Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg az első (91 db)

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Még nem kaptam meg az első negyedéves csekket. Miért lehet ez?

Biztosítót váltottam novemberben, az interneten, de az új biztosítótól még nem kaptam semmit sem. A régi pedig kiküldte az els? negyed éves csekket. Mailban kapok leveleket hogy még hiányoznak adatok folyamatosan adom meg amik még hiányoznak. De így mikorra lesz meg, egyáltalán vezethetek így? Ha rend?r megállítana elhinné hogy még nem kaptam csekket?

Legjobb válasz: Február 28-ig kell befizetni az elsõ negyedéves kötelezõt, addig nyugodtan közlekedhetsz a régi biztosításoddal, nem fognak megbüntetni.

Február 28-ig kell befizetni az elsõ negyedéves kötelezõt, addig nyugodtan közlekedhetsz a régi biztosításoddal, nem fognak megbüntetni.
Január 31ig vagy biztosítva a régi biztosítónál. De a mi a netrisktõl kaptunk egy emailt, melyben volt egy kinyomtatható oldal, hogy az alkusznál kötöttünk KGFB-t csak a biztosító nem küldött csekket.
1. érdeklõdj a régi biztosítódnál, hogy mi is ez a csekk... talán az alkusz nem mondta fel a régi kötelezõt. Akkor verni kell az asztalt az alkusznál, hogy nézzenek utána, sürgõsen. 2. szintén felhívni az új biztosítót, hogy akkor most él-e ott, megvan-e minden, és mikor küldik a csekket, vagy van-e más fizetési mód (csob, átutalás).
Szerintem az aki azt írta, hogy jan.31-ig vagyunk biztosítva az elõzõ biztosítónál az rosszul tudja.December 31-ig van kifizetve náluk.Addig voltak felelõsök az általad okozott kárért.Januártól már az új biztosító a felelõs.Én úgy tudom, hogy egy hónap a türelmi idõ addig nem büntetnek a rendõrök.

31hétbe vagyok és kicsit megfáztam, tudom, hogy jó a kamilla és a citrom meg méz együtt! Ezt iszom, de most olvasom a Anyák lapja magazinba a kamilla nem jó az első harmadban! Miért?

Legjobb válasz: 31 hetesen már nem az elsõ harmadban vagy. A kamillát azért nem ajánlájk, mert szárít belsõleg is, ami nem a legjobb náthásan, na meg terhesen sem. A hársfavirág teát ihatod nyugodtan, szintén mézzel és a kakukkfüvet, ha köhögsz is. Nekem nagyon bevállt egy homeopátiás "gyógyszer". Sajnos helyesen nem tudom leírni, mert már mind beszedtem és csak rémlik, hogy így írják, mondják: ossilococcium. Reklámozzák is a tévében. Jobbulást és boldog új évet!

31 hetesen már nem az elsõ harmadban vagy. A kamillát azért nem ajánlájk, mert szárít belsõleg is, ami nem a legjobb náthásan, na meg terhesen sem. A hársfavirág teát ihatod nyugodtan, szintén mézzel és a kakukkfüvet, ha köhögsz is. Nekem nagyon bevállt egy homeopátiás "gyógyszer". Sajnos helyesen nem tudom leírni, mert már mind beszedtem és csak rémlik, hogy így írják, mondják: ossilococcium. Reklámozzák is a tévében. Jobbulást és boldog új évet!
A kérdező hozzászólása: Köszi , tudom , hogy az utolsó harmadban vagyok csak nem tudtam miért baj a kamilla , és köszi :)

Ha Kelemen Csaba Californiában nőtt fel akkor miért nem tudja elénekelni még az első két sort sem helyesen?

http://www.directlyrics.com/chris-brown-yeah-3x-lyrics.html

Legjobb válasz: lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)

lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)
Te biztos jobb lettél volna mint Õ.
sztem jóvolt

Miért folytattad a cigizést? Miért nem álltál meg az első szálnál? Miért gyújtottál rá a második szálra?

