Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megnézni (244 db)

Temetésen a halott megnézése, amikor még nyitva van a koporsó. Te megnéznéd? Miért (nem)?

Legjobb válasz: Nem. gyerekkoromban elveszítettem egy közeli szerettemet, akkor még anyuval mentem a temetésre és lekéstük, õt nem tudtam megnézni. akkor megfogadtam, h ha õt nem tudtam megnézni, azokat sem fogom, akik feleannyit se jelentettek. ha olyantól kell búcsúznom, akit legalább annyira szeretek, mint õt, akkor meg fogom nézni. de még nem volt olyan, pedig 20 év telt el

Nem. gyerekkoromban elveszítettem egy közeli szerettemet, akkor még anyuval mentem a temetésre és lekéstük, õt nem tudtam megnézni. akkor megfogadtam, h ha õt nem tudtam megnézni, azokat sem fogom, akik feleannyit se jelentettek. ha olyantól kell búcsúznom, akit legalább annyira szeretek, mint õt, akkor meg fogom nézni. de még nem volt olyan, pedig 20 év telt el
Hááát.. Igazából kétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha hirtelen halt meg, nem volt várható, akkor ugyebár láttam még elõtte vidáman, nevetve, felélénkülve. És félnék, hogy tönkreteszem magamban ezt az utolsó emlékképet. Ugyanakkor ha elhúzódó komoly betegségben halt meg, akkor mindenképpen megnézném, hogy lássam még utoljára nyugodtan, békésen, miközben alszik.. Végül szerintem minden esetben megnézném, mert bánnám, hogy nem láthattam utoljára mikor még volt rá lehetõségem.
munkám során sok elhunytat láttok , mirre oda kerul hogy temetés nyitót kopporsoban akár hogy is halt meg addigra kipofozás szép állapotra mintha csak aludna az ágyban! nem kell félni megnézni nem fog bántani, én rengeteg láttok és még is csodásan alszom nem riadok fel semmi ilyen. oda mész megnézed keresztet vetsz mondod nyugodj békében elmész enyi.ez 5másodperc.
Számomra egy ember akkor hal meg, ha már többé nem jut az eszembe. Úgy gondolni a szeretteimre, hogy a koporsóban nyugszanak, nem igazán lehet jó. Én ezért nem nézem meg.Akiket szerettem, azok máig is élnek emlékeimben, akiket nem, azok felejtve. Azok tényleg meghaltak. szerintem.
Valószínûleg rávenném magam, mert ez az egyetlen létállapot, amibe 100%, hogy én is belekerülök. Lehet, hogy lélektanilag gyakorolna rám olyan hatást, amit úgy érzem, hogy fel kell dolgoznom.
Szüleim korában még divat volt otthon tartani a halottat és oda mehettek el elbúcsúzni az ismerõsök. Hátborzongató, de legalább megvolt a szokás, hogyan kell gyászolni. Apám emiatt vagy nem tudom, mi miatt, nem engedte, hogy bármilyen halottat megnézzek, nehogy az jusson eszembe, ha rájuk gondolok, hogy ott feküdtek holtan.
Nekem ez nem szokatlan. Már kis korom óta "hódolok" ennek a szokásnak.Bár nem dob fel e látvány. ,
nem nézném meg, mert élve szeretnék emlékezni az ismerõsömre a munkám során úgyis elég sok halottat láthatok a mamám mániája hogy mindenkit megnéz, hogy aztán utána szörnyülködhessen hogy úúú, ez volt a legrosszabb, amit valaha is látott( mindig a legújabb)
én a mamám testvérét láttam, elég is volt :( a nagymamám pedig otthon halt meg, tõle még elbúcsúztam, elõbb értem oda, mint az orvos, mikor szólt apukám. Õ hamvasztva volt, úgyhogy örülök, hogy õt nem láttam. A férjem nagymamáját én már nem néztem meg, õ odament a húgaival. Valahogy nem akartam. Nincs benne semmi rossz annak, aki bírja. De én valahogy nem szeretném többet.
Nagyapámnak az volt a kívánsága, hogy mikor meghal tegyenek mellé egy üveg whiskyit. Vittek is a fiai a temetésre egy üveggel, de valahogy elfelejtõdött, hogy betegyék mellé és akkor jutott eszébe nagybátyámnak, mikor már majdnem leendedték és cirkuszt rendezett, kinyitatta a koporsót, hogy betegye, aztán még elkezdte puszilgatni meg sírni ott, így mindenki látta a halottat, elég megrázó élmény volt gyerekként a dolog. Azóta mindig az a kép ugrik be róla, ha rá gondolok, szóval szerintem mást nem fogok megnézni, legallábbis most így érzem. Azóta nem is néztem meg senki mást, de lehet, ha közeli hozzátartózóm lenne, akkor meggondolnám.
Nagymamámat nem néztem meg, sõt el sem fogadtam hogy meghalt. Aki megnézte azt mondta hogy egy ránc nem volt az arcán. Szebb volt, mint élõben. Na nembaj, akkor sem mertem volna megnézni. Jobb ha az a kép marad meg, amikor még élt.
Nem néztem meg soha, félek, hogy ez a kép maradna meg bennem és nem az, ahogy halála elõtt láttam, nem szeretném így látni egyik szerettemet sem.
Hát én nagyon kicsi voltam még amikor nagymamámat temették, ha jól emlékszek egyszer felemelték a koporsó tetejét és láttam nagymamám arcát, de utána valaki szólt, hogy gyerekek is vannak itt és rögtön visszatették...elég ijesztõ volt...
Én megnéztem az édesapámat, mert nem akartam megbánni. Tényleg ijesztõ volt, mert én félek a holtaktól. De akkor nagymamám mondta: Nézd! Mintha mosolyogna! Azóta úgy tekintetem rá, és nem is kellemetlen az emlék, pedig csak 1 éve volt

