Találatok a következő kifejezésre: Miért nem mikortól nem (20 db)

Rántott gombát ehet már a 20 honapos fiam? Vagy azt mikortol lehet? Már mindent eszik, csak valaki azt mondta, hogy gombát nem szabad. Miért? Vagy mikortol?

Legjobb válasz: Én még várnék a rántott gombával, gombapörkölttel és gombalevessel 2 éves korig, mert nagyon nehezen emészthetõ étel még a felnõtteknek is, nemhogy a piciknek. Ha valamilyen gombás kaját adsz, amiben van 1-2 szeletke, attól biztos nem lesz semmi baja (pl. milánói makaróni), azt megpróbálhatod már, de a töményebb, csak gombából álló kajákat még ne.

Én még várnék a rántott gombával, gombapörkölttel és gombalevessel 2 éves korig, mert nagyon nehezen emészthetõ étel még a felnõtteknek is, nemhogy a piciknek. Ha valamilyen gombás kaját adsz, amiben van 1-2 szeletke, attól biztos nem lesz semmi baja (pl. milánói makaróni), azt megpróbálhatod már, de a töményebb, csak gombából álló kajákat még ne.
gombát elvileg 2 éves kor után szabad adni neki, mert az egyik legnehezebben megemészthetõ étel.én adtam neki olyan 20-21 hónaposan a gombapörköltbõl 2 kis kockát, nagyon pukizott tõle.
úgy tudom 3 éves kortól szabad, mindenesetre ezt kéne legutoljára. a legnehezebben emészthetõ étel, nem tud még mit kezdeni vele egy 20 hónapos pocakja
Szerintem se, ha már gombát rántasz paníroz be neki egy-két karfiol darabot, az tuti.A gomba a legnehezebben emészthetõ étel.

Miért nem lehet a kisbabáknak tv-t nézni? Mikortól lehet? Miért?

Az én kislányom 3 hós, de folyton a tv felé fordulna, ha hagynám, nagyon érdekli. De mondta a barátn?m, hogy 1,5éves korukig nem ajánlott nekik a tv, mert károsíthatja a szemüket. :-( Tényleg? Ti hallotatok err?l vmit?

Legjobb válasz: Nem tudom, nálunk van bebe tv, a fiam hónapok óta imádja! Most 6hós és akkorákat tud röhögni rajta, hogy engem is elkap a röhögés. Én délelõtt is meg délután is be szoktam neki kapcsolni ezt az adót. Nem közelrõl nézi úgyhogy nem hiszem hogy baj lenne. (ráadásul LCD tv, tehát nem vibrál)

