Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megcsókolni, miután a számba élvezett (1 db)

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

A barátommal el?ször orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a n? lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmit?l aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a n? szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...

Legjobb válasz: Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.

Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.
Hát lehet nem szereti az izét, de akkor te meg ne nyeld le. Az én párom egyébként sem engedi lenyelni nekem. És igy kvittek is vagyunk.
Sztem hülye dolog, hogy utána nem akar megcsókolni. Én a helyedben akkor nem nyelném le. Vagy akkor sem csókol meg, ha nem élvezett a szádba, csak benne volt? Sztem mondd meg neki, hogy akkor ne engedje legközelebb a szádba a cuccot, mert neked meg fontos a csók. Ennyi.
Ez egy nagyon ronda dolog a barátodtól. Ne tedd a szád még a pénisze közelébe se. Addig ne, míg rá nem jön, hogy mekkora tahó... már bocsi, de tényleg... megteszel neki mindent, erre ezt kapod? Ne csináld neki! Nem érdemli meg. Mond meg neki, hogy ez nagyon fáj neked... Aztán vagy megcsókol utána vagy nincs szopi. Ilyen egyszerû.
megértem mit érzel...én csak 1* engedtem neki és õ se akart csókolózni mert h csúnyán írom bocsi h gecis a szám.de az övé könyörgöm...nekem is rosszul esett.azóta nem hagyom h a számba élvezzen el meg nem is szeretem annyira.kérdezd meg tõle h miért de sztem ez lesz a válasz h azért mert olyan a szád:Slehet azt kéne h ne csináld neki pár* ha kéri és ha kérdezi h miért mond neki h azért mert ha te hagyod neki h elmenjen a szádba akkor õ meg csókoljon meg utána mert neked ez fontos.vagy nem is kell kihagyni ezt ha szeretitek csinálni csak 1*ûen mond meg neki h neked ez fontos és szeretnél vele csókolózni utána.beszélj vele arról ami a szívedet nyomja én ezt mondom:) bocsi ha kicsit zavaros lett a mondandóm:$:)
Hát ez tök szemét dolog a barátodtól, már bocs. Én a pasimat kb heti 3x elégítem így ki, mert tudom hogy örömet okozok neki, és mert tudom hogy ezt sok lány nem csinálná meg neki. Na mindegy, de én utána persze miután megtörlöm a szám, és õ még az élvezetek alatt áll, megszoktam csókolni és õ viszonozza is. Hát igencsak megsértõdnék ha nem akarna adni csókot.
kenyeskedes, nem kene ilyen puha legyen egy fiu, kicsikoraban tul sok tappal etettek biztos
Hát, én sem csókolom meg, miután használja a nyelvét :) (lány vagyok)
Sztem meg ne nyeld le!!!
Ez szerintem is szemétség a pasidtól én fiú vagyok és én például szeretem érezni a saját ízem és én kívánom is a csókot miután a csajom szájába élvezek! Szerintem ebben semmi melegség sincs mert az a sajátom melegség akkor lenne ha másét kívánnám!
Én csak szánni tudlak téged, de betudom annak, hogy egy éretlen kislány vagy. Ha te azt, hogy nem csókol meg téged, mikor orrod-szád tele van "végtermékkel" sértésnek veszed, akkor gratulálok. Nem tudom, hogy te ezt fordított esetben mennyire találnád erotikusnak. Továbbá ha te ettõl úgy érzed, hogy nem szeret téged, akkor ismét röhögnöm kell. Nehogy már ezen múljon a dolog részedrõl. Én egy 22 éves lány vagyok. Én is ki szoktam orálisan elégíteni a párom, de én nem nyelem le, és nem azért, mert nem szeretem a párom, csupán a végtermék ízét nem szeretem. De még ha le is nyelném, eszembe nem jutna, hogy utána csókolózzak vele. Az, meg hogy itt mártírkodsz és teszed a szegény szenvedõt, meg beállítod a pasid valami szemétnek, az meg már tényleg nonszensz. Lesz még elég "kemény próba" az életedben. Ez nem az, egyszerûen csak egy kislányos hiszti. Nem tanácsolom azt, hogy ülj le a barátoddal beszélgetni, max azt kellene neki elmagyaráznod neki, hogy hazudni csúnya dolog, ha gondja van, mondja meg. Neked kellene kicsit magadba nézni. Nem kell feltétlenül fogat mosnod, elég, ha kiöblíted a szád. Sok sikert a továbbiakban, remélem felnõsz ehhez a "kemény próbához".
Szia kedves butus kiscsaj, Szeretnék elmondani neked néhány dolgot a férfiakról! A "habcsók" nem pálya. Tudom hogy te szeretnéd, mert te ezt veszed törõdésnek hogy megcsókol utána, de õ NEM NÕ! A férfiak (többsége) nem veszi a szájába semmilyen végtermékét (értsd:kaki, pisi, sperma...). Nálunk ez így van rendjén, rendkívül egyszerû logikával -> ami kijött azért jött ki mert már nincs rá szükség! Ettõl még nagyon szerethetitek egymást és teljesen jól mûködhet a dolog csak ne erõszakold rá azt ami neki nem jó és fordítva. Ugyhogy ezen ne tessék parázni meg megsértõdni!
Ez olyan, hogy a saját kulámat se nézem csokinak, a pisámat meg almalének. Attól, hogy az az õ végterméke, még nem kéne bedurciznod rajta, hogy nem kíváncsi az ízére... Az én barátnõmtõl el sem várom, hogy lenyelje, mert teljesen fölösleges. És én is rosszul lennék tõle, hogyha szájba élvezés után smárolni kéne vele. A két nem különbözik, ez teszi õket eggyé. Nem szabad mindent ráerõltetni a másikra..
