Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg Miért negatív a (59 db)

Miért nem jön már meg? A teszt negatív lett ma délelőtt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198aea7853b5993794bc9f.. Szerintetek mikor lehetett ovum?

Legjobb válasz: Szerintem korán teszteltél!

Szerintem korán teszteltél!
A kérdező hozzászólása: Szerintem én is feladom, ha most nem sikerült. Hülye angol görbés oldal a 26. ciklusnapra rakta az ovumat.
A kérdező hozzászólása: Ez volt a 6. hónap :(
Remélem terhes vagy. Mennyi ideje próbálkoztok? Én is görcsölök ezen az ovun, már az agyamra megy a számolgatás, mára asszem be is fejezem :S
Szerintem egy 10-es erõsségûvel teszteld le magad újra. Ha nem is holnap, de azutáni reggel mindenféleképp. Mondjuk Gabriellel.
A kérdező hozzászólása: Meg az a furcsa, hogy 31 napnál nem volt hosszabb ciklusom, inkább rövidebb, és ma már a 33. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Délelõtt teszteltem 25-ös rossmanossal, tünetem nagyon nincs, néha néha ciciszurka, meg egyfolytában fájdogál a hasam közel 1 hete.
jaaaaa, látom teszteltél ma reggel! Igen, az volt korai még. Milyen tesztet használtál? Valamilyen tüneted van?
Elsõ vagyok. Szerintem akkor volt ovu-d, mikor az ovu teszted + lett. Ahogy néztem a táblázatodat az pont a ciklusod felénél lehetett. Akkor pont sûrûn voltatok együtt :) Babára mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: És szerinted akkor volt ovum mikorra behúzta? Mert az angol a 26. ciklusnapra rakta a peteérést.
Az tényleg hülye azaz angol görbe! 26-ra?? Azért ne add fel, dokinál voltál már? Lehet írna fel vmi bogyót, vagy figyelné a pé-det uh-n.

Már 10 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Ma reggel csináltam Lily tesztet, sajnos negatív lett. Már biztos, hogy nem vagyok terhes? De akkor miért nem jön meg? Jó a lily teszt?

Lily tesztnél lehet lejjebb a második csík, illetve a "max" feliratos részt le kell tépni róla, vagy azzal együtt kell a vizeletbe mártani?

Legjobb válasz: Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!

Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!
szia, a max, felirattal együtt kell bele mártani.egyébként én ugyan így jártam.sajnos a clostival sem volt megfelelõ peteérés, ezért a mensim sem jött meg.én 12nap késés után kaptam norcolutot, hogy megjöjjön.neked volt peteérésed?

Most miért nem jött meg ha a teszt negatív? Görbe lenn.

Sziasztok. Leírom a kis történetem, hogy értsétek a helyzetemet. 10 év után tavaly terhes lettem spontán. Már van gyerekem de szeretnénk tesót. Sajnos missed ab lett a vége. Ez a baba akkor sikerült, amikor elkezdték a pajzsmirigy túlműködésemet kezelni, nagyon örültünk de nem sokáig tartott. Most próbálkozunk majd egy éve és semmi. Kaptam a dokitól duphastont és 3 hónapig kell szedni a mensi 15. napjától a 24-ig. Ilyen a görbém és nem jött meg, pedig az utóbbi időben már beállt a ciklusom. A mai tesztem is negatív. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gyönyörû görbe, bár tudom, hogy ez nem vigasztal. Babán kívül ciszta jöhet még szóba. Egyszer volt nekem is, 3 hétig magasan tartotta a hõmet, és csak azután jött meg, hogy kipukkadt. De még könnyen lehet, hogy terhes vagy. A babatervezõk otthonán is van olyan görbe feltéve, ahol csak 20 dpo-n lett pozitív a teszt. Állítólag valakinek lassabban kerül át a vérébõl a vizeletébe a HCG.

Gyönyörû görbe, bár tudom, hogy ez nem vigasztal. Babán kívül ciszta jöhet még szóba. Egyszer volt nekem is, 3 hétig magasan tartotta a hõmet, és csak azután jött meg, hogy kipukkadt. De még könnyen lehet, hogy terhes vagy. A babatervezõk otthonán is van olyan görbe feltéve, ahol csak 20 dpo-n lett pozitív a teszt. Állítólag valakinek lassabban kerül át a vérébõl a vizeletébe a HCG.
Pár nap múlva ismételd, ez luteális szakasznak már elég hosszú. Lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: Rendben megismétlem. Dokihoz csak jövõhét utánra kaptam idõpontot. A melleim nagyon fájnak, alig bírok hason feküdni. De nem kellett volna már kimutassa a mai teszt? Valamit látok rajta de szerintem csak képzelõdöm. Csak rossz ez a bizonytalanság. Ma délelõtt nagyon fájt a fejem és hányingerem is volt egész délelõtt de ha ezek tünetek lennének már + kellett volna hogy legyen a teszt. Nem értem:(
nem tudnád feltenni a tesztet? vagy most csinálni egy másikat és azt feltenni?
1. vagyok Tényleg lehet még pozitív a negatívból. A fertilityfriend-en, ahol vezetem a hõm készítettek egy statisztikát a görbékbõl. Visszakerestem neked a cikket, és ez állt benne: 17 dpo-n a terhes görbék 95%-án volt pozitív a teszt. A maradék 5%-nak csak késõbb lett az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát képet már nem tudok felrakni mert a telefonommal nem tudom normálisan lefényképezni és jelenleg nincs itthon a gépünk, de nem látszana úgysem. Remélem nem ciszta, bár az fájdalommal jár nem? Ha nem jön meg akkor még egy utolsót tesztelek jövõhéten aztán ha az is negatív akkor majd csak megjön, és úgyis megyek dokihoz. Azért kicsit már félek is.
Megint 1.vagyok. Nekem nem fájt a ciszta, csak amikor kipukkadt, de akkor nagyon. Azért remélem baba lesz, csak a hcg szinted szórakozik veled.
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves elsõ. Sajna ma megjött reggel. De örülök is mert legalább nem ciszta volt. Most egy új hónapot kezdek. Remélem sikerül majd. Mindenkinek köszönöm, hogy szánt rám idõt.

