Találatok a következő kifejezésre: Miért nem magam terhesnek (10 db)

Miért van az hogy nem érzem terhesnek magam? A 16. hétben vagyok. Volt így más is? Mikor múlik ez el?

Legjobb válasz: Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!

Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!
Érzed már mocorogni? :) Nekem az segített sokat, na meg az, hogy a 15-16. hétig hányingerem volt, és éreztem, hogy van ott valaki, de közel sem volt olyan erõs ez az érzés, mint most. :) Egyébként kb. a 17. héttõl érzem mozogni rendesen, innentõl nõ a pocakom is, most vagyok a 26.-ban, és már látszik a hasamon is, hogy mikor mozdul. :) Ez nagy vízválasztó: apukája is és én is a mozgások erõsödése óta érezzük igazán anyukának/apukának magunkat. Elõtte pl. sokat jártunk uh-ra, voltunk a 14., 16., 18. héten, amikor 4D-ben is láttuk - nagyon jó volt, de nehéz volt elhinni, hogy õ hozzánk tartozik. Most a 25. hétben a 4D-n, amikor már ásított, csuklott, dörzsölte a szemeit, és szopogatta az ujját, illetve amikor mozdult, látszott ahogy lerúgta az uh fejét a pocakomról, na meg éreztem is a rezdüléseit - az volt az igazi. :) ) Na meg a hasam is akkorra, mint sokaknak szülés elõtt - "megkismamásodtam". Szerintem természetes, amit érzel, nem a teszttõl lesz valaki anyuka, ez is egy folyamat, amelyhez idõ kell. Ne aggódj ezen! :) Sok boldogságot Neked! :)
én a 19-ik hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek, habár második gyerek. az elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak, fájt mindenem. most meg semmi hála isten. én mindegyiket 16-ik héttöl éreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit jobban érzem magam hogy nem csak én vagyok így.Nem érzem még mocorogni sajnos de már nagyon várom.És terhes tüneteim sem voltam.Nem volt sem hányingerem sem bármi más amik általában szoktak jelentkezni a kismamáknál.Talán ez miatt sem érzem kismamának magam.Ultrahangra olyan sokára hív vissza az orvos.Eddig még 3 szor voltam de még csak egyszer láttam a 12.héten.Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok nektek és a babátoknak :)

Már 6 napja nincs meg a mensim, mégis olyan a hasam, mintha a havim elott lennék. Ha teszt azt mutatja, hogy nem vagyok terhes, miért érzem így magam?

Folyton éhes