Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg Miért negatív (81 db)

Miért nem jön meg? Mit csinálhatnék, hogy megjöjjön? 33-34 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon. Több mint 1 hete fájogat a hasam, görcsölget, de csak nem akar megjönni. Teszteltem 3 nap késés után, negatív lett.

Legjobb válasz: Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: CSak remélni tudom, hogy terhes vagyok, de 3 nap késés, és Lilivel teszteltem, szóval az már a kimaradt napján délután is ki kellene hogy mutassa. Igazából mindjártmegjön érzésem van, de több mint egy hete.
Tesztelj mással!A Lilly egy nagy sza...r!Nekem 8nap késésnél is negatív volt, aztán terhes vagyok!:)

Most csináltam teszte negativ, tegnap is az lett, holnap reggel csinálok még egy utolsót remélem meg fog jönni! Akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D

Sajnos sok minden bezavarhat a ciklusba. De ha a tesz negatív akkor higgy neki. Nekem is 6 napos késéssel jött meg ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak voltak. Viszont ahogy olvasgatom elég sok lánynak késett ebben a hónapban. Talán a hold.... :D
Nekem is késett most 1 hetet.Úgyhogy ne aggódj, és én is olvastam, hogy sokunknak késett most, lehet tényleg van valami a holddal:)

5 nap késés után csináltam egy harmadik tesztet, ami szintén negatív lett. Miért nem jön meg? Lehetséges, hogy van valami?

De persze még nem jött meg. Már lemondtam arról, hogy sikerült,de nem értem miért késik ennyit. Tünetem nincs sem arra, hogy meg fog jönni, sem arra, hogy terhes lehetek. Nagyon szerettem volna, ha babó van, de most félek, hogy valami gáz lesz. Írjatok légyszi véleményt, szerintetek mi lehet. Még azért kicsit reménykedek.

Legjobb válasz: Várj még pár napot azután ismét tesztelj 8ha addig se jön meg). lehet, hogy az gond, hogy nincs elég hcg a szervezetedben, ezért negatív a teszt. A negatív soha nem biztos, csak a pozitív, úgyhogy van remény.DE!!! Ne görcsölj ezen, ne járjon állandóan ezen az eszed, mert a sok stressz megnehezíti azt , hogy a baba összejöjjön.

Várj még pár napot azután ismét tesztelj 8ha addig se jön meg). lehet, hogy az gond, hogy nincs elég hcg a szervezetedben, ezért negatív a teszt. A negatív soha nem biztos, csak a pozitív, úgyhogy van remény.DE!!! Ne görcsölj ezen, ne járjon állandóan ezen az eszed, mert a sok stressz megnehezíti azt , hogy a baba összejöjjön.
Viszont, ha hétvégéig is minden teszt negatív, és a mensi sem jelentkezik, akkor jó lenne elmenni dokihoz, neh valami más baj legyen.Van olyan, akinek sokáig nem mutatta ki a terhességét, majd a doki mondta, h babás.(De tény, h ez baromi ritka, és erre nem kell játszani.)
Egyetértek az elsõ válaszolóval, hogy ne görcsölj. Én is nagyon akartam és nem jött össze hónapokig. Decemberben már nem gondoltam rá, eltereltem a gondolataimat, bár nem volt egyszerû. És ma már megyek dokihoz:) Ha nem jön meg még pár napig, akkor menj el dokihoz.
Én is igy voltam mult honapban, 10 napot késett, már azt hittem baba van a dologban , de sajna nem .VÁrj még talán neked nagyobb szerncséd lesz.Nyugodj meg.És csinálj majd tesztet.
Nekem 4 napja késik, tünetem van, de neg.a teszt.Hétfõn megyek UH-ra, amit a dokim csinál.A Medilab-ot, a Gabriel-t mondják jónak, én Dm-es Corax-al csináltam.Eddig nekem napra pontos volt, tehát türelem, és ha nem vagy biztos magadban, menj dokihoz!

Miért nem jön meg? Tablettát szedek, eddig mindig pontos volt, végeztem tesztet, negatív, de miért nem jön meg?