Nem tudom, nálunk van bebe tv, a fiam hónapok óta imádja! Most 6hós és akkorákat tud röhögni rajta, hogy engem is elkap a röhögés. Én délelõtt is meg délután is be szoktam neki kapcsolni ezt az adót. Nem közelrõl nézi úgyhogy nem hiszem hogy baj lenne. (ráadásul LCD tv, tehát nem vibrál)
A legjobb lenne, ha a családanyák leszoknának arról, hogy vasalás, fõzés stb közben megy a tévé. Lehet klasszikus zenét hallgatni meg a gyerekhez beszélni, az fejleszti. Nem kell minden tevékenységhez hogy a telefonos játék meg a mónikasó menjen a háttérben. Nem értem ezt a "háttérben megy a tévé" szokást.
Szia. Én errõl nem hallottam. A kisfiam is 3 hós, õ is álandóan a tv-t lesné. Reggel mikor felkel, reggelizik és szoktam engedni neki, hogy az ágyból nézze egy kicsit.
Nekünk felnöttekét is kàrositja, de az én babàm is nézi, 4 honapos... Hiàba elforditom a fejét, ö akkor is visszafordul. Persze 4 méteres tàvolsàg legalàbb van. Ahhoz hogy ne nézze, egésznap egy üres szobàban kellene lennem vele, de azt nem tehetem meg, hisz a nappaliban vagyok, ott vasalok, ott vannak a vendégek, itt ülök, a gyerek is itt van. A legjobb ha nem nézné, de ha 5 perceket elbobiskol a szineken, az szerintem nem a vilàg vége. HA Tudod azért ellözd meg!
Az enyém is nézi, már utána akartam nézni a neten, mert olyasmit hallottam, hogy gyorsan váltakozó képkockákat az agyuk másképp fogja fel, ez árthat az idegrendszerüknek, és epilepsziás rohamokat okozhat.Elég meredek, most utána is nézek, ha találok valamit majd linkelek!
Én is úgy tudom, hogy a pici agyuk máshogy reagál a villogó képekre.
az nem mindegy h mit néz mert ugye a kis agyuk nem tudja feldolgozni amit lát.. nálunk a minimax a gyerõ, de csak 1-2 mese, vagy a mezzo mert imádja a zenét
Bebe tv az megy nálunk is, nincsenek hirtelen képváltások, szerintem azt pont ilyen piciknek találták ki! Na jó néha megnézi a Barátok közt is : ) 5 hós
15:28-as vagyok. Semmit sem találtam errõl az epilepsziás dologról.Szerintem, félre értettem valamit, mikor errõl beszélgettem valakivel. Olyan orvosi nyilatkozatokat találtam, ahol, arról beszélnek, hogy a tartalma miatt káros, nem pedig a szemidegekre.Meg ha rászokik akkor túlsúlyos lesz.Meg erõszakos, meg gyilkos és még sorolhatnám. Hát, nem tudom.Nem szoktam csak pár percig hagyni hogy nézze, szerintem ezen nem is változtatok. Tehát a tartalom a lényeg.Akkor a Süsü, a Vuk, a Mézga család és társaik mehetnek dvd-én:)

Mikor és miért tiltották be ( mikortól nem lehet kapni és miért ) a következő képregényeket : X-akták, Spawn, Robotzsaru?

Legjobb válasz: Simán sztem a magyar képregény piac áldozatai lettek egy darabig kiadták magyarul majd megszüntek itthoni forgalmazásba..

Simán sztem a magyar képregény piac áldozatai lettek egy darabig kiadták magyarul majd megszüntek itthoni forgalmazásba..
Nem lett egyik se betiltva. A Robotzsarut a Kandi lapok adta ki idehaza és kint megvette a képregényt asszem a Marvel és gondolom drágultak a jogok, ez után már csak egy számot élt meg. Az X Aktákat talán a Szukits kiadó forgalmazta, õk lehúzták a rolót. A Spawn meg szerintem sosem fogyott eléggé, mert igényes kiadvány lévén elég magas volt az ára. Spawnból egyébként rengeteget adtak ki idehaza. Az ezredforduló környékén szûntek meg.
A Spawn linkje valami miatt nem mûködik, de akkor még egyszer belinkelem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Spawn_–_Az_ivadék


Miért nem lehet nekik jó minőségű bolti tejet/tehén tejet adni? Nem kötekedésből kérdezem hanem érdekel az oka.! És mikortól lehet nekik adni tejet?

Szeretnék 6 hónaposomnak tebegrizt csinálni, de mivel mindenhol azt olvasom hogy nem lehet tejet adni, igy nem tudok neki csinálni.

Legjobb válasz: Mert az egyéves kor elõtt adott tehéntej allergiát válthat ki, illetve nagyobb kockázata van az allergia kialakulásának. Bármilyen tej, bolti, házi, stb. Inkább szójatejbõl készítsd, vagy tápszerbõl.

