Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg a férfiak (62 db)

A férfiak, ha csalják a feleségüket, miért nem válnak el inkább? Miért várják meg a buktát és, hogy a feleség ill. barátnő döntsön?

Legjobb válasz: Ez fordítva is igaz. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek ez gerinc kérdése van akinek van van akinek nincs. De nõk között is legalább annyi gerinctelen ember van mint férfiak között.

Ez fordítva is igaz. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek ez gerinc kérdése van akinek van van akinek nincs. De nõk között is legalább annyi gerinctelen ember van mint férfiak között.
Mert sunyi és gerinctelen módon élvezik, hogy a feleség, társ ott van biztos pontnak(ha a szeretõ netán kitenné az uraság szûrét).Meg olyan kényelmes, hogy van, aki kimossa a koszos gatyáját, meg fõz rá.Na meg két nõvel fetrengeni jobb, mint eggyel sem.Na, ezért nem válnak.Nem a feleség döntésére várnak, [email protected]ák, hisz õk maguk már tulajdonképp döntöttek, csak nem akarnak kicseszni magukkal, így elvannak, amíg le nem buknak.Fúj.
Mert rohadt kényelmes, hogy a feleség ott van nekik. Mosnak, fõznek rájuk, takarítanak utánuk (körbenyalják õket), és közben meg élvezik, hogy van valaki, akit meg csak szexre használnak.
De a legalja az, amikor lebukik és megy visszakönyörögni magát, "hogy ó drágám, én csak téged szeretlek, a másik nem jelentett semmit!"(remélem, elhiszed a süket dumát és továbbra is fõzöl mosol rám, míg én keresek egy újabb szeretõt)....
Én azt nem értem, hogy az ilyen kérdéseknél hol maradnak az érintett "férfiak"... Pár perce volt egy kérdés, hogy a férjek hányszor csalták már meg a feleségeiket. Jó sok mellverõs válasz volt, hogy már meg sem tudnák számolni, egyebek. Õk most hol vannak? Lapítanak? Ilyenkor legyenek férfiak, ne akkor, mikor kefélni kell.
Mert gyávák!
Mert egyedül képtelenek megállni a saját lábukon.:)
ma 16:47 ott a pont!!
Nem válnak el az emberek, mert a gyereküket szeretik, és nem akarják elveszíteni, ugyanakkor otthon lehet, hogy nem kapják meg azt, amit máshol keresnek. Lehet, nem is tartják olyan nagy dolognak, ha félrelépnek néha, mert csak azt viszik máshova, ami a feleségnek nem kell. Gondolok itt arra, hogy nagyon sok nõ menyasszony korában milyen tüzes menyecske, azután pár év házasság múlva heti egy alkalom, és azt is elblicceli ha lehet. Apunak, meg nincs kedve impotenssé válni még, marad vagy a pornó, (ez után is szaglásznak feleségek), vagy barátnõ. Beszélnek itt nõk arról, hogy ez megalázó a feleségre nézve. Nem ez a megalázó, hanem az, hogy idáig engedte a dolgokat alakulni. De ha már így alakult is, egy dolog, amit nem kellene elfelejteni: a hancúrléc az nem szappan, a használattól nem kopik el.
"A Ha a férfi beszélni tudna c. könyvben olvastam a szerzõ pszichiáter beszámolóját, miszerint több kliense volt, aki a feleségét megölte, annyira kiborította õket a nõ. Amikor megkérdezte õket, miért nem hagyták el inkább, a férfiak kivétel nélkül mind bután néztek maguk elé, majd kibökték, hogy nahát, ez nekik eszükbe se jutott... Itt tartunk..." És akkor most ebbõl mit akarsz kihozni?
a 76%osnak címeztem, õ volt még az utolsó, amikor írtam, csak közben a 77%os írt.
Soknak nem jut eszébe. Soknak meg nincs ereje, bátorsága hozzá. A többség úgy él, hogy nincs is vele tisztában, hogyan szeretne élni, el sem gondolkodik a saját vágyain, hogy mitõl lenne boldog. Csak ész nélkül sodródik. A Ha a férfi beszélni tudna c. könyvben olvastam a szerzõ pszichiáter beszámolóját, miszerint több kliense volt, aki a feleségét megölte, annyira kiborította õket a nõ. Amikor megkérdezte õket, miért nem hagyták el inkább, a férfiak kivétel nélkül mind bután néztek maguk elé, majd kibökték, hogy nahát, ez nekik eszükbe se jutott... Itt tartunk...
"Jaj, utolsó, nem tanultad még nõktõl, hogy ha egy férfi csalja a feleségét, akkor egy rohadt gerinctelen féreg, ha egy nõ csalja a férjét, akkor szegényt elhanyagolták." De hallottam, csak fordítva...
Mert a megcsalt fél szerelmes...
Jaj, utolsó, nem tanultad még nõktõl, hogy ha egy férfi csalja a feleségét, akkor egy rohadt gerinctelen féreg, ha egy nõ csalja a férjét, akkor szegényt elhanyagolták. A lényeg, hogy mindig a férfi a hibás. Hogy a kérdésre is válaszoljak: azért, mert nem akarják feladni a biztosat, nem akarják elhagyni a feleségüket, csak nem elég szex stb. Az a baj, hogy sok ember tényleg azt hiszik, hogy majd megházasodnak, és bírni fogják évekik, évtizedekig úgy, hogy csak a házastárssal fekszenek le. Aztán eltelik egy kis idõ, kialszik a tûz, és titokban másnál keresik a szenvedélyt, viszont a családi életüket sem akarják feladni, ezért titokban oldják meg, Sztem szinte mindenki megcsalja a másikat egy házasságban. Persze lehet álszenteskedni, és tündérmesékben hinni, hogy szerelem szenvedély mindörökké.
Nõtõl sem szép dolog, ha megcsalja a párját, ugyan olyan.De most konkrétan a férfiakról van szó.
Pár hete volt egy kérdés ahol a kérdezõ nõ csalta a férjét, érdekes ott volt egy csomó szöveg, hogy lehet volt oka rá meg ilyenek. Lehet a férfinek is van oka megcsalni a nõt, vagy csak a nõnek lehet?
Az emberek egy jelentõs részének mindig saját maga lesz a legfontosabb (férfiak-nõk egyaránt). Miért válnának el amikor nekik ez így a legkényelmesebb? Veszteni valójuk nincs, hiszen vagy megbocsájt a feleség vagy mennek a szeretõhöz.
Ez nagyon provokatív kérdés, ugyanis nem csak a férfiak csalják a feleségüket, hanem ez fordítva is létezik, nem is kis számmal , a másik meg hogy ez nem nem kérdése hanem, hogy van-e az embernek gerince.
Nem csak akarom, hanem ki is hoztam. Szó szerint azt, amit a hozzászólásom elsõ felében leírtam.

Miért nem néznek meg a férfiak? Igaz, nem vagyok már friss hús, 30-as nő vagyok, felszedtem magamra 10 kilót az utóbbi években, de nem nézek ki olyan rosszul, csinosan is öltözöm, mégse néz meg a kutya se.

