Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg a családi (38 db)

Miért nem kaptam meg a családi pótlékot?

Még a 6 év alatt ilyen nem volt. Nincs semmi változás a dolgainkban.

Legjobb válasz: Miért nem hívtad fel a MÁK-ot?

Miért nem hívtad fel a MÁK-ot?
Hány éves gyerek után kapod?

Miért nem kapom meg a családi pótlékot? És miért nem lehet sehogy ezügyben felvilágosítást kérni?

Eddig a munkahelyemt?l kaptam, de ebben a hónapban már a MÁK-nak kellett vonla utalni. Felhívtam ?ket, azt mondták, két napja átutalták mindenkinek. Ezek szerint engem kihagytak, pedig beküldtem a szükséges papírokat. A MÁK-nál a továbbiakban nem foglalkoznak ezzel, átküldtek az oep pécsi kirendeltségéhez, ahol reggel 8-tól fél 10-ig sorba álltam, de haza kellett jönni, mert a gyerek éhes volt (4 hónapos, egyedülálló vagyok és nem tudom kire hagyni, pláne nem munkaid?ben). Így nem tudok sorra kerülni soha. Ott helyben meg nem etetném a gyereket, azt a koszt és b?zt, ami ott van, nem lehet szavakkal leírni. Most reggel 8 óta próbálok telefonálni nekik, de az egyetlen válasz, amit kapok, annyi, hogy "nem tudom kapcsolni, foglaltak a vonalak". Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szia! Én is pécsi vagyok és sajnos tudom milyenek ott a körülmények. Próbáld meg felhívni ez ügyben a bankodat vagy bemenni a bankba, hogy egyáltalán érkezett-e hozzzájuk ilyen átutalás. Többször elõfordult már nekem hogy a fizetésemet a bank nem tette rá a számlámra mert hagyták még 2 napig had kamatozzon az õ kontójukra én meg pénz nélkül voltam. Vagy ha tudsz próbálj meg oda menni az OEP-hez nyitás elõtt hogy az elsõk közt lehess. sajnos máshogy nem tudok segiteni. Nincs 1 idõsebb szomszéd néni aki tudna a gyerekre vigyázni? Üdv: 22 hetes kismama pécsrõl

Szia! Én is pécsi vagyok és sajnos tudom milyenek ott a körülmények. Próbáld meg felhívni ez ügyben a bankodat vagy bemenni a bankba, hogy egyáltalán érkezett-e hozzzájuk ilyen átutalás. Többször elõfordult már nekem hogy a fizetésemet a bank nem tette rá a számlámra mert hagyták még 2 napig had kamatozzon az õ kontójukra én meg pénz nélkül voltam. Vagy ha tudsz próbálj meg oda menni az OEP-hez nyitás elõtt hogy az elsõk közt lehess. sajnos máshogy nem tudok segiteni. Nincs 1 idõsebb szomszéd néni aki tudna a gyerekre vigyázni? Üdv: 22 hetes kismama pécsrõl
Szia anyu a munkahelyétõl kapott egy levelet amiben leírta kegy telefonszámot amiben érdeklõdni lehet 1/349-9348 a címük: 1139 Budapest, Váci út 71. Édesanyámnak is õk utalták a pénzt eddig de úgy döntöttek hogy azonbelül valahonan vidékrõl küldik tehát neki is kb 10-e amire megérkezik remélem sikerrel jársz Boldog babázást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket! Már nagyon idegbeteg kezdtem lenni. Remélem sikerül elrendeznem a dolgot végre.
Szia! Remélem már megkaptad a pénzed.. Sajnos a pécsi MÁK-ra jellemzõ ez a tempó és fõleg, hogy nem leht utóérni õket. Tapasztalaból mondhatom (családsegítõnél dolgozom és sokszor próbálom a MÁK-ot utólérni) Ha telefonálsz akkor 11 után próbáld általában sikerrel lehet járni reggel 10-ig csúcsforgalom van náluk. Még egy tipp lehetõleg próbáld személyesen intézni, mert van amikor 2-3 hét múlva bontják csak fel a levelet. ezt is tapasztaltam (föladta egy kliensünk papírjait és véleltlenül benn maradt az eredeti TAJ kártyája, 3 hét múlva vette észre, csomó telefon és mit ad isten még fel sem bontották holott már 3 hete megkapták)

Miért nem kaptam még meg a családi pótlékot?

