Találatok a következő kifejezésre: Miért nem normális (933 db)

Miért nem normális a meleg kapcsolat?

Most kérdezem meg, amíg még nem büntetik. ;-)

Legjobb válasz: Talán azért, mert az a megszokott. Ha évszázadok óta a meleg kapcsolat lenne a megszokott, akkor lehet hogy azt tartanám normálisnak. Elsõ voltam.

Talán azért, mert az a megszokott. Ha évszázadok óta a meleg kapcsolat lenne a megszokott, akkor lehet hogy azt tartanám normálisnak. Elsõ voltam.
nem a természet alkotta így, ez a természet egy hibája. Mint ahogy a fejlõdési zsákutcák is. csakis attól függ hogy mikor milyen hormonokat kaptál anyukád hasában. ezt gyakorlatilag anyukádnak köszönheted. (nem sértésbõl mondom, utánaolvastam ennek az egésznek)
A normális a férfi-nõ kapcsolat lenne. Nem ellenzem a meleg kapcsolatokat, amíg engem kihagynak belõle, és nem az orrom elõtt csinálják.
A keresztény, az iszlám és a zsidó tanítások szerint azért, mert az Isten férfinak és nõnek teremtette az embert, és a két fél csak egymással lehet egész. Tehát két férfi, és két nõ továbbra is két férfi, és két nõ marad, míg egy nõ és egy férfi egy pár lesz. A sima, társadalmi norma szerint azért, mert a legtöbbekben undort, viszolygást kelt két azonos nemû együttléte. Most a leszbikusság éppen divat, de sokan azt ugyanúgy ellenérzéssel fogadják. Biológiai szempontból azért, mert semmilyen körülmények alatt nem tudnak szaporodni. Remélem kielégítõ választ adtam a kérdésedre. Én amúgy nem utálom a homoszexuálisokat, de magának a homoszexualitásnak a létét én is ellenzem, és nem örülnék, ha a gyerekemrõl kiderülne, hogy õ is az. Nem tiltanám, de nagyon nem örülnék neki. Szerintem a valódi kérdés: "Miért lenne normális egy meleg kapcsolat?"
én csak kézen állva tudok enni. ez miért nem normális???
Ha jól tudom ha valaki meleg az nem normális. Mármint úgy nem normális, hogy mindenki szervezetében vannak olyan hormonok amik szerint valamennyire mindenki vonzódik a saját neméhez valamilyen mértékben, és akinek több van, az meleg. Tehát ha már több olyan hormon van, az nem normális. Egy egészséges hormonháztartásban a legtöbb hormon az ellenkezõ nem felé irányul. Mármint vonzódás terén. Na remélem értitek :)
szerintem meg inkább magadnak , , remélhetnéd'', egy rendes szülõ elfogadja a gyermekét olyannak amilyen. már ha egy dolgon nem lehet változtatni, ésé ha 14+ év alatt nem sikerült, akkor valószínû, hogy az után se fog. ennyi erõvel téged is rá lehetne szoktatni a saját nemedre. vagy tényleg így van, mert akkor minden vagy, csak nem heteroszexuális. és ezt most ne a személyed elleni támadásnak vedd. kérdezzen meg akárki egy pszichológust. azok gyûlölködnek a témában akik nem zavartak a saját identitásukban (és ezzel nem azt mondom, hogy az illetõ homoszexuális, de tagadással nem tudja senki se tisztázni magában a személyiségéhez és vágyaihoz tartozó érzelmeket) a gyerekek meg azt látják, h. a heteroszexualitás a normális, és az ellentétes nemûekkel való ismerkedés a , , menõ'', és attól, h. próbálják feszültségmentesen is optimálisnak mutatni a velük való kapcsolatot, még így is szégyenkeznie kell és el kell fogadnia a részleges társadalmi kivetettséget. akkor a homoszexuálisok mégis hogy , , válnának azzá''? ráadásul nem hiszem, h. az elfogadás sokkal rosszabb példa lenne a szegény ártatlan fiatalabb generációknak, mint a gyûlölködés és a megbélyegzés... remélem ezzel nem háborítottam fel vagy sértettem senkit. és bocsánat a kisregényért
A kérdezõnek ez esetben annyit, hogy REMÉLEM, hogy a gyerekeirõl kiderül, hogy homoszexuálisok. Ha normális dolog, neki sem lehet ellene kifogása.
két homoszexuális embernek építõ lehet egy kapcsolata (és nyilván nem a nemi erõszakról beszélünk). a szeretet egy építõ egymásnak kölcsönösen adni tudó dolog. a pedofília viszont nem szereteten alapszik. ha valaki tudja, h. csak elvesz a másiktól (és adni nem tud. a gyermek is könnyen ezzé válhat nagy korára, és/vagy súlyos lelki sérüléseket szenved, akár verheti is a családját- tudok rá példát) ezért nem sorolható a kettõ egy kalap alá. a szaporodásra meg... nem hiába tud egy pár akár 6(-nál is sokkal több) utódot világra hozni, ha mindenkinek 10-enakárhány gyereke lenne, elpusztulna a föld. az ókori Rómában például teljesen normális volt egy homoszexuális kapcsolat, ahogyan a szamurájok között is, hogy a thaiföldi ladyboyokról (ott ez családi hagyomány, nézzetek utána) már ne is beszéljünk. ezért sem értem, hogy miért ne lehetne ez itt is , , normális'' dolog. kérdezõnek meg annyit mondanék, hogy nagyon intelligens ember lehet és büszke is lehet magára. bárcsak mindenki így állna hozzá
A kérdező hozzászólása: Hol van elõírva, hogy egy faj minden egyedének szaporodnia kell? Már így is túl sokan vagyunk a földön. Enyhén szólva nem fenyeget minket a kihalás. :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez itt már tényleg filozófiai kérdés. Ha akarom vemhes, ha akarom, nem vemhes. Én azt mondom, hogy ha a faj genomja természetes úton bizonyos arányban homoszexuális hajlamú egyedeket produkál, akkor az épp olyan természetes, mint a balkezesség. A gyerekkel kapcsolatban: arról mindenképpen megpróbálnám lebeszélni õt és a párját, hogy önkéntes gettóba vonuljanak a négy fal közé. Ha ahhoz van kedvük, akkor járjanak kézenfogva, vagy tehessenek bármit, amit más párok is megtehetnek. Ja, és ne kurvuljon el. Keressen komoly kapcsolatot, ne a Népligetbe és ne szexmozikba járjon. Ne higgye el senkinek, hogy a melegek között nincs hûség. Ha ezek megvannak, akkor én örülök. Kicsit munkásabb dolog lenne, de a problémák arra valók, hogy megoldjuk õket. Ha egy homoszexuális kiéli a hajlamát, azzal nem bánt senkit. Akkor miért ne tehetné? A pedofiloknak el kell fojtaniuk, õk sajnos így jártak. De szerintem az õ hajlamuk nem veleszületett, így lehet, hogy még kezelhetõ is.
A normális szubjektív. Innentõl kezdve kár vitázni...
31-es vagyok! 1. A pedofilia és a homoszexualitás mindkettõ egy, a normától eltérõ szexuális vonzalom. Az egyik a gyerekek felé, a másik a saját neme felé érez szexuális vonzalmat. 2. Az, hogy az õ boldogságuk a lényeges, nem válasz a kérdésre, hogy örülnél-e neki. De amúgy annyiban számít, örülnél-e, ha pl. a fiadról kiderül, hogy fiúja van, mert ha az derül ki, hogy barátnõje, akkor a legtöbb apa örül. mert ez NORMÁLIS. 3. Én mit tennék? Elszomorodnék. Ameddig nem sértik a közösségi normákat, pl. nem nyalják egymást nyilvánosan, hát legyenek boldogok. De intézze a dolgot a párjával együtt a szobájában. 4. Te nem hasonlítgatnád össze a kettõt. Ok, szíved joga. De ettõl még pont ugyanúgy nem "normális" dolog. Egyik kommentelõ írta, hogy elõször definiálni kéne, mi a normális. Mert ha a normától eltérõ, akkor a homoszexualitás nem az. Pont.
