Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megcsókolni, miután (3 db)

Miért nem érti meg egy csaj, hogy miután a szájába élveztem, nincs kedvem rögtön megcsókolni még akkor sem, ha rágót vesz a szájába?

Legjobb válasz: Te megértenéd ha nem venné be? Az sokkal undorítóbb, mint, amit tõled vár el.

Te megértenéd ha nem venné be? Az sokkal undorítóbb, mint, amit tõled vár el.
nagyon egyszerû! ne élvezz a szájába.
Te egy igazi kis ta-hó pa-raszt vagy.. Hallod az a tied, belõled jött ki! Undorodsz magadtól is? Miután te kinyaltad (bár ezek után kétlem, hogy valaha is csináltad volna) hogy' esne, ha nem csókolna meg, mert fúj, undi?
Már ne haragudj, de õ neki meg legyen gusztusa a te kukidat szopogatni és utána meg tele rakod a száját!:) Ha ennyire zavar, akkor vegyél neki fogkefét és fogkrémet, és biztosíts neki fogmosási lehetõséget, vagy akár a száját kiöblíteni.
Hát haver azt kell mondjam hogy egy gyökér vagy. Ha te undorodsz a saját spermádtól akkor ne várd el a csajtól hogy hagyja hogy a szájába élvezz. Én pont direkt meg szoktam csókolni a csajt miután a szájába élvezek hogy érezze azt hogy ez egyáltalán nem undorító nem taszító. Sok csajnak alapból nehéz erre rávennie magát, ezért jól esik nekik ha azt érzik hogy te sem udorodsz ettõl. A csajok szeretik érezni hogy mellettük áll a srác. Végül a punci nedv meg a sperma is csak testnedvek semmi gáz nincs velük és egyáltalán nem undorítóak. F/25
haveeeer, neeeee. Én barátnõm miután lenyeli, semmi kellemetlen ízt nem érzek rajta. Meg egyébként is neked szerez örömöt te meg megsem csókolod? hát gratulálok.
Pff...hogy te mekkora önzõ érzéketlen kényeskedõ pali lehetsz. Meg se èrdemled a barátnõdet...inkább lotyòzzál azok megèrtik
Atyám, micsoda kényes faszi. Meg sem érdemelnéd, hogy ilyen örömöket okozzon neked. Fujj, a saját anyagod van a szájában. Ritka(hülye) veréb vagy te.
Lehet, de azt nem mondod neki soha, hogy vigyázz cica, nem akarok a szádba menni, mert az undorító, olyan lenne. Tehát szereted, hogy undorító dolgokat csinál. És még csak egy csókot sem kap utána. Ennél még a pornós lányok is jobban vannak kezelve. Ó, és a vizelet útján méreganyagok távoznak a szervezetedbõl. Az ondóban semmi ártalmas nincs. Szóval nagyon béna hasonlatot találtál. 21/L
A kérdező hozzászólása: értem, tehát ha 1 perc múlva már kap, de rögtön azért nem, akkor egy féreg vagyok... tiszta sor! :D
Ige, örülök, hogy kezded megérteni.
Jaaaaj, nem vaagy féreg!
Látom azért azok a srácok vannak többségben, akik szerint ez lenne a természetes, és nincs benne semmi undorító.. HA ezt csinálná velem egy pasi, (fõleg, ha a srác elvileg a párom, és nem egy éjszakás kufirc)én szó nélkül otthagynám, de elõtte leköpném a szám tartalmával. Igen, most már undi, nesze.
Egyszerû csak olyat engedj megtenni a másiknak mint amit te is megteszel. Amúgy meg mi a bajod a saját spermáddal? Amikor egyedül vagy és kiverted akkor kostóld meg. Nem jó de nem is szörnyû. Én szex közben nem is tudnék arra gondolni hogy úristen most nem csókolhatom meg mert ge*cis a szája. Simán megcsókolom engem nem zavar.
Ha a csaj sem csókol meg, akkor neked sem kell. Pont. Persze, nem értem, bezzeg beletunkolod a testnedveibe a szerszámot, az nem gond, mi?
A kérdező hozzászólása: Ilyen érvek mellett a saját pisiteket is meg kellene, hogy igyátok :D
mert ez lenne a természetes
a puncinedvtõl is undorodsz? lehet, hogy õ akarta, de azért nem hiszem, hogy meg kellett erõszakolnia. azért csak elmentél. szóval ne haragudj meg, de elég bunkó vagy.(bocs)
A kérdező hozzászólása: Õ sem smacizik ha kinyalom, de én nem problémázok rajta
vegyél neki egy nyalókát amíg a kocsiban vagytok.
