Találatok a következő kifejezésre: Miért nem meg, ha (1699 db)

Miért baj? A Marketes hivatkozások nem a Playra mutatnak?

Miért nem gyullad meg a tömény ecet, és miért gyullad meg, ha felmelegítjük?

És milyen módszerrel lehet a legtöbb tüzet eloltani?

Legjobb válasz: Ja, és a tûzoltás: az égés három feltétele közül (éghetõ anyag, égést tápláló közeg, gyulladási hõmérséklet) valamelyiket meg kell szüntetni. Ugye általában az éghetõ anyag teljes elégése elõtt szeretnénk, ha megszûnne a tûz. (Bár egyetemen kémia laboron azt tanítjuk, hogyha 1 ml éter gyulladt meg a csempézett konzol közepén, akkor ne pánikolj, várd meg míg elég...) De általában vagy a gyulladási hõmérséklet alá akarjuk hûteni az égõ rendszert (tûzoltósági közleményben olvasható, hogy az erdõtüzet parázslóból "lefeketítették") vagy az égést tápláló közegtõl elzárni. Ez utóbbinak a habbal oltás jó példája (csak drága), vagy égõ emberen a pokróccal való letakarás.

Ja, és a tûzoltás: az égés három feltétele közül (éghetõ anyag, égést tápláló közeg, gyulladási hõmérséklet) valamelyiket meg kell szüntetni. Ugye általában az éghetõ anyag teljes elégése elõtt szeretnénk, ha megszûnne a tûz. (Bár egyetemen kémia laboron azt tanítjuk, hogyha 1 ml éter gyulladt meg a csempézett konzol közepén, akkor ne pánikolj, várd meg míg elég...) De általában vagy a gyulladási hõmérséklet alá akarjuk hûteni az égõ rendszert (tûzoltósági közleményben olvasható, hogy az erdõtüzet parázslóból "lefeketítették") vagy az égést tápláló közegtõl elzárni. Ez utóbbinak a habbal oltás jó példája (csak drága), vagy égõ emberen a pokróccal való letakarás.
És a nõk csak úgy tiltakoznak, ugye??
Ha valakinek csak a szexre kellenék, mit bánnám én, hogy mennyire és miért sértõdik meg, ha elutasítom.
"A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket." Lehet hogy te nem hajtasz az ilyen pasikra, de vannak nagyon sokan akik az ilyenekre hajtanak. Õk általában túl buták ahhoz hogy felfogják hogy milyen pasikat kell kerülni, õk csak a sportos, jóképû, szívdöglesztõ külsejû pasikat látják és csak értük nedvesedik a bugyi...
Így van, megérdemlik a nõk, igazából "õk fõzik maguknak" :) Ha nem így állnának hozzá a pasikhoz és ha nem csak a "nyilvánvalóan csak megdugni akar" pasikra tapadnának akkor eseteg nem használnák ki õket... :)
ilyenkor azért örülök, hogy van aki helyettem is törleszt a csodálatos nõi nemnek... semmivel sem vagytok jobbak, sõt...
Ez nem igaz! Néha fõzni és takarítani is kellenek! :D
Én úgy vagyok vele h valóban csak azért kéne barátnõh megdugjam.Igazából másra mire, ha barát kell 100% jobbat találok a saját nememben(hasonló érdeklõdési kör, nem undorodik bizonyos dolgoktól, nem nyavajog és nem kell neki semmit vennem)Lehet én gondolkodom csak így.Lehet mert még fiatalabb vagyok, de ez a véleményem. 18/f
Mert csak arra jók.