Istenem hormonos génes vagy már tudja a tököm mit magyaráztál havonta jön valami nagy felfedezés, hogy mitõl alakul ki homoszexualitás kb ugyanannyi alapja van mindnek... Szerinted? Ennyire nagy biológus vagy keress rá gyógymódot bazzeg aztán hirdesd az igét. Meglátjuk mennyire szeret majd a nép.
a homoszexualitás elleneseknél valahogy mindig elõkerül a pedofilia, illetve a homoszexualitás és a pedofilai egybemosása pedig ha tudnák, hogy a pedofilok nagy többsége heteroszexuális... és nagy valószínûséggel családtag, a heteroszexualitásnál mégsem kerül elõ a pedofilia témája
A kérdező hozzászólása: "te örülnél, ha kiderülne egyikrõl, vagy mindkettõrõl, hogy homoszexuális?" Egy ilyen helyzetben másodlagos, hogy én minek örülnék. Az õ boldogságuk a lényeg. Miért, te mit csinálnál? A pedofil megint más téma, szerintem az tényleg lelki okra vezethetõ vissza. Én nem hasonlítgatnám a kettõt egymáshoz.
*akik zavartak a saját identitásukban második résznél meg kissé zavaros, hogy mikor ki az alany, de remélem érthetõ.elõzõ voltam. kissé fáradt vagyok, már
A kérdező hozzászólása: 40-es, erre a 37-es hozzászólásomban válaszoltam. Igen, elfogadnám.
Azért, mert a farok nem egy szaros seggbe való. H lenne már normális, h valaki pasi létére faszxt akár szopni? Szerinted ez normális? Egyébként is megmondták, h génhiba okozza. Amúgy annak van igaza aki azt írta, h pedofilia, homoszexualitás, nekrofilia, gerontofilia meg a többi elmebaj egy kalap. Ennyi erõvel mennyire normális az, aki a kutyáját szopja le? Vagy a saját anyjával szexel? Fogadd el, h beteg vagy és reménykedj a gyógymódban!
A kérdező hozzászólása: 06-28 05:44 Az teljesen rendben van. Ha eltûri, hogy megengedjék maguknak ugyanazt az utcán is, mint bárki más, akkor mindegy, hogy minek tekinti, ha megtartja magának a véleményét.
És mi van azokkal, akik pontosan tudják, hogy van 1-2 meleg ismerõsük, emberileg teljesen jól elvannak velük, nem utálják õket, stb. de a hmoszexualitást ugyanúgy nem érzik normálisnak? Azok is homofóbok, gondolom... Idézet a Suoth Parkból: "Tolerálni valamit nem ugyanaz, mint ünnepelni!"
azért van homofóbia, mert az emberek nem is tudják mi az melegnek lenni. ha kiderülne, hogy mindenkinek van 1-2 , eleg ismerõse, akirõl nem is tudta, h meleg, mindjárt megváltozna ezeknek a véleményük. ezért van szükség arra, hogy beszéljünk róla. ezért szükségesek a rendezvények, stb...
csak nem mindegy, hogy mennyi...
de úgyse tudsz mit tenni..mindíg lesznek homofobok
A kérdező hozzászólása: Hát igen, akkor az is az. Csak annyi a különbség, hogy a Down-kórosokat nem akarják négy fal közé zárni és törvényekkel ellehetetleníteni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg. Családom van.
Fix arányban fordulnak elõ Down kórosok is, akkor ez is természetes? Nem...ahogy a homoszexualitás sem. De mivel meleg vagy soha nem fogod ezt megérteni.
A kérdező hozzászólása: Sok hetero férfi szereti (vagy szeretné) az anális szexet, lehet, hogy te is, akkor õk sem normálisak? Ez a "génhiba" fix arányban fordul elõ minden korszakban és minden kultúrában. Ilyen az emberi genom természete, és normális mûködése. Ezért mondom, hogy ez normális dolog.
Na... azért a homofóbia, és a "homoszexualitás szerintem nem normális dolog" között azért nem kicsi a különbség! Ha tényleg arra akarjuk építeni, hogy ez azért normális, mert a hajlamról senki sem tehet... Hát kérem, ez igaz a pedofilra is, és az sem normális. Akkor sem, ha a gyerek beleegyezik, és még szerelmes is! Azt írtad, két gyermeked van. Tedd a szívedre a kezed: te örülnél, ha kiderülne egyikrõl, vagy mindkettõrõl, hogy homoszexuális?
hát igen hidd el megértem
ezt az üzenetet annak küldöm aki azt irta hogy nem bizonyitották. DE IGEN bizonyitottan rendelenesség az állatoknál ugyszint elõfordult ez a génhiba, HA NEM ÉRTESZ valamihez ne fitymáld le más válaszát
létezik egy vonzalom férfi és nõ között de a melegek(igazi melegek) valójában génhibások, tehát a fogantatás pillanatában náluk valami elromlott, ezt õk ugye nem érzik ezért tagadják mindenképpen hogy õk nem betegek meg ez normális stbstb.
Ez a divatos szöveget hagyjuk már végre... Ebben az országban egyáltalán nem elfogadott a homoszexualitás, szerintetek milyen mazochista lenne divatból meleg?
Nem azért de az égadta világon senki se bizonyította be eddig, hogy mitõl alakul ki a homoszexualitás. Szóval ezt a hormonos szöveget hanyagold már te istenbarma... Arról meg nem is beszélve, hogy rengeteg állatnál elõfordul homoszexualitás. Pl mostanában elég felkapott a meleg pingvin pár. Sõt tojást is kaptak már. De hallottam már arról is, hogy az orangutánok teljesen betudják húzni a péniszüket és a kialakult lyukba nyomathatja egy másik.
A kérdező hozzászólása: Ha egyre több, akkor ott valami hiba van, de én úgy tudom, hogy állandó az arányuk a mindenkori társadalmakban. A mai "divatozás" más kérdés. Én most a valódi melegekrõl és leszbikusokról beszélek. De ha már itt tartunk, ha valaki az ellenkezõ nemû kapcsolata mellett félrekúr a saját nemével (akár kíváncsiságból), az nem akadályozza õt a szaporodásban.
Micsoda idióta válaszok! -.- Hihetetlenül fejletlen ez a társadalom. Mindenkinek a magánügye, hogy kihez vonzódik. A szexuális identitás nem elõny, és nem hátrány. Nem olyan dolog, amit el kell ítélni, vagy épp büszkének lenni rá. Mindenkinek van joga boldognak lenni úgy, ahogy akar, ha ezzel nem árt senkinek. Egy boldog leszbi/b*zi pár meg nem árt senkinek az égadta világon. A felvonulást, és a magamutogatást elítélem, mert értelmetlen. Pontosan ugyanannyi joguk van mindenre, mint a heteroknak. Ha egy férfi és egy nõ szétsmárolhatja egymást az utca közepén/buszon, akkor a meleg pároknak is van ehhez joguk, bár nekem egyáltalán nem szimpatikus, ha valakik tömegben erotizálnak.:) Azt, hogy most a homoszexualitás "normális"-e, lehetne vitatni. Lehet, hogy biológiai értelemben fel lehet fogni úgy, hogy nem normális, de szép lenne, ha MINDENT csak tudományos oldalról közelítenénk meg. Az ember már túlfejlõdött bizonyos szempontokból, fõleg a fejlett, nyugati társadalmakban. A szeretetnél és a szexnél már nem csak a biológia számít közel sem. Meg kellene tanulni az embereknek azt, hogy ha az utcán látnak két boldog embert, akkor a nemüktõl függetlenül örüljenek a boldogságuknak, és mosolyogjanak rájuk. Ehelyett lefitymáló fejjel elmegyünk egymás mellett, és az agyunk bombázza az elõítéleteket, és ez nem csak a meleg kapcsolatokra igaz, hanem 1000 másik dologra. Ameddig ez nem változik, addig az emberi faj véleményem szerint a világ legundorítóbbja, és pusztulásra van ítélve! Így nem fog a társadalom fejlõdni semerre. A vallásos magyarázat pedig egyenesen nevetséges. Ameddig végre ki nem kopik végleg az emberekbõl a vallásosság (fõleg a keresztény, zsidó, és az iszlám vallásokra gondolok, ezek a legelterjedtebbek, és legkártékonyabbak), ez is visszatartó erõ marad. Rádob egy lapáttal az elõítéletekre, a szûklátókörûségre és a rosszindulatra...-.- Le lehet szavazni, mondhatjátok a magamét, bélyegezzetek meg mocskos b*zinak is (lány vagyok egyébként, és a fiúkat szeretem, de mind1 :) ) !
