Találatok a következő kifejezésre: Miért nem menstruáció alatt használni a (2 db)

Miért nem szabad menstruáció alatt használni a kaneszten kombit? Vagy csak a hüvelytablettát nem szabad és a krémet igen?

Ma este kezdeném el használni, de lehet, hogy megfog jönni. de a gombásodást ki akarom "irtani" mert belebolondulok, most mit tegyek??

Legjobb válasz: A krémet használd nyugodtan, de akkor jobb, ha tampont használsz. A hüvelykúpot azért nem célszerû használni, mert egyszerûen kifolyik, mielõtt a hatását kifejtené. De ne aggódj, így is javulni fog a helyzet, mert a menstruáció egyben egy öntisztító folyamat is. Kívülrõl meg kenegesd szorgalmasan, akkor hamar meggyógyulsz. Egyébként én is voltam már hasonló helyzetben, csak sajnos hagytam odáig fajulni a dolgokat, hogy már ülni sem tudtam, szóval meg tudlak érteni, kitartás, hamarosan jobb lesz!

A krémet használd nyugodtan, de akkor jobb, ha tampont használsz. A hüvelykúpot azért nem célszerû használni, mert egyszerûen kifolyik, mielõtt a hatását kifejtené. De ne aggódj, így is javulni fog a helyzet, mert a menstruáció egyben egy öntisztító folyamat is. Kívülrõl meg kenegesd szorgalmasan, akkor hamar meggyógyulsz. Egyébként én is voltam már hasonló helyzetben, csak sajnos hagytam odáig fajulni a dolgokat, hogy már ülni sem tudtam, szóval meg tudlak érteni, kitartás, hamarosan jobb lesz!

Miért nem lehet használni a Canesten hüvelytablettát menstruáció ideje alatt?

Most olvasom a tájékoztatón, hogy a menstruáció els? napjáig be kell fejezni a kezelést. Viszont én most kezdeném el, de ma megjött a menzeszem. Lehet valami bajom, ha mégis használom 3 napon keresztül?

Legjobb válasz: Ez elsö elég hülyeséget irt, nem az a baj, hogy nem tud a vér kijönni (miért ne tudna, nem egy "dugó" a tabletta), hanem éppen ellenkezöleg: a tabletta is kijön, miután feloldódott, és nem tudja a hatását kifejteni.

Ez elsö elég hülyeséget irt, nem az a baj, hogy nem tud a vér kijönni (miért ne tudna, nem egy "dugó" a tabletta), hanem éppen ellenkezöleg: a tabletta is kijön, miután feloldódott, és nem tudja a hatását kifejteni.
Elég egyértelmû: nem tud távozni, aminek távoznia kell! Természetes úton, minden akadály nélkül. Inkább, ha egy mód van rá, várd meg a végét!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Az az igazság, hogy lombikra készülök, és a mensit is gyógyszerrel hozták meg. Alig vártam, hogy megjöjjön, de most meg itt ez a fertõzés.... Nem tudom, mit csináljak! És minek kellene "távoznia", ami így nem tud?
szerintem meg azért, mert menzeszkor nyitott a méhszáj, és nembiztos h felkéne mennie a gyógyszer hatóanyagainak a méhedig...
A második és harmadiknak is igaza van. Egyrészt azért, mert a gyógyszer kb amint berakod ki is folyik belõled, így kb semmi hatása nem lesz, de annyi pont lesz, ami komolyabb bajt is okozhat odabent.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De a krémet azt használhatom, ugye? Vagy így nem ér semmit a tabletta nélkül? Nagyon ideges vagyok, sosem volt még ilyen bajom, és pont most, amikor a legjobban nem kéne...
akkor is gáz ha az utolsó nap kezdtem el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!