Múlthét hétfő óta várom hogy megérkezzen, a határozat szerint postai kifizetésnél 10.-ig kell megérkezzen. Már szeretném megvenni a tanszereim, és a fehér gyógyszertári ruhám, de így nem tudom... :( Van még itt valaki aki nem kapta meg?

Legjobb válasz: Mikor igényelted meg, mikor kaptad meg a határozatot?

Mikor igényelted meg, mikor kaptad meg a határozatot?
A kérdező hozzászólása: Csaladit nagyon regota kapom. Uj hatarozat arrol szol hogy 12.200 ft helyett 13.700 forintot kapok mert elhunyt anyukam. Multhonapban es azelott is megkaptam rendesen. Most meg nem.. :( De van egy olyan erzesem hogy mar nem fogom.
Betöltötted a 20. éved? Júliusban a júniusi családit kaptad, ami az elõzõ tanév volt még. Augusztusban nem utalnak, ha már nem vagy tanköteles, de nem vittél igazolást a MÁK-nak, hogy tanulsz. Kérj egy papírt a MÁK-ból, amit ki kell töltetni az iskolával vagy iskolalátogatási papír kell, amivel igazolod, hogy tanulsz. Visszamenõleg is kifizetik. Már csak szeptemberben fogsz családit kapni, de akkor valószínûleg kéthavit, a júliusit és az augusztusit. Családit mindig utólag fizetik. Szeptemberben kapod az augusztusit, októberben a szeptemberit és így tovább...
A kérdező hozzászólása: Meg nem, 19 vagyok! :) Nagyon koszonom, holnap kerek is iskolalatogatasi papirt. :)
Szia! Ugyan ez a problémám, augusztusban és szeptemberben sem utalták a családit. Az érdekelne, hogy végül sikerült újra kérvényezned? Iskolalátogatási papírt elfogadják igazolásnak?


Miért nem jött még meg a családi pótlék?

Legjobb válasz: lehet hogy késik volt már ilyenre példa.(személyes tapasztalat)

lehet hogy késik volt már ilyenre példa.(személyes tapasztalat)

Miért nem érti meg a családom, hogy nem szeretem, ha fényképeznek?

Minden egyes családi összejövetel azzal telik, hogy fényképeznek mindent és mindenkit, ha kell, ha nem. Lehet, hogy ők ezt élvezik, de akkol legalább engem kihagyhatnának belőle, ehelyett még meglepi képeket is csinálnak rólam. Most hétvégén is lesz egy születésnapi összejövetel és már előre félek tőle. Hogyan tudnám ezt velük végre elfogadtatni?

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm, soha senki nem értette meg. Utólag sem jó visszanézni a 20 évvel ezelõtti képeket, mert nem jó érzés tölt el, hanem utálom hogy valami idióta rokon minden lehetséges szar helyzetben lefotózott. Az nálunk is divat, hogy sutyiban próbálkozik ha nem hagyom magam, és utána röhögcsél hogy jaj de ügyes volt. Az ilyet pofán tudnám verni ott helyben. Szerencsére a barátaim felfogták, hogy ne fotózzanak, csak a hülye család nem érti meg.