nem értem mit nem lehet ezen megérteni. az hogy valaki meleg, a hormonok miatt van. túl sok olyan hormon van a szervezetedben, ami miatt a saját nemedhez vonzódsz. és ez egyáltalán nem természetes. de ha már ennyire a természetesen vagy leakadva, te magad mondtad, hogy nem az utódnemzést szolgálja. már nem azért, de ÁLLATOKNÁL láttál már olyat h valaki a saját nemével szexel? (kutyáknál meg még talán pár álltanál elõfordul, de az a dominancia miatt, nem szaporodás miatt) az normális? Isten úgy teremtette, vagy úgy fejlõdtünk (ki miben hisz) hogy egy nõ egy férfival kell szexuális kapcsolatban lennie, hogy fennálljon a faj. mivel nem ösztönállatok vagyunk, kell a szerelem ahhoz, hogy valaki valakivel szaporodjon. ezért van ez az egész. ha jobban belegondolunk józan paraszti ésszel. Ez a világ természetes rendje. És itt jön képbe az, hogy 2 ugyanolyan nemû ember nem tud szaporodni, kvázi nem egymáshoz valóak, szerelem se kéne legyen köztük. Ha van, az már átbillen a nem normális irányba. Az, hogy ma egyre több homoszexuális ember van rengeteg mindentõl függ. Mások a fiatalok, szerintem még az internet is közbejátszik, de hát hiába, ez soha nem lesz normális dolog. El kell fogadni. Nem kell elítélni, nem azt mondom, én nekem semmi bajom nincs velük. Egyszerûen nem ez a normális. és kész. és soha nem is lesz az, bármennyire próbálják azzá tenni.
A kérdező hozzászólása: "nem a természet alkotta így, ez a természet egy hibája." Önellentmondás. Ha a természet hibája (bár szerintem ez nonszensz), akkor is a természet alkotta így (=természetes) csak "hibásan". De ez olyan, mintha a pirosseggû páviánról mondanád, hogy hibás, csak mert nem tetszik.
A kérdező hozzászólása: A vallási magyarázattal nem tudok mit kezdeni, mert számomra megfoghatatlan. Senki nem tehet mások undoráról. Szerintem az undor az, amit a társadalom nevelt belénk, és nem normális dolog. Én nem undorodom, pedig nem vagyok meleg. Az emberek X százaléka vonzódik a saját neméhez, és úgy tudom, hogy ez az X minden korban és társadalomban állandó. Az emberi genom egy tulajdonsága. Ezért gondolom, hogy természetes, mert a természet alkotta így.
nézd. én elfogadom a homokosokat. a leszbikusokat kevésbé (mert irritál hogy a nõk egymást választják a ffiak helyett). semmi bajom nincs veletek de tényleg. De azért csesszétek meg, ne kezdjétek már el feszegetni hogy a homoszexualitás normális. Nem az. Fogjátok fel, értsétek meg, emésszétek meg. Ez van, ti mások vagytok, ez ellen nem tudtok mit csinálni, csak elfogadni. És ezt most nem negatív értelemben mondom. Nem akarom elhinni hogy ezt nekem most tényleg meg kellene indokolni
attól függ, mit definiálsz "normálisnak". ha az átlagtól eltérõ dolgok nem normálisak, akkor a meleg kapcsolat sem normális. de akkor az balkezesség sem normális, mert a legtöbb ember jobbkezes, meg ha valaki az átlagosnál magasabb/alacsonyabb, stb..
A kérdező hozzászólása: De ha minden korszakban és minden kultúrában azonos az aránya ennek a "génhibának" akkor én mégis azt mondanám, hogy ez nem bug, hanem feature. Akkor nem az egyed génjeiben van az ok, hanem az egész faj genomjában.
A kérdező hozzászólása: Nem. Hetero életet élek. Feleségem van és két gyerekem, és nem kívánok váltani. Csak amióta sikerült leépítenem a homofóbiámat, elég szörnyû azt kívülrõl látni. A napokban olvastam a Jobbik törvényjavaslatát, és jól felhúztam magam rajta. Aztán feltettem ezt a kérdést. 39F
mert kezdetektõl fogva mindenknek úgy mondták h ez rossz..és nehéz megváltoztatni..de szeritnem azért ma már jobb a helyzet most mint régebben amikor még BÜNTETENDÕ VOLt és ma már többen elfogadják van is esélyük ismerkjedni..melegbárok meg stb.. azt meg ne várd h teljesen elfogadott legyen.mert nem lesz megkérdezhetem. te egy meleg fiú vagy?
sõt, mondok még valamit: ha nem lennének tabuk ezen a téren a többség bizony biszexuális lenne, bizonyos irányultsággal, de hébe-hóba csapongana ide-oda, attól függõen kivel hozta össze a jó sorsa nagyon kevés a fix homo és heterószexuális
továbbra is 11 "mivel nem ösztönállatok vagyunk, kell a szerelem ahhoz, hogy valaki valakivel szaporodjon" neked kell a szerelem, hogy teherbe ejts egy nõt? nekem elég ha megfelelõ idõben közösülök vele,
ja és 11-es Isten teremtett ivartalan szaporodást is, tudod: osztódás sõt olyan állatok is vannak melyek néha ivarosan, máskor meg ivartalanul szaporodnak na erre mit lépsz?
ja 11-es ha valamirõl nem tudsz, nem láttad, nem vagy tájékozott, nincsenek vmirõl ismereteid, akkor az már nincs is? láttál pl. már fekete lyukat? és neutront? sõt baktériumot láttál már? szerintem még hormont sem, amire annyira szeretsz hivatkozni
Kérdezõ! tekints ki a teljes Földre ne csak egyes kultúrköröket nézz hanem térdben és idõben is szemlélõdj az egész homoszexualitás (nem) elfogadásnak az oka kulturális mint ahogy pl. a maszturbálásnak is.
a homoszexualitás a természetben normális az emlõsök szinte kivétel nélkül csinálják sõt az intelligensebb fajok örömszerzés okán is szexelnek össze vissza egymással, fûvel-fával ott vannak a bonobók, na õk még a kölykökkel is de csak azért mert senki nem szólt nekik hogy amit csinálnak, az bûn ergo a homoszexualitás normális dolog a Földön az emlõsök között (persze lehet mondani, hogy az ember nem állat, meg nem emlõs, de ez önbecsapás)
azért, mert a zsidók és késõbb a keresztények büntették japók pl. nem, nincs is annyi bajuk a homoszexualitással mint nekünk európaiaknak de ez jellemzõ egész ázsiára lásd ladyboyok, teljesen elfogadott a homoszexualitás ettõl még nem haltak ki, nem lett több b*zi, stb
idõtõl és területtõl független sztem ezért állandó arányú(más génbetegségeket befolyásolja hogy hol élsz PL: chernobilba születtél) a melegséget ilyesmi nem befolyásolja mert nem körülmények miatt alakul ki hanem egyéni defekt(ez már elég bonyolult ugyhogy egyéni vélemény volt, nem biztos adat)
A kérdező hozzászólása: Elsõ, persze, ne dugjanak az utcán, te sem teszed, de amit te megtehetsz, azt úgy gondolom, hogy õk is. A kérdésre viszont nem válaszoltál. Miért csak a férfi-nõ kapcsolat a normális?