Mert az egyéves kor elõtt adott tehéntej allergiát válthat ki, illetve nagyobb kockázata van az allergia kialakulásának. Bármilyen tej, bolti, házi, stb. Inkább szójatejbõl készítsd, vagy tápszerbõl.
Mármint nem én voltam tehén, hanem voltak :D
Második vagyok. Kedves 12:04! Örülj a szerencsédnek, hogy nem vagy allergiás. Engem 39 éve etetett anyukám tehéntejjel, azóta is nyögöm a következményeit. Nagyon egyetértek azzal a válaszadóval, aki azt írta, milyen sok allergiás van az országban. Jó lenne egy statisztika arról, hogy hányan voltak tehéntejjel táplálva. A sokat változott a világról meg csak annyit, hogy ha van lehetõségem a gyerekemnek biztonságosabb ételt adni, akkor megteszem, mert a mai világban megtehetem.
Azért tele van az ország allergiásokkal, csak körül kelll nézni
Én akkor is az utolsóval értek egyet, senki nem fogja nekem bebizonyítani ha egyszer véletlen allergiás lesz 10 év múlva hogy tehéntej az oka! Vannak ennék sokkal veszélyesebb dolgok, ami ellne tehetne az ember mégsem érdekli...
Egyébként azt mindenki elfelejti, hogy lehet csinálni tejbegrízt vagy tejberizst rizstejbõl is! Azt pedig nyugodtan adhatsz 6 hós babádnak is. Ugyanúgy kell elkészíteni, mintha normál tejbõl csinálnád, picit még édeskés is lesz, mivel a rizstej alapból kicsit édeskés. A vitába nem igazán kívánok belefolyni, nekem is az a véleményem, hogy jobb félni, mint megijedni. Én is felestejet kaptam anno 35 éve, és olyan vashiányos vérszegény vagyok, amit nem tudnak kikezelni. Hogy ettõl-e? Nem tudom, mindenesetre én nem adok még kisfiamnak tejet inni (másfél éves), inkább megveszem a vitaminnal dúsított tejital port. Persze rendes tejbõl készített tejbegrízt, tejberizst, tejjel felöntött fõzelékeket azért már kapott, de azokat is csak 1 éves kora után.
En adtam neki 6honaposan tejbegrizt.A te dontesed. A sok allergiarol pedig csak annyit hogy 100%ra nem lehet visszavezetni hogy mi volt a kivalto ok.
Én is vashiányos vérszegény vagyok, 4 hónaposan már simán feles tejet kaptam:-((((
Nem is 9 hónaposan szokott kiderülni az allergia, az ekcéma! Nyugtával dicsérd a napot!
Nem tudom, hogy miért nem lehet, de én is a testvéreim is HÁZI!!!! tehéntejen nõttünk fel. És mivel nekem sem volt tejem a kislányom is már egy ideje azt kap. Most 9 hónapos. szerencsére nem lett allergiás sem erre sem semmi másra. Vidékiek vagyunk szerencsére itt a házi tej az tényleg az és jó minõségû, jó helyrõl való, nem bolti ami tehenet se látott. Tápszerezni nem akartam valamit meg enni kellet és nem bántam meg hogy adtam neki. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni mit lát jónak és aszerint cselekedni...
ja , nézz meg egy bolti krémtúrót, gyümölcsjoghurtot, mi minden xar van benne.
A dobozos, poros kakik egészségesebbek, mint sok a boltban kapható alapanyag. Lesz még elég idõd kotyvaszatani :)
Semmi baj a tejpépekkel szerintem (sõt nagyon finomak, én imádom õket), de neki még bõven elég a gyümölcs, zöldség, veszel hozzá pl 7 gabonás pépet és belekevered. tejterméket is 8-9 hónaptól javasolt adni. Én csak 10 hós korában adtam tejpépet, akkor is felirattam HA-t (eü kártyáraegyrészt nem került pénzbe és kiadósabb is)
A kérdező hozzászólása: Hát köszike a válaszokat! Sajna anyatejbõl nem tudok neki csinálni, és szeretnék már "rendes" kajcsit adni neki, nem ezt a sok dobozos, poros kakit...!
Elsõ vagyok. És igen, csakhogy 20-30 évvel ezelõtt még nem voltam a tehenek se ennyire agyon vegyszerezve + a levegõ, a víz meg minden élemiszer. Sokkal több dologgal kell most egy szervezetnek megküzdenie, mint akkor.
Jó a kérdés! A régi idõkbe nem voltak tápszerek meg tejpépek és semmi bajuk nem lett az embereknek. A szüleink is tehéntejet vagy kecsketejet kaptak. Én a fiamnak tehéntejbõl csináltam tejbegrízt, persze elsõ pár alkalommal higítottam a tejet vízzel.
Ezelõtt 32 évvel anyunak nem volt teje, nem tudott engem szoptatni. Fél évesen ehettem a tejbõl készült tejbepapit, semmire nem vagyok allergiás. Azóta sokat változott a világ?! (Bocsi a kérdezõtõl, hogy nem adtam normális választ!)
Nem mondom, hogy 100%, hogy bajt csinálnál vele, hiszen nem mindenkinél vált ki kötelezõen allergiát a késõbbiekben. De nem tudhatod. Én kicsi koromtól tehéntejet kaptam, és hiába nem voltak akkor még antibiotikumokkal, miegyébbel tömve a tehenek, mégis kõkeményen allergiás lettem a tehéntejre. Barátnõm kislánya is kapta a bolti tejet, ekcéma és allergia lett belõle. Nem hiszem, hogy megéri. Ennyi idõsen még inkább vedd meg a tejpépet.
A 12:04-es" vagyok. Én sem adtam még fél éves gyerekemnek tejbegrízt, de egy évesen már kapott. Párom anyatejes volt, sok teje volt anyósnak, ennek ellenére tejcukor allergiás lett. Szerintem nem lehet az allergiások 100%át visszavezetni a tejre ok ként. Nekem ezt senki ne adja be, nem hiszem el. Tudok olyat, akinél az idegességtõl alakult ki allergia. Annyira figyelünk a tejre. És a zöldségekre, gyümölcsökre ki figyel? Tele vegyszerrel, hormonnal. Azt senki nem firtatja, hogy attól ki milyen allergiát kap....

