Találatok a következő kifejezésre: Miért nem nekem őssze Másnak (8 db)

Miért nem jőnn nekem őssze? Másnak olyan hamar nekűnk meg semmi. Volt mult pénteken pé-m. Lehet akkor ősszejőtt? Vagy már tőbbet ne is reménykedjek?

mit csináljak.voltam dokinál clostival sem j?tt ?ssze,

Legjobb válasz: Nekem sem sikerült a múlt havi Clostis kúrával sem. Én is elkeseredtem. Ti mennyi ideje próbálkoztok? És hány éves vagy? Nem akarok indiszkrét lenni, de ezek is fontosak lehetnek. Én állandóan reménykedek, mert az ismerõseim között volt rá példa, hogy Clostival összejött a baba.

Nekem sem sikerült a múlt havi Clostis kúrával sem. Én is elkeseredtem. Ti mennyi ideje próbálkoztok? És hány éves vagy? Nem akarok indiszkrét lenni, de ezek is fontosak lehetnek. Én állandóan reménykedek, mert az ismerõseim között volt rá példa, hogy Clostival összejött a baba.
Nálunka férjemnek volt rossz az eredménye.Kivizsgáltattuk és kiderült, hogy 3 féle baktériummal fertõzött.Egy hét gyógyszer után tökéletes lett.Ugy, hogy van remény.Nekünk inszemináció volt, mert már nem vagyunk fiatalok.
Egyénfüggõ , én is egy hét mulva nem várom a mensit és van folyás - nem vészes mennyiség. És szintén pénteken volt pé-m:-) Drukkoljunk együtt!!
A kérdező hozzászólása: és ha folyásom van akkor már menszi lesz?van 1 hetem még
Lányok reménykedjetek, mert van remény!!! Kitartás, rólam már lemondtak, amikor egyszercsak elkezdtem nagyon vérezni, elvitt a mentõ, és kiderült hogy terhes vagyok. 7 évig semmi, sem vetélés sem egyáltalán semmi. Most 23. hetes vagyok és minden rendben. Ne adjátok fel! De ne görcsöljetek rá! Persze orvoshoz el kell menni, minden problémát megtudni és kiküszöbölni, ezt mi is megtettük, de nem történt semmi. Így hagytuk az egészet egy ideig és közben terhes lettem!! Hát nem csodálatos! :) )))Kislány lesz
A kérdező hozzászólása: kõszi mindenkinek olyan rendesek vagytok.csak nehéz
Ma hallottam anyósomtól, hogy 7 évet próbálkoztak. Mindent csináltak, majd kitalálták, hogy örökbe fogadnak egy gyereket. Amint ezt elhatározták, azonnal terhes lett. Csak meg kellett nyugodnia a szervezetének. Ne görcsölj rajt, Neked tuti nem kell olyan sokat várni rá!
Ha a pároddal van gond, azt is lehet orvosolni. Én olvastam olyanról, hogy a férfiaknál is alkalmazzák a Clostilbegytet. Úgy, mint a nõknél, náluk a spermiumok termelõdését serkenti.
Ha a párodddal lenne gon az kiderül, de sajnos nem tudom lehet e mit kezdeni vele, mert az attól függ mi a baj. általában mondjuk 300 betegbõl 1 nel nem tudnak segíteni. Pl a kolleganõm férjének, de neki az összes spermája hibás volt. Ne ijedjetek meg , ki kell vizsgáltatni, lehet hogy a párodnak csak le vannak lassulva, arra van gyógymódésnem is bonyolult. néhány bogyó és kész. Dehát miert mindig a nõkszedjenek gyógyszert. Lehet hogy a cigit is le kell tenni, ha dohányzik, és szexes napokon ne igyon ha lehet.
Az elsõ válaszoló vagyok újra. Nálam is a PCOS-t állapították meg, emiatt kaptam a Clostyt. De a dokim nagyon bíztat, mert túlsúlyos nem vagyok, és a PCOS-es tünetek nem "erõsek" nálam. Ez csak félig nyugtat meg, mert ettõl még nem örülök, hogy ilyen gondom van.
javaslom hogy mind a ketten nyugodjatok meg és türelem, én tudom milyen nehéz, de muszály. én már a neurológián is volta mr-vizsgálaton ez miatt, nagyon szar volt, de nyugi, mert a közepén megállapították a szororngásos depressziómat, aztan enyhítettem az idegeimet, es van eredmény. a 2. válaszoló.sok sikert.
A kérdező hozzászólása: és ha a párommal van gond akkor azt is lehet orvosolni?
2. válaszoló vagyok. 27. vagyok . megállapították a pco-t is nálam. Neked nics sok kicsi cisztád, mert azt uh-n látják és bromocriptint kellet szednem . + ha alátámasztod a melled és a másik kezeddel megnyomod, mintha fejnéd, nem jön belõle víz szerû váladék? mert az savasságotjelez, és arra is bromocriptin. kérdezd meg a dokid, hogy megvizsgálná-e, ha nem akkor menj másik dokihoz, nekem is a 4. segített.
Az elsõ válaszoló vagyok. Én is 26 éves vagyok. Mi január óta gyúrunk a dologra, most volt a 2. clostis kúrám, és a köv. hétre várok, vagyis nem várok eredményt. Engem is elkeserít, hogy másnak azonnal sikerül, mindenféle abortusz után, meg a fogamzásgátló abbahagyása után rögtön az elsõ hónapban. De azt gondolom, türelemmel kell lennünk és akkor nekünk is sikerül.
Na szóval. Én 2 évig probálkoztam . Neked mi az a sok? Clostyval sikerült, de csak a 3. kúra után. mindennap néznem kellett az ovulációt microskoppal és tesztekkel. Ha pé-d idejében voltatok együtt, és mégsincs baba , akkor vagy többször kell együtt lennetek, vagy javaslom a párod is menjen el vizsgálatra, mielõtt még teleszedetnek olyan gyogyszerekkel amire lehet nincs szükséged. A férfiaknak is lehet gondjuk, cxsak félnek a dokitól, de mondd neki, hogy neked sem jó amikor benned turkálnak.
A kérdező hozzászólása: szia .hát én is igy vagyok ismerõsõm egybõl terhes lett a clostival.másfél éve probálkozunk 26 éves.és te?
persze, hogy lehet a férjen is segíteni, csak bírd rávenni õt a dokira:-) Nagyon nyámnyilák tudnak lenni ha errõl van szó.Nézik a kiskatonákat(sok helyen bevihetitek az otthonról vitt-steril csészébe varázsolt-mintát, cirka 1/2-1 órán belül be kell érni vele.Máshol külön szoba van minta leadás céljára.Megvizsgálják még aznap (ha meddõségi klinikára mennek jobban járnak mert sok helyen csak a létszámot nézi, morfológiát nem).VAn bakteriális tenyésztés is, és hormonvizsgálat ha szükséges.Golyó bilizgálás, prosztata vizsgálatot nem szoktak az elsõ körökben elkövetni(esetleg ultrahangot tudok még elképzelni)Bocsi a terjedelem miatt