Miért nem normális a menszeszem?

Nem rendes vér, hanem sötétbarna, szine fekete, gondolom alvadt a vér, miért van ez? A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: ez is normális

ez is normális

Miért minimálbér emelésben gondolkodnak sokan, miért nem normális fizetésben?

h

Legjobb válasz: Roppant egyszerû! Az állam nem szólhat bele a piaci mûködésû vállalkozások bérköltség kereteibe. Amit tehet az a minimál emelése, ami: 1 Magasabb adó és Tb bevételeket jelent. 2 Mivel bérfeszültség keletkezik, felfelé nyomó hatása van a magasabb jövedelmekkel szemben. A kérdés hogy van-e értelme, és fenntartható lehet-e? Hiszen ha nincs a háta mögött teljesítmény. És mivel mi export orientáltak vagyunk, nincs megfelelõ export ami megteremti a feltételeket. Vagy elinflálódik, vagy nõ az adósságunk. Ez sem ennyire egyszerû, hiszen alacsony hozzáadott értékekkel nem lehet bért emelni, hiszen ez a szegmens jellemzõen munkabér érzékeny. Az az nem vagyunk képesek többet eladni a mai béreinkkel az alacsony hozzáadott értékû termékeinkbõl, ha meg emelkedik a bér akkor csökken a versenyképesség. Az az bukta van. Ahoz hogy fenntarthatóan emelkedhessen a fizu, a magas hozzáadott értékek felé kellene haladnunk ahol nagy nagy tartalékokkal pariba lehetnénk akár a tripla fizuval is ha megfelelõ menyiségben képesek lennénk elõállítani. Az az, igen lehetne 1000× el nyomni a minimált és fenntarthatóan, csak ahoz a gazdasági szerkezetünkön kellene változtatni elsõnek. Ezekre kihegyezni minden támogatást és allokációt, kihasználni minden komparatív elõnyünket.