Egy cikket írok, és arra lennék kíváncsi, hogy miért folytattad a cigizést? (az els? szál cigi, azért valljuk be, hogy nem olyan kellemes)Persze, biztos vannak kivételek, és ?k is érdekelnének. De mégis miért gyújtottál rá a második szálra?

Legjobb válasz: "Rossz társaságba keveredtem" és menõnek éreztem magam 13 évesen hogy cigiztem. Persze mára tudom hogy nem így van, és legszívesebben pofá[email protected]ám aki ennyi idõs korban cigizik. Mára pedig már rászoktam...

"Rossz társaságba keveredtem" és menõnek éreztem magam 13 évesen hogy cigiztem. Persze mára tudom hogy nem így van, és legszívesebben pofá[email protected]ám aki ennyi idõs korban cigizik. Mára pedig már rászoktam...
én is rossz társaság miatt
ahogy az elõzõek is mondták ..rossz társaság!a barátaim is egy "rossz társaság"...(én szerecsére még nem próbáltam, nem is szeretnék rászokni) 14/L
Én akármilyen társaságba keveredek SOHA ki nem próbálom azt a r*hadék cigarettát. Utálom!!! És én sem értem minek kell 2. szél is, ha rossz volt. 14/F
17:49 vagyok már én is azok közé tartozom akik kipróbálták, de én megáltam az 1. szálnál, mert úgy köhögtem és röhögtem egyszerre h majdnem megfulladtam XD..egyébként még mindíg undorítónak tartom..
én 12évesen csórtam egy szál piros szimfóniát a szomszédasszonytól és le se tüdõztem, de minden bajom volt tõle, tök rosszul voltam.. aztán az elsõ hozzászólóhoz hasonlóan 13 évesen azt hittem menõ vagyok, ha dohányzom. majdnem mki dohányzott a társaságunkban. hát én is pofánvágnám magam így utólag, mert késõbb évekig gyomorproblémáim voltak, gondolom az éhgyomorra cigitõl. azóta hál istennek sikerült leszoknom.
Álmaim pasija cigizett és megkínált elvettem és megtanított mivel közel lakik hozzám így vol ürügy mért kihívnom és minden reggel este cigiztünk nem bántam meg:) ez 5 éve volt azóta is vele vagyok és nem cigizünk már de megérte az a pár doboz cigi 20L
úgy volt, hogy kb. az elsõ dobozt ugy szívtam el h nem tüdöztem le..ugy nem volt szar..aztán utána egyik haverom megmutatta hogyan kell letüdõzni..köhögtem, de nem hagytam abba mert õ volt akkor álmaim pasija és szarnak éreztem vna magam :/ de én nem báánom..szeretek rágyujtani..reggel kiülni egy csésze kávéval meg cigivel..azt semmire nem cserélném el:D lekéne szokni de nem akarok :/
Rossz társaság. Az elsõ is, a második is. Amúgy hetente egyszer haverokkal pénteken (az volt a legfárasztóbb nap)beültünk egy sörre suli után. Akkor 15 voltam. Megkínáltak cigivel, és nem akartam kilógni hát elszívtam. Ez így ment fél évig aztán úgy döntöttem, hogy leteszem, és le tettem. Aki le akar szokni az le tud szokni, nem kell a rizsa senkitõl, hogy de nem lehet, mert nagyon szükségem van rá. Kb 1, 5 évig nehéz volt nemet mondani, de mostmár a szagától is rosszul vagyok 17/F

Eddig kétszer volt nemi kapcsolatom. Az első után rendesen megjött a menstruációm. A második alkalom után késik, már 6 napja. Nem védekeztünk, csak a naptár módszert alkalmaztuk (26. napon történt meg). Miért késik?

Nincsenek terhességre utaló tüneteim, nincs hányingerem, sem szédülés. Viszont betegeskedek pár napja, gyulladásban van a torkom (szombat óta).