Nem tudom ezt minek tudjam be, talán ennyire látszik már rajtam a kor, vagy a pár pluszkilónak? Férfiak, ti megnézitek még a 30-as n?ket?

Legjobb válasz: Mert nem vagy szép.

Mert nem vagy szép.
Régebben szép voltál.
A korod és a plusz 10 kiló nem ad arra okot, hogy ne nézzenek meg. Én is inkább az ilyen nõket nézem meg, és nem a 20 éves lányokat, jobban vonzanak, érettebbek, izgalmasabbak, valamint nem utolsó sorban ez az én korcsoportom. Esetleg többet segíthetünk, ha arc nélküli fényképet raksz fel magadról, mart így megmondani, hogy miért is nem néznek meg, gyakorlatilag lehetetlen. 39F
Küldj képet privátban! 29/F vagyok, megmondom megnéznélek-e :)
én is 30 vagyok, egy gyerkõccel és nekem meg pont az a bajom, hogy még mindig megbámulnak. Azt hittem 30 évesen, anyukaként már nem fognak. De folyamatosan!! Jó ez, de a férjemnek már nem tetszik
Egy 30 éves nõ, még nem olyan öreg. A 10 kg többlet pedig nem mérvadó, hiszen a súly ingadozhat, bármikor ledobhatod. Aki szép, csinos a 10 kg többlettel is az. Inkább úgy gondolom, hogy nem veled van baj, csak téged már inkább az érett 50-es férfiak néznek meg, nem a 30-as srácok. Egy 30 éves férfi még fiatal, nem mint egy nõ, rajtuk jobban látszik. Egy mai 30-as férfi a 20-as lányok közül választ, mert megteheti.
Kedves Kérdezõ! Ha csinosnak látod magad, az is vagy! Hidd el! Ne a férfipillantásokon keresztül mérd le az értéked mert a férfiak a szolid eleganciát, a finom csinosságot nem veszik észre. Nem értékelik, hogy a kiegészítõid színe megy-e a ruhádhoz vagy a blúznak jó-e a szabása. Azt nézik, mennyi van tálalva. Próbáld ki! Vegyél fel rövid szoknyát és kivágott pólót, magassarkú szandált! Meg fogsz lepõdni...:-))
A kérdező hozzászólása: Már akartam írni, csak mostanában nem nagyon van idõm netezni, hogy most, hogy már jobb idõ van, és felvettem szoknyát, most már rögtön megnéztek, rám dudáltak stb.
a , , plusz 10kg" emiatt, meg nem vagy nõies eléggé.Látod vegyél akkor miniszoknyát járjál edzeni, hajad legyen hosszú és garantált siker.
Minden nõt megnézünk, aki egy kicsit is vonzó. Biztosan téged is megnéznek, csak hátul nincs szemed... Ha kevesled, akkor légy olyan, mint korábban!
Én megnézem a csinos 30asokat, csak az a baj, hogy õk nem néznek vissza.Inkább összejönnék egy érett 30as csinos nõvel mint egy 6-8 évvel fiatalabb csajjal.A gond ott van, hogy úgy ahogy téged észre se vesznek, úgyanugy ti sem veszitek észre a 30as pasikat, vagy túl nyuszik vagytok még 30 évesen is, hogy megnézzetek egy pasit úgy hogy az is észrevegye.Nem arról van szó, hogy friss hús vagy vagy nem, még egy 45 éves nõ is lehet szexi, nõies csinos egy sokkal fiatalabbnak is... 30f
Én 33 vagyok és még mindig megbámulnak sõt fütyülnek utánam meg rám dudálnak pedig van 3 gyerekem is:) De szerencsés vagyok mert 54 kiló vagyok feszes a bõröm na nem mint 20évesen , derékig érõ hajam van szõke melírrel és szép az arcom :) Nem vagyok szerelmes magamba csak ezt mondják azt idézem:)
Nem írtál túl sok mindent magadról. H nézel ki? Úgy értem, szép-e az arcod, milyen az alkatod, ok h felszedtél 10 kilót, de azonkívül... Aztán milyen a hajad színe, milyen ruhákat hordasz, sminkeled-e magad, látszik-e az arcodon h elmúltál 30.
Miért szeretnéd, ha nézegetnének?
A kérdező hozzászólása: Õk se igen nézegetnek.
Ennyi. Az 30-on felüliek nyilván megnéznének.
Egy fotográfiát linkelhetnél... Könnyebb lenne a válasz :) Mellesleg én a jó nõt mindig megnézem, korra való tekintet nélkül. :)
A kérdező hozzászólása: Igaz, nem vagyok egy szépségkirálynõ, de régebben megnéztek.
A kérdező hozzászólása: Természetesen hosszú a hajam, sosem vágatnám le fiúsra. Nekem még nyanyakoromban is hosszú lesz, ha nem is akkora, mint most, de vállig érõ lesz, az biztos. :) Elkezdem sportolni, de elég nehezen megy le.

Miért nem mondják meg a férfiak, hogy vége?

Volt egy két hónapos kapcsolatom, az utolsó találkozáskor (márc 1) boldogan váltunk el, azzal, h nemsokára újra találkozunk. A fiú utána is jött a csetre mindennap, hívott is, megköszöntött márc.8-án (nőnap), de mondta, hogy 11-éig nem lesz elérhető, mert külföldre megy. Ilyen már volt, tehát nem volt feltűnő. Még viccesen rá is kérdeztem a telóban, h csak nem így akarsz lerázni? Erre Õ:Dehogyis, biztos rossz tapasztalataim vannak a ffiakkal,ő nem szokott szó nélkül lelépni és nincs is oka rá, nagyon szeretne újra látni, majd 12-e után. Ma már 14-e van,nem jelentkezett, ráírtam smst, hogy csak nem történt vele vmi baj, nem jött válasz, 1x hívtam, kinyomta a telót. Tegnap este még egy smst írtam: hogy mi a baj, vége, akkor mondd meg lécci, mert ez a némaság nagyon fáj, nem tudom mi történhetett. Semmi felelet. Ok, nem keresem többé, de miért nem tudja megírni? Hisz pont ő mondta, h szó nélkül nem szokott lelépni. :-(((

Legjobb válasz: Mert gerinctelen, puhatestû állatfajta, már amelyik nem képes kimondani! Akibe szorult jellem, az nem fél megmondani az igazat! Ez azonban ritka!