Másoknak miért ér össze a két melle? Nekem miért nem?

Nem lóg, nem szottyadt, nagy, keres, feszes stb, és mégsem ér össze. Ez gáz?

Legjobb válasz: Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi,sõt, még feszes is. Örülj neki inkább,hogy nem két lufid van...

Normál esetben nem ér össze senkinek, csak ha felvesz egy olyan melltartót, ami összenyomja meg felnyomja.
Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi, sõt, még feszes is. Örülj neki inkább, hogy nem két lufid van...
push up melltartó
azért, mert mások összenyomorítják a melltartóval. még azok is, akiknek amúgy kicsi - azt hiszik, menõ, ha feltolják a vállukig, csak hogy "összeérjen...
"nagy, keres, feszes stb" Az gáz hogy nem tettél fel képet :D
Kéééépet!!!
Kézrátétellel tudom ezt orvosolni.
A kérdező hozzászólása: Örülök h nem lógnak! De akkor ez miatt ér össze egyeseknek? Mert már megnyúlt? Képet nem teszek ki:)
nekem sem ér össze, mert kicsit kifelé állnak:D de legalább nem lóg és szép :D
Nekem is nagy és feszes, de attól még, hogy valakinek ilyen melle van, nem fog összeérni, csak akkor, ha olyan melltartót használ, amivel 'felnyomja, összenyomja'
A kérdező hozzászólása: OKés, köszi:) már értem. Nagy méretben ilyen melltartót nem gyártanak, vagy csak én nem találtam még:D Nembaj, akkor igy kilehet szúrni a kis mellûeket :P
Nem, egyszerûen, csak nem olyan orbitálisan széles, mint másoknak. Nyugi, semmi komoly :)
A melle köze sem egyforma ám a nõknek. Ahogy a mellük állása sem, formája sem (sõt, a két mell sose egyforma). De ez csak és kizárólag a melltartó miatt van. Ma minden második nõ push upot hord. Kérdezõ, ne csak a melled legyen nagy, mert az rövid siker.
Másokban a szálkát is, magunkban a gerendát se.
Mindig könnyebb a másikat hibáztatni. Sokan nehezen ismerik be (nem csak másoknak, hanem maguknak is), hogy hibáztak.
Nem tudom, de már nagyon sok itt a számtalanszor feltett, megválaszolhatatlan kérdés, amelyek végeláthatalan vitákat generálnak.
Mert mindenki elfelejti, hogy valojaban amig a masikra ujjal mutogatnak, eszre sem veszik, hogy kozben legalabb harom ujjuk, sajat maguk fele mutat.
Azért mert ha a másikban van a hiba, akkor nem fogom magamat hibáztatni miatta. Pl nekem van egy jó munkám, hobbim, stb, erre a csaj akarja beosztani az idõmet, pedig õ munkanélküli, nem tanul, egész nap otthon van, az akkor nem az én hibám, hogy nem érek rá egy találkozóra és nem tudok úgy ugrálni ahogy õ fütyül, hanem az övé, amiért ezt nem képes belátni és megérteni. Persze ezt utálom és nem fogok vele összejönni...
Hogy a korszellem és a közfelfogás így kificamodott, az valóban nem a nõk/férfiak hibája. Az viszont már igen, hogy ezt vallják magukénak. Én elhiszem hogy divat lett teljesíthetetlen elvárásokat támasztgatni, meghogy az erkölcs és az emberség az valami ismeretlen betegség amit irtani kell, de senki nem kényszeríti õket, hogy ezt a vonalat kövessék. Ha a kútba ugrik a sok Down-kóros idióta után, ne csodálkozzon ha õ is csúnyán megüti magát. Ha nem vagyok kigyúrt pénzes Justin Bieber, az viszont valóban az én hibám, töredelmesen bocsánatot kérek érte.