igen szoktam szidni a nõket egy anoním oldalon, mert ahogy felment bennem a pumpa! attól függetlenül sosem viselkedem egy nõvel bunkón. és képzeld rendesnek tartom magam, nem fényezésbõl -mi hasznom lenne belõle egy anoním oldalon?- de lányok is mondták már. ugye mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. az enyémek sajnos rosszak. mert addig simán jó vagy amíg rosssz kedve van, akkor jó elbeszélgetni valakivel értelmesen. aztán persze ugyanolyan sz*ar genny alakot választok mint aki azelõtt átvert... és nem beképzelt, könnyû vérû lányról beszélek, hanem egy teljesen normálisról. csak valahogy a nõknek mindig az kell aki nagyobbat mond mint aki-ami, aki a feketét is szürkének állítja be, aki az elsõ perctõl megígér mindent csak ép nem tartja be, aki tudja és szeret is taktikázni. és amikor jönnek ezek a kérdések... hát... talán oda kellene figyelni, hogy kivel-mivel. mert ígérni a legszegényebb is tud...
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet?" Vajon miért akad az az egy-két aranyos pasi? Talán ezért: "[a genny alakok] sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj..." Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be...
"Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be..." ott a pont.
19:42 Nekem meg ez a "rendes srác" jön ki már a könyökömön. Általában azok nevezik magukat rendes srácnak, akik folyamatosan szenvelegnek, szidják, lenézik a nõket, de a többi pasit is a világot, állandóan haragszanak a világra, mindenkiben és mindenben a hibát keresik... ha õk a rendesek, akkor kik a bunkók?
látszik hogy te még csak olyan pasikkal találkoztál, akik meximum eljátszották neked a rendeset. de (saját magamból kiindulva) nem mind olyan.
attól még lehet valaki jó pasi, akár menõ is, hogy nem macsó és nem fektet le minden nõt nem kell papucsnak se lenni ahoz, hogy valaki rendes, szorgalmas pasi legyen sok nõ sír hogy jaj a pasi csak kihasználja, csicskának tartja, közben meg ha takarít, meg lesi minden szavát, akkor meg a nõk lenézik õket, mondván hogy papucs, a nõnek nem ciki ha rabszolga, meg úgy is viselkedik, de a pasinál ciki ha segít azaz egybõl papucs lesz mi? Nem csak a pasik használják ki a nõket, és nem a farkon mint nemi szerven múlik a szex mánia, a nõknek pinájuk van, és az is ugyanúgy kívánja a szexet, ez nem nemtõl függ, hanem egyéntõl, és igaz h van ak émiában valami, illatanyagok hormonok, mert az befolyásolja az érzelmeket, a viselkedést, és tényleg le tud nyûgözni egy egy nõi meg pasi illat, de ez kevés, inkább érzelmileg fog meg mint szexuálisan, illete vegyes. Más szeretkezést kívánni, és más csak az orgazmust kívánni. Pl én csaj vagyok, érzelmileg a pasikhoz vonzódom, vagy a baba arcú pasikhoz, vagy az indián kinézetûekhez, a lényeg hogy érzelmileg heteronak érzem magam, de testileg vegyes, szal jobban élvezem