egy kicsit húzom, majd átadom magam az élevezetnek. Petranova
az elozo valaszadonak kell igazat adnom. en mondjuk fiu vagyok, de nem szeretem a gyors "patronokat". ugy az igazi, hogyha jol fel van "razva". annal nagyobbat durran :D

Miért nem olyan szőrös az ember mint egy majom? Miért nő a haj folyamatosan?

Véleményeket szeretnék esetleg forrásokat ahonnan az infó származik.

Legjobb válasz: Senki sem tudja teljes bizonyossággal, hogy az ember miért vesztette el a szõrzetének nagy részét a törzsfejlõdés során. A legújabb (=legalább egy évtizedes) elméletek közül a vízimajom-elmélet tûnt egy életképes magyarázatnak. Ennek a lényege, hogy az ember a kifejlõdése során egy darabig vízparton élt, és részben vízi életmódot folytatott, sokat volt vízben. Bizonyítékként szokták felhozni a kevesebb szõrzetet, a vízimádatot (az emberek imádnak fürdõzni, strandra járni, úszni), a búvárreflexet (akár egy újszülöttet is lehet úsztatni, mert ha az arca vízbe merül, reflexesen visszatartja a légzését, ellentétben egy csimpánzzal, amelynek ha az arca vízbe merül, beszívja a vizet és megfullad). Azonban a vízimajom-elmélet sem biztos, még nincsen egyértelmû válasz a kérdésedre.

Senki sem tudja teljes bizonyossággal, hogy az ember miért vesztette el a szõrzetének nagy részét a törzsfejlõdés során. A legújabb (=legalább egy évtizedes) elméletek közül a vízimajom-elmélet tûnt egy életképes magyarázatnak. Ennek a lényege, hogy az ember a kifejlõdése során egy darabig vízparton élt, és részben vízi életmódot folytatott, sokat volt vízben. Bizonyítékként szokták felhozni a kevesebb szõrzetet, a vízimádatot (az emberek imádnak fürdõzni, strandra járni, úszni), a búvárreflexet (akár egy újszülöttet is lehet úsztatni, mert ha az arca vízbe merül, reflexesen visszatartja a légzését, ellentétben egy csimpánzzal, amelynek ha az arca vízbe merül, beszívja a vizet és megfullad). Azonban a vízimajom-elmélet sem biztos, még nincsen egyértelmû válasz a kérdésedre.
A mutáció miatt az ember szõrzete így tért el a majmokétól a fejlõdés folyamán.
A kérdező hozzászólása: de ez miben elõny? hiszen azok a változások terjednek el amik elõnyösek.
igazából nem csak az elõnyös mutációk terjednek el... itt inkább arról lehet szó, hogy csökkent a testszõrzet jelentõsége, így nyugodtan elcsökevényesedhetett.
Mert borotvàlkozik:-P

A lányoknak miért nem olyan fontos szex? Miért csak szerelembõl akarják csinálni?

Kort és nemet írjatok plz.

Legjobb válasz: Ezen most jót kuncogtam. Kérdezd meg az exemet, hogy a lányoknak tényleg nem fontos-e a szex... 26/F õ pedig 23/F

