Találatok a következő kifejezésre: Miért nem menstruáció (208 db)

Vajon miért nem jön meg a menstruációm?

Napok óta puffadok, késszúrás szer? fájások a méhemnél,

Legjobb válasz: Nekem decemberben késett. Két napig ittam naponta kétszer két deci rozmaring teát, és az meghozta. A népi gyógyászatban a rozmaringteát a menstruáció "meghozatalára" illetve természetes magzatelhajtóként használták, mivel alhasi vérbõséget okoz! Tényleg elõre lehet hozni a menzeszt, és a késõ menstruációt is meghozza!

Nekem decemberben késett. Két napig ittam naponta kétszer két deci rozmaring teát, és az meghozta. A népi gyógyászatban a rozmaringteát a menstruáció "meghozatalára" illetve természetes magzatelhajtóként használták, mivel alhasi vérbõséget okoz! Tényleg elõre lehet hozni a menzeszt, és a késõ menstruációt is meghozza!
Nekem a 35. napra jött meg decemberben de én is kínlódtam 2 hétig, mindig azt hittem megjön de nem , nagyon fájt az alhasam de aztán megjött.
én még csak annyit tudok hozzátenni, hogy velem is ez volt, most karácsony táján, hogy késett 1 hetet, plusz görcsöltem, de nem jött a mikulás:D Csak 1 héttel késõbb, addig hiába vártam. Szóval ha bizti h nem vagy terhes, akkor türelem és nyugalom. A rozmaring teát én még csak tervezem kipróbálni, viszont az tudom tapasztalatból, hogy a cickafarkfû szépen rendezi a menzit
elsõ vagyok Még annyit a rozmaringteáról, hogy két kávéskanálnyi rozmaringot forrázz le két deci vízzel, takard le, és hagyd 10 percig állni. Majd mézzel ízesítsd. Ez után amekkora kortyokban tudod küldd le. Vigyázz, igyekszik majd visszaköszönni! De tényleg hatásos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! rozmaringteát hol kapok?? gyógyszertárban?

A Terhességet miért az utolsó menstruáció első napjától számítják? Miért nem attól a perctől kezdve amikor valószínüleg a baba megfogant?

Legjobb válasz: Mert a menstruáció elsõ napja mindig biztos, míg a fogantatás idõpontja közel sem!

Mert a menstruáció elsõ napja mindig biztos, míg a fogantatás idõpontja közel sem!
Mert a fogantatás napja VALÓSZÍNÛ a mensi elsõ napja meg BIZTOS.
gondolom ez igy van, de sajnos ez nálam nem jött be, mert PCOS miatt nekem januárban volt meg utoljára, ugyhogy a méretek alapján mondja az egyik doki x hetesnek, a másik y hetesnek.. .. Ha meg a méretek alapján is meg tudják mondani, ami ráadásul pontosabb, mint az utolsó menszesz, akkor nem értem, miért nem ezt használják-.
Pontosan azért amit az elõttem szólók leírtak. Mi nõk nem vagyunk egyformák. Kinek rövidebb a ciklusa kinek hosszabb nem mindenkinek van pont félidõben ovulációja.Ha Kicsit mélyebbre ásol ebben a témába megérted.
Amikor a lányommal voltam terhes, tudtam, hogy nem félidõben fogant meg. Addig nyúztam a dokit, amíg átszámolta. Akkor azt mondta, hogy a 12. heti UH méretek az irányadóak, ahhoz kell igazítani. Akkoriban ezek után mindenkiét átszámolta. Nekem bejött, pont napján született a lányom. Most tudom, hogy késõbb fogant meg, kíváncsi vagyok, most mit fognak csinálni.
Nekem is magas ez a terhesség számítás.Mindenkinek más és más idõpontban van peteérése.Miért a menszesz a támpont???

Ha még nem jött meg és szexuális kielégítést végzek magamon, nem tudom, hogy emiatt, vagy miért nem jön meg a menstruációm?