õ smacizik veled, miután kinyalod?
A kérdező hozzászólása: Félreértésben vagytok... Nem várok el semmit, magától teszi... kocsiban meg elég gáz lenne fogat mosni :)
A kérdező hozzászólása: Megérteném... mondtam is neki, hogy ne cumizzon, de õ akarta...
ma 13:48 Igazad van, az arcába kéne köpni a saját nedveit, én tuti leszopnám szakítás elõtt, csak hogy ezt meg tudjam csinálni.

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

A barátommal el?ször orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a n? lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmit?l aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a n? szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...

Legjobb válasz: Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.

Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.
Hát lehet nem szereti az izét, de akkor te meg ne nyeld le. Az én párom egyébként sem engedi lenyelni nekem. És igy kvittek is vagyunk.
Sztem hülye dolog, hogy utána nem akar megcsókolni. Én a helyedben akkor nem nyelném le. Vagy akkor sem csókol meg, ha nem élvezett a szádba, csak benne volt? Sztem mondd meg neki, hogy akkor ne engedje legközelebb a szádba a cuccot, mert neked meg fontos a csók. Ennyi.
Ez egy nagyon ronda dolog a barátodtól. Ne tedd a szád még a pénisze közelébe se. Addig ne, míg rá nem jön, hogy mekkora tahó... már bocsi, de tényleg... megteszel neki mindent, erre ezt kapod? Ne csináld neki! Nem érdemli meg. Mond meg neki, hogy ez nagyon fáj neked... Aztán vagy megcsókol utána vagy nincs szopi. Ilyen egyszerû.
megértem mit érzel...én csak 1* engedtem neki és õ se akart csókolózni mert h csúnyán írom bocsi h gecis a szám.de az övé könyörgöm...nekem is rosszul esett.azóta nem hagyom h a számba élvezzen el meg nem is szeretem annyira.kérdezd meg tõle h miért de sztem ez lesz a válasz h azért mert olyan a szád:Slehet azt kéne h ne csináld neki pár* ha kéri és ha kérdezi h miért mond neki h azért mert ha te hagyod neki h elmenjen a szádba akkor õ meg csókoljon meg utána mert neked ez fontos.vagy nem is kell kihagyni ezt ha szeretitek csinálni csak 1*ûen mond meg neki h neked ez fontos és szeretnél vele csókolózni utána.beszélj vele arról ami a szívedet nyomja én ezt mondom:) bocsi ha kicsit zavaros lett a mondandóm:$:)
Hát ez tök szemét dolog a barátodtól, már bocs. Én a pasimat kb heti 3x elégítem így ki, mert tudom hogy örömet okozok neki, és mert tudom hogy ezt sok lány nem csinálná meg neki. Na mindegy, de én utána persze miután megtörlöm a szám, és õ még az élvezetek alatt áll, megszoktam csókolni és õ viszonozza is. Hát igencsak megsértõdnék ha nem akarna adni csókot.
kenyeskedes, nem kene ilyen puha legyen egy fiu, kicsikoraban tul sok tappal etettek biztos
Hát, én sem csókolom meg, miután használja a nyelvét :) (lány vagyok)
Sztem meg ne nyeld le!!!
Ez szerintem is szemétség a pasidtól én fiú vagyok és én például szeretem érezni a saját ízem és én kívánom is a csókot miután a csajom szájába élvezek! Szerintem ebben semmi melegség sincs mert az a sajátom melegség akkor lenne ha másét kívánnám!
Én csak szánni tudlak téged, de betudom annak, hogy egy éretlen kislány vagy. Ha te azt, hogy nem csókol meg téged, mikor orrod-szád tele van "végtermékkel" sértésnek veszed, akkor gratulálok. Nem tudom, hogy te ezt fordított esetben mennyire találnád erotikusnak. Továbbá ha te ettõl úgy érzed, hogy nem szeret téged, akkor ismét röhögnöm kell. Nehogy már ezen múljon a dolog részedrõl. Én egy 22 éves lány vagyok. Én is ki szoktam orálisan elégíteni a párom, de én nem nyelem le, és nem azért, mert nem szeretem a párom, csupán a végtermék ízét nem szeretem. De még ha le is nyelném, eszembe nem jutna, hogy utána csókolózzak vele. Az, meg hogy itt mártírkodsz és teszed a szegény szenvedõt, meg beállítod a pasid valami szemétnek, az meg már tényleg nonszensz. Lesz még elég "kemény próba" az életedben. Ez nem az, egyszerûen csak egy kislányos hiszti. Nem tanácsolom azt, hogy ülj le a barátoddal beszélgetni, max azt kellene neki elmagyaráznod neki, hogy hazudni csúnya dolog, ha gondja van, mondja meg. Neked kellene kicsit magadba nézni. Nem kell feltétlenül fogat mosnod, elég, ha kiöblíted a szád. Sok sikert a továbbiakban, remélem felnõsz ehhez a "kemény próbához".