Ezen most jót kuncogtam. Kérdezd meg az exemet, hogy a lányoknak tényleg nem fontos-e a szex... 26/F õ pedig 23/F
Szerelem nélkül én el sem tudnám képzelni. Egyszerûen nem lenne úgy jó. És ez nem azt jelenti, hogy nem fontos a szex. Éppen azért tartogatjuk a megfelelõ partnernek, mert fontos, és a legjobbat akarjuk kihozni belõle :-)
A bizalomhoz nem feltétlenül kell a szerelem. Feküdtem már le úgy ismerõssel, hogy teljes mértékig megbíztam benne, kedveltem nagyon, de a szerelem közelében nem volt a kapcsolatunk és nem is terveztük.. Nekem fontos a szex komoly kapcsolatban, és azon kívül is. Nem fekszek össze minden jöttmenttel, mert igen, kell a bizalom, de nekem a szerelem nem feltétel. És nem tartom magam rbancnak, illetve nem azért csinálom, hogy bármilyen elõnyhöz jussak. Azért csinálom, mert élvezem.
A kérdező hozzászólása: 6: Pont ez az amit nem értek. Nekem pasiként sokkal jobb nõvel csinálni, mint magamnak, attól függetlenül, hogy vannak -e mélyebb érzelmek vagy sem. Más lány is így gondolja amúgy, mint Agnes?
A kérdező hozzászólása: 8-as, a ribizliknek sem fontos, én úgy vettem észre. Õk sem élvezetbõl csinálják, hanem hogy elõnyökhöz jussanak.
Sok ilyen kérdés van, de újra leírom: a nõk szeretnek szexelni, kívánják a szexet, néha/gyakran (személyiségtõl függ) rávetik magukat a pasikra csak azért, hogy szexeljenek, de csak a megfelelõ partnerrel! Igen, csak szerelembõl, mert a ribizlikkel ellentétben (mellesleg õk is szeretnek szexelni) mi igényeljük azt, hogy bízhassunk a partnerünkben, tudjuk hogy mellettünk áll, mellettünk lesz holnap reggel is, hogy számára csak mi létezünk... Ja, a nõket az érzelmek vezetik (tisztelet a kivételnek és a ribizliket leszámítva) 20/N
Hát nekem elég fontos a szex. És azért szerelembõl, mert úgy sokkal jobb. Tapasztalatból mondom. Az egyéjszakás vagy egy dugópajti egyszerûen nem versenyezhet egy meghitt, de szenvedélyes aktussal. 20/N
Mert amúgy mi a jó benne? Ha simán csak élvezni akarok azt magamnak is el tudom intézni és akkor legalább nincs ott valami idióta másik ember akit el kell viselni. Aki iránt nem érzek semmit, azzal még csak csevegni sem akarok, nemhogy közösülni.
nem csak abból csinálják. férfiak sem csak szórakozásból 30+F
Mert a lányok érzelmi típusúak.
Szex az exszel elsõ? :D
/L akart lenni.. -_-
A két kérdés nem függ össze. Igenis fontos, de van, akinek érzések nélkül is megy, van, akinek nem. Én azok közé tartozom, akiknek csak érzésekkel megy, akkor viszont nagyon, ha nincs senkim, bírom akár évekig. Ez talán onnan ered, hogy gyerekként általában a társaság peremén voltam, vagy épp kirekesztett, így hozzászoktam, hogy egyedül is jól érezzem magam. 29 éves vagyok egyébként

Miért nem olyan érzés volt mint amire számítottam?

volt/van egy pasi, akirõl kb 1 éve álmodoztam. mindig csak õ járt az eszembe, már úgy éreztem hogy beleszerettem. minden este úgy aludtam el, hogy elképzeltem az elsõ közös csókot, stb.

Legjobb válasz: Mert tökéletesnek képzelted el, tökéletes pedig nincs, és amit elképzelünk, nem lesz olyan. Üdv a valóságban.

Mert tökéletesnek képzelted el, tökéletes pedig nincs, és amit elképzelünk, nem lesz olyan. Üdv a valóságban.
Élvezetes akkor lesz igazán, amikor megszokjátok egymást. Vannak kivételek (nekem is volt olyan lány akivel már az elsõ is eufórikus volt), de ne várj csodát :)
mindenkinek addig kell valami amig elerhetetlen utana mar nemis annyira ha megkapja!
"Azt hiszem, az a legnagyobb gond azokkal, akik azt akarják, amit nem kaphatnak meg, hogy amikor végre megkapják, már nem is kell nekik..." 
Az elõzõt támasztom alá.
ez olyan, mint amikor meglátsz valakit, és nagyon megtetszik. aztán egy ideig nem látod, de ez idõ alatt ábrándozol róla, elképzeled milyen lehet, mintha látnád magad elõtt, mennyire tökéletes. aztán újból meglátod, és nem is tûnik már annyira tökéletesnek. a válasz az, hogy túl sokáig nem kaptad meg, túl sokáig álmodoztál róla, így túl magasra tette a lécet, anélkül, hogy csinált volna bármit is.:P

Miért nem olyan ajándékot kaptam mint amilyenre számítottam?

