Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg az első lépést (4 db)

Miért nem teszi meg az első lépést?

Szombaton voltam egy buliban. Ott volt az egyik osztálytársam is. Mindketten ittunk (de nem részegségig). Egyszer csak mikor táncoltunk, hirtelen megcsókolt. De ez utánna többször is el?furdult abban a buliban. De a suliban viszont nem mondott erre semmit. Igaz nem említettem meg neki. Akkor ez a csók csak a buli hevében csattant el? Vagy lehet,hogy lesz folytatása? Amúgy én 19 vagok, ? pedig 21. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Hát már lassan egy hete történt... ha eddig nem közeledett és nem mondott semmi arra utalót, hogy járni akarna veled, akkor valószínûleg csak a buli meg a pia hatása volt. De sokkal egyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy mit akar (ha akar egyáltalán valamit).

Hát már lassan egy hete történt... ha eddig nem közeledett és nem mondott semmi arra utalót, hogy járni akarna veled, akkor valószínûleg csak a buli meg a pia hatása volt. De sokkal egyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy mit akar (ha akar egyáltalán valamit).
te se említetted meg neki, pedig lehet hogy csak erre vár, mert félénk vagy lusta vagy bármi kezdeményezz te, vesztenivalód nincs
leeht hogy fél attol hogy te most mit gondolhatsz hogy õ megcsokolt téged többször is, és nem mer odamenni hozzád. lehet nekd kéne rá utalnod hogy jo volt a multkori buli nem? beszélgesetek a bulirol, hozd szoba h jol érezted magad, és akokr tudni fogja hogy neked nem ciki hogy csokoloztatok.
Igen, szerintem is tisztázn kellene a dolgot. Ott és akkor olyan könnyûnek tûnt az egész. Lehet, attól fél, ha most visszautasítod, beég a fél suli elõtt... Én legalábbis ilyen félénk pasi voltam anno, és inkább elszalasztottam a lehetõséget, minthogy visszautasítsanak...
Próbálj vele több idõt eltölteni, pl. közösen menjetek ebédelni. És mindenképp beszéljetek arról a buliról. Adj neki jó sok lehetõséget hogy közeledjen, sõt akár finoman te is közeledhetsz hozzá.

Miért nem lép? Hogy érjem el, hogy ő tegye meg az első lépést felém? 16/L

Tetszik egy fiú és szerintem én is neki, mert olyan jeleket ad... De én semmiképp sem szeretnék kezdeményezni! Én abban hiszek, h azt mindenképp a fiúnak kell. Hogy érjem el hogy ő lépjen?...Valószínűleg félénk (mondták róla) és ezért nem léphet de nem értem hogy ha tetszik neki valaki miért nem tesz valamit...? Na mindegy. Szóval a kérdésben kiírt második kérdésre kérném a választ főképp!:DKÖszönöm.

Legjobb válasz: "De én semmiképp sem szeretnék kezdeményezni! Én abban hiszek, h azt mindenképp a fiúnak kell. " Csakis te tudod eldonteni, hogy mi rosszabb: 1. Nem osszejonni a csavoval. 2. Lazitani elveiden. Amit biztosnak erzek, ha felenk: kezdemenyezni nem fog.

"De én semmiképp sem szeretnék kezdeményezni! Én abban hiszek, h azt mindenképp a fiúnak kell. " Csakis te tudod eldonteni, hogy mi rosszabb: 1. Nem osszejonni a csavoval. 2. Lazitani elveiden. Amit biztosnak erzek, ha felenk: kezdemenyezni nem fog.
"Valószínûleg félénk (mondták róla) és ezért nem léphet de nem értem hogy ha tetszik neki valaki miért nem tesz valamit...?" Kérdésben a válasz...
Legalább adj neki feltûnõbb jeleket, próbáld bátorítani, hátha. Bár ha tényleg félénk, kis esélyt látok rá, hogy csak úgy odamegy hozzád..

Miért nem járkál ma már a kislányom? 2 napja már megtette az első lépéseit, ma meg olyan mintha félne és már nem csinálja.

