Találatok a következő kifejezésre: Miért nem néhány napja a (12 db)

Miért nem eszik már néhány napja a gekkóm?

Hiába adunk neki tücsköt, nem eszi meg ?ket. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Látom, hogy régi a kérdés, de szerintem ne aggódj az én gekkóm van hogy egy hónapig nem eszik semmit. (Leopárdgekkó, 6 éve van meg...) Majd eszik, ha éhes lesz :)

Szia! Látom, hogy régi a kérdés, de szerintem ne aggódj az én gekkóm van hogy egy hónapig nem eszik semmit. (Leopárdgekkó, 6 éve van meg...) Majd eszik, ha éhes lesz :)
lehet kimurdelt... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató választ, de he nem vetted volna észre, már nem újkeletû a kérdésem, szóval azóta már minden rendben!

Néhány napja a hasamat bekentem solutio antisudorica-val és piros lett, azóta nem tűnt el. Miért nem? :S

nem az egészet ,hanem 1 csíkot, ahol ha ülök "összenyomódik" a hasam.

Legjobb válasz: Az antisudorica hónalj- és lábizzadásra való. A hadadon a bõr érzé Ha érzékenyebb, arra nem kellett volna használni. Vegyél babahintõport és azzal kezeld. Ha nagyon izzadsz, naponta többször öblítsd le, töröld szárazra és tegyél rá kevés hintõport. Macerás, de nem ajánlom hogy mindenféle irritáló vegyi készítményt tegyél rá.

Az antisudorica hónalj- és lábizzadásra való. A hadadon a bõr érzé Ha érzékenyebb, arra nem kellett volna használni. Vegyél babahintõport és azzal kezeld. Ha nagyon izzadsz, naponta többször öblítsd le, töröld szárazra és tegyél rá kevés hintõport. Macerás, de nem ajánlom hogy mindenféle irritáló vegyi készítményt tegyél rá.
Bocs, tele lett hibával: a hasadon a bõr érzékenyebb

Miért nem kell néhány napja a babámnak a bal cicim?

Jöv? héten 4 hónapos lesz, eddig minden gond nélkül szopott mindkét oldalról azonban a napokban nem kell neki a bal cicim. Ha odateszem megfeszíti magát és nem is akarja bekapni, vagy ha bekapja akkor el is engedi és tiltakozóan sír. Pedig van benne tej. A jobb oldallal nincs gond. Bölcs?tartásban szoptatok mert fekve sose tudott szopizni a babám. Csak szopik, üveg nincs.

Legjobb válasz: Nálam is ez a helyzet, bár az én babám szerencsére elfogdja a puhább cicit is. Valõszínû, hozzászokott a cici a tejtermeléshez és ezért puhább. Attól még tej van benne bõven. Majd megszokja és enni fog rendesen.

Nálam is ez a helyzet, bár az én babám szerencsére elfogdja a puhább cicit is. Valõszínû, hozzászokott a cici a tejtermeléshez és ezért puhább. Attól még tej van benne bõven. Majd megszokja és enni fog rendesen.
Nálam is ez van, már több, mint 2 hete.És nem tudom, mit csináljak, mert nagyon tiltakozik.
sziasztok nálunk a jobb nem kellett.a következõt csináltam-én fekve szoptatok.éjjel amikor marha éhes volt-kináltam a "rosszabbik"cicit-ill .ill rájöttem, h a tartással van a gond-én voltam talán ügyetlenebb, nem esett kézre-de fekve-kicsit kifordulva a másik cicit adtam-muszály ebbõl is szopizni, mert bedurran, nekem be is csomósodott az elején.és fejtem is a másikat-nehogy elapadjon. kitartás!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit jobban érzi a lelkem magát hogy nem egyedi a probléma. Hihetetlen de már a másik se kellett neki a szokásos pózban. Fekve katasztrofális volt, hónaljtartásban bal oldalról sikerült, de a nap többi szopiját ringatva bölcsõtartásban sétálva-dajkálva sikerült kivitelezni, akkor mikor már jó sokat szopizott, lecsendesedett, le is tudtam ülni aztán már nem tiltakozott.Olyasmi ez mint a szopisztrájk, remélem hamar átvészeljük.
szia én az utolsó vagyok.szóval el fog múlni, hidd el, ha nagyon éhes lesz , enni fog.nem tudom mekkora a baba-és milyen idõközönként eteted-de volt, h nem volt éhes a fiam, azért tiltakozott ennyire.éheztesd ki-és addig fejd le!

Tekken tag tournament 2 xbox 360-ra Néhány napja megvettem a játékot és nem enged be az online modba de nem tudom miért? Aki tud légyszives válaszoljon hogy lehet belépni?

Legjobb válasz: GOLD elõfizetés kell hozzá vagy esetleg online pass. De biztos kiír valami hibát. Miért nem keresel rá a hibaüzenetre?

