Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megnyitni (320 db)

Microsoft Office Outlook programból miért nem tudok kilépni? Semmit nem tudok megnyitni a levelezésben. A számítógépet nem tudom kikapcsolni a start>kikapcsolás-ra kattintva. Miért nem tudom megnyitni a különböző funkciókat?

Nem engedi, hogy az asztalra letegyem a programot. Böngész?t world-öt commandert tudok használni, az asztalt meg tudom nyitni.

Legjobb válasz: Mikor történt utoljára, csökkentett módban, naprakész víruskergetõvel, teljes vírukeresés, írtás??? (pl. Malwarebites'Antimalware programmal.)

Mikor történt utoljára, csökkentett módban, naprakész víruskergetõvel, teljes vírukeresés, írtás??? (pl. Malwarebites'Antimalware programmal.)

Miért nem tudom megnyitni az nfo-fájlokat?

Azt írja ki, hogy: A Rendszerinformáció nem tudja megnyitni ezt az NFO-fájlt. Lehet, hogy sérült, vagy fel nem ismert verziójú." Ezt én is értem, de mindegyik az? Mert még egyet se tudtam megnyitni... egyébként vistám van, lehet hogy amiatt? Vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam ,hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.

Nem igazán értem, de alapból at Xp sem nyitja meg nálam. Úgy szoktam , hogy társítás -jegyzettömb. Az megnyitja, de mindíg így kell, kattintásra nem fogja soha megnyitni, sõt a társításnál alapból (Xp) fel sem ajánlja a jegyzettömböt, úgy kell tallózni. Ne kérdezd miért.
Az elõzõt kiegészítve: használd az f3 billentyût, nekem sikerûlt!
Total Commanderbe dolgozom.Nfo file-ra klikk alul nézõkére klikk és már meg is nyitotta.
ha warez oldalrol szeded le a stuffot találsz vele egy nfo filet. Ez tartalma a science nevét logóját és más infókat. Ezeket txt-ben írják, majd módosítják nfo-ra lémer!!!!!!
Tarsitsd a jegyzettombhoz, nekem is csak ugy nyotja meg, windows 7-em van es ugyanazt irja ki mind neked, de jegyzettombel megnyitja!!!
Akkor valaki elmagyarázhatná hogy mit csinált, mert én megnyitottam mindennel:Adobe reader jegyzettömb wordpad office exel és ebböl 3 képes is volt megnyitni mind a 3 ma amit próbáltam de mindegyikben ienek voltka írva: BûûûBû12BûûûûBBûbB123ûûB 123 Ûb és ez ment 12 soron keresztül néha néha egy egy értelmes szóval.Szóval pls help valaki linkeljen egy olyan progit amivel meg lehet nyitni normálisan!köszönöm.
Nem lehet, hogy csak projektfájlt állítottál össze? Mi a fájl kiterjesztése?
Ohh.. . .ez kedves tõled tabaki !!!!
Hát, az én tapasztalatom szerint Kispofa75 egy melegszívû, segítõkész filantróp, akinek sok kérdezõ köszönheti sorsa jobbra fordulását. A fentiek alapján ítélve vagy mégsem egyéb báránygúnyát öltött ordasnál, vagy valami végzetesen kisiklott a kapcsolatotokban...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , de kispofa egyrészt bunkó választ ad másrészt csak az actionhoz ért de ahhoz is annyira mint egy 5 éves te meg legalább udvariasan elmagyarázod.
Kispofa75 jobb választás lett volna, mert õ ért is a Camtasia Studióhoz, én meg nem. Röviden a lényeg: A projektfájl nem videó, csak egy vázlat, a szükséges fájlok elérési helyeinek és vágási adatainak a felsorolása. Emiatt az eredeti fájlok nélkül mûködésképtelen, magyarán: Kidolgoztad a gyártási tervet, és kidobtad a nyersanyagot. Ha sikerül visszakaparintanod a törölt fájljaidat, és azok az eredeti helyükön vannak, a projektfájl megint értelmet kap, ekkor lép életbe, amit én csak ollózok egy guglizott PDF-bõl, mert nem használok Camtasiát: "14. Az elmentett videót a formátuma miatt csak a camtasia studio programmal tudjuk lejátszani, viszont van arra is lehetõség, hogy más formátumú videót készítsünk, amit akár az internetre is fel lehet tölteni. Ehhez a „Produce and share” gombra kell kattintani, majd a felugró ablakban ki kell választani a megfelelõ formátumot, amibe a videót el szeretnénk készíteni."
Te tudod!
A kérdező hozzászólása: Kispofa tõled nem várok választ, az elsõ válaszolótól kérdezem hogy lehet projektfájlból rendes videót készíteni?
A projektfájl az az eredeti videóból "táplálkozik". Ha még meg van a lomtárban, akkor állítsd vissza ! Ha nincs akkor sajnos nem tehetsz semmit.
Most nincs idõm megvárni a válaszodat, de lehet, hogy érdemes volna sürgõsen visszaállítanod a törölt fájlokat, ha a fenti a probléma. A Recuva programot mindenki nagyon dicséri.
A kérdező hozzászólása: Ne dicsérd már ennyire ezt a beképzeltet.


