Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg Miért negatív a teszt (22 db)

Most miért nem jött meg ha a teszt negatív? Görbe lenn.

Sziasztok. Leírom a kis történetem, hogy értsétek a helyzetemet. 10 év után tavaly terhes lettem spontán. Már van gyerekem de szeretnénk tesót. Sajnos missed ab lett a vége. Ez a baba akkor sikerült, amikor elkezdték a pajzsmirigy túlműködésemet kezelni, nagyon örültünk de nem sokáig tartott. Most próbálkozunk majd egy éve és semmi. Kaptam a dokitól duphastont és 3 hónapig kell szedni a mensi 15. napjától a 24-ig. Ilyen a görbém és nem jött meg, pedig az utóbbi időben már beállt a ciklusom. A mai tesztem is negatív. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gyönyörû görbe, bár tudom, hogy ez nem vigasztal. Babán kívül ciszta jöhet még szóba. Egyszer volt nekem is, 3 hétig magasan tartotta a hõmet, és csak azután jött meg, hogy kipukkadt. De még könnyen lehet, hogy terhes vagy. A babatervezõk otthonán is van olyan görbe feltéve, ahol csak 20 dpo-n lett pozitív a teszt. Állítólag valakinek lassabban kerül át a vérébõl a vizeletébe a HCG.

Gyönyörû görbe, bár tudom, hogy ez nem vigasztal. Babán kívül ciszta jöhet még szóba. Egyszer volt nekem is, 3 hétig magasan tartotta a hõmet, és csak azután jött meg, hogy kipukkadt. De még könnyen lehet, hogy terhes vagy. A babatervezõk otthonán is van olyan görbe feltéve, ahol csak 20 dpo-n lett pozitív a teszt. Állítólag valakinek lassabban kerül át a vérébõl a vizeletébe a HCG.
Pár nap múlva ismételd, ez luteális szakasznak már elég hosszú. Lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: Rendben megismétlem. Dokihoz csak jövõhét utánra kaptam idõpontot. A melleim nagyon fájnak, alig bírok hason feküdni. De nem kellett volna már kimutassa a mai teszt? Valamit látok rajta de szerintem csak képzelõdöm. Csak rossz ez a bizonytalanság. Ma délelõtt nagyon fájt a fejem és hányingerem is volt egész délelõtt de ha ezek tünetek lennének már + kellett volna hogy legyen a teszt. Nem értem:(
nem tudnád feltenni a tesztet? vagy most csinálni egy másikat és azt feltenni?
1. vagyok Tényleg lehet még pozitív a negatívból. A fertilityfriend-en, ahol vezetem a hõm készítettek egy statisztikát a görbékbõl. Visszakerestem neked a cikket, és ez állt benne: 17 dpo-n a terhes görbék 95%-án volt pozitív a teszt. A maradék 5%-nak csak késõbb lett az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát képet már nem tudok felrakni mert a telefonommal nem tudom normálisan lefényképezni és jelenleg nincs itthon a gépünk, de nem látszana úgysem. Remélem nem ciszta, bár az fájdalommal jár nem? Ha nem jön meg akkor még egy utolsót tesztelek jövõhéten aztán ha az is negatív akkor majd csak megjön, és úgyis megyek dokihoz. Azért kicsit már félek is.
Megint 1.vagyok. Nekem nem fájt a ciszta, csak amikor kipukkadt, de akkor nagyon. Azért remélem baba lesz, csak a hcg szinted szórakozik veled.
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves elsõ. Sajna ma megjött reggel. De örülök is mert legalább nem ciszta volt. Most egy új hónapot kezdek. Remélem sikerül majd. Mindenkinek köszönöm, hogy szánt rám idõt.

Miért nem jön már meg? A teszt negatív lett ma délelőtt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198aea7853b5993794bc9f.. Szerintetek mikor lehetett ovum?

Legjobb válasz: Szerintem korán teszteltél!