Mert gerinctelen, puhatestû állatfajta, már amelyik nem képes kimondani! Akibe szorult jellem, az nem fél megmondani az igazat! Ez azonban ritka!
Mert még nem ment le a stáblista...
A kérdező hozzászólása: Még annyit, h szerintem, ha nem mondja meg, így sokkal megalázóbb a helyzet, szinte még úgyis tûnik, mintha ilyenkor a nõ futna a pasi után, persze csak tudni szeretné, h nincs-e vele vmi baj...Aztán 1-2 sms, hívás után rájön, h a pasi él és virul...Megalázó....
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Tiniként pont 2x rázták le engem is így, már nem vagyok tini, de én is éppígy vagyok, mint Te, ezért is kérdeztem rá nála a telóban, ezért is kértem, h ha így lesz, mondja meg.Nem tette. újabb csalódás. :-(((
Mert egy féreg az ilyen. Engem kétszer ráztak le így régebben még tinikoromban és azóta sincs senkiben bizodalmam. Ha nem veszi fel a telefont vagy késõbb ír vagy akármi van rögtön arra gondolok hogy le akarnak rázni. Örökre megmaradt el bennem hogy szó nélkül sunyi módon szakítottak velem. Ha megjelenne mert az is benne van a pakliba akkor hanyagold és emlékezz h milyen fájdalmat okozott. Az ilyenek nem férfiak inkább gyáva sunyi gyerekek.
A kérdező hozzászólása: Arra rájöttem, h vége. A kérdés az volt miért nem mondta meg...
"...és van pénze is elég..." Szerintem meg is válaszoltad magadnak :D Lépj tovább szerintem.
A kérdező hozzászólása: Mint mondtam nem kártyás telója van és pénze is van. És hazajött 11-én.
Hát ez van, nem tudom. Sosem ráznék így le senkit...
Elõttem szólónál a pont. Ha külföldön van, és nincs pénz a kártyáján, akkor nem tud hívást fogadni. Nem akarlak felbiztatni, de várj még egy kicsit, mielõtt elhamarkodott véleményt alkotsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem kártyás telefonja van, és van pénze is elég.Ki is nyomta, mikor hívtam, tehát él, oké, talán nem volt egyedül, de az sms-ekre válaszolhatna...Látja, h aggódom, kérem, h írjon és erre nem ír. Ez vagy bunkóság, vagy gerinctelenség, vagy szadizmus. :-((( Nem is az fáj, h vége lett, csak az, h ennyit se érdemlek, h visszaírjon.
Nem biztos hogy vége, az is lehet, hogy valami gond van. Ha tényleg külföldön van, lehet hogy elfogyott a kártyájáról a pénz. Én egyszer "tûntem" így el. Nálam ki sem csörgött a teló, ha hívtak akkor elõször itthoniaknak mindig kicsörgött, utána szétkapcsolt. Ez is benne lehet. Persze az is, hogy meglépett és ennyi volt vége. De szerintem az már túlzottan gerinctelenség lenne a részérõl, hogy még egy sms-t sem ír. Ha le is lépne, normál ember legalább ennyit megtenne, ha nem akar már semmit, ezért gyanús ez nekem. Vagy egy hatalmas tapló, vagy nem ez van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Még csak megmondania se kéne, nem is személyesen, nem is szóban, csak írjon választ az sms-emre, h, "Igen, vége!"És akkor le tudnám zárni. Így is le fogom tudni idõvel, csak nehezebb, mert nem tudom mi történt.Nem is faggatnám miért, mert ezer oka lehet (mégse jöttem be, jött egy másik nõ...stb.)Csak amikor rákérdezek smsben, írjon választ, h Vége. Pont.
Azér'...

Miért nem értik meg a férfiak a problémáinkat?

Reggel 6kor kel a gyerek, reggeli ki a játszótérre, ott játszás vele, aztán ebéd könyörgés a délutáni alvásért ami néha nem jön össze pl ma sem, annyira lefáraszt néha szegény fiam, hogy nagyon. 30. hétben vagyok a lányommal és bizony nagyon eltudok fáradni így délutánra, és erre mit kapok??? Nem csináltam egész nap semmit :) és nem érti meg hogy nehezen mozgok, lassabb vagyok a lábaim be vannak dagadva, stb. Tisztelet a kivétel, de ha férfiak viselnék ugyan ezt az egészet akkor ők belehalnának szerintem!

Legjobb válasz: 2. Válaszoló! Szépen cseszd meg magad! :) Kedves kérdezõ! Abszolút igazad van! Igaz én az elsõ kislányommal vagyok terhes, de marhára elfáradok! 34hkm

2. Válaszoló! Szépen cseszd meg magad! :) Kedves kérdezõ! Abszolút igazad van! Igaz én az elsõ kislányommal vagyok terhes, de marhára elfáradok! 34hkm
Kettes, vagy nincs gyereked, vagy férfi vagy, az is a rosszabbik fajtából. Mert, ha anya lennél, akkor nem írnál ilyen badarságot.
Mondjuk fogalmazhattál volna úgy, hogy a te férjed nem érti meg a te problémáidat. Az én férjem pl. nem ilyen és õ is férfi.
Tudom ez nem fog tetszeni, mert nem veled értek egyet, de rosszul választottál férjet. Párom megfürdette az 1 és 3 éves gyereket, lefektette Õket aludni és éppen most mosogat, hogy én tudjak pihenni. Nem kell általánosítani mert a Te férjed olyan amilyen.
igazad van,
Én anyummal vagyok igy. Pedig õ igazán tudhatná, hogy milyen terhesnek lenni, 3 gyermeket szült. Sokszor megkérdi, hogy miben fáradok el. A férjem ott kényeztet ahol tud. 26+4hkm
Úgyan az mint nálunk csak nekem tán kicsit rosszabb én egy 2 éves kisfiúval egy 3 éves kislánnyal vagyok itthon tudom mennyire fársztó most 33 hetes vagyok , én is megkaptam hogy mibe fáradok ki itthon ... szted ? Kitartás , együtt érezek veled :)
Azért mert õk nem várnak babát, és nincsenek a helyünkben. Így nem is tudhassák min megy egy terhes nõ keresztül. Az én férjem is tud tapló lenni. De hiába, az élet pasik nélkül nem lenne igazi.
Az én anyám, elõtte nagyanyám stb dolgozott, vezette a háztartást és nevelte a gyerekeket. Te mit tudsz felmutatni? Neveled a gyereket és elfáradsz, hûûha... Tényleg nem csinálsz semmit.
Én nem vagyok terhes, nem is voltam még soha(nincs gyerekem), viszont teljesen igazad van. Szerintem ha pl. este alváshoz készülõdtök(vagy amikor ráértek és nincs a közelbe gyerek, nyugalom van) mond meg a párodnak, hogy komolyan szeretnél vele beszélgetni.. és ekkor mond meg neki, hogy azért amit te csinálsz egész nap "kicsit" több a semminél. Meséld el neki, hogy milyen nehéz is és mond neki, hogy képzelje magát a helyedbe. Én a mondandóm végén még azt is megkérdezném, hogy még mindig úgy gondolja e , hogy semmit nem csinálok.
Utolsó!! Elég kivitelezhetetlen az "ötleted":D Egy kisgyermek mellett ne fõzzön/takarítson stb? Nyugodj meg kedvesem, ez nem így megy, max a mesében:D
A kérdező hozzászólása: Bele írtam, hogy tisztelet a kivételnek. 2 fél éves gyerek mellett nem lehet megtenni, hogy nem csinálsz semmit. Reggeli ebéd vacsora játszás takarítasz amikor alszik, meg fõzöl, meg mosol, de sokszor a hormonok miatt és a súly miatt hatalmasra dagadnak a bokáim, és elfáradok, és nehezebben megy minden. Az én férjem is sok mindent megcsinál berakja a mosást, kitereget gyereket fürdet, vagy etet, de néha olyan bután reagál dolgokra.
Én voltam a 8 -as. Bocsi nem akartalak megbántani, csak felhúztam magam mert egész nap teper a párom, hogy én nekem semmit ne kelljen tennem és akkor pont belebotlok egy ilyen kérdésbe :) Ha csak néha ilyen a párod és amúgy szokott segíteni akkor lehet, hogy nálad is csak a hormonok játszanak és jobban megbántódsz. Próbáld megbeszélni vele, hogy mennyire elfáradsz és jól esne, ha egy kicsit együtt érezne veled. Most már nincs sok hátra ki kell bírni. Bár nekem anno mindenki azt mondta, hogy örüljek míg a hasamba van mert addig tudom hol van. :) hát valóban mikor megszületett a második azt sem tudtam, merre szakadjak. Persze hogy mindig egyszerre voltak éhesek :) Egyiket szoptattam a másikat etettem kanállal. :) Sok sikert!

