Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg rendesen (135 db)

Miért nem fog rendesen a fék? Opel astra f karaván. Először mikor benyomom fog rendesen de mikor még párszor rálépek megkeményedik és mintha nem fogna jól

Legjobb válasz: minden fék felkeményedik többszöri lenyomásra. ez természetes sõt baj ha nem keményedik fel mert akkor valószínûleg levegõs a rendszer. ha pedig nem fog jól akkor meg kell nézetni valakivel.

minden fék felkeményedik többszöri lenyomásra. ez természetes sõt baj ha nem keményedik fel mert akkor valószínûleg levegõs a rendszer. ha pedig nem fog jól akkor meg kell nézetni valakivel.
Utolsó. Igen, álló helyben normális, de járó motornál már nagyon nem.
devander szaga van.. Bár magára a rásegítõre nem jellemzõ hogy elromlik, a vákuumcsövet meg kell nézni, az elsõ mondja jól.
Valószínû vákum gond van. Van a fõfékhenger, aminek a tetején van a fékolaj tartály. Ez mögött van egy nagy fekete kör alakú "dob": ez a vákum dob. Erre, vagy ebbõl (nézõpont kérdése) jön ki egy csõ. Ez a csõ a motor fele indul. Na ezt a csövet kellene végignézni, hogy tömít-e rendesen mindenhol, nincs-e kirepedezve.

Miért nem tudom rendesen leborotválni a puncimat? A nagy ajkakkal mindig egy csomót kell szenvednem. Van még így ezzel valaki?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...

Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...
Én rárakom a lábam a kád peremére, és úgy könnyebben elérhetõ! xD Amíg meg zuhanyzónk volt, addig a wc-re raktam a csülkeimet(ott volt mellette). xDxD 16/L
Ha éles a borotva akkor elvileg könnyûnek kell lennie. Tedd szét a lábad, vagy csak húzd fel az egyiket, az egyik kezeddel feszítsd ki ott a bõrt, a másikkal meg borotváld le. Nekem 2 perc alatt megvan minden nap.
csak gyakorlat kérdése...én is lefeszitem egyik kézzel a borotvával meg minden irányból átmegyek rajta, hip-hop kész is...intim lemosóval kend be elõtte, így jobban csúszik :D:D:D és egyszerûbb. Szappant, tusfürdõt viszont sose használj, mert könnyebben kaphatsz el gombás fertõzést.
Nekem is csomó idõbe telik megszabadulni a dolgoktól. Már beletörõdtem, hogy sajnos jó munkához idõ kell.
én is mindig szenvedtem vele, DE!!! a páromnál találtam egy WILKINSON zöld szinü borotvát, már egy ideje azt használom és pikk-pakk megvagyok a borotválással. próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
Borotvahab is csodákra képes amúgy :)

Egyik haverom Amerika staffordshire terrier-ének egy hete lett levágva a füle és a bal még nem áll rendesen miért?

A jobb az úgy ahogy áll de a bal az nem amúgy 3-hónapos a kiskutyája miért nem áll? Vagy mit kéne neki ez ellen tenni? Köszi előre is a válaszokat U.I. A kiskutya mint ahogy mondtam a haveromé úgyhogy ne engem offoljatok hogy anélkül is szép és hogy tiltva van :)

Legjobb válasz: nézd, õszine leszek, nekünk jóval idõsebb volt a kutya és az elsõ orvos nem is akarta elvállalni, mondván már késõ és nem fog beállni a kutya füle, ugyanis a kutyának már teljesen ráállt a füle az eredeti formára. (nem magyarországon élünk). viszont véleményem szerint ezt az orvossal kellene megbeszélnie. az aki nekünk elvállalta nagyon is tudta a dolgát, tehát nem egy mészáros volt aki azt sem tudja mit hogyan kell csak nyissz. viszont nem is két forint volt és nem is csak annyiból állt az egész hogy lenyisszantotta és szevassz. nagyon odafigyelt hogy minden rendben legyen. ráadásul mi nem is rövidre hanem direkt hosszabbra vágattuk aminek még nagyobb az esélye hogy nem fog állni a késõbbiekben. mi is megfogadtunk minden tanácsot, az orvos utasításai szerint jártunk el. a kutyának mindkét füle úgy áll mint a cövek, pedig nagyon sokan azt gondolták hogy nem fog. még nem késõ javítani a helyzeten, de azt tanácsolom a haverodnak hogy vigye vissza az orvoshoz, vagy vigye egy másikhoz aki ért a dolgához. igaz ha magyarországon van a kutya akkor kétlem hogy ilyen ügyben tudna egy rendes lelkiismeretes orvost találni. nah, meg persze majd a pénzt se sajnálja. és hogy miért nem áll rendesen? azért mert az orvos csak lenyisszantotta és nem volt körültekintõ sem a mûtét elõtt, sem pedig a mûtét utánra vonatkozó dolgokkal. illetve a haverodat sem okította ki mire figyeljen illetve mi egyebet tegyen még a megfelelõ végeredmény érdekében. és sajnálom, de ha a haverod nem viszi el egy nagyon jó orvoshoz akkor bizony az a fül úgy is fog maradni, sõt azt sem tartom kizártnak hogy a jobb fül is "le fog esni", vagy legjobb esetben csak marad az "úgy ahogy áll" stádiumban.

