Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megnyitni az nfo-fájlokat (2 db)

Miért nem tudom megnyitni az nfo-fájlokat?

Azt írja ki, hogy: A Rendszerinformáció nem tudja megnyitni ezt az NFO-fájlt. Lehet, hogy sérült, vagy fel nem ismert verziójú." Ezt én is értem, de mindegyik az? Mert még egyet se tudtam megnyitni... egyébként vistám van, lehet hogy amiatt? Vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam ,hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.

Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam , hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.
Az elõzõt kiegészítve: használd az f3 billentyût, nekem sikerûlt!
Total Commanderbe dolgozom.Nfo file-ra klikk alul nézõkére klikk és már meg is nyitotta.
ha warez oldalrol szeded le a stuffot találsz vele egy nfo filet. Ez tartalma a science nevét logóját és más infókat. Ezeket txt-ben írják, majd módosítják nfo-ra lémer!!!!!!
Tarsitsd a jegyzettombhoz, nekem is csak ugy nyotja meg, windows 7-em van es ugyanazt irja ki mind neked, de jegyzettombel megnyitja!!!
Akkor valaki elmagyarázhatná hogy mit csinált, mert én megnyitottam mindennel:Adobe reader jegyzettömb wordpad office exel és ebböl 3 képes is volt megnyitni mind a 3 ma amit próbáltam de mindegyikben ienek voltka írva: BûûûBû12BûûûûBBûbB123ûûB 123 Ûb és ez ment 12 soron keresztül néha néha egy egy értelmes szóval.Szóval pls help valaki linkeljen egy olyan progit amivel meg lehet nyitni normálisan!köszönöm.

Mi az az nfo fájl és miért nem tudom megnyitni?

Legjobb válasz: Társitsd a jegyzettömbbel. A torrentröl az információkat találod benne.

Társitsd a jegyzettömbbel. A torrentröl az információkat találod benne.
Vagy tedd fel az NFOPad-ot http://thd.dyndns.org/s_nfopad.php Nfo fájlok szöveges fájlok, amikben információ van arról, amit letöltöttél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!