12 éves lány. Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Semmi köze az önkielégítésnek a menstruációhoz. Még fiatal vagy. Ha 15 éves korodig sem jön meg, akkor lehet megkérdezni egy orvost, hogy miért nem. De addig nyugi. Fogsz még annyita menstruálni, hogy a pokolba kívánod. :)

Semmi köze az önkielégítésnek a menstruációhoz. Még fiatal vagy. Ha 15 éves korodig sem jön meg, akkor lehet megkérdezni egy orvost, hogy miért nem. De addig nyugi. Fogsz még annyita menstruálni, hogy a pokolba kívánod. :)

Nekem volt egy terhességi megszakitásom 8 hetesen vették el de nemis éreztem semmit azonkivül hogy nem jött meg a menstruáciom miért nem éreztem semmit se hasfájást se rosszullétet semmit? Vagy ez később szokott kiderülni?

Legjobb válasz: Biztos azért mert te azon szerencsés kismamákhoz tartoztál akiknek a kora terhesség ideje alatt nincs egyéb tünet, mint a menstruáció elmaradása.

Biztos azért mert te azon szerencsés kismamákhoz tartoztál akiknek a kora terhesség ideje alatt nincs egyéb tünet, mint a menstruáció elmaradása.
Vagyunk jó páran akiknek nincs terhességi tünetei. Én amikor terhes voltam semmi bajom nem volt.Csak azért tudták hogy terhes vagyok, mert a hasam nõtt..De se rosszullétek, se hányinger, se hangulatváltozások..semmi.9 hónap hasnövés, majd egy 10 perces enyhe fájdalommal járó szülés..Azt mondják, és szerencsés voltam..
Nekem két spontán vetélésem volt, amit be kellett fejezni mûtéttel. Én sem érzetem semmi fájdalmat (fizikait), nekem is fura volt, mert akikkel voltam fájlalták a hasukat. Én annak tudtam be, hogy nekem is a 8 hét körül volt mindkettõ. Mondjuk én még azzal is magyaráztam, hogy nekem tisztult elõtte, szóval sajna vérrel kijött majdnem minden. Nem tudom, hogy akinek élõ magzatot vesznek el, az más e.... Örülj neki, hogy nincs semmi baj.
Mázlista! :) Mármint az elõttem válaszoló. Kedves kérdezõ, örülj neki, hogy nincsen semmi bajod. Lelkileg hogy vagy? Szerintem az lehet a nehezebb.

Még február.11. én volt 2 vércsepp a bugyimba de azóta semmi sem történt. Ez menstruáció volt vagy sem? Ha az volt akkor miért nem jött még meg márciusban?

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...

Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...
Február után nincs pont, 11-én, bugyimbaN. Ilyen helyesírással szegény gyerek mit tanulna az anyjától?!
Ja! Kamaszok kategória.. tehát. mióta menstruálsz? Beállt már a rendszeres ciklusod? Szexelsz?
Mivel a kamaszok témakörbe írta, szerintem nem azt szeretné tudni, hogy lehet-e terhes:) Persze tévedhetek is:) Mivel az írásod alapján még nagyon fiatal vagy, légy türelmes. Lehetett menstruáció, és az is természetes, hogy azóta sem jött meg, mert a ciklusod ilyen gyorsan nem áll be rendszeresre (még évekig nem).
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még!És az volt az elsõ vagyis még nem is menstruáltam.
Ha ez volt az elsõ menstruációd, akkor ez teljesen normális. Idõbe telik, mire rendszeresre beáll.

Sok lány és nő miért nem meri kimondani a menstruációt? Csak annyit mondanak, hogy megjött vagy nem jött meg. Szerintem a menstruáció teljesen természetes dolog! Nem kell szégyellni!