Miért nem tudom megnyitni az I Love sör képeit a fésznukon? Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a ow. Ly webhelyhez Ezt írja ki és már nagyon idegesítõ hogy 1 képet sem enged megnyitni.

Legjobb válasz: Nem tudom van-e ilyen funkció a facebookon, de nem lehet, hogy kiskorú vagy, és automatikusan nem enged be? Mondom nem tudom van-e ehhez hasonló, én már nagykorúként csatlakoztam a fb-hoz.

Nem tudom van-e ilyen funkció a facebookon, de nem lehet, hogy kiskorú vagy, és automatikusan nem enged be? Mondom nem tudom van-e ehhez hasonló, én már nagykorúként csatlakoztam a fb-hoz.
A kérdező hozzászólása: Én már nagykorú vagyok. De nem értem ennek mi köze ehez. Nincs semmi eféle funkcióm. De egy képet hogy megnyisson nem kell engedélyeztetni.
Az ow.ly-vel nekem is bajom volt már régóta. A jelek szerint valamilyen DNS feloldás probléma. A routerben hiába adtam meg másikat nem lett jó. Amikor a gépen gépen állítottam be ugyanazt a szervert jó lett. Jó eséllyel nálad is valamilyen DNS probléma van.
Lehet, hogy be van kapcsolva valamilyen reklámblokkoló a gépeden és azért nem sikerül már az oldalt sem megnyitnod, mert az az oldal szinte másból sem áll.

Miért nem tudom megnyitni ezt a Dropbox linket?

Pedig most regisztráltam be.

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm megadott egy linket,de nem tudom megnyitni,pedig csak be kell regisztrálni a rendszerbe.

A kérdező hozzászólása: Egy ismerõsöm megadott egy linket, de nem tudom megnyitni, pedig csak be kell regisztrálni a rendszerbe.
Nem írtad le, hogy mi a hiba, most találgassunk?
A kérdező hozzászólása: rákatintok a linkre, beírom a felhasználónevet+jelszót, és belépek......és semmi...keresem a megadott képeket, de nincsenek
A kérdező hozzászólása: letöltöttem egy Dropbox nevû programot, futtattam, majd újra is indítottam

Miért nem tudom megnyitni a tudtadhogy.hu-t?

Csak én nem tudom megnyitni? Mindig azt írja ki hogy 404 not found - az azt jelenti úgy tudom hogyy hiba és nem találja az oldalt, de miért nem? Valaki tud valamit?

Legjobb válasz: Én sem tudom megnyitni. Nem lehet, hogy már megszüntették az oldalt?

Én sem tudom megnyitni. Nem lehet, hogy már megszüntették az oldalt?

Miért nem tudom az E-mailekben érkező linkeket megnyitni? Nagyon kezdő vagyok. Olyan egyszerű válaszokat kérek, amit az én mechanikus agyam is fel tud dolgozni.

Újra lett telepítve a gép. Azóta ha rákattintok a linkre kiírja, hogy forduljak a rendszergazdához. Mit ronthattam el?

Legjobb válasz: Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?

Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?
A kérdező hozzászólása: Nem egy linkrõl van szó, hanem az összesrõl amit az újratelepítés óta kaptam

Miért nem tudom megnyitni a Sims 3-at? letöltöttem torrentről, de nem akarja megnyitni akkor most ki kell írnom cd-re v mi?

nem nagyon értek az ilyenekhez xdd

Legjobb válasz: igen. a letöltött játékokat ki kell írni

igen. a letöltött játékokat ki kell írni
A kérdező hozzászólása: ez gyors vt xd am köszi :)
Vagy talán mountolni.
Ne írd ki, ez hülyeség. Ha teljesen letöltötte akkor csak Daemon Toolsal mountold és kész.

Ciklus.hu linkeket miért nem tudok megnyitni innen?

az összes többi m?ködik, fertility, képfeltöltés, stb, de a ciklus.hu egyáltalán nem. Mindig pontok vannak a végén, és 404-es hibát ír ki. Köszi a segítséget

Legjobb válasz: A diagramm belinkelésétõl számított 8 nap múlva már nem engedi megnyitni a ciklus.hu. Tehát ha régebbi kérdést nézel, nem engedi megnézni a diagrammot. Most olvastam a ciklus.hu oldalon mert nekem is ez volt a gondom :)

A diagramm belinkelésétõl számított 8 nap múlva már nem engedi megnyitni a ciklus.hu. Tehát ha régebbi kérdést nézel, nem engedi megnézni a diagrammot. Most olvastam a ciklus.hu oldalon mert nekem is ez volt a gondom :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!