Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megnyitni az (112 db)

Miért nem tudom az E-mailekben érkező linkeket megnyitni? Nagyon kezdő vagyok. Olyan egyszerű válaszokat kérek, amit az én mechanikus agyam is fel tud dolgozni.

Újra lett telepítve a gép. Azóta ha rákattintok a linkre kiírja, hogy forduljak a rendszergazdához. Mit ronthattam el?

Legjobb válasz: Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?

Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?
A kérdező hozzászólása: Nem egy linkrõl van szó, hanem az összesrõl amit az újratelepítés óta kaptam
a stb helyett lehetnek pontosabb, nem fogom magamtol kitalalni melyik hivatalos Aion?

Miért nem tudom az interneten lévő képeket nagy méretben megnyitni? (nem tölti be a képet)

Legjobb válasz: szöszi,mi ez,egy böngészõ,vagy egy weboldal ?

szöszi, mi ez, egy böngészõ, vagy egy weboldal ?
vszínû, hogy szerzõi védelem alatt álló képet szeretnél teljes méretben megnyitni, ami lehetetlen, a védelem miatt. (hogy ne tudd lelopni, és esetleg felhasználni, a szerzõ /fotós/ megnevezése nélkül)


Miért nem tudják az emailban elküldött, 2007-es powerpointba készült bemutatómat megnyítni, amihez zenét is csatoltam?

Miért nem szól a zene a másik gépen? Hogyan kell beágyazni, hogy szóljon?

Legjobb válasz: piszok egyszerû : https://lh6.googleusercontent.com/-4zUoKTvN5VE/UMSWE01SV_I/A.. (írj vissza,ha nem érthetõ)

piszok egyszerû : https://lh6.googleusercontent.com/-4zUoKTvN5VE/UMSWE01SV_I/A.. (írj vissza, ha nem érthetõ)

Miért nem tudom az internet explorerrel a iwiw-et megnyitni? Azt írja a művelet megszakad és nem nyitható meg az internez explorerrel?

A mozillával pedig meg lehet nyitni.

Legjobb válasz: nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb

nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb
Minden plusz explorer ratoltese a gepunkre sok tarhelyet elvesz a gepunkrol. Elvileg a windows explorer 8 uj valtozataval mukodnie kellene, de nem mukodik. En sem tudok belepni es a gephaz uzenet, amit tobbszor is kuldott az iwiw, hogy rajta vannak kijavitjak a hibat, "a mai napig nem tortent meg"! En nem vagyok hajlando leterhelni a gepem memojat meg egy explorer telepitesevel. Ez nem fair!

Ez mit jelent? Miért nem tudom az oldalt megnyitni?

Meg akartam nyitni egy weblapot és ezt írta ki. Ez micsoda? Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /hosting/kvizkaszino.hu/home/core/db_connect.php on line 4

Miért nem tudom megnyitni az nfo-fájlokat?

Azt írja ki, hogy: A Rendszerinformáció nem tudja megnyitni ezt az NFO-fájlt. Lehet, hogy sérült, vagy fel nem ismert verziójú." Ezt én is értem, de mindegyik az? Mert még egyet se tudtam megnyitni... egyébként vistám van, lehet hogy amiatt? Vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam ,hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.

Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam , hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.
Az elõzõt kiegészítve: használd az f3 billentyût, nekem sikerûlt!
Total Commanderbe dolgozom.Nfo file-ra klikk alul nézõkére klikk és már meg is nyitotta.
ha warez oldalrol szeded le a stuffot találsz vele egy nfo filet. Ez tartalma a science nevét logóját és más infókat. Ezeket txt-ben írják, majd módosítják nfo-ra lémer!!!!!!
Tarsitsd a jegyzettombhoz, nekem is csak ugy nyotja meg, windows 7-em van es ugyanazt irja ki mind neked, de jegyzettombel megnyitja!!!
Akkor valaki elmagyarázhatná hogy mit csinált, mert én megnyitottam mindennel:Adobe reader jegyzettömb wordpad office exel és ebböl 3 képes is volt megnyitni mind a 3 ma amit próbáltam de mindegyikben ienek voltka írva: BûûûBû12BûûûûBBûbB123ûûB 123 Ûb és ez ment 12 soron keresztül néha néha egy egy értelmes szóval.Szóval pls help valaki linkeljen egy olyan progit amivel meg lehet nyitni normálisan!köszönöm.

Miért nem tudom megnyitni az I Love sör képeit a fésznukon? Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a ow. Ly webhelyhez Ezt írja ki és már nagyon idegesítõ hogy 1 képet sem enged megnyitni.

Legjobb válasz: Nem tudom van-e ilyen funkció a facebookon, de nem lehet, hogy kiskorú vagy, és automatikusan nem enged be? Mondom nem tudom van-e ehhez hasonló, én már nagykorúként csatlakoztam a fb-hoz.

Nem tudom van-e ilyen funkció a facebookon, de nem lehet, hogy kiskorú vagy, és automatikusan nem enged be? Mondom nem tudom van-e ehhez hasonló, én már nagykorúként csatlakoztam a fb-hoz.
A kérdező hozzászólása: Én már nagykorú vagyok. De nem értem ennek mi köze ehez. Nincs semmi eféle funkcióm. De egy képet hogy megnyisson nem kell engedélyeztetni.
Az ow.ly-vel nekem is bajom volt már régóta. A jelek szerint valamilyen DNS feloldás probléma. A routerben hiába adtam meg másikat nem lett jó. Amikor a gépen gépen állítottam be ugyanazt a szervert jó lett. Jó eséllyel nálad is valamilyen DNS probléma van.
Lehet, hogy be van kapcsolva valamilyen reklámblokkoló a gépeden és azért nem sikerül már az oldalt sem megnyitnod, mert az az oldal szinte másból sem áll.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!