Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg a férfiak a (57 db)

Miért nem néznek meg a férfiak? Igaz, nem vagyok már friss hús, 30-as nő vagyok, felszedtem magamra 10 kilót az utóbbi években, de nem nézek ki olyan rosszul, csinosan is öltözöm, mégse néz meg a kutya se.

Nem tudom ezt minek tudjam be, talán ennyire látszik már rajtam a kor, vagy a pár pluszkilónak? Férfiak, ti megnézitek még a 30-as n?ket?

Legjobb válasz: Mert nem vagy szép.

Mert nem vagy szép.
Régebben szép voltál.
A korod és a plusz 10 kiló nem ad arra okot, hogy ne nézzenek meg. Én is inkább az ilyen nõket nézem meg, és nem a 20 éves lányokat, jobban vonzanak, érettebbek, izgalmasabbak, valamint nem utolsó sorban ez az én korcsoportom. Esetleg többet segíthetünk, ha arc nélküli fényképet raksz fel magadról, mart így megmondani, hogy miért is nem néznek meg, gyakorlatilag lehetetlen. 39F
Küldj képet privátban! 29/F vagyok, megmondom megnéznélek-e :)
én is 30 vagyok, egy gyerkõccel és nekem meg pont az a bajom, hogy még mindig megbámulnak. Azt hittem 30 évesen, anyukaként már nem fognak. De folyamatosan!! Jó ez, de a férjemnek már nem tetszik
Egy 30 éves nõ, még nem olyan öreg. A 10 kg többlet pedig nem mérvadó, hiszen a súly ingadozhat, bármikor ledobhatod. Aki szép, csinos a 10 kg többlettel is az. Inkább úgy gondolom, hogy nem veled van baj, csak téged már inkább az érett 50-es férfiak néznek meg, nem a 30-as srácok. Egy 30 éves férfi még fiatal, nem mint egy nõ, rajtuk jobban látszik. Egy mai 30-as férfi a 20-as lányok közül választ, mert megteheti.
Kedves Kérdezõ! Ha csinosnak látod magad, az is vagy! Hidd el! Ne a férfipillantásokon keresztül mérd le az értéked mert a férfiak a szolid eleganciát, a finom csinosságot nem veszik észre. Nem értékelik, hogy a kiegészítõid színe megy-e a ruhádhoz vagy a blúznak jó-e a szabása. Azt nézik, mennyi van tálalva. Próbáld ki! Vegyél fel rövid szoknyát és kivágott pólót, magassarkú szandált! Meg fogsz lepõdni...:-))
A kérdező hozzászólása: Már akartam írni, csak mostanában nem nagyon van idõm netezni, hogy most, hogy már jobb idõ van, és felvettem szoknyát, most már rögtön megnéztek, rám dudáltak stb.
a , , plusz 10kg" emiatt, meg nem vagy nõies eléggé.Látod vegyél akkor miniszoknyát járjál edzeni, hajad legyen hosszú és garantált siker.
Minden nõt megnézünk, aki egy kicsit is vonzó. Biztosan téged is megnéznek, csak hátul nincs szemed... Ha kevesled, akkor légy olyan, mint korábban!
Én megnézem a csinos 30asokat, csak az a baj, hogy õk nem néznek vissza.Inkább összejönnék egy érett 30as csinos nõvel mint egy 6-8 évvel fiatalabb csajjal.A gond ott van, hogy úgy ahogy téged észre se vesznek, úgyanugy ti sem veszitek észre a 30as pasikat, vagy túl nyuszik vagytok még 30 évesen is, hogy megnézzetek egy pasit úgy hogy az is észrevegye.Nem arról van szó, hogy friss hús vagy vagy nem, még egy 45 éves nõ is lehet szexi, nõies csinos egy sokkal fiatalabbnak is... 30f
Én 33 vagyok és még mindig megbámulnak sõt fütyülnek utánam meg rám dudálnak pedig van 3 gyerekem is:) De szerencsés vagyok mert 54 kiló vagyok feszes a bõröm na nem mint 20évesen , derékig érõ hajam van szõke melírrel és szép az arcom :) Nem vagyok szerelmes magamba csak ezt mondják azt idézem:)
Nem írtál túl sok mindent magadról. H nézel ki? Úgy értem, szép-e az arcod, milyen az alkatod, ok h felszedtél 10 kilót, de azonkívül... Aztán milyen a hajad színe, milyen ruhákat hordasz, sminkeled-e magad, látszik-e az arcodon h elmúltál 30.
Miért szeretnéd, ha nézegetnének?
A kérdező hozzászólása: Õk se igen nézegetnek.
Ennyi. Az 30-on felüliek nyilván megnéznének.
Egy fotográfiát linkelhetnél... Könnyebb lenne a válasz :) Mellesleg én a jó nõt mindig megnézem, korra való tekintet nélkül. :)
A kérdező hozzászólása: Igaz, nem vagyok egy szépségkirálynõ, de régebben megnéztek.
A kérdező hozzászólása: Természetesen hosszú a hajam, sosem vágatnám le fiúsra. Nekem még nyanyakoromban is hosszú lesz, ha nem is akkora, mint most, de vállig érõ lesz, az biztos. :) Elkezdem sportolni, de elég nehezen megy le.

Miért csodálkoznak azon a férfiak, hogy szülés után egy nő nem kívánja már úgy a sexet? Remélem nem velem van a baj, de én szülés után még egy évvel sem kívánom annyira.26L

Legjobb válasz: ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.

ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.
Hogy nem lehet a szexet kivánni, mikor az az egyik legjobb dolog a világon? Ha nem kívánod a szexet, akkor azt jelenti nem kívánod a párod sem. Akkor meg nem sok értelme volt gyereket csinálni egy olyan emberrel, akit nem kívánsz.
Hogy a fenébe ne csodálkoznának, nekik nem változik a hormonrendszerük, természetes, hogy ezt nem tudják úgy megélni, mint egy nõ. A gond akkor van, amikor tudatosan nem is akar valaki szexelni, mert mostmár csak a gyerek számít. Ebbe majdnem minden házasság belerokkan. Rengeteg ilyenrõl olvasni. Az, hogy a libidód kisebb nem probléma.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen
"nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen" Látom elõled is értelmes szülõ fog válni. Basszus, sportolj, fogyj le, vegyél pár új cuccot, menj el fodrászhoz, stb. Attól, hogy gyereked szültél még nem dölt össze a világ és lehetsz jó nõ. Már bocs, de rinyálni tudom, hogy egyszerûbb, de ez csak rajtad múlik, hogy teszel is valamit. De ha nem akkor elég hülyén állsz a kapcsolatodhoz, mert nem elég hogy részedrõl elszarod a szexuális életed, de egy másik embert is kinzol a lustaságoddal és a hanyagságoddal, aminek majd a gyerek issza meg a levét. Mert ez a hangulat rá fogja idõ után nyomni a kapcsolatra a bélyegét, jön a folytosnos feszkó, veszekedések, elégedetlenkedések és hidd el elég szar olyan családban felnõni, ahol semmi sincs rendben és az apa eljár kur.vázni, mert otthon nem kapja meg, ami egy kapcsolatban elvárható. Szóval, ha fontos valamennyire is a családod, azért tenni is kell. És ez a te lustaságodon fog állni vagy bukni. Egy év alatt le lehetett volna már rég fogyni és visszaváltozni. És nem a pasi kell csodálkozzon, hogy nem kivánod a szexet, hanem neked kellene csodálkoznod, hogy hogy lehetsz ennyire bal.fasz. Örülj, hogy a férjed még szóba áll egy ilyen igénytelen nõvel, mint amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves, ezt a választ, igazán jól esett hogy lehordtál a sárgaföldig. nem vagyok kövér csak a hasamon a bõr eléggékitágult sajnos ezen nem tudol változtatni. vyan köztünk sexuália kapcsolat, de nagyon szégyelem magam
Mindenen lehet változtatni, ha nem természetes úton, plasztikai sebész megoldja. :) Persze könnyebb hazudni önmagunknak, meg a párunknak, hogy minden rendben van, legyen szex látszólagosan éljük a tökéletes család mindennapjait, közben meg mindenki romokban hever belül, mert nem vagy képes ezt megbeszélni a pároddal vagy egymással és megoldani. És ezt életed végéig játszani akarod? Nagyon felnõtt gondolkodásmód. Ha egy ilyen apró problámát nem tudsz megoldani, szerinted képes leszel felnevelni egy gyereket?
A kérdező hozzászólása: igen képes vagyok felnevelni a gyerekem, ha nem így lenne nem szültem volna meg. plasztikai mûtétre meg nincs anyagi keretem.
Akkor szenvedjél egy hazugságra épülõ kapcsolatban és sajnáltasd magad itt a gyk-n.

Férfiak miért játsszátok meg a kötődést, szeretetet, ha nem érzitek?

Úgy tett, mintha lennék neki vki...Mintha fontos lennék..Néha szavakkal is tudomásomra hozta, de legf?képp a tetteivel.. VOltak rajtunk kívül álló problémáink, amit nem tudtunk megoldani, szakítottam vele...megbeszéltük,h így lesz a jobb...De nem engedett el... Hívott, írt, keresett, találkoztunk... Mindig-mindig ugyanaz történt... Barátok akartunk lenni, de kedvesség, szeretet, vágy lett bel?le, és led?ltek a falak.. Egy ideje így húzzuk...Nem vagyunk együtt, de mégis tudunk a másikról, napi szinten... Nem tellhet el 2 nap,h ne keressen... Erre megtudom,h van vkije... Hogy ölelhet, puszilhat, csókolhat, simogathat és nézhet rám úgy, ha a másikat szereti????? :( 29/n

Legjobb válasz: Elõre is bocsánatot kérek, õszinte válasz fog következni: A nõknek sok esetben "el kell" játszani, mert köztudott, hogy erre van szükségük és így nem kevés dologhoz könnyebb hozzájutni (lásd még pl szex). Nem szép dolog, de sajnos ez van és persze késõbb lehet, hogy tényleg beleszeretünk a célszemélybe. Egyébként szerintem a kapcsolatok kb 70% úgy indul, hogy a pasi csak szexet akar és ezért mondd dolgokat. Nyílván lesznek sokan akik lepontoznak de a kedves hölgyek figyelmébe ajánlom: sose látnak bele a partner fejébe. FF

Elõre is bocsánatot kérek, õszinte válasz fog következni: A nõknek sok esetben "el kell" játszani, mert köztudott, hogy erre van szükségük és így nem kevés dologhoz könnyebb hozzájutni (lásd még pl szex). Nem szép dolog, de sajnos ez van és persze késõbb lehet, hogy tényleg beleszeretünk a célszemélybe. Egyébként szerintem a kapcsolatok kb 70% úgy indul, hogy a pasi csak szexet akar és ezért mondd dolgokat. Nyílván lesznek sokan akik lepontoznak de a kedves hölgyek figyelmébe ajánlom: sose látnak bele a partner fejébe. FF
Azért teszi meg, mert megteheti.A szex jó veled, valóban kötõdik hozzád, szeret téged, de nem szerelmes beléd.Te ráadásul szakítottál vele, így nem alkottok egy párt.Ez van sajnos.
Na elmondom, hogy mit gondolok, ugyanis én is ebben a helyzetben voltam majdnem 2 évig. Én már az elején teljesen beleszerelmesedtem a pasasba, azt hittem, minden tökéletes, mert rajta is ez látszott. Pontosabban: ezt akartam látni, mert ha szerelmes vagy, könnyen vetíted a másikra a saját érzéseid. Aztán ahogy telt múlt az idõ, valahogy kezdett egyre világosabbá válni számomra, hogy míg én tiszta szívembõl szeretem õt (már nem csak vak rajongással) az õ érzései meg sem közelítik az enyémeket. Könnyek közt kiderült, hogy sajnos soha nem tudott belém szeretni és egyre erõsebben motoszkált benne, hogy ezt így nem kéne folytatni. Szeretett õ is nagyon, jó volt neki is a szex, de a bibi, hogy soha nem volt szerelmes amirõl nem akart tudomást venni, ott lappangott. Én meg álltam ott mint akit lefejeztek. Hetekig túráztattam magam azon, hogy mégis hogy volt képes velem lenni ennyi ideig így. Aztán rájöttem, hogy ez a szitu neki marha kényelmes volt: kapott egy kedves, csinos, megértõ barátnõt, aki meghallgatja, biztonságot, finom kaját, jó szexet kap tõle, de a plusz sose volt meg. Amit tudnod kell, hogy a simogatás, puszi, csók nem csak a szerelmes férfiak sajátja. Õk sokkal könnyebben külön tudják választani az érzéseket. Míg én senki olyannal nem tudnák csókot váltani vagy ágyba bújni, akibe nem vagyok szerelmes, a pasiknál ez is teljesen másképp mûködik. Próbáld meg szívbõl elengedni, én is azon vagyok. Olyat érdemelsz, aki nem csak "szeret" hanem te vagy a mindene és fordítva.
van olyan, hogy férfi büszkeség. érzékenyen érintette, hogy szakítottál vele + talált egy másik nõt, így most már akkor sem áll le veled, ha te kepesztesz is. a férfiak nem nõk, minél idõsebbek, annál jobban tudnak alakítani, van tapasztalatuk, tudják mivel milyen hatást érnek el. nem feltétlen te kellettél neki, csak volt valami, amit te tudtál megadni neki. ha egyszer kimondtad, hogy vége, nem jó, ha újra és újra egymásba kapaszkodtok, akkor minek szakítani?
A kérdező hozzászólása: Õt akarom, akkor sem azért szakítottam, mert ezt nem tudom... VOltak külsõ körülmények, amik miatt nem tudtunk normálisan együtt lenni.. Nem akartuk, h fájjon, inkább elszakadtunk..volna...ha megy... De nem ment... Most viszotn neki lehet, h mégis sikerült, vki által és ez fáj... Örülnöm kéne, h õ esetleg boldog..de még nem megy...:S AZ fáj legjobban, h a napokban még azt éreztette, h szeret, aztán paff... AZ egész egy színjáték volt? részemrõl nem:(
Kedves kerdezo, el kene donteni hogy szakitani akarsz vagy egyuttlenni.
A kérdező hozzászólása: Ne aggódjak? pont az esik szarul, h ez gyengülni fog... SZar, h elfelejt majd:(
Azért sikerült ezt neki ilyen jól eljátsaszania, mert még kötõdött nagy valószínûség szerint, majd gyengülni fog ez, ne aggódj, ahogy az új kapcsolata kibontakozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves 11:25 értékelem az õszinteséged... De tényleg tudjátok ezt hónapokig játszani? Ha már megvan a szex, akkor is érdemes? És, ha egymillió csajt megkaphatna, akárkit, akkor miért nekem játssza el..? Ennyire nem lehetek jó a szexben :D
A kérdező hozzászólása: Nem kidobtam, megbeszéltük, h szakítanunk kell, de nekem kellett kimondanom:S De én megszerettem õt... És kötõdöm, ezért sem tudtam én sem határozottan kiállni, az "inkább ne is találkozzunk" elvem mellett... Hiányzott, szeretek vele lenni... Mióta kiderült, h van vkije, békénhagyom..Kicsit lehordtam, h megmondhatta volna, úgy lett volna fair... De én nem hívogatom, elengedem (próbálom), nem úgy mint anno õ engem... AKi állandóan keresett, hiába beszéltük meg, h ez csak fáj nekem...
nem értem amit írsz...ha szakítottál vele, akkor miért fáj, hogy van valakije? valószínû hozzád csak ragaszkodik, de miután kidobtad, megpróbál új életet kezdeni nélküled
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h megosztottad velem, de tényleg! Képzeljétek, találkoztam vele... És azt hiszem túl fogok tudni lépni, megvotl az elsõ fokozat... A tökéletes szakítás utáni elsõ találkozás: Én csinos voltam, szép sminkben, szuper ruhában, frissen megszerkesztett hajzuhataggal, éppen vidám voltam, jó társasággal, õ meg izzadt, fáradt volt, egyedül:) Hülyeség, de jónak éreztem magam... AZt éreztem, h na, most aztán láthatja, h mit veszített el:) És tényleg, próbált kedves lenni, de engem már nem érintett meg... legalábbis a szívemet... És vidáman tudtam továbbmenni.. Lesz még nagyon rossz érzés tudom, fog még hiányozni, de jó, h így látott, h tudja, én nélküle is valaki vagyok! Egy szuper valaki:D

