Találatok a következő kifejezésre: Miért nem megcsókolni, (31 db)

Miért nem mertem megcsókolni? Mit tegyek?

19 éves srác vagyok, már több csajjal is kavartam... Tegnap találkoztam eggyel, szerintem kedvel, de volt h percekig nem szóltam hozzá, és ő se hozzám, csak mosólygott.. látta h mennyire zavar h nem tudok mit mondani, nagyon zavarba voltam, és őrülten bizsergést éreztem a tarkómnál... és későbbiekben is, volt rá 1-2 alkalom, hogy "lekapjam", de nagyon nem mertem.... talán a csalódástól félek ? nem tudom.....

Legjobb válasz: Rajta úgy láttad, hogy szeretné ha megcsókolnád? Õszintén szólva ha nemigen beszéltél hozzá, akkor én a lány helyében annyira nem örültem volna annak a csóknak, de ez csak az én véleményem. Egyébként meg bátorság, szerintem ha valaki elmegy veled randira, akkor még az ötöslottó nyerõszámait is szívesen meghallgatná, csakhogy szóval tartsd.:)

Rajta úgy láttad, hogy szeretné ha megcsókolnád? Õszintén szólva ha nemigen beszéltél hozzá, akkor én a lány helyében annyira nem örültem volna annak a csóknak, de ez csak az én véleményem. Egyébként meg bátorság, szerintem ha valaki elmegy veled randira, akkor még az ötöslottó nyerõszámait is szívesen meghallgatná, csakhogy szóval tartsd.:)
Hát te is érdekes csajokkal kavartál, mert egy értelmes lány kapásból képen vág, ha csak úgy lekapod.
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha percekig nem szólunk egymáshoz. Csak mosolygunk egymásra meg minden.:) Ez olyan aranyos szokott lenni.:D Ha nem tudsz mit mondani, kérdezgesd magáról, vagy mesélj magadról, bármit.

Csak szex helyzetben a pasik miert nem smarolnak a csajjal? Ha meg baratnöjük vannak akkor smarolnak. Ezt miert csinaljak? Ha mar megdugni megtudja, megcsokolni miert nem?

Legjobb válasz: Mert a csók érzékibb, a csókban több a szeretet az odaadás. A csak szex pedig nem ezen alapszik.

Utolsónak: Te még gyerek vagy, nem férfi! A témához meg annyit, hogy sokkal szenvedélyesebb a szex, ha csók is van benne, dehát ki mit szeret, nem mindenki egyforma!
13:42 - 15 éves férfi? Azta.
Mert a csók érzékibb, a csókban több a szeretet az odaadás. A csak szex pedig nem ezen alapszik.
én még ilyent nem hallottam, nálam a smárolás az elsõ, és utána jön a többi.
Eh?
Mert büdös a szátok a redvás bagótól...
15 vagyok és smárolás az az alap. Minden helyzetben, akármikor. Amikor a hátán fekszik és én úgy baszom akkor elõre hajolok és megy a smárolás. Arra nagyon be lehet izgulni. Jah és férfi vagyok, gondolom rá lehetett jönni.
A kérdező hozzászólása: hat en meg egyre többször hallom ezt a barati körömben pasiktol, h ha csak szex akkor nem smarolnak a csajjal, de ha a baratnöjük akkor szex közben is barmikor... Erdekes nem?
A srácok manapság túl sok filmet néznek, ami arról szól, hogy a ku.vák nem csókolóznak, mert az már az érzelmi kategória.
13:42 Nagyon LOL vagy...:D Amúgy meg a prostik nem csókolóznak.Én ha csak szeretõm is volt nem okozott gondot.Ha volt barátja akkor sz orális szex inkább amit nem erõltettem.
Ismerõsöm mesélte, akinek van egy prosti ismerõse (igen, tudom, ezek hangzanak nagyon kamu dumának, de ha tényleg így történt? :D ), hogy az túl intim dolog, azért nem engedik. Persze ez kivetíthetõ akkor csak a szexkapcsolatokra is, bár nekem ez magas, mert a szex nekem egy csóknál intimebb...
15 éves fééérfi XDXD Inkább 15 éves takonynak neveznélek :D Nagyon menõ FÉRFI vagy mert azt írtad, hogy "ha a átán fekszik és úgy BASZOM" :S Pf tudod t egyáltalán, hogy mit jelent ez a szó? Amúgy a kérdésre válaszolva, azt hiszem ez olyan esetekben fordul elõ, mikor csak az a lényeg, hogy lyuk legyen a nõn, úgy tekint rá mint 1 tárgyra, ami csak arra jó, hogy kielégítse a vágyait. Sztem az ilyen esetekben nem is tetszik a férfinek a nõ, csak abban a pillanatban éppen beéri vele is. Kihasználás :S 20/L
Te is nézed a Szulejmánt?
A kérdező hozzászólása: Igen, de most azt szeretném kérdezni hogy RTL Most-on megakarom nézni, de azt írja ki hogy a tartózkodási helyemrõl nem nézhetem meg, pedig régebben is megnéztem, és nem mentem sehova.Tudja valaki ezt orvosolni??
Mert õ volt a szultán. szokás. tisztelni kellett. mindenki felett állt.
Ja idáig oksa, de mi a kérdés, tesa?
kockáztass, aki mer az nyer
A kérdező hozzászólása: Épp erre gondoltam én is, de nagyon parázok, most is lesz randim, ha minden igaz a héten és nem szeretném elszúrni, jó lenne legalább megölelgetni, de legjobb a csók lenne, bár lehet túl gyors lennék és akkor meg az lenne a baj.
Ha nem húzod meg õket az elsõ randin akkor lúzernek fognak tartani tehát ezen változtass
Elõször csak a kezét fogjad. Ne engedd el. Aztán állj elé és nézz a szemébe, A többi megy magától. Ne arra gondolj, hogy mi fog történni, hanem, hogy mit szeretnél.
Az, hogy melyik lánnyal meddig lehet elmenni az elsõ randin, eléggé változó.Erre neked kell ráérezned.De mindíg egy kicsit többet akarj, mint kevesebbet.Ezt már csak magad miatt is így tedd, és akkor a randi után nem fogod azt érezni, hogy töketlen voltál.Elrontani meg úgysem fogod.Legfeljebb azt mondja a lány, hogy egy kicsit lassabban nyomulj.
Szerintem elsõ randin sok a csók:) De ha nem érsz hozzá, úgy érezheti nem érdekel téged. Miközben sétáltok fogd meg a derekát, a randi végén öleld meg vagy ha leültök egy padra, a combját is megfoghatod.