Én is gyûlölöm, soha senki nem értette meg. Utólag sem jó visszanézni a 20 évvel ezelõtti képeket, mert nem jó érzés tölt el, hanem utálom hogy valami idióta rokon minden lehetséges szar helyzetben lefotózott. Az nálunk is divat, hogy sutyiban próbálkozik ha nem hagyom magam, és utána röhögcsél hogy jaj de ügyes volt. Az ilyet pofán tudnám verni ott helyben. Szerencsére a barátaim felfogták, hogy ne fotózzanak, csak a hülye család nem érti meg.
Ezt szerintem felesleges elfogadtatni, mivel a szüleid, ezért szeretnék, ha lennének emlékek, képek, és videó formájában. Mondjuk nekem is hülyeségnek tûnt, de már születésem óta szinte mindig kameráztak, 20 DVD anyag van rólam, és ez nem vicc, minden hülyeségt felvettek, most 19 éves fejjel pedig tiszta vicces visszanézni! A szüleid sem akarnak rosszat, hidd el, érdekes lesz majd ezeket a képeket késõbb visszanézni, és inkább öröm fog eltölteni, mintsem szomorúság!:) Amúgy is, nemhiszem, hogy sokan látják ezeket a képeket, max a családod, õk meg már gondolom szinte minden helyzetben láttak.
Soha nem fogják megérteni. Én sem szeretem kifejezetten, ha fényképeznek, de ha szóváteszem akkor még inkább üldöznek. Így hagyom hogy egy képen legalább rajta legyek, a többirõl viszont valahogy ellógok.
Én is rühellem, ha fényképeznek. De az még oké, ha anyuék csak maguknak csinálnak képet rólam. Viszont attól felrobbanok, ha a barátaim csinálnak rólam képeket, és az engedélyem nélkül feltöltik közösségi oldalakra!
Nálunk alig vannak képek, a legtöbb össznépi buzulás feszülten telt...
Megértem, én sem vagyok oda érte, de évek múlva örülni fogsz, különösen, mikor a képeken szereplõk nagy része már nem él. Akkor jó lesz visszanézni, hogy milyen jó volt, mikor születésnapot ünnepeltünk a Manci nénivel meg a Sanyi bácsival.
Sokan nem szeretik ha fényképezik õket. HOgyha ennyire zavar, akkor mindig figyeld hogy kinél van fényképezõ, és ha fényképeznek, takard el az arcodat akármivel. Van egy olyan ismerõsöm, ami még a kólás üveget is maga elé képes emelni, csak hogy ne legyen rajta egy képen se...
Mintha csak magamról olvasnék, én is úgy utálom, amikor fényképeznek...nem vagyok valami szép, fényképeken meg még hülyébb fejem van...
Én is utálom ha fényképeznek, ezért mindig kerülöm a helyzetet... Szerintem egy határozott NEM segít megérteni az embereknek. Én személy szerint utálom visszanézni a régi képeket (mármint azokat, amin én is rajta vagyok). Elég sokk naponta tükörbe nézni. Nem kell azt még megörökíteni is....

Miért nem érti meg a családom, főleg anyám, hogy nekem létszükséglet a szex és azért vagyok depresszisó, ingerült, feszült, mert nincs lány, akivel napi szinten szexelhetnék vagy legalább heti egyszer?

Mert anyám prűd és a szexet gonosz, rosssz dolognak tartja, ahogy a bulizást meg a piálást is, de neki minden rossz, persze egy fiúnak létszükséglet a szex, mi így vagyunk programozva normális esetben, hogy kínoz a vágy a szex iránt napi szinten, míg egy jóképű srác bármikor dughat, addig egy magamfajta csúnya fiúnak kb. évente egy lány összejön egy kis alkalomra és ennyi. De ahhoz is több órát kell vadásznom napi szinten a neten és nem könnyű, meg sok ideget felőröl. Pénzem meg nincs utazgatni, mert lennének lányok, akik távol élnek, de bejövök nekik és dugnának velem, sőt járnának is, ez lenne a legjobb, egy kapcsolat, de amíg nincs pénzem, munkám, addig így nyomorgok, pedig munkát szerezni sem könnyű manapság. Addig meg anyám nyomorgat, folyton cseszeget nem érti meg, hogy én szenvedek, csak nem mondom ki, szexhiányom van és szeretethiányom is, igazából. Egy normális barátnő kell nekem, nem akarok prostizni az nem olyan, mint egy barátnő.

Legjobb válasz: Ez nem egy kérdés, hanem egyszerû önsajnáltatás, vagy burkolt szexpartner keresés. Vagy mégis, milyen választ vársz erre? Anyukád butuska, vagy mit? :Ð Nyúlj magadhoz, ha annyira kínoz a vágy.

Ez nem egy kérdés, hanem egyszerû önsajnáltatás, vagy burkolt szexpartner keresés. Vagy mégis, milyen választ vársz erre? Anyukád butuska, vagy mit? :Ð Nyúlj magadhoz, ha annyira kínoz a vágy.
Nyafogásból 5, leülhetsz.
Kerdezo enis igy vok kiveve a cseszteteet meg a rondasagot
Szerintem nálad nem az a baj, hogy csúnya vagy. Ilyennel én se csinálnék semmit, amiket leírtál magadró. :) és ez átjön más helyzetben is, ha nem is reklámozod magadról...

Miért nem érti meg a családom, hogy nem lesz gyerek? Szidnak, mint a bokrot.

