Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg Miért (9203 db)

A kérdező hozzászólása: Várom a normális válaszokat.!!!=)
Az a baj azzal, hogy megóvod, hogy ne menjen kan közelébe, hogy attól viszont nem tudod megóvni, hogy a kan menjen az õ közelébe. Ha megérzik a tüzelõ szukát a legengedelmesebb kanok is képesek eszementen elszaladni, kerítést átmászni stb.
Õ tett egy javaslatot, mivel õ az orvos, és így látja jónak. Most lehet, hogy olcsóbb ha nem ivartalanítod, de nyugodtan kérdezd meg, mennyi egy méhgyulladás kezelése, mennyi egy nem kívánatos ellés esetén a kölykök oltása, féregtelenítése, vagy esetleg mennyi egy császármettszés. Azt is megkérdezheted, hogy mennyi egy emlõdaganat operációja. Amúgy az is lehet, hogy látott valamit amiért orvosilag nem ajánlott a vemhesség a kutyádnál, pl. túl kicsi, van valamilyen más problémája. Neki anyagilag sokkal jobban jön ki, ha folyamatosan egyet ért veled, és kedvesen rádhagy mindent, mert tudja, hogy a sterilizálást csak egyszer fizeted ki, és utánna ivarszervi területen nem igazán lesz gondod. Egy ilyen orvos nem lehúzni akar, hanme a legjobbat neked és a kutyádnak. Az az orvos, aki azt mondja, hogy legalább egyszer szülnie kell, nah az a lehúzós.
Írd be google-ba, hogy ivartalanítás elõnyei. Nézd meg mennyi betegséget elõzhetsz meg, amiknek a kezelése ennél jóval drágább is lehet. Ha sokallod az árat nézz utána más orvosoknál hátha olcsóbb. Hisz minden orvosnál más és más az árkategória. De az árból ítélve nagytestû kutyáról van szó. Mostanában sok helyen volt ivartalanítási akció, esetleg valakinél még tarthat. És arra a kérdésedre hogy miért nem elég elzárni a kutyust. Mert járhatsz úgy mint itt egy németjuhász gazdi, aki úgy gondolja elzárja, amikor meg nincs figyel rá. Most arról kérdezget befedezhette e egy tacskó. Illetve elzárással nem elõzõd meg azokat a betegségeket, amik a kutyus életébe is kerülhetnek (méhgyulladás, méhdaganat, emlõdaganat, álvemhesség és még sok mást)
igen egyszerre lehet tényleg kicsit drágának tünhet, de gondolj bele ha beteglessz egy daganatos mûtét gyanus hogy ennél is drágább lehet, és ha véletlen becsúszik (mert vanrá esély ) akkor akkár 100k-is belekerülhet egy alom felnevelése(persze ha rendesen odafigyelve csinálod, lehet ingyenis szinte de akkor a anya és a kölykök bánják)és az anyakutyának is nagy teher arrol nem is beszélve h akár bele is pusztulhat az ellésbe, meg még sorolhatnám nekem is szuka kutyám van, ivartalanított és boldog életet él :) gondold ezek át és úgy dönts :)
Meg lehet, de az ivartalanítás egyszerûbb, és jobb. Egyrészt nem lesz a kutyád vemhes. Másrészt megóvod a méhgyulladástól, álvemhességtõl, daganatoktól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat de ha irvatalanitáshoz sokba kerul.. azt mondja h 30ezer ft 1 ivartalanitás... de meg is lehet ovni h a kutya ne menjen kozelében 1 kan kutyához... nem?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem "õ mondja meg", csak javasolt valamit, mert: Mert õ a szakember. Mert jót akar neked és a kutyádnak. Mert a tapasztalatok arra mutatnak, hogy az ivartalanított kutyák akár évekkel tovább élnek, mint az ivarosak. Mert nem akar egy fészekalja véletlen kiskutyának se gazdát keresni, se elaltatni õket. És persze azért is, mert ha a mûtétet õ végzi el, akkor neki fogtok fizetni. De persze nem muszáj, csak mondom, hogy a méhgyulladás, emlõdaganat, egyéb szövõdmények kezelése jóval drágább. Hallgass az állatorvosra, és ne végy személyed elleni támadásnak mindent, amit mond. Lehet, hogy tényleg ezt diktálja a szakmai lelkiismerete és tapasztalata. Gondolom, a fogorvosnak sem esel neki, ha esetleg megjegyzi, hogy a rossz fogadat be kéne tömni. Nem muszáj, de neked fog fájni, ha bedurran. Ez is olyan.
Csak javaslatot tett, és hallgatnod kéne rá, mert a kutyának is jobb, az állatmentõknek is jobb, és a fajtájának is jobb, pláne ha keveréked van, mert azokból van bõven.
Mert azt gondolja hogy normális vagy és nem akarsz szaporitó lenni
A méhgyulladás meg vagy 50 ezer, ami kialakulhat, ha nem ivartalanítod.Az emlõdaganat szintén...Csak hogy két gyakori betegséget említsek.Ha meg véletlen összejön egy alom kölyök, annak a felnevelése meg 80-100ezer ft.Szóval az ivartalanítás a legolcsóbb, leghasznosabb és legegészségesebb.