10 és fél hónapos. A szomszéd kisfiú el?tt produkálta magát és vagy 5-6 lépést megtett. aztán másnap is de ma már semmi. Tegnap egy kis kék foltot fedeztem fel a térdén. Azért nem mer már egyedül lépegetni?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Az én kisfiam is így volt 51 hetesen elindult kb. 2 hétig lépegetett, de annyit esett, hogy utánna visszaszokott a mászásra, újból 3 hét után próbálta meg, és mindig többet...

Szia! Ne aggódj! Az én kisfiam is így volt 51 hetesen elindult kb. 2 hétig lépegetett, de annyit esett, hogy utánna visszaszokott a mászásra, újból 3 hét után próbálta meg, és mindig többet...


Mit szóltok a nike cipőhöz 1. cipőnek? Anyósom azt akar venni a fiamnak első lépés cipő gyanánt. én nem is láttam, a neten sem találok nike babacipőt. Nem is értem, h miért u. T bele mindenbe, de jól teszem ha nem engedem meg, h megvegye?

én elefantent néztem ki neki, abban sokkal jobban bízok. akkor legalább tudom, h mi lesz a manóm lábán. vagy rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Mehet a Nike, jó. Hadd vegyen, az sose baj.Esetleg lesz kettõ és divatozhat.

Mehet a Nike, jó. Hadd vegyen, az sose baj.Esetleg lesz kettõ és divatozhat.
Sztem csak kocsicipõnek való ez is és a hasonló sportcipõ is , mert nem harántemelõs.
Elsõ cipõnek csakis puha talpú cipõ!!! Nézd meg: http://www.liliputi.hu
Mennyi idõs a babád? Mikor érdemes megvenni az elsõ cipõt? Az enyém még csak 6 hos nem is ül, de anyósom már cipõt akar neki venni. Milyet vegyen ha már enmnyire meg van indulva??
..amit addig adsz rá amíg nem jár? csak ül vagy mászik? esetleg autóba, babakocsiba utazáshoz? ezért így hívják?
mit takar a kocsicipõ kifejezés? ezek a liliputi cipõk azok?
A kérdező hozzászólása: ennyi idõsen csak kocsicipõt vegyen, a fiam 10 hónapos, még én sem akarok cipõt neki, csak kinéztem egyet, majd ha tud az utcán sétálgatni, addig felesleges.
A kérdező hozzászólása: és akkor az elefanten sem jó? mert kocsicipõje puhatalpú, itthon zokniban van, én ezt akkorra szánom, amikor már tud menni. tiszta káosz ez a cipõ dolog.
A kérdező hozzászólása: akkor jól gondoltam, köszi:)
A kérdező hozzászólása: aha, azok a kocsicipõk, amikben még nem megy a baba, csak a lábán van, h pl. ne fázzon neki. nekünk liliputi szerû van most, kocsicipõnek, néha már lépeget az utcán, ezért van neki ilyen. meghát az anyósom elõszeretettel erõszakolja szegénykémnek a járást, szóval... de ha elindul stabilan, én akkorra szeretnék neki "rendes" utcai cipõt. és azt hiszem maradok az elefantennél:)
Ha már pl kapaszkodva is lépeget kemény kérgû, bokafogó, harántemelõs + csúszásgátlós zokni vagy liliputi jellegû, hogy a talpizmok edzõdjenek.Járáshoz nem jó az olyan, ami csak a bokát tartja, de a lábboltozatot nem.A liliputi olyan, mint 1 zokni.
A kérdező hozzászólása: húúúha! akkor én már teljesen nem értem. a lakásban zokniban van, lépeget, feláll. azt olvastam, hogy ez így jó, minél többet legyen mezítláb. amíg nem megy egyedül, addig liliputi szerû van rajta az utcán, hátha belecsúszunk a nagyiba... ha meg menni fog már, akkor elefanten. jó ez így? vagy egyáltalán nem??
Igen.Vagy zokni vagy ahhoz hasonló legyen rajta vagy pedig keménykérgû, harántemelõs bokatartó.Az olyan cipõ nem jó, ami pl magas szárú így leveszi a terhelést a bokáról, de nincs benne harántemelõ és emiatt a talp boltozatát túlterheli.
A kérdező hozzászólása: ok:) ) nagyon köszönöm:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!