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

A barátommal el?ször orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a n? lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmit?l aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a n? szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...

Legjobb válasz: Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.

Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Õ azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Õ szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerûen finnyásak.
Hát lehet nem szereti az izét, de akkor te meg ne nyeld le. Az én párom egyébként sem engedi lenyelni nekem. És igy kvittek is vagyunk.
Sztem hülye dolog, hogy utána nem akar megcsókolni. Én a helyedben akkor nem nyelném le. Vagy akkor sem csókol meg, ha nem élvezett a szádba, csak benne volt? Sztem mondd meg neki, hogy akkor ne engedje legközelebb a szádba a cuccot, mert neked meg fontos a csók. Ennyi.
Ez egy nagyon ronda dolog a barátodtól. Ne tedd a szád még a pénisze közelébe se. Addig ne, míg rá nem jön, hogy mekkora tahó... már bocsi, de tényleg... megteszel neki mindent, erre ezt kapod? Ne csináld neki! Nem érdemli meg. Mond meg neki, hogy ez nagyon fáj neked... Aztán vagy megcsókol utána vagy nincs szopi. Ilyen egyszerû.
megértem mit érzel...én csak 1* engedtem neki és õ se akart csókolózni mert h csúnyán írom bocsi h gecis a szám.de az övé könyörgöm...nekem is rosszul esett.azóta nem hagyom h a számba élvezzen el meg nem is szeretem annyira.kérdezd meg tõle h miért de sztem ez lesz a válasz h azért mert olyan a szád:Slehet azt kéne h ne csináld neki pár* ha kéri és ha kérdezi h miért mond neki h azért mert ha te hagyod neki h elmenjen a szádba akkor õ meg csókoljon meg utána mert neked ez fontos.vagy nem is kell kihagyni ezt ha szeretitek csinálni csak 1*ûen mond meg neki h neked ez fontos és szeretnél vele csókolózni utána.beszélj vele arról ami a szívedet nyomja én ezt mondom:) bocsi ha kicsit zavaros lett a mondandóm:$:)
Hát ez tök szemét dolog a barátodtól, már bocs. Én a pasimat kb heti 3x elégítem így ki, mert tudom hogy örömet okozok neki, és mert tudom hogy ezt sok lány nem csinálná meg neki. Na mindegy, de én utána persze miután megtörlöm a szám, és õ még az élvezetek alatt áll, megszoktam csókolni és õ viszonozza is. Hát igencsak megsértõdnék ha nem akarna adni csókot.
kenyeskedes, nem kene ilyen puha legyen egy fiu, kicsikoraban tul sok tappal etettek biztos
Hát, én sem csókolom meg, miután használja a nyelvét :) (lány vagyok)
Sztem meg ne nyeld le!!!
Ez szerintem is szemétség a pasidtól én fiú vagyok és én például szeretem érezni a saját ízem és én kívánom is a csókot miután a csajom szájába élvezek! Szerintem ebben semmi melegség sincs mert az a sajátom melegség akkor lenne ha másét kívánnám!
Én csak szánni tudlak téged, de betudom annak, hogy egy éretlen kislány vagy. Ha te azt, hogy nem csókol meg téged, mikor orrod-szád tele van "végtermékkel" sértésnek veszed, akkor gratulálok. Nem tudom, hogy te ezt fordított esetben mennyire találnád erotikusnak. Továbbá ha te ettõl úgy érzed, hogy nem szeret téged, akkor ismét röhögnöm kell. Nehogy már ezen múljon a dolog részedrõl. Én egy 22 éves lány vagyok. Én is ki szoktam orálisan elégíteni a párom, de én nem nyelem le, és nem azért, mert nem szeretem a párom, csupán a végtermék ízét nem szeretem. De még ha le is nyelném, eszembe nem jutna, hogy utána csókolózzak vele. Az, meg hogy itt mártírkodsz és teszed a szegény szenvedõt, meg beállítod a pasid valami szemétnek, az meg már tényleg nonszensz. Lesz még elég "kemény próba" az életedben. Ez nem az, egyszerûen csak egy kislányos hiszti. Nem tanácsolom azt, hogy ülj le a barátoddal beszélgetni, max azt kellene neki elmagyaráznod neki, hogy hazudni csúnya dolog, ha gondja van, mondja meg. Neked kellene kicsit magadba nézni. Nem kell feltétlenül fogat mosnod, elég, ha kiöblíted a szád. Sok sikert a továbbiakban, remélem felnõsz ehhez a "kemény próbához".
Szia kedves butus kiscsaj, Szeretnék elmondani neked néhány dolgot a férfiakról! A "habcsók" nem pálya. Tudom hogy te szeretnéd, mert te ezt veszed törõdésnek hogy megcsókol utána, de õ NEM NÕ! A férfiak (többsége) nem veszi a szájába semmilyen végtermékét (értsd:kaki, pisi, sperma...). Nálunk ez így van rendjén, rendkívül egyszerû logikával -> ami kijött azért jött ki mert már nincs rá szükség! Ettõl még nagyon szerethetitek egymást és teljesen jól mûködhet a dolog csak ne erõszakold rá azt ami neki nem jó és fordítva. Ugyhogy ezen ne tessék parázni meg megsértõdni!
Ez olyan, hogy a saját kulámat se nézem csokinak, a pisámat meg almalének. Attól, hogy az az õ végterméke, még nem kéne bedurciznod rajta, hogy nem kíváncsi az ízére... Az én barátnõmtõl el sem várom, hogy lenyelje, mert teljesen fölösleges. És én is rosszul lennék tõle, hogyha szájba élvezés után smárolni kéne vele. A két nem különbözik, ez teszi õket eggyé. Nem szabad mindent ráerõltetni a másikra..