A lányok miért csak a boxert szeretik a férfiakon, a fecskét meg nem?

Legjobb válasz: Nekem abszolút mindegy, azt hord a fiú, ami neki kényelmes. Szájba is vágnám azt, aki egy-egy ilyen jellegû ruhadarabomat leundorítózza. Rohadtul nincs hozzá köze.

Nekem abszolút mindegy, azt hord a fiú, ami neki kényelmes. Szájba is vágnám azt, aki egy-egy ilyen jellegû ruhadarabomat leundorítózza. Rohadtul nincs hozzá köze.
semmi bajom a fecskével, ha neki az a kényelmes, akkor hordja azt. viszont a tanga egy férfin már taszító. 20/L
Nekem semmi bajom a fecskével, az is tetszik :) 21/L
Szerintem a pasikon a boxer sokkal sexisebb
Attól, mert valakinek baja volt veled, még nem kellett volna mindenkit lepontoznod!
Elõre köszönöm a lepontozást, de már rég nem érdekel. :) Szerintem a fecske undorító. Komolyan, én ha meglátom elmegy a kedvem az egésztõl... A boxer valamivel jobb, de azt nem lehet mindenhez felvenni. Szerintem az a rövidebb feszülõs boxer a legjobb, az nagyon szexi és afölé lehet rendes nadrágot is venni. A többitõl nekem hányingerem van, egyszerûen szörnyen néznek ki benne a pasik.
Személy szerint nekem nem jön be ha egy fiún fecske van. Fõleg ha nem izmos:) Meg lehet, hogy valakinek elõnytelen a mérete miatt. Sokkal izgatóbb ha boxerban van a barátom..hmm..:D De kinek a pap kinek a papné 17/L
Mert régen volt divat a fecske, aztán a boxer lett a menõ, fõleg a szûk fajta :-) De mintha újra elkezdték volna hordani a fecskét a jó pasik, talán visszajön divatba?!!
szerintem is undorító a fecske..az olyan, mintha bugyi lenne a férfin.
Hát igen! A fecske egy izmos, napbarnított, úszóoktatón még szerethetõ is lehet...
Szerintem nagyon szexi, ha egy pasin feszülõs boxer van, egyrészt azért, mert kiadja a formás fenekét, és elõl is van mit nézni, másrészt igényesebb szerintem, mint egy derekánál gumizott "ágyékkötõ". De a boxerben nem csak a feszülõs, a sima is szexi tud lenni, ha a pasi nem túl "kövér" és édesen "elveszik benne" :) ja és a boxerrel jó kis játékokat lehet ûzni éjszakánként... :P

A férfiak, ha csalják a feleségüket, miért nem válnak el inkább? Miért várják meg a buktát és, hogy a feleség ill. barátnő döntsön?

Legjobb válasz: Ez fordítva is igaz. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek ez gerinc kérdése van akinek van van akinek nincs. De nõk között is legalább annyi gerinctelen ember van mint férfiak között.