Legjobb válasz: én csak azért nem szoktam így kimondani, mert nagyon hosszú, meg olyan hivatalos, orvosos hangzása van. én is inkább csak annyit mondok, hogy megjött vagy épp megvan. még a menzesz kifejezést szoktam rá használni. nekem a havi és a vérzés taszítóak, sõt, a havit kimondottan alpárinak érzem és parasztosnak. (bocs az elsõtõl)

én csak azért nem szoktam így kimondani, mert nagyon hosszú, meg olyan hivatalos, orvosos hangzása van. én is inkább csak annyit mondok, hogy megjött vagy épp megvan. még a menzesz kifejezést szoktam rá használni. nekem a havi és a vérzés taszítóak, sõt, a havit kimondottan alpárinak érzem és parasztosnak. (bocs az elsõtõl)
én se szeretem kimondani
én sem szoktam kimondani ha nem muszáj h menstruálok...meg néha nem is tudom xD egyébként én is jobban szeretem "becézve" nem olyan kellemes dolog ez nekem, elég ha ennyit mondok épp megvan:S Na meg manapság már a pasik nagy része is tudja h mire gondolunk ha azt mondjuk megjött! (14/L)
Én is csak azt szoktam mondani, hogy megjött. De nem azért, mert szégyellem kimondani, hogy megjött a menstruációm, hanem azért, mert mi nõk fél szavakból is megértjük egymást, és elég azt mondanom, hogy megjött, máris tudják, hogy mirõl van szó.
Elsõnek igaza volt. Tegyük még hozzá, h "látványnak" sem kellemes. Második: Kihagytad a télapót és Vér nénit. :D
Én 25 éves vagyok. Én csak az orvosnál szoktam úgy mondani, hogy: pl. "A legutolsó menstruáció 06.07-én jött meg" Persze, a világ egyik legtermészetesebb dolga a menstruáció. Én, személy szerint nem szeretem ezt a szót, inkább azt mondom, hogy: havi, mensi, nagylány lettem, stb. Én inkább a "becézett formáit használom". Szerintem ez egy igenis csúnya szó! Leírni sem könnyû, meg kiejteni is problémát okoz egyeseknek. És szerintem nagyon sokat vannak még így vele, mint én.
Nem kell szégyelned, de legközelebb ne azt mondd hogy nagydolgod volt, vagy felfrissítetted magad, hanem te bizony voltál egy finomat sz*rni. Van azért egy olyan hogy szalonképes beszéd, és a menstruáció egy elég kellemetlen folyamat egy nõnek, nem egy olyan amit reklámozni szoktak magukrol.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolók! Neharagudjatok! Senkit nem akartam megbántani a kérdésemmel!!! Köszönöm Mindenkinek a választ!!! Mindenkinek jó egészséget és minden jót kivánok!!!

Kesik egy hete a menstruaciom. Miert nem jon meg?

Nem jott meg akkor amikor kellett csak ilyen feher kremes szeru dolog jon....marmint ott van....es sok...mit tegyek?? miert nem jon meg?? vettem terhessegi tesztet de negativ lett.....van ilyen?? keshet enyit? eddig rendszeresen jott meg..

Legjobb válasz: igaz nem irtad hogy hány éves vagy, de 21éves korig áll be rendszeresre a menstruáció. addig bármikor késhat,kimaradhat...

igaz nem irtad hogy hány éves vagy, de 21éves korig áll be rendszeresre a menstruáció. addig bármikor késhat, kimaradhat...
Nálam a terhesség kezdõdött ilyen folyással.Egy érzékenyebb teszt jó lenne.Ha negatív akkor azért, ha pozitív akkor azért doki.
Nálam a terhesség elején semmilyen folyás nem volt. De ha nagyon sok akkor lehet fertõzés vagy gomba is ami eltolhatja a menzit. Ezen kívül lehet még talán baba, bár a teszt akkor nem nega lenne, és lehet ciszta, hormonprobléma, idõjárás, stressz is a hibás. Menj dokihoz õ biztosat tud mondani. Minden jót.
Egy teszt nem teszt, ismételd meg egy érzékenyebbel.
nekem két hetet késett, aztán megjött. pedig már nem vagyok "fiatal" (28). kicsit több stressz, valami fito-hormon tartalmú enni vagy innivaló, vagy csak valami éppen másképp alakul... bármitõl lehet.
nekem már olyan is volt h 1hónapot késett:S aztán mire menni akartam a nõgyógyászhoz megjött:D
A kérdező hozzászólása: 15 eves vagyok...es lehet hogy tenelg fertozes valami..mert eleg sokat viszket..es eleg piros is..:(:( de ez elszokott mulni...es az ido is rossz mostanaba erre....nem tudom..varok meg egy kicsit...
én is 15 vagyok és nekem is késett már 1hetet+5napot szóval még várj 1kicsit de ha továbbra sem jön meg sztem ment nõgyógyászhoz
Ha úgy van ahogy írod akkor valószínûleg tényleg valami fertõzés. Keresd fel a nõ dokidat.