Nem értem magát a problémát. Az én páromnak soha eszébe se jutott, hogy orális kényeztetés után megcsókoljon. Összebújunk, puszilgatjuk egymást, de csókot soha nem kért, és nem is akart adni. Rövid idõ múlva pedig automatikusan (anélkül hogy kérnem kellett volna) elment fogat mosni. Tipp: készíts be egy pohár vizet/kólát/akármit estére, és miután "végeztél" vele, igyál. Ha ezután sem akar megcsókolni, akkor beszélgess el vele komolyabban, mert identitászavaros ;)
A kérdező hozzászólása: Igen az a természetes, ha szereted és egy ilyen dolog nem zavar. ;)
sziasztok. én fiú vagyok és egyáltalán nem zavar amikor a barátnõm szájába élvezek és azután kell neki csókot adni. természetes dolog. nem?
bocsi, hogy ezt mondom, de bennem még sosem merült fel, hogy megcsókoljam a barátomat a dolog után. és igen, ki szoktam öblíteni a számat, mert én sem nagyon szeretnék találkozni a saját nedveimmel...másrészrõl közölhette volna finomabban is a dolgot.
Hát én fiú vok és nemtom de ha a párom ajánlaná akko én maga a szopást utasítanám vissza mert az szentem nem fer ha csak az egyik élvezkedik
A kérdező hozzászólása: és még annyit hogy utána megcsókolt de elfintorodott és elhúzta a száját...szerintetek? annyira fáj még egy búcsúcsókot se adott csak egy kis puszit. :( hihetetlen de én akkor is szeretem õt...(L)
Jó pár évvel ezelõtt egy barátnõmmel történt ugyanez. A barátja megmondta neki, hogy ez "olyan, mintha magamat sz*pnám le". Én ott helyben pofon vágtam volna a srácot egy ilyen beszólás után, de mindegy... Nagyon fura helyzet, de tény, hogy mindkettõtöknek igaza van: én sem szeretem a saját ízemet érezni (lány vagyok), de tényleg értékelnie kéne a barátodnak, hogy egyáltalán megteszed ezt neki, mert erre bizony nem mindenki hajlandó! Szerintem megoldás lehet, ha kiöblíted a szádat, mielõtt csókra kerülne a sor, nem kell rögtön fogat mosni... Vagy lehet inni egy pohár vizet, végülis az is kimos...
9.DIK VÁLASZADÓNAK ADDOK IGAZAT!! MERT SZERINTEM IS BUNKÓSÁG HA NEM CSÓKÓL MEG MIUTTÁNA SZÁDBA ÉLVEZET!ÉN IS A BARÁTOMAL HETENTE 3-4 SZER MEGCSINÁLOM MERT TOM H NEKI EZ JÓ, DE MI UTTÁNA CSÓKÓLÓZNI SZOKTUNK MÉG JÓ H HA NEM SMÁROLNA VISSZA NEM IS CSINÁLNÁM MEG VELE AZT H MEGENGEDEM H A SZÁMBA ÉLVEZEN!EZ TÖK TERMÉSZETES DOLOG SZERINTEM!ÉS ÉN A HELYEDBE NEM ENGEDNÉM HOGY A SZÁMBA ÉLVEZEN HA ILYEN!MOND MEG NEKI H VÁLTOZTASON MERT NEKED A CSÓK FONOTS!ÉS EZ AMIT TE MEGTESZEL EZ AZT JELENTI H SZERETED ANYIRA H MINDENBEN BENE VAGY VELE ÉS FIGYELSZ RÁ H NEKI JÓ LEGYEN! MOND MEG NEKI H NE LEGYEN VELED ILYEN!!!!
Ez szerintem valahol önzõ dolog, hiszen te ezt megteszed neki. A barátom szerencsére a csókot az orális szex után nem kifogásolta, de ha ilyen elfordulna, nagyot csalódnék. Te is játszd ezt ez vele, miután téged kényesztetett szájjal.:D Kíávncsi lennék hogy reagál....:D
Az én barátommal ezt elõször úgy oldottuk meg, h nem csókoltam meg, mert gondoltam h zavarja. Így is volt, úgyhogy elõször mindig ittam vmit utánna. Aztán õ is azt hitt h ez fordított esetben engem is zavar. Mikor 1 véletlen folytán rájött, h engem nem érdekel, onnantól kezdve fokozatosan már õt sem. Nem tudom, h hány évesek vagytik és mennyire érett a szexuális életetek. Mi egy 17 éves pár vagyunk, 7 hónapja együtt. de kb. fél év volt eljutni erre a szintre. Mindkettõnknek új volt még ez és meg kellett tapasztalnunk és eljutni erre a szintre. De szerintem beszélj vele. Ja, és fordított esetben téged nem zavar? Reméleem erre nem az a válasz h nálatok az orális élvezetek csak egyoldalúak, mert akkor a helyedben eelfelejteném...
Talán azért mert tiszta geci a szád?
Ne haragudj, de tényleg rossz neked. Nekem eléggé sós a spermám, és a barátnõm is ezt mondja. Van úgy hogy nem rögtön nyeli le, és párszor átadjuk egymásnak elõtte. Kicsit higul a nyállal, rögtön fincsibb. Ilyenkor olyan is van, hogy megosztozunk rajta, meg néha versenyzünk hogy kié legyen :-). Én csak egyet nem szeretek, ha meghûl és hidegen kell lenyelni. Azt egyszer próbáltam ki, és brrrr, nekem nemjó.
Én megtenném...:) Vagy, ha más spermája lenne a hölgy szájában, akkor még inkább.
A kérdező hozzászólása: ... kösz tiszta geci a szám...na de kérlek az övé...az õ végterméke.Nem kéne így reagálnia.De megpróbálok én megértõ lenni vele...természetesen õ is viszonozta. Jah én 17 éves vagyok és a pasim 22. Ennyike még a hozzáfûznivalóm. Várom a további kommenteket :D Nem oldódott meg a helyzet. :(
Szia! Lány vagyok és én simán megcsókolom a pasim, miután engem kényeztetett szájjal. Azért teszem, mert ezzel is jelzem, milyen fantasztikusan csinálja. Közben eszemben se jut, hogy én vagyok a száján, hanem, h de jó dolgom van :D A pasim viszont nincs oda, ha megcsókolom utána, ennek ellenére, simán adok neki csókot, õ pedig nem fintorog. Ha ezt tenné én a helyedbe akció után simán ráfeküdnék és lesmárolnám. Azt értékelje, hogy te annyira odavagy érte h kényezteted, és még te akarod megcsókolni. ha elutasít sztem az ostoba dolog. Egy pasi nem ettõl lesz b uzi... ez tök hülyeség. aki b uzi az nem nõvel szexel... amúgy meg egy korty innivaló segít illetve, ha cselezel és egybõl a torkodba küldöd az anyagot, arra aztán nem szólhat egy szót sem...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barátom megakar ujjazni. Mit tegyek?