Roppant egyszerû! Az állam nem szólhat bele a piaci mûködésû vállalkozások bérköltség kereteibe. Amit tehet az a minimál emelése, ami: 1 Magasabb adó és Tb bevételeket jelent. 2 Mivel bérfeszültség keletkezik, felfelé nyomó hatása van a magasabb jövedelmekkel szemben. A kérdés hogy van-e értelme, és fenntartható lehet-e? Hiszen ha nincs a háta mögött teljesítmény. És mivel mi export orientáltak vagyunk, nincs megfelelõ export ami megteremti a feltételeket. Vagy elinflálódik, vagy nõ az adósságunk. Ez sem ennyire egyszerû, hiszen alacsony hozzáadott értékekkel nem lehet bért emelni, hiszen ez a szegmens jellemzõen munkabér érzékeny. Az az nem vagyunk képesek többet eladni a mai béreinkkel az alacsony hozzáadott értékû termékeinkbõl, ha meg emelkedik a bér akkor csökken a versenyképesség. Az az bukta van. Ahoz hogy fenntarthatóan emelkedhessen a fizu, a magas hozzáadott értékek felé kellene haladnunk ahol nagy nagy tartalékokkal pariba lehetnénk akár a tripla fizuval is ha megfelelõ menyiségben képesek lennénk elõállítani. Az az, igen lehetne 1000× el nyomni a minimált és fenntarthatóan, csak ahoz a gazdasági szerkezetünkön kellene változtatni elsõnek. Ezekre kihegyezni minden támogatást és allokációt, kihasználni minden komparatív elõnyünket.
"A normál nagyon sok mindent jelenthet. Saját lakás? Saját autó? Minden nap étteremben vacsorázni? Stb..." Igen, a normál tényleg szubjektív. Viszont mindig alkalmazkodni kell a körülményekhez! Ha nem keres valaki eleget, akkor mondjuk ne legyen autója. De ez csak példa.
Aki minimálbéres, annak ez a kettõ ugyanaz. És hidd el, elég sok a minimálbéres :)
"Ahhoz már le kell tenni valamit az asztalra." Mért kéne?
A sok képzetlen mit várjon mást? Úgysem kap többet. Én külföldön dolgozom, jóval többet keresek, mint a helyi minimálbér, és még én vagyok ezért megszólva, hogy én nem is vagyok átlag polgár. Sokak el vannak tájolva, azt hiszik, csak a minimálbéres, állandó rinyáló ember az etalon, mindenki aki többet keres, az csak csaló lehet. A minimálbér egyik országban sem elég a normál megélhetésre! Ahhoz már le kell tenni valamit az asztalra.
#3- Számból vetted ki a szót.
"A minimálbér egyik országban sem elég a normál megélhetésre! " NA ácsi... Vigyázzunk már ezekkel a szavakkal és szófordulatokkal, fõleg ha benne van az, hogy "normál". Ez annyira szubjektív fogalom... A magyar minimálbér a létminimum környékén van, ez tény. De hogy Norvégiában is ott lenne... azzal vitatkoznék. Németországban nincs minimálbér, de szakmunkásnak 8 órában nem nagyon fizetnek 1000 euró alatt. Abból pedig meg lehet élni. Ausztriában szintén, nem beszélve a 13. havi bérrõl. A normál nagyon sok mindent jelenthet. Saját lakás? Saját autó? Minden nap étteremben vacsorázni? Stb...
""Ahhoz már le kell tenni valamit az asztalra." Mért kéne?" Na mégis miért te okos? Minimálbért kifizetnek minden képzetlennek is, aki semmi nyereséget nem hoz szinte a cégnek, csak mert kötelezõ. Ezért felháborító, hogy minimálbér emelést akarnak mindig sokan, holott ezért gyakorlatilag semmit sem tettek. Jó, vagy legalább jobb fizetést csak tanulással, képzéssel, idõráfordítással lehet elérni. A minimálbéres ne akarjon autót, ne vegyen fel milliós lakáshitelt, mert nem tudja kifizetni és csak nyavalyogni fog a drága benzinre, közben pedig az autó nem alapvetõ létszükséglet, és a minimálbérnek csak arra kell elégnek lennie.(lakhatás, étkezés) Aki ennél többet akar, az tanuljon és dolgozzon meg érte!
"Nyugaton a minimálbér, azaz ez a 1000 eurónyi/ ~900 fontnyi összeg, arra elég, hogy kivegyél egy átlagos kis lakást, befizesd a számláid, megvedd a napi betevõd. Esetleg marad egy kicsi szórakozásra. " Akkor nézzük végig. 1000 €-t keresel, akkor lakhatásra elmegy simán 500 €.(Ami otthon 50.000-tõl kezdõdik, az nagyjából itt 500 €.). Ez ugye a béred fele. Emellett ott a rezsi, ami nagyjából 100-110 €, aztán bevásárolni is kell, azt sem lehet megúszni 200-250 € alatt, de inkább több, ugyanis ideális esetben napi 10 €-val érdemes számolni. Tehát most járunk 800-850 €-nál. Közlekedni is kell, az sem két fillért, várostól függõen 50-90 € a bérlet. Tehát havi szinten jó ha 50 € megmarad szórakozásra, de mivel szórakozás errefelé drága, így hamar el is fogy. És akkor még nem vettél ruhát, stb. Itt bukik meg az, hogy a Nyugati minimálbérbõl hú de jól lehet élni. Meg lehet, de a magyarból is meg lehet, csak szûkösen. Angliában, ahol cca. 900 font a minimálbér, még egy kis lakást sem lehet bérelni, mert magasak a bérleti díjak. Angliában minimálbérbõl csak szobát lehet bérelni.(Nem csak Londonban, de még vidéken is.)
Utolsó akkor számoljunk! Magyarország:Miimálbért:65e Ft Lakhatás:Budapesten, alaphangon:40e Rezsi:30e Itt már minuszban van az illetõ, úgyhogy kár folytatni...Na ez a baj, fogd már fel. Nem evett, nem utazott, nem vett ruhát és pláne nem szórakozott!!!
17-es, én baromi boldog lennék diplomásként a 300 nettóval.Állatorvos vagyok, 100 ezret keresek...Szóval...Csak pár 10e forintal többet, mit az utcaseprõ. Amúgy nem értem téged miért zavar, hogy csak mennyivel keresel többet.Az lenne nekem a lényeg, hogy kényelmesen, jól meg tudjak élni a fizmból, nem az hogy a másikhoz képest mennyivel több, és döngethessem a mellem...Amúgy nekem csak jó, ha a többiek is jól keresnek, mert akkor van pénze behozni a rendelõbe a kutyáját és esetleg nekem is több fizut tudna adni a fõnököm...Mondjuk, erre nem gondolsz?
"Utolsó akkor számoljunk! Magyarország:Miimálbért:65e Ft Lakhatás:Budapesten, alaphangon:40e Rezsi:30e Itt már minuszban van az illetõ, úgyhogy kár folytatni...Na ez a baj, fogd már fel. Nem evett, nem utazott, nem vett ruhát és pláne nem szórakozott!!!" Én ezt értem! Viszont arra próbáltam utalni, hogy a nyugati minimálbért sem úgy kell elképzelni, hogy abból majd mindenki nagy autót, nagy házat vesz. Nem egy emberrel találkoztam, aki 3-4 szobás házban akart lakni 1000 €-ból, meg még haza is akart abból küldeni. És mikor nem tudta ezt megoldani, ment haza, és minden rosszat mondott Németországról. A magyar minimálbér tényleg kevés, de ilyen gazdasági környezetben, sok cégnek még ezt is nehéz kitermelnie.
19-es vagyok. Így persze igazad van de aki azt hiszi, hogy nyugaton a minimálból családi házat, autót lehet venni, stb akkor arra én sem tudok mit mondani...:-/ Viszont a minimálnak elégnek kéne lenni a minimális létfennatartáshoz:lakhatás, kaja, utazás.Persze lakhatás alatt nem házra, és kaja alatt sem lazackaviárra gondolok(mielõtt valaki belekötne)
"Mondjuk:utcaseprõ -150e nettó(50e albi/hitel, 50e rezsi, 50 kaja+utazás).orvos:300e nettó." Ezt komolyan is gondolod? Mert akkor valami nagy gond lehet veled! Egy orvos csal 2-szer keressen többet, mint egy utcaseprõ? Én a jelenlegi viszonyok között azt mondanám, hogy a minimálbér nagyjából reális szinten van, viszont a többi fizetésen lenne mit emelni, mert a tudást nem nagyon fizetik meg. A kényszerített minimálbér emelést nem tartom jó ötletnek. (Mármint hogy rá erõltetik a munkaadókara minden évben a nagy mértékû minimálbér emelést.)
És kinek mennyi lenne a reális minimálbér, komolyan érdekel?
14-tök igazad van!Itt a minimálbér pont, hogy nem elég a lakhatásra meg a kajára!Ezért hõbörögnek teljesen jogosan az emberek. Én nem azt mondom, hogy az utcaseprõ keressen annyit mint egy orvos, de az tucaseprõnek is legyen elég a fizuja tisztes 21-dik századi élethez.Mondjuk:utcaseprõ -150e nettó(50e albi/hitel, 50e rezsi, 50 kaja+utazás).orvos:300e nettó.
pontosan(14-es válaszolónak) a képzetlen munka nem azért alacsony értékû, mert nem nem végez valódi munkát; sõt példát is mondok: az élelmiszerboltban(kicsik) az ott dolgozók keresik meg a könyvelõk, informatikusok bérét is, de míg az informatikusból(jó) és a könyvelõbõl(jó) hiány van, ezért nagyobb bért el tud kérni, addig a szegény bolti dolgozó ha nem elég keményen dolgozik, vagya a bérét kevesli, azt modják neki, hogy el lehet menni, van helyette másik 50 aki szivesen dolgozik(legalább ekkora túljelentkezések szoktak lenni egy-egy ilyen melóra is)
Ki hoz nyereséget egy cégnek? A könyvelõ, informatikus, ügyvezetõ vagy a szakács?
"Ha nem keres valaki eleget, akkor mondjuk ne legyen autója. De ez csak példa." Akkor az a normál amikor nem kell alkalmazkodni a körülményekhez? Vagy nem értem, miért írtad ezt?
A minimálbér emelkedésével az összes fizetés emelkedik, te kis butus!
"Viszont a minimálnak elégnek kéne lenni a minimális létfennatartáshoz:lakhatás, kaja, utazás.Persze lakhatás alatt nem házra, és kaja alatt sem lazackaviárra gondolok(mielõtt valaki belekötne)" Igen, ebben egyetértünk. A siralmas gazdasági helyzetnek és 23 évnyi elhibázott politika után sajnos nem sok jót lehet várni. Amíg ilyen adóterhek vannak otthon, addig bizony nem éri meg vállalkozni, sõt, lassan már dolgozni sem.