a szexet kukival, viszont ha pornót nézek akkor mégis a nõk látványától izgulok fel jobban, de csak pornónál pl az nem izgat annyira ha egy nõ szopik egy dákót, de az már igen, ha egy nõ vagy egy pasi kinyal egy puncit lehet azért mert azt képzelem hogy én vagyok ott, velem csinálják azt nem érdekel olyankor az érzelem, sem a csaj arca, sem az hogy nagy e a melle, vagy kicsi, akkor a punci érdekel a súrlódások, ez a csajokban is benn van nem csak a pasikban, attól hogy valaki szereti a szexet még nem kell hogy mindig mással csinálja, vagy hogy alkalmi kapcsiba menjen bele, vagy megcsalja a párját, szerelmesen is jó a szex, pasiknak is van szívük
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám." - Ez az égvilágon semmiben sem cáfolja azt, amit leírt.
Azert van mert a legtobb no aranytalanul magasra teszi a mercet. Ferfiaknal van a nemkell, az arraeppjo es a veleakaroklenni kategoria. Noknel van a nemkell, az eltudokkepzelnivelevalamit es az akarkiishasznalhatmertnagyonbejon kategoria. Mivel az atlagos ferfi egyaltalan nem esik bele ezutobbiba, igy ha nyiltan csak szexre hajt, akkor nem rughat labdaba. Tehat ha a nonel a masodik kategoriaban van, akkor ahhoz hogy "legyen valami", el kell vele hitetni, hogy tobbet is akar a notol. Pedig nem. Ennyi.
Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám.
EZ AZ EGÉSZ CSAK KÉMIA.
igen felment a pumpa, mert akármennyire is szeretem ezt az oldalt a tököm ki van már azzal, hogy folyton sz*arozzák a férfiakat, hogy csak a farkuk után mennek! persze amikor hónapokig keresem egy lányt társaságát és udvarolok neki -egyedül csak neki- akkor meg hülye bu*zi vagyok, mert még arra sem képes, hogy rendesen elutasítson. persze egyszer így- egyszer úgy viselkedik veled, egyszer odajön egyszer nem, egyszer odahív utána meg csodálkozik hogy ezt jelnek veszem... és amikor neked rosszul esik, hogy semmibe vesznek akkor meg csodálkozik, hogy nem ért téged!!!??? kur*vára megérdemlitek a kétszínû genny alakokat akik sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj...
félre értesz vmit kérdezõ. nekem azok a csajok kellenek szexre, akik jól néznek ki, de segghülyék vagy ringyók. azokat jól ki is használom. 21F
Nekem nem csak a szexre kellene barátnõ még sem akar velem senki járni.Jó mi? Sokat érek vele... 20f
A kérdező hozzászólása: Látom, writeonly üzemmód megy itt. :D A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket.
A kérdező hozzászólása: Hú de felment valakiben a pumpa. :D
A tökéletes nõk nem csak szexre kellenek! Viszont azokat a nõket, akik nem felelnek meg a párválasztás kritériumainak de jól néznek ki még akkor is bármikor megdugnánk, ha amúgy nem akarnánk vele hosszútávon kapcsolatot. Amúgy meg a lelkület nem látszik elsõre, a szexi külsõ, viszont azonnal! Nyilván hogy azzal foglalkozunk ami a szemünk elõtt van!!!