Miert nem megy a skype? Mikortol fog menni?

facebookon is irjak ki,h nem megy senkinek.....van itt olyan aki tudja a valaszt?

Legjobb válasz: Már jó.

Már jó.
Igen, nállam sem ment.. Remélem, hogy hamarosan ismét fog..
Nekem megy a skype most is épp beszélek rajta...
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat, már nekem is megy(:

Cukor, só mikortól adható a baba ételéhez és addig miért nem?

Pl ha tejbegrízt készítenék neki, az elég fura cukor nélkül talán. Vagy ugye azt mondják, hogy már (8hós) kapjon a mi ételeinkb?l, de a férjemnek minden jó sósan kell. Ha megf?zök f?szerek, só nélkül és utólag ízesítem, az nem f? össze :(. Biztos túllihegem és béna vagyok, de nem tudom mivel és hogyan tenném a babának a legjobbat :(. Anyatejes egyébként.

Legjobb válasz: Ha fõzöm neki a répát, krumpli mindíg adok neki hozzá sót. Anyáink is adtak.5 hós

Ha fõzöm neki a répát, krumpli mindíg adok neki hozzá sót. Anyáink is adtak.5 hós
Tulajdonképpen az lenne az ideális, ha mi felnõttek sem sóznánk agyon az ételeinket... én sajnos már annyira hozzászoktam a rengeteg sóhoz, hogy anélkül már semmit sem találok finomnak, szóval megértem a problémádat :) Viszont ezért nem adok még a babámnak a mi fõztünkbõl egy éves koráig. Inkább csinálok neki külön, aztán késõbb is próbálom majd a miénket is minimális sóval fõzni, mert nem tesz jót sem az egészségének, sem az ízvilágának a kialakításának, hogy ha hozzászokik a sok sóhoz, cukorhoz... Nekem anyu sózott annó mindent (persze csak enyhén), de így is meglett az eredménye, egy kiló só nélkül csak a meggylevest vagyok képes megenni...
Tejbegrízt hogyan csinálod? Gondolom nem tejjel, ugye? Csak érdeklõdöm, mert nekem is hasonló korú a babám. Kicsi cukor, kicsi só mehet, én cukor ellenes vagyok, de egy picivel nem fogsz ártani, és nem fogod rászoktatni.
Ez csak mostanában divat, mert állítólag nem egsézséges.Nyugodtan adj neki sós, cukros ételeket, csak ne fûszerezd túl. A férjed pedig megsózhatja a készételt is jobban, ha akarja. Az enyémek már 8 hósan azt ették, amit mi, és mindegyik egészséges.
a férjed sózzon után, egy kis só kell a babának is....a tejbegríz meg ízlik a gyereknek cukor nélkül is hidd el, pláne, ha friss gyümölccsel kapja, a gyerekeknek nincs olyan igényük a cukor édességére, mint az elrontott felnõtteknek, ezért is szeretik pl a cukrozatlan teát ;)
Ártani nem ártasz és egy kicsit lehet ízesíteni, csak ne vidd túlzásba, mert azzal nagyon hozzászoktatod ezekhez az intenzív ízekhez. Ezzel pedig azt érnéd el, hogy - ahogy a férjed is - õ is csak "túlfûszerezve" szeretné az ételeket, ami azért nem tesz jót a gyomornak, fõleg a pici babáknál.