Legjobb válasz: Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.

háát elég necces a dolog, vegyél tesztet mihamarabb, és reggeli vizeletbõl csináld meg nekem mindig napra pontos a havim, a kisfiam és félidõben fogant, viszont a múltkor voltam uh-n, és a 21. napon 2 nagy érett tüszõt láttak, szóval ezt nem lehet tudni
Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.
Gratulálok, kismama. Miért nem lehet felfogni, hogy a "naptármódszer" nem fogamzásgátlásra, hanem a teherbeesésre leginkább alkalmas napok kiszámolására való, ami nem azt jelenti, hogy más napokon nem lehet felcsinálni.
Nagyon remélem, hogy az én kisebb testvéreim nem ilyen felelõtlenek.... Teszt! Hogy miért késik? A legvalószínûbb ok a terhesség. Lehet, hogy azért mert "betegeskedsz", de erre kevesebb az esély.
A 26.napon is lehet peteérés(semmi sem lehetetlen)!Nekem például a torokgyulladás miatt nem szokott késni.Nem tudom te érzed e mikor van peteérésed de én a szülés elõtt sose éreztem.Vegyél tesztet, 6 nap késés után már kimutassa. Off: Egy doboz gumi olcsóbb mint egy baba.
Utolsó vagyok Még annyit.Nincsenek tüneteid...Szerintem ritka akinek ilyen korán vannak tünetei.Nekem a 10.héten kezdõdött a rosszullét.
Ha 6 napja késik, az a legbiztosabb hogy ha veszel egy tesztet, mert bármi lehet. Rossmanban Facelle nevû teszt 300 ft, és megbízható, mert nekem bevált. Sok sikert kívánok, és a legjobbakat!
Tesztelj! Terhességi tünetek nem feltétlenül jelentkeznek. 2 terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok, észre sem veszem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértõ és segítõkész válaszokat, és a kicsit más jellegûeket is. Igen, mérhetetlen felelõtlenség volt, de sajnos az ember legtöbbször a saját hibáiból tanul. Megcsináltam a tesztet, reggeli vizeletbõl, egyértelmûen negatív lett :) .
na akkor egy kicsit fellégezhetsz :) 6 napos késést reggeli vizeletbõl már kimutatta volna ha nem jön meg továbbra sem, azért keress fel egy nõdokit
Nem tudom megjött e azóta?De ha a 26.napon estél teherbe akkor ugyebár késõi peteérésed volt, és azt még a teszt most nem mutassa ki.Ha nem jött/jön meg várjál 1-2 hetet és akkor tesztelj.Ha akkor is negatív akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Most már megjött, teljes a nyugalom, köszönöm még egyszer a segítségeket :)

Mikor érkezik meg az első csekk és a kötvény? Miért nem jött még meg?

Interneten kötöttem új biztosítást, de eddig nem érkezett meg hozzám semmi. Írtam nekik levelet, de még nem válaszoltak. Másoknak is késik a csekkje? És mennyi a kipostázási határid??

Legjobb válasz: én ezért nem kötök interneten keresztül, én már tavaly megkapta a csekket és már be is fizettem az egész évet a Generalinak,volt ismerõsöm aki ilyen idõszakban okozott balesetet és késõbb kiderült, hogy nem volt biztosítása, mert nem tudta bízonyítani,hogy megkötötte interneten keresztül

én ezért nem kötök interneten keresztül, én már tavaly megkapta a csekket és már be is fizettem az egész évet a Generalinak, volt ismerõsöm aki ilyen idõszakban okozott balesetet és késõbb kiderült, hogy nem volt biztosítása, mert nem tudta bízonyítani, hogy megkötötte interneten keresztül
Én a csekket dec. 28-án kaptam meg, a kötvény még nekem se ért ide.
Nekem is "késik". Ha N**risk-el kötötted, akkor ez rendjén van. Halasztott díjfizetés van, 45 (vagy 60) nap. Errõl kell lennie a személyen menüpontban egy igazolásnak is, amit ki kell nyomtatni, mivel ezzel tudod igazolni, hogy van biztosításod. A biztosító bármikor küldheti a csekket, de ha nem küldené, (láttunk már ilyet) neked kell átutalnod a pénzt a megadott ideig, mivel a befizetés a te felelõséged.