nézd, õszine leszek, nekünk jóval idõsebb volt a kutya és az elsõ orvos nem is akarta elvállalni, mondván már késõ és nem fog beállni a kutya füle, ugyanis a kutyának már teljesen ráállt a füle az eredeti formára. (nem magyarországon élünk). viszont véleményem szerint ezt az orvossal kellene megbeszélnie. az aki nekünk elvállalta nagyon is tudta a dolgát, tehát nem egy mészáros volt aki azt sem tudja mit hogyan kell csak nyissz. viszont nem is két forint volt és nem is csak annyiból állt az egész hogy lenyisszantotta és szevassz. nagyon odafigyelt hogy minden rendben legyen. ráadásul mi nem is rövidre hanem direkt hosszabbra vágattuk aminek még nagyobb az esélye hogy nem fog állni a késõbbiekben. mi is megfogadtunk minden tanácsot, az orvos utasításai szerint jártunk el. a kutyának mindkét füle úgy áll mint a cövek, pedig nagyon sokan azt gondolták hogy nem fog. még nem késõ javítani a helyzeten, de azt tanácsolom a haverodnak hogy vigye vissza az orvoshoz, vagy vigye egy másikhoz aki ért a dolgához. igaz ha magyarországon van a kutya akkor kétlem hogy ilyen ügyben tudna egy rendes lelkiismeretes orvost találni. nah, meg persze majd a pénzt se sajnálja. és hogy miért nem áll rendesen? azért mert az orvos csak lenyisszantotta és nem volt körültekintõ sem a mûtét elõtt, sem pedig a mûtét utánra vonatkozó dolgokkal. illetve a haverodat sem okította ki mire figyeljen illetve mi egyebet tegyen még a megfelelõ végeredmény érdekében. és sajnálom, de ha a haverod nem viszi el egy nagyon jó orvoshoz akkor bizony az a fül úgy is fog maradni, sõt azt sem tartom kizártnak hogy a jobb fül is "le fog esni", vagy legjobb esetben csak marad az "úgy ahogy áll" stádiumban.
MEG IS ÉRDEMLI!!!!!
ahogy zsugorodik a sebszél, az felhuzza a fület.
Nekünk, mikor még lehetett, vágni akkor csinálta doki. 3 hónapos volt, olyan erõsen meghúzták a varratot, hogy attól nem állt fel. Meg kell várni míg varratszedésre kell vinni, ha utána sem áll fel akkor porcerõsítõ kell neki, nem emberi, és masszírozni kell, hogy felálljon. Szokták kötözni, de felesleges, mert nem áll be tõle, több ismerõsömnek, és nekünk is csak a porcerõ, és a masszírozás használt.
A kérdező hozzászólása: Ezt mire érted? Azt hogy az egyik haverom kutyájának a füle nem áll rendesen?Vagy mondjam meg a nevét hogy aztán büntessék meg õt? vagy mi?

Napok óta a freemail-em nem működik rendesen. Csak a "szimpla" felületet tudom elérni. Egyéb esetben olvashatatlan, "összecsúszva" jelenik meg az oldal. Az okokat keresem. Miért?

Legjobb válasz: Bár én nem tudok neked segíteni, de nekem is ez a problémám, de már hónapok óta (Firefox/WinXP). Chrome-mal rendesen bejön, de az meg elég gyakran összeomlik. Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez, remélem valaki majd leírja.

Bár én nem tudok neked segíteni, de nekem is ez a problémám, de már hónapok óta (Firefox/WinXP). Chrome-mal rendesen bejön, de az meg elég gyakran összeomlik. Én is kíváncsi lennék rá, hogy miért van ez, remélem valaki majd leírja.

Egy 13 hónapos babának miért kell még mindíg tápszert kapnia? Az egyik ismerősom még mindig azzal eteti a kisfiát, pedig már majdnem kap minden rendes kaját is. Én ezt nem értem. Én akkor már semmiképpen nem szeretnék a kislányomnak adni.