Üdv! Boldog karácsonyt! Tudom, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól, és végülis örülök annak amit kaptam. De többre számítottam. Eddig mindig kaptam egy drágább, jobb ajándékot amolyan "nagy" ajándékot és mellé több kicsit. Pl karórát, ps2-t (kb 6 éve), telefont, a tesóm tabletet stb. és ezek mellé kisebbeket. Most pedig pár pólót, sapkát sálat kesztyüt, illatszercsomagot, egy fülhallgatót (3000 ft) és egy vékony könyvet. Persze nem az ár a lényeg meg valakinek ennyi sincs, csak megtehetnék a szüleim (anyagilag), hogy jobb ajándékot is kapjak. Számítottam egy xbox 360-ra vagy ps3-ra, kérdezgettek is, hogy melyik a jobb konzol, melyiknek örülnék jobban, szinte már biztos voltam benne, hogy kapok erre nem. Nem vagyok nagyravágyó csak a régebbi ajándékok miatt jobbra számítottam. Miért lehet, hogy mégse kaptam nagy ajándékot? Így olyan hiányérzetem van.:/ 14/f

Legjobb válasz: Hatha nem allnak megsem olyan fenyesen anyagilag mint gondolod.

Hatha nem allnak megsem olyan fenyesen anyagilag mint gondolod.
A kérdező hozzászólása: Nem az enyém. Sokan szeretnének rajtam kívül konzolt. :)
Szerintem lehet hogy megkapod, mert nem hiszem, hogy direkt kérdezgették volna hogy melyik a job stb...
A kérdező hozzászólása: Ballagásra nagyszüleim pénzt adtak, aminek több mint a felét a szüleim és a testvérem ajándékaira költöttem, és magamra egy forintot se.
Ha megtehetné se kérnék. Nincs szükségem drága ajandekra. Utolsó elõtti voltam
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a szüleid fizetése és pénze vettek ruhát neked és ételt is adnak ezzel teljesítik a szülõi kötelességük és szerinted magukra nem költhetnek ? te ha kapnál fizetést az iskoláért a stílusodból le merem fogadni hogy a pénzt magadra költenéd vennél tv-t számítógépet stb-t magadnak a többieknek apróságot szerintem ezen te is álmodoznál hogy mit csinálnál ha lenne sok pénzed a szüleid miért kötelesek neked megvenni azt a ps3-at vagy xbox360-at nem költhetik az értékrended alapján magukra azt a pénzt de ebbõl a felfogásodból az látszik nekem (mineden sértés nélkül) hogy 14 éves kisgyerek vagy mert nem a szándékot nézed az ajándékban hanem a tárgyi értéket ... 4-5 éve én is olyen voltam csak én psp-t szerettem volna de idén kaptam egy tusfürdõt + dezodort meg elmentünk a szünet elõtt ruhát venni nekem is 60.000 Ft nõvéremnek is és most karácsonyra még kaptunk fejenként 30.000 Ft-t szerintem ha megmondod nekik jövõre , hogy ne tárgyi ajándéot hanem mondjanak egy öszeget a pl.: ruha boltban hogy magadra költhetsz akkor biztos beleegyeznek és pl azt mondják pl.:100.000 Ft akkor nem kell mindet elkölteni elköltesz 20.000 egy nadrágra marad 80.000 Ft a ps-re 15/F
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Lehet, hogy megkapom bár nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe van de ha megtehetné biztos, hogy venne neked nagyobb ajándékot. Viszont a szüleim megtehetnék de mégse vettek.
Még az is lehet megkapod nagyszülõktõl vagy valami... De örülj neki, hogy ennyit kaptál... a könyvnek meg a tartalma a lényeg és nem a vastagsága ;)