Miért történik velem az, hogy semmi nem jön össze? Sok fiúnak tetszem, de nekem más típusok jönnek be. Lassan beleőrülök, hogy nem találom a helyem a magánéletben, holott az élet minden területén jól teljesítek. :(

18 évesen nagyon beleestem egy fiúba, 2 évig szerettem aztán megmondtam neki, lepattintott. Ezek után 1 évig senki nem tetszett, senki nem volt az esetem, annak ellenére, hogy kerestem a párom. Aztán most télen találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jól kijöttünk, nagyon kedveltük egymást, csak alig tudtunk találkozni (2 hetente 1szer). Február végén vége lett, azt hittem belehalok, s?t sokszor még most is rágódom, hogy nekem ? kell, és nem tudom kiverni a fejemb?l...

Legjobb válasz: Figyelj! Ennek nem Te vagy az oka...igy alakult...vannak még igy rajtad kivül(még akkor is igy van, ha úgy érzed, ez nem vigasz)...kitudja, leet hogy már holnap boldog leszel valakivel, lehet hogy egy hét múlva, lehet, hogy egy hónap múlva...mikor a legkevésbé számitassz rá...az a fontos, hogy magadban bizz, légy öntudatos, én nézz szét magad körül....aki visszautasitott az nem érdemel meg Téged!!! Akinek pedig a szexre kellenél az egy hülye f...sz...És ne hasonlitsd magad a "nagy átlaghoz" Te nem vagy olyan mint a többiek...és gondolj bele, többet érsz annál, mint aki 13 évesen (tisztelet a kivételnek) már nem szûz...A másik az az hogy ne légy soha azért valakivel, mert hiányzik a törõdés....Én 17 évesen elkövettem azt a hibát, (bennem is lejátszódott az hogy mindenkinek van barátja, nekem nincs, meg törõdésre vágyom) aztán eltelt 3 hét, és szakitottam a fiúval... (késõbb rájöttem, hogy csak "azt" akarta, és a hátammögött ócsárolta az alakomat, meg olyanokat mondott h k...va vagyok pedig SEMMI nem volt közöttünk) ezekre persze utólag jöttem rá...mert vakon vágytam arra hogy szeressenek...jelenleg van barátom és még a mai napig is ha eszembe jut ez a "baklövésem" akkor óriási bûntudatom van, és szégyenlem magam, amiért szóba álltam ezzel a fiúval...Neked tehát azt tudom mondani hogy légy türelmes...és meglátod boldog leszel:) remélem segitettem