Nem értem magát a problémát. Az én páromnak soha eszébe se jutott, hogy orális kényeztetés után megcsókoljon. Összebújunk, puszilgatjuk egymást, de csókot soha nem kért, és nem is akart adni. Rövid idõ múlva pedig automatikusan (anélkül hogy kérnem kellett volna) elment fogat mosni. Tipp: készíts be egy pohár vizet/kólát/akármit estére, és miután "végeztél" vele, igyál. Ha ezután sem akar megcsókolni, akkor beszélgess el vele komolyabban, mert identitászavaros ;)
A kérdező hozzászólása: Igen az a természetes, ha szereted és egy ilyen dolog nem zavar. ;)
sziasztok. én fiú vagyok és egyáltalán nem zavar amikor a barátnõm szájába élvezek és azután kell neki csókot adni. természetes dolog. nem?
bocsi, hogy ezt mondom, de bennem még sosem merült fel, hogy megcsókoljam a barátomat a dolog után. és igen, ki szoktam öblíteni a számat, mert én sem nagyon szeretnék találkozni a saját nedveimmel...másrészrõl közölhette volna finomabban is a dolgot.
Hát én fiú vok és nemtom de ha a párom ajánlaná akko én maga a szopást utasítanám vissza mert az szentem nem fer ha csak az egyik élvezkedik
A kérdező hozzászólása: és még annyit hogy utána megcsókolt de elfintorodott és elhúzta a száját...szerintetek? annyira fáj még egy búcsúcsókot se adott csak egy kis puszit. :( hihetetlen de én akkor is szeretem õt...(L)
Jó pár évvel ezelõtt egy barátnõmmel történt ugyanez. A barátja megmondta neki, hogy ez "olyan, mintha magamat sz*pnám le". Én ott helyben pofon vágtam volna a srácot egy ilyen beszólás után, de mindegy... Nagyon fura helyzet, de tény, hogy mindkettõtöknek igaza van: én sem szeretem a saját ízemet érezni (lány vagyok), de tényleg értékelnie kéne a barátodnak, hogy egyáltalán megteszed ezt neki, mert erre bizony nem mindenki hajlandó! Szerintem megoldás lehet, ha kiöblíted a szádat, mielõtt csókra kerülne a sor, nem kell rögtön fogat mosni... Vagy lehet inni egy pohár vizet, végülis az is kimos...
9.DIK VÁLASZADÓNAK ADDOK IGAZAT!! MERT SZERINTEM IS BUNKÓSÁG HA NEM CSÓKÓL MEG MIUTTÁNA SZÁDBA ÉLVEZET!ÉN IS A BARÁTOMAL HETENTE 3-4 SZER MEGCSINÁLOM MERT TOM H NEKI EZ JÓ, DE MI UTTÁNA CSÓKÓLÓZNI SZOKTUNK MÉG JÓ H HA NEM SMÁROLNA VISSZA NEM IS CSINÁLNÁM MEG VELE AZT H MEGENGEDEM H A SZÁMBA ÉLVEZEN!EZ TÖK TERMÉSZETES DOLOG SZERINTEM!ÉS ÉN A HELYEDBE NEM ENGEDNÉM HOGY A SZÁMBA ÉLVEZEN HA ILYEN!MOND MEG NEKI H VÁLTOZTASON MERT NEKED A CSÓK FONOTS!ÉS EZ AMIT TE MEGTESZEL EZ AZT JELENTI H SZERETED ANYIRA H MINDENBEN BENE VAGY VELE ÉS FIGYELSZ RÁ H NEKI JÓ LEGYEN! MOND MEG NEKI H NE LEGYEN VELED ILYEN!!!!
Ez szerintem valahol önzõ dolog, hiszen te ezt megteszed neki. A barátom szerencsére a csókot az orális szex után nem kifogásolta, de ha ilyen elfordulna, nagyot csalódnék. Te is játszd ezt ez vele, miután téged kényesztetett szájjal.:D Kíávncsi lennék hogy reagál....:D
Az én barátommal ezt elõször úgy oldottuk meg, h nem csókoltam meg, mert gondoltam h zavarja. Így is volt, úgyhogy elõször mindig ittam vmit utánna. Aztán õ is azt hitt h ez fordított esetben engem is zavar. Mikor 1 véletlen folytán rájött, h engem nem érdekel, onnantól kezdve fokozatosan már õt sem. Nem tudom, h hány évesek vagytik és mennyire érett a szexuális életetek. Mi egy 17 éves pár vagyunk, 7 hónapja együtt. de kb. fél év volt eljutni erre a szintre. Mindkettõnknek új volt még ez és meg kellett tapasztalnunk és eljutni erre a szintre. De szerintem beszélj vele. Ja, és fordított esetben téged nem zavar? Reméleem erre nem az a válasz h nálatok az orális élvezetek csak egyoldalúak, mert akkor a helyedben eelfelejteném...
Talán azért mert tiszta geci a szád?
Ne haragudj, de tényleg rossz neked. Nekem eléggé sós a spermám, és a barátnõm is ezt mondja. Van úgy hogy nem rögtön nyeli le, és párszor átadjuk egymásnak elõtte. Kicsit higul a nyállal, rögtön fincsibb. Ilyenkor olyan is van, hogy megosztozunk rajta, meg néha versenyzünk hogy kié legyen :-). Én csak egyet nem szeretek, ha meghûl és hidegen kell lenyelni. Azt egyszer próbáltam ki, és brrrr, nekem nemjó.
Én megtenném...:) Vagy, ha más spermája lenne a hölgy szájában, akkor még inkább.
A kérdező hozzászólása: ... kösz tiszta geci a szám...na de kérlek az övé...az õ végterméke.Nem kéne így reagálnia.De megpróbálok én megértõ lenni vele...természetesen õ is viszonozta. Jah én 17 éves vagyok és a pasim 22. Ennyike még a hozzáfûznivalóm. Várom a további kommenteket :D Nem oldódott meg a helyzet. :(
Szia! Lány vagyok és én simán megcsókolom a pasim, miután engem kényeztetett szájjal. Azért teszem, mert ezzel is jelzem, milyen fantasztikusan csinálja. Közben eszemben se jut, hogy én vagyok a száján, hanem, h de jó dolgom van :D A pasim viszont nincs oda, ha megcsókolom utána, ennek ellenére, simán adok neki csókot, õ pedig nem fintorog. Ha ezt tenné én a helyedbe akció után simán ráfeküdnék és lesmárolnám. Azt értékelje, hogy te annyira odavagy érte h kényezteted, és még te akarod megcsókolni. ha elutasít sztem az ostoba dolog. Egy pasi nem ettõl lesz b uzi... ez tök hülyeség. aki b uzi az nem nõvel szexel... amúgy meg egy korty innivaló segít illetve, ha cselezel és egybõl a torkodba küldöd az anyagot, arra aztán nem szólhat egy szót sem...