Hogyan felelhetnék meg a férfiaknak? Én miért nem vagyok jó valakinek?

Eddig akárhány pasival voltam együtt soha senkinek nem tudtam megfelelni, de nem tudom miért. Volt már olyan hogy randiztam valakivel, annyira mondta hogy milyen jól érzi magát velem, meg is csókolt a randi végén, utána még sem keresett. Pedig kedves voltam vele, jól elbeszélgettünk. De volt már olyan hogy jártam egy pasival, és utána õ sem keresett egy idõ után, pedig minden rendben volt köztünk. Nem tudom mi lehet a probléma. Talán az hogy nincs önbizalmam, vagy hogy csendes vagyok?

Legjobb válasz: Ebben a történetben szerintem nem te vagy a hibás.

Ebben a történetben szerintem nem te vagy a hibás.
A kérdező hozzászólása: De nem most találkoztunk elõször, csak most hívott el randira.
Lehetnél kicsit nyíltabb is, úgy mindenki felé... kérdeztem pl, hogy mikrõl szoktatok beszélni, te erre rávágtad, hogy erre nem válaszolsz. Ez egy teljesen anoním oldal, lövése nincs senkinek, hogy ki vagy... viszont eléggé számít, hogy mikrõl beszélgetsz valakivel. Velem volt olyan, hogy rohadtul bejött egy csaj, de állandóan olyan témákról beszélt, amik engem nem érdekelnek, és nem vette észre, hogy rohadtul untat. Persze, nem akartam megbántani, és azt mondtam, hogy jól éreztem magam, de nyilván nem volt második találka.
A kérdező hozzászólása: Hétköznapi dolgokról beszéltünk pl. hogy hol dolgozik, mit csinál szabadidejében.
Ez a baj. Az elsõ 5-10 perc alatt tovább kell lépni ezeken az általános témákon, és kell találni valami közös érdeklõdést. Autók, motorok, politika, Csernobil, eltûnt maláj repülõ, pingvinek nemi élete, bármi, csak ne olyan téma legyen, amit két régi ismerõs elsõként állna neki kivesézni. Az ilyen randi sajnos, akárhogy is vesszük, unalmas.
A kérdező hozzászólása: Persze másról is beszéltünk.
Meg szoktátok találni a közös témát? Mekkora idõtartamú szokott lenni egy átlagos randid?
A kérdező hozzászólása: Igen megszoktuk találni. Kb olyan 3 óra.
Hát... akkor nem tudom. Gyökereket fogsz ki, ezek szerint :D
Talán nem kellene megfelelni nekik és nem kellene smárolni velük elsõ randin.
Arra akartam célozni, hogy ne legyetek unalmasak egymásnak!Viccelõdjetek a semmin is!Mert ez olyan lexikális párkapcsolat szitu, hogy ez valahol meg van írva és ezt így kell csinálni!Érted a lényegét?
A kérdező hozzászólása: Ennek az utolsó hozzászólásnak abszolút semmi értelme nem volt.
Kezdeményeztél te is? Mert egy idõ után unalmas, ha állandóan csak én ölelem át az illetõ lányt, én simogatom meg, stb. azért egy kis viszonzás sose árt :) Az, hogy kevés önbizalmad van, nem hiszem, hogy befolyásolta a történetet, az, hogy csendes vagy, és ezek szerint szerény, engen pont, hogy arra ösztönözne, hogy keresselek, és sokat legyünk együtt. Másképp nem is tudnálak elfogadtatni magaddal :)
A kérdező hozzászólása: Vagy talán bunkóbbnak kellene lennem? Mert a kedvesség eddig nem jött be nálam. Manapság már nem a jókislányok találnak jobban párkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Amúgy igen én is kezdeményeztem.
1.) hogy nézel ki? 2.) milyen pasikkal ismerkedsz 3.) hol? 4.) mikrõl beszélgettek? 5.) mi a foglalkozásod?
A kérdező hozzászólása: 1. Átlagosan nézek ki de képet nem küldök 2. Átlagos kinézetû pasikkal 3. Mikor hol találkoztam pasikkal pl. pizzéria 4. Ezt nem fogom leírni
Maradj mindenképp kedves, ne állj be a sorba, ha egy tanácsot elfogadsz :) (2-es válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Hát a kedvességgel se sokra mentem eddig. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Bocs!"3. Mikor hol találkoztam pasikkal pl. pizzéria".Ez a kulcsmondatod!Túl sokat randiztál vaktában, és dõlnek a szép szavak, te meg ezt untad meg!Egyszer voltam én is ilyen vakrandin, de meglepetésekkel dobtam fel, full extra csaj volt.Elmentünk a vendéglõ felé, igen ám de egy éles kanyar és a vendéglõ alatti kocsmába vittem:) .Már a neten balhéztunk, de nagyon meg akart ismerni!Hát jó!Kértem 2 sört megkérdezem te mit iszol, mert elõtte a neten kiszedtem belõle, hogy szereti-e?Szakadt a röhögéstõl mert ez nem egy átlagos "hú de szép vagy" randi volt neki!Vissza válaszolt hogy majd a végén elmondja mit kér!Az volt a számla:) !Kifizette, na de én meg ugyanannyi borravalót adtam, mint amennyibe került!Egy szép udvarlás nem hagyta el a számat!Se egy kóró semmi!Így, mikor elbúcsúztunk csak kézfogás volt a részemrõl.Ám de ez is meglepte mert elindultam hazafelé, és jött utánam, hogy most akkor mi van?Mi legyen?Nem kérted el a számom így ez van!Naná, hogy õ kérte el az enyém:) !Mert ez tényleg egy bomba csaj, de ilyet még nem látott!Majd egy évig ment ez a verseny, a rivalizálás, hogy ki okoz nagyobb meglepetést a másiknak!Iszonyú jól éreztük magunkat!Pl:mondom elugrok hozok egy két sört az esti meccsre, neked is kell?Kérlek ne menj el, inkább hozd be légyszi a kocsiból az ásvány vizet, na ja ott volt egy tálca sör:) !
Hány éves vagy?Tudom nem illik de ide lehet!Ha velem találkoznál az örök élmény lenne, nem 3 órás bla.bla.:) Mellettem mindenki szakad a röhögéstõl!Még a fapofájú dokik is mikor bent feküdtem egy hétig.Az ápoló nõk meg alibibõl éjjel felkeltettek, hogy nem jön be a net.:) .Ám legyen bejátszottam a hülye gyereket, mert tudtam hogy le van korlátozva...Semmi humort visz bele egyik se?Akkor az már egy döglött kapcsolatnak indul!