Figyelj! Ennek nem Te vagy az oka...igy alakult...vannak még igy rajtad kivül(még akkor is igy van, ha úgy érzed, ez nem vigasz)...kitudja, leet hogy már holnap boldog leszel valakivel, lehet hogy egy hét múlva, lehet, hogy egy hónap múlva...mikor a legkevésbé számitassz rá...az a fontos, hogy magadban bizz, légy öntudatos, én nézz szét magad körül....aki visszautasitott az nem érdemel meg Téged!!! Akinek pedig a szexre kellenél az egy hülye f...sz...És ne hasonlitsd magad a "nagy átlaghoz" Te nem vagy olyan mint a többiek...és gondolj bele, többet érsz annál, mint aki 13 évesen (tisztelet a kivételnek) már nem szûz...A másik az az hogy ne légy soha azért valakivel, mert hiányzik a törõdés....Én 17 évesen elkövettem azt a hibát, (bennem is lejátszódott az hogy mindenkinek van barátja, nekem nincs, meg törõdésre vágyom) aztán eltelt 3 hét, és szakitottam a fiúval... (késõbb rájöttem, hogy csak "azt" akarta, és a hátammögött ócsárolta az alakomat, meg olyanokat mondott h k...va vagyok pedig SEMMI nem volt közöttünk) ezekre persze utólag jöttem rá...mert vakon vágytam arra hogy szeressenek...jelenleg van barátom és még a mai napig is ha eszembe jut ez a "baklövésem" akkor óriási bûntudatom van, és szégyenlem magam, amiért szóba álltam ezzel a fiúval...Neked tehát azt tudom mondani hogy légy türelmes...és meglátod boldog leszel:) remélem segitettem
Szóval te mintapéldája vagy annak a picsának akinek fingja nincsen arról mit is akar a másiktól de szerintem magától sem! Aki nem talál tényleg senkit a nem kicsi felhozatalból az elmeroggyant. Arra meg nem vennék mérget hogy minden más területen jól teljesítesz, jobb ha hozzászoksz azt mindig a fõnök megrendelõ vagy akárki más rajtad kívül dönti el LOL!
utolsó hozzászóló inkább fogja be a száját!Pffff Te is metalálod idõvel a párod én csak ezt tudom mondani..mindenesetre az olyanokkal tényleg ne foglalkozz akik csak szexet akarnak..olyanokat mindenhol lehet találni..de nem jók semmire:D szerintem!
A kérdező hozzászólása: Második hozzászólónak: Hallottál az "önértékelés" szóról? Egyetemen, ami erõs egyetemnek számít 4, 00 fölötti átlagom van amióta elkezdtem, baráti köröm sem éppe szûk, sok barátom van, családommal minden rendben, sportolok, suli mellett dolgozok is, ott is pozitív visszajelzéseket kapok. Elmeroggyant meg csak olyan ember lehet, aki kiröhögi a másik problémáját. Ennyit errõl!
Szia! Jól érzed magad a bõrödben? Az h belül h érzed magad sokban befolyásolja a külsõt, illetve a kisugárzást...
A kérdező hozzászólása: Elég változó! Van, amikor tök jól érzem magam, csinosnak látom magam, máskor meg ránézek egy címlaplányra, és elfog a kétségbeesés. Úgyhogy nagyon változó :(
Én 29 éves vagyok, volt 4kapcsolatom, a leghosszabb 9hónapig tartott.Én sem találok megfelelõ párt, aki nekem tetszik annak én nem és akinek meg én, az meg nekem nem.Nehéz, de nem szabad elkeseredni, bízni kell!Járj moziba, színházba, és fõként nyitott szemmel, aztán elõbb-utóbb lesz valaki.Én is ebben bízom!Azért írtam Neked, h lásd h nem csak TE jársz ebben a cipõben!:)
Szia! Én is szinte hasonló cipõben járok, azzal a különbséggel, hogy a másik nemhez tartozom. Azt tudom csak tanácsolni, ami mostanában nekem is sokat használt: barátokkal minél több új helyre elmenni szórakozni. Arra meg, hogy nehezen tudsz túllépni az elõzõ kapcsolataidon van egy nagyon igaz mondás: Aki a múltban él, annak nincs jövõje. Fontold meg! :)
Ha vigasztal en 33 vagyok es hasonlo cipoben. nagyon nehez normalis pasit talalni de szerintem nehez normalis not is talalni. nekem volt ket hosszabb kapcsim egy 7 eves es egy 3 eves, meg egy 8 honapig tarto nyuglodes. Nalam is az a gond h aki nekem tetszik annak csak "arra" kellenek akinek meg en tetszem az nekem nem igazan jon be. tudom nem kellene h a kulso szamitson de fontos a chemistry is nem csak a belso... es altalaban nekem a helyes sarmos magas izmos pasik tetszenek de azok meg alkalmatlanok sokszor parkapcsolatra... Pedig en kimondottan csinos lany vagyok (most nem bekepzeltseg masok mondtak) nalam ami inkabb az ok a magas karrier sok fiu megijed tole pedig ha megismernenek fonoki posztom ellenere eleg szegyenlos, gatlasos lany vagyok... de akinek csak 'arra' kellenek sajnos meg sem akar ismerni... en is azt teszem amit elottem levoek tanacsoltak megyek sokat tarsasagba, neha bemutatnak nekem vkit, de nem jon be az illeto kulsoleg akkor azt szoktam nezni h neki is vannak haverjai hatha o rajta keresztul ismerem meg majd a jovobenit. ne legyel elszomordva nem vagy lekesve meg semmirol bizz abban h majd egyszer akkor fog felbukkani mikor nem is szamitasz ra. Legy mindig onmagad! es probalj ne a multban elni, mert a fiuk nem szeretik ha a multrol keseregsz meg azt vhogy a kisugarzasbol megerzik... hidd el ha eljon a megfelelo bele fogsz szeretni egyhamar es a regi ket pasira mar nem is fogsz gondolni!!!!