Pénteken megyek dokihoz, de nagyon félek, nem véletlenül szedek én tablettát, mi bajom lehet? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Millió és egy oka lehet, hogy késik. Ha a gyorsteszt negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, bár nem tudom mikor csináltad. Én is azt kérdezném, hogy mióta szeded a tablettát. Nem hagytál ki egy napot sem? Mindig pontosan szeded? Amúgy gyulladás, ciszta, bármi okozhatja.

Millió és egy oka lehet, hogy késik. Ha a gyorsteszt negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, bár nem tudom mikor csináltad. Én is azt kérdezném, hogy mióta szeded a tablettát. Nem hagytál ki egy napot sem? Mindig pontosan szeded? Amúgy gyulladás, ciszta, bármi okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Láttam, h már voltak hasonló kérdések, de nagyon félek. Elnézést kérek attól, akit ez zavar.
szia! mióta szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Egy éve lindynett 21-et, nem nem hagytam ki. :( Eddig mindig pontos volt, egészségem, közérzetem is amúgy rendben van. A tesztet a mentruáció meg nem jövetelétõl számitott 5. napon csináltam. Tudom, hogy 2-3 nap normális, na de annál több? Még sosem volt ilyen, tudom amúgy, hogy normális lehet, de nem tudom. Stressz? Különösebb nem volt. Szex? A szokásos. Más gyógyszerek? Nem voltak, még megfázva sem vagyok. :...(
A kérdező hozzászólása: Jaj, inkább legyek beteg, mint baba! Én a leendõ gyerekemnek mindent meg akarok adni!
Nekem mondta a dokim, hogy elõfordul ilyen, hogy nem jön meg, nem kell rögtön terhességre gondolni. Azt hiszem bele is van irva. Kicsi az esélye ha rendesen szedted, de elõfordult már. Szerintem nem vagy az. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, tudom, hogy benne van, de nem volt még ilyen...
Nekem amúgy volt már ilyen, kereken egy hetet késett. De miért félsz ennyire, hogy terhes leszel? A soraidból úgy veszem ki, hogy szinte rettegsz. De most komolyan. Mitõl félsz ennyire?
A kérdező hozzászólása: Igen, rettegek. Nagyon szeretnék gyereket, és nagyon félek, hogyha terhes vagyok el kell vetetni, pedig igazán nem akarnám, és bár nem mondja senki, de amikor a kezelésükbe vesznek majd a dokik, mindenki azt gondolja, hogy kegyetlen vagyok, felelõtlen, bár nem mondják, a szemükben látszik. És valahol egyet is értek velük. És attól is félek, hogy szövõdmények lesznek a mûtétek után, és soha nem lehet gyerekem, de én tényleg csak akkor akarok, amikor már mindent megadhatok neki, ami nekem nem volt: Apát, szép ruhákat, játékot és saját szobát. És persze minden idõmet neki szentelhetem. Ha 9 hónap múlva megszülném persze el tudnám tartani, de csak vért izzadva, apa nélkül, saját szoba nélkül, egy feszültséggel teli környezetben kell eltölteni az elsõ éveit. Én ezt nem akarom! Igen, nagyon félek, rettegek.

6 napja késik. Ma reggeli tesztem (Lily) negatív lett. Mi lehet a baj? Miért nem jön meg, miért negatív?

Már volt ilyen májusban, hogy nem jött meg, nem volt peteérésem. Kaptam norcolutot, attól megjött. Most akkor megint nem volt peteérésem? Már február óta nem szedem a gyógyszert. Nagyon elkeseredtem:(

Legjobb válasz: akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd,igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön

akkor most is az lehet hogy mivel nemvolt péd, igy a méhnyálkahártya sem tud megvastagodni és vékonyan meg nemtud lelöködni. menj visza dokihoz és megint ad norcolutot és majd megjön
Menj vissza a dokihoz és majd megmondja, hogy ugyanaz-e a baj. Egyébként teljesen egészséges párnál 1-1, 5 év próbálkozás teljesen normálisnak számít.

Miért nem jön meg a mensim már második hónapja, ha a tesztek negatívok?

2007.08.28-09-04- ig tartott az utolso mensim.Azota csináltam tesztet és negativ lett, és azóta meg sem jött.

