Találatok a következő kifejezésre: Miért nem nedves (34 db)

Miert nem nedvesek az idosebb lanyok?

25 eves vagyok, es a baratnom nem szokott nedves lenni annyira. Regebben a tini korban olyan nedvesek voltak a partnereim, mint a niagara, de mitha az idosebbek mar nem lennenek azok. Kieghettek?

Legjobb válasz: Nem a korral lehet a baj

Nem a korral lehet a baj
Kiégett...a farkad. Nincs miért izgulni rád.
Ez egy akkora hülyeség ... :/
Olyan nincs, hogy nem nedvesek az idõsebb lányok... Te csinálsz valamit rosszul valószínûleg...
Igen, 200 év körüli nõknél már tipikus jelenség ez, tiszta anorexiásak is lesznek, leépül a mellük, ha szabad így fogalmaznom, elég csontosak...
Haver... Te teljesen hülye vagy? A gond maximum VELED van.
én 25 vagyok, é mégis nagyon nedves szoktam lenni..ez hülyeség...
Ti is jó hü_ék vagytok, honnan veszitek hogy a sráccal van gond? Mibõl következtettek egybõl erre? Leírta hogy szokták, és az nektek nem felelt meg vagy mi? Egy nõtök volt még csak? Lehet, hogy csak olyan lányt fogtál ki, aki nem nedvesedik annyira, egyénfüggõ... Valaki tocsog, valakinek mindenképpen síkosító kell... Persze ettõl még lehet, hogy nem izgatod fel rendesen, de gondolom nem vagy hülye és nem ezért kérdezted.
Nem voltál még akkor elhanyagolt férjes asszonnyal:D
Mert a szûz lányok jobban kívánják nem emlékszel vissza mikor szûz voltál minden bajod volt már? Na ugyan ez játszódik le a lányokba is.

Tengerimalacnak oda lehet adni nedvesen a zöldségeket, vagy közvetlen megmosás után hagyni kell megszáradni? Ha nem, miért nem szabad?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nem jó nedvesen odaadni, de hogy miért, azt pontosan nem tudom.

Én úgy tudom, nem jó nedvesen odaadni, de hogy miért, azt pontosan nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Oké, értem. Köszi. :) Egyébként az enyém mióta felfedezte az önitatót, azóta van hogy 10 percenként rájár. :) Pedig sok zöldséget eszik.
Egyrészt puffaszt másrészt meg könnyebben gombásodik is vizesen a zöldség vagy bármi egyéb ilyen dolog. szóval szárazon..:)
Általában zöldséghez nem is szoktak inni, csak ha magokat esznek.
Ahogy már leírtam, a vizes zöldség puffaszt. Mellé ihat vizet, de a zöldség/gyümölcs ne legyen az, mert hasmenése lesz.
A kérdező hozzászólása: Most tudom hogy hülyeséget írok, de tényleg nem értem, miért baj ha nedves, vizes a zöldség. Hiszen a malac úgyis iszik mellé. Akkor meg semmi olyan plusz dolgot nem visz be, amit nem szabadna. Hozzátenném, természetesen soha nem adom neki vizesen!
Elõször is: nem jó vizesen adni nekik, mert puffasztja õket. Másodszor: salátát télen nem adunk a malacoknak, mert vegyszerezik és belehalhatnak! Nem egy ilyen esetrõl lehet a neten olvasni! Valamint hasmenést is okoz elsõ tünetként!
Én is hallottam róla, hogy úgy kellene adni, hogy meg legyen száradva, én mégis vizesen szoktam adni az állatkáimnak pl. a salátát. De semmi bajuk nincs tõle. Nincs arra idõm, hogy várjak, hogy megszáradjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)
Vizesen és hidegen nem célszerû neki kaját adni. ne is adj ha egy mód van rá.
Úgy tudom, hasmenést okozhat, így itasd le róla a vizet. Nem kell, hogy csontszáraz legyen, de ne csorogjon róla a víz.
Ne adj neki túl sok zöldséget, csak reggel és este 1-1 karikát, de ezeket változatosan! Ha túl sok zöldséget kap, akkor elõbb utóbb hasmenése lesz!