Miért nem jött meg a menstruációm?

A ciklus.hu szerint ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Múlt hónapban egyszer együtt voltam a barátommal, de védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi? Akkor miért nem jött meg?

Legjobb válasz: Ne aggódj. Nem lehetsz terhes, hiszen védekeztetek. Elõfordulhat, hogy csak késik egy kicsit, hiszen sok dolog befolyásolhatja a menstruációt. A stressz elsõsorban, meg bármilyen gyógyszer, ha csak egy szemet is vettél be. És amúgy is még ma is megjöhet! Nekem is például hétfõn kellett volna és csak ma jött meg. Pár nap késés még természetes néha.

Ne aggódj. Nem lehetsz terhes, hiszen védekeztetek. Elõfordulhat, hogy csak késik egy kicsit, hiszen sok dolog befolyásolhatja a menstruációt. A stressz elsõsorban, meg bármilyen gyógyszer, ha csak egy szemet is vettél be. És amúgy is még ma is megjöhet! Nekem is például hétfõn kellett volna és csak ma jött meg. Pár nap késés még természetes néha.

A menstruációm legutóbb 25napra jött meg. De nem éreztem hogy meg fog jönni, mint máskor. Nem volt mellfeszülés, görcs, rosszkedv. Hogy lehet ez? Miért nem éreztem semmit?

Máskor minden bajom van,miel?tt megjön.De közben sem volt semmi.Pár napja vol p.é-em.Pár nappal el?tte s közben is fájt a hasam,fura érzés.Ez kb 3-4 napug tartott.Megszakításosan védekezünk mindíg a párommal.Ez a peteérés miatt lehetett?Miért nem görcsöltem,stb amikor megjött,s közben.Ma megyek a n?gyógyászhoz,cisztám miatt.Láthat valamit?

Legjobb válasz: nekem is voltak ilyen ingadozások a menstruációmban. látszólag ok nélkül. azért menj el dokihoz, kérdezd meg az õ véleményét.

nekem is voltak ilyen ingadozások a menstruációmban. látszólag ok nélkül. azért menj el dokihoz, kérdezd meg az õ véleményét.

Kislányom 7 és fél hónapos, s már nem is szoptatok, de még mindig nem jött meg a menstruációm! Valami baj lehet? Miért nem jön meg a menstruációm?

Olyan fogamzásgátlót szedtem, amit szoptatás ideje alatt lehet szedni. Lehet, hogy attól? Menjek el a dokihoz? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Akar a vedonotol is megkerdezheted, ha megy legkozelebb hozzatok, hogy normalis e ez. Ha kicsit nehezkes eljutni a dokihoz akkor hivd fel telefonon, szerintem ugy is megfogja valaszolni ezt neked. Hiszen csak egy mondat neki.

Akar a vedonotol is megkerdezheted, ha megy legkozelebb hozzatok, hogy normalis e ez. Ha kicsit nehezkes eljutni a dokihoz akkor hivd fel telefonon, szerintem ugy is megfogja valaszolni ezt neked. Hiszen csak egy mondat neki.
Normál esetben a Carzette mellet nem jön meg. Ha már nem szeded, és ne is szoptatsz, keress fel egy orvost, bár nem tövényszerû, hogy baj legyen, de jobb megnézni:-)
Szia! Lehet, hogy te is Cerazette-t szedsz, vagy szedtél? Nálam is hasonló volt a helyzet, szoptatás után sem jött meg. Említettem az orvosnak, s így másikat kaptam (Valette), s az elsö levél után megjött, a kisfiam ekkor már 8, 5 hós volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!