Ez fordítva is igaz. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek ez gerinc kérdése van akinek van van akinek nincs. De nõk között is legalább annyi gerinctelen ember van mint férfiak között.
Mert sunyi és gerinctelen módon élvezik, hogy a feleség, társ ott van biztos pontnak(ha a szeretõ netán kitenné az uraság szûrét).Meg olyan kényelmes, hogy van, aki kimossa a koszos gatyáját, meg fõz rá.Na meg két nõvel fetrengeni jobb, mint eggyel sem.Na, ezért nem válnak.Nem a feleség döntésére várnak, [email protected]ák, hisz õk maguk már tulajdonképp döntöttek, csak nem akarnak kicseszni magukkal, így elvannak, amíg le nem buknak.Fúj.
Mert rohadt kényelmes, hogy a feleség ott van nekik. Mosnak, fõznek rájuk, takarítanak utánuk (körbenyalják õket), és közben meg élvezik, hogy van valaki, akit meg csak szexre használnak.
De a legalja az, amikor lebukik és megy visszakönyörögni magát, "hogy ó drágám, én csak téged szeretlek, a másik nem jelentett semmit!"(remélem, elhiszed a süket dumát és továbbra is fõzöl mosol rám, míg én keresek egy újabb szeretõt)....
Én azt nem értem, hogy az ilyen kérdéseknél hol maradnak az érintett "férfiak"... Pár perce volt egy kérdés, hogy a férjek hányszor csalták már meg a feleségeiket. Jó sok mellverõs válasz volt, hogy már meg sem tudnák számolni, egyebek. Õk most hol vannak? Lapítanak? Ilyenkor legyenek férfiak, ne akkor, mikor kefélni kell.
Mert gyávák!
Mert egyedül képtelenek megállni a saját lábukon.:)
ma 16:47 ott a pont!!
Nem válnak el az emberek, mert a gyereküket szeretik, és nem akarják elveszíteni, ugyanakkor otthon lehet, hogy nem kapják meg azt, amit máshol keresnek. Lehet, nem is tartják olyan nagy dolognak, ha félrelépnek néha, mert csak azt viszik máshova, ami a feleségnek nem kell. Gondolok itt arra, hogy nagyon sok nõ menyasszony korában milyen tüzes menyecske, azután pár év házasság múlva heti egy alkalom, és azt is elblicceli ha lehet. Apunak, meg nincs kedve impotenssé válni még, marad vagy a pornó, (ez után is szaglásznak feleségek), vagy barátnõ. Beszélnek itt nõk arról, hogy ez megalázó a feleségre nézve. Nem ez a megalázó, hanem az, hogy idáig engedte a dolgokat alakulni. De ha már így alakult is, egy dolog, amit nem kellene elfelejteni: a hancúrléc az nem szappan, a használattól nem kopik el.
"A Ha a férfi beszélni tudna c. könyvben olvastam a szerzõ pszichiáter beszámolóját, miszerint több kliense volt, aki a feleségét megölte, annyira kiborította õket a nõ. Amikor megkérdezte õket, miért nem hagyták el inkább, a férfiak kivétel nélkül mind bután néztek maguk elé, majd kibökték, hogy nahát, ez nekik eszükbe se jutott... Itt tartunk..." És akkor most ebbõl mit akarsz kihozni?
a 76%osnak címeztem, õ volt még az utolsó, amikor írtam, csak közben a 77%os írt.
Soknak nem jut eszébe. Soknak meg nincs ereje, bátorsága hozzá. A többség úgy él, hogy nincs is vele tisztában, hogyan szeretne élni, el sem gondolkodik a saját vágyain, hogy mitõl lenne boldog. Csak ész nélkül sodródik. A Ha a férfi beszélni tudna c. könyvben olvastam a szerzõ pszichiáter beszámolóját, miszerint több kliense volt, aki a feleségét megölte, annyira kiborította õket a nõ. Amikor megkérdezte õket, miért nem hagyták el inkább, a férfiak kivétel nélkül mind bután néztek maguk elé, majd kibökték, hogy nahát, ez nekik eszükbe se jutott... Itt tartunk...
"Jaj, utolsó, nem tanultad még nõktõl, hogy ha egy férfi csalja a feleségét, akkor egy rohadt gerinctelen féreg, ha egy nõ csalja a férjét, akkor szegényt elhanyagolták." De hallottam, csak fordítva...
Mert a megcsalt fél szerelmes...
Jaj, utolsó, nem tanultad még nõktõl, hogy ha egy férfi csalja a feleségét, akkor egy rohadt gerinctelen féreg, ha egy nõ csalja a férjét, akkor szegényt elhanyagolták. A lényeg, hogy mindig a férfi a hibás. Hogy a kérdésre is válaszoljak: azért, mert nem akarják feladni a biztosat, nem akarják elhagyni a feleségüket, csak nem elég szex stb. Az a baj, hogy sok ember tényleg azt hiszik, hogy majd megházasodnak, és bírni fogják évekik, évtizedekig úgy, hogy csak a házastárssal fekszenek le. Aztán eltelik egy kis idõ, kialszik a tûz, és titokban másnál keresik a szenvedélyt, viszont a családi életüket sem akarják feladni, ezért titokban oldják meg, Sztem szinte mindenki megcsalja a másikat egy házasságban. Persze lehet álszenteskedni, és tündérmesékben hinni, hogy szerelem szenvedély mindörökké.
Nõtõl sem szép dolog, ha megcsalja a párját, ugyan olyan.De most konkrétan a férfiakról van szó.
Pár hete volt egy kérdés ahol a kérdezõ nõ csalta a férjét, érdekes ott volt egy csomó szöveg, hogy lehet volt oka rá meg ilyenek. Lehet a férfinek is van oka megcsalni a nõt, vagy csak a nõnek lehet?
Az emberek egy jelentõs részének mindig saját maga lesz a legfontosabb (férfiak-nõk egyaránt). Miért válnának el amikor nekik ez így a legkényelmesebb? Veszteni valójuk nincs, hiszen vagy megbocsájt a feleség vagy mennek a szeretõhöz.
Ez nagyon provokatív kérdés, ugyanis nem csak a férfiak csalják a feleségüket, hanem ez fordítva is létezik, nem is kis számmal , a másik meg hogy ez nem nem kérdése hanem, hogy van-e az embernek gerince.
Nem csak akarom, hanem ki is hoztam. Szó szerint azt, amit a hozzászólásom elsõ felében leírtam.

Miért van az ha a srác meddő akkor csaj egyből elhagyja és akkor ő nem bunkó, de fordított esetben meg mi férfiak ha veletek tesszük egyből szemét ládák vagytok többi lent?

5 évig voltam együtt a párrommal és kiderült hogy nem lehet babánk és ennek örömére elhagyott a hülye lány?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom:(( De felesleges általánosítani,mert a férfiak és a nõk között is van ilyen.Ez nem nemtõl függ hanem embertõl. De még egyszer nagyon sajnálom,te jobbat érdemelsz:) És hidd el biztos lesz olyan lány akit ez nem fog zavarni és majd együtt kitaláltok valamit:)