Miért kell ennyire védeni a melegeket? Õk is meg tudják védeni magukat. A heterókat ilyen elven miért nem védik? Miért nem vonulunk mi is fel, hogy megmutassuk heterók vagyunk?

Legjobb válasz: Szerintem azért mert a homoszexuálisokat, leszbikusokat stb. ítéli el a társadalom (persze most általánosítok), a heteroszexuálisakat nem, mert ugye ez a többség és ez az elfogadott.

Szerintem azért mert a homoszexuálisokat, leszbikusokat stb. ítéli el a társadalom (persze most általánosítok), a heteroszexuálisakat nem, mert ugye ez a többség és ez az elfogadott.
Én nem védem õket. Amúgy akik felvonulnak azokat a melegek is kinézik, és talán azért is vetik meg õket ennyire az emberek, mert látják azt a pár száz embert vonaglani a kocsikon. Ha õk nem lennének, akkor az embereket abszolút nem érdekelné hogy mit csinál xy a hálószobájában. Ennyi.
Nem értem, miért lenne az baj, ha valaki azt gondolja, hogy ez tök normális és természetes dolog? Általában a legfejlettebb, legmagasabb életszínvonalnak örvendõ nyugati országokban ez már régóta így van, és nem omlott össze tõle a társadalom, sõt, általában az ilyen országokban a legboldogabbak az emberek. Egyébként meg a heterókat azért nem védik, mert nem támadja õket senki heteróságuk miatt diszkriminatív törvényekkel. Felvonulni meg lehet heteróknak is nyugodtan, bár elég kimenni az utcára, hogy az egymás szájában (vagy épp nadrágjában) kotorászó heteró párokat láss, úgyhogy minden nap a heteró büszkeség napja.
Amúgy keress rá Kérdezõ, hogy ez kiknek az érdeke és mi a céljuk vele (a homoszexualitás elõtérbe helyezése és támogatása) és meg fogsz lepõdni. Érdemes olvasgatni róla hogy tiszta fejjel lásd hogy mi folyik körülöttünk.
Sajnos mert heterók vagyunk és ebben a világban minket próbálnak elnyomni a köcsögök(sokkal több joguk van nekik mert "kisebbség" többség lassan)de amúgy nem tudom miért nem megyünk ki...
Van alapja utolsó, nem is kevés sajnos... Így lehet legegyszerûbben kiírtani egy társadalmat, de sokan ezt nem látják vagy nem akarják észrevenni.
Ne aggódj, hamarosan már akkora szenzációnak fogunk számítani, mi heterók, hogy nem hogy felvonulunk majd, de kísérletezni fognak rajtunk, miért mûködünk ennyire abnormálisan, honnan eredhet ez a pszichés deffekt, hogy az ellenkezõ nemet preferáljuk...:P Tudom, ez túlzás. De van alapja.
Mivel a az elfogadott norma az a hetero, ráadásul rengeteg sok buta primitív ember van így sajnos védelemre szorulnak.
A kérdező hozzászólása: Az ég világon nem lenne velük semmi baj ha nem hirdetnék úton-útfélen, hogy õk bizony melegek és meg is mutatják.(Na meg ugye ha nem kellene a következõ generációknak úgy felnõni, hogy apa1 és apa2 a játszótéren ölelkezik míg a "kisfiuk/kislányuk" az én kislányommal/kisfiammal homokozik. Nem szeretném ha a gyerekeim ezt vennék természetesnek. A meleg szülõk akarva-akaratlanul de belenevelik a gyerekekbe, hogy ez tök jó és normális dolog és a gyerek ezt vinné tovább. Nem szeretnék olyan világban gyereket nevelni ahol mini-homokatonákat nevelnek.)
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés egyébként onnan jutott az eszembe, hogy nem is olyan rég kiírt valaki egy melegekkel kapcsolatos kérdést és rövidesen töröltették is. Szerintem ez kissé mókás:/..
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem szorulnak védelemre csak nem kellene mások kifejezett viszolygása ellenére verniük a mellüket, hogy "mi melegek vagyunk! fogadd el, hogy a gyerekeidnek ezt kell látnia!".