Ha holocaustal nagyon "menő" dobálózni, akkor azzal a bizonyos 32-33-as ukrán népírtással ahol legkevesebb 7 millió ember halt meg azzal miért nem? És ha a nyugati világ szeme láttára történt akkor miért nem avatkoztak közbe?

az áldozatok száma elérheti a 10 milliót ebb?l 3,9 millió még csak gyerek volt.

Legjobb válasz: Azért, mert 32-33-ban történt. Akkor még senki se közölte nyíltan, hogy van egy felsõbbrendû faj és mindenki mást ki kell irtani.

Azért, mert 32-33-ban történt. Akkor még senki se közölte nyíltan, hogy van egy felsõbbrendû faj és mindenki mást ki kell irtani.
> A Szoviet Unió sokkal súlyosabb szintet ért el emberiség elleni bûncselekményekbe, õk mégse lettek megtorolva. Nekik nem kell bûneikért vezekelni... Hát persze. De nem csak a Szovjetunió sáros, hanem az USA is, MERT 1. A gyõztesnek minden szabad. 2. Háborús bûnöket csak a ***legyõzöttek*** követnek el. 3. Mi volt a Drezda elleni napalmbombás támadás, és hirosímai és nagaszaki atombomba ledobása, ha nem háborús bûntett?! 4. Mit csinálnak ma az amcsi pilóták Afganisztánban? Célbalõnek az esküvõi menetekre.
mert mindig a gyõztesek írják a szabályokat, és a gyõzteseket sosem vonják felelõsségre mivel õk vontak másokat. ennyi.
Holokamu...
Holo, mi?
Imrekertész? PólLendvay? Hivatásos rettegõk? Akik pont lekésték az auschwitzi gyorsot és azóta ebbõl élnek? Illetve, akiknek megölték a szüleit, még az õ megszületésük elõtt (!!!) ((ugye, érzed a gúnyt?)) és azóta mindig, mindenhol erre hivatkoznak, ha nem tetszik nekik valami abban az országban, ahol éppen élnek. Akik állandóan összecsomagolt bõröndökrõl kamuznak, miközben zsíros fizetést húznak Magyarországon, akiknek elemi érdekük a hollókoszt napi szinten való felemlegetése - mert az igazi munka büdös és nem opcionális - ja, ismerek párat :DDD
Te ismersz legalabb EGYETLEN embert, aki abbol el? De ne szovegelj, "hogy mindenki tudja", meg hasonlo badarsagokat. En ugyanis sem kozvetve sem kozvetlenul nem ismerek egyet se.
Marha jól meg lehet élni a hollókoszt-bizniszbõl, azért
A kérdező hozzászólása: nem a holocaustról van itt szó, hanem h ez a népírtás legalább ha nem súlyosabb volt attól amit néháhány zsidó felfûj és ami a durva h higgyétek el azok a zsidó bankárok akik manapság számon kérik az áldozatokért a pénzt maguk rendelték volna el, ha tudják h majd utánna százévig tudják követelni az adóságot sok más országon.. nem azok haltak meg akiknek kellett volna, hanem ártatlan emberek.. nem is errõl van itt szó még csak nem is szidom a holocaustot..(ez hogy is lehet amúgy?) hanem érdekes módon a náci bûnöket szeretik felrónni de szovjet népírtásokat és súlyos áldozatoakt meg szépen elnézik... érdekes oroszországnak kell egy minimálisan is bánnia bármit? Németországot gyakorlatilag a nemzeti identitásától fosztották meg azzal, hogy felrójjûák nekik a náci bûnöket.. utolsó: nem éhezés hanem éheztetés volt! teljesen irányított népírtás volt.
Mert az nem népírtás volt hanem éheztek az emberek aztán éhenhaltak.
Igen csak a holokauszttal dobálnak állandóan.A kommunizmus miatt jóval több ember halt meg mint a holokauszt miatt.
"A holokauszt egy jókora hazugságból eredõ fogalom, amelyet azért találtak ki, hogy az iszlám világ közepén létrehozzanak egy gyökerek nélküli rezsimet" - Golam Hoszein Elham
Én csak azt nem értem, hogy miért egy olyan holokausztot hoznak fel, amihez a magyaroknak nem volt köze. A II.vh-ús holokausztot megértem. Trianont megértem. De hogy nekünk miért kéne egy másik országban történt népírtással ugyan annyit foglalkozni, mint ami a mi országunkban történt, és hogy ez miért kellene, hogy ugyanúgy fájjon nekünk - nem tudom. Ukrajnában senki sem kiabál szerintem, hogy tanuljanak az amerikai indiaiak kiírtásáról is annyit, mint a 32-33-as éhínséggel...
En ilyenkor azt szoktam valaszolni, hogy: Megint egy holokauszt kerdes, es megint NEM zsido tette fel.
Hajnali fél egykor a holokauszttal foglalkozol?
Amúgy megfigyeltem hogy ha valaki felhozza a holokausztot azok általában azok, akik szidják a holokausztot, mint ez a kérdés, és már elegük van hogy folyton holokausztról van szó. De igazából senki nem beszélne róla. Sokkal ritkábban hozza szóba egy érintett a holokausztot, mint egy szélsõjobbos. Most is kidobálózik a holokauszttal? Szóval hergeljétek csak magatokat ezzel:) )
Elösször is: országon belül történt. ha belegondolsz, amerika is csak akkor lépett be az európai háboruba mikor saját magát is fenyegetetnek érezte Hitlertõl. Igy érthetõ miért nem avatkozott be nyiltan. Hogy nem tett semmit a holodomor ellen? Ez tévedés: pénzelte Hitlert, hogy legyõzze Sztálint... A másik: a holodomor nem esztelen népirtás volt. Azért vették el az élelmet az ukránoktól, hogy eladják más országoknak s cserébe ipari alapanyagokat kapjanak, amibõl végülis hadiipar lett eredetileg a nyugat ellen végül azonban Hitler ellen ami ha ugy nézzük egy speciális nyugat volt.