17

Mi lehet a baj? Vagy ez miért volt?

Barátnőmmel pettingeltünk, és nagyon beizgultunk és gumi nélkül csináltuk 10mp alatt elmentem :D sose volt még ilyen ha gumi rajtam van, van h másfél órán keresztül megy... mi lehetet az oka? 20/F

4

Lányok! Nektek tetszik ez a fiú?

igen, ez egy _fiú_ és hím nemű


16

Lusta szexelni! Mit tegyek?

Szó szerint lusta szexelni.Normális,h 1-2 hetente vagyunk együtt?Azt mondja nincs energiája és h neki annyira nem fontos.Mondjuk sosem vittük tulzásba de engem kezd idegesíteni.Nem beszélve arról,h a gyereket sem bánná.Hát ebből nem lesz gyerek.

14

Mi lehet az oka, hogy elérzékenyülök együttlét után? (lent)

Leszbikus vagyok és a barátnőmmel ha szeretkezünk elérzékenyülök. Fogalmam sincs miért lehet ez, de legutóbb kigördült pár könnycsepp a szememből. Nem tudtam megmagyarázni magamnak sem, hogy miért. Csak azt tudom, hogy nagyon szeretem őt.
Szerintetek miért van ez? Más is van így vele?

4

Fiúk, gondolom sejtitek hogy a nők többsége rühelli a pénisz szagot. Mit szóltok hozzá?

9

Húztál már armadillót a f***odra?

7

Gáz, ha vágyom néha egyéjszakás kalandra? Lányok nektek van ilyen?

Az más kérdés,hogy valóságban megtenném-e. De néha...jó lenne.

6

Lányok, létezik-e álmotok, legfőbb vágyatok?

érdekelne ki mire vágyik

17

Nagyon szeretek hokizni de nem tudom hogy ezzel teszek e valami kart a peniszemben?

Hoki

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!