Orulj ennek. 3 éve nem kapok semmit anyutol. Elõtte se kaptam 3000nél drágábbat. Mert 10 évesen megmondtam hogy nem kell mert nincs ra pénz. Ha annyira venni akar, vegyen egy csomag zoknit, az hasznos. 3 éve olyan anyagi helyzetben van, hogy semmit sem vesz. Jól teszi. Tanyamon lakik a parjaval, én a jegyesemmel városban, ad 1 csirkét azt csókolom. Bõven több mint amit kerek. Idén pl most hétvégén voltunk nála, tudtam hogy nincs pénze, vittem mákot, lisztet, tojást, lepakoltam elé és mondtam hogy "Anyu azt add karacsonyra hogy sutsz bejglit, 1 rudat kérek, többi a tied" Õ is örült mert bár képletesen, de adott valamit, én is örültem mert nem tudok bejglit sütni, nekik is van süti meg nekün is. Sose hisztiztem nagy ajandekert. Ja és 19 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor mondták volna, hogy bocsi most ez van nincs annyi pénz, ne számíts nagy ajándékra. Megértettem volna és ezt a kérdést se írtam volna ki. Még a nagyszüleim ajándékában reménykedek bár általában pénzt adnak vagy valami olyat amit sose használok (nem ismernek nagyon).:/
Ha cikinek érzed az osztálytársaid elõtt, akkor kamuzz valamit. De biztos ott sem mindenki kapott sok/nagyon nagy értékû ajándékot. Nem tudhatod, mi áll a háttérben, lehet, hogy becsúszott egy nagyobb pluszkiadás, amire a szüleid nem számítottak. Nem hiszem, hogy meg akartak vezetni, hogy kérdezgetnek, aztán direkt nem kapod meg.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem kényeztettek el, ismerek elkényeztetett gyereket és abszolút nem vagyok olyan. Régen (kb 10 éve) nem álltunk így, akkor én se kaptam olyan jó cuccokat. Milyen jó lesz hallgatni az osztálytársaimat, hogy milyen jó cuccokat kaptak én meg ott állok és mondom, hogy sapkát meg könyvet.
Mert lehet, hogy rájöttek, hogy elkapatták a fiukat... De már késõ. Én 3 karácsony alatt kaptam annyi dolgot, mint Te most, mégsem volt hiányérzetem. Olvasd inkább a könyvet, amit katál. :) Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Egyébként amíg a Jézuska hozta én is jobbakat kaptam.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jól állnak mert elmondják nekem, hogy mennyi pénzünk van, mennyi (kis) hitelünk ami nem sokára lejár. Apának idén emeltek a fizetésén (nem sokat de emeltek), anya is jobban keresett. Szó mi szó lett volna plusz pénzük egy nagyobb ajándékra is.
válság van
Megértelek nekem is voltak ilyen karácsonyaim, valahogy a családunk mindig úgy osztja be a pénzét, hogy nyáron nyaralás, idekiruccanás, eztveszünk, újautó stbstb, évvégén meg már számolgatjuk a dugpénzt a pénztárcában így soha nem volt valami nagy karácsony, de évek folyamán egyre laposabb, mert míg a Jézuska hozta legalább valami ajándékokat kaptam. Most nem kértem semmit, de kaptam egy ruhát. Igaz az sem tetszik. Fel a fejjel biztos megkapod majd a psedet is egyszer :)
Mikor én enyi idõs voltam akkor vettem magamnak a ps2õt. Szoval sajnos törödj bele. Visszont nem vagy màr kicsi kezdj el gyûjteni, énis ezt csinàtam. hajrá: )

A quadokon miért egy pöcökkel kell adagolni a gázt? Miért nem olyan tekerős, mint a motorokon? Van valami gyakorlati haszna?

Motoros vagyok, és egyszer mentem egy quaddal, de számomra elég érdekes és zavaró volt a gázkara, ha egyszer vennék egyet és lecserélném tekerősre a gázkart az égbekiáltó bűn lenne?

Legjobb válasz: hát nem tudom mi a funkciója, inkább az hogy mivel nehéz terepre való és zötykölõdsz rajta akkor össze vissza rángatnád a gázt mikozben kapaszkodsz a kormányban, így meg bírsz kapaszkodni és nem rángatod össze vissza a gázt! de ez az ötlet csak az erõs quadokra való mint pl a yamaha raptor 700-as