Mit gondoltok? A legjobb barátnőmnek miért? Nekem meg miért nincs barátom? Na a lényeg:Nem vagyok irigy a barátnőmre. Na a téma:Állandoan dicsekszik hogy ő most ezzel kavar most azzal most ez akarja meg fektetni most az áh már kivagyok!

Az a legrosszabb hogy én már nem azért hogy beképzelt legyek de sokkal szebb,sokkal okosabb,sokal normálisabb lány vagyok!Nem adom magam könnyen és lehet ez a baj, de valahogy az nem az én stílusom hogy átmenjen rajtam a környéken lév? város. Nekem ez fáj hogy ? találna magának én meg nem, pedig én is ismerkedek de én mindig kifogok valami "dilis" pasit. Én végre szeretnék már találni egy normális fiút, akivel komoly kapcsolatom lehetne! Volt nekem is 1 4éves kapcsolatom de sajnos azzal vége lett.

Legjobb válasz: ha kezdia dicskevést a suliban,akkor véletlen menj el a büfébe,mert h te mennyire éhe vagy,21 éves vagyok én is szenvedek mert a nõk nagy része,itt a környékemben csak faszra meg pénzre megy.

ha kezdia dicskevést a suliban, akkor véletlen menj el a büfébe, mert h te mennyire éhe vagy, 21 éves vagyok én is szenvedek mert a nõk nagy része, itt a környékemben csak faszra meg pénzre megy.
Szia Na én teljesen megértelek. Csak azt nem értem, hogy ha te ilyen vagy amilyennek leírtad akkor hogy tudsz barátkozni egy olyan lánnyal aki tökre az ellentéted, és ez szerinted nem jó. Leírásod alapján én is olyan vagyok mint te és messzirõl kerülöm az ilyen embereket mint a barátnõd. Örülj, hogy volt már egy hosszú (4! éves) kapcsolatod, nekem pl még nem is volt normális. Én is sokat filózok azon, hogy nekem mért nem lehet, és nálam rosszabb embereknek meg mért lehet meg a boldogsága? :(
A kérdező hozzászólása: Õ a legjobb barátnõm régóta és régen nem ilyen volt! De kicsit félek hogy majd rólam is azt fogják hinni hogy "madarat tollásról stb..


A hatóságok által lefoglalt igazolatlan eredetű, de ehető élelmiszereket miért semmisítik meg, miért nem adják oda a szegényeknek, intézményeknek?

Vagy ugyanígy a hamis márkajelzésű ruhákat stb.

Legjobb válasz: Ruhánál még csak-csak megoldható lenne. Élelmiszernél viszont az ismeretlen eredet ismeretlen összetevõket is jelenthet, tehát akár mérgezõ is lehet akár rövid, akár hosszabb távon, így azt azért kihagynám. Ruhánál sajnos sok visszaélés lenne a márkásnak látszó termékekbõl, ugyanis 100% biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ezeket eladnák, hogy a pénzt másra költsék, ami többnyire haszontalad dolog, és ugyanabban a szakadt ruhában járnának inkább...