Miért csökken le a nyomás ha nem megy a fűtés és miért növekszik meg, ha bekapcsol?

Junkers Euroline cirkónk van. Ha nem megy a fűtés akkor a nyomásjelző leesik 1 bar alá (kb. 0.7-0.8 bar), ha viszont bekapcsol a fűtés akkor van úgy hogy 2.5 felett van a nyomás, néha eléri a 3-at. Ezeknél 1.5 baron kéne állnia fixen, attól függetlenül, hogy megy-e a fűtés vagy nem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ha melegszik a víz vagy bármi akkor tágul. Mivel a fûtõköröd nem nyitott hanem zárt nincsen helye tágulni ezért megy fel a nyomás.

Ha melegszik a víz vagy bármi akkor tágul. Mivel a fûtõköröd nem nyitott hanem zárt nincsen helye tágulni ezért megy fel a nyomás.
Rossz a kazán tágulási tartálya!
Nálam is ugyan ez a helyzet (Baxi) és én sem értem, de ha minden igaz akkor csak a hõmérséklet változás miatt van.
Persze hogy a melegedés miatt, hõtágulásnak hívják ezt a jelenséget, de mivel a rendszer zárt, így hely nincs, ahova tágulhasson a tartalma, ezért növekszik benne a nyomás. Ennek kivédésére hivatott a tágulási tartály, ami minden valamire való cirkókazánba bele van építve (még a 20 évesbe is). A burkolat levétele után látszik, hogy a hátuljában ott van egy viszonylag lapos, 5-6 liter körüli fémtartály. Ebben romlott el a Kérdezõnek a membrán. Ezért nem egyenlíti ki a nyomás emelkedését a hõ növekedésével. Megoldás: -szerelõ kihív -szerelõ kicseréli, megjavítja -kazán újra mûködik, és nem fog elpukkanni, ha majd egyszer az 5 radiátorból 3-nál elzárják a termosztátot.

A jelenlegi és volt tanáraim közül sokan miért próbálták ennyire görcsösen belém nevelni a hazaszeretetet, miért vetettek meg ha nem értettem velük egyet ilyen téren? 19F

Én teljes mértékig tiszteletben tartom, ha valaki szereti a hazáját, elfogadom ha ez számára fontosabb mint az élete, hogy mindent megtenne érte. Tiszteletben tartom, hogy neki élete legfontosabb tényez?je a haza talpra állítása, illetve, hogy (nem minden, de a legszéls?ségesebb esetben) még akár a többi nemzetett is lenézi, alábecsüli, rágalmazza emiatt. Véleményem szerint az egyén gondolati szabadsága alap joga mindenkinek.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de én nem akarok egy ennél is globalizáltabb világban élni. Attól, hogy valaki szereti a hazáját, még nem lesz gyûlölködõ.