GOLD elõfizetés kell hozzá vagy esetleg online pass. De biztos kiír valami hibát. Miért nem keresel rá a hibaüzenetre?
A kérdező hozzászólása: De nem ir ki semmit mindenbe be tudok menni csak abba nem, nem is tudok rámenni mert átugorja az online modod
A kérdező hozzászólása: Gold tagságom pedig van

Miért csinálják úgy néhányan hogy a 21 nap után nem hagynak ki 7 napot, hanem újra elkezdik szedni a 21 tablettát?

Nem káros ez a szervezetre? Milyen gyakran lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Azért, mert akkor nincs menstruáció. Nem egészséges hosszú távon, de egy évbe egyszer-kétszer meg lehet tenni. Nagyon jól jöhet például nyaraláskor, esküvõnél, vizsgánál,stb. Egyszerûen folytatod tovább, és nem fog megjönni. A gyógyszer betegtájékoztatójába is bele van írva.

Azért, mert akkor nincs menstruáció. Nem egészséges hosszú távon, de egy évbe egyszer-kétszer meg lehet tenni. Nagyon jól jöhet például nyaraláskor, esküvõnél, vizsgánál, stb. Egyszerûen folytatod tovább, és nem fog megjönni. A gyógyszer betegtájékoztatójába is bele van írva.
Elõzõ vagyok. Dehogynem véd. Csak tönkreteszed a hormonháztartásodat. Nem szabad folyamatosan. Egy évben egyszer, max kétszer. Így oké?
Van ám erre más megoldás is :D Tegyél fel egy tampont, és nyugodtan strandolhatsz. Emiatt nem érdemes tovább szedni, csak ha tényleg egy igazi romantikus 1hetes nyaralás ami alatt pont megjönne, erre készültél egész évben és még a pasiddal sem tudnál szeretkezni emiatt. Na akkor szedd tovább. Egy hétvégi pancsi miatt ne.
Mert felelõtlenek és nem képesek ésszel felérni, hogy a fogamzásgátló tabletta nem cukorka.
A kérdező hozzászólása: Értem. Ma venném be az elsõ leél utolsó szemét, de hétvégén mennénk fürdeni. És hallottam errõl a "módszerrõl" de nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet-e. Akkor nem baj ha most az egyszer kihagyom ezt a 7 napot. :)
A kérdező hozzászólása: Tehát ha én ezt csinálom akkor nem fog védeni a tabletta?!
A gyogyi tovább szedése pecsételéssel járhat, szal uúgy szívsz, mintha rendesen megjönne... Magyarán semmi értelme az egésznek.
A kérdező hozzászólása: Pénteken kellene visszamennem nõgyógyászhoz vizsgálatra (így kaptam idõpontot). Ezért is gondoltam, hogy megteszem. De ha nem ajánljátok akkor inkább kérek másik idõpontot.
Én 5 éve szedem és eddig minden évben nyaraláskor "eljátszottam" ezt és nekem semmi bajom nem volt, nem pecsételtem, meg semmi!Szóval én ajánlom nyugodtan, mert nem biztos, hogy pecsételni fogsz! És tamponnal vízbe menni, hát... Ha már van ez a lehetõség akkor használd ki és ne hagyd tönkremenni a hétvégét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Az MTA:San Andreas programban ha csinálok egy mapot, akkor az néhány nap múlva nem nyitható meg. Miért? Mi a megoldás?

Amikor csinálok rajta valamit, elmentem tegyük fel "ASD" néven, minden oké. Meg is tudom nyitni napokig, de pár nap múlva amikor megnyitnám, tákattintok kétszer, open, és semmi nem változik. Nem ír ki semmit, nem nyitja meg. Nem szeretném hogy elvesszen a munkám, segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem terheli valami. Nekem is volt ilyen. Töröld ki amit a szerókról letöltött pár scriptet, talán jó lesz..

Szerintem terheli valami. Nekem is volt ilyen. Töröld ki amit a szerókról letöltött pár scriptet, talán jó lesz..
Nekem többször is volt ilyen. Ez valami bug. Ilyenkor én újra telepitem a map editort. amúgy vigyáz mert nekem többször is törölte a "munkám" . Ajánlot gyakran biztonsági mentést csinálni. Ha kell tölem segitség akkor irj privátot.

Miért lett ilyen a fiam? 8 hónapos. Eddig nyugodt baba volt, de néhány napja ha nem úgy történik valami akkor hatalmas ordításba kezd.

Ha letesszük a habtapijára, vagy ha csak arrébb tesszük, neadjisten valami miatt kivesszük a játékot a kezéb?l, rögtön ordításba kezd. De annyira, hogy zeng a ház. Általában amilyen hirtelen jön olyan gyorsan el is megy a sírás. Akkor is ezt csinálja, ha én vagy a párom elmegyünk el?tte. Amikor rájön hogy nem hozzá mentünk megint csak ordít. Én próbálok vele nagyon türelmes lenni. de néha nehéz amikor 5 percenként bömböl valamiért. Most mitév? legyek? Elkapatni sem akarom, de sírni hagyni sem szeretném. Van arany középút?