Mi a francért nem lehet szeretni? Másoknak miért jön össze? Nekem miért nem? (20/l)

Meg?rülök már attól, hogy mindenki másnak összejön az, hogy a szerelmükkel legyenek, csak nekem nem. Én miért nem érdemlem meg? Mivel vagyok kevesebb, mint ?k? Miért nem jut nekem egy rendes kapcsolat? Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan jöttek helyre a dolgok? Vonuljak be apácának? Eddig se kellettem senkinek akkor ez mit?l változna.

Legjobb válasz: lehet van valami negatív a kisugárzásodban, amit észrevesznek a fiúk...

erre csak annyit mondok: "you'll be given love, you have to trust it."
lehet van valami negatív a kisugárzásodban, amit észrevesznek a fiúk...
hát másnak se jön össze, ha ez vigasztal... én pl. modellkedek, de eddig még 1 olyan pasit se találtam, aki szeretni tudott volna :S sztem keress 1 jó hobbit, a pasikkal + próbálj meg minél kevesebbet törõdni, keveset gondolni rájuk. én legalábbis így teszek O.o 20/L
én azt gondolom, és ez tényleg így van, ha az ember nem talál magának párt, akkor az azért van, mert túl értékeli saját magát, és nem a saját szintjén nézelõdik. ezért vagyok én is egyedül... :D
20 évesen megõrülsz tõle? na én inkább nem mondok semmit. Keress hasonló heylzetben levõ pasit. Jaaa, az aki eddig nem kellet senkinek, neked sem kell. Bocs, de iylenek vagytok, tapasztaltam.
GYere dugni
Akkor jön el a szerelem amikor nem számítasz rá:) Addig is szexkapcsolathoz lenne kedved?
Nem bztos, hogy a szájába kell rágnod, érdeklõdj, hogy, ha szórakozni támad kedve, akkor milyen helyeket látogat, ez felhozódhat zenei ízléssel kapcsolatban is és ha éppen Neked is tetszik az adott hely v. zenei irányzat és ennek hangot is adsz és nem utolsó sorban szimpatikus vagy neki, akkor minden bizonnyal el fog hívni vhová. Meg is van a következõ randi! Hajrá! Ui.: am .nem a 00:49 -es vagyok, hanem egy késõbbi, de gondoltam válaszolok, hátha tudok segíteni..
ilyen helyzetben vagyok 22f majd csak alakulnak a dolgok.
Milyen idõs vagy kérdezõ ?
A kérdező hozzászólása: 20, de ott van a kérdésben is. Innentõl a szerencsére bízom a dolgot, és a privát üzenetekre...
ne fussá már pasi után, fusson õ utánad! rémes, ha a lány hívogatja a pasit. várd ki, hogy õ hívjon, ha nem hív hetekig, akkor tojd le, nem kellesz neki! keress olyan pasit, aki szintén nem kell senkinek, mert különben te is csak egy leszel a falu bikájának, ha nem így teszel.
az összes eddig itt majdnem megõrülõ fiatalabb mint én voltam, amikor elõször szóbaállt velem valaki.... úgyhogy nincs nyafi, ok!?
A kérdező hozzászólása: 00:49, Köszönöm a válaszodat! Még annyit kérdeznék, hogy hogyan "rágjam a szájába", hogy adjon/kérjen valami elérhetõséget és találkozzunk? Megkérdezem, hogy merre szokott eljárni vagy még hogy lehet?
Tök jó társkeresõ oldallá lett avanzsálva a gyik.hu A csalódott emberek nemek közötti megoszlása kb. egyezõ mire vártok? Hajrá, drukollok Nektek lányok és fiúk!!! Am. kedves kérdezõ, mindig úgy megijedek, amikor, ilyen elkeseredett szinte utolsó segélykiáltásnak tûnõ problémával kell szembe találnom magam, mint a Te esetedben is. Csak egyet mondhatok: bármi is történjék soha ne add fel! Én sem teszem! üdv 22/F
Tudod melyik lányt veszik észre egy társaságban? 3 dolog: magabiztosság "jól érzem magam a bõrömben" kisugárzás legyen személyiséged Amit tegyél: átgondolod, hogy mi az amit csinálsz és köthetõ hozzá valamilyen csoport: iskola, munka, baráti társaság, hobbi, vallás, bármi ami vegyes (tehát férfiak és nõk is vannak benne)csoportot eredményez. Elmész és beszélgetsz, barátkozol, hülyülsz, stb. fontos: add önmagad, és ha meglátsz egy helyes srácot, nem nyomulsz rá, nem ugrassz a nyakába, a jelenlétében nem viselkedsz vihogó tinilányként, hanem beszélgetsz vele, úgy mint az összes többivel, és miután megismerted nagyjából mindet, fõleg a fiúkat, és õk is megismertek téged, lassan elkezdessz orientálódni egy bizonyos fiatalember felé. Az eredmény: vagy lesz egy jó haverod, vagy ha jók a jeleid és neki jó a vevõkéje rájuk akkor lesz egy pasid. Ja, és mindig a fiú hívja el lány randira, még akkor is ha elõtte a szájába kell rágnod, hogy hívjon el. 19/F