Miért nem lehet egyes videókat megnézni youtube-on?

Vannak olyan videók fent, amelyekre ha rákattintok ezt írja ki: This video contains content from EMI. It is no longer available in your country. Értem, hogy amit a videó tartalmaz az az EMI-hez tartozik, de nálunk is van a kiadónak leányvállalata, akkor miért nem lehet? Ha pedig az együttes egy másik, ugyancsak hivatalos videójára megyek, akkor azt meg tudom nézni. Valahogy ki lehet ezt játszani? Köszi!

Legjobb válasz: bizonyos országokból nem lehet megnézni. Haver 2 éve Hollandiába vígan nézte azt, amit én itthon egyidõben nem tudtam megnézni hasonló szöveg miatt.

bizonyos országokból nem lehet megnézni. Haver 2 éve Hollandiába vígan nézte azt, amit én itthon egyidõben nem tudtam megnézni hasonló szöveg miatt.


A sims3 szigetvilágban miért nem tudok több rejtélyes szigetet megnézni? A boldogság pontokból már megvettem azt a térképet de csak egy szigetet tudtam vele megnézni, higy tudnám a többit is felderíteni?

Legjobb válasz: Én ugyan nem játszom vele, de egy simeses fórum tagja vagyok, ahol többen írták, hogy búvárkodással fedeztek fel szigeteket. Illetve több módon lehet, mindegyik szigethez más tartozik: - El kell hajózni mellette - Fel kell deríteni egy barlangot - Össze kell gyûjteni 4 térkép darabot - Létre kell hozndo egy öt csillagos üdülõhelyet - Az üdülõhelyek recepciósánál van olyasmi opció, hogy "kérdezzen a kalandról". Teljesíteni kell a feladatokat. - Ments meg 35 Simet életmentõként - Barátkozz össze egy sellõvel. Ha 70% fölötti a kapcsolatotok és vele lógsz, akkor magától megmutatja neked a sellõk szigetét. - Találd meg az üzenetet a palackban. Vannak eldobálva palackok, az egyikben van egy mondóka, ami segít megtalálni a szigetet. (forrás: www.mysims.hu )

