Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg az első (89 db)

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Még nem kaptam meg az első negyedéves csekket. Miért lehet ez?

Biztosítót váltottam novemberben, az interneten, de az új biztosítótól még nem kaptam semmit sem. A régi pedig kiküldte az els? negyed éves csekket. Mailban kapok leveleket hogy még hiányoznak adatok folyamatosan adom meg amik még hiányoznak. De így mikorra lesz meg, egyáltalán vezethetek így? Ha rend?r megállítana elhinné hogy még nem kaptam csekket?

Legjobb válasz: Február 28-ig kell befizetni az elsõ negyedéves kötelezõt, addig nyugodtan közlekedhetsz a régi biztosításoddal, nem fognak megbüntetni.

Február 28-ig kell befizetni az elsõ negyedéves kötelezõt, addig nyugodtan közlekedhetsz a régi biztosításoddal, nem fognak megbüntetni.
Január 31ig vagy biztosítva a régi biztosítónál. De a mi a netrisktõl kaptunk egy emailt, melyben volt egy kinyomtatható oldal, hogy az alkusznál kötöttünk KGFB-t csak a biztosító nem küldött csekket.
1. érdeklõdj a régi biztosítódnál, hogy mi is ez a csekk... talán az alkusz nem mondta fel a régi kötelezõt. Akkor verni kell az asztalt az alkusznál, hogy nézzenek utána, sürgõsen. 2. szintén felhívni az új biztosítót, hogy akkor most él-e ott, megvan-e minden, és mikor küldik a csekket, vagy van-e más fizetési mód (csob, átutalás).
Szerintem az aki azt írta, hogy jan.31-ig vagyunk biztosítva az elõzõ biztosítónál az rosszul tudja.December 31-ig van kifizetve náluk.Addig voltak felelõsök az általad okozott kárért.Januártól már az új biztosító a felelõs.Én úgy tudom, hogy egy hónap a türelmi idõ addig nem büntetnek a rendõrök.

31hétbe vagyok és kicsit megfáztam, tudom, hogy jó a kamilla és a citrom meg méz együtt! Ezt iszom, de most olvasom a Anyák lapja magazinba a kamilla nem jó az első harmadban! Miért?

Legjobb válasz: 31 hetesen már nem az elsõ harmadban vagy. A kamillát azért nem ajánlájk, mert szárít belsõleg is, ami nem a legjobb náthásan, na meg terhesen sem. A hársfavirág teát ihatod nyugodtan, szintén mézzel és a kakukkfüvet, ha köhögsz is. Nekem nagyon bevállt egy homeopátiás "gyógyszer". Sajnos helyesen nem tudom leírni, mert már mind beszedtem és csak rémlik, hogy így írják, mondják: ossilococcium. Reklámozzák is a tévében. Jobbulást és boldog új évet!

31 hetesen már nem az elsõ harmadban vagy. A kamillát azért nem ajánlájk, mert szárít belsõleg is, ami nem a legjobb náthásan, na meg terhesen sem. A hársfavirág teát ihatod nyugodtan, szintén mézzel és a kakukkfüvet, ha köhögsz is. Nekem nagyon bevállt egy homeopátiás "gyógyszer". Sajnos helyesen nem tudom leírni, mert már mind beszedtem és csak rémlik, hogy így írják, mondják: ossilococcium. Reklámozzák is a tévében. Jobbulást és boldog új évet!
A kérdező hozzászólása: Köszi , tudom , hogy az utolsó harmadban vagyok csak nem tudtam miért baj a kamilla , és köszi :)

Ha Kelemen Csaba Californiában nőtt fel akkor miért nem tudja elénekelni még az első két sort sem helyesen?

http://www.directlyrics.com/chris-brown-yeah-3x-lyrics.html

Legjobb válasz: lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)

lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)
Te biztos jobb lettél volna mint Õ.
sztem jóvolt

Miért folytattad a cigizést? Miért nem álltál meg az első szálnál? Miért gyújtottál rá a második szálra?

Egy cikket írok, és arra lennék kíváncsi, hogy miért folytattad a cigizést? (az els? szál cigi, azért valljuk be, hogy nem olyan kellemes)Persze, biztos vannak kivételek, és ?k is érdekelnének. De mégis miért gyújtottál rá a második szálra?

Legjobb válasz: "Rossz társaságba keveredtem" és menõnek éreztem magam 13 évesen hogy cigiztem. Persze mára tudom hogy nem így van, és legszívesebben pofá[email protected]ám aki ennyi idõs korban cigizik. Mára pedig már rászoktam...