Miért van, hogy a fiúkban kevésbé vagy egyáltalán nem marad meg az első szex élménye a lányoknál meg annál inkább?

Legjobb válasz: Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.

Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.
mert a pasik érzéketlen, bunkó állatok.. kb. ennyi a magyarázat..
Mert az alakult ki a köztudatban, sztem jogosan, hogy a nõi szüzesség sokkal értékesebb.
A lányt jobban megviseli lelkileg az elsõ alkalom, mint egy fiút.
megviseli?? engem nem viselt meg.. akkor viseli meg, h amég gyerekként szexel, 13-14-15 évesen..
Hát én majdnem 16 voltam nagyon szerelmes voltam a srácba de miután megvolt a srác köddé is vált szal nagyon megutáltam mai napig néha még rám ír meg bókol de hát köpök a fejére valahogy nem ragadott el engem a szüzzeség elvesztés nem maradtam bennem egyáltalán sõt nem is szeretek rá visszagondolni annyira pocsék volt a pali az ágyba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Miért nem jött még meg az elsõ menzeszem? Vagy csak késõn érõ vagyok?

Nemsokára 15 leszek és még nem menstruálok.Már 3-4 éve nõ a mellem (mondjuk elég kicsi még így is) szõrzet is kb.3 éve van most már nagyon intenzív és fehérfolyásom is van több mint 2 éve.Tavaly nyáron nagyon izgatott ez a dolog de utána beletörõdtem.Viszont augusztus utolsó hetében kezdõdött hogy fájt a hasam meg a mellem is ingerült voltam aztán volt egy kis pöttyözgetés.Ezzel még nincs baj a galiba még csak most kezdõdik mert ez minden hónapban megismétlõdött egy hétik kb.ezalatt a félév alatt 3-szor volt egy kis pöttyözgetés.Nagyon idegesít mert olyan mintha minden hónapban megjönne csak láthatatlan lenne ami kicsit furi.Ahogy említettem kb.3-szor volt pöttyözgetés de ennyi.Nem értem ez mi mert most is feszül a hasam meg a petefészkemnél is fáj, a folyásom is minden hónapban egyszer nyálkássá és átlátszóvá változik ahogy most is 1-2 hete de semmi..

Legjobb válasz: Az a kis pöttyözgetés már a menzeszed. Az elején .akár hónapokig,1-2 is lehet,hogy csak ennyi.

Az a kis pöttyözgetés már a menzeszed. Az elején .akár hónapokig, 1-2 is lehet, hogy csak ennyi.
A kérdező hozzászólása: De nem egy hétig pöttyözök csak egy napig.És elég ritkán
Ez azért van, mert a vérzést az okozza, hogy a méhnyálkahártya megvastagodik és leválik. Ha vékonyabb a nyálkahártya, ami a korodban még lehet, akkor a vérzés is csak kevés, rövid ideig tart.
A kérdező hozzászólása: Akkor nemsokára jobban be fog indulni?
Hogy mikor az kérdés, de igen. És figyeld az idõpontokat, hogy mikor vannak a pecsételõ vérzések.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm:)
Akkor lennél késõn érõ, ha 16 éves korodig sem menstruálnál.
Bár én is ilyen jól jártam volna! Óránként kell cserélnem a nagybetétet, úgy fut belõlem. borzalmas. éjszaka is fel kell kelnem 2 óránként, mert 3 óránál már szétmegy a vér mindenfele úgyhogy cserélnék veled :(
A kérdező hozzászólása: Jaj:( nekem azóta már egy éve megvan de szerencsére ennyire nem erõs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!