hát nem tudom mi a funkciója, inkább az hogy mivel nehéz terepre való és zötykölõdsz rajta akkor össze vissza rángatnád a gázt mikozben kapaszkodsz a kormányban, így meg bírsz kapaszkodni és nem rángatod össze vissza a gázt! de ez az ötlet csak az erõs quadokra való mint pl a yamaha raptor 700-as
Annyi elõnye van, hogyha komolyan kapaszkodsz a kormányba - pl. nagy gyorsulás, hirtelen irányváltás - akkor nem rántasz jobban oda neki. Nem tudom kezdõ motorosként átélted-e azt, amikor a motor gyorsulására nem voltál felkészülve, így gyorsulás közben hátracsúsztál, viszont emiatt még jobban kapaszkodtál a kormányba és tekerted a gázt: na ez ellen jó a "pöcök", mert azt elengedni természetesebb reakció, mint a kormányt amibe kapaszkodsz. Motorosszánokon is ilyen megoldás van, a fûtését is egyszerûbb megoldani így a pöcöknek és a markolatnak is, mintha tekergetõs lenne. De a saját jármûveddel - legalábbis amíg nem veszélyeztetsz másokat - szerintem azt csinálsz amit akarsz.

Miért nem olyan pontos a váltóm?

Van egy 125ös ETZ-m, amikor váltok vele nincs az a megszokott kattanás ami jelzi, hogy én beraktam sebességbe. Haverom motorjával ha váltok, olyan szépen pontosan kattan, én is olyanra szeretném mivel maximalista vagyok ilyen téren.

Legjobb válasz: lehet hogy cserére éret márn a léptetõ villa a motorodban és azért nem olyan precíz a váltás

lehet hogy cserére éret márn a léptetõ villa a motorodban és azért nem olyan precíz a váltás
Nekem is volt ETZ-m, az én váltóm se kattant határozottan, de mindig bevette a sebességet, vajpuha volt. Milyen motorja van haverodnak?
A kérdező hozzászólása: Ugyanez van neki is, amúgy magát a sebességet nekem is beveszi, csak nem kattan olyan pontosan, szépen :)
Kimondottan csak bizonyos sebességeknél nem kattan? Amúgy sokat számít az is hogy milyen olajat teszel bele. Én mikor vettem a nagy ETZ-met újra kellett tanulnom vele váltani, mert messze nem ugyanolyan mint egy kawasaki er6-os. De sikerült elég hamar megtanulnom vele mindent.
A kérdező hozzászólása: Hajtómûolaj van benne, nem tudom pontosan a típusát, és nem nagyon kattan egyik sebességnél se. Puha, mint a vaj, ahogy az elõtted hozzászóló írta :)

Manapság, miért nem udvarolnak a férfiak, mint régebben, és miért nem olyan kitartóak? Tisztelet a kivételnek!

Legjobb válasz: igazából teljesen mindegy, hogy mennyit lapátol "udvarol" egy srác, a végén úgyis a nõ fogja felszedni a férfit.. a nõ dönti el, hogy szimpatikus-e neki a másik fél. ennyi. régen sokkal kevesebb ismerõse volt egy embernek, így kevesebb volt a vetélytárs is. most viszont rengeteg ismerõse van egy adott nõnek, így a férfinak is rengeteg vetélytársa lesz. innentõl kezdve teljesen felesleges "udvarolni", hisz úgyis a nõ fog kiválasztani egyet a férfiak közül, aki iránt kicsit komolyabban érdeklõdik majd. ennyi a trükk. a férfinak tulajdonképpen csak annyit kell jeleznie, hogy õ épp elérhetõ a nõ számára.