Legjobb válasz: szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl ,nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert

szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl , nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert
Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

Miért nem jön meg? Félek! Okt 30 kellet volna, okt2 volt a menszeszem, tesztek negativak! Szerintetek? A terheség tünetei nincsenek, sem a mensimnek, egy picit véreztem ma pisiléskor

Legjobb válasz: na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.

na akkor várj, hátha megjön rendesen. ha nem védekeztél, lehet beágyazódásos várzés is, a teszt még lehet negatív és te mégis terhes...ne félj, az sem segít, inkább fürüdj egy meleget, hogy ha meg akar jönni hagy jöjjön.
Lehet késõn fogant baba, lehet elhalt baba, ami még nem távozott a menszesszel. Lehet stressz miatti késés, késõi ovuláció miatti késés, egyszerû vérzéskimardás, ciszta miatti vérzéskimaradás. Biztosat csak orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: hát igen az orvos majd megmondja, amugy nekem volt ciztám 2 ével ezelött, megszakitással védekeztünk.

Már kb.12 napja késik. Gabriel Teszt negatív. Miért nem jön meg? Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok? Vagy mi bajom lehet, amitől nem jön meg?

Ma vagyok a ciklusom 44. napján, azaz mivel 30 napos általában a ciklusom, már kb. 10-14 napja késik. Vasárnap reggel teszteltem Lilyvel: negatív. Ma délben teszteltem Gabriellel, sajnos negatív. Ebben a hónapban szedtem clostilbegytet is. Aggódom, nyugtassatok meg, mert a n?dokimhoz (mivel szabin van), csak jöv? hét csütörtökön tudok elmenni, addig pedig meg?rülök.

Legjobb válasz: reggel próbálj meg mégegy tesztet csinálni, ugy hogy egy kicsit pisilj a wc be utána hagyd abba és a többit az edénybe. én mindig Medi lab,vagy love pontosan nem emlékszem tesztet vettem, az mindig bejött, ha megint negatív lesz akkor lehet h más probléma van, de ne idegeskedj még akkor sem leszel elkésve az orvossal.

reggel próbálj meg mégegy tesztet csinálni, ugy hogy egy kicsit pisilj a wc be utána hagyd abba és a többit az edénybe. én mindig Medi lab, vagy love pontosan nem emlékszem tesztet vettem, az mindig bejött, ha megint negatív lesz akkor lehet h más probléma van, de ne idegeskedj még akkor sem leszel elkésve az orvossal.
Megnyugtató választ sajnos nem tudok, én csak azt javaslom, hogy ilyen esetben ne várj a dokidra, hanem a lakhelyedhez legközelebbi kórházba menj el, mert ott kivizsgálnak és azonnal tudnak segíteni. Szorítok!
Sajnos nincs baba:( Minden nagyobb probléma nélkül is lehet ilyen.... Nekem most 59 napra jött meg.Én is voltam dokinál, nem csinált semmit.Vártunk és megjött magától.
A kérdező hozzászólása: KÖszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Egyébként tegnap óta puffadok és kissé szúr, vagy nyomó érzést tapasztalok a petefészkeknél, majdnem olyan mintha meg akarna jönni, de mégsem jön, csak fehére (szintelen-szagtalan) folyásom van? Kicsit reménykedem még, hogy babám lesz, bár a tesztek általában kimuzatják.
A kérdező hozzászólása: Dokihoz nem tudok menni, mert nincs idõpontjuk, csak a jövõ hétre, akkor meg már mehetek a dokimhoz is. Csodás a pécsi egészségügy. Azt hiszem ambulanciára csak akkor megyek, ha valami panaszom lesz, és egyelõre az nincs.

Tegnap, azaz a ciklusom 31. napján csináltam Gabriel tesztet, negatív lett sajnos, de nem jött még mindig meg a menzeszem, vajon lehetek terhes, vagy kizárt? De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.

Igen, lehetsz terhes. A teszt nem mindig megbízható. Fõleg a negatív. De ez a Gabriel teszt tájékoztatójára rá is van ám írva. Pár nap múlva csinálj még egyett. Szerintem megéri azt a pár száz forintot.
clearblue-val tesztelj!!! ird meg az eredményt, drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem Lilyvel, sajnos negatív lett bár már 11 napja késik. A lily milyen teszt? Holnap elmegyek nõdokihoz, remélem nincs semmi bajom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!