Ruhánál még csak-csak megoldható lenne. Élelmiszernél viszont az ismeretlen eredet ismeretlen összetevõket is jelenthet, tehát akár mérgezõ is lehet akár rövid, akár hosszabb távon, így azt azért kihagynám. Ruhánál sajnos sok visszaélés lenne a márkásnak látszó termékekbõl, ugyanis 100% biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ezeket eladnák, hogy a pénzt másra költsék, ami többnyire haszontalad dolog, és ugyanabban a szakadt ruhában járnának inkább...
Mert annyira bürokratikus, rugalmatlan és túlbonyolított minden, hogy az már fáj.
Az élelmiszer mérgezõ az állatkerti állatoknak, menhelyen élõ kutyáknak egyebeknek is??
A méreg az méreg. Már ha van benne egyáltalán. Épp ez a baj, hogy nem lehet tudni. Igaz ezt nem tudhatod azoknál sem, amiknek elvileg igazolt az eredete...
igen simán lehet mérgezõ mert néhányan azt is megteszik, hogy mérgezõ anyaggal akarják szebb színt, állagot produkálni a termékkel a hamis ruhákat meg azért semmisítik meg, mert a nagy multi cégek jogait csak úgy lehet nem megsérteni, ha eltávolítják a márkajelzést, de ezt kézzel kell és hát ez elég sokba kerül
Gyurcsány Ferenc mondta: Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.
Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány.
„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” Ha jól emlékszem nem Orbán mondta.
"A kormány nem hazudik." Na ezért tart ott az ország, ahol...Egy birka nép vagyunk, nem tudok mit mondani.
A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon.
A kormány nem hazudik.
A kormányt egy olyan paraszt tekergeti aki még életében nem lapátolt szart.
A kérdező hozzászólása: "A jobboldaliak szerint a jobboldali hazogságok az igazságok, a baloldaliak szerint a baloldali hazugságok az igazságok. Független vélemények meg nincsenek Magyarországon." Pl Orbán azt mondta, hogy az AB döntése miatt 3-400 ezer határon túli nem szavazhat majd. De a valóság és a tények mások. AZ AB nem a külföldiek regisztrációját törölte. Külföldön eddig is jelentkezni kellet ha szavazni akart. Erre egy fideszes vélemény, hogy baloldali hazugság. De ezek tények.
A kérdező hozzászólása: "Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. " De az a baj, hogy nagyon kevés az ilyen lépés. 1000-bõl 1. A nyerõgépek megadóztatása meg egy rossz példa. Õk komolyan azt gondolták, hogy abból nekik bevételük lesz. AZ eszükbe se jutott, hogy pont ellenkezõt érnek el. Még a költségvetési számokba is belerakták.
A fidesz még mindig többet tett a közért, mint a szocialisták a 12 év alatt! Ha valami jó lépése van a fidesznek, azt is lehúzzák, mert irigyek rájuk. Pl. a nyerõgépek betiltása ilyen!
"Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Írd már le légy szíves, hogy miben tartotta a szavát, és miben mondott igazat, ami nem üres hazugság és mesebeszéd! Én elhiszem neked, de akkor írd már le légy szíves!
A kérdező hozzászólása: "Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!" Ne legyünk már ilyen vakok. A francokat nem hazudik. Már ott tartunk, hogy nem lehet eldönteni, hogy melyikük hazudott többet. A fidesz az elég szép számban hazudik. Csak nézd meg az ellenzéki munkájukat. Most szabályosan az ellenkezõjét teszik. De a legszebb hazugság amit még a mai napig így gondolnak, hogy nincsenek megszorítások. Már nagyon ritka az amikor igazat mond. Nem mintha az mszp nem hazudott volna, de néha már az az érzés, hogy a fidesz lefölözi õket.
Viktorka nem mondja, Viktorka csinálja. Rodolfó is megmondta: Vigyázat, csalok!
Amúgy a fidesz 90 % ban nem hazudik. Az MSZP vagy a DK 100 % hazudik!!!
A kérdező hozzászólása: "Mert a baloldal is hazudik, csak mást hazudik, mint a kormány." Nem pont errõl szólt a kérdés. Hanem, hogy bármi ami nem ugyanazt állítja mint a kormány, akkor az miért lenne baloldali hazugság? Egyáltalán miért lenne baloldali? Még akkor is amikor mindenkinek világos, hogy nem mond igazat Orbán.
A kérdező hozzászólása: "A kormány nem hazudik." Ezt te komolyan is gondolod? Mert ha igen akkor eléggé bajok vannak.
Minden politikus hazudik. Ha te ott lennél, te is hazudnál, mert megérintene a pénz szele. Ostobá. mind, egytõl-egyig.

Miért nem tudnak ezek a mai lányok flörtölni, miért várják el, hogy a fiúk tegyenek meg mindent, miközben ők várják a sült galambot, vagy gúnyolnak ki olyan fiúkat, akik próbálkozni mertek náluk, de nem jöttek be nekik külsőre?

Legjobb válasz: Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.

Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.
Meg kell, hogy védjem a lányokat, mert velem nagyon is tudnak flörtölni:) Csak ámulok a kreativitásukon, mosoly, beszélgetés kezdeményezése, érintés, szemezés stb... szóval igenis tudnak és flörtölnek is:) 24F
Az a vicces, hogy én a fiúkon tapasztalom ezt... A srác suli idején mindig bámult meg mosolygott, egy szót nem szólt hozzám. Ráírtam fb-n és nagyon normális volt meg jófej. De így is mindig nekem kell ráírnom, ha szeretnék vele beszélni. És nem értem, miért, ha (szerintem) bejövök neki. 16L
Talán mert férfiként ez lenne a dolgod?? Nem attól leszel férfi, hogy valami van a lábad között hanem attól ami a fejedbe kellene , hogy legyen! De szerintem meglepõdnél, ha egyszer oda mernél menni a csajhoz s kiderül, hogy baromira nem jössz be, csak te azt akarod hinni...
A kérdező hozzászólása: ma 22:24 Hol írtam én, hogy én bámulom a lányokat? Látom, hogy néznek engem, de minek, ha nem szólítanak le? Vagy azt várják, hogy majd én leszólítom õket, csak olyan béna jeleik vannak, hogyha leszólítanám tuti visszautasítana. Tanuljanak meg értelmesen jelezni, ne félreérthetõen!
Nem akarlak elkeseríteni, de azért mert te bámulsz egy lányt s csak néha néz rád akkor valószinû baromira nem jössz be neki. S a nõk nem felejtettek el flörtölni, a férfiak felejtették el dekódolni a nõk jeleit!! 27F
A kérdező hozzászólása: ma 21:51 Nekem nem sír, olyan lányokért, akik jellemre romlottak nagy eséllyel, nem sírok én, de amit elvárnak a mai lányok tõlünk az nevetséges, mert ha nem kezdeményezünk, akkor meg mi vagyunk a gyáva, szánalmas, béna srácok. Nagy rajtunk a nyomás, lányok. De belegondolva, milyen silány a mai választék a lányokon belül, nem is értem minek gürcöljük, mi fiúk halálra magunkat.
Köszi szépen xD Még jó, hogy egy szóval nem mondtam még soha senkinek, hogy szép vagyok, és tudom is, hogy nem vagyok valami szép. Csak azt nem tudom, mit sír a szád akkor.
A kérdező hozzászólása: ma 21:39 Kicsikém, ez nagyon is érthetõ, ti fiatal tini lányok manapság nagyon el vagytok szállva a szépségetektõl, az a srác meg fél, hogy elevenen megnyúzod, amit meg is értek, mert jogos a félelme.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyílván van még ritka kivétel, de én pocsékul flörtölõ, béna lányokkal találkozok folyton. Leszólítani egy sem mert, de bámulni azt tudott a szeme sarkából. Aztán úgy tesz, mintha nem érdekelném. Ha felé nézek, de ha elnézek újra néz engem.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy látom, csak bámulnak maguk elé, ha tetszik nekik egy srác, alig mernek ránézni ( magamon tapasztaltam buszon például).
A kérdező hozzászólása: ma 22:38 Jó, hogy felfogtad végre, épp errõl beszélek, én is így gondolom, mert nem tudnak jelezni, csak félreérthetõen.

Miért nem utálom? Miért adok magamban mindig még egy esélyt, h hátha? .

pár hónapja tetszik egy srác, és mindenbe belemagyaráztam, h ez jelzés, h én is neki. Közben többször mondtam magamban h ez egy hülye, nem érdemel meg engem, de aztán mindig reménykedtem h nem is.Tegnap úgy alakult h ketten maradtunk és nem is tudtunk mir?l beszélgetni, ráadásul tökre nem volt jó fej, és egyáltalán egy csomó olyan tulajdonsága van, amire azt mondom h ilyennel soha. Mégsem tudom lezárni, folyton reménykedek, h majd más lesz, h lehet köztünk valami. Hogyan tudnám megértetni végre magammal, h nekem ez NEM kell?....

Legjobb válasz: Ez a srác biztos meno a tobbi kozott,ugye?És neked meg a meno kell.És hogy hogyan tudnád megértetni magaddal?Ne találkozz vele,keress mást.

Ez a srác biztos meno a tobbi kozott, ugye?És neked meg a meno kell.És hogy hogyan tudnád megértetni magaddal?Ne találkozz vele, keress mást.
Szívbõl átérzem a helyzeted. Szigorúnak kell lenned magadhoz, nincs reménykedés! Ez egy hülye, nem érdemel meg téged. Tudatosítsd magadba, hogy te különb és értékesebb vagy minthogy odadobd magad egy ilyennek. A legjobb gyógyszer ismerkedés más fiúkkal-és akkor látod mi a különbség az idióta és a normális fiúk között. SOK SIKERT! 20/F

Miért nem ismerik a higiéniát a barátnőim? Jártam egyik-másik lakásán és rettentő koszos volt minden, pohárból sem lehetett inni. Megbántani nem akarom őket, de ha már ezért szólni kell egy nőnek, ott ette meg a fene.