Miért nem értik meg a férfiak a nők célzásait?

Ha célzol egy dologra akkor azt ?k tényként fogják fel, de ha ?k mondanak valamit a n?k mindig tovább komplikálják, hogy most mit gondol mögé és, hogy ezt most miért mondta vagy csinálta stb...Vagy ha a pasi hirtelen elköszön facebook-on a n? rögtön azt gondolja h biztos le akarja rázni közbe meg lehet h tényleg csak dolga van. Tök idegesít? h nem tudunk a férfiak fejével gondolkodni.Vélemények? kort és nemet írjatok. köszike

Legjobb válasz: Férfi: 1+1=2 Nõ: 1+1=Ellenemvanmindenki abojleresürgezaklat Lauraegyszuka tibimegcsal kövérvagyok rage rage rage

Férfi: 1+1=2 Nõ: 1+1=Ellenemvanmindenki abojleresürgezaklat Lauraegyszuka tibimegcsal kövérvagyok rage rage rage
Miért célozgattok? Van szátok mondjátok ki.
waka waka e-e
én úgy ítélem meg, hogy éppen a nõk állandó kombinálása miatt van a sok bonyodalom. mindent túl kell bonyolítani, mindenbe bele kell magyarázni a leglehetetlenebb dolgokat. 21F
23:06 agreed :D:D
Kíváncsi lennék kérdezõ hogy TE hány éves vagy, mert azért illene már ismerned valamilyen szinten a férfiakat. 22/F
Hát 15 évesen talán még küzdöttem ilyen problémákkal. Ja, nem. Akkor még nem érdekeltek a fiúk. Nem olyan nehéz férfi fejjel gondolkodni, sõt elég egyszerû. Az ember lánya egy bizonyos kor felett már kinövi a kislányos kliséket. Tisztelet a kivételnek:D A személyes kontaktus azonban nagyon fontos, mert az írásbeli kommunikáció kétségek és félreértési lehetõségek tárháza. A verbális és nonverbális kommunikáció együttes hatása minimálisra csökkentheti az ostoba és értelmetlen találgatások esélyét. Feltéve, hogy a kommunikáló felek kölcsönösen kellõ figyelemmel és érdeklõdésükkel tüntetik ki egymást, illetve kielégítõ intelligencia hányadossal áldotta meg õket a sors. 28/N
A válasz a kérdésben van: célzás. Nem célozgatni kell, hanem egyszerû kéréseket mondani. "Gyere ide ma este, mert szükségem van rád!" Ha szeret, megteszi. Persze, ha agymûtétre kell mennie az bocsánatos bûn, de más nem. És igen, a nõk általában továbbgondolják azt is amit nem kell (tisztelet a kivételnek, gondolok itt a kedves 7/7-es válaszoló hölgyre. Imádnivaló ez az intelligencia, az ember alig várja, hogy leigázza az ágyban.) 37/F

A férfiak 70%-a miért nem ért a nõk nyelvén? Aztán még csodálkoznak hogyha örökké szinglik maradnak.

Mit mondanak a nõk, mire vágynak? Figyelmességre, szeretetre, kedvességre, humorra. Ugye ezt meghallják a férfi ismerõseim és elkezdenek rögtön figyelmesek, kedvesek, humorosak lenni a kiszemelt hölggyel, persze hogy a barát-zónába kerülnek. A nõknek az kell hogy ne törõdjenek velük, legyenek bunkók a pasik. A barát-zónából pedig nincsen kiút.

Legjobb válasz: mindig csak az általánosítás...