A pasik az orális szex után, miért nem hajlandóak megcsókolni a lányt?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire komoly a kapcsolat,mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm,aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket,mindet megtehet velük,de nem csókolja meg,mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó,de csak ha igazi,erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.

Velem is történt már ilyen NAGYON KIAKASZTÓ eset. ÉN SEM TUDOM MEGÉRTENI, hogy ha már lenyelem a spermáját (ami azért nem olyan természetes sztem, sõt sokan undorodnak tõle), akkor õ uátna miért nem csókol meg egy jó ideig? Én sem értem komolyan, h miért undorodnak a saját spermájuktól. Ha meg igen, én miért is nyelem le? Én azt mondom, hogy ha megtörténik, csak azért is smárold le, vagy mond meg neki, h ilyen nem többet nem lesz. Mondjuk a kérdésben csak sima orális szex van, vagy konkrétan szájba élvezés is? Mondjuk az is érdekes, h miért vannak pasik, akik simán hagyják az orális szexet, õk meg nem csinálják???
Elottem levo hozzaszolonak: ja sajnos vannak ilyen pasik. nekem az egyik hapsim volt ilyen h o elvarta h en kielegitsem oralisan (mondjuk azt nem engedtem neki h a szamba elelvezzen, bar elakart) - de o sosem elegiett ki oralisan. Aztan egyszer rakerdeztem h akkor ez most h is van????? erre azt valaszolta h o arra keptelen h puncit vegyen a szajaba az olyan gusztustalan. Na erre en kiakadtam h az nem gusztustalan h nekem meg kukit kell a szamba vennem... erre valasza az tiszta. na aztan mondtam ide figyelj ha te sem en sem. a kapcsolat nem is tartott soka es a sexualis elmenyek is befolyasoltak. egybekent a srac idos szulok altal felnevelt igaz nem egyke de testvere es o kozte 15 ev korkulonbseg van, es tisztasagmanias, a kolotyora is ugy ult le h letorolte a wc deszkat pedig egyedul lakom a hazban ket klotyo is van es fertotlenitve van midnen nap tehat azt sem lehet mondani h 10 hasznaljuk es nem hygenic. meg szeretkezes utan rogton lefurdott amivel meg semmi gond de utana a kukijat betekerte WC papirba mert h meg utana is valadekozhat es az milyen undorito h az alsonemube megy. ilyet en meg akkor lattam eloszor... szoval vannak hulye pasik!!!!!
Elvárja hogy a lány nyelje le, aztán meg nem csókolná...ilyen is van.A barátom éppen azt élvezi ha utána csókolgathat.Az uccsó válaszadónak:kívülrõl megtörlöd a szád, és belülrõl???Végülis a lényeg belül van nem?Aját magától undorodik talán.Nem tudom igazság szerint, de nagy barom aki utána nem csókolózik :D
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm, aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket, mindet megtehet velük, de nem csókolja meg, mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó, de csak ha igazi, erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.
Az én páromnak semmi kifogása nincs ellene (teszem hozzá, azért nem csurog a számból!), sõt még magához is húz és hosszan csókolgat!
hát én ilyet még nem hallottam, az én barátomnak ez ellen semmi kifogása, Sõt! Amint befejezi, vagy akár én, mindig megcsókol:D egyébként kérdezd meg a barátodtól õ miért nem akarja
azért, mert nem akarja a saját ízét érezni a szájában...
Ijet én semhallottam. mit hisz a srác? hogy a csajnak jobb? ez abszurd, és hülye dolog. Mi csókolozunk sex körzen (orál) és egyépként is. Mi lenne nem jó abban? az íze, ÉS?? kit érdekel az olyankor...
Legyen ott egy törölközõ, vagy zsepi és törölje meg a száját és mindjárt más. Párommal mi is szerelemkendõt alkalmazunk, és igen, oralitás után megtöröljük a szánkat, mielõtt csókolóznánk.
Ez baromság én is mindig megcsókolom a barátnõmet, sõt fordítva is, ha én török fel a lábai közül mint a talajvíz akkor is az elsõ dolog h megcsókolom és szerintem szimplán hülye aki ezt nem teszi meg! Szerintem amúgy kimondottan izgató íze van a két dolognak ha keveredik :)
szia, nekem nem okoz gondot h megcsókoljam a barátnõmet, miután beleélveztem a szájába. szerintem ez természetes. õ is megcsókol miután a punciját nyalogattam.
Még annyit a fentiekhez, hogy most így 45 évesen már nem is kívánok ezen változtatni, szerencsére a párommal ebbõl a szempontból is összepasszolunk.
A válaszokat olvasva látom, hogy a többség nem undorodik az orális szextõl. Én a kisebbséghez tartozom, nem tudnám a számba venni senki péniszét, még ha szeretem is az illetõt, de tõle sem várok hasonlót. Nem tehetek róla, és undorodom ettõl, a spermától meg mégjobban. Nem csoda, ha a pasi is utálja a sajátját is. De akkor ne várja el lánytól, hogy ezt szívesen csinálja. Egyébként õ viszonozza a francia csókot?
az utolsó hozzászólás megmosolyogtató :) nem bántás csak érdekesnek tartottam
A kérdező hozzászólása: Nem velem történt a dolog, hanem egy barátnõmmel. Csak elgondolkodtatott. Kicsit megalázónak érzem a dolgot. Nem akarja érezni az ízét... A lánynak sem kellemesebb sztem.
Én mindig megcsókolom a barátnõmet utána, szerintem ezzel semmi gond! Különben is, ha valaki ilyenkor tud gondolkozni, hogy így undorító meg úgy undorító az nem is élvezte igazán!

Szerintetek miért nem akar már megcsókolni? Volt még valaki innen ilyen helyzetben? Tapasztaltabbak, nagyon örülnék, ha tanácsot adna valaki.

Az a helyzet, hogy már egy éve együtt vagyunk a barátommal, és eddig minden szép és jó volt,semmi kétely nem merült fel bennem. Viszont most azt érzem, kicsit megváltozott. Eddig alig várta, hogy suli után kiszabaduljunk kicsit,és elmenjünk ketten valahova(mert ilyenkor ritkábban tudunk otthon találkozni) most már én kell sokszor kérjem, hogy jöjjön már el 3 hétben egyszer velem valahova. Nemrég egy rendezvényen voltunk együtt. Máskor ez úgy ment nálunk, hogy ha bent meguntuk, többször kimentünk sétálni, kerestünk egy csendes zugot, és fél órán át csókolóztunk. Most alig akart kijönni velem 2x, azzal a kifogással, hogy hideg van(máskor még jobban az volt, de nem számított)és amint hajlandó volt kijönni, elővette a telefonját, wifi-zett egyet és mentünk vissza. Én hiába próbáltam kezdeményezni, ő elintézte egy szájra puszival. Mikor már én kértem, hogy legyen már egy kicsit hosszabb, akkor volt kb 2 percig... Pedig én nagyon kívánnám, hisz régebb alig vártuk mindketten, hogy elszabadulhassunk ketten...Ha rákérdek, azt mondja hogy semmi baja nincs,és ad egy puszit. Szerintetek nem szeret? Vagy mit csináljak? Ne erőltessem, és én sem adjak. Van valami praktika erre? Mert én hiába mondom neki, hogy szeretnék, akkor megcsókol, aztán újra kezdődik az egész. Ti mit tennétek?:(

Legjobb válasz: Kezdeményezz te!

