Találatok a következő kifejezésre: Miért nem nekem tetszeni a (2 db)

Miért nem akar nekem tetszeni a párom?

4éve vagyunk együtt. Azt vettem észre hogyha itthon van nem tusol le este(ezért jóformán már nem is szexelünk),nem mos fogat meg csak egy sima boxeralsóba gatyába teng?dik egész nap! Már elegem van ebb?l. Ja és ha bemegy valamit intézni a városba busszal,akkor meg a legjobb ruháit veszi fel(feszül?s farmer,ing). Bezselézi a haját,szemüveg,parfüm,fogat mos,rágó,ilyesmi. Én meg akkor majd meg bolondulok érte.

Legjobb válasz: elkenyelmesedett a legenyke, gondolja otthon ugyis mindegy. ezek a kapcsolat laposodasanak jelei, ne hagyd, hogy elfajuljon. de azert csak finoman :)

elkenyelmesedett a legenyke, gondolja otthon ugyis mindegy. ezek a kapcsolat laposodasanak jelei, ne hagyd, hogy elfajuljon. de azert csak finoman :)
Nyugodtan szólhatsz neki, hogy bizony otthonra is kirittyenthetné magát néha, vagy eljárhatnátok kettesben olyan helyekre, ahova úgyis kiöltözik.
Hmmm...szerintem hozzászokott a jódolgához:P...szerintem meg kéne mutatnod neki mit veszít ezzel a magatartásával...:P Vesd be a nõi praktikáid...lepd meg valami ellenállhatatlan szexi fehérnemûvel...és amikor már teljesen ki van éhezve...kössetek kompomisszumot...hidd el nekem ez hatásos...én sokmindent elértem már ezzel:D Próba szerencse;)
Nem lehet, hogy ennek oka van? :S Én erre is gondolnék, azt hiszem.
mert bunkó!
azóta?
A kérdező hozzászólása: Akkor voltunk 4évesek, most másfél hónapja lett vége 6és fél év után. Eddig bírtam mellette.

Miért rettegek ennyire attól, hogy elmúlik a csoda és, ha élőben is látnak a lányok, akkor majd nem fogok nekik tetszeni?

Fészbukon van, hogy tök ismeretlen lányoknak( nagy részük messze él tőlem emiatt nem is láttak még sosem élőben) bejövök, bejelölnek, rám írnak, lájkolják a ronda képeimet is. Ezen mindig meglepődöm, de ha már megtörtént, akkor megtörtént, jön a para, hogy majd a találkán rondának fog látni és emiatt gyakran kerülöm is a beszélgetést, inkább fel sem lépek fészbukra. Egy lány maga írta nem rég, hogy találkozna velem szíveen, ha benne vagyok és ráérek, de én inkább kitaláltam valami okot, hogy most a suli miatt enm érek rá stb., ami részben igaz is, de persze, ha nagyon akarnék tudnék időt szánni rá a lányra, inkább a félelem, hogy élőben már nem fog helyesnek látni, mint a képeimen meg az, hogy vége lesz a rajongóimnak ezzel. Így is folyton rettegek, ha utcára kell mennem, annyira elégedetlen vagyok a külső adottságaimmal és csak nézem mennyi magas, jóképű gyerek van én meg, hát egy nyomi kis senki vagyok hozzájuk képest, nem is értem, hogy sikerülhettek úgy a képeim, hogy van egy kevés lány, aki helyesnek tart, mert volt már persze olyan is,hogy lerondáztak lányok a képeim alapján is, szóval nem is értem, hogy van ez most. Élőben is rondáztak már le, persze ilyen buta, elkényeztetett csajok, akik amúgy sem az eseteim, de valami azt súgja, hogy amiatt alakult ki bennem nagyon erősen, hogy ronda és esélytelen vagyok a lányokná. Egyszerűen utálok az emberek közé is menni, folyton rettegek, hogy valaki beszól, hogy milyen ronda vagyok és megaláz sok ember előtt. :/ Pedig úgy szeretnék már egy barátnőt, aki szeretne engem és, akit visznt szerethetek, de így olyan nehéz. :/

Legjobb válasz: Ez igy neked sem jó :/ nyugodtam menj,és találkozz a lányokkal akik irnak neked :) ha élõben nem jössz be nekik akk fb-n se kellenek beszélgetötársnak! Am ha van kedved küldj képet priviben :)

Ez igy neked sem jó :/ nyugodtam menj, és találkozz a lányokkal akik irnak neked :) ha élõben nem jössz be nekik akk fb-n se kellenek beszélgetötársnak! Am ha van kedved küldj képet priviben :)
Aki igy tud irni mint te, és ilyen öniróniával rendelkezik, annak nincs miért aggódnia a lányokkal kapcsolatban:) Tessék kimozdulni és menni találkozni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!