igazából teljesen mindegy, hogy mennyit lapátol "udvarol" egy srác, a végén úgyis a nõ fogja felszedni a férfit.. a nõ dönti el, hogy szimpatikus-e neki a másik fél. ennyi. régen sokkal kevesebb ismerõse volt egy embernek, így kevesebb volt a vetélytárs is. most viszont rengeteg ismerõse van egy adott nõnek, így a férfinak is rengeteg vetélytársa lesz. innentõl kezdve teljesen felesleges "udvarolni", hisz úgyis a nõ fog kiválasztani egyet a férfiak közül, aki iránt kicsit komolyabban érdeklõdik majd. ennyi a trükk. a férfinak tulajdonképpen csak annyit kell jeleznie, hogy õ épp elérhetõ a nõ számára.
Igazából ez nem teljesen igaz. A nõk nem úgy lettek nevelve, ahogy régen, és túl sok olyan van, akit könnyen meg lehet kapni, nem kell küzdeni, sõt, néha pont fordítva kezdeményeznek. DE! így legalább csak olyannal leszel együtt aki küzdött érted, és szerelmes :) )
Vannak azért akik még mindig kitartóan "udvarolnak" egy kiszemelt lánynak, de azokból lesznek a világ legnagyobb lúzer vesztesei! huhh ezt most jól kimondtam. A helyzet az, hogy azt a pasit aki törõdést mutat, igyekszik szépen lassan kapcsolatot kialakítani és bókolgat, kedveskedik azt a nõk úgy szarják le és úgy használják ki majd végül úgy törik össze a szívét .. mint annak a rendje. Még 16 évesen én is beleestem ebbe a szörnyû hibába, 8 hónapon át fûztem a csajt, kedvesen, udvariasan .. azt hittem a kitartásom végül eredményez, aztán meg összejött a csaj és le is feküdt 4-5 nap alatt vmi fesztiválon megismert pasival. A feszt. végén utazott is hozzá Bp.-re és gondolom dugott is vele. Rájöttem hogy azok a "legjobb" pasik a csajok szemében akik leszarják õket nagyívben, ha nem mutat érdeklõdést a csaj, hát kit érdekel, következõ csaj... (22/F)
A kérdező hozzászólása: Mi van az idõsebb korosztállyal? 30 közeli nõkre gondoltam, mert náluk más az értékrend, más a hozzáállásuk a dologhoz, és náluk azért , megfontoltabban, és igényesebben kell udvarolni. Vagy tévedek?
hát... 30 felett szerintem örüljön annak is egy nõ ha van mellette valaki és semmi extrát ne várjon el. Azt tapasztalom, hogy még a 40-50 éves f*szik is a feszes 20 év körüli csajokat hajkurásszák. Merthát a nõk "zamatossági ideje" lejár.. szépségük fakulni kezd, mellük megereszkedik, elkezdenek ráncosodni stb. hát persze hogy a fiatalokra gerjednek.. (22/F) (elõzõ)
A harmincas nõk vagy elváltak, nehezítõ tényezõkkel (exférj, gyerek), vagy agyukra ment a "baba projekt" hajkurászása. A többiek meg köszönik jól vannak a partnerükkel/férjükkel. 35/f
én rengeteg olyan 30-as nõt ismerek, akinek nincs exférje, sem gyereke és nem önszántából szingli...bocsi utolsó, de ez nem csak úgy van, ahogy leírtad.
Akkor vagy ronda, vagy 120 kg, vagy akkora lècet rakott fel amit senki sem tud megugrani. Ez elmùlt pàr èvben annyi defektes nôt làttam hogy màr nem is èrdekel az ismerkedès. 35/f
egyik sem ronda és nem is defektesek. viszont defektes férfiakkal találkoznak. veled ellentétben viszont nem adják fel.
Én például szeretem, ha udvarol nekem egy srác. Az biztos, hogy nem fogok én udvarolni Neki:O Sajnso valóban nincsenek sokan azok, akik kitartással udvarolnak, de meg lehet találni Õket:)
Majd ha nôk is olyanok lesznek mint règen. A fèrfiak alkalmazkodnak az ùj viselkedèsformàkhoz.
Nem értek az udvarláshoz és nem éri meg kitartónak lenni.
Nekem pl a második barátnõm után nem volt hozzá türelmem! Majd ha akar valamit megkeres!!! És megkeresett! Ennyi!
Sokan udvarolnánk, ha elvárnák a lányok, illetve felmutatnának olyan értékeket, amelyekért ÉRDEMES törni magunkat.
szerintem ez azért van így, mert ma már a legtöbb csaj nem igényli, mert megelékszik azzal, hogy bebaszva odamennek hozzá letapizzák meg egyebek. Ezt tapasztalatból mondom mert én nem vagyok az a fajta, én is olyan lányt keresek aki arra vágyik, hogy elvigyék randizni sokat beszélgessenek és sok idõt együtt töltsenek, hogy megismerjéék egymást. De ez ma már nem menõ, ma már a lányok szaladgálnak az Adoniszok után és ezt a többi srác csak nézi és inkább nem csinál semmit.
Hát, bármit is érzel ez így van :D
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem értek egyet, mert ha egy férfi látja, h sok a vetélytársa , akkor megretten, s félni fog, és inkább nem is udvarol, hisz, akkor minek? Inkább könnyebb, "olcsó"nõcskét választ, akinél nem számít az udvarlás? Azért , mert pesszimizmust érzek a mondataidban, még nem hiszem, h ez a helyes.
miért a férfiaknak most is kevés ismerõsük van? vagy mi? utolsó, bocsi, de szerintem hülyeségeket írkálsz. vagyis, ha valaki facebookon pasizik/csajozik arra igaz amit leírtál, de csak arra.
Honna tudod hogy egyik sem ronda?A legtöbb nõ különben is defektes.