Nagyon sajnálom:(( De felesleges általánosítani, mert a férfiak és a nõk között is van ilyen.Ez nem nemtõl függ hanem embertõl. De még egyszer nagyon sajnálom, te jobbat érdemelsz:) És hidd el biztos lesz olyan lány akit ez nem fog zavarni és majd együtt kitaláltok valamit:)
Egyébként meg sovány vígasz, de aki 5 év együttlét után elhagy, az távolról sem volt az "igazi". Egy igaz szerelemben ez nem ok arra, hogy lelépjen.
Mert tombol a feminizmus.
Bizony az anyai ösztönöknek nem lehet parancsolni. A legtöbb nõ pontosan tudja, hogy ha nem is most rögtön, de egyszer majd azért gyerekeket szeretne. És ez nem bunkóság.
Én emiatt nem aggódnék a helyedben, a mai lányok nagy része amúgy sem akar gyereket.
A kérdező hozzászólása: Meg milyen nõ állna le velem hogy tudja hogy nem lehet gyereke mondjuk?? fõleg tõlem??
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj ezzel a dologgal hogy én még nagyon szeretem a csajt, nehezen tudom elengedni
Egy nõ két dologért tesz meg bármit: hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen gyereke. Az anyai ösztönt nem tudtad volna kiölni belõle soha, a gyereket nem tudtad volna pótolni, ha szülni akar, gyereket nevelni, és ezt te nem tudod neki megadni, elképzelhetõ hogy olyan párt keres, akivel tud családot alapítani. Ezt neked kell felérni ésszel. Sok férfi szintén azért hagyja el a párját, mert meddõ. Ha valaki ennyire vágyik gyerekre, akkor érthetõ, hogy lelép, nincs joga elvárni a másiktól hogy egy ilyen fontos dologról lemondjon miatta.
A kérdező hozzászólása: De a legdurvább hogy a mutterom meg õ neki nyalizik meg minden holott õ hagyott el és nem én õt
A kérdező hozzászólása: igen 5 éves kapcsolatot dobott el ez miatt
A meddõség miatt hagyott el?! :o
Azért egy rossz tapasztalat után ne általánosíts! Na meg láttam már példát arra is, hogy a férfi hagyta el a nõt, mert kiderült, nem lehet gyereke. Igen, neked most marha rossz, de azért nem kéne általánosítgatni. Mellesleg te is hülyézed õt...
Ha igazán szeretett volna, ezért nem hagyott volna el szerintem. Nálunk miattam nem lehet gyerekünk a férjemmel. Erre õ tudod mit mondott? Azt, hogy ha tõlem nem lehet akkor nem akar mástól sem. Ha mástól lenne gyereke, mindig azt érezné, hogy jobban szeretné, ha tõlem lenne. Annyi a lényeg, hogy együtt maradt velem, pedig õ is akart gyereket, meg én is. Azt mondta, akkor ez van. Majd többet költünk szórakozásra:) 27/N

Miért van még mindig a férfiaknak mellbimbójuk, és "mellük"? Miért nem tűnt ez még el? Lehetséges, hogy valaha ők is szoptattak?

Vagy honnan,mib?l eredeztethet? ez?Olyan fura ez nekem..

Legjobb válasz: hormoninjekcióval már megoldott dolog, de pár betegségben is elõfordul

hormoninjekcióval már megoldott dolog, de pár betegségben is elõfordul
Az egyedfejlõdés kezdetén (a méhben) a férfi is nõnek készül, csak késõbb programozzák át a hormonok. Ennek nyoma a mellbimbó. Evolúciósan azért maradt meg, mert semmi kár sem származik belõle, tehát nincs miért eltûnnie.
onnan ered, hogy a férfi és a nõ is ember...

Netes társkeresõkön a férfiak miért nem kapnak 1 levelet sem? Szinte totál szívás nekik! A nõk meg napi 20-30 levél közül válogathatnak! Miért van ez?

A férfiak, akik erre az ismerkedési módra szorulnak, szinte totál bukás nekik az élet!

Legjobb válasz: Teljesen mindegy amúgy,mert élõben is pontosan ugyanezt csinálják.Igazából hiába mondod ezt nekik,úgysem érdekli õket,mivel õk válogathatnak és nekik így jó teljesen. Késõbb majd sírnak hogy jajj nincs normális pasi,akkor meg már késõ lesz. :)