Legjobb válasz: Hát ilyenkor már kezdõdik ez a korszak. :) Én sajnos nem tudom másképp megoldani, ha tudom, hogy hiszti, hogy hagyom sírni. Ha csitítgatom, annál rosszabb. Ha tudom, hogy nincs egyéb baja, akkor muszáj kicsit nevelni. Én nem szeretném, hogy késõbb az utcán földre vesse magát, ha nem úgy van valami, ahogyan szeretné. :) 14 hós kislány anyukája.

Hát ilyenkor már kezdõdik ez a korszak. :) Én sajnos nem tudom másképp megoldani, ha tudom, hogy hiszti, hogy hagyom sírni. Ha csitítgatom, annál rosszabb. Ha tudom, hogy nincs egyéb baja, akkor muszáj kicsit nevelni. Én nem szeretném, hogy késõbb az utcán földre vesse magát, ha nem úgy van valami, ahogyan szeretné. :) 14 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a kérdésbõl: ha nem úgy történik valami ahogy szeretné
Bizony kisfiad kezd ráébredni, hogy van saját akarata. És feszegeti a határokat. Légy következetes, de azért ne katonáskodj.

A youtube-on hogy sikerül néhány magyarnak teljes filmek felrakni? pl. a Delfin Napja. Nekem miért nem sikerül? *. *

Legjobb válasz: Ha ellenõrizteted a fiókodat,(telefonszám megadásával) akkor te is tudsz 15 percnél hosszabb videót feltölteni. Bár azt én se értem,hogy a szerzõi jogokat hogy nem sértik meg,ha egész estés mozifilmeket raknak fel

Ha ellenõrizteted a fiókodat, (telefonszám megadásával) akkor te is tudsz 15 percnél hosszabb videót feltölteni. Bár azt én se értem, hogy a szerzõi jogokat hogy nem sértik meg, ha egész estés mozifilmeket raknak fel

Miért van, hogy a magyar benzinárak néhány napon belül követik az olaj világpiaci árának emelkedését ugyanakkor a csökkenését csak hetek múlva (hacsak addigra újra nem emelkedik, mert akkor egyáltalán nem)?

Legjobb válasz: Mert a MOLnál sem hülyék dolgoznak. Ha emelkedik akkor azt azonnal emelik, különben ugye minden literen buknának. Ha csökken és azt csak egy hét múlva csökkentik akkor egy hétig minden eladott liter benyán lenyelhetik az árcsökkenésbõl adódó különbséget extra profitként!

Mert a MOLnál sem hülyék dolgoznak. Ha emelkedik akkor azt azonnal emelik, különben ugye minden literen buknának. Ha csökken és azt csak egy hét múlva csökkentik akkor egy hétig minden eladott liter benyán lenyelhetik az árcsökkenésbõl adódó különbséget extra profitként!
Oligopolisztikus piacon ez racionális viselkedés. A legnagyobb szereplõ a MOL, a legtöbben tõlük veszik az olajat, benzint, emellett egy másik nagykereskedõ van még: az OMV. A MOL méreténél fogva képes meghatározni a magyar nagykerárakat, az OMV pedig követõ magatartást folytat. Innentõl kezdve logikus: ha emelkedik a világpiaci ár, akkor a nagykerár is emelkedik, de ha a vp. ár csökken, nagyobb nyereséggel adható el a benzin anélkül, hogy kockáztatna a MOL bármit is.

Ilyen még sosem történt velem. Miért van ez? Nem hozza be se a mozilla se az explorer sem az egyik honalpot, amelyet néhány napja még behozott. Msn-en megkrétem másokat, hogy nézzék meg, nekik behozza e, és másoknak behozza.

Konkrétan a www.naruto-kun.hu -ról van szó, és már próbálkoztam a vírusírtó szüneteltetésével is, de hiába.

Legjobb válasz: "a számítógép védelmében, ennek a web oldalnak a megjelenítését letiltotta. javaslat, lépjen ki és zárja be ezt a web oldalt"

"a számítógép védelmében, ennek a web oldalnak a megjelenítését letiltotta. javaslat, lépjen ki és zárja be ezt a web oldalt"
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy vírusos lenne az oldal, mindenesetre megpróbálom
Hibás Link!
Futtasd le sûrgõsen a vírus- és kémprogram irtókat.
Túl erõsre állítottad a Tûzfalat. http://safeweb.norton.com/report/show?url=http%3A%2F%2Fwww.n..
Nagyon erõs tûzfal (ESET Smart Security) mellett is símán és nagyon gyorsan betölti. Valami más van ott a gépeden takarítani kellene (pl. Lemezkarbantató lefuttatása, Ccleaner stb.).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!