"Rossz társaságba keveredtem" és menõnek éreztem magam 13 évesen hogy cigiztem. Persze mára tudom hogy nem így van, és legszívesebben pofá[email protected]ám aki ennyi idõs korban cigizik. Mára pedig már rászoktam...
én is rossz társaság miatt
ahogy az elõzõek is mondták ..rossz társaság!a barátaim is egy "rossz társaság"...(én szerecsére még nem próbáltam, nem is szeretnék rászokni) 14/L
Én akármilyen társaságba keveredek SOHA ki nem próbálom azt a r*hadék cigarettát. Utálom!!! És én sem értem minek kell 2. szél is, ha rossz volt. 14/F
17:49 vagyok már én is azok közé tartozom akik kipróbálták, de én megáltam az 1. szálnál, mert úgy köhögtem és röhögtem egyszerre h majdnem megfulladtam XD..egyébként még mindíg undorítónak tartom..
én 12évesen csórtam egy szál piros szimfóniát a szomszédasszonytól és le se tüdõztem, de minden bajom volt tõle, tök rosszul voltam.. aztán az elsõ hozzászólóhoz hasonlóan 13 évesen azt hittem menõ vagyok, ha dohányzom. majdnem mki dohányzott a társaságunkban. hát én is pofánvágnám magam így utólag, mert késõbb évekig gyomorproblémáim voltak, gondolom az éhgyomorra cigitõl. azóta hál istennek sikerült leszoknom.
Álmaim pasija cigizett és megkínált elvettem és megtanított mivel közel lakik hozzám így vol ürügy mért kihívnom és minden reggel este cigiztünk nem bántam meg:) ez 5 éve volt azóta is vele vagyok és nem cigizünk már de megérte az a pár doboz cigi 20L
úgy volt, hogy kb. az elsõ dobozt ugy szívtam el h nem tüdöztem le..ugy nem volt szar..aztán utána egyik haverom megmutatta hogyan kell letüdõzni..köhögtem, de nem hagytam abba mert õ volt akkor álmaim pasija és szarnak éreztem vna magam :/ de én nem báánom..szeretek rágyujtani..reggel kiülni egy csésze kávéval meg cigivel..azt semmire nem cserélném el:D lekéne szokni de nem akarok :/
Rossz társaság. Az elsõ is, a második is. Amúgy hetente egyszer haverokkal pénteken (az volt a legfárasztóbb nap)beültünk egy sörre suli után. Akkor 15 voltam. Megkínáltak cigivel, és nem akartam kilógni hát elszívtam. Ez így ment fél évig aztán úgy döntöttem, hogy leteszem, és le tettem. Aki le akar szokni az le tud szokni, nem kell a rizsa senkitõl, hogy de nem lehet, mert nagyon szükségem van rá. Kb 1, 5 évig nehéz volt nemet mondani, de mostmár a szagától is rosszul vagyok 17/F

Mikor érkezik meg az első csekk és a kötvény? Miért nem jött még meg?

Interneten kötöttem új biztosítást, de eddig nem érkezett meg hozzám semmi. Írtam nekik levelet, de még nem válaszoltak. Másoknak is késik a csekkje? És mennyi a kipostázási határid??

Legjobb válasz: én ezért nem kötök interneten keresztül, én már tavaly megkapta a csekket és már be is fizettem az egész évet a Generalinak,volt ismerõsöm aki ilyen idõszakban okozott balesetet és késõbb kiderült, hogy nem volt biztosítása, mert nem tudta bízonyítani,hogy megkötötte interneten keresztül

én ezért nem kötök interneten keresztül, én már tavaly megkapta a csekket és már be is fizettem az egész évet a Generalinak, volt ismerõsöm aki ilyen idõszakban okozott balesetet és késõbb kiderült, hogy nem volt biztosítása, mert nem tudta bízonyítani, hogy megkötötte interneten keresztül
Én a csekket dec. 28-án kaptam meg, a kötvény még nekem se ért ide.
Nekem is "késik". Ha N**risk-el kötötted, akkor ez rendjén van. Halasztott díjfizetés van, 45 (vagy 60) nap. Errõl kell lennie a személyen menüpontban egy igazolásnak is, amit ki kell nyomtatni, mivel ezzel tudod igazolni, hogy van biztosításod. A biztosító bármikor küldheti a csekket, de ha nem küldené, (láttunk már ilyet) neked kell átutalnod a pénzt a megadott ideig, mivel a befizetés a te felelõséged.

Miért nem jött még meg az elsõ menzeszem? Vagy csak késõn érõ vagyok?

Nemsokára 15 leszek és még nem menstruálok.Már 3-4 éve nõ a mellem (mondjuk elég kicsi még így is) szõrzet is kb.3 éve van most már nagyon intenzív és fehérfolyásom is van több mint 2 éve.Tavaly nyáron nagyon izgatott ez a dolog de utána beletörõdtem.Viszont augusztus utolsó hetében kezdõdött hogy fájt a hasam meg a mellem is ingerült voltam aztán volt egy kis pöttyözgetés.Ezzel még nincs baj a galiba még csak most kezdõdik mert ez minden hónapban megismétlõdött egy hétik kb.ezalatt a félév alatt 3-szor volt egy kis pöttyözgetés.Nagyon idegesít mert olyan mintha minden hónapban megjönne csak láthatatlan lenne ami kicsit furi.Ahogy említettem kb.3-szor volt pöttyözgetés de ennyi.Nem értem ez mi mert most is feszül a hasam meg a petefészkemnél is fáj, a folyásom is minden hónapban egyszer nyálkássá és átlátszóvá változik ahogy most is 1-2 hete de semmi..

