Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg az iwiw (21 db)

Miért nem jegyzi meg az IWIW rendszere a beléptető cimemet? ( Explorerem van)

Vagyis röviden:az átalakitás el?tt mindketten be tudtunk menni az IWIW-be úgy, hogy nem kellet mindig kitölteni a felhasználó nevet.Most csak az egyikkel lehet igy besurrani a misikat mindig be kell irni.

Legjobb válasz: Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?

Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?
vagy biztonsági okokból nem jegyzi meg, vagy mert egy fos. Ne használj explorert, töltsd le a Firefox-ot, Chrome-ot, Operát vagy amit csak akarsz...
csatlakozom az elõttem szólóhoz. ne sexplorert használj hanem firefoxot..
igen...

Miért nem kapom meg az iwiw meghívót?

töröltem magam iwiwr?l,mert új adatlapot akarok csinálni,2 ismer?sömnek is szóltam,hogy küldjenek meghívót küldtek is 2 különböz? email címre,de nem kaptam meg már napok óta,,lehet az ok az,hogy már regisztrálva voltam azokkal az email címekkel?

Legjobb válasz: nekem pl. citromailre 2-3 nap alatt jött meg. várj kicsit még :)

nekem pl. citromailre 2-3 nap alatt jött meg. várj kicsit még :)

Miért nem jegyzi meg az iwiw és a myvip a jelszavam és a felhasználónevem?

Hiába megyek rá hogy jegyezze meg, nem akarja.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy már megjegyzett egy korábbit? És ezért nem ajánlja fel? Operába ctrl+Enter rel üti be magától az adatokat, a mozillát nem használom, nézd meg, hogy ott mi a bill. combo. Lehet, hogy már tárolt valamit. Meghát nem Mozillázni köll :P

Nem lehet, hogy már megjegyzett egy korábbit? És ezért nem ajánlja fel? Operába ctrl+Enter rel üti be magától az adatokat, a mozillát nem használom, nézd meg, hogy ott mi a bill. combo. Lehet, hogy már tárolt valamit. Meghát nem Mozillázni köll :P
Az az igazság, hogy a Firefoxnál van valami gubanc, mert nálam se jegyzi meg :( Nem tudsz mást tenni, minthogy kézzel írod be mindig ;)
A Mozilla elvileg jobb oldalon fent ír egy olyat, hogy: Megjegyzés - Ezen a webhelyen soha - Most nem Na ott állísd be...így megfogja jegyezni....talán!
A kérdező hozzászólása: Hiába megyek arra hogy jegyezze meg, nem jegyzi meg. Pedig az összes többi oldalon mindenhol szépen megjegyzi, csak ezeknél nem.
Én is Mozillát használok, és nekem iwiw-en megjegyzi de myvipnél nekem sem akarja.:S A myvipnél valami blokkolja vagy valami ilyesmit tudok elképzelni.
Iwiwnél jelöld be az "e-mail cím és jelszó megjegyzése" opciót. MyVIP-et nem használok, viszont nekem például a Budapest Bank netes felületén képtelen megjegyezni a Firefoxom a jelszót, valószínûleg valami szerveroldali biztonsági beállítás tiltja.


Miért nem tudom az internet explorerrel a iwiw-et megnyitni? Azt írja a művelet megszakad és nem nyitható meg az internez explorerrel?

A mozillával pedig meg lehet nyitni.

Legjobb válasz: nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb

nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb
Minden plusz explorer ratoltese a gepunkre sok tarhelyet elvesz a gepunkrol. Elvileg a windows explorer 8 uj valtozataval mukodnie kellene, de nem mukodik. En sem tudok belepni es a gephaz uzenet, amit tobbszor is kuldott az iwiw, hogy rajta vannak kijavitjak a hibat, "a mai napig nem tortent meg"! En nem vagyok hajlando leterhelni a gepem memojat meg egy explorer telepitesevel. Ez nem fair!

Miért nem jelennek meg az iwiw képek Mozilla Firefox böngészővel, amikor ugyanott Exprolerrel jók?

Listázza ?ket, de sem egyenként, sem léptetve nincs kép, csak a kép címe, és sorszáma jelenik meg.

Legjobb válasz: Beállítod, hogy jelenítse meg a képeket: Beállítások/Tartalom/Képek betöltése. (Nekem jó!)