Kb.1 éves kortól ajánlott a só és cukor, na meg a fûszerek általában.Minden baba más, és más.Igy minden babának a belsõ szervei is egyénenként fejlettek.Hogy a vese mûködését ne terheljük azért kell kerülni a fûszereket.Persze , mint minden másnál, az izesitésnél sem aranyszabály az 1 év.Ha valaki kicsit fûszeresebben fõz 9 hónapos babájának, attól még nem biztos, hogy ártani fog.Az biztos, hogy itt is a fokozatosságra kell törekedni.És persze hogy fini legyen a kicsinek.

Miért nem lehet itatni a pici babákat? Mikortól lehet vizet, teát adni nekik?

3 hós a kisfiam, mikor adhatok neki forralt vizet? Tápszeres már sajnos, nagyon minimális tejet tudok neki lefejni naponta.

Legjobb válasz: lehet itatni! nyugodtan adj neki forralt-lehûtött vizet, vagy babavizet vagy babateát..én személy szerint nem vagyok híve a babateának, de sokan azzal itatják babájukat.

lehet itatni! nyugodtan adj neki forralt-lehûtött vizet, vagy babavizet vagy babateát..én személy szerint nem vagyok híve a babateának, de sokan azzal itatják babájukat.
Pár hetesen csak egy-egy kortyot adtam neki, pl ha felébredt. De kaja elõtt nem. Az étvágyával szerencsére nincs gond. Azóta napont 1.5-2 dl is elfogy. Most 8 és fél hós!
20.54 es vagyok. Édes kömény teát adok neki, patikában veszem, herbáriás!
Az én babám már 2 hónapos korától kap vizet, adj neki nyugodtan. Babateát is kaphat már, de granulátumosat ne adj neki, mert az tiszta cukor.
Én amióta hazahoztuk a kórházból azóta adok neki forralt vizet. teát, meg nem tudom kb. másfél hónapos kora óta. Na jó nem literekre kell gondolni, csak egy két kortyot az elején.De a teát is csak cukonélkül, és nagyon gyengére csinálom. Imádja.
A kérdező hozzászólása: Nem veszi el az étvágyát? Nem telíti meg a pici gyomrát? Ugyanannyit tud majd enni? Tudom, írtad, hogy nem literszámra itatad.
A kérdező hozzászólása: Akkor éjjel adhatod neki, ha felébred? Olyan keveset szokott enni, talán szomjas csak.
Én úgy tudom, hogy csak az anyatejes babáknak nem kellene plusz folyadékot adni, mert az anyatej védõréteget képez a bélfalon, és más folyadék azt lemossa.
Ki mondta, hogy nem lehet? Elvileg nem kell nekik, csak mikor megkezded a hozzátáplálást, de lehet adni. Nagylányom nyári volt, neki adtam forralt vizet az elsõ naptól. Kislányom március 4.-ei, neki is fogok már amint megjön a meleg vizet adni. Teát semmiképp, igyon csak vizet!!
Kisfiam nyári baba volt, tápszeres, és babavizet kapott az elejétõl fogva.Nyugodtan adhatsz neki!Jó babázást!
folyami hal(édesvizi) 6 hótól Tengeri(sós vizi) 12 hótól adható
Kosz, hogy leirtad akkor azert irja egyikhelyen igy a masikon ugy mert en is csodalkoztam.