Írtam válasz mailben. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ez van. Lassan már elfogadom, hogy a szerelem és a kapcsolat nekem nem való. Sajnos még reménykedek.
nincs garancia. semmire sincs. egy dolog viszont biztos, amíg ilyen követelõzõ, türelmetlen, megkeseredett kis hárpia vagy, hát addig nem lesz könnyû dolgod :D
A kérdező hozzászólása: Ha senkinek nem kell akkor elvileg nekem se, vagyis remélem nem senkinek számítok....
Én is voltam. Szerettem egy lányt, aki le se sz*rt. Most úgy vagyok, nem is kell, hogy szeressenek, sokkal jobb nekem egyedül, nem kell más miatt aggódnom mindíg, vagy rohangálnom valaki után, megfelelni neki. Persze ismerkedek, de nem akarom hogy más is legyen.
Szia küldtem én is privit hogy hol lakom. A távolság dolog meg tényleg érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Privátban elárulom akit érdekelne hol élek. Sajnálom, de nekem szükségem lenne arra, hogy ne csak heti egyszer találkozzam azzal akit szeretek azért kénytelen vagyok felállítani egy bizonyos határt.
Sajnos én is túl messze lakom a kedves kérdezõtõl. Lehet ezért nem lehet téged szeretni. :)
Merre felé laksz ?
s nem jött össze semmi? szex sem?
A kérdező hozzászólása: 18:09, csak kíváncsiságból. Nagy szerencsével találok olyat aki közel van. Találkoztam már innen néhányszor.
a 18:09 a kérdés kiírójának szólt nem a válaszolóknak.
mert túl "messze vannak" akik próbálnak neki levelet küldeni....
menj táncházba, nem csak alkoholisták járnak szórakozni, de amúgy régen én épen azért nem tudtam ismerkedni, mert nem jártam iylen helyekre, de ha el is mentem oda, lehangolt, ami ott folyik. s miért nem lépszkapcsolatba azokkal, akik itt ajánlkoznak?
A kérdező hozzászólása: 14:11, pedig nem fogok társaságba járni, fõleg nem alkoholisták, ingyen ribancok és kiéhezett kanok közé...
neked azért nem jön össze, mert szombaton hajnali fél 3-kor otthon ülsz, ahelyett, hogy társaságba járnál. (bocs, ha a fél 3 a társaságba járás utáni hazaérkezés után jött...)
A kérdező hozzászólása: Fene esne az ilyen csajokba, hogy elrontják a férfiakat!... :/
A kérdező hozzászólása: Írtam privit. Majd ha nem számítasz rá.., majd ha egyedül is boldog leszel.., majd ha piros hó esik... Ezek csak üres szavak. Mi a garancia?
Ha elfogadod magad, és egyedül is tudsz boldog lenni, akkor fog Rád találni! Ne tedd egy másik embertõl függõvé a boldogságod, mert így nem lesz jó a kisugárzásod, és ezt mások is megérzik...
elhiheted hogy nem vagy egyedül ezzel... énis az õrület határán vagyok már 18/F
Mindent megtettél, hogy barátnõt szerezz? Nyitott vagy az emberek felé? vagy pedig egész délutánnonként a gép elõtt ülsz. Ha nem töltesz idõt csajok között, akkor kezdj el utcán leszólítani. Leszólítasz 20at, abból 5 megadja a számát, abból az ötbõl meg lesz 1-2 randi. Ha 100at szólítasz le...
Egyszer majd találsz egy férfit aki szeret, törõdik veled, romantikus lesz...aztán fél év után megunod és kidobod vagy megcsalod. Akkor majd egy kemény rosszfiú kell aki mellett nõnek érezheted magad és nem egy szerelmes szerencsétlen. Aztán majd minden kezdõdik elõröl amikor a lazagyerek bunkó lesz, megcsal. Akkor majd megint a szerelemrõl és romantikáról és rendes kedves fiúról álmodozol. Ördögi kör aminek mind részesei vagyunk/voltunk/leszünk. 23F
"én azt gondolom, és ez tényleg így van, ha az ember nem talál magának párt, akkor az azért van, mert túl értékeli saját magát, és nem a saját szintjén nézelõdik. ezért vagyok én is egyedül... :D " Hááát ... 22:42-ös válaszoló ezen véleményével nagyon nem értek egyet. A legutóbbi "férfi" (akitõl korábban nagyon el voltam ájulva) egy igazán alja ember, a belsõ tulajdonságai értékelhetetlenek, és még csúnya is... csak akkor másképp láttam, hozzárendeltem olyan dolgokat, amik abszolút nem voltak meg benne. Szerintem csupán arról van szó, hogy nem a megfelelõ emberekbe botlottál bele eddig. Más is találkozik szerencsétlenekkel élete során, de ha ez sorozatban történik, egyszerûen elmegy a kedved az egésztõl, és magadban keresed a hibát. Emelkedj felül ezen, mert egy idõ után nagyon meglátszik rajtad ez a keserû hangulat, mégha te nem is veszed észre.