mindig csak az általánosítás...
12-es ez a tipikus nõi hozzáállás undorító szerintem. A nõkben semmi hiba nincs, csak a férfiak a hibásak, mert nem értenek a nõkhöz. Fel kéne ébredni itt egyeseknek és szembenézni a valósággal.
Szerintem nem olyan vészes a nõk nyelvén "kommunikálni". (Mondom ezt minimális tapasztalattal ^^"") Igazánól én amikor még régebben probáltam ismerkedni az volt a baj (és még most is), hogy eléggé unalmas fazon vagyok. Probáltam érdekesnek tünni de ez igazából nem jött össze. Ezzel nem azt mondom, hogy hazudtam volna neki csak épp hogy érdekelt a téma de aztán a végére eléggé ellaposodott a dolog és összejött egy másik sráccal. Na de a lényeg: Nem olyan nagy dolog a nõkkel kommunikálni, csak rá kell kicsit hangolódni a témára meg nem kell lábtörlõnek lenni aztán már sima ügy.... gondolom. :)
"Sokszor olvasom, hogy egyszer az a baj, hogy a pasi étterembe viszi, ajándékokkal lepi meg, egyszer meg az, hogy nem vesz neki ajándékot meg nem törõdik vele. " Ezek is szélsõségek amiket leírtál...miért kell valakit folyton ajándékokkal elhalmozni, aztán meg nem törõdni vele egy idõ után? Látszik hogy te se értesz a nõkhöz... a normálisaknak legalábbis nem az kell hogy ajándékokkal halmozzák el, nekik nem ez a törõdés. Egyébként: nem tudom hányas válaszoló, miért ne lehetnének releváns tapasztalataim 28 évesen? Milyen alapon húzod le azt amit én megéltem, csak az életkorom alapján? Ki vagy te? Egyáltalán, hogy jössz te ehhez? Én sem kezdtem el szurkálni és személyeskedni hogy te sz..rt se tapasztaltál az életbõl x évesen akkor te se tedd...
12-es vannak olyan nõk, akikkel nem lehet jól bánni, mert nem hagyják. Sokszor olvasom, hogy egyszer az a baj, hogy a pasi étterembe viszi, ajándékokkal lepi meg, egyszer meg az, hogy nem vesz neki ajándékot meg nem törõdik vele. A problémákat a nõk generálják, és én speciel köszönöm, de keressenek másik palimadarat helyettem, és szerintem nem csak én gondolom így.
11-es ez nem nyakörv kérdése. amikor betört eldob :) amikor majd unalmas apuka leszel :D
mese. 28 évesen sok hosszú kapcsolatod lehetett és nagy a tapasztalatod :D 30 felett majd kibújik a sárkány
A férfi ismerõseid töketlenek. Nem tudnak bánni a nõkkel és ennyi. Én találkoztam sokféle pasival életem során. Jártam is néhánnyal. Aztán találkoztam egy figyelmes, kedves, humoros, szeretõ pasival, aki érdekes módon nem barát zónába került, hanem a párom, és idõvel a férjem. Egyébként nem azért kell ilyennek lenni a lányokkal mert õk ezt akarják, hanem azért mert ti pasik ilyenek vagytok. (ha ilyenek vagytok) Ha csak azért játsszátok meg a jó fiút, hogy meglegyen a nõ akkor bukásra van ítélve az egész. Magatokat kéne adni, és nem felépíteni egy hamis személyiséget, csak hogy megdughassátok a nõket. Hanem a valódi éneteket mutatni. Aztán akinek tetszik tetszik, akinek nem az nem lesz veletek hosszabb ideig. Pont abból szokott lenni sok probléma a kapcsolatokban, hogy a férfi csak addig játssza meg a kedves törõdõt, amíg a csajt meg nem kapja. Esetleg még játszik pár hónapig, hogy lankadjon a csaj figyelme, aztán pedig visszavedlik eredeti ocsmány személyiségébe aki nem törõdik senkivel és semmivel, és mindenki fogadja el õt úgy ahogy van, neki ne kelljen pedálozni, ne kelljen semmit csinálni, csak legyen mellette a nõ, és viselje el, hogy már nem figyelmes, már nem szeretgeti stb... n/28
Egyrészt amit a nõk mondanak és amit gondolnak/éreznek az két különbözõ dolog..igaz kell kedvesség/figyelmesség/humor a PÁRKAPCSOLATBAN amikor már járnak..tudod barátnõ!!!!! Udvarlásnál/hódításnál viszont öngól! Illetve vegytisztán alkalmazva öngól! A legtöbben már itt elcseszik..meg akarnak felelni a nõ elvárásainak..holott nekik nincs elvárásuk a nõvel szemben nem azon gondolkodnak, hogy nekem vajon megfelel-e a nõ, hanem azon izgulnak, hogy õk megfelelnek-e a nõnek..érzelmileg függnek...és ráadásul sugárzik róluk, hogy nem válogathatnak a nõk között..kiszolgáltatottak..ergó lehetnek magasak..jóképûek..de nem férfiak...Az nem férfi aki felveszi az elsõ szóra a nyakörvet és úgy táncol ahogy a nõ füttyül..ha a nõ nem izgul azon, hogy ezt a pasit megtudja-e szerezni magának vagy sem megette a fene..de ilyen nyalom a segged fényesre hogy hátha szóba állsz velem stílusba csak kis scrác örök lúzer kategóriás haverjaid csak a kispadról nézhetik ahogy mi FÉRFIAK elvisszük a csajokat az orruk elõl...végül is kell valaki akiknek elsírhatják azt, hogy szex után nem keresem többé :-)
Szerintem pedig barom a kérdezõ. Amelyik lány bunkóságra, elhanyagoltságra vágyik, az olyan is. Végletekben gondolkodtok, ez a baj veletek. Nem csak seggnyalóskodni, és bunkózni lehet. Van még opció bõven a kettõ között.
a kérdezõ nem barom, õ tud valamit
nagy barmok vagytok mind! volt pár hosszú, sok éves kapcsolatom meg rövidebbek. a nõk nem ezekre buknak és ezekkel nem tartod meg õket. most is lehetne, csak értelmes független nõ nincs. olyat mint az eddigiek meg nem akarok 30+F
Röviden: Szerintem ez a felvetésnél sokkal egyszerûbb! Vannak belevaló és kevésbbé belevaló csajok és palik! Aki nem halva született és ráérez annak van/lesz csaja. Mondjuk érteni a nõk nyelvén... Esélytelen! Randi címszó alatt lelkisegély szolgálatot adni hiba. Ráérezni, hogy akkor most sacc/kb mire van szûksége azt lehet. Utána eldönteni, hogy mi lesz az meg egyenesen kötelezõ! Na szerintem itt b...ák el a te barát-zónába suvasztott ismerõseid?! Ami tuti, nyálas szerencsétlenkedésre biztosan nem vágynak a hölgyek! A barát-zónából meg bõven van kiút! Legalábbis tapasztalataim alapján, igaz olyankor amikor nem is gondolná az ember, és csak megtörténik! Amíg valaki ezen filózik, addíg mondjuk tényleg nincs :)
A nõk sem értenek a férfiak nyelvén, ennyi erõvel. Miért mindig nekünk kéne õket dekódolni? Dekódoljanak õk is minket, ha már olyan rohadtul egyenjogúak...
Ki csodálkozik?
Az idegroncs r!bancok vágynak erre. Egy(ha már általánosítunk) nõnek kell a figyelmesség, a szeret, a kedvesség, és a humor, csak ez nem azt jelenti hogy a pasi mindent a segge alá tesz, papucskodik.
Hat egyertelmuen nehez a nok nyelven erteni...De a barati zonabol kilehet jutni ha sok idot toltesz a szemellyel...Majd kisebb ajandekokat viszel neki...A nok szeretik ha egy ferfi hatarozott es kedves veluk de azert menozik is:)
Na jó, én összezavarodtam. Most mi van?
17 igen. Meg nem kell minden nõt sablonosan kezelni mert mindegyik másmilyen.... 18. látom nem tudsz olvasni. Hol írtam én olyat hogy a nõkben nincs hiba? Én is ismerek ordas k...vaként visekedõ nõket, nem is egyet. De ez még nem jelenti azt hogy mind olyan. Nem gondolod hogy ha valakinek, akárkinek ...annyira nem jön össze a csajozás, akkor nem az összes többi csajjal van baj, hanem az adott pasival? Ezen kéne elgondolkodni. Mert szerintem ha valaki teszem azt, (csak tegyük fel), hogy komoly kapcsolatot keres, és mondjuk az elsõ próbálkozástól kezdve sehogy nem akar neki összejönni 7-8 év alatt sem, 1 évnél hosszabb kapcsolat, ott már nem a többiekkel van baj, inkább nem stimmel valami az illetõvel... Persze nyilván ha az minden vágya hogy minél több nõt megdugjon, akkor ez nem kérdés, hogy miért nem sikerül. Mert kalandokat könnyen lehet találni mindkét nemnek.

Miért csodálkoznak azon a férfiak, hogy szülés után egy nő nem kívánja már úgy a sexet? Remélem nem velem van a baj, de én szülés után még egy évvel sem kívánom annyira.26L

Legjobb válasz: ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.

ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.
Hogy nem lehet a szexet kivánni, mikor az az egyik legjobb dolog a világon? Ha nem kívánod a szexet, akkor azt jelenti nem kívánod a párod sem. Akkor meg nem sok értelme volt gyereket csinálni egy olyan emberrel, akit nem kívánsz.
Hogy a fenébe ne csodálkoznának, nekik nem változik a hormonrendszerük, természetes, hogy ezt nem tudják úgy megélni, mint egy nõ. A gond akkor van, amikor tudatosan nem is akar valaki szexelni, mert mostmár csak a gyerek számít. Ebbe majdnem minden házasság belerokkan. Rengeteg ilyenrõl olvasni. Az, hogy a libidód kisebb nem probléma.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen
"nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen" Látom elõled is értelmes szülõ fog válni. Basszus, sportolj, fogyj le, vegyél pár új cuccot, menj el fodrászhoz, stb. Attól, hogy gyereked szültél még nem dölt össze a világ és lehetsz jó nõ. Már bocs, de rinyálni tudom, hogy egyszerûbb, de ez csak rajtad múlik, hogy teszel is valamit. De ha nem akkor elég hülyén állsz a kapcsolatodhoz, mert nem elég hogy részedrõl elszarod a szexuális életed, de egy másik embert is kinzol a lustaságoddal és a hanyagságoddal, aminek majd a gyerek issza meg a levét. Mert ez a hangulat rá fogja idõ után nyomni a kapcsolatra a bélyegét, jön a folytosnos feszkó, veszekedések, elégedetlenkedések és hidd el elég szar olyan családban felnõni, ahol semmi sincs rendben és az apa eljár kur.vázni, mert otthon nem kapja meg, ami egy kapcsolatban elvárható. Szóval, ha fontos valamennyire is a családod, azért tenni is kell. És ez a te lustaságodon fog állni vagy bukni. Egy év alatt le lehetett volna már rég fogyni és visszaváltozni. És nem a pasi kell csodálkozzon, hogy nem kivánod a szexet, hanem neked kellene csodálkoznod, hogy hogy lehetsz ennyire bal.fasz. Örülj, hogy a férjed még szóba áll egy ilyen igénytelen nõvel, mint amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves, ezt a választ, igazán jól esett hogy lehordtál a sárgaföldig. nem vagyok kövér csak a hasamon a bõr eléggékitágult sajnos ezen nem tudol változtatni. vyan köztünk sexuália kapcsolat, de nagyon szégyelem magam
Mindenen lehet változtatni, ha nem természetes úton, plasztikai sebész megoldja. :) Persze könnyebb hazudni önmagunknak, meg a párunknak, hogy minden rendben van, legyen szex látszólagosan éljük a tökéletes család mindennapjait, közben meg mindenki romokban hever belül, mert nem vagy képes ezt megbeszélni a pároddal vagy egymással és megoldani. És ezt életed végéig játszani akarod? Nagyon felnõtt gondolkodásmód. Ha egy ilyen apró problámát nem tudsz megoldani, szerinted képes leszel felnevelni egy gyereket?
A kérdező hozzászólása: igen képes vagyok felnevelni a gyerekem, ha nem így lenne nem szültem volna meg. plasztikai mûtétre meg nincs anyagi keretem.
Akkor szenvedjél egy hazugságra épülõ kapcsolatban és sajnáltasd magad itt a gyk-n.

Férfiak miért játsszátok meg a kötődést, szeretetet, ha nem érzitek?

Úgy tett, mintha lennék neki vki...Mintha fontos lennék..Néha szavakkal is tudomásomra hozta, de legf?képp a tetteivel.. VOltak rajtunk kívül álló problémáink, amit nem tudtunk megoldani, szakítottam vele...megbeszéltük,h így lesz a jobb...De nem engedett el... Hívott, írt, keresett, találkoztunk... Mindig-mindig ugyanaz történt... Barátok akartunk lenni, de kedvesség, szeretet, vágy lett bel?le, és led?ltek a falak.. Egy ideje így húzzuk...Nem vagyunk együtt, de mégis tudunk a másikról, napi szinten... Nem tellhet el 2 nap,h ne keressen... Erre megtudom,h van vkije... Hogy ölelhet, puszilhat, csókolhat, simogathat és nézhet rám úgy, ha a másikat szereti????? :( 29/n

Legjobb válasz: Elõre is bocsánatot kérek, õszinte válasz fog következni: A nõknek sok esetben "el kell" játszani, mert köztudott, hogy erre van szükségük és így nem kevés dologhoz könnyebb hozzájutni (lásd még pl szex). Nem szép dolog, de sajnos ez van és persze késõbb lehet, hogy tényleg beleszeretünk a célszemélybe. Egyébként szerintem a kapcsolatok kb 70% úgy indul, hogy a pasi csak szexet akar és ezért mondd dolgokat. Nyílván lesznek sokan akik lepontoznak de a kedves hölgyek figyelmébe ajánlom: sose látnak bele a partner fejébe. FF

Elõre is bocsánatot kérek, õszinte válasz fog következni: A nõknek sok esetben "el kell" játszani, mert köztudott, hogy erre van szükségük és így nem kevés dologhoz könnyebb hozzájutni (lásd még pl szex). Nem szép dolog, de sajnos ez van és persze késõbb lehet, hogy tényleg beleszeretünk a célszemélybe. Egyébként szerintem a kapcsolatok kb 70% úgy indul, hogy a pasi csak szexet akar és ezért mondd dolgokat. Nyílván lesznek sokan akik lepontoznak de a kedves hölgyek figyelmébe ajánlom: sose látnak bele a partner fejébe. FF
Azért teszi meg, mert megteheti.A szex jó veled, valóban kötõdik hozzád, szeret téged, de nem szerelmes beléd.Te ráadásul szakítottál vele, így nem alkottok egy párt.Ez van sajnos.
Na elmondom, hogy mit gondolok, ugyanis én is ebben a helyzetben voltam majdnem 2 évig. Én már az elején teljesen beleszerelmesedtem a pasasba, azt hittem, minden tökéletes, mert rajta is ez látszott. Pontosabban: ezt akartam látni, mert ha szerelmes vagy, könnyen vetíted a másikra a saját érzéseid. Aztán ahogy telt múlt az idõ, valahogy kezdett egyre világosabbá válni számomra, hogy míg én tiszta szívembõl szeretem õt (már nem csak vak rajongással) az õ érzései meg sem közelítik az enyémeket. Könnyek közt kiderült, hogy sajnos soha nem tudott belém szeretni és egyre erõsebben motoszkált benne, hogy ezt így nem kéne folytatni. Szeretett õ is nagyon, jó volt neki is a szex, de a bibi, hogy soha nem volt szerelmes amirõl nem akart tudomást venni, ott lappangott. Én meg álltam ott mint akit lefejeztek. Hetekig túráztattam magam azon, hogy mégis hogy volt képes velem lenni ennyi ideig így. Aztán rájöttem, hogy ez a szitu neki marha kényelmes volt: kapott egy kedves, csinos, megértõ barátnõt, aki meghallgatja, biztonságot, finom kaját, jó szexet kap tõle, de a plusz sose volt meg. Amit tudnod kell, hogy a simogatás, puszi, csók nem csak a szerelmes férfiak sajátja. Õk sokkal könnyebben külön tudják választani az érzéseket. Míg én senki olyannal nem tudnák csókot váltani vagy ágyba bújni, akibe nem vagyok szerelmes, a pasiknál ez is teljesen másképp mûködik. Próbáld meg szívbõl elengedni, én is azon vagyok. Olyat érdemelsz, aki nem csak "szeret" hanem te vagy a mindene és fordítva.
van olyan, hogy férfi büszkeség. érzékenyen érintette, hogy szakítottál vele + talált egy másik nõt, így most már akkor sem áll le veled, ha te kepesztesz is. a férfiak nem nõk, minél idõsebbek, annál jobban tudnak alakítani, van tapasztalatuk, tudják mivel milyen hatást érnek el. nem feltétlen te kellettél neki, csak volt valami, amit te tudtál megadni neki. ha egyszer kimondtad, hogy vége, nem jó, ha újra és újra egymásba kapaszkodtok, akkor minek szakítani?
A kérdező hozzászólása: Õt akarom, akkor sem azért szakítottam, mert ezt nem tudom... VOltak külsõ körülmények, amik miatt nem tudtunk normálisan együtt lenni.. Nem akartuk, h fájjon, inkább elszakadtunk..volna...ha megy... De nem ment... Most viszotn neki lehet, h mégis sikerült, vki által és ez fáj... Örülnöm kéne, h õ esetleg boldog..de még nem megy...:S AZ fáj legjobban, h a napokban még azt éreztette, h szeret, aztán paff... AZ egész egy színjáték volt? részemrõl nem:(
Kedves kerdezo, el kene donteni hogy szakitani akarsz vagy egyuttlenni.
A kérdező hozzászólása: Ne aggódjak? pont az esik szarul, h ez gyengülni fog... SZar, h elfelejt majd:(
Azért sikerült ezt neki ilyen jól eljátsaszania, mert még kötõdött nagy valószínûség szerint, majd gyengülni fog ez, ne aggódj, ahogy az új kapcsolata kibontakozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves 11:25 értékelem az õszinteséged... De tényleg tudjátok ezt hónapokig játszani? Ha már megvan a szex, akkor is érdemes? És, ha egymillió csajt megkaphatna, akárkit, akkor miért nekem játssza el..? Ennyire nem lehetek jó a szexben :D
A kérdező hozzászólása: Nem kidobtam, megbeszéltük, h szakítanunk kell, de nekem kellett kimondanom:S De én megszerettem õt... És kötõdöm, ezért sem tudtam én sem határozottan kiállni, az "inkább ne is találkozzunk" elvem mellett... Hiányzott, szeretek vele lenni... Mióta kiderült, h van vkije, békénhagyom..Kicsit lehordtam, h megmondhatta volna, úgy lett volna fair... De én nem hívogatom, elengedem (próbálom), nem úgy mint anno õ engem... AKi állandóan keresett, hiába beszéltük meg, h ez csak fáj nekem...
nem értem amit írsz...ha szakítottál vele, akkor miért fáj, hogy van valakije? valószínû hozzád csak ragaszkodik, de miután kidobtad, megpróbál új életet kezdeni nélküled
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h megosztottad velem, de tényleg! Képzeljétek, találkoztam vele... És azt hiszem túl fogok tudni lépni, megvotl az elsõ fokozat... A tökéletes szakítás utáni elsõ találkozás: Én csinos voltam, szép sminkben, szuper ruhában, frissen megszerkesztett hajzuhataggal, éppen vidám voltam, jó társasággal, õ meg izzadt, fáradt volt, egyedül:) Hülyeség, de jónak éreztem magam... AZt éreztem, h na, most aztán láthatja, h mit veszített el:) És tényleg, próbált kedves lenni, de engem már nem érintett meg... legalábbis a szívemet... És vidáman tudtam továbbmenni.. Lesz még nagyon rossz érzés tudom, fog még hiányozni, de jó, h így látott, h tudja, én nélküle is valaki vagyok! Egy szuper valaki:D