Szia kedves butus kiscsaj, Szeretnék elmondani neked néhány dolgot a férfiakról! A "habcsók" nem pálya. Tudom hogy te szeretnéd, mert te ezt veszed törõdésnek hogy megcsókol utána, de õ NEM NÕ! A férfiak (többsége) nem veszi a szájába semmilyen végtermékét (értsd:kaki, pisi, sperma...). Nálunk ez így van rendjén, rendkívül egyszerû logikával -> ami kijött azért jött ki mert már nincs rá szükség! Ettõl még nagyon szerethetitek egymást és teljesen jól mûködhet a dolog csak ne erõszakold rá azt ami neki nem jó és fordítva. Ugyhogy ezen ne tessék parázni meg megsértõdni!
Ez olyan, hogy a saját kulámat se nézem csokinak, a pisámat meg almalének. Attól, hogy az az õ végterméke, még nem kéne bedurciznod rajta, hogy nem kíváncsi az ízére... Az én barátnõmtõl el sem várom, hogy lenyelje, mert teljesen fölösleges. És én is rosszul lennék tõle, hogyha szájba élvezés után smárolni kéne vele. A két nem különbözik, ez teszi õket eggyé. Nem szabad mindent ráerõltetni a másikra..
Nem értem magát a problémát. Az én páromnak soha eszébe se jutott, hogy orális kényeztetés után megcsókoljon. Összebújunk, puszilgatjuk egymást, de csókot soha nem kért, és nem is akart adni. Rövid idõ múlva pedig automatikusan (anélkül hogy kérnem kellett volna) elment fogat mosni. Tipp: készíts be egy pohár vizet/kólát/akármit estére, és miután "végeztél" vele, igyál. Ha ezután sem akar megcsókolni, akkor beszélgess el vele komolyabban, mert identitászavaros ;)
A kérdező hozzászólása: Igen az a természetes, ha szereted és egy ilyen dolog nem zavar. ;)
sziasztok. én fiú vagyok és egyáltalán nem zavar amikor a barátnõm szájába élvezek és azután kell neki csókot adni. természetes dolog. nem?
bocsi, hogy ezt mondom, de bennem még sosem merült fel, hogy megcsókoljam a barátomat a dolog után. és igen, ki szoktam öblíteni a számat, mert én sem nagyon szeretnék találkozni a saját nedveimmel...másrészrõl közölhette volna finomabban is a dolgot.
Hát én fiú vok és nemtom de ha a párom ajánlaná akko én maga a szopást utasítanám vissza mert az szentem nem fer ha csak az egyik élvezkedik
A kérdező hozzászólása: és még annyit hogy utána megcsókolt de elfintorodott és elhúzta a száját...szerintetek? annyira fáj még egy búcsúcsókot se adott csak egy kis puszit. :( hihetetlen de én akkor is szeretem õt...(L)
Jó pár évvel ezelõtt egy barátnõmmel történt ugyanez. A barátja megmondta neki, hogy ez "olyan, mintha magamat sz*pnám le". Én ott helyben pofon vágtam volna a srácot egy ilyen beszólás után, de mindegy... Nagyon fura helyzet, de tény, hogy mindkettõtöknek igaza van: én sem szeretem a saját ízemet érezni (lány vagyok), de tényleg értékelnie kéne a barátodnak, hogy egyáltalán megteszed ezt neki, mert erre bizony nem mindenki hajlandó! Szerintem megoldás lehet, ha kiöblíted a szádat, mielõtt csókra kerülne a sor, nem kell rögtön fogat mosni... Vagy lehet inni egy pohár vizet, végülis az is kimos...