Soha nem akartam gyereket, bevallom, elég hisztis, makrancos természetű ember vagyok. Nagyon fiatalon házasodtam - 19 évesen -, a családom akarata ellenére, de jól sikerült. Nem terveztünk babát, de becsúszott, szóval 20 évesen szültem. Imádom a lányom, a férjem is, szeretetben neveljük és mindent megadunk neki, de egyáltalán nem vágyom másik gyerekre, sokszor egyel is sok, babázni pedig utáltam, jó, hogy már "nagylányom" van. Az anyaság kemény meló, engem pedig nem erre találtak ki - annak dacára, hogy már van egy lányom. A melleimet is megcsináltattam, mert szétment a szoptatástól, nem vágyom sírásra, togyogó babára, szülni borzalmas volt, én tényleg nem örülnék neki, ha kiderülne, hogy terhes vagyok, a jó anyagi és családi háttér ellenére elvetném. Még jó, hogy nem vagyok várandós. Viszont a családom szó szerint zaklat, hogy legyen még egy vagy több gyerek, hiába mondtam el, hogy nem, nem lesz, szüleim, férjem szülei, minden elképzelhető rokon egyenesen szemrehányást tesz, amiért nincs még egy gyerek. Kibeszélnek, szidnak, hogy önzőek vagyunk, és tudom, hogy nem kéne törődnöm vele, de állandóan ez megy, ráadásul a saját családom. Borzasztóan idegesít, na. Próbáltam beszélni velük, hohy hagyják abba a mocskolódást, de mintha a falnak beszélnék. Szerintetek mit tegyek, ha évek óta ezt hallhatom? 26N

Legjobb válasz: Nem kell velük foglalkozni. A ti életetekbe ti irányítotok, senki más. Ha tetszik, ha nem! Ha már ezt elmondtad nekik, akkor meg majd csak észre veszik magukat, majd beletörõdnek. Én mindig azt mondom, hogy az ember nem nézhet folyton másokat, magunknak kell megfelelni. Bizonyos mértékben alkalmazkodni a másikhoz, de nem adom fel teljesen önmagam a másikért. Szó se lehet róla.