Google Sketchup-ban miért nem normálisan teszi be a helyére a csempét? Miért görbén és átméretezve? Kép is van.

http://kepfeltoltes.hu/view/131123/gykra_www.kepfeltoltes.hu.. Szóval elcsúszva rakja, pedig a csempe mérete pontos, a kép is olyan nagyságú és a hely is ahova be kellene tenni.

Legjobb válasz: Jobb klikk a berakott texturán, aztán Testure-Position és a négy színes gombbal mindent meg tudsz változtatni, illetve bal gombbal tudod pozicionálni. (zöld a forgatás és nagyítás-kicsinyítés)

Jobb klikk a berakott texturán, aztán Testure-Position és a négy színes gombbal mindent meg tudsz változtatni, illetve bal gombbal tudod pozicionálni. (zöld a forgatás és nagyítás-kicsinyítés)
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon hálás vagyok neked. Zöld kéz :)

Észak-Koreában miért nyomják el brutálisan a népet? Miért nem normális keretek között gyakorol hatalmat a Kim dinasztia?

Legjobb válasz: "Minél tudatlanabb, tanulatlanabb egy ország, annál több mindent lehet velük megcsinálni" Ez teljesen igaz. Lásd: Magyarország.

"Minél tudatlanabb, tanulatlanabb egy ország, annál több mindent lehet velük megcsinálni" Ez teljesen igaz. Lásd: Magyarország.
Ha megkérdezed õket, tuti azt válaszolják majd: " Szerintünk ez normális." Pont ezért.
Igen, Kim nem értené, hiszen hite szerint csak õ normális. Amúgy normális keretek között nem Kim gyakorolná a hatalmat. Ez éppen elég ok, hogy nem legyenek normális keretek.
A kérdező hozzászólása: Normális keret alatt Putyin-féle diktatúrára gondoltam.
Mint minden politikus a népbõl veszi a hatalmát. Minnél tudatlanabb, tanulatlanabb egy ország, annál több mindent lehet velük megcsinálni, hiszen ha nem tudja a nép a választási lehetõséget, akkor az a természetes ami van.

A teniszben miért követik egymást úgy a pontok, h 15-30-40? !? ! Miért nem normálisan, h 1-2-3?

Legjobb válasz: Szerintem jó ez így, zavaró lenne az 1-2-3 a pontoknál, túl sok lenne az egyjegyû szám. Egyébként pontosan senki nem tudja, állítólag onnan származik, hogy óramutatón jelezték a pontokat: 15-30-45 Aztán a 45-bõl 40 lett, de ez csak feltételezés.