Szerintem korán teszteltél!
A kérdező hozzászólása: Szerintem én is feladom, ha most nem sikerült. Hülye angol görbés oldal a 26. ciklusnapra rakta az ovumat.
A kérdező hozzászólása: Ez volt a 6. hónap :(
Remélem terhes vagy. Mennyi ideje próbálkoztok? Én is görcsölök ezen az ovun, már az agyamra megy a számolgatás, mára asszem be is fejezem :S
Szerintem egy 10-es erõsségûvel teszteld le magad újra. Ha nem is holnap, de azutáni reggel mindenféleképp. Mondjuk Gabriellel.
A kérdező hozzászólása: Meg az a furcsa, hogy 31 napnál nem volt hosszabb ciklusom, inkább rövidebb, és ma már a 33. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Délelõtt teszteltem 25-ös rossmanossal, tünetem nagyon nincs, néha néha ciciszurka, meg egyfolytában fájdogál a hasam közel 1 hete.
jaaaaa, látom teszteltél ma reggel! Igen, az volt korai még. Milyen tesztet használtál? Valamilyen tüneted van?
Elsõ vagyok. Szerintem akkor volt ovu-d, mikor az ovu teszted + lett. Ahogy néztem a táblázatodat az pont a ciklusod felénél lehetett. Akkor pont sûrûn voltatok együtt :) Babára mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: És szerinted akkor volt ovum mikorra behúzta? Mert az angol a 26. ciklusnapra rakta a peteérést.
Az tényleg hülye azaz angol görbe! 26-ra?? Azért ne add fel, dokinál voltál már? Lehet írna fel vmi bogyót, vagy figyelné a pé-det uh-n.

Ha negatív a teszt, akkor miért nem jön meg?

5 napja késik a mensim, reggeli h?m 37 körül mozog...

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,vagy va´rjál pár napot,és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív,szintén fordulj orvoshoz,mert lehet,hogy egyszerüen kimaradt,de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen,ciszta,méhszájseb,hormonprobléma,esetleg valamilyen fertözés.

Menj orvoshoz, vagy va´rjál pár napot, és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív, szintén fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy egyszerüen kimaradt, de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen, ciszta, méhszájseb, hormonprobléma, esetleg valamilyen fertözés.
Szia! Lehet, hogy babát vársz, csak még korai a teszt. A HCG hormon lehet, hogy kevesebb a szervezetedben. Várj pár napot, majd tesztelj újra, aztán irány a doki. Akkor is, ha +, akkor is, ha -. Sok sikert!
Nekem ugyanugy van most mint neked!!!Hat napja késik a mensim.Csináltam tesztet elsö nap és ma is de mindegyik negativ lett!Azt mondta az orvos ha terhes vagyok akkor még nincs elég hormon a szervezetembe.Lehet hogy csak jövö héten lesz pozitiv?!Vagy valamilyen hormonális bajom van azért nem jön meg!Drukkolok hogy neked hogy babás légy nekem is ez minden vágyam..
Szia! Nekem is késett...tüneteim is voltak arra hogy esetleg babát várok és negatív volt a teszt mikor meg kellett volna jönnie....sajnos most már utolért a piroska...remélem te mégis babás vagy, ha 2 nap múlva is negatív, akkor menj el az orvosodhoz....:-)Drukk!!

Már négy napja késik a menszeszem. Vettem tesztet, de negativ lett. Barátnőm azt mondta még korai volt a teszt. A hasam is fáj egy picit, mintha meg akarna jönni, de semmi. Miért fáj akkor? És miért nem jön meg akkor?

Legjobb válasz: Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete,a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete, a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami
Van, akinek igen késõn mutatja ki a teszt, ez miatt ne aggódj. Ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet és menj orvoshoz, az a biztos:-) A hasfájás még vagy 10 hétig megmatad, úgy ahogy most van:-) Nõl a méh, azért érzel ilyen fájdalmat. A mellfájdalom sem mindenkinél jelentkezik.
Ha esetleg a ciklusod második felében estél teherbe, akkor még nem mutatja ki a teszt. Ha tudod, mikor voltatok pontosan együtt, ahhoz adj még 2 hetet, akkor zárul le ca. a fogamzás folyamata. Ha ehhez még hozzáadsz 2-3 napot, akor már a kevésbé érzékeny tesztek is kimutathatják az eredményt, persze még itt is van kivétel... :-/ A mensi késése egy csomó más okhoz is köthetõ, de ezt te tudod kideríteni csak. (stressz, meg- vagy felfázás...stb.)
Szia, ismeros szitu, nekem 7-napot késett, gorcsolgettem , mindíg úgy éreztem mint akinek bármelyik pillanatban meg akar jonni, meg is jott...Várj még jó pár napot, ne stresszelj, ne idegeskedj , ha akar, jon az a baba, nyugi...

Pozi teszt után pecsételésre kaptam Duphastont. De utána negatív a teszt. Akkor miért nem jön meg?

1.baba lenne. Azt mondta a doki még bármi lehet ebbõl... Csak ha spontán vetélésem lett volna akkor véreznék nem? vagy a Duphaston szedésétõl nem jön meg? vagy mi lesz így?1 hét múlva kell visszamennem kontrollra.