Nem kell velük foglalkozni. A ti életetekbe ti irányítotok, senki más. Ha tetszik, ha nem! Ha már ezt elmondtad nekik, akkor meg majd csak észre veszik magukat, majd beletörõdnek. Én mindig azt mondom, hogy az ember nem nézhet folyton másokat, magunknak kell megfelelni. Bizonyos mértékben alkalmazkodni a másikhoz, de nem adom fel teljesen önmagam a másikért. Szó se lehet róla.
Semmi közük hozzá, ez a kettõtök magánügye. Ha nagyon nem bírod már mondd azt, hogy sajnos nem lehet több.
Egyik füleden be, a másikon ki.
Vajon vállalják is az oroszlánrészét a dolognak, vagy már elfelejtették, hogy nekik sem volt könnyebb? Szerintem egy ideig bannold õket. No közös ünnep, közös ebéd, közös akármi. Nagyon gáz, hogy nem veszik észre magukat!
De ezek is zsarolnak, mikor azt mondják, még-még gyerek, mikor látják, hogy fenének se kell. Ha visszavágnának nekik, akkor õk bezzeg eljátszhatnák a vérig sértõdött kandúrokat... :/ De valamit vissza kell vágni.
Ne foglalkozz velük, ha tik nem szeretnétek már több gyermeket, akkor ne szülj többet.A lényeg, hogy ti döntsetek, ne hagyj beleszólni senkit sem.Szerintem mindenki eltudja dönteni, mi a jó neki....nincs szüksége kommentekre!
A családod egy paraszt. Bocs, ezt tudom mondani. A legelviselhetetlenebb viselkedést tanúsítják. Én megfenyegetném õket, ha tovább zaklatnak, megszakítom velük a kapcsolatot (opp, ez talán mégse jó, mert a gyerekednek joga lesz a rokonaihoz) Szerintem a gondolkodásoddal nincs baj, jobb mint ha a semmire szülnéd a gyerekeket (na az a szégyenteljes) Élvezzétek az életet, ne törõdjetek másokkal. Nincs elég életük, hogy a máséval foglalkozzanak? 17/L
5-ösnek gratula. Ehhez nem tudok mit hozzátenni.
Nem hiszem, hogy a mocskolódásra a zsarolás lenne a megfelelõ reakció, olaj a tûzre...szerintem vegyél nekik egy-egy kiskutyát! :)
Mindig vaan valami tema a csaladban. Mi erre azt szoktuk valaszolni gyakorlunk szorgalmassan aztan ha Isten megald akkor jon gyerek. ahoz pedig semmi kozuk hogy mindnet megteszunk a gyerekaldas ellen az maganugy. azt is mondtuk nem hiszunk az orvosokban mert a gyerek ajandek ha kapunk jon ha nem akkor annak oka van. Igy mindneki leallt a piszkalassal igaz kicsit sajnaltak mert nem jott ossze sok sok evig. De a sajnalat jobb mint a piszkalas. Nem volt buntudatunk mert nem hazudtunk csak nem meseltuk el teljessen az igazat.
Ez a ti magánügyetek! Bár nekem elég fura úgy egyébként, ha valaki nem akar gyereket, de tényleg mindenki maga érzi!
Következõ alkalommal mosolyogva közölném, hogy részemrõl a téma lezárva, lapozzunk! Ha így is megy a sz.arrágás feltûnõen kezdj el másról beszélni, esetleg olyanrók, ami nekik kellemetlen! Mást nem tudsz tenni, minden csak magyarázkodás és újabb ok a fikázásra! Próbálj rajtuk nevetni, elvégre elég szánalmas más házatáján söprögetni, ha a sajátjunk is szemetes...:-D
Az 5. válaszoló megmondta a tutit :) Szerintem irigyek. Tök jól éltek, te is adsz magara, megengedhetett magadnak a plasztikai mûtétet is, a gyereketek mindent megkap. Cseszegetnek, hogy szüljél csak, hátha te is belesel az õ vacak kis életük csapdájába az idõhiánnyal, a pénzhiánnyal, leharcolt külsõvel fûszerezve. Nézz körül a rokonságban, tuti, hogy akik beszólogatnak, valamilyen szinten szétesettek, és nem komplett, boldog, elégedett emberek. Te pedig annak tûnsz. Irigység...
Védekezés helyett támadás! De komolyan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Hümm. Gyereket születnének veled, közben szajkózzák, hogy sz.a anya vagy. Válasz: " Nem szülök, mert annak is csak ugyanilyen sz.r anyja lennék." Aztán nézhetnének, mint a luki nyúl.
17 :AZ iylen embereknek (szülõknek) azt mondanám: én is rengetget szenvedek tõletek, nem akarom egy kicsi, ártatlan léleknek azt okozni, hogy neki is veletek kelljen élnie!
13: Szóval általános magatartásuk a gáncsoskodás, kritizálás, megalázás, verbális erõszak, stb. Vedd észre, hogy bármi lehet az ürügy, a bántás a lényeg. A rosszanyaság-témánál már észrevetted. Mi gátol meg abban, hogy a többi dolgoban is észrevedd? Vedd meg a Szavakkal verve c. könyvet és találj ki mondatokat, amikkel visszaválaszolsz és visszautasítod a verbális agressziójukat! Nincs joguk bántani SENKIT!
Ugyanolyan bunkó legyél velük, mint õk veled. Van aki csak az erõszakból ért. Mutasd ki a haragod agresszív beszéddel. Ha kell küld el õket melegebb éghajlatra, úgyse fognak végleg megharagudni. Talán eljutnak odáig, hogy elnézést kérnek tõled. Amúgy szüleidnek, anyósodéknak van másik gyereke? Mert akkor elirányíthatnád õket hozzájuk, hogy õket kínozzák, téged hanyagoljanak, mert eleged van.
Mondd meg nekik, hogy szüljenek maguknak egy gyereket, ha annyira akarnak. Most õk tulajdonképp kinek akarnak jót? Neked?Férjednek? Nem hiszem, hisz olyan dolgot akarnak, amit ti nem. Ezenkívül kérdezd meg tõlük, hogy olyan unalmas az életük, hogy másokéval foglalkoznak?
A kérdező hozzászólása: Azt figyelmen kívül hagyom, hogy állandóan csesztetnek, milyen szar anya vagyok, mert tudom, hogy ez nem igaz. Nem vagyok szupermami, de szaranya sem. Viszont ezt már nem tudom hova tenni, mert folyamatosan pampognak, évek óta, sokszor kifejezetten sunyi módon. Az a baj, hogy a lányomat szeretik, a lányom is õket, szóval a "bréking" nem megoldható. Pedig szívem szerint azt tenném.
Ezeknek a családtagoknak mind egynél több gyerekük van legalább? Ha már így osztják az észt.
"Viszont a családom szó szerint zaklat, hogy legyen még egy vagy több gyerek, hiába mondtam el, hogy nem, nem lesz, szüleim, férjem szülei, minden elképzelhetõ rokon egyenesen szemrehányást tesz, amiért nincs még egy gyerek. Kibeszélnek, szidnak, hogy önzõek vagyunk, és tudom, hogy nem kéne törõdnöm vele, de állandóan ez megy, ráadásul a saját családom." Hát bocsi, de õk az önzõk. Mi az, hogy veled akarnak megtetetni valamit a saját kedvükért? Biztos másban is így bánnak veled és másokkkal is. biztos rá tudsz mutatni erre a viselkedésükben, nem csak a baba körül forog ez a magatartás, mérget veszek rá.
Kedves Kérdezõ ! Nem írtál arról, hogy a férjed és a kislányod mit szeretne, pedig az is nagyon fontos. Gondolkoztál - e azon, hogy bármilyen bõségben nevelitek fel a kislányodat, a testvért/testvéreket senki és semmi nem pótolja ? Sajnos ti sem fogtok mindig élni.