Néha nedves és néha pedig nem nedves a cicám orra miért?

Legjobb válasz: Azért, mert a cicák sokszor tüsszentenek, fõleg így télen, mikor könnyen megfáznak. Akkor az orra is folyik a cicának. :)

Azért, mert a cicák sokszor tüsszentenek, fõleg így télen, mikor könnyen megfáznak. Akkor az orra is folyik a cicának. :)
Ezt én pontosan nem tudom, de az biztos, hogy az én cicáimnak és kutyámnak(!) is szokott. Az eggyik cica már 4 éves. Szerintem semmi baja, de ha más tünetet is észrevennél, akkor fordulj állatorvoshoz.

Miért nem tudok gyorsan nedves lenni?

Idáig gyorsan benedvesettem de kb. egy 3 hete sok idõbe telik hogy benedvesedjek. 18l

Legjobb válasz: Ha megismernél engem akkor szerintem gyorsan benedvesednél! Jó adottságokkal rendelkezek.

Ha megismernél engem akkor szerintem gyorsan benedvesednél! Jó adottságokkal rendelkezek.
A nõi izgalmi fázis zavar gyakorisága: Egy vizsgálatban azt találták, hogy a nõk 43%-ánál alkalmanként elõfordul nedvesedési probléma. A 18-59 éves nõk közt a nõk 14%-nál jelentkezett az izgalmi zavar. Összességében a nõknél 10-50% közötti az elõfordulás gyakorisága. A tünetek sok esetben nem érzékelhetõek a hüvelyi nedvesítõk, síkosító anyagok miatt. A nõi izgalmi fázis zavar lehetséges okai: A szexuális ingerlésre adott csökkent választ okozhatja teljesítményszorongás, depresszió, düh, negatív önértékelés, korábbi szexuális erõszak és bántalmazás. Negatív szexuális attitûd, szexuális teljesítményszorongás, továbbá bûntudat a szexuális kapcsolat miatt, vagy bûntudat maszturbáció miatt. Az izgalmi fázis zavaroknak lehet a hátterében szexuális mûveletlenség. Sok esetben a partner nem tud vagy nem akar megfelelõ szexuális ingerlést alkalmazni. Ok lehet a férfiszerep nem megfelelõ értelmezése, vagy a nemi szervekkel kapcsolatos ellenérzés. A hagyományos, alárendelõdõ, passzív nõi szerep elfogadása nehezíti a nyílt, kiegyensúlyozott szexuális kommunikációt, mind az igények kifejezését, mind pedig a negatív érzések kommunikálását. Oka lehet még, ha a nõ rendszeresen csak a partnere kedvéért fogadja el a közeledését, amikor nem állnak fenn részérõl a szükséges fizikai, érzelmi, kognitív feltételek. Lehetnek biológiai, testi eredetû okai is az izgalmi fázis zavarnak, így vasculáris és neurológiai korképek, hormonális zavarok, fogamzás gátló tabletták használata.

Miért nem fogja fel ha nem nedves nem kell?

Ha egy pasit elutasít egy nõ, akkor azt miért nem fogja fel a pasi? Helyette megsértõdik, rosszabb esetben mocskolja a háta mögött a nõt. Ha egy nõ nem nedvesedik be egy pasitól, arról miért tehet a nõ? Pasik ti ágyba bújnátok olyan nõvel akire nem áll fel? A nõk se mások, nem lehet a testnek parancsolni, hogy kire nedvesedjen az a nunus!!!

Legjobb válasz: Mindenre van megoldás már nem azért.

Mindenre van megoldás már nem azért.
Hát ez nevetséges. Micsoda problémák. :D
öhhm, ha egy pasinak nem áll fel, az nem mindig a nõ hibája..és viszont! :D
Tölem ki is eheti a rák a nunusod...
kört. nevû felhasználó válasza :D
jogos! ...ja, nem, mert van síkosító!
Ez kor függõ is.. Azt viszont nem értem, ha már a beszélgetésnél nem fantáziálsz a pasiról, és nem érzed a bizsergést, miért jutsz el az ágyáig?