A kőbányai Szent László-templom miért nem olyan népszerű turistalátványosság?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Szent_las..

Legjobb válasz: Én itt lakom Kõbányán, a templomtól 2 percre...szerintem ez a X. kerület átka...kiesik a nagy turistalátványosságokból, mert hiába szép, de Kõbányán látnivaló ezen kívül nincs... Aki meg turista, az nem fog egy kerületet 1 dolog miatt beutazni, inkább elmegy egy olyan városrészre, ahol sok látványosság és élmény van.

Én itt lakom Kõbányán, a templomtól 2 percre...szerintem ez a X. kerület átka...kiesik a nagy turistalátványosságokból, mert hiába szép, de Kõbányán látnivaló ezen kívül nincs... Aki meg turista, az nem fog egy kerületet 1 dolog miatt beutazni, inkább elmegy egy olyan városrészre, ahol sok látványosság és élmény van.
Nem rossz, egyszer biztosan szétnézek arra. Az a budaváras kép meg egészen jó. A lepusztult környékek se rosszak, ha van hangulatuk :)
Rossz helyen van (idegenforgalmi szempontból). Sajnos.
Tényleg szép, de kiesik a turisták "vonulási útjából". Megjegyzem, szerintem a Rózsák terét se nézi olyan sok turista... Legfeljebb csak a Keleti közelsége miatt.
A templom tényleg szép, de borzalmas könyéken van. Inkább ne is menjenek oda a turisták, mert nem lesznek túl jó véleménnyel utána a városról.
Pont tegnap jártam arra, borzasztó a környék. Lepukkant házak, bódék, olyan por van, hogy lélegezni nem lehet, cigányok ordibálnak, az út akár Afrikában is lehetne, olyan rossz. Mindenhonnan az igénytelenség árad, ne akarj oda turistacsoportokat engedni, mert azonnal menekülnének a reptérre. Egyébként a templom tényleg szép, bár nekem a Rózsák terei valamiért jobban tetszik.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ott van még Kõbányán a Szent László Általános Iskola, valamint a Gimnázium épülete is, a Népliget, a sörgyárak ipari mûemlék épületei, a "Mindenki temploma", a Csõsztorony, szóval azért nem szenved hiányt a kerület látnivalókban, csak tudni kell, hogy merre vannak.
Na én errõl nem is tudtam eddig, de jövõ héten akkor megnézem, nincs is messze :) Köszi a tippet
Kõbányai voltam(ott nõttem fel.a templom melletti iskolába jártam) Akárhogy vesszük egy turista csak egy templomért nem fog kõbányára kimenni.Ha így nézzük, akkor szinte minden kerületben van valami szép épület.A turisták legtöbbször azokat a helyeket, épületeket nézik meg amik amúgy is turistalátványosságnak számítanak.Ahogy a világon mindenhol így van)
Én Kõbányán éltem 5 éves koromig, és már akkor oda voltam azért a templomért, nagyon szép. (a nagymamám templomi virágdíszítõ volt, sokat jártam vele oda). Ma már biztos nem mennék el csak azért hogy azt megnézzem, egyszerûen visszataszító az a környék. Ha mondjuk felfejlesztenék, mint mondjuk a Corvin mozi környékét, és kiûznék onnan a csõcseléket, akkor már jóval többen mennének el oda. De ez nem hiszem hogy olyan könnyû lenne, a kínai piac közelsége miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!