Legjobb válasz: hát. nálam a domestosos mosogatás alap. meg a heti 2x porszívó. nem csillog a lakásom mint egy patika, de még egyik vendégem arcán sem láttam, hogy undorodna tõle. közepesen rend-és tisztaságmániás családból jövök, sosem kellett szégyenkeznünk a lakásunk állapota miatt. 20on éves korban ez már tényleg nem változik, egészen kislány korban kell elkezdeni valakit rendre és tiszatságra szoktatni. engem az tud nagyon kiborítani, ha valaki nem szellõztet.

hát. nálam a domestosos mosogatás alap. meg a heti 2x porszívó. nem csillog a lakásom mint egy patika, de még egyik vendégem arcán sem láttam, hogy undorodna tõle. közepesen rend-és tisztaságmániás családból jövök, sosem kellett szégyenkeznünk a lakásunk állapota miatt. 20on éves korban ez már tényleg nem változik, egészen kislány korban kell elkezdeni valakit rendre és tiszatságra szoktatni. engem az tud nagyon kiborítani, ha valaki nem szellõztet.
Dehogynem változik! Anyám például negyvenéves kora körül hagyott fel a takarítással. Egybeesett a dolog azzal, amikor az egész élete tönkrement, és hát kisebb gondja is nagyobb volt ennél. Persze azért kell erre egy hajlam is, én ha meglátogatom, mindig mániákusan takarítok...
Pedig tisztaság-fél egészség. És van is benne vmi. Én sosem mások miatt rakok rendet, vagy tartok viszonylag átlagos állapotokat. Mellesleg a pofámon égne a bõr, ha koszos pohárból adnék inni.De nem mki egyforma.Volt olyan ismerõsöm, hogy a konyhaasztalukon az elõzõ napi ebéd mosatlan cuccai voltak...nem is mentem többet hozzájuk....
Családi Háttere lehet
Ne is mondd! Nekem a nõvérem a WC-t nem képes lehúzni maga után, inkább szagolja egész nap. :S Soha nem is takarít, bokáig érõ koszban él. És akik nem ismerik, vagy nem voltak még nála, csodálkoznak, hogy nem szeretek vele lenni és nem jövünk ki valami jól egymással. Én fiú vagyok és azt sem mondhatnám, hogy olyan irtóan rendmániás lennék, de ilyeneket mint õ soha nem csinálnék.
A kérdező hozzászólása: Az egyiknek gyereke is van..., és a mosogató, edényszárító penészes, vastagon áll mindenen a zsír, nem hiszem, hogy nem látja.Lehet, h vki otthonról hozza, de ismertem olyat is akinek az anyja rendmániás és õ azért nem takarít, mert az anyja "kicsinálta" ezzel az idegeit.
Szerintem leginkább az számít, hogy mit tanul és mit lát otthon valaki. A lakásban a rend azt jelenti, hogy a fejben is rend van.
nyugi én sehogyse tudok elmenni szal te még örülhetsz is :/
Én is így vagyok vele, nekem is 3-4 póz van, amiben sikerül, de szerintem ne bánkódj emiatt, mert tényleg sokan vannak, akiknek sehogysem sikerül.Mi még szerencsésnek mondhatjuk magunkat, h legalább képesek vagyunk rá.sztm nem olyan komoly probléma ez, nincs veled semmi baj, valóban sok múlik a pozíción.
Ezzel szerintem szinte minden nõ így van, nyugi.

Miért nem eszik? Kislányom ma kapta meg a 2 hós oltást és még egy oltást, ez reggel fél 10kor volt, azóta egyszer evett ímmel-ámmal, hiába kínálom, nem kell neki, csak sír rajta. Nem lett lázas, jó kedvű egész nap.

Legjobb válasz: Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik,akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!

Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik, akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!
A kérdező hozzászólása: 1000 hálám a válaszért, már azt hittem senki nem válaszol!De ezek szerint nem csak nálunk van így, kicsit megnyugodtam, mindenképp ellenõrzöm a hõjét, köszi még 1x.
Szia! Az én babám 4 és fél hós. Minden oltás után pár napig szinte alig evett, most is így voltunk a 4 hós oltás után! Szerencsére másfél évesen kapja a következõt! Ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!