Legjobb válasz: Az a kis pöttyözgetés már a menzeszed. Az elején .akár hónapokig,1-2 is lehet,hogy csak ennyi.

Az a kis pöttyözgetés már a menzeszed. Az elején .akár hónapokig, 1-2 is lehet, hogy csak ennyi.
A kérdező hozzászólása: De nem egy hétig pöttyözök csak egy napig.És elég ritkán
Ez azért van, mert a vérzést az okozza, hogy a méhnyálkahártya megvastagodik és leválik. Ha vékonyabb a nyálkahártya, ami a korodban még lehet, akkor a vérzés is csak kevés, rövid ideig tart.
A kérdező hozzászólása: Akkor nemsokára jobban be fog indulni?
Hogy mikor az kérdés, de igen. És figyeld az idõpontokat, hogy mikor vannak a pecsételõ vérzések.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm:)
Akkor lennél késõn érõ, ha 16 éves korodig sem menstruálnál.
Bár én is ilyen jól jártam volna! Óránként kell cserélnem a nagybetétet, úgy fut belõlem. borzalmas. éjszaka is fel kell kelnem 2 óránként, mert 3 óránál már szétmegy a vér mindenfele úgyhogy cserélnék veled :(
A kérdező hozzászólása: Jaj:( nekem azóta már egy éve megvan de szerencsére ennyire nem erõs

Miért nem jön már meg az első?

Mindenkinek megjött már az osztályból csak nekem nem.Már tiszta kínos,mert a 14 és a 12 éves húgaimnak is megjött már.....Anyával voltunk már a n?gyógyászaton,de semmit nem találtak.Mit csináljak? Volt már valaki hasonló helyzetben? Egyedül az tartja bennem a lelket,hogy az ismer?sünk lányának 20 évesen jött meg az els?..Nála azt mondták a dokik,hogy semmi jel nem utal arra,hogy bármilyen elváltozás miatt jött meg neki ilyen kés?n.Egyszer?en ilyen a szervezete..Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerintem is menj egy másik nõgyógyászhoz, ha az sem talál semmit kérdezd meg, hogy szerinte el kéne-e menj endokrinológushoz, és ha igen adjon beutalót. De tényleg lehet simán csak késõnérõ vagy.

Szerintem is menj egy másik nõgyógyászhoz, ha az sem talál semmit kérdezd meg, hogy szerinte el kéne-e menj endokrinológushoz, és ha igen adjon beutalót. De tényleg lehet simán csak késõnérõ vagy.
MÁSIK NÕGYÓGYÁSZ!! nekem volt hogy nem jött meg fél évig, és fölírt egy gyógyszert, amit be kell szedned, és megjön. pedig csak 15 éves voltam. de amúgy nekem 14 évesen jött meg. ha 16 éves elmúltál, és még nem jött meg, akkor mindenhol, még a suliban is mondják, hogy nõgyógyászhoz kell menned, nehogy valami betegséged legyen. és nagy valószínûséggel ezt a gyógyszert fogod kapni amit én. ha már fejlett vagy, akkor nincs mire várni már, én mindenképpen elmennék egy másikhoz.
Nekem sem volt meg nagyon sokáig. Elmentünk orvoshoz, az elsõ nem talált semmit, a második PCOS gyanúját fedezte fel. Kaptam gyógyszert de az mesterségesen hozta meg az elsõ menzeszem. Akkor 17 voltam. Eleinte én is szégyelltem a dolgot, de aztán beletörõdtem. És csodák csodájára egyik nap csak úgy megjött. Magától. Volt nagy öröm a családban. Anya, mama, mindenki ujjongott. Ez 1 hónapja volt. 19 vagyok :) nyugi itt vagyok én az élõ példa hogy sosincs túl késõ
Te hány éves vagy? Van már valami jele rajtad a nemi érésnek? Melled nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik?
És mit mondott a doki? Megint az elsõ vagyok.
Megint az elsõ vagyok. Ne haragudj, most láttam, hogy már a kérdésben írtad, hogy voltál nõgyógyásznál. Szerintem menj el egy másikhoz, aki rendesen megvizsgál.
Akkor szerintem jobb ha orvoshoz mész. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elfelejtettem a koromat.17 éves vagyok...5 éve van fehérfolyásom.Mindenhol szõrös vagyok, ahol kell.
A kérdező hozzászólása: Voltam már......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!