Mikortól adhatok 5, 5 hós babámnak olyan gyümit, amiben van keksz, gabona? És tejpépet? Délutánra szeretnék adni, de a dokinő nem hajlandó kiirni, hogy miért nem tudom. Azt már 4 hós korától ehetné, nem? Tudtok ajánlani valamilyet, ebben van HA-s?

Legjobb válasz: Tejpépben van HA-s/milupa/,de ezt is a doktornõnek kell kiirni.A sima tejpépet bárhol megtudod venni/Tesco,dm,rossmann,stb./Az én kislányom is 5,5 hós és már 4 hónapos kora óta eszik tejpépet simát.Tápszerbõl meg HA-st eszünk mi is.Semmi baja nincs tõle! Szinte mindegyiket megeszi:Milupa vaniliás vagy banános.Dm-es tejpép gyümölcsös stb.Én is délután adom neki! Kekszet és gabonát én sem tudom.Én még csak gyümölcsöt és tejpépet adok.

Tejpépben van HA-s/milupa/, de ezt is a doktornõnek kell kiirni.A sima tejpépet bárhol megtudod venni/Tesco, dm, rossmann, stb./Az én kislányom is 5, 5 hós és már 4 hónapos kora óta eszik tejpépet simát.Tápszerbõl meg HA-st eszünk mi is.Semmi baja nincs tõle! Szinte mindegyiket megeszi:Milupa vaniliás vagy banános.Dm-es tejpép gyümölcsös stb.Én is délután adom neki! Kekszet és gabonát én sem tudom.Én még csak gyümölcsöt és tejpépet adok.
HA-a tejpépet valóban csak a doki írhat fel. viszont tudsz venni olyan tejpépet akárhol, ami prebiotikus. ez azért jó, mert nagyjából hasonló összetételû, mint a HA-s pépek. Ha kicsit is érzékenyebb kajákra tápszerváltásokra, akármire a babád, akkor elõször csak ilyet adj neki! Vannak 4 hós kortól adhatók. pl a hippnek van ilyen prebiotikus tejpépje, õszi-sárgabarack ízben, és van natúrban is. ahhoz keverhetsz mondjuk gyümölcsöt neki, és biztos hogy nagyon fog ízleni. kekszes dolgokat 6 hós kortól ajánlják. olyankor is elõször babakekszet, babapiskótát tegyél a gyümijébe. Én szoktam venni a fiamnak hippes bébikaját: õszibarack teljes kiörlésû gabonával meg van alma-szõlõ, abba bele tudna fulladni, annyira szereti. Azt hiszem 5 hós kortól ajánlott, én kb azóta adom is neki!
A Milupa HA tejpépet lehet kapni recept nélkül is.Azt nem tudom hogy árban olcsóbb e ha felírják azt kérdezd meg.Mi a Sinlac-ot esszük reggelire.Azt viszont tudom olcsóbb ha felírják.Egyébként recept nélkül 2900 ft körül van.Mi is 5 és fél hónaposak vagyunk bár neki a doktornõ azért nem ajánlotta mert 9 kg de a tápszert már nem szívesen eszi meg ezért kénytelen vagyok neki azt adni.
A kérdező hozzászólása: A mi manónk (kisfiú) 7kg, és nem értem. miért nem akar tejpépet irni neki. Azt mondja, ne terheljük a kis hasát. Õ is tápszeres, és nem mindig akarja már enni. A gyümit imádja, most kóstolja a fõzelékeket. Lehet akkor veszek neki tejpépet, baja nem lehet. Köszönöm a válaszokat.
Szerintem probáld meg a Sinlacot mert az speciális gyógyászati célra szánt allergén szegény pép.A mi doktornénink csak ezt javasolja és fel is írja.Az utolsó voltam.