Miért nem vagyok nedves szex közben?

17 évesen vesztettem el, de azzal a fiúval mindössze egyszer feküdtem le, ami elég rövid volt és elkezdtem vérezni ezért kb 2 perc után abbahagytuk... Most van barátom 5 hónapja de az a problémánk hogy minden alkalommal amikor lefekszünk az elején nagyon nedves vagyok, de ez ahogy egyre többször lök, egyre jobban kezd elfogyni, pedig annyira élvezem! Van, hogy a végére annyira szárazzá válok, hogy be kell nyálaznunk... (Orgazmusom se volt még soha, ha ez számít.) Mitől lehet ez? Mit tehetnék ellene? Egyáltalán nem rossz a szex, nagyon jó, élvezem, mégis eltűnik a nedvességem hamar :S 18/L

Legjobb válasz: sikosító

sikosító
A kérdező hozzászólása: Síkosítót próbáltunk már de engem zavar hogy ilyen segédeszközt kell használnunk. Ezen kívül szeretnék valami megoldást találni.
azt legfeljebb a doki tudja megmondani, ha a maga a szex jó a pároddal. ha idegenkedsz a síkosítótól, akkor keverjetek a szexbe masszázst és a bõven locsolt babaolaj ugyanolyan jó lesz. fel se fog tûnni, hogy "segédeszközt" használtok.
Nekem is ilyen problémám van, igaz mi 6 éve vagyunk együtt, de a doki azt mondta hogy "ott lent" nálam minden rendben van és valószínû lelki eredetû az oka...de hogy mi...azt nem tudom. A sok stresszre tudok tippelni... Nem lehet hogy nálad is valami lelki eredetû a probléma? Mondjuk a negatív elsõ "élmény" ?
gyógyszertári síkosítót használjatok, abban olyan anyag van ami a saját hüvelyed nedv termelését serkenti és nem pedig "kenõanyag" csináljátok így egy darabig és ha hozzászoksz és nem parázol már miatta, hogy "jaj úristen mi lesz ha nem leszek nedves" akkor menni fog. Mentálisan kell erre ráhangolódni, nekem is idõ kellett mire megszoktam a gumit, addig meg orálozás volt, mert gumiban lekonyultam XD . Ha nem is ugyanaz a 2, de szerintem a szituáció maga hasonló.
"Orgazmusom se volt még soha, " Nõjél fel b+! És elõbb ismerd meg a saját testedet és csak utána dugjál! Egy 12 évesnek több esze van mint neked!
A kérdező hozzászólása: Mégis melyik 12 évesnek van több esze, mint nekem?! Azért álljon meg a menet...! Az elsõ élmény nem volt negatív, viszont én is sokat stresszelek az érettségi miatt és a nyelvvizsga is közbejött most. Ez lehet talán az oka...

Miért nem sikerül behatolnia akkor sem, ha nagyon nedves vagyok?

Az a helyzet, hogy a barátommal szeretnénk elkezdeni a nemi életet. Nekem ?, neki pedig én vagyok az els?. Látszik rajta, hogy nagyon igyekszik, hogy mindent jól csináljon, de egyszer?en hiába vagyok nagyon nedves, nem sikerül behatolnia, mert azt hiszem, szétrepedek. Nagyon fáj, és már többször kudarcba fulladtak a próbálkozásaink. Nagyon elszomorít, hogy iszonyat nedvesen, és kell?en felizgatva se sikerül a szex.

Legjobb válasz: Baromság, h keményen tolja be elsõre. Pont, hogy az ujjával kéne finoman tágítania Téged minden alkalommal.