Az adópapirban fel van tuntetve valahol hogy mennyi csaladi adokedvezmenyt kapok vissza? Illetve azt egyutt a visszaigenyelheto adóval kapom meg? Azt elutaltak de nemtudom hogy a csaladi adokedvezmenyt miert nem kaptam meg? Mikor utaljak azt?

Legjobb válasz: jajjjj... kedves Csilla, a munkahelyén kérte a csládi kedvezményt? Ha igen, akkor azt havonta a fizetésével megkapja. Ha nem kérte, az adóbevallásban kell kell visszaigényelni, megtette, beírta a szüskéges sorba?

jajjjj... kedves Csilla, a munkahelyén kérte a csládi kedvezményt? Ha igen, akkor azt havonta a fizetésével megkapja. Ha nem kérte, az adóbevallásban kell kell visszaigényelni, megtette, beírta a szüskéges sorba?
A kérdező hozzászólása: a visszaigenyleheto osszeg az amit elutaltak :) nemkaptam semmilyen hatarozatot
te csináltad a bevallást vagy foglalkoztató? Vedd elõ, nézd meg, milyen összeg van a végén, hogy visszaigényelhetõ összeg. Ha nem ezt kaptad, akkor én is arra tippelek, amire már más is elõttem, hogy adótatozásod van. De ebben az esetben kapsz róla határozatot, hogy ezen és ezen az adófolyószámlán hátralékod volt, ezért a visszajáró kedvezménybõl ezt levonják.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt :P
akkor volt valamilyen adótartozás, amit levontak belõle.
A kérdező hozzászólása: csak a családi adókedvezményt :P ahhoz képest 7000 ft-ot utaltak
és ezen kívül még mit igényelt vissza? Szerintem amit utaltak, az a családi lesz.
A kérdező hozzászólása: jelenleg Gyed-en vagyok...adobevallasban kertem
Ha jól töltötted ki az adópapírodat, érvényesítetted benned a családi adókedvezményt, és az jár is, akkor az az összeg benne szerepel a visszajáróban. Külön nem fognak küldeni semmilyen összeget.
akkor csak ennyi jár. Gondolom, nem volt teljes évre kedvezmény, vagy nem volt jövedelem. VAgy rosszul lett kitöltve.

Miért nem értik meg az emberek, a családom, hogy jól megvagyok egyedül, barátnő nélkül is?

Legjobb válasz: Mert mindenki magából indul ki. Miért nem érted meg?

Mert mindenki magából indul ki. Miért nem érted meg?
Ha tényleg jól megvagy, akkor nem kell vele foglalkoznod.
Mert elképzelhetetlen számukra az egyedüllét, az emberek nagyobb rész vágyik a párkapcsolatra és nem tudják elfogadni, hogy te nem tartozol a többséghez. Részvétem, tudom mit érzel. Engem is folyton nyaggatnak. :S Már úgy csinálok, mintha meg se hallanám, aztán csak megunják. :D
*az emberek nagyobb része
Mert vágysz bnõre, csak hazudsz magadnak is

Itt a "családi" kapcsolatok közt miért van annyi "megcsal a férjem" kérdés? Arra jön 40 válasz, de a "miért gonosz az apukám" arra meg 4. Nem kéne külön "csal a férjem! " kategória?