18hetesen sztetoszkóppal én miért nem hallom a babót? A védőnő is ezzel hallgatja meg? S mikortol?

alacsony vok,se vékony se kövér,de "has-szalonnám" mindig is volt,s mostis van :-))

Legjobb válasz: Szia! Én 26 hetes vagyok, s nem hallom sztetoszkóppal, bár nekem még a védõnõ sem hallgatta meg azzal. Szóval nyugi :)

Szia! Én 26 hetes vagyok, s nem hallom sztetoszkóppal, bár nekem még a védõnõ sem hallgatta meg azzal. Szóval nyugi :)
Kétféle szteto van. Amelyikkel a szívhang hallgatható annak van a közepében egy kis dugószerû. Ha olyanodvan, akkormég az is lehet, hogy rossz helyre teszed, mert nem hallhatod mindenhol, csak 1-2 pontban. Az is lehet , hogy megtört a készülék, azt pedig úgy tudod leellenõrizni, hogy a párod fejtetejére rakod, és ekkor hallanod kell az õ agyi áramlását, ha ez megvan, akkor mûködik a készüléked. Üdv.
Második vagyok. Még annyit, hogy a baba kb 300 gramm ilyenkor, tehát elég kicsi, lehet a magzatvíz felfogja az áramlást, de nem a te úszógumid. Úgy kellene próbálni, hogy hanyattfekszel, nem begörnyedve, mert akkor a bébi a gerinc felé húzódik.
Ennyi idõsen a házi orvosom és az aszisztens nõ mindig az én kicsimet hallgatják.Én ápolónõ vagyok, nem idegen a sztetoszkop és mégsem szoktam hallani semmit.A párom szabad füllel ha odateszi a hasamhoz, mindig azt hallja, mintha valaki vizben mozogna.Szereti hallgatni.
A kérdező hozzászólása: köszike csajok!!!!!!megnyugodtam mostmár télleg!!!!!! amugy egy rossz pumpás-vérnyomásmrõhöz valo sztetoszkoppal próbálkoztam......
Nem tudom azzal lehet e nekem van szívhanghallgatóm és azzal hallom a 15. héttõl.De nekünk még egészen lent van kb középen az ágyék fölött pár miliméterrel.Ott próbálkozz de ha nem hallod se stresszelj mert nem nagyon szeretik ha egrecíroztatják õket az én picurom is elfordul csak pár pillantra engedi hogy meghallgassam.18 heteske
Szia! Nekem is olyan pumpás vérnyomásmérõhöz való sztetoszkópom van ezzel nem lehet hallani és a védõnõ sem ezzel fogja meghallgatni.Sokáig próbálkoztam én is de most 31 hetesen is sikertelenül. Igaza van a párodnak ne stresszeld magad ez miatt! Fõleg ha érzed a picur mozgását akkor nem lehet baj. De lassan itt a karácsony ha nagyon aggódsz akár felkerülhetne az ajándék listádra hátha valaki meglep vele :-) Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!