Beállítod, hogy jelenítse meg a képeket: Beállítások/Tartalom/Képek betöltése. (Nekem jó!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötletet, sikerült beállítanom! A képek betöltése ki volt pipálva, Kivétel: az iwiw, amit biztos, hogy senki oda be nem írt! Soha azon a lapon nem jártam, amíg oda nem küldtél. Kösz!

Miért nem mutatja meg az iwiw az msn címeket?

Hiába írom be a captcha-t, nem mutatja meg. Próbáltam több böngész? alól is, de semmi változás. Nálam van gond, vagy az iwiw vacakol?

Legjobb válasz: nálam is ez van egy ideje:S

nálam is ez van egy ideje:S
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor beigazológott a sejtésem, hogy szeretett rózsaszín cégünk munkatársai megint fontos fejlesztéseken dolgoznak...
Akkor nem csak én vagyok így! :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzáteszek, hogy mobilról internetezek.
akkor azért van mivel ugye mobilról tolod, és lehet hogy az iwiw szerver nem engedi a mobilod iwiwezni, ugyanis ez ilyen biztonsági letiltás lehet vagy nemtom de azis lehet hogy az iwiw szarakszik és pár nap mulva jó lessz....

IWiW-en miért nem jelenik meg az üzenőfali hozzászólásom rendesen?

Látatlanba írom az üzit, ami elég zavaró... Utána már teljes egészében megjelenik.

Legjobb válasz: Mert az iWiW egy szar.

Mert az iWiW egy szar.
A kérdező hozzászólása: Facebook jobb, az tuti :) Köszi a választ.

Miért nem jelenik meg rólam hír az iwiw hírfolyamban?

Mindent beállítottam a profiloldalamon, a 'hírek' címszó alatt mindent kipipáltam, elmentettem. Mégsem jelenik meg rólam hír, pl ha új képet töltök fel. Írtam emailt az iwiw 'segítség' címre, de nem kapok választ. Ötletek?

Legjobb válasz: Hali Szóval itt nézted már esetleg.: -iwiw - profiloldalam - hírfolyam vagy -profil szerkesztés - beállítások menüpont

Hali Szóval itt nézted már esetleg.: -iwiw - profiloldalam - hírfolyam vagy -profil szerkesztés - beállítások menüpont
mert ilyen jelentéktelen szürke egér vagy.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Köszönöm a tanácsot, de azt a részét már ellenõriztem. Más ötlet?
Ki nem fossa le, hogy nem jelensz meg? Ennek örülsz ha mások azt olvassák, hogy mi történik veled? Jézusom...
Sajnos én sem tudok jobbat mondani, mint az elsõ válaszoló, de megvan a véleményem a másik két illetõrõl. Ez az oldal azért van, hogy segítséget kérjünk, és segítsünk egymásnak. Nem azért, hogy ilyen állatok abban éljék ki magukat, hogy másoknak beszólnak. Gondolom, ennyi élvezet van az életükben. Egyébként az iwiw hírfolyam igenis pont arra való, hogy a barátaid tudják , mi történik veled.
Ennél több élvezet van az életemben, de aranyos, ahogyan bántani próbálsz ;-D.
Nálam is ugyanez a probléma, vagyis a profiloldalamon látható de a nyitóoldalon a közös hírfolyamban nem. Neked jó már?
A kérdező hozzászólása: Nem, még mindíg nem.
Én is erre a kérdésre kerestem a választ és azt hiszem, hogy rájöttem, így gondoltam megosztom veled, hátha még aktuális :) Szóval ha egyszerre több képet töltessz fel, akkor nem jelenik meg. Ha egyenként, külön-külön töltöd fel õket, akkor meg fog jelenni a hírfolyamban. ;) Nekem sikerült. Remélem nálad is mûködni fog így. :)

Miért nem jegyzi meg az email címemet+jelszavamat az iwiw?

Opera böngész?m van.

Legjobb válasz: Velem az explorer csinálta ezt. Nálam az operával és a mozillával nincs gond. próbálj meg te is váltani. (persze ha még nem tetted meg azóta:) )

Velem az explorer csinálta ezt. Nálam az operával és a mozillával nincs gond. próbálj meg te is váltani. (persze ha még nem tetted meg azóta:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!