Miért nem jön meg? Mit csinálhatnék, hogy megjöjjön? 33-34 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon. Több mint 1 hete fájogat a hasam, görcsölget, de csak nem akar megjönni. Teszteltem 3 nap késés után, negatív lett.

Legjobb válasz: Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: CSak remélni tudom, hogy terhes vagyok, de 3 nap késés, és Lilivel teszteltem, szóval az már a kimaradt napján délután is ki kellene hogy mutassa. Igazából mindjártmegjön érzésem van, de több mint egy hete.
Tesztelj mással!A Lilly egy nagy sza...r!Nekem 8nap késésnél is negatív volt, aztán terhes vagyok!:)

6 napja késik. Ma reggeli tesztem (Lily) negatív lett. Mi lehet a baj? Miért nem jön meg, miért negatív?

Már volt ilyen májusban, hogy nem jött meg, nem volt peteérésem. Kaptam norcolutot, attól megjött. Most akkor megint nem volt peteérésem? Már február óta nem szedem a gyógyszert. Nagyon elkeseredtem:(

Legjobb válasz: akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd,igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön

akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd, igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön
Menj vissza a dokihoz és majd megmondja, hogy ugyanaz-e a baj. Egyébként teljesen egészséges párnál 1-1, 5 év próbálkozás teljesen normálisnak számít.

Ha negatív a teszt, akkor miért nem jön meg?

5 napja késik a mensim, reggeli h?m 37 körül mozog...

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,vagy va´rjál pár napot,és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív,szintén fordulj orvoshoz,mert lehet,hogy egyszerüen kimaradt,de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen,ciszta,méhszájseb,hormonprobléma,esetleg valamilyen fertözés.

Menj orvoshoz, vagy va´rjál pár napot, és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív, szintén fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy egyszerüen kimaradt, de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen, ciszta, méhszájseb, hormonprobléma, esetleg valamilyen fertözés.
Szia! Lehet, hogy babát vársz, csak még korai a teszt. A HCG hormon lehet, hogy kevesebb a szervezetedben. Várj pár napot, majd tesztelj újra, aztán irány a doki. Akkor is, ha +, akkor is, ha -. Sok sikert!
Nekem ugyanugy van most mint neked!!!Hat napja késik a mensim.Csináltam tesztet elsö nap és ma is de mindegyik negativ lett!Azt mondta az orvos ha terhes vagyok akkor még nincs elég hormon a szervezetembe.Lehet hogy csak jövö héten lesz pozitiv?!Vagy valamilyen hormonális bajom van azért nem jön meg!Drukkolok hogy neked hogy babás légy nekem is ez minden vágyam..
Szia! Nekem is késett...tüneteim is voltak arra hogy esetleg babát várok és negatív volt a teszt mikor meg kellett volna jönnie....sajnos most már utolért a piroska...remélem te mégis babás vagy, ha 2 nap múlva is negatív, akkor menj el az orvosodhoz....:-)Drukk!!
Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

Miért nem jön meg a mensim már második hónapja, ha a tesztek negatívok?

2007.08.28-09-04- ig tartott az utolso mensim.Azota csináltam tesztet és negativ lett, és azóta meg sem jött.

Legjobb válasz: szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl ,nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert

szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl , nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert

Miért nem jön meg? Félek! Okt 30 kellet volna, okt2 volt a menszeszem, tesztek negativak! Szerintetek? A terheség tünetei nincsenek, sem a mensimnek, egy picit véreztem ma pisiléskor

Legjobb válasz: na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.

na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.
Lehet késõn fogant baba, lehet elhalt baba, ami még nem távozott a menszesszel. Lehet stressz miatti késés, késõi ovuláció miatti késés, egyszerû vérzéskimardás, ciszta miatti vérzéskimaradás. Biztosat csak orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: hát igen az orvos majd megmondja, amugy nekem volt ciztám 2 ével ezelött, megszakitással védekeztünk.

Tegnap, azaz a ciklusom 31. napján csináltam Gabriel tesztet, negatív lett sajnos, de nem jött még mindig meg a menzeszem, vajon lehetek terhes, vagy kizárt? De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.

Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.
clearblue-val tesztelj!!! ird meg az eredményt, drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem Lilyvel, sajnos negatív lett bár már 11 napja késik. A lily milyen teszt? Holnap elmegyek nõdokihoz, remélem nincs semmi bajom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!