Szerintem jó ez így, zavaró lenne az 1-2-3 a pontoknál, túl sok lenne az egyjegyû szám. Egyébként pontosan senki nem tudja, állítólag onnan származik, hogy óramutatón jelezték a pontokat: 15-30-45 Aztán a 45-bõl 40 lett, de ez csak feltételezés.
Mert 16 nak kell lenni ennyi.
és mert a szüleid helyében én sem engednélek. bármennyire is nagynak érzed magad, egy fesztivál nem olyasmirõl szól, ami neked való lenne.
A kérdező hozzászólása: nem oktatást kértem:')
ez nem oktatás volt, félre ne érts, egyszerûen csak tanács.
A kérdező hozzászólása: igazábol csak azért mentem volna mert Borgore is ott lesz...de aput meggondolta magát
nem akarlak megbántani, de tudod mi megy egy ilyen borgore meg hasonló koncerteken? mindenki részeg + teljesen be van drogozva...
A kérdező hozzászólása: tudom :D tisztába vagyok a droggall meg a piával:D és azzal is hogy hogyan viselkednekaz ilyen emberek de istenem csak jol akarják érezni magukat:D
de te 14 évesen azért még ne akard ennyire jól érezni magad......
A kérdező hozzászólása: sajnos 14 évesen egy fiu miatt hagytam abba a füvezést szoval ezt már elcse.tem

Miért "nem normális" dolog nem fennt lenni facebookon, iwiw-en stb? én egyiken sem vagyok és hát az ismerőseim meg akikkel újonnan megismerkedem munka ez az amaz miatt, kérdően néznek hogy kerestelek, nem vagy fent?

hát nem vagyok, elgondolkodtam hogy így akarnak akár els? benyomás helyett máris kutakodni vagy ennyi fölös idejük van, vagy nem is tudom, én szeretek szóban beszélni normálisan ahogy én gondolom hogy az, az meg hogy megosszak mindent, ha meg nem osztok meg mindent arra jó a beszéd is sztem

Legjobb válasz: Én speciel nem szoktam mások után kutakodni, de az életemet rendszerint a facebookon szervezem, legyen szó tanulásról, szórakozásról vagy egyéb dolgokról. Itt értesülök programokról, és olcsóbban beszélhetek meg dolgokat az ismerõsökkel, mint ha mondjuk felhívnám õket. Egyik ismerõsöm is nagy facebook ellenes volt, de asszem suli vagy munka miatt kénytelen volt felregisztrálni, és az volt a tapasztalata, hogy tulajdonképpen egész hasznos. Az más kérdés, hogy egyesek szerintem eléggé rosszul használják, pl kiírják minden nyûgüket-bajukat, az ilyeneket én le is vettem a hírfalamról. DE azért csínján kell bánni vele , mert ami az interneten ingyen van, ott te vagy az áru... Szokták azt is mondani, hogy a facebook valószínûleg többet tud rólad, mint a saját anyád. :D

Én speciel nem szoktam mások után kutakodni, de az életemet rendszerint a facebookon szervezem, legyen szó tanulásról, szórakozásról vagy egyéb dolgokról. Itt értesülök programokról, és olcsóbban beszélhetek meg dolgokat az ismerõsökkel, mint ha mondjuk felhívnám õket. Egyik ismerõsöm is nagy facebook ellenes volt, de asszem suli vagy munka miatt kénytelen volt felregisztrálni, és az volt a tapasztalata, hogy tulajdonképpen egész hasznos. Az más kérdés, hogy egyesek szerintem eléggé rosszul használják, pl kiírják minden nyûgüket-bajukat, az ilyeneket én le is vettem a hírfalamról. DE azért csínján kell bánni vele , mert ami az interneten ingyen van, ott te vagy az áru... Szokták azt is mondani, hogy a facebook valószínûleg többet tud rólad, mint a saját anyád. :D
Ugyan így egy durvább bulis foto akár a karrieredre is kihathat, ma már simán benne van állásinterjú elõtt megnézik van-e fészbuk oldalad ha pl. nem "kovács istvánnak" hívnak elég nagy az esélye hogy meg is találnak, ha egyedi neved van és semmi sincs rólad akkor akár az is gyanús lehet. Konkrét példa, céges szinten x ember beszállítóként ajánlkozott hogy adott dologból tud hozni jobb áron is, viszont fészbukon pont olyan kiírásai, képei, egyéb voltak ami miatt nem döntöttünk mellette. Szóval nem baj ha van de ésszel és nem árt meggondolni mit oszt meg az ember az egész világgal adott esetben.
A kérdező hozzászólása: régen kaptam ilyen hasznos és szépen megfogalmazott választ, köszönöm szépen, jól esett olvasni:-)
Én épp nemrég töröltem magam fb-ról, mert elegem lett belõle.. de sajnos úgy néz ki hogy újra használnom kell az egyetem miatt, mert mindig ott beszéljük meg a csoporttársaimmal a köv. találkozó idõpontját, ötleteket váltunk, stb.
Kedves kérdezõ szerintem nem kell sehol fent lenned ahhoz, h. hiteles és jó legyél. Szerintem, aki lenéz, mert nem vagy sehol sem megtalálható virtuálisan az elég gáz. "Okos ember még azt is titkolja, ami van a buta még azt is mondja, ami nincs." Aki a közösségi oldalon szervezi az életét még szûrõvel is az elég gáz. Orwell 1984. Aki pedig itt szervezi az életét az elég szomorú. Sokan kérkednek a neten mindenféle dolgokkal külföldi nyaralás képei, új ruha, pózolás, a házukban fényképezkednek és a valós életben mikor összetalálkozol ezekkel csak nézel, mert nem is olyanok, mint a neten közzé tett képeken. Mellesleg a barátaimhoz és ismerõseimhez senkinek semmi köze sem.

A testsúlyom miért nem normális? Reggeli: 6:30 2 szendvics 9:00 1 szendvics Ebéd: 12:00 Meleg, főtt étel (max 1 teli tányér, és nem nagy tányér! ) Vacsora: 17:00 1 szendvics

Szendvicseim mellé eszek zöldséget, vagy esetleg utána egy darab gyümölcsöt... Úgy érzem nem eszem sokat! A kalória-szükséglet vizsgálat alapján 5500 kCal lenne a napi normális, de ha ennél egy picivel többet eszek (mint ami fent le van írva), akkor már jönnek is fel a kilók!!!

Legjobb válasz: Mert nyilván nincs szükséged 5500 kalóriára naponta.