Teljesen mindegy amúgy, mert élõben is pontosan ugyanezt csinálják.Igazából hiába mondod ezt nekik, úgysem érdekli õket, mivel õk válogathatnak és nekik így jó teljesen. Késõbb majd sírnak hogy jajj nincs normális pasi, akkor meg már késõ lesz. :)
7-es vagyok. Természetesen nem, de mindig a férfiak rinyálnak, hogy egyedül vannak, nem a nõk. A nõk megtehetik, hogy válogassanak, a férfiak nem igazán. Ez nem az én véleményem, ez a valóság.
14:14 Mert ti beéritek ronda pasival is ugyebár?!
:D volt elég barátnõm, nem adom le igénytelen buta nõre. maradok inkább egyedül
A férfiak vannak irreális elvárásaik, õk sírnak itt mindig, hogy nem jut nekik barátnõ. Azért nem találtok barátnõt, mert túl magasak az elvárásaitok. Nem vagytok tisztább azzal mennyit értek, és mindegyikõtök 10 pontos barátnõt szeretne.
élõben sokszor kezdeményeznek a nõk. társkeresõn alig (nálam)
Ez szinte mindenhol így megy ám, nem csak a netes társkeresésnél! Ha elmész egy közösségbe most lényegtelen hová, ha ott ismerkedni akarsz ugyanúgy próbálkoznod kell, mert ugye köztudott és ez szerintem mindenkinél egyértelmû hogy a férfinak kell kezdeményeznie! Ez így van, ilyen az élet ezt el kell fogadni! Na most ugye adódnak idõnként olyan szituációk amikor kivételesen ez változik és egy csaj megy oda a számára szimpatikusnak tûnõ pasihoz, ez szép és jó csak ugye ez egy kezdõ lökés a pasi részérõl, mert adódnak sokszor olyan helyzetek amikor a srác nem veszi észre úgy a lányt, vagy félénk, vagy akármi, és a lánynak szimpatikus és elkezd beszélgetni vele, csak úgy spontán. Ha a srác észreveszi hogy a csaj odament hozzá és beszélgetést kezdeményezett akkor utána már a srácnak kell(ene) folytatni a kezdeményezést, persze a nõknek is van dolguk ezzel ha õk is akarják hogy legyen valami, nekik is ugyanúgy kell adniuk a jeleket, meg idõnként keresni a srác társaságát ha tényleg õk is akarják szóval a nõknek is van ilyen téren dolguk nem csak a srácoknak mert ha a csaj nem csinál semmit és a srác csak küzd azt egy idõ után észreveszi a srác és akkor abbahagyja és itt szoktak lenni a bonyodalmak. Na most netes társkeresésnél is hasonlóan kell ezt elképzelni a pasik azért csinálnak profilt ugyanúgy mint a lányok hogy a lány is visszatudja nézni az adatlapját mielõtt egyáltalán elolvasná a levelét vagy válaszolna rá. Persze ehhez ez is ez kell. Legtöbb lány olyan akár neten akár élõben is hogy aki számára nem szimpatikus vagy ne az ideálja azt hanyagolja. Nagyon ritka az amikor a lány mindenkit egyenrangúnak tekint és mindenkinek ad egy esélyt, ez olyan 1000 bõl 1 ha van. Persze én is jártam már így hogy egy lány írt nekem egy társkeresõn hogy szívesen megismerne de el is tûnt pár üzenet váltás után. Sokan direkt játszadoznak ezzel, direkt azért csinálják hogy nõjön az önbizalmuk és ez a netes társkeresésnél sajnos javarészt így van. Most nem akarok általánosítani mert pontosan tudom hogy van rengeteg kivétel is, elég ha a lány tesómra gondolok tudom hogy õ napi 30 üzenetet kap átlagban és szinte tényleg nem tud dönteni de sokszor olyanokat is amikben lehurrogják hogy "jaj csak azért regisztráltál hogy növekedjen az egód meg így hülyítsél másokat" stb... üzeneteket is kapott már, ez rosszul is esett neki de nem az õ hibája és nem is a mások hibája ez. Sajnos ilyen a világ, javarészt a média átka ez. Most én is egy társkeresõn direkt több lányt megnézek hogy ki milyen és nem csak a külsõt figyelem aki ír magáról pár sort, az már nálam nyerõ eset persze attól is függ hogy mit írt. Én olyan lánynak nem írok aki csak kitesz magáról pár jó képet leírja hogy milyen magas, hány kiló stb... De semmi személyeset azt hanyagolom mert kitudja milyen a csaj. Oké meg kell ismerni de ugye mindenkinél fontos az elsõ benyomás, hogy az milyen. Aki bunkó paraszt módon közelít felém azzal nyilván nem kezdeményezek további beszélgetést csak mert jól néz ki, de aki kedves hozzám és ez mindenki részénél észrevehetõ azoknál persze hogy viszonylag könnyebb az ismerkedés, barátkozás! A barátnõmet is neten ismertem meg, igaz nem társkeresõn egy online játéknál írogattunk egymásnak és felvettük a kapcsolatot, mivel kiderült hogy szinte 20 percre lakunk egymástól csak más városba ami busszal, autóval, biciklivel és még gyalog is megközelíthetõ, igaz gyalog olyan 50 perc de az sem veszélyes, így gondoltuk hogy találkoznunk is kéne, ami össze is jött, és így ment tovább minden. Sokan ugye már a kép alapján elítélik az embert és akkor a többirõl már nem vesznek tudomást sajnos. Én anno rengeteg lánynak írtam üzenetet, igyekeztem mindent beleadni hogy valahogy megfogjam õket, nem tudom mennyit küldtem ha 200 at nem akkor 1 et sem. És ezekbõl összesen 5 en válaszoltak azokból 1 olyan lány volt az aki nagyon jól nézett ki. nem is hittem volna hogy vissza fog nekem írni valaha de olyan jól összebarátkoztunk hogy elég tartós barátság alakult ki köztünk fiú-lány barátság ez igen létezik ez legalább is eddig minden jó. vele hetente találkozom van már párja de nem is zavar nagyon jó barátok vagyunk baráti társaságába is bekerültem barátnõmmel is nagyon jóban vannak, és jó minden, de ez nagyon nagyon nagyon ritka eset. de õ is megmondta hogy volt amikor 1 hétig nem nézett fel, és akkor amikor felment vagy 150 üzenetet kapott egybõl. Mondta is hogy 2 óra hosszát bámulta a képernyõt és csak az üzeneteket olvasta de a feléel ha végzett és mondta hogy csak kesének tudott így is válaszolni mert voltak számára nagyon szimpatikusak, meg nagyon nem szimpatikusak. Volt aki neki amolyan semleges volt de válaszolt neki hogy akkor ismerjék meg jobban egymást háta. Na most annak a srácnak lett a barátnõje. Szóval mindig a férfinak kell kezdeményezni ezt el kell fogadni sajnos. Az hogy a lányok igénye a magasba szált annak is vannak okai hogy sok férfi van akik próbálkoznak fõleg azok akik már lejjebb adtak és a csajok ezt ki is használják csak hogy minél több bókot kapjanak, van olyan is akihez tömegesen járnak a pasik és kedvére válogathat. Van olyan lány is aki kifejezetten a mackós, kövér pasikra bukik mert szerinte õk aranyosak, na most pont hogy õ felé ezek a srácok nem nyomulnak. Mert ezek a srácok is elég félénkek ami szintén érthetõ, de nem megyek bele mert nem tudom min mennek keresztül az életben. De lényegében ez az ok arra hogy nekünk Férfiaknak miért nehezebb az ismerkedés, de a nõknek sem egyszerû az élet, tesóm is annyi üzenetet kap folyton hogy egyszerûen nem tudja mihez kezdjen akivel tudja felveszi a kapcsolatot facebook elérhetõséget már csak akkor ad ha nagyon szimpatikus neki az illetõ, ami nála ritka. Õ is mondja hogy nem tud dönteni és nem egyszer kéri ki a véleményem hogy szerinte õ meg õ milyen lehet. De élõben is oda kell tedd magad ha ismerkedni akarsz. Persze ha sok közös programotok van egy lánnyal akivel így jöttök össze a sok együtt töltött idõk után erre is van esély, ez az ismerkedés legkönnyebb útja szerintem, nem mondom azt hogy itt nem kell oda adnod magad, de így azért egyszerûbb ha mindketten keresitek egymástársaságát és így szerettek egymásba.
Most biztos magamra zúdítom az égiek haragját, de leírom a tapasztalataimat a netes társkeresõkrõl. Adva vagyok én, huszonéves nõ, átlagos külsõvel napi 10-13 megkeresés levélben vagy chat-en. MINDRE válaszoltam, a többség persze pár mondatot írt csak amibõl semmit nem lehet leszûrni de még így is hemzsegtek a helyesírási hibáktól. ( amúgy nem mindegy hogy heti 1 de értékelhetõ vagy heti 100 de értékelhetetlen levelet kap az ember, én személy szerint az elõbbit választanám, válogatni meg mindenki válogat, ez saját magunkkal szembeni igényesség is hogy milyen partnert választ az ember) A többség nem volt szimpatikus külsõre vagy adatlap alapján (pl. nálam kizáró ok a cigizés - tudom ez az én hülyeségem -). Mikor elutasítottam valakit szinte kivétel nélkül jött az anyázás, meg a [email protected]ás. Lehordtak mindennek holott udvariasan beszéltem és válaszoltam. Meg persze hosszú indoklást kért szinte mindenki, ha adtam annak valamely pontjába kötöttek bele ha nem adtam az volt a baj. Pár hét után inkább töröltem magam. Ki volt írva hogy komoly kapcsolat érdekelt csak ehhez képest minden 2. megkeresés szexkapcsolatra szólt. 10-20 évvel idõsebb pasiktól is sok levél jött családosoktól detto. Szerintem nem nagy igény hogy korban közel álljon hozzám, és senkitõl nem várok el többet mint amit én letettem eddig az asztalra sõt, de úgy tûnik ez is sok. Amúgy el is ment a kedvem az egésztõl el vagyok én a munkával meg a sporttal nem erõltetem a párkeresést egy darabig. Az élet meg nem attól bukás hogy kellesz vagy nem kellesz a csajoknak. Ha a másik nemnél aratott sikereid köré építed az életed az csakis a te hibád. Fontos része az életnek a párkapcsolat ezt elismerem de korántsem teszi ki az egészet.
Élõben is ugyanígy van! Nagyon oda kell tedd magad, hogy nõt tudj szerezni.
MIVEL NINCS [email protected]
A #4es és #5ös kommentben sok tanulság van. Lényegében nem sok újat tudok hozzátenni. Viszont én nem értek egyet Veled abban az állításodban, hogy a netes társkeresõket rászorultság okán használják. Ez már önmagában negatív és rossz hozzáállás. Ez már önmagában tükröt tart annak az egyénnek, aki így gondolkozik. Történelmi távlatokra vezethetõ vissza az a tény és ok, hogy a férfiak teszik meg az elsõ lépést. Ebbõl következik, hogy a nõk válogatnak, választanak. Ebbõl pedig az következik, hogy Neked egy olyan profilt kell kialakítanod, amivel különbözöl, amivel egyéni vagy. Nem állítom, hogy ez egyszerû, de egy picit képzeld bele Magad egy lány helyébe, aki netes társkeresõn fent van. Kapod a napi 20-30 üzenetet, tartalmilag majd mind egyforma. Rengetegen képet sem töltenek fel magukról, ami önmagában hátrányt jelent a netes ismerkedésnél. Sokan csak pár soros sablont írnak magukról és vannak olyanok is, akik nem szimpatikusak Neked - ehhez minden jogalapod meg van. És persze érdemes azt is megnézni, akinek írni akarsz, legutóbb mikor lépett be a rendszerbe. Aki már 3 hónapja nem lépett be, õ kevés eséllyel fog válaszolni Neked. Azt viszont garantálom Neked, hogyha a kudarcaidért a lányokat, nõket okolod, még hosszú-hosszú éveken át sem fogsz kapni egyetlen levelet sem.