9.DIK VÁLASZADÓNAK ADDOK IGAZAT!! MERT SZERINTEM IS BUNKÓSÁG HA NEM CSÓKÓL MEG MIUTTÁNA SZÁDBA ÉLVEZET!ÉN IS A BARÁTOMAL HETENTE 3-4 SZER MEGCSINÁLOM MERT TOM H NEKI EZ JÓ, DE MI UTTÁNA CSÓKÓLÓZNI SZOKTUNK MÉG JÓ H HA NEM SMÁROLNA VISSZA NEM IS CSINÁLNÁM MEG VELE AZT H MEGENGEDEM H A SZÁMBA ÉLVEZEN!EZ TÖK TERMÉSZETES DOLOG SZERINTEM!ÉS ÉN A HELYEDBE NEM ENGEDNÉM HOGY A SZÁMBA ÉLVEZEN HA ILYEN!MOND MEG NEKI H VÁLTOZTASON MERT NEKED A CSÓK FONOTS!ÉS EZ AMIT TE MEGTESZEL EZ AZT JELENTI H SZERETED ANYIRA H MINDENBEN BENE VAGY VELE ÉS FIGYELSZ RÁ H NEKI JÓ LEGYEN! MOND MEG NEKI H NE LEGYEN VELED ILYEN!!!!
Ez szerintem valahol önzõ dolog, hiszen te ezt megteszed neki. A barátom szerencsére a csókot az orális szex után nem kifogásolta, de ha ilyen elfordulna, nagyot csalódnék. Te is játszd ezt ez vele, miután téged kényesztetett szájjal.:D Kíávncsi lennék hogy reagál....:D
Az én barátommal ezt elõször úgy oldottuk meg, h nem csókoltam meg, mert gondoltam h zavarja. Így is volt, úgyhogy elõször mindig ittam vmit utánna. Aztán õ is azt hitt h ez fordított esetben engem is zavar. Mikor 1 véletlen folytán rájött, h engem nem érdekel, onnantól kezdve fokozatosan már õt sem. Nem tudom, h hány évesek vagytik és mennyire érett a szexuális életetek. Mi egy 17 éves pár vagyunk, 7 hónapja együtt. de kb. fél év volt eljutni erre a szintre. Mindkettõnknek új volt még ez és meg kellett tapasztalnunk és eljutni erre a szintre. De szerintem beszélj vele. Ja, és fordított esetben téged nem zavar? Reméleem erre nem az a válasz h nálatok az orális élvezetek csak egyoldalúak, mert akkor a helyedben eelfelejteném...
Talán azért mert tiszta geci a szád?
Ne haragudj, de tényleg rossz neked. Nekem eléggé sós a spermám, és a barátnõm is ezt mondja. Van úgy hogy nem rögtön nyeli le, és párszor átadjuk egymásnak elõtte. Kicsit higul a nyállal, rögtön fincsibb. Ilyenkor olyan is van, hogy megosztozunk rajta, meg néha versenyzünk hogy kié legyen :-). Én csak egyet nem szeretek, ha meghûl és hidegen kell lenyelni. Azt egyszer próbáltam ki, és brrrr, nekem nemjó.
Én megtenném...:) Vagy, ha más spermája lenne a hölgy szájában, akkor még inkább.
A kérdező hozzászólása: ... kösz tiszta geci a szám...na de kérlek az övé...az õ végterméke.Nem kéne így reagálnia.De megpróbálok én megértõ lenni vele...természetesen õ is viszonozta. Jah én 17 éves vagyok és a pasim 22. Ennyike még a hozzáfûznivalóm. Várom a további kommenteket :D Nem oldódott meg a helyzet. :(
Szia! Lány vagyok és én simán megcsókolom a pasim, miután engem kényeztetett szájjal. Azért teszem, mert ezzel is jelzem, milyen fantasztikusan csinálja. Közben eszemben se jut, hogy én vagyok a száján, hanem, h de jó dolgom van :D A pasim viszont nincs oda, ha megcsókolom utána, ennek ellenére, simán adok neki csókot, õ pedig nem fintorog. Ha ezt tenné én a helyedbe akció után simán ráfeküdnék és lesmárolnám. Azt értékelje, hogy te annyira odavagy érte h kényezteted, és még te akarod megcsókolni. ha elutasít sztem az ostoba dolog. Egy pasi nem ettõl lesz b uzi... ez tök hülyeség. aki b uzi az nem nõvel szexel... amúgy meg egy korty innivaló segít illetve, ha cselezel és egybõl a torkodba küldöd az anyagot, arra aztán nem szólhat egy szót sem...
Mert a pasik undorodnak a saját spermájuktól.
Nálam ez válóok lenne. :) Ha annyira undorodik, hogy meg se csókol utána, akkor azt se várja el, hogy megengedjem, hogy a számba menjen el.