Mert nyilván nincs szükséged 5500 kalóriára naponta.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzed, hogy a napi bevitelem meghaladja egyáltalán a 3000 kalóriát?
Szerintem próbáld meg, hogy a szendvicseket ugyanazzal a feltéttel, de teljes kiörlésû rozszsemlébõl vagy kenyérbõl csinálod. (Ha drágállod, otthon is lehet sütni.) Ezenkivül a 9 órai szendvics helyett egyél salátát vagy gyümölcsöt, müzlit. Fizikai munka mellett tényleg nem lehet éhezni, de esetleg próbáld meg a szokásosat valami könyebbel, helyettesíteni mint amilyen példát írtam. Meg szerintem fontos a fokozatosság, tehát egyszerre csak egy valamit változtass. Pl. elõször próbálj ki többféle gyártótól barnakenyeret és ha megtaláltad amelyik ízlik, akkor kezd el az összes szendvicsedet abból gyártani. Amint megvan a tökéletes szendvics, utána kezdj el próbálkozni, hogy a 9 órait mivel helyettesítheted, mi az amitõl nem maradsz éhes, de mégis könnyebb stb....
Ha fogyni akar miért gyümölcsöt részesítse elõnyben és ne zöldséget? Miért ne egyen 5 után, fõleg, hogy fizikai munkát végez? Te is azért nem fogysz 1200 kalóriával, mert egy nap kétszer eszel és lelassult az anyagcseréd.
a kalória szükséglete 5500 kcal azalatt kellene olyan 300-al ennie.Soknak tûnhet de aki napi 6tonna fát megmozgat annak kellhet is ennyi. Amúgy a fehérjét hiányolom az étrendedbõl.
5500 kalória? Tyû, én 1200-at viszek be naponta, és úgy se tudok fogyni, csak havi max egy kilót amellett, hogy napi fél-egy órát edzek. Reggelire csak egy szendvicset egyél, az jó ha mellé eszel gyümölcsöt vagy zöldséget. Tízóraira inkább csak gyümölcsöt vigyél be, ne gabonafélét. Ebéddel nincs gond, a vacsorát szerintem ki kéne iktatni (és akkor ebédre egyél többet), vagy elõrébb hozni, mert ugye du. 5-6 után nem kéne enned, ha fogyni szeretnél. Így máris megkönnyebbültél 1500-2000 kalóriától. Egyébként mi az a napi 10 óra fizikai munka? Ha van energiád, otthon eddzél valamit (én Béres Alexandrára nyomom, nagyon hasznos), és ha nem is fogsz elsõre öt kilótól megszabadulni, a formálódás garantált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket! A ch a ludas az egészben... És az, hogy "keveset eszem"... Keveset ettem, mind elraktározódott... Fogytam 3 kg-ot! :D
gondolom az feltûnt, hogy napi 3x eszel kenyeret, és ebédre is nyilván valami szénhidrátban dús ételt. azért nem normális a testsúlyod, mert egész nap szénhidrátot eszel. a tested nem erre lett kitalálva. persze szerepe lehet a glutén mérgezõ hatásának, a tej fogyasztásának, de kezdetnek elég lenne ha csak elhagynád a kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, cukrot.. és a kalória számolgatást. helyette meg sok zöldséget, húst ennél. ugye sokat nem veszíthetsz, hiszen nyilván már elég sok sehová sem vezetõ táplálkozási (kamu) tanácson túl vagy, kapsz is még, ideje a szénhidrát megvonásnak.
A kérdező hozzászólása: A kalória szükségletem vizsgálata alatt nézték a súlyomat, magasságomat, vérnyomásom, munkám, testzsír %... Voltam kardión... Semmi extra, csak elhízás... :S
5500 kcal? Azt maximum a testépítõk esznek, de azért ott még õk is megállnak. Egy átlag szendvics 500 kalória, rengetegt kiszámoltam már, 500 az átlag. tehát, te eszel 2500 kalóriát, aminek a 90%-a szénhidrát.
a leírtak alapján vagy izomtöbblet vagy tartalékol a szervezeted
Miért, inkább kenyeret faljon, mintsem gyümölcsöt? Erre írtam, de akkor most kijavítom magam: gyümölcsöt vagy zöldséget egyen, ha muszáj neki akkor is enni. Engem nem zavar már a súlyom, inkább formásodni szeretnék, csak mellékesen megjegyeztem, hogy én is, hiába eszek keveset, mégsem fogyok villámgyorsan. Egyébként 160 cm magassághoz vagyok 57 kiló. :)
a szendvicset hanyagold, mellegles az elosztás is szar, keress rá googlen "szálkásitó étrend"
A szendvicseid valószinûleg fehérkenyérbõl készülnek. Szendvicset eszel egész nap, kivéve az ebéd. Nem eszel tejterméket? Pl. joghurtot? Mit iszol? Cukros üditõt, sört? Ez mind plusz kalória
És te úgy érzed leírtad, hogy mit eszel? Lehet eszel 2 30 cm-es pizzát összehajtva és azt hívod 1 szendvicsnek... Amúgy meg eléggé olyan volt, mintha arra utalnál, hogy annyit eszel. És továbbra sem értem miért kéne neked 5500 kalória naponta. Milyen fizikai munkát végzel?
Gratulálok! :) :D

Miért nem normális, ha vágyom egy kapcsolatra?

Valahogy annyira érzem, hogy hiányzik valaki, aki (most nem kezdek el sorolni mindent) kell nekem!! egyesek szerint 15évesen még nem kell pasi, de ez nem így van!! pedig em vagyok olyan ri*anc típus...

Legjobb válasz: sajat szived joga ha vagysz valamire csak azt mertekkel! en most 19 vagyok es elarulom neked hogy 15 eves voltam mikor a baratommal osszejottunk, es mar 4 eve volt de meg eggyut vagynuk es ugy nez ki hogy igy is marad! sok sikert

sajat szived joga ha vagysz valamire csak azt mertekkel! en most 19 vagyok es elarulom neked hogy 15 eves voltam mikor a baratommal osszejottunk, es mar 4 eve volt de meg eggyut vagynuk es ugy nez ki hogy igy is marad! sok sikert
A kérdező hozzászólása: :) )
oke orulok hogy eggyetertettunk:) szio
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!!:)
Engem azert mert van es mar eleg reg aki ezt mondja vagy irigy vagy nagykepu vagy valami agyi deformacioja van, a lenyeg hogy te tudod nem igy van
A kérdező hozzászólása: persze hogy értem, nem is szeretném, ha azt mondanák rám. Habár sokan azért ku*váznak le, mert nincs pasim..:/
az jo ez a kor ezzel jar bar ki bar mit mond ezen mindenki tul esik egyszer senki nem kerulhet el! en azt mondom hogy hajra csak ne add konnyen magad mert tudod ha nem is vagy az de azt mondjak hogy ribancc! erted?
A kérdező hozzászólása: hát persze, van több fiú, aki tetszik, de beléjük nem vagyok szerelmes
esetleg tetszik valaki? az elozo vagyok!
A kérdező hozzászólása: hát köszi:)
Ha vágsz 1kapcsolatra az teljesen normális!ám a szerelemmel sok jó, és sok rossz dolog jár...egyszer úgyis elrabolja valaki a szívedet, majd a szemedre rózsaszín látás és hallás gátló köd ereszkedik...:P csak az a baj, hogy, ha szerelmesek vagytok és nem lehettek együtt...nah, az k*rva szar :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!