Miert faj a noknek a szules? A ferfiak miert nem szenvednek meg a gyerekert? Igazságos ez?

Legjobb válasz: Nem az volt a kérdés, hogy megérte e, hanem miért fáj a szülés? Nekem is van gyermekem és természetesen megérte, még többet is szenvedtem volna érte!

Nem az volt a kérdés, hogy megérte e, hanem miért fáj a szülés? Nekem is van gyermekem és természetesen megérte, még többet is szenvedtem volna érte!
:) ))) Ez a természet rendje, nincs mit tenni. Azért a férfi is megszenved a maga módján. Megteremti a család számára azt amit kell, vigyáz rátok egy életen keresztül. Az igaz, hogy a szülés nekik nem fáj, de közben majd meg õrülnek az izgalomtól, idegességtõl, eleget aggódnak õk. 27 hetes kismama
Én ezt nem nevezném szenvedésnek! azért szülünk mi nõk, mert ha a férfiak szülnének már kihalt volna az emberiség:) Szerintem így vannak jól leosztva a "lapok".
Sziasztok!Miért kell egymást szekálni édesanyák vagytok?!Mind a két félnek igaza van!A férfiak igazán akkor tudják meg , hogy mennyit szenved a nõ mikor bent vannak a szülés allatt és látnak mindent.Igen nagyon fáj , de csodálatos dolog(bûszke voltam magamra, mert világra hoztam a babámat)Elfelejtettem minden fájdalmamat (elhietitek volt benne részem)mikor a mellkasomra fektették a babámat.A férjem bent volt mind a két szülésnél és azt mondta a barátainak, hogy uraim mi ebbõl semmit nem birnánk ki le a kalappal a hõlgyek elõtt!
Egyetértek az elõttem szólóval! Annyit tennék csak hozzá, hogy a világ összes kincséért sem "adnám oda" a férfiknak ezt a csodálatos élményt, érzést! Fáj, de akkor is megéri!
Akik lepontozzák az válaszadókat azok nem tudják értékelni a baba világrahozását!Ha ránéztek a gyerekeitekre nem gondoljátok azt, hogy(istenem megérte)ezek szerint nem.
Ez a természet rendje. Viszont a szülés egyáltalán nem a világ legcsodálatosabb élménye, érzése, mint ahogyan az elõttem szóló írta. Amennyiben Õ így gondolja akkor kívánom, hogy minden nap szüljön egyet! :) A "végeredmény" a csodálatos!!
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Te hány éves vagy 10? Mert akkor még talán tolerálható a dolog. Amúgy én sem adnám át a szülést a pasiknak és igenis szenvednek, csak nem fizikailag hanem lelkileg. Legalábbis az én férjem végig bennt volt és bizony nagyon aggódott értem is és a babánkért is! Másrészt a szülés igenis nagyon nagyon fáj, és egyáltalán nem csodálatos! A csodálatos az amikor kibújik a baba, elmúlik a kín, és megfoghatod a saját gyermekedet. És amúgy úgy hallottam, hogy van akinek tényleg nem, vagy csak alig fáj a szülés, de ez a ritkább. Attól leszel édesanya, hogy átéled a szülés minden pillanatát. Hát ezért fáj a nõknek többek között.
Azert a nok szenvednek, mert a vilag kezdetekkor, amikor az ur megtiltotta evanak es Adamnak, hogy arrol a bizonyos farol tilos enni, megis kisertesbe estek, Eva volt a bunosebb, ezert az ur azt mondta, hogy az asszony kinok kozt fogja vilagra hozni a gyermeket, hat ezert.
A felegynesedés miatt van. Az állatok könnyen szülnek. Ez ugyan az tökbe, mint amit a biblia mond. Ez az ára annak hogy emberek vagyunk, tudatosak. És szabad a két kezünk, amivel pl. köthetünk kissapkát. Pár óra szenvedés, de van mikro, toronyház meg multiplex. Mi jártunk jobban! Ja, a férfiak dolga ezeket megépíteni nekünk! Szenvednek õk ott eleget, a mélyben, a napon meg a fõnök asztala elõtt.
Én sem adnám át nekik ezt a , , szenvedést"!Érdekes, hogy az életem legborzasztóbb napja volt a legcsodálatosabb is.Még mindig vegyes érzésekkel gondolok vissza, pedig ennek már 7 hónapja...
Azt hiszem értem mire gondolsz. A pasi gondol egyet, elhagyja a családját, és többé nem kell törödnie a gyermekével. Nem az õ dolga megteremteni az anyagiakat, megszervezni a gyermek életét. Õ csak éli a saját világát, a nõk akik egyedül nevelik gyermekeiket, örülhetnek ha az apa ránéz a gyermekükre, és fizeti a gyermektartást. Most nem az olyan apákra gondoltam, akik törödnek egy válás után a csemetékkel. Szülés fáj, ez tény, de nem adnám át a 9 hónapot mig bennem növekedett, a szülés csodáját a férfiaknak. Sem a felnevelésüket. Szóval a férfiaknak könnyebb bizonyos téren, ugyanakkor más téren meg nekik nehezebb. Igy osztották le a lapokat, ezt kell elfogadnunk.
Én igazából nem a Bibliával magyaráznám. Valóban élettanilag alakult így. Mikor még nem egyenesedtünk fel, állítólag nem járt ekkora szenvedéssel, mert a csípõnk más helyzetben volt. Ahogy felegyenesedett az ember, a csontozata is átformálódott, a medencecsontok közt szûkebb lett a hely és emiatt fájdalmas a születés. Azt olvastam, hogy ezért is egyre több a téraránytalanság miatt végzett császár, mivel egyre magasabb lesz az emberiség és egyre nagyobb babák születnek. pl õseink csak 150 cm átlag magasságúak voltak. Ezért elõbb-utóbb nem leszünk képesek megszülni normál úton a babáinkat, persze ezt mi már nem érjük meg, még az unokáink sem. Nem gondolom, hogy Évára kellene ezt is fogni vagy belelátni más dolgokat. A születés csodáját pedig nem befolyásolja, hogy valaki normál úton vagy császárral hozza világra kisbabáját, bár én utóbbin nem estem át. 3. babáját váró 24 hetes pocis
Éva anyánkat kéne megkérdezni! Fájdadalommal szüld gyermeked! A férfira ez vonatkozott: Ne teremjen a Föld csak kórót és bogáncsot! HOMLOKOD VERÍTÉKÉVEL KERESD MEG A KENYERED! Meg is teszik szegények, szenvednek értünk egész életünkben! Mi ahhoz az a pár óra? S meghalni is a férfiak mentek, amíg volt még miért.
-Azért fáj, hogy jobban értékeljük a gyerekünket. -A férfiak "szenvedése" hogy nem szexelhetnek /hozzáteszem sokan megoldják házon kívül :P/ vagy hogy sokat dolgoznak és stresszelnek, hogy helytállanak családfõként meg sem közelíti a nõkét, talán ezért is felejtik el sokan közülük, hogy van gyerekük... -Nem, egyáltalán nem igazságos!!!
Van olyan hely, ahol a nõ szül, a férfi meg szenved. Kiabál. Jajjgat. Aztán amint megvan a gyerek a nõ felkel, s ápolja a férjét, valamint ellátja a népes nézõ-(vendég)sereget. Azt mondják, magukra veszik a fájdalmat.Van aki még be is lázasodik.
ha azt vesszük a maguk módján a férfiak is megszenvednek a gyerekért.pl:aki nem szeretkezhet már a terhesség alatt sem, és még utána se nagyon akar-igaz nem ér fel a szülési fájdalommal, de egy szexmániásnak ez is "fáj".Vagy van olyan akinek muszáj 2 munkahelyen dolgozni, vagy épp a kényelmes munkáját egy keményebbre/strapásabbra váltani....-ez sem kutya.És talán a legnagyobb szenvedés számukra az, ha bent vannak vajúdás közben és látják, hogy szívük szerelme szenved és nem tudnak segíteni rajta. konkrétan az hogy miért fáj a szülés, az elõttem szólóak nagyon is jól leírták-nem okoskodom tovább :-)
A tudományos válasz valami olyasmi, hogy a szülés, élettanilag jár fájdalommal. A születés során olyan hatások érik az anyát és a babát is, amelyek segítenek (majd) a tejtemelésben és a szervezet regenerálódásában, a babának pedig a külvilághoz szokásban. Én négyszer éltem át a szülés fájdalmait, így talán nem tûnik okoskodásnak, ha amondó vagyok, hogy a nõk többnyire nem szülni akarnak, hanem gyereket szeretnének. Ez a hozzávezetõ út. Ezt igazságosnak, vagy igazságtalannak tartani, épp annyira felesleges, mint az idõjárásra haragudni, ha hét közben süt a nap, hétvégén meg zuhog az esõ...:-D
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy 11eves kislanyom, tehat nem vagyok 10eves! Az en parom nem volt a szulesnel es a noverek is parasztok voltak! Es sajnos a gyerekem apja sem torodik a gyerekevel! Lehet, hogy rossz helyen voltam rosszkor? Tehat ezert kerdeztem, hogy ez igazsag? Szerintem az en esetem nem egyedi! Amugy en is csodanak tartom a kislanyom, attol eltekintve, hogy egyedul csodalom a csodamat:) )
A féfiak belehalnának a szülésbe... Amúgy valóban butuska kérdés, kb olyan, hogy miért kék az ég... Így vagyunk megteremtve, ez a természet rendej, és én örülök ennek. Én sem megyek ki fát vágni, füvet nyírni, kocsit szerelni, és még sorolhatnám... Férjem viszont hajnalban kel, napi 16 hórát dolgozik, éjjel ér haza azért, hogy legyen mibõl pelenkát venni a gyerekenk-ez is igen nagy áldozat, és szerintem nagyobb, mint kihordani és megszülni egy gyereket... Amúgy én szülnék minden nap, én nagyon élveztem, és már várom a következõt 18 hét mulva, majd a harmadikat rá két évre.)