Baromság, h keményen tolja be elsõre. Pont, hogy az ujjával kéne finoman tágítania Téged minden alkalommal.
A szüzesség elvesztése olykor nagyon is tud fájni... A megoldás nem egyszerû, és kicsit sem fájdalom mentes esetedben. Bár csak egyszer kell kibírni. Ha már minden elõkészület megvolt, és már ott vagytok hogy akkor hajrá... Egy nagy lökéssel tolja be és maradjon bent, de ne mozogjon. Ha bent van, de mégsem jön össze aznap. utána már ehet próbálkozni bátran, finoman... Nem fog fájni:) Legalábbis annyira már nem... :)
akkor meg használjatok síkosítót, de szerintem meg nem tudsz ellazulni sem rendesen, hosszabb elõjáték...
A kérdező hozzászólása: hiába lazulok el, amikor bentebb tolja, automatikusan megfeszülnek az izmaim :S
Na ez az automatikusan megfeszülnek az izmaim marad el, ha kellö szinten vagy izgalmilag. Izgatni, izgatni!
1x kérd meg, hogy legyen erõszakosabb veled. Muszáj lesz. 20 próba azért 20 próba... Lépjen egy nagyobbat. Doki szerint minden rendben nálad?
Ne kérd meg, hogy legyen erõszakosabb Veled, mert minél inkább fáj, annál jobban rágörcsölsz majd a dologra - ez fejben is dõl el, de sokat számít(ana), hogy sok elõjáték legyen - és az is, hogy ne arra menjetek rá, h "na most ma szex _lesz_", hanem csak simán tágítson Téged egy kicsit.
Én ugyanígy voltam barátommal, és csak néhány napja sikerült az elsõ, pedig már egy éve együtt vagyunk. De mindenhogyan igyekezett gondolni rám, tágított, sikosítót nagyobb mennyiségben, és óvatosan nagyon pici lökésekkel jutottunk egyrõl a kettõre. :) próbáljátok ki, hátha sikerül :)
Nekem is ugyanígy nagyon fájt, de hogy egyszer sikerüljön muszáj kibírni a fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: vastag pénisze van, de nem tehetek ellene semmit hogy kisebb legyen...magamnak is fáj ha tágítom :S
A kérdező hozzászólása: nemsokára leszek 17, és igen, a középsõ lyukba teszi be :)
Ha nagyon nem megy a dolog, azért gondolhatsz dokira is!
biztos, hogy a középsõ lyukba teszi be?
szeerintem magadnak is tágíthatnád, próbáld meg elõször 1 ujjal aztán 2 vel. Az is lehet, hogy a barátodnak nagyon vastag a pénisze, azért nem tud behetolni.
na de hany eves is vagy?!
en eggyertelmuen tagitanam magam valamivel mikozben nincs mellettem. vagyis masztiznek valami vekonyabbal mint az o penisze. kell segitsen.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm elsõ :)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: már vagy húszszor próbálkoztunk :/ Másodiknak: mindig próbálok ellazulni, van úgy hogy teljesen ellazultam, de ugyanúgy fáj....nagyon szomorú vagyok emiatt, hogy majdnem 2 naponta próbálgatjuk, hónapok teltek már el :S
Hiába vagy felizgulva, ha nem tudod elengedni magad, ha feszült vagy és lehet ezen idegeskedsz, hogy "jaj, csak sikerüljön".... valószínûleg ez az oka, hogy nem tud beléd hatolni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megpróbálunk mostmár minden tõlünk telhetõt :)

Miért nem vagyok elég nedves? Ha párommal vagyok egy idő után nem nedvesedek be. Ez mitől van? Ugyanúgy kívánom pedig.

Síkosítóval problémák vannak ez nem jöhet szóba. Természetes úton hogy szabályozhatom ? Pl. igyak sokat vagy.... nem tudom

Legjobb válasz: kevesebbet törödj azzal, hogy tökéletes legyen az együttlét... ha nem ezen stresszelsz végig hanem elengeded magad akkor nedvesebb leszel :)

kevesebbet törödj azzal, hogy tökéletes legyen az együttlét... ha nem ezen stresszelsz végig hanem elengeded magad akkor nedvesebb leszel :)
Nyaljon ki
Kissé alpárin hangzik, de hát ez van:)
nekünk is voltak ezzel gondjaink, aztán meg oldódott, úgy hogy már több izgatást is ki próbáltunk, mind be vált, csak a változatosság kedvéért néha így, néha úgy:ki nyalni, meg újjazni, szerszámommal csikló izgatni, mellszexelni(igen, attól is be indul)franciázni szoktunk, behatolás után már nincs gond.
és ha a zuhany alatt csinálnátok?