Én ugyan nem játszom vele, de egy simeses fórum tagja vagyok, ahol többen írták, hogy búvárkodással fedeztek fel szigeteket. Illetve több módon lehet, mindegyik szigethez más tartozik: - El kell hajózni mellette - Fel kell deríteni egy barlangot - Össze kell gyûjteni 4 térkép darabot - Létre kell hozndo egy öt csillagos üdülõhelyet - Az üdülõhelyek recepciósánál van olyasmi opció, hogy "kérdezzen a kalandról". Teljesíteni kell a feladatokat. - Ments meg 35 Simet életmentõként - Barátkozz össze egy sellõvel. Ha 70% fölötti a kapcsolatotok és vele lógsz, akkor magától megmutatja neked a sellõk szigetét. - Találd meg az üzenetet a palackban. Vannak eldobálva palackok, az egyikben van egy mondóka, ami segít megtalálni a szigetet. (forrás: http://www.mysims.hu )
testingcheatsenabled true discoverAllUnchartedIslands és Voala-az osszes sziget fel van fedezve.
Búvárkodással.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Sajnos buvárkodással pont nem. Sikerult?
A kérdező hozzászólása: a kód nem mûködött
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm az utolsó komment írónak ezzel nagyon sokat segítettél és ezt most nem cinikusan mondom :)

Facebookon miért nem tudom megnézni az ismerősöm fényképeit? Az látom zárójelben, hogy összesen hány képet töltött fel, de csak töredékét tudom megnézni.

Már mindenféle beállítást kipróbáltunk, mások látják a képeit.... mit nézünk el?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az ismerõsöd állította be úgy az adatvédelmét, hogy te nem szerepelsz azok között, akik láthatják a képeit. Tehát õt kellene megkérdezned.

Lehet, hogy az ismerõsöd állította be úgy az adatvédelmét, hogy te nem szerepelsz azok között, akik láthatják a képeit. Tehát õt kellene megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõsöm "mindenkit" állított be mindenhol...
Azért nem láthatod, mert azok a megjelölt képek, amiken az ismerõsöd szerepel, és akinek a képein szerepel, tiltja, hogy Te lásd.
12.08. Így gondoltam én is. (elsõ)

Miért nem tudom megnézni az MMS üzenetemet?

Van egy Nokia telefonom, és nem tudom megnyitni az mms-t. Valamiért úgy akarja megnyitni, hogy egy URL, vagy nemtom milyen címet kell megnyitni, és ott lenne ELVILEG. De nincs ott. Nem lehet úgy hogy egyszer?en csak megnyitom, és nem kell internet se semmi, hanem rögtön nézhetem a képet? Nagyon fontos lenne! Kérlek seígtsetek!

Legjobb válasz: Nem..:S Nekem se engedte így..:Sbár nekem samsungom van, de elvileg mms fogadásra alkalmas.. Más nem maradt, neten kellett nekem is megnéznem..:S

Nem..:S Nekem se engedte így..:Sbár nekem samsungom van, de elvileg mms fogadásra alkalmas.. Más nem maradt, neten kellett nekem is megnéznem..:S
A kérdező hozzászólása: és hogy lehet megnézni neten?
attól függ hogy milyen szolgáltató vagy van a neten ilyen központjuk, meg ami jött sms hogy mms-t kaptál ott van egy link azt kell megnyitni itt a szgépen:)

Miért nem tudjuk megnézni?

Elõbb rámírtak hogy magyarázzak el valamit,elis magyaráztam jó hosszúra sikeredett a levél..és õ se én se tudom megnézni,pedig elküldtem,szóval ott van az elküldötteknél ,de nem nyitja meg,miért?

Legjobb válasz: két ok van rá 1.rá irtál hogy megnézte-e a levelét? 2.biztos nincs otthon és ne m tudja megnézni

két ok van rá 1.rá irtál hogy megnézte-e a levelét? 2.biztos nincs otthon és ne m tudja megnézni
A kérdező hozzászólása: otthon van, csak nem tudja megnyitni
akkor biztos baj van a számitó géppel

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)

Miért nem tudom megnézni a videókat a tv2.hu-n?

Legjobb válasz: Mert egy szar az az oldal. Én sosem tudtam semmit sem megnézni.

Mert egy szar az az oldal. Én sosem tudtam semmit sem megnézni.
Ja, nagyon amatõr munka, amilyen nagy zsidulások vannak a tv-ben, olyan rossz a videólejátszójuk, de egyébként se nézz ilyeneket, nézz értelmes dolgokat. Kérdésre válaszolva: mi történik, amitõl nem tudod megnézni?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy semmi sem torténik, csak fekete a képernyo.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!