Én is hasonló helyzetben vagyok csak fiúban. Nem értem. Okos vagyok, intelligens, jóképû, sármos, gazdag, izmos, mondhatnám tökéletes vagyok, néha még az is eszembe jut, hogy lehet én vagyok az Isten...és mégse jön össze.
A kérdező hozzászólása: Jó de csak azért meg nem leszek senkivel, hogy legyen valaki... Ordítani tudnék, hogy nekem miért nem jut egy normális fiú se aki tudna õszintén szeretni és csak én léteznék neki.
Ne aggódj, szerintem vagyunk még páran ugyan ebben a cipõben. :) Én részemrõl próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Elõbb-utóbb igenis lesz valaki, akinek én kellek. :) Addig viszont próbálom élvezni az életet. A 'depis' arcomra biztosan nem lesz jelentkezõ...
A kérdező hozzászólása: Jah, 50 évesen amikor már semmi értelme. Öreg és ronda leszek akkor már minek.
nekem se jön össze úgy, ahogy szeretném.. de azzal nyugtatom magam, hogy csak a baj lenne vele, és ráérek még :) ugyanúgy el jön majd a te idõd is.
A kérdező hozzászólása: Általában jó kedvem van, csak néha tör ez rám. Hogy nekem miért nem lehet. Menj aludni.
A kérdező hozzászólása: Igen megõrülök! Baj ha van szeretet, szerelem igényem is? Sajnálom, hogy nem vagyok egy érzéketlen tuskó.
A kérdező hozzászólása: Egyszer majd találok... Ez nevetséges! legalább jó kedvem lett tõle. :) Szerintem nem feltétele az, hogy unalmas legyen ha rendes is. Miért unnám meg? Amúgy én meg azt gondolom, hogy õ csalna meg engem, õ dobna ki bármikor amikor csak kedve tartja, ezért nem is hibáztathatom. Egy normális férfi mellett is érezhetem magam Nõnek. Engem mindig a normális fiúk vonzottak, csak le se voltam..., mert nekik meg bárki más jó volt csak én nem.
A kérdező hozzászólása: 23:14, Nem tettem meg mindent, hogy barátnõm legyen. Nem is akarok. Bár már hajlok afelé, hogy a lányoknál több esélyem lenne ha már a fiúknál nincs... :D
ma 23:08-nál van a pont, bárki bármit is mond! kérdezõ: ha ez vigasztal (mér' vigasztalna, ugyan, de azér' elmondom), én is ugyan olyan helyzetben vagyok mint te, azzal a különbséggel h nekem már voltak kapcsolataim, csak már 2 éve nem jön össze semmi....azt javaslom h nézz valami hobbi vagy elfoglaltság után, vagyis öld bele valamibe a szabadidõdet, ne csak ezen rágd magad......amúgy miért nincs senkid, ezen gondolkodtál? milyen a kinézeted? az nagyon sokat számít nekünk, tudod, még ha sokan mondják is az ellenkezõjét...lehet h a külsõddel van valami probléma, nem?
Amúgy nekem mindig télen volt csak, "mindig...." ha volt... akkor meg nemsokmindent lehet csinálni... nyáron még nem volt, pedig lehetne menni Balcsira biciklizni sétálni stb sok a programlehetõség....
úristen, itt mindenki ettõl szenved. :DDD könyörgöm menjetek ki a lakásból. péntek este van :D szépen sétáljatok le a Gödörhöz. aki ott egy péntek este nem tud megismerkedni négy-öt másnemûvel, az tényleg jöjjön vissza ide sírdogálni, de addig nincs nyavalygás :D
23:30: mért, meg kell próbálni ha van rá alkalom, hátha... :) Nem? Ki tudja mi lehetne a vége...
Én fiú vagyok és kb ugyanez van velem is. Most meg egyre rosszabb, hogy mindenkinek van valakije és jön a nyár. Nem tudom, hogyan jöhetnek helyre a dolgok. Én se kellettem senkinek és nem érzem úgy, hogy valaha is kellenék. Próbálok önállósodni meg beletörõdni. És ugyanaz az érzésem van, hogyha lenne is valakim, elhagyna majd más miatt, mert megunna vagy találna magának valaki jobbat. 20f
Szerintem ne akarj görcsösen szeretve lenni. Ha nem számítasz rá, és nem ezen görcsölsz, hanem megpróbálsz pasi nélkül is boldog lenni, akkor 1x csak meglepõdsz, hogy hirtelen Rád talál valaki...:)