Miért nem beszélik meg a férfiak a feleségeikkel a problémáikat?

Legjobb válasz: Mert szégyelljük. Mégis csak az a szoksos kép, hogy az erõs férfi családefenntartóként támogatja feleségét.

Mert szégyelljük. Mégis csak az a szoksos kép, hogy az erõs férfi családefenntartóként támogatja feleségét.
Attól függ, hogy hogy indult a kapcsolat. Lehet egy kapcsolatot úgy is kezdeni, hogy már a pár már az elejétõl foglalkozik egymás mélyebb problémáival, lelkivilágával, stb. Késõbb ez lesz természetes, és egyik félben sem fog felmerülni, hogy ne mondja el a gondjait. (Ebben a nõnek kell inkább kezdeményezõnek lenni, mert a férfiak emocionálisan kicsit hátrányban vannak - nem tehetnek róla, ilyen az agyfelépítésük -, meg kell nekik tanítani, hogy hogyan tudják elmondani a problémáikat. Nekem volt már pár felszínes kapcsolatom, amelyek után elhatároztam, hogy több felszínes kapcsolatom nekem nem lesz. Mikor összekerültünk a párommal, ezt becsületesen el is mondtam neki, hogy nekem mire van igényem, meg mire számíthat tõlem, meg hogy képzelem el a kapcsolatot. Az elején mindkettõnknek elég nehéz volt ez, mert korábban egyikünk sem mondta el senkinek a problémáit (nem volt mintánk), de 1-2 év után belerázódtunk, és most már igazi lelki társak vagyunk. Mondjuk nekünk az volt a szerencsénk, hogy már az elején tudtuk, hogy nem akarunk felszínesek lenni, és a kapcsolatunkat nem a testiségre meg az anyagi dolgokra akarjuk építeni. Ha valaki nem így kezdte, hanem jó pár év után akar változtatni, annak valószínûleg elég nehéz dolga lesz sajnos.
Van, aki megbeszéli. Egyébként nehezebben nyílunk meg érzelmileg és kevésbé vagyunk verbálisak, mint a nõk. (Kivétel persze van.) Ez a válaszom, ha elméletileg és általánosságban kérdezed. Ha ezt nem elméletben, hanem azért, mert szeretnéd ha a férjed többet beszélgetne veled, akkor itt egy javaslat: Ne úgy kezdd a beszélgetést, hogy "Gyere, beszélgess velem!", vagy "Miért nem beszélgetsz velem!", mert ezekre nehéz reagálni. Kezdd el pl. valamelyik kedvenc témájánál a beszélgetést, olyasminél, ami igazán érdekli õt, és amirõl szeret belelendülve magyarázni. Azután, ha már benne vagytok, kérdezhetsz arról is, ami téged foglalkoztatsz. Szerintem õszintén és kedvesen a leghallgatagabb és legérzelemszegényebb férfibõl is ki lehet hozni a dolgokat. üdv: Gyuri
Mert nem jó a beszélõkéjük, és genetikailag így vannak kódolva. Volt egy tantárgyam anno elsõéves koromban, nemi differenciálódás, na ha az odavágó irodalmat a nõk elolvasnák, és alkalmaznák, sokkal kevesebb lenne a válás, ill a krízis. Az úgynevezett beszéljük meget, a nõknek kell erõltetni és kezdeményezni, a férfiak törzsfejlõdésüktõl fogva alkalmatlanak rá:(((:(:(:(
Miért nem beszélik meg a fiúk a barátnõikkel a problémáikat? Ez hozzáállás kérdése. Ha valakinek ennyire fontos, hogy meg lehessen beszélni a dolgokat, akkor eleve így kellett volna indítani a kapcsolatot, és akkor ez a természetes mindkét fél számára, és nem késõbb jön elõ ez a gond, amikor már esetleg nagyobb problémákkal kell szembenézni.
A kérdező hozzászólása: Második hozzászóló! :-) Légyszives házasodj meg.
Én amit látok, hallok, tapasztalok, az fordítva is igaz, tehát nemcsak a férfiak nem beszélnek a bajaikról, hanem a nõk sem. Kölcsönös!! Én nagy hibának tartom ezt, mert olyanra vezethetõ vissza, hogy nem bízunk eléggé a másikban. És ez szomorú.... A férfiak meg alapban azt hiszik, õk mindent meg tudnak oldani, a probléma a gyengeségük jele, ezért nem hozakodnak elõ velük. Ha a másik oldalról nézzük, érthetõ, mert ez esetben a nõknek meg lenne a véleménye a férfirõl!:-) Ki szeretne pletykázás áldozata lenni?? Senki....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!