Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megnézni az (83 db)

Google Chrome-ban miért nem tudom az expressz.hu-n lévő hirdetésekben lévő képeket nagy méretben megnézni?

Internet Explorerben m?ködik de a Chrome-ban nem. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Teljesen lényegtelen. Ha tudnánk a hiba okát (amennyiben szoftveres) sem tudnád megnézni. Nézed explorerben, ha abban mûködik.

Teljesen lényegtelen. Ha tudnánk a hiba okát (amennyiben szoftveres) sem tudnád megnézni. Nézed explorerben, ha abban mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem lényegtelen mivel mindig a Chrome-t használom és azért külön nem szeretném mindig megnyitogatni az explorer-t, hogy ott nézegessem. De ezt kár volt leírnod.

Miért nem tudom az Inuyasha részeket hotdogon keresztül megnézni?

Bármelyik videóra kattintok bejön egy 18mp-es hotdog reklám:S

Legjobb válasz: Nekem is ez a problémám :/ Ha sikerülne megoldanod, kérlek szólj!

Nekem is ez a problémám :/ Ha sikerülne megoldanod, kérlek szólj!


A sims3 szigetvilágban miért nem tudok több rejtélyes szigetet megnézni? A boldogság pontokból már megvettem azt a térképet de csak egy szigetet tudtam vele megnézni, higy tudnám a többit is felderíteni?

Legjobb válasz: Én ugyan nem játszom vele, de egy simeses fórum tagja vagyok, ahol többen írták, hogy búvárkodással fedeztek fel szigeteket. Illetve több módon lehet, mindegyik szigethez más tartozik: - El kell hajózni mellette - Fel kell deríteni egy barlangot - Össze kell gyûjteni 4 térkép darabot - Létre kell hozndo egy öt csillagos üdülõhelyet - Az üdülõhelyek recepciósánál van olyasmi opció, hogy "kérdezzen a kalandról". Teljesíteni kell a feladatokat. - Ments meg 35 Simet életmentõként - Barátkozz össze egy sellõvel. Ha 70% fölötti a kapcsolatotok és vele lógsz, akkor magától megmutatja neked a sellõk szigetét. - Találd meg az üzenetet a palackban. Vannak eldobálva palackok, az egyikben van egy mondóka, ami segít megtalálni a szigetet. (forrás: www.mysims.hu )

Én ugyan nem játszom vele, de egy simeses fórum tagja vagyok, ahol többen írták, hogy búvárkodással fedeztek fel szigeteket. Illetve több módon lehet, mindegyik szigethez más tartozik: - El kell hajózni mellette - Fel kell deríteni egy barlangot - Össze kell gyûjteni 4 térkép darabot - Létre kell hozndo egy öt csillagos üdülõhelyet - Az üdülõhelyek recepciósánál van olyasmi opció, hogy "kérdezzen a kalandról". Teljesíteni kell a feladatokat. - Ments meg 35 Simet életmentõként - Barátkozz össze egy sellõvel. Ha 70% fölötti a kapcsolatotok és vele lógsz, akkor magától megmutatja neked a sellõk szigetét. - Találd meg az üzenetet a palackban. Vannak eldobálva palackok, az egyikben van egy mondóka, ami segít megtalálni a szigetet. (forrás: http://www.mysims.hu )
testingcheatsenabled true discoverAllUnchartedIslands és Voala-az osszes sziget fel van fedezve.
Búvárkodással.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Sajnos buvárkodással pont nem. Sikerult?
A kérdező hozzászólása: a kód nem mûködött
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm az utolsó komment írónak ezzel nagyon sokat segítettél és ezt most nem cinikusan mondom :)

A freemail fiókom nem jelzi ki az érkezett leveleket. Sehogy nem birom megnézni az érkező e-mail-jeimet. Hol lehet ezt megnézni? Vagy hogy miért van ez így?

Legjobb válasz: frissítsd, kérj új jelszót vagy az is lehet, hogy túl sok leveled érkezett és megtelt ezért nem engedi.

frissítsd, kérj új jelszót vagy az is lehet, hogy túl sok leveled érkezett és megtelt ezért nem engedi.

Facebookon miért nem tudom megnézni az ismerősöm fényképeit? Az látom zárójelben, hogy összesen hány képet töltött fel, de csak töredékét tudom megnézni.

Már mindenféle beállítást kipróbáltunk, mások látják a képeit.... mit nézünk el?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az ismerõsöd állította be úgy az adatvédelmét, hogy te nem szerepelsz azok között, akik láthatják a képeit. Tehát õt kellene megkérdezned.

Lehet, hogy az ismerõsöd állította be úgy az adatvédelmét, hogy te nem szerepelsz azok között, akik láthatják a képeit. Tehát õt kellene megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõsöm "mindenkit" állított be mindenhol...
Azért nem láthatod, mert azok a megjelölt képek, amiken az ismerõsöd szerepel, és akinek a képein szerepel, tiltja, hogy Te lásd.
12.08. Így gondoltam én is. (elsõ)

Miért nem tudom megnézni az MMS üzenetemet?

Van egy Nokia telefonom, és nem tudom megnyitni az mms-t. Valamiért úgy akarja megnyitni, hogy egy URL, vagy nemtom milyen címet kell megnyitni, és ott lenne ELVILEG. De nincs ott. Nem lehet úgy hogy egyszer?en csak megnyitom, és nem kell internet se semmi, hanem rögtön nézhetem a képet? Nagyon fontos lenne! Kérlek seígtsetek!

Legjobb válasz: Nem..:S Nekem se engedte így..:Sbár nekem samsungom van, de elvileg mms fogadásra alkalmas.. Más nem maradt, neten kellett nekem is megnéznem..:S

Nem..:S Nekem se engedte így..:Sbár nekem samsungom van, de elvileg mms fogadásra alkalmas.. Más nem maradt, neten kellett nekem is megnéznem..:S
A kérdező hozzászólása: és hogy lehet megnézni neten?
attól függ hogy milyen szolgáltató vagy van a neten ilyen központjuk, meg ami jött sms hogy mms-t kaptál ott van egy link azt kell megnyitni itt a szgépen:)

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!