Én azért olvasom ezt a kategóriát, mert remélem, mindig tanulok valamit ami tényleg a rokonokkal függ össze, bántás, sértegetés, gonoszkodás, kihasználás, undok testvér... stb De arra kapnak 4-5 választ, miért ilyen az ember családja. De a "megcsal szerintem a férjem! Mit tegyek?" Arra válaszolnak 40 en 20 azt mondja, hagyd el! megcsal 20 azt mondja, nem tudhatod!" És unom! Miért nem hoznak létre egy külön kategóriát, hogy "férj, megcsalás, gyanakvás" és akkor nem kellene olvasnom a sok hülyeséget itt a CSALÁD témakörben!

Legjobb válasz: Sajnos,és szomorú,hogy ilyen gyakran tesznek fel ilyen kérdéseket. Örülj,hogy Te még nem írtál ki ilyet hasonló témában. Mert én igen,és hidd el,nem jókedvembõl ettem:( Miért kellene külön kategória,kissé cinikus vagy,szerintem.Több empátiát....! Én is átugrom az engem nem érdeklõ kérdéseket, tedd Te is azt! Nyugodtan lepontozhatsz!

Sajnos, és szomorú, hogy ilyen gyakran tesznek fel ilyen kérdéseket. Örülj, hogy Te még nem írtál ki ilyet hasonló témában. Mert én igen, és hidd el, nem jókedvembõl ettem:( Miért kellene külön kategória, kissé cinikus vagy, szerintem.Több empátiát....! Én is átugrom az engem nem érdeklõ kérdéseket, tedd Te is azt! Nyugodtan lepontozhatsz!
Akkor ne nyisd meg ezeket a kérdéseket. Nem kötelezõ mindent elolvasni. A férj pedig az egyik legközelebbi családtag, akkor is, ha épp megcsal, úgyhogy abszolút jogos a kategória.
Azért megy rájuk sok válasz, mert a legtöbb embert élete folyamán legalább egyszer csalták már meg kapcsolatában sajnos, így van tapasztalata a dologról és tud releváns választ adni. A miért gonosz apámnál nehezebb megfejteni az okokat, sokan talán magát a kérdést sem értik, vagy nincs kedvük egy hisztis 15 éves iphone után síró tininek magyarázni, hogy nem az apja gonosz, hanem õ a hülye.
"Miért nem hoznak létre egy külön kategóriát, hogy "férj, megcsalás, gyanakvás" és akkor nem kellene olvasnom a sok hülyeséget itt a CSALÁD témakörben" u.i: a férj családtag, de ne zavarjon.
A férj-feleség is egy család, és igenis helye van ezeknek a kérdéseknek itt. Te meg ki a fene vagy, az atyaúristen, hogy megmondd, melyik a jó kérdés? éretlen tacskó kis tini vagy, csak azt tartod értelmesnek, ami neked fontos. Másnak meg más a fontos. Nõj fel.
Azért mert neked nincsen férjed, aki megcsaljon, attól még nem kell ellehetetleníteni másokat. Viszont valószínûleg, azért erre megy a sok válasz, mert ez a korosztály, és nõk nézegetik ezt az oldalt. Kivéve aki nem nõ. Amúgy van ilyen oldal, a nõi weboldalakon lévõ fórumok. De ha nem érdekel, akkor ne olvasd el õket.
Mert a legtöbb ide írogató nõ nem bízik a párjában, nincs önbizalma. Akit pedig valóban megcsaltak, az azért írja, hogy a másiknak se legyen jobb.
A kérdező hozzászólása: Utálom, hogy keresgetni kell a jó családi kérdéseket a sok hûtlen férj kérdések között!
"Miért nem hoznak létre egy külön kategóriát, hogy "férj, megcsalás, gyanakvás" és akkor nem kellene olvasnom a sok hülyeséget itt a CSALÁD témakörben!" Ne várj másra, hozz létre te egy ilyen kategóriát :)
Frigid lett a feleségem kategória is kellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!