Férfiak! Ha a párom szeret engem, akkor miért kefélt meg úgy, hogy nagyon fáj? Ti nem érzitek, látjátok, ha egy lánynak fáj? Tényleg szeret?

Legjobb válasz: Mondjuk miért nem szóltál neki ha fáj?? Azért van a szád,hogy mond ha valami nem jó többek között.... 24/N

Érezni semmiképp nem érezzük, és látni is csak akkor ha nagyon kimutatod. Könnyen lehet hogy az arcmimikádat õ pozitívnak vélte, pláne ha nem villanyfénynél, hanem a sötétben csináltátok...vagy mondjuk hátulról. Ha annyira kapálóztál volna a fájdalomtól nyilván nem csinálja. De egyébként ha ilyen van akkor ne várj a gondolatolvasásra mert nem fog megtörténni, mond meg hogy neked nem jó, hagyjátok abba, váltsatok pózt. Az is lehet hogy nem voltál eléggé begerjedve, akkor ugorjatok vissza az elõjátékra és ha akkor se jó, a srác meg nagyon kanos rendezd le kézzel/szájjal, és probléma megoldva.
Mondjuk miért nem szóltál neki ha fáj?? Azért van a szád, hogy mond ha valami nem jó többek között.... 24/N
Szex közben szóltál neki, hogy neked úgy nem jó?
Nyugodtan szólhattál volna, nem mindig látják a külsõ jeleket.
most igazából...vess magadra.ha valami nem jó, szólok, ilyen egyszerû.ez nem jutott eszedbe?TE tényleg szereted, ha még ezért sem 'mersz' szólni?
Ne ilyen erõsen csináld mert ez fáj! Ennyire egyszerû lenne az egész! Ha még sem csinálja finomabban a kérés után, na akkor lehet hogy nem szeret igazán!
Lehetséges , hogy Túlságosan is Kanos volt, és nem "bírt" magával.
Hát te hülye vagy...... de nagyon keményen.....
hát, attól is függ milyen régóta vagytok együtt. ha régebb óta akkor szerintem ismernie kéne annyira hogy észrevegye ha fáj. vagy lehet csak az én férjem ilyen? õ fél év alatt annyira megismert a kapcsolatunk elején, hogy ennyi idõ után mindig észrevette ha fájdalmat okoz. ennek én örülök mert nem szívesen szólok neki. (én úgy érzem ez olyan mintha panaszkodnék) de ha nem veszi észre akkor szólj neki! 26/N
Bocs. Elsõ pár válaszoló remek, most egész biztos jól érzi magát. Nem tudjuk mennyi ideje vannak együtt, lehet még nem tapasztalták ki egymást minden téren. Szóval csak annyit kéne mondani neki, hogy szóljon.
Szerintem nincs összefüggésben ez avval, hogy szeret-e vagy sem.
Egyszerû a megoldás. Legközelebb ne hagyd, hogy szájba keféljen, mert olyankor nem tudsz szólni, ha fáj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!