Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg rendesen (137 db)

Miért nem fog rendesen a fék? Opel astra f karaván. Először mikor benyomom fog rendesen de mikor még párszor rálépek megkeményedik és mintha nem fogna jól

Legjobb válasz: minden fék felkeményedik többszöri lenyomásra. ez természetes sõt baj ha nem keményedik fel mert akkor valószínûleg levegõs a rendszer. ha pedig nem fog jól akkor meg kell nézetni valakivel.

minden fék felkeményedik többszöri lenyomásra. ez természetes sõt baj ha nem keményedik fel mert akkor valószínûleg levegõs a rendszer. ha pedig nem fog jól akkor meg kell nézetni valakivel.
Utolsó. Igen, álló helyben normális, de járó motornál már nagyon nem.
devander szaga van.. Bár magára a rásegítõre nem jellemzõ hogy elromlik, a vákuumcsövet meg kell nézni, az elsõ mondja jól.
Valószínû vákum gond van. Van a fõfékhenger, aminek a tetején van a fékolaj tartály. Ez mögött van egy nagy fekete kör alakú "dob": ez a vákum dob. Erre, vagy ebbõl (nézõpont kérdése) jön ki egy csõ. Ez a csõ a motor fele indul. Na ezt a csövet kellene végignézni, hogy tömít-e rendesen mindenhol, nincs-e kirepedezve.

Miért nem tudom rendesen leborotválni a puncimat? A nagy ajkakkal mindig egy csomót kell szenvednem. Van még így ezzel valaki?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...

Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...
Én rárakom a lábam a kád peremére, és úgy könnyebben elérhetõ! xD Amíg meg zuhanyzónk volt, addig a wc-re raktam a csülkeimet(ott volt mellette). xDxD 16/L
Ha éles a borotva akkor elvileg könnyûnek kell lennie. Tedd szét a lábad, vagy csak húzd fel az egyiket, az egyik kezeddel feszítsd ki ott a bõrt, a másikkal meg borotváld le. Nekem 2 perc alatt megvan minden nap.
csak gyakorlat kérdése...én is lefeszitem egyik kézzel a borotvával meg minden irányból átmegyek rajta, hip-hop kész is...intim lemosóval kend be elõtte, így jobban csúszik :D:D:D és egyszerûbb. Szappant, tusfürdõt viszont sose használj, mert könnyebben kaphatsz el gombás fertõzést.
Nekem is csomó idõbe telik megszabadulni a dolgoktól. Már beletörõdtem, hogy sajnos jó munkához idõ kell.
én is mindig szenvedtem vele, DE!!! a páromnál találtam egy WILKINSON zöld szinü borotvát, már egy ideje azt használom és pikk-pakk megvagyok a borotválással. próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
Borotvahab is csodákra képes amúgy :)

Egyik haverom Amerika staffordshire terrier-ének egy hete lett levágva a füle és a bal még nem áll rendesen miért?

A jobb az úgy ahogy áll de a bal az nem amúgy 3-hónapos a kiskutyája miért nem áll? Vagy mit kéne neki ez ellen tenni? Köszi előre is a válaszokat U.I. A kiskutya mint ahogy mondtam a haveromé úgyhogy ne engem offoljatok hogy anélkül is szép és hogy tiltva van :)