na jó, bevallom, nekem évek óta összejön mindig. aztán valahogy egyszer csak vége is lesz, de lehet nem kéne hónapokat töltenem a világ különbözõ pontjain. az nem tesz jót egy kapcsolatnak soha, ha azt mondod azért nem írtál két hete, mert nem volt áram a dzsungelben, meg a malária amúgy leterhelt. :D pedig nem vagyok egy szép fiú. talán szórakoztató igen. habár lehet inkább infantilis. mindegy. de szerintem csak azon múlik, hogy te mit hiszel el magadról. ha te elhiszed, hogy téged bárki képes lenne szeretni, akkor fognak is. ha azt hiszed, hogy te szerethetetlen vagy, akkor azzá is válsz.
Ez a "saját" szint meg hülye szöveg. Minden ember módjára viselkedõ egyén egyenlõ, járhat egy ronda fiú egy modell alkatú csajjal, ha szeretik egymást, vagy fordítva is... na mindegy. Kérdezõ én azt javasolnám, hogy ne keseredj el ennyire 20 évesen... annyi, de annyi rendes srác van akinek egy kedves, rendes lány kell mint amilyen Te vagy.
fhu de birom az ilyet, mindig van 1-2 creten aki a gyakorin akar csajozni :D
Merrefele laksz?
Jópáran érezzük/éreztük már ugyanezt. Évekig énis így éreztem, aztán volt egy idõszak amikor már majdnem elhittem, hogy nekem is összejöhet minden, de abból csak egy iszonyat koppanás lett. Szóval mostmár úgy vagyok vele, hogy nemérdekel az egész párkapcsolatos téma. Néha még gondolkozok rajta milyen is lenne érezni, hogy fontos vagyok valakinek, de ezt az érzést már percek alatt el tudom felejteni. Vannak hobbijaim, sportolok így le tudom magam kötni és nem gondolkozok feleslegesen számomra lényegtelen dolgokon. Azzal nyugtatom magam, hogy van aki a párkapcsolatokban sikeres, van aki másban.
Én rendes fiú vagyok, dobj egy mailt, hátha... viccen kívül.
A kérdező hozzászólása: Ezt a szánalmas nevetséges szöveget már hallottam...
mert te vagy a második, a tartalék. hagyd a pics ába
Ha nincs ló...... Na mit is kellene csinálnod???
magyarán ez vmi barátság extrákkal inkább?
Tartalék vagy.Vagy elfogadod ezt a felállást vagy nem.Te döntesz.
Láthatóan megteheti ezt és nincs semmi önbecsülésed.
A kérdező hozzászólása: sokszor megírtam neki h jobbat érdemel nálam.. és hagyjuk egymást.. de mindig azt írja h mostmibajod van? nem tudom mit tegyek..
inkább te érdemelsz jobbat
A kérdező hozzászólása: írjon privát üzit aki tudd segíteni!
Miért? Mert hagyod, hogy kihasználjon, hogy akkor használjon, amikor kedve tartja, mert úgy táncolsz neki, ahogy õ fütyül. Miért mondja, hogy fontos vagy neki? Mert te ezt elhiszed, és ezzel mindig vissza tud szerezni, ha épp nincs más dugópajti. És ha együtt vagytok sem vagytok el jól, tényleg nem értem, mit vársz még ettõl az egésztõl... Tanács: hagyd el, ne beszélj vele, szakíts meg minden kapcsolatot a sráccal, töröld a telefonszámát, tiltsd le fb-ról. És még azt is mondod, hogy Õ érdemel jobbat... Ne csessz már ki magaddal ennyire!

Van egy csaj a suliba aki nagyon tetszik nekem. De neki más tetszik. és tudom hogy az nem szeretné ugy őt ahogy én. Meg csunyább is. Nemértem miert tetszik ő neki. és már össze is jöttek. Mit tegyek hogy megakadályozzam?

De még nem mondtam meg neki . Hogysmint csináljam a dolgokat? Mit ajánlotok, tanácsoltok?

Legjobb válasz: szerintem ne allj az utjukba, lehet h 1 het mulva mar utalni fogjak egymast, a te beavatkozasod nelkul is, es akkor josz te! ;) a turelem rozsat terem! :)

szerintem ne allj az utjukba, lehet h 1 het mulva mar utalni fogjak egymast, a te beavatkozasod nelkul is, es akkor josz te! ;) a turelem rozsat terem! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) remélem igy lessz...
Hány éves vagy? Mióta járnak? És õk hány évesek?
A kérdező hozzászólása: én 14 a csaj az 13 a pasija az meg most fogja tölteni a 15 öt...
"sokan...
Elsõnek: van aki megbetegedésnek hívja, mikor megjön a mensije. (pl anyósom)
hmmm én ezt sosem hallottam.....de mostmár tudom! köszi utolsó:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!