Ne haragudj, de én nem akarok egy ennél is globalizáltabb világban élni. Attól, hogy valaki szereti a hazáját, még nem lesz gyûlölködõ.
biztosan van valami lelki háttere. az ilyen iskolákat viszont jobb távolról elkerülni, mert itt megpróbálják azt is megmondani az embernek, hogy mit gondoljanak. az meg már undorító. nagyon rosszul prédikálnak eme szinten. szerintem hagyd õket. ne figyelj rájuk...
A miértekre majd talán késõbb válaszolok, azonban én azt tanácsolom, ha van még lehetõséged rá, hagyd ott azt az iskolát. Késõbb áldani fogod magad érte. Ha gondolod, fejtsd ki nekem, ez miért nem opció számodra, ha nem az, és megpróbálok tanácsot adni. Kicsit hasonló helyzetben voltam, bár nem ennyire durván, de csak a gyûlölet maradt vissza bennem az ilyen tanárok iránt az agymosó szövegeik, mérhetetlen butaságuk, pozíciójuk helyzetének kihasználása, tanári feladatuk el nem látása miatt. A magyar közoktatásban nem egy ilyen lobotómiás elmebeteg szaladgál, mivel szinte semmi hangsúlyt nem fektetnek a tanárok épelméjûségének szûrésére, úgyhogy ügyesen kell manõverezni az iskolák között. (Melyik iskolába jársz?)
Mert tilosan áll a szemafor.
A kérdező hozzászólása: De akkor ne szálljanak le az emberek, vagy akkor iktassák be a menetrendbe, vagy csak késõbbi idõt írjanak érkezésre, mert az információn is húzzák a szájukat, ha igazolást kérek 3-5 perc késésre mert így a buszt is lekésem... és ha képek az már igazolatlan óra.
Szolgálati célból áll meg. 6 és 18 óra környékén van a szolgálatváltás, és az õ fel-le szállásuk céljából áll meg. A MÁV-Start szerette volna ha az összes gyorsvonat menetrend szerint megáll, mert neki érdeke lenne, de a KTI nem engedélyezte. Így marad ez a félmegoldás, amikor a vasút munkavállalóinak szüksége lenne rá, akkor szolgálati célból megáll...
3-5 perc késésrõl nem is kötelesek igazolást adni ne csodálkozz, hogy nem akarnak adni. Amúgy meg csöppet meleg ennyire kicentizni a beérkezésedet nem?
12:08-al egyetértek! Menj korábbi vonattal. Ha a korábbi már nagyon korán van, akkor azt az iskolával egyeztesd!
A kérdező hozzászólása: Ha rendesen beérne a vonat, akkor én is simán beérnék suliba kb5-10 perccel korábban. de így ez az 3-5 perc is sokat számít mert igy a busz, meg a villamos is pont elõttem megy és 10 perccel korábban jár. ha a korábbi vonattal meg 1 órával korábban kellene kelnem...
Azért erõs túlzász, hogy 3-5 percet jelentene a vonatnak a ferenci megállás. Jó lesz az 1-2-nek is... Ettõl függetlenül azt a pár perc késést megkaphatja mástól is, megállítják egy jelzõnél vagy nem tudja fogadni a keelti: tehát percre pontosan ennyire kiszámolni nem egészséges. Persze mindenki volt iskolás, tudjuk, ha tényleg fontos lenne idõre beérned, jönnél a korábbi vonattal....
Bocsi, 3-as válaszoló, de mi az a KTI, és mi köze van ahhoz, hogy mi a menetrend?
http://www.kti.hu/ A vasút által végzett közszolgáltatást az állam rendeli meg, az állam részérõl pedig az RKI-knak beleszólása van a menetrendbe. Az RKI-k pedig a KTI részei, elvileg regionális szinten okoskodnának a menetrenddel kapcsolatban gyakorlatilag csak hátráltató tényezõk.

Van egy Huawei Ascend y300-am. És nem lett se leöntve meg semmi, és egyszerûen alig szól a hangszórója, ez miért lehet? Meg, ha írok a képernyõn már az is alig rezeg.

Németországban lett véve,de van rá garancia.Ha itthon beviszem egy márkaszervízbe,akkor megcsinálják?Vagy ha csakegy sima szervízbe?

Legjobb válasz: Attól függ melyik mobil szolgáltatóhoz tartozik mert,ha magyarhoz akkor megcsinálják, de hanem max úgy fognak segíteni,hogy ha átmész az õ cégükhöz. Amúgy a beállításoknál nézd meg a hangokat,hogy minden rendben van-e. Én is egyszer azt hittem baja van, aztán kideült,hogy ellett nyomkodva. Az általános beállításoknálott van ,hogy hangerõ ha rámész akkor ott tudsz ügyködni. Elvileg vagy az összes vagy az általánosnál ott lesz a rezgés hangja. De ha az oldalát nyomkodod azt a hosszúkás gombot, akkor ott is tudsz hangerõt szabályozni. Sok sikert!

Attól függ melyik mobil szolgáltatóhoz tartozik mert, ha magyarhoz akkor megcsinálják, de hanem max úgy fognak segíteni, hogy ha átmész az õ cégükhöz. Amúgy a beállításoknál nézd meg a hangokat, hogy minden rendben van-e. Én is egyszer azt hittem baja van, aztán kideült, hogy ellett nyomkodva. Az általános beállításoknálott van , hogy hangerõ ha rámész akkor ott tudsz ügyködni. Elvileg vagy az összes vagy az általánosnál ott lesz a rezgés hangja. De ha az oldalát nyomkodod azt a hosszúkás gombot, akkor ott is tudsz hangerõt szabályozni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de semmi..sztem vmi elromlott.. Hát nem magyar, simán kártyafüggetlen telefon..szóval nem függ telenor, tmoblie meg vodafone meg semelyiktõl sem.

Miért van az, hogy sokan beszolnak másoknak és még nick nevük sincs és úgy nagy a szájuk? 2ik kérdés: Egy okos miért nem szereti ha egy másik ember okosabb :D? na ide jöhet a hülyeség is.

Legjobb válasz: Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.

Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.
1) A nicknév aztán tényleg nem változtat semmit sem... 2) Még egyszerûbb: hiúságból...
Na jó megyek én futni :)
Én már régóta nem reagálok senki hülyeségére, max.megírom a saját verziómat, aztán egy az egyben törlöm is a kérdést a megválaszoltak közül, mert valahogy ösztönösen ráérzek, mikor melyik válaszom fog botrányt kelteni másokban ( az, hogy még le is pontoznak, végképp nem érdekel ).Aki akar, privátban megkeres és ott elmondja, mi az óhaj, sóhaj, panasz.Ennyi.
Gyávák. Én nemcsak a nickem hanem a valós nevemet is vállalom annak ellenére, hogy folyamatos üldöztetésnek vagyok kitéve a reptoidok és földi ügynökeik részérõl.
kedves Árpád asszem befostam a röhögéstõl :DDD
Kedves Árpád! Nem vagyunk, mi anonímek gyávák, csak nagyjából ismerjük az oldalra írogatók szellemi színvonalát, ezért maradunk inkább inkognitóban. :D
A kérdező hozzászólása: vald be féltek nostrotol :D
én nem félek senkitõl. 1 perc alatt leütöm xD okos vok és az okos ember mindent megold :) most direkt tömör és rövid voltam mert a birka népet nem akarom felvilágosítani. meg nem akarom tudjátok mire gondolok :)
Nem vitatkozni akarok... de "okos vok" szerintem te kis tini senki vagy aki azt hiszi, hogy milyen menõ az ilyen rövidítésektõl. De ha ennyire kemény vagy jöhet a kép :)
Miért félnénk??? Én nem félek...
Én nem is akarom, hogy féljetek :) csak a kedves kérdezõ... de hogy miért ezt én sem tudom.
nem hiszem magam menõnek a rövidítésektõl :) képek nem küldök :)
A kérdező hozzászólása: én se akarom hogy féljenek , van 1 vágyam :D : "világbéke"
1. Most attól jobban érzed magad, ha kiírom, hogy jancsibácsi? 2. Te okos? Maradj már.
Vagy most direkt akarsz veszekedni velem?
Alapjáraton nem vagyok amúgy idióta... az viszont fel tud idegesíteni ha valaki nem "okos" hanem okoskodik. Tessék Last oneleft-el még sohasem vesztem össze. A nick engem is kicsit zavar, nem tudom beazonosítani ki kicsoda, csak tippelgetek :)
A kérdező hozzászólása: engem is zavar
A kérdező hozzászólása: amugy ha összeveszünk például én meg te (nostro) az azért van mert én hiszek valamiben te meg abban nem és probáljuk egymást meggyözni. gondolom én....
A kérdező hozzászólása: neked is utso válaszado lehetne nick kitéve
Vesztünk már össze? :D na jó ennyit a nickekrõl :) de ne izgulj én nem haragszom rád ;)
A kérdező hozzászólása: még nem..... :D csak ha összevesznénk akkor vlm ilyesmi lenne sztm.
Amíg azt mondod, hogy én vagyok a keményebb (izmosabb, erõsebb, gyorsabb) addig tõlem hihetsz mindenbe, nem fogunk összeveszni :)
A kérdező hozzászólása: én olyan izmos vagyok mint jay cutler. na ettöl legyél izmosabb
A keménység nem egyenlõ pusztán az izomtömeggel :) amúgy én bevallom... ilyen kemény vagyok: http://kepgep.hu/2010/11/29/main/SWRecorder_2010_11_16_17_16.. Ez én vagyok, nem csak hozzám hasonló valaki. Lehet nincs 50-es karom de röhögve lefutom az embereket, viszont aki meg lefut azt meg pofán tudom rúgni :P
mert anonim oldal . ezért szeretem ezt az oldal hogy beszólok de nem tudjátok ki vagyok :)
A kérdező hozzászólása: nick nélkül irok félnek nostrotol , de jobban tõlem.
Ne kezdd engem nem nyomsz le :D
elõzõ hozzászoló. nekem is a célom a világbéke, amit nehéz elérni ebbe a degenerált világban.

Apám miért nem érzi, ha meg van romolva valami? Vagy csak nekem próbálja bemagyarázni, hogy egyem meg?

Megf?ztem 3 db virslit, majd beleharaptam, az els? falat kicsit furcsa íz? volt, a második már annyira rossz volt, hogy hánytam. Levittem, hogy nekem ez nem kell, majd megkóstolta, és kijelentette, hogy ennek semmi baja... Nem hinném, hogy csak azért, mert "rossz a számíze", hánynék valamit?l :S Nem ez volt az els? eset...

Legjobb válasz: Én ugyan így voltam múltkor anyámmal,a sajt már feketedett rendesen,de bemagyarázta volna,hogy az csak nemes penész,mikor már látszott,hogy romlott... Okosak nagyon tényleg,egyék meg õk,te meg dobd ki úgy,ahogy én is kihajítottam a sajtot:D Vagy etesd meg apukáddal,ha szerinte annyira jó..

Én ugyan így voltam múltkor anyámmal, a sajt már feketedett rendesen, de bemagyarázta volna, hogy az csak nemes penész, mikor már látszott, hogy romlott... Okosak nagyon tényleg, egyék meg õk, te meg dobd ki úgy, ahogy én is kihajítottam a sajtot:D Vagy etesd meg apukáddal, ha szerinte annyira jó..
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy egye meg. Én meg inkább nem vacsizok..
Elhisze, hogy ezek után nem akarsz enni, ha látja rajtad, hogy rosszul vagy tõle, szemétség, hogy meg akarja etetni veled:S
A kérdező hozzászólása: Hát inkább éhezek :/ Már szalámikat se szívesen eszek, félek, hogy romlott, és akkor is meg kellene ennem.. Ezért csak néha vacsizok.. Aztán persze le vagyok b*szva, ha már megromlott, és már neki se kell..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!