Legjobb válasz: nézd, õszine leszek, nekünk jóval idõsebb volt a kutya és az elsõ orvos nem is akarta elvállalni, mondván már késõ és nem fog beállni a kutya füle, ugyanis a kutyának már teljesen ráállt a füle az eredeti formára. (nem magyarországon élünk). viszont véleményem szerint ezt az orvossal kellene megbeszélnie. az aki nekünk elvállalta nagyon is tudta a dolgát, tehát nem egy mészáros volt aki azt sem tudja mit hogyan kell csak nyissz. viszont nem is két forint volt és nem is csak annyiból állt az egész hogy lenyisszantotta és szevassz. nagyon odafigyelt hogy minden rendben legyen. ráadásul mi nem is rövidre hanem direkt hosszabbra vágattuk aminek még nagyobb az esélye hogy nem fog állni a késõbbiekben. mi is megfogadtunk minden tanácsot, az orvos utasításai szerint jártunk el. a kutyának mindkét füle úgy áll mint a cövek, pedig nagyon sokan azt gondolták hogy nem fog. még nem késõ javítani a helyzeten, de azt tanácsolom a haverodnak hogy vigye vissza az orvoshoz, vagy vigye egy másikhoz aki ért a dolgához. igaz ha magyarországon van a kutya akkor kétlem hogy ilyen ügyben tudna egy rendes lelkiismeretes orvost találni. nah, meg persze majd a pénzt se sajnálja. és hogy miért nem áll rendesen? azért mert az orvos csak lenyisszantotta és nem volt körültekintõ sem a mûtét elõtt, sem pedig a mûtét utánra vonatkozó dolgokkal. illetve a haverodat sem okította ki mire figyeljen illetve mi egyebet tegyen még a megfelelõ végeredmény érdekében. és sajnálom, de ha a haverod nem viszi el egy nagyon jó orvoshoz akkor bizony az a fül úgy is fog maradni, sõt azt sem tartom kizártnak hogy a jobb fül is "le fog esni", vagy legjobb esetben csak marad az "úgy ahogy áll" stádiumban.

nézd, õszine leszek, nekünk jóval idõsebb volt a kutya és az elsõ orvos nem is akarta elvállalni, mondván már késõ és nem fog beállni a kutya füle, ugyanis a kutyának már teljesen ráállt a füle az eredeti formára. (nem magyarországon élünk). viszont véleményem szerint ezt az orvossal kellene megbeszélnie. az aki nekünk elvállalta nagyon is tudta a dolgát, tehát nem egy mészáros volt aki azt sem tudja mit hogyan kell csak nyissz. viszont nem is két forint volt és nem is csak annyiból állt az egész hogy lenyisszantotta és szevassz. nagyon odafigyelt hogy minden rendben legyen. ráadásul mi nem is rövidre hanem direkt hosszabbra vágattuk aminek még nagyobb az esélye hogy nem fog állni a késõbbiekben. mi is megfogadtunk minden tanácsot, az orvos utasításai szerint jártunk el. a kutyának mindkét füle úgy áll mint a cövek, pedig nagyon sokan azt gondolták hogy nem fog. még nem késõ javítani a helyzeten, de azt tanácsolom a haverodnak hogy vigye vissza az orvoshoz, vagy vigye egy másikhoz aki ért a dolgához. igaz ha magyarországon van a kutya akkor kétlem hogy ilyen ügyben tudna egy rendes lelkiismeretes orvost találni. nah, meg persze majd a pénzt se sajnálja. és hogy miért nem áll rendesen? azért mert az orvos csak lenyisszantotta és nem volt körültekintõ sem a mûtét elõtt, sem pedig a mûtét utánra vonatkozó dolgokkal. illetve a haverodat sem okította ki mire figyeljen illetve mi egyebet tegyen még a megfelelõ végeredmény érdekében. és sajnálom, de ha a haverod nem viszi el egy nagyon jó orvoshoz akkor bizony az a fül úgy is fog maradni, sõt azt sem tartom kizártnak hogy a jobb fül is "le fog esni", vagy legjobb esetben csak marad az "úgy ahogy áll" stádiumban.
MEG IS ÉRDEMLI!!!!!
ahogy zsugorodik a sebszél, az felhuzza a fület.
Nekünk, mikor még lehetett, vágni akkor csinálta doki. 3 hónapos volt, olyan erõsen meghúzták a varratot, hogy attól nem állt fel. Meg kell várni míg varratszedésre kell vinni, ha utána sem áll fel akkor porcerõsítõ kell neki, nem emberi, és masszírozni kell, hogy felálljon. Szokták kötözni, de felesleges, mert nem áll be tõle, több ismerõsömnek, és nekünk is csak a porcerõ, és a masszírozás használt.
A kérdező hozzászólása: Ezt mire érted? Azt hogy az egyik haverom kutyájának a füle nem áll rendesen?Vagy mondjam meg a nevét hogy aztán büntessék meg õt? vagy mi?