Kezdeményezz te!
A kérdező hozzászólása: mindig? Már kb 3 hete csak én kezdeményezem :( Ez normális így?
Nem tudom milyen hadi lábon álltok a kapcsolatba hogy van e szorosabb kapcsolat mint a közös együttlét, lehet csak a barátod kicsit extrább körülményekre vágyik ahol randizhattok, más környezet vagy más tevékenységgel akarja eltölteni az idejét veled. PL Mozi, vacsi egy étterembe vagy pizzázóba. Vonjatok be pár extra dolgot a kapcsolatba hogy elvond a figyelmét elsõsorban a telefonjáról, tartsd fenn az érdeklõdését. Nem mindig izgató az ha csak kimentek a parkba és leültök egy padra és amíg õ telefonjával játszik mert unja magát. Kicsit lehet sablonos a kapcsolatotok ezen kéne változtatni vagy színesebbé tenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Én próbálom...de õ nem hajlandó eljönni. Én szerettem volna elmenni vele pizzázni, cukrászdába, vagy valahova, de õ alig-alig jön el. Nem úgy látom, hogy õ szeretne színt vinni az egészbe.:(

Miért nem lehet az utcán csak úgy odamenni nőkhöz és megcsókolni őket?

Legyünk őszinték: mindannyian állandóan a szexre gondolunk. Hiába titkolja mindenki, mindenki veri otthon a f*szát időnként, a nők is önkielégítenek és mindenki állandóan gondol rá. De úgy teszünk, mintha nem is létezne szexualitás, túl "hivatalosan" viselkedünk. Miért nehezítjük meg ennyire a saját dolgunkat? Vagy akkor miért kell egyes nőknek ilyen kib*szott szépnek lenni? Ma is láttam egy gyönyörű, tökéletes csajt. Legszívesebben megpuszilgattam volna a lábát (lábfetisiszta vagyok). Most ilyet miért nem lehet? Neki ez semmibe se kerül, nekem meg egy életem vágya teljesülne. Nem hagyna egyikünkben sem maradandó nyomot, ez nem szex, itt nem csúszhat be egy váratlan terhesség. Ez egy olyan dolog, mint a mosoly, ahogy a közhely is tartja: semmibe nem kerül, de megfizethetetlen. Annyira idegesítő, hogy a lányok gyönyörűen felöltöznek, és... miért? Felépítenek egy cukormázas, ínycsiklandó külsőt, de nem lehet megízlelni az ételt. Csak szépek és kész, de nem lehet odamenni és megcsókolni őket. Miért nem lehet ilyet? Ez a legnagyobb szivatás a világon, olyan, mintha éheztetnék az embert és finomságokról mutogatnának neki képeket!

Legjobb válasz: Odamehetsz. Max. pofon vág.