Van olyan pasi, aki egyszerûen tényleg nem bírja a saját nedvének az ízét meg a szagát. Ha az se elég neki, hogy lenyeled, meg rágót veszel be utána, akkor próbáld meg még ki is öblíteni, illetve fogat mosni a kettõ között! Hátha úgy már nem fog annyira ellenkezni.
Egyáltalán miért jó az hogy a szádba élvez??
Nem tudom mi a különbség a között, hogy ágyban vagy kocsiban szopja le. Ilyen hülyeséget. Aki szopik az szopik kocsiban is. Aki meg nem annak meg úgyis mindegy. Ezt jegyezzétek meg.
Na, azért nem nem így van, ahogy a többség írja... Én évek után sem csókoltam meg a páromat szájba élvezést követõen. Egy férfit ne a saját íze vonzzon, hanem a társáé. Egy dolog, ha van szopás befejezetlenül és szex közben csók, meg egy másik, mikor csak pipa van! Lehet, hogy a többség szereti a saját cuccát a szájában érezni, én azonban inkább maradok a punci ízénél... Ebben szerintem nincs semmi megalázó önmagában.
-nem* kicsit több lett :)
Itt is ez lesz szerintem, de én meg azt nem értem, hogy ha én sem szeretem túlzottan a saját ízemet, akkor nyalás után miért csókol meg?:D
Ha annyira nem bírja a saját ízét, akkor ne menjen el a szádba. Ha meg mégis ezt akarja, akkor az a minimum, hogy utána nem fujjog. Milyen már ez? A te szádba bele mehet, de az övébe nem? Ez olyan, mintha mondjuk összekoszolna téged, aztán meg leszidna, hogy miért vagy mocskos. A szájba élvezésnek az a következménye, hogy olyan lesz tõle a szád. Ha ezt nem vállalja, akkor inkább fejezze be máshogy, de nem fair, hogy te mindent megteszel érte és ezt kapod cserébe.
Ezt meg kell beszélni, de azért a punciból általában nem spriccel cucc az ember szájába, ami meg belemegy, az nem olyan nagy adag. Viszont ez tényleg megegyezés tárgya...
nem akarja érezni a saját ízét gondolom. Hiába veszel be rágót biztos attól tart h attól még érezné
Én szoktam csókolozni a csajommal utána is 18/f
Ha egy csaj engedi, hogy a szájába élvezz, akkor én nem problémáznék az íz kérdésen. Ennyi finnyás embert... Hál' Istennek én is és a feleségem is elég perverzek vagyunk, és szeretem a saját spermám ízét :)
Utolsó: ritka, mint a fehér holló:) :D
Ha ennyire nem érted, akkor nem érdemled meg azt a srácot! meg amúgy is... srác? mit vársz egy sráctól? Keress egy férfit! Mégis mit adott neked, hogy ezek ellenére vele vagy?
Válj el tõle.
tartós kapcsolatod van , vagy csak hétvégi diszkós, autós randi? akit a férfi érdemesnek tart arra, hogy le szo...jon ott már az a minimum, hogy simán szájon csókolhatod és õ meg viszonozza!
Igazat adok az utolsónak :-) szerintem is csak erre kellesz neki!!
Azért mert nem szeret igazán, , , ,
Hát, ha még tudná, hogy a sejt 3 napig elél a szájban... ;)
Elég gusztustalan viselkedésforma, én elhánynám magam 25F
A kérdező hozzászólása: kocsiban nem tudtam fogat mosni ;-)
kocsiban? akkor már mindegy hogy hol , , , van ám gusztusod!!
És te miért vagy vele? A kutyának sem kellesz, csak ennek a taplónak?
Mert hülye. Biztos nem élvezhetne a számba, ha utána nem lenne hajlandó megcsókolni.
mielôtt ilyen büszkén vállalod h kocsiban szopsz, elárulom egy fiunak dicsôség..és már jó nagyokat röhögtek rajtad a haverjaival, neked meg cink..nagylány! :DDD
Mi a fene bajotok van a kocsiban szopással? :S
15 évesen még én sem érteném az összefüggést... na jó, de. Jó gáz, hogy ez még kérdés számodra. Ez nem áll össze a buksiban, de a pipa, az megy, hadd gratuláljak! Valószínûleg nem azért tart, hogy csókolgasson, hanem mert kocsiban pippantod le, és még büszke is vagy a tudományodra.
Gyönyörûen meg látszik, hogy a szexet a nagy többség pornófilmbõl tanulta, hogy mit kell csinálni a lánnyal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!