Napok óta a freemail-em nem működik rendesen. Csak a "szimpla" felületet tudom elérni. Egyéb esetben olvashatatlan, "összecsúszva" jelenik meg az oldal. Az okokat keresem. Miért?

Legjobb válasz: Bár én nem tudok neked segíteni, de nekem is ez a problémám, de már hónapok óta (Firefox/WinXP). Chrome-mal rendesen bejön, de az meg elég gyakran összeomlik. Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez, remélem valaki majd leírja.

Bár én nem tudok neked segíteni, de nekem is ez a problémám, de már hónapok óta (Firefox/WinXP). Chrome-mal rendesen bejön, de az meg elég gyakran összeomlik. Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez, remélem valaki majd leírja.

Miért nem telik meg a tüdõm levegõvel rendesen?

Stressz az oka vagy szervi elváltozás?

Legjobb válasz: Pontosan hogy érted azt, hogy nem telik meg rendesen?

Pontosan hogy érted azt, hogy nem telik meg rendesen?
A kérdező hozzászólása: ha sóhajtok akkor érzem, hogy teli megy a tüdõm.
És ez állandóan?? Nekem is ugyan ez volt a problémám. Olyan volt, hogy nagyot sóhajtottam, és éreztem, hogy nem vettem levegõt rendesen, ami az lett a vége, hogy már elaludni is alig tudtam, mert folyamatosan attól féltem, hogy megfulladok vagy micsoda. Nálam piszihikai dolog volt ez, és igazából magától elmúlt pár hét után.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nálam is lelki eredetû! :( Csak így egyedül nehéz túl lépni a gondokon. Mindenkinek meg van a saját baja! :(
Igen, ez igaz. Próbáld egy kicsit magadban is rendezni a dolgokat, a gondolataidban. Nekem is eltartott egy darabig, amíg elmúlt.

Egy 13 hónapos babának miért kell még mindíg tápszert kapnia? Az egyik ismerősom még mindig azzal eteti a kisfiát, pedig már majdnem kap minden rendes kaját is. Én ezt nem értem. Én akkor már semmiképpen nem szeretnék a kislányomnak adni.

Mi még csak 4 hónaposak vagyunk, sajnos nem elég a tejem már régóta kap tápszert is a kis manó, egy hete elkezdtük a hozzátáplálást gyümivel, mert a tápszeradagot szeretném egy kicsit lecsökkenteni. De ez hogy még ennyi id?sen tápszert kap egy kicsit meglepett. Szerintem már nem kellene neki kapnia. Nektek mi a véleményetek err?l? Ja, és a kissrác elég jó húsba van.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej,de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...

Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej, de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...
3 éves koráig is ehet tápszert ill.akkor már tejpotló a neve mert a tehéntejjel jobb várni 3 évig is. A kisfiam 9 hós (még szopik)de 1 éves korában még nem fogja azt enni ami mi. A tápszerben nagyon fontos vitaminok, ásványi anyagok vannak ami pl. egy permetezett körtében nincs. Szerintem az ismerõsöd nagyon jól csinálja. Nektek nem kellene ilyen hamar elkezdeni a hozzátáplálást.
Az elsõ fiam majd 3 éves korig, a második is amíg elfogadja azt eszi reggelire. Jó, mert sok benne a vitamin és az ásványi anyag. Jó, mert ha esetleg beteg és csak folyadékot fogad el, legalább tudom, hogy evett vmit. Jó, mert sokszor a gyógyszert csak ebben oldva tudtam beadni neki. Az én gyerekeim, már 8-10 hónaposan majdnem azt ették amit, mi. Ettõl függetlenül a tápszert megitták reggelire (õ kérte, kéri). Sztem is korai még a tápszer elhagyása 4 hónaposan, neki még 4-5ször az kellene ennie. Ja és nem a tápszertõl van jó súlyban, szép is lenne ha az hízlalna (kövérségre gondolok, nem az egészséges gömbölyûségre) 30 hetes (3.)
A kérdező hozzászólása: nem elhagyni akarom a tápszert csak egy kicsit lecsökkenteni.
Mi is 4 hósak vagyunk, most kezdtem én is a leveket, nagyon szereti(csak tápszeres).De egy éves kora után én nem akarok neki tápszert adni, annyi mindent ehet akkora, miért etessem azzal, legalábbis ez az én véleményem.Én mondjuk nem tudom hivatalosan meddig eheti a tápszert, de én nem szeretném addigra adni.