Odamehetsz. Max. pofon vág.
"mindannyian állandóan a szexre gondolunk" - szólt a tiszavirág, és pár órás életét be is fejezte. http://www.haziallat.hu/upload/4/article/2097/3_original.jpg
És te örülnél ha egy 120 kilós homokos fazon odamenne hozzád megcsókolna és tapizna? Hisz õ is csak szexet akar.
hidd el, igazán hagyhat egy nõben maradandó nyomot, hogy egy random idegen odamegy, és molesztálja...
Nem mindenki gondol állandóan a szexre, még a nõk közül sem. Aki állandóan arra gondol, annak baj van a fejében. Csak a tinik önkielégítenek, a felnõtt nõk és férfiak nem. Nekik elég a párjukkal való normális szex.
A kérdezõ szerintem az Aurora bolygón jól érezné magát. http://hu.wikipedia.org/wiki/Aurora_(bolyg%C3%B3) Itt ugyan nem írják, de emlékszem, hogy ott voltak olyasmik, hogy csak megkérdezte a férfi a nõt, hogy lefeküdne-e vele. És vagy igen vagy nem.
A kérdező hozzászólása: "érdekes felvetés, de attól hogy mondjuk 100 idegent megcsókolsz miért érezné jobban magát az ember?" Szerintem földobná a napját. Szerinted nem? Állítólag bizonyított, hogy aki több érintést, ölelést kap, az hosszabb ideig él. Mennyi ideig élhetnénk vajon, ha még többet megengednénk magunknak? Nekem jó érzés lenne, ha nap végén elmondhatnám, hogy "ma megcsókoltam 20 szép lányt". És ennyi az egész, nem több.
Szerintem menj el egy lakásos prostihoz és akkor nem leszel olyan kanos. Nem normális az, hogy 24/7 a szexre gondolsz. Az ember életét nem ez tölri ki.
Az embert állítólag a szembefordítható hüvelykujjon és a felelõs gondolkodáson kívül többek közt az különbözteti meg a többi állatfajtól, hogy tud uralkodni az ösztönein. Tartsd ezt szem elõtt, és bírj magaddal, aztán nõj fel. Addig bepróbálkozhatsz idegen nõknél az utcán akárhányszor, és örülhetsz, ha pofonnal megúszod a zaklatást.
nekem ugyan nem dobná fel a napomat, ha vadidegenek csókolgatnának, meg ölelgetnének az utcán... mellesleg, azt te csak hiszed, hogy téged nem idegesítene, ha naponta tízszer odamenne hozzád egy meleg, és megkérdezné, hogy megpuszilhat-e, mert hát ugye, az milyen jó... a puszi, ölelés intim, nem idegeneknek osztogatjuk.
Én, mint nõ, nagyon ellene vagyok a felvetésnek. Alapból, senki mástól nem vágyom csókra, csak a páromtól. Ez az én igényemet kielégíti, nincs szükségem idegen férfiak nyomulására. Szerintem ez semmiben nem például attól, ha a strandon közli veled egy becsiccsentett ötvenes fazon, hogy mellesleg is jó vagy. Az biztos, ha valaki ezt így az utcán megkérdezné tõlem, rendkívül kiakadnék. Ehhez a véleményhez azonban hozzátartozik az a háttérinfó is, hogy "félek" az idegenektõl, azt sem szeretem, ha az utcán hozzám szólnak.
*Semmiben nem különbözik
Lehetni lehet, maximum lerúgom az arcod. Azért, mert az illetõnek nem feltétlenül imponál az, hogy vadidegenek hirtelen odamennek és belemásznak az intimszférájába. A többséget az is zavarja, ha túl közel állsz hozzá beszélgetéskor, hát még az, ha hozzá is érsz...
Én egy nagyon morbid aspektusát vettem észre a dolognak, ami a következõ: mi lesz azokkal, akik senkiben nem keltenek ilyen pillanatnyi vágyakat? Mert nyilván lennének ilyenek. Mi lesz a kövér, zsíros hajú nõvel, mi lesz a szintén pocakos, középkorú férfival, vagy a pattanásos kamasszal? Ha már így eszembejutott, lenne ennek a dolognak korhatára? Végül is 14 évesek is csókolóznak (meg többet is csinálnak, de ez nem a kérdés tárgya, hál'istennek). Te hazamész, mert esetleg 20 szép lánnyal csókolóztál, na de mi van azzal, aki szintén kiélné magát ebben a szabályrendszerben, de napszámra visszautasítják? És mi lenne, ha mondjuk egy rendõr visszaélne a hatalmával és miután egy nõ lepattintotta, teszem azt igazoltatná? Ráadásul ha egyazon valakit többen is megcsókolnának, sorszámot kell majd tépni? A betegségeket meg már nem is hozom bele, mert igen beteg szituációkat tudnék már csak elképzelni ennek segítségével. Szerintem mivel a modern társadalom szükségszerûen bonyolult, egy ilyen ötlet egyszerûen nem életképes. Ezért nem lehet akárkit megcsókolni, még ha szándékozol megkérdezni is õt errõl. 20/L
Nézd, te egész értelmes embernek tûnsz a kommentjeid alapján, de fura, hogy nem érted, hogy az elgondolásod miért lenne zavaró az emberek többsége számára. Elõször ugye azt írtad, hogy miért nem lehet csak úgy odamenni egy nõhöz és megcsókolni, megpuszilgatni a lábát. Erre elég egyértelmû a válasz: mert ezt zaklatásnak hívják. Utána, amikor valaki felhozta példának, hogy te mit szólnál, ha olyan akarna veled hasonlót csinálni, akivel te nem szeretnéd, akkor helyesbítettél, hogy természetesen elõtte meg kellene kérdezni, hogy megengedi-e. De hidd el, ez is állati zavaró lehet. Attól még, hogy egy nõ csinos, valószínûleg nem az minden vágya, hogy boldog boldogtalan leszólítsa az utcán. Ez az egyik. A másik az, hogy természetesen ismerkedni mindenhol lehet. Senki sem tiltja meg, hogy megpróbálj ismerkedni az utcán. Viszont az a legtöbb ember számára nem elfogadható, ha valamiféle tárgyként tekintesz más emberekre, akikkel csak úgy jó lenne csinálni ezt azt. Persze, vannak ilyen nõk, akiknek ez is megfelel, vagy legalább is elfogadják az ilyen helyzeteket, de azért a nagy többség nem ilyen. Ha tetszik egy nõ, akkor próbálj vele megismerkedni, hívd el randira, majd akkor megcsókolhatod. Hogy miért? Azért, mert ebben a társadalomban ez az elfogadott, nem pedig az, hogy ismeretlen emberek szájába dugjuk a nyelvünket az utcán, fényes nappal. Erre a lábdologra nem mondok semmit, ez magánügyed, ebbe nem tudom, miért kell egyeseknek belekötni. Amúgy se értem, mi ebben a beteg dolog, vannak, akik épp így rá vannak indulva mondjuk a hosszú hajú nõkre, vagy a nõi mellre indulnak be (mint a legtöbben) és azt tüntetik ki figyelmükkel, ésatöbbi. Egyik sem betegebb dolog a másiknál.
A kérdező hozzászólása: "Kissé el vagy tájolódva ha ugyanez fordítva lenne hozzád akarna valaki odamenni és lelki erõszakot alkalmazva olyat csinál ami neked nem tetszik mit tennél ? " Szó sincs lelki erõszakról. Ahogy írtam: beleegyezéses alapon menne. "A lábfétis a perverzitások közé tartozik nem egészséges szexualitás egy torz vágy kiélése" Te vagy eltájolódva, ugyanis a lábfetisben semmi perverz nincs. Mondd meg nekem: mi a perverz benne? Mi a perverz a lábak puszilgatásában? A nyak, puszilgatása is perverzió? A fül harapdálása is perverzió? Hogy a láb lehet piszkos? Hogy a lábszagra gerjednek a lábfetisiszták? Hát nem tudom, nekem ez még akkor is elfogadhatóbb, mint amikor valaki "pinaszagra" gerjed, és nyalogatja vagy a szájába veszi azt, ahonnan egyébként vizelet (vagy havonta vér) távozik. Amíg a szopás és a nyalás mindennapos, addig ne hívd nekem a lábfetist perverziónak! Egyébként szerintem semmi nem perverz, amit mindkét fél élvez. "szerinted képes lennél kapcsolatra egy egészséges gondolkodású nõvel? " Igen. Nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel. Miért ne lennék képes? "A lábába szeretnél bele nem õbelé ez a gond ezzel. " Butaság, te nem ismered eléggé a lábfetist. Nincs olyan lábfetisiszta, akit egy nõben nem érdekel más a lábán kívül. Az csak egy plusz. De ennyi tévhittel miért is adsz tanácsokat? "Egyébként én keresztény vagyok és tiszta életet élek tudod lehet így is élni, " Tiszta életet? Maradjunk annyiban, hogy a kereszténység szabályzatát követed, és a keresztény szabályrendszerben ezért "tiszta" életet élsz. Nincs olyan, hogy tiszta élet, egy muszlim szerint például kutyahitû gyaur vagy és akkor élnél tisztán, ha Allahot imádnád. Egy buddhista szerint akkor élnél tisztán, ha minden