Miért nem leszek (elég) nedves?

A barátom felizgat, megvan az el?játék de nem leszek valamiért nedves, vagy csak nagyon minimálisan. Egyszer?en érzem, hogy fel vagyok izgulva, és nagyon kívánom a szexet vele, de valamiért a testem ezt nem mutatja ki, ergo nem leszek nedves. És nem értem, hogy miért van ez? Mit?l lehet ez? Csak értelmes válaszokat szeretnék, köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, ne görcsölj rá ! Egyszerûen Te nem vagy olyan elázós, na bumm akkor meg mi van! Nem etalon a pornó és a sok hülye liba!

Nincs semmi baj, ne görcsölj rá ! Egyszerûen Te nem vagy olyan elázós, na bumm akkor meg mi van! Nem etalon a pornó és a sok hülye liba!
minden no mas, erre talaltak ki a sikositot, ne gorcsolj erre ra, felesleges. izgasson kezzel a parod ugy, hogy kozben szetkeni a sikositot es mehet is a menet.
Ez természetes, vannak ilyen lányok, nekem is volt dolgom csomó hasonlóval. Olyankor barátod szépen köp egyet, vagy sikosító és elvan intézve :D
Az elõttem szóló véleménye teljesen helyénvaló. Nekem is ilyen a barátnõm, és ez sosem okozott gondot. Kicsi nyálazás és minden okés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megkönnyebbültem, már azt hittem, hogy velem van valami baj :)
Próbáld ki a zuhany alatt, vagy kint amikor esik az esõ... Tuti nedves leszel... ;)

Miért nem kakil a cicám pedig nedves vattával masszírozom a popsiját és a hasát is?

Tegnap hozták az anyja nem foglalkozott vele. Még nagyon kicsi a szeme is nemrég nyíllhatott ki mert picit duzzadt volt tegnap a szeme. Ma már tejótló tápszerrel etettük, de a 2 nap alatt még nem kakált és picit aggaszt.valami megoldást ha tudna valaki sokat segítene. el?re is köszi^^

Legjobb válasz: Ez egy kicsit beteges h a cica seggét vattával maszírozod. Fog az majd kakálni ne aggódj. Még szokatlan neki a hely.

Ez egy kicsit beteges h a cica seggét vattával maszírozod. Fog az majd kakálni ne aggódj. Még szokatlan neki a hely.
Igen a kismacska nem tud magától kakilni óvatosan maszírozni kell azthiszem a végbelét.
Igen a végbelét kell maszírozni óvatosan. Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy ne okoskodjon!
Kedves elsõ válaszoló! Ha nem értesz a kölykökhöz, legalább ne tájékoztatsd félre a kérdezõt. Egyáltalán nem beteges dolog, amit írt, ugyanis a kölykök nem tudnak maguktól üríteni, az anyjuk segítségére szorulnak ebben is (mindaddig, amíg szilárd táplálékot nem kezdenek el fogyasztani, ezzel kb. egy idõben elkezdenek maguktól kakilni, pisilni). Az anyaállat az, aki nyalogatja a kicsik hasát, végbélnyílását, ezzel segíti az emésztést és az ürítést, bármennyire is nem gusztusos ez nekünk, embereknek. Ha a kérdezõ ezt nem teszi meg, bizony a kiscica elpusztulhat. A kérdezõ helyesen járt el! Kedves kérdezõ! Szerintem konzultálj állatorvossal, a legbiztosabb tanácsot õ fogja adni.
az elsõ válaszadó nem is tud semmit. a hasát masszirozd és ki fog jönni. nekem is kiscicám van 8hetes, két napja van itt, tegnap éjszaka kakilt elsõnek. massziroztam a hasikáját, plusz megvacsorázott.
A mi macskánk se ment kakilni az elsõ két napban, valószinüleg meg volt ilyedve.
A kérdező hozzászólása: azóta már hálistennek orvosolódott a probléma:D köszi a válaszokat:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!