Miért van az, hogy van amikor rendesen megnéz engem egy nő, ezután ha én is ránézek, visszanézek, akkor meg már nem néz. Értem én, hogy elfordul stb. De akkor miért néz meg alaposan? Átlagos vagyok, semmi extra.

Legjobb válasz: Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek,hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is,akkor többször rápillantok.

Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek, hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is, akkor többször rápillantok.
Biztos tetszel neki:D Én is csináltam már ilyet, és a srác vissza is nézett rám. Ilyenkor zavarba viszont jövök, és többet rá sem nézek...:'D

Miért nem fejlõdök 70kg vagyok és 173cm magas már azért vagy 2 hete rendesen étkezek a fehérje szintem tökéletes 160gramm a szénhidrát bevitelem az meg 260gramm és nem vagyok fáradt sose edzés elõtt se nem értem mi lehet a probléma?

Én ugy tudom a szénhidrá csak azért kell hogy a szervezet ne a fehérjét használja el edzés közben energiának hanem a szénhidrátot.Ja és egyébként a bicepszem tricepszem nem durranak be rendesen az edzéseken és nem nagyon érzek izomlázat rajtuk.Rendesen edzek

Legjobb válasz: Most te a "2 hete rendesen étkezek" után nem látod a fejlõdést?

Most te a "2 hete rendesen étkezek" után nem látod a fejlõdést?
Variáld a gyakorlatokat edzésenként, vagy a sorrendet. 2 hete kajálsz rendesen? Akkor azért még ne várj csodát, majd jó lesz ez és ha nem jön a tömeg, akkor emelned kell a kalóriákat, ami mehet ch-ból és zsírból is, ha már a fehérje megvan. Azért kell annyi ch, mert napi kalória plusz kell izmosodáshoz, nem csak azért hogy a fehérjét ne használd fel.
majd ha már 52 hete eszel rendesen, akkor majd egy kis változást már fogsz látni, ha edzel is rendesen...
A kérdező hozzászólása: Hát ez hujeség pl:most fekvenyomásban kb. kitolok80kgot és egy év után fogok kinyomni 90kg ?? hujeség
Miért hülyeség? Gondoltad, hogy pár hét alatt leszel nagydarab? :D
80 kg az lópikula, azzal nem kellene arcozni. Eddz rendesen és egyél többet, majd fejlõdni fogsz.
A kérdező hozzászólása: De nem értitek mit akarok mondani azt tudom hogy nem leszek nagy darab egy két hét miatt de akk mikor fogok teljesítményben fejlõdni pl:eddig bicepszeztem 15kg egy karra s mikor fogok 16kg hát biztos hogy nem egy év alatt
Hamar, ha jó étrended van, de nem vagyunk jósok.
Elképzelhetõ hogy a testalkatod miatt fejlõdsz lassabban, az ektomort és az endomort testalkatúak nehezebben fejlõdnek bizonyos téren mint a mezomort.De erõ szempontjából az endomort a legjobb.(erõ=tömeg×gyorsulás).A testalkatodhoz illõ edzés tervet válasz hogy fejlõdhess de még a legjobb genetikai adottságokkal rendelkezõk is csak évi 3-4 kg tiszta izomtömeget szednek magukra ami testrészenként elosztva...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!