Mi még csak 4 hónaposak vagyunk, sajnos nem elég a tejem már régóta kap tápszert is a kis manó, egy hete elkezdtük a hozzátáplálást gyümivel, mert a tápszeradagot szeretném egy kicsit lecsökkenteni. De ez hogy még ennyi id?sen tápszert kap egy kicsit meglepett. Szerintem már nem kellene neki kapnia. Nektek mi a véleményetek err?l? Ja, és a kissrác elég jó húsba van.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej,de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...

Én úgy tudom, hogy kb.2 éves korig alapvetõ létfontosságú a tej, de mivel rendes tejet nem szabad adni addig marad a tápszer, valszeg reggel este.Vagy hülyeséget írok? Mi még csak 7 és fél hónaposak vagyunk...
3 éves koráig is ehet tápszert ill.akkor már tejpotló a neve mert a tehéntejjel jobb várni 3 évig is. A kisfiam 9 hós (még szopik)de 1 éves korában még nem fogja azt enni ami mi. A tápszerben nagyon fontos vitaminok, ásványi anyagok vannak ami pl. egy permetezett körtében nincs. Szerintem az ismerõsöd nagyon jól csinálja. Nektek nem kellene ilyen hamar elkezdeni a hozzátáplálást.
Az elsõ fiam majd 3 éves korig, a második is amíg elfogadja azt eszi reggelire. Jó, mert sok benne a vitamin és az ásványi anyag. Jó, mert ha esetleg beteg és csak folyadékot fogad el, legalább tudom, hogy evett vmit. Jó, mert sokszor a gyógyszert csak ebben oldva tudtam beadni neki. Az én gyerekeim, már 8-10 hónaposan majdnem azt ették amit, mi. Ettõl függetlenül a tápszert megitták reggelire (õ kérte, kéri). Sztem is korai még a tápszer elhagyása 4 hónaposan, neki még 4-5ször az kellene ennie. Ja és nem a tápszertõl van jó súlyban, szép is lenne ha az hízlalna (kövérségre gondolok, nem az egészséges gömbölyûségre) 30 hetes (3.)
A kérdező hozzászólása: nem elhagyni akarom a tápszert csak egy kicsit lecsökkenteni.
Mi is 4 hósak vagyunk, most kezdtem én is a leveket, nagyon szereti(csak tápszeres).De egy éves kora után én nem akarok neki tápszert adni, annyi mindent ehet akkora, miért etessem azzal, legalábbis ez az én véleményem.Én mondjuk nem tudom hivatalosan meddig eheti a tápszert, de én nem szeretném addigra adni.

Miért van az, hogy van amikor rendesen megnéz engem egy nő, ezután ha én is ránézek, visszanézek, akkor meg már nem néz. Értem én, hogy elfordul stb. De akkor miért néz meg alaposan? Átlagos vagyok, semmi extra.

Legjobb válasz: Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek,hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is,akkor többször rápillantok.

Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek, hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is, akkor többször rápillantok.
Biztos tetszel neki:D Én is csináltam már ilyet, és a srác vissza is nézett rám. Ilyenkor zavarba viszont jövök, és többet rá sem nézek...:'D

Ha nem csomagoljuk vissza rendesen a kekszet, miért ereszkedik meg, azaz miért lesz puhább, miért nedvesedik?

a péksütemények viszont miért száradnak ki teljesen, ha elfelejtjük visszacsomagolni?

Legjobb válasz: A kekszek ha nem zárod vissza ,felveszik a levegõ nedvességtartalmát ezért puhulnak meg.

A kekszek ha nem zárod vissza , felveszik a levegõ nedvességtartalmát ezért puhulnak meg.
Mert a 2 teljesen más tésztájú, az egyik sima tészta a másik élesztõs/vagy vajas tészta, meg ugye teljesen máshogy is kell sütni, tehát más tulajdonságaik is lesznek, az egyik porhanyósabb és szárazabb a tésztája miatt, a másik laza tésztájú, már eleve "nedves" a tésztája, tehát nem porhanyóssá sütött tészta, így hát, a porhanyósabb a vízfelvételre törekszik, a péksütemény (ami ugye nedvesebb) a kiszáradásra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezt én értem is, csak a péksütemény, akár cukortartalmú, akár sós, úgy megszárad, hogy porzik. vajon ez miért van?

Fiúk, ti hol ismertétek meg a rendes, szeretni való, normális barátnőtöket? Én miért nem találok sehol sem rendes lányokat, akiknek nem a top külsejű pasik kellenek és egyedülállóak is egyben?

Érzelemközpontú srác vagyok, ezért jobban megérzem mások érzéseit, így legutóbbi randimon is láttam, hogy a lánynak nem jövök be küls?re és már alig várja, hogy otthon legyen végre, így persze nem mondtam ki, de igazából azért lett hamarabb vége a randinknak, mert nem akartam fárasztani feleslegesen és hát nekem sem esett jól, hogy ? top pasikra bukik én meg nem vagyok vonzó a számára. Ennek ellenére jól elbeszélgettünk, mint két barát. Semmi bajom vele, nem tehet róla, hogy nem jöttem be neki, sajnos én nekem is van egy hibám, nem vonzódom a túlsúlyos lányokhoz, de talán épp emiatt büntet a sors azzal, hogy sosem találok olyan lányt, akinek én bejönnék küls?re.

Legjobb válasz: Én lány vagyok. Amit elvárok egy pasitól, az a következõ: legyen felelõsségteljes, reális, okos, tudjon viselkedni, mûvelt, sok legyen a közös érdeklõdés. Külsõleg, ami számít, hogy ne legyen túlsúlyos, ismerje az alapvetõ higiéniai szabályokat, legyenek szép és ápolt fogai és körmei, illetve ne legyen lusta, ha mozgásról van szó. Aztán pedig talán az egyik legfontosabb szempont, legyen potens és szexéhes, mert nagy az étvágyam. Ennyi. :D Engem nem érdekel a külsõ, a személyiség fontos. 21/n.

Én lány vagyok. Amit elvárok egy pasitól, az a következõ: legyen felelõsségteljes, reális, okos, tudjon viselkedni, mûvelt, sok legyen a közös érdeklõdés. Külsõleg, ami számít, hogy ne legyen túlsúlyos, ismerje az alapvetõ higiéniai szabályokat, legyenek szép és ápolt fogai és körmei, illetve ne legyen lusta, ha mozgásról van szó. Aztán pedig talán az egyik legfontosabb szempont, legyen potens és szexéhes, mert nagy az étvágyam. Ennyi. :D Engem nem érdekel a külsõ, a személyiség fontos. 21/n.
Elkelnek, de csak ha nagyon jóképûek vagy gazdagok, egyébként esélytelenek.
Amúgy utolsó, ez nem igaz! 175 cm alatt is elkelnek a srácok. Sõt van egy ismerõsöm aki 158 cm és boldog párkapcsolatban él. Nekem sincsen bajom a 170cm-es magasságommal!
Nem teljesen relatív egyik sem. 175 cm alatti pasi biztosan nem kell senkinek, neked sem. A jóképûség annyiban relatív, h nincs olyan, akit minden lány jóképûnek tartana, olyan viszont van, aki senkinek nem tetszik (pl. én).
7: A jóképûség nagyon relatív, akárcsak a magasság is. Nekem már az is jó, ha valaki olyan magas, mint én. 1, 68 m. De ezt ti nem akarjátok megérteni, mert elvagytok az önsajnálatotokban...
5: Ellentmondás. Szóval te járnál olyan lánnyal, aki nem tisztálkodik rendszeresen, hájas és kivannak rohadva a fogai, illetve szutykosak a körmei? Érdekes...
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Micsoda ellentmondás!
Én és a volt barátnõm egy helyre jártunk rendszeresen ( kávézó ). Aztán el kezdtünk beszélgetni hébe-hóba. Majd megmondtam neki, hogy tetszik és eljönne-e velem sétálni. Aztán elvittem moziba és utána csókolóztunk és így kezdõdött. 4 évig jártam vele, de vége lett, mondjuk ez más tészta, de komoly kapcsolat volt. Én sem vagyok egy adonisz, de én sosem járnék egy túlsúlyos lánnyal, mert attól nekem undorom van ( és hangsúlyozom NEKEM ). És ha neked sem tetszenek, te se kezdeményezz náluk tök felesleges, mert csak azért, hogy legyen valaki, annak semmi értelme. Amúgy ne keseredj el, attól, hogy nekem volt egy komoly kapcsolatatom jelenleg nekem sincsen senki akivel egyáltalán lehetne valami. Fel a fejjel, keresd az emberek társaságát, mint ahogy én teszem, aztán remélem neked is ( és persze nekem is :D ) jön majd egy csaj. Sok sikert!
Egyrészt mert nincs ilyen lány, másrészt mert nem nézel ki elég jól.
Elõzõ, normális ember nyilván nem járna ilyen lánnyal, de te hazudsz, mert nem ennyi a feltételed. Minimum elvárás minden lánynál, h legyen magas és jóképû a pasi.
Mondd el, hogy hány éves vagy, hogy élsz, mik foglalkoztatnak, mikre vágysz (kapcsolaton kívül)!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!