vágyadat eldobnád és mindenrõl lemondanál. A keresztények mindig elfeledkeznek arról, hogy csak arra igazak a szabályaik, aki elfogadja õket. Rám nem érvényes a szabályrendszered, mivel én nem vagyok keresztény. Ez olyan, mintha egy katona elvárná tõled, hogy tisztelegj neki. Ha te civil vagy, akkor neked nem kell tisztelegned, mert rád nem vonatkozik a katonaság szabályzata. Ha nem tartozol egy adott valláshoz, akkor nem kell betartanod a szabályait. Tökmindegy, hogy most szerinted én ettõl elkárhozom. Ez még mindig a te paradigmád, a te szempontjaid szerint "kárhozom el". Én nem félek ilyesmitõl, mert nem hiszek benne. A te szavazatod is egyet ér meg az enyém is. Még mindig nem csapott agyon a villám :) "boldog vagyok nincs hiányérzetem az élet és egy kapcsolat alapja nem lehet a szexualitás." Ki mondta, hogy az élet alapja a szexualitás? Én ugyan nem állítottam ilyet. Most direkt csúsztatsz? Kapcsolat alapja pedig lehet a szexualitás, ezt tömegek példája bizonyítja, nézz csak utána a friends with benefits kifejezésnek. "Isten a szexualitást házasságban engedélyezte" Akkor, HA EBBEN HISZEL. Számomra nem ez az igazság. Vili? Ezt értsd meg, és értse meg minden keresztény és muszlim és mit tudom én, még ki. Azzal meg ne áltasd magad, hogy ez az abszolút igazság, erre ugyanis semmilyen bizonyítékod nincs. "a saját utukat járják Isten megengedte csinálják felteszem a kérdést szabadok ezek az emberek, te szabad vagy ?" Milyen értelemben? Tudtommal fogoly nem vagyok, rabszolga se vagyok. Annyira vagyok szabad, amennyire minden polgár egy jogállamban, aminek az alapja az Alkotmány. "Mert kiéled a szexualitást házasságon kívül vagy kiéled a perverz vágyaidat? " Nem vagyok házas, 20 éves vagyok. Olyant meg nem fogok elvenni, aki nem fogad el a vágyaimmal együtt. "Valódi szabadság csak Isten jelenlétében létezik én megtapasztaltam mindkét felét az életnek de miután Isten kihozott ebbõl az állapotból nem küszködök ezzel ha nem akarom csinálni akkor nem csinálom felette állok és alá van rendelve Isten segítségével az újjáéledt szellememnek és akaratomnak, tehát tudok uralkodni rajta. Ha segíthetek még ezzel kapcsolatban írj privátban." Örülök, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan élsz. Kívánom, hogy ez így is maradjon! Legyen a te hited szerint! Nem hiszem, hogy most tudnál nekem segíteni, de köszönöm, hogy felajánlottad.
Bocsi, véletlenül küldtem el elõbb. Szal attól miért érezné jobban magát az ember?
21:44-es úgy látom isten olvasni nem tanított meg...Semmi féle erõszakról nem volt szó. Màr a kérdezõ magától leírta, hogy meg kéne kérdezni és ha nem, akkor hozzá sem szabad érni. Amúgy érdekes felvetés, de attól hogy mondjuk 100 idegent megcsókolsz
Miért nem próbálod ki akkor?
A kérdező hozzászólása: Azért, amit az elsõ írt. Tuti, hogy pofonvág, vagy elkezd rendõrért kiabálni, vagy valami ilyesmi. A végén tuti én húzom a rövidebbet vagy kerülök megalázó helyzetbe.
Lehetni lehet, csak ne csodálkozz, ha behúznak egyet. :)
A kérdező hozzászólása: Nem. De ha odajönne hozzám, elmondaná, hogy meleg és meg akar csókolni, akkor nemet mondanék, õ pedig menne tovább. (De ez a példa egyébként életszerûtlen, a melegek szerintem hozzászoktak, hogy társkeresõn ismerkednek.) A lényeg az, hogy azt kéne elterjeszteni, hogy odamehess az utcán bárkihez, megkérdezhesd, hogy megcsókolhatod-e, amire õ vagy igennel, vagy nemmel felel. És a nemet se kelljen megmagyarázni. Ha nem, akkor annyit mond, hogy nem, és kész. De mehetsz tovább, amíg találsz egy olyat, aki hajlandó rá. Az én elképzelésemben ez nem "hajlandóság", mert ez nem lenne áldozat a fogadó félnek, hanem ez egy tök mindennapos dolog lenne, amihez mindenki hozzá lenne szokva. Csak az a baj, hogy ez nincs benne így a köztudatban. Pedig szerintem tök egyszerû és nagyszerû lenne. Világosak lennének a szabályok: akárkihez odamehetsz, de meg kell kérdezned, hogy megcsókolhatod-e. Ha igent mond, hajrá, és továbbállsz (ha enged többet, mehet több), ha nemet, akkor hozzáérned is tilos, és tovább kell menned. És ezt mindenki csinálhatná minden nap. Mi ezen olyan nagy cucc? Az evés ugyanilyen természetes szükséglet, ösztön, mégsem csinálunk belõle nagy ügyet. Ha éhesek vagyunk, nem szemérmeskedünk, hanem eszünk. Ha szeretetre, érintésre, csókra vágyunk, miért ne csókolózhatnánk? De most komolyan: én egy fiatal felnõtt vagyok, mégis már most egyértelmû számomra, hogy nincs férfi a világon, aki hozzáérhet annyi nõhöz, amennyihez szeretne. Nem, ez senkinek se sikerül. Senkinek se teljesül be minden álma. Mindenki pornót néz, önkielégít, rengeteg nõrõl álmodozik, de az életben max. pár tucatnyival kerül kapcsolatba. Aztán megházasodik, és ha félrelép, az már törvénytelen. Nincs olyan férfi, aki elégedett lenne azzal, hogy hány nõje volt. Mindenki tele van kikosarazásokkal, vagy mindenki rájön, hogy az igazán szép nõk érinthetetlenek, csak az elit kapja meg õket (elit alatt a külsõre legvonzóbb, vagy legtechnikásabb vagy legpénzesebb férfiakat értem). Minden férfi elkönyveli az álmait utópiának, elhiteti magával, hogy úgyis lehetetlen minden nap nõzni (hiszen ez lenne a biológiai igény). Ha ez az én elképzelésem megvalósulna, akkor mindennapos lenne, hogy az emberek a napjuk egy részét csókolózással töltenék, kedvtelésbõl. Mindenki sokkal nyugodtabb lenne. Mint amikor meditálunk, hogy lenyugodjunk. Akármibe lefogadom, hogy kiegyensúlyozottabb lenne a világ.
Mert lehet rosszul csókol XD
Szia ! Kissé el vagy tájolódva ha ugyanez fordítva lenne hozzád akarna valaki odamenni és lelki erõszakot alkalmazva olyat csinál ami neked nem tetszik mit tennél ? Szerinted ehhez jó képet kellene vágni egy nõnek, hogy kiéld rajta perverzitásod és lelki erõszakot tegyél rajta? Ha egy nõ fiatal és szép és lengén öltözik vágyakat kelt egy férfiban ez az érem másik oldala nem csak benned van a hiba hanem az ilyen nõkben is akik buján öltözködnek. A lábfétis a perverzitások közé tartozik nem egészséges szexualitás egy torz vágy kiélése szerinted képes lennél kapcsolatra egy egészséges gondolkodású nõvel? A lábába szeretnél bele nem õbelé ez a gond ezzel. Egyébként én keresztény vagyok és tiszta életet élek tudod lehet így is élni, boldog vagyok nincs hiányérzetem az élet és egy kapcsolat alapja nem lehet a szexualitás. Isten a szexualitást házasságban engedélyezte az emberek ettõl eltértek a saját utukat járják Isten megengedte csinálják felteszem a kérdést szabadok ezek az emberek, te szabad vagy ? Mert kiéled a szexualitást házasságon kívül vagy kiéled a perverz vágyaidat? Valódi szabadság csak Isten jelenlétében létezik én megtapasztaltam mindkét felét az életnek de miután Isten kihozott ebbõl az állapotból nem küszködök ezzel ha nem akarom csinálni akkor nem csinálom felette állok és alá van rendelve Isten segítségével az újjáéledt szellememnek és akaratomnak, tehát tudok uralkodni rajta. Ha segíthetek még ezzel kapcsolatban írj privátban.
A kérdező hozzászólása: "Csak a tinik önkielégítenek, a felnõtt nõk és férfiak nem. Nekik elég a párjukkal való normális szex." Te melyik bolygón élsz? Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Nálad nagyobb nyomorék tuti nem létezik a földön.
Beteg vagy.
Dehogynem, lehet. Csak pofán vágnak :D
Ne fogjuk már olyan tragikusan fel ezt a kis bohókás kérdést, 35 fokban, egy kis ötlet, nem kell azért "lerúgni" meg miegymás. És vannak megvalósult példák, nézzétek, nem halt bele senki:) )) váratlan csók az utcán: http://www.youtube.com/watch?v=sMThBcjLt4M http://www.youtube.com/watch?v=HqAIsmBZbOU