Legjobb válasz: a duphastonnak lehet olyan tulajdonsága (de ez sem mindenkire igaz), hogy késlelteti a menstruációt, illetve a vérzést. Hány nap telt el a két teszt között? Ugyanolyan típusú volt?

a duphastonnak lehet olyan tulajdonsága (de ez sem mindenkire igaz), hogy késlelteti a menstruációt, illetve a vérzést. Hány nap telt el a két teszt között? Ugyanolyan típusú volt?
Mikorkaptad?
A kérdező hozzászólása: pénteken kaptam. azóta szedem.
Szerintem menj vissza elõbb, de tesztelj mèg egyet.

Már 10 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Ma reggel csináltam Lily tesztet, sajnos negatív lett. Már biztos, hogy nem vagyok terhes? De akkor miért nem jön meg? Jó a lily teszt?

Lily tesztnél lehet lejjebb a második csík, illetve a "max" feliratos részt le kell tépni róla, vagy azzal együtt kell a vizeletbe mártani?

Legjobb válasz: Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!

Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!
szia, a max, felirattal együtt kell bele mártani.egyébként én ugyan így jártam.sajnos a clostival sem volt megfelelõ peteérés, ezért a mensim sem jött meg.én 12nap késés után kaptam norcolutot, hogy megjöjjön.neked volt peteérésed?

Rendszertelen a mensim. Ebben a hónapban nem jött meg (19. -én kellett volna). Csináltam tesztet 3napja ami negatív lett. Lehet mégis baba? DE AKKOR MIÉRT NEM MUTATJA A TESZT? Volt olyan akinek nem mutatta a teszt és mégis baba volt?

A h?met néztem,minden nap 37-37,3.a cicim nagyon be van keményedve,fáj a bimbóm.

Legjobb válasz: ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra

ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra
A kérdező hozzászólása: álltalában 30napos a mensim.évente 2-3 van olyan hogy kimarad vagy késve jön meg.csak most én "tünetnek"vettem a cici duzzadást mert már kb 3hete ilyen.még a párom is megjegyezte hogy nõttek a cickóim.
Valószínû, hogy nem vagy terhes. Ha rendszertelen menzeszed, akkor azért késik. Persze rendszertelen menzesszel is teherbe lehet esni, csak így ha mondjuk késõbb volt peteérésed, akkor a teszt is csak késõbb mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Létezik ilyen de ritka. Kikéne vizsgáltatnod magad?

Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

Már 4napja késik, a teszt negativ. Miért? Elso gyereknel rogton kimutatta, most meg csak nem is halvany, nincs ott semmi.

Legjobb válasz: Vegyél egy érzékenyebb tesztet,vagy csináltass vérbõl vizsgálatot.Lehet még nem termelõdött elég hcg ahhoz,hogy kimutassa a teszt.

Vegyél egy érzékenyebb tesztet, vagy csináltass vérbõl vizsgálatot.Lehet még nem termelõdött elég hcg ahhoz, hogy kimutassa a teszt.
nekem sajnos 3 hetet késett majd el mentem dokihoz hogy most akkor mi van és sajnos ki derült, hogy "csak" a sárgatest hormonom krepált be abba a hónapban és gyógyszert kellett szednem hogy végül is meg jöjjön!sajnos van ilyen is! :-(
A kérdező hozzászólása: ha verbol csinaltatok hova kell mennem?eloszor haziorvoshoz menjek, kerjek beutalot?vagy mit kell csinalni?
Elméletileg a háziorvos is adhat rá beutalót.Hívd fel elõször õt, aztán legfeljebb ha nemet mond amit nem hiszek, akkor elmész a nõgyógyászodhoz.
Amúgy vagy az sztk-ba vagy a szülészet laborjába.
miújság? sikerült? babás vagy? :) drukkk!

Késik a mensim három napja, ami soha elő nem fordul, mert inkább egy nappal korábban jön meg. Furcsa érzéseim vannak már egy ideje, de a teszt negatív. Miért lehet? Vajon mégis terhes lennék?

Legjobb válasz: 2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.

2 eshetõség van. Vagy mégis a menszid késik most akár hormonzavar vagy bármi miatt, vagy még nem mutatja ki a teszt a terhességet. Ha nem jönne meg addigra sem, ismételd meg a tesztet 2-3 nap múlva, reggeli elsõ pisibõl.
Mire a teszt kimutatja a terhességet néha akár 15 nap is lehet, vagy több. Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, ha addig nem jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!