Miért nem akar megcsókolni engem az a fiú akit szeretek és akivel járok?

Nem vagyok se ronda se goromba! A körölütem lévő emberek csinosnak,kedvesnek és barátságosnak mondani! Ez nekem az első csókom!

Legjobb válasz: mert nem mer adj neki lehetõségeket

Hány évesek vagytok? (mivel nem csókolóztál még ezért gondolom hogy fiatalkák lehettek :) ) Lehet hogy félénk, mivel õ sem túl tapasztalt a témában. Csókold meg te, ha tetszel neki akkor nem fog elrohanni :) Nem ciki szerintem ha a lány kezdeményez.
Talán te vagy neki az elsõ és nem meri. Kérd meg, hogy csókoljon meg!
Mióta jártok? Szájra puszi sem volt még? Mennyi idõsek vagytok?
mert nem mer adj neki lehetõségeket
Büdös a szád
Undorito vgy lehetszamara es mar nem szeret
A kérdező hozzászólása: Szeret meg minden , hát nem az elsõ hetünket éljük kapcsolatban!
Félénk, biztos neki is ez lenne az elsõ csókja .
Ha nem büdös a szád szerintem fél.Én is félnék.
Ilyen fiatalon én még a második héten sem adnék csókot. Talán a kézfogás...
Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: De már próbáltam de állandóan az hogy még ne vagy ne itt! Stb....
Miért nem csókolod meg te?
A kérdező hozzászólása: Igen! Miért mire gondolsz hogy milyen származású vagyok ? Nagyon érdekel , hogy mire is gondolsz! Nem félénk amúgy és én meg szégyenlõs vagyok ilyen dolgokról kérdezõsködni!
Te nem vagy magyar, ugye? Aranyos a fogalmazásod :-)
Jól van bocsi kérdezõ :( De szerinted itt tudja valaki a választ?Nem ismerünk se téged, se a barátodat, ezt inkább tõle kéne megkérdezned vagy a barátját, lehet neki beszélt rólad
A kérdező hozzászólása: Számtalan lehetõsége volt! és nem nem büdös a szám semmi baj nincs velem!!! Nem kérek gonosz komikat
félénk?
Nemtudom, rossz gondolatolvasó vagyok.
Mert b*zi.
Hát mivel nem látlak, nem tudom eldönteni, hogy milyen származású vagy, de a szavak sorrendjének cserélgetése miatt németre gondolnék...de ez csak tipp.

Nagyon tetszik egy fiú, akivel eddig kétszer találkoztam. Nagyon kívánom és legszívesebben megcsókolnám és jönne, aminek jönnie kell. Miért nem lehet ilyen egyszerű minden?

21 éves vagyok, a szexuális aktivitásom csúcspontján, amikor hormondömping árasztja el a testem és minden nap égek a kielégületlen vágytól, pont most nem találok olyan férfit, akivel párkapcsolatot tudnék kialakítani. Nincs az a személyiség, ami levesz a lábamról, illetve remélem van, de nem találtam meg egyel?re. Így a dönt? tényez? számomra jelenleg az arc, a test, a hang, a kisugárzás, a szexiség.

Legjobb válasz: Ha jó csak vagy simán:) Férfiakat könnyû ilyen téren "meggyõzni". Csak lassan eszkalálj.

Ha jó csak vagy simán:) Férfiakat könnyû ilyen téren "meggyõzni". Csak lassan eszkalálj.
Az kellene megkülönböztessen bennünket az állatoktól hogy elméletileg tudunk parancsolni ezeknek az ösztönöknek.
Ha õ kért találkát akkor mégis csak egyszerû. Megcsókolod, ½Szia½ és minden megy tovább.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez különböztet meg az állatoktól, hogy elnyomjuk a vágyainkat? :)
Nyugodtan cselekedj!Nem vagy már gyerek!Védekezz és ennyi!
2# SPOILER VESZÉLY Még mindig állatok vagyunk, lásd háborúk, a bulvárszenny, csodáltos viselkedés társainkkal, stb.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel, ha a szex állatias, mi abban a rossz? Érdekes ember anyák sokszor megölik/eldobják/megmikrózzák a gyerekeiket, egy állat sokszor jobban szereti a másikat, mint az emberek Számomra ez nem probléma, ha valaki szerint állatias dolog, de az emberek is állatok, fõemlõsök. Beszéljünk inkább a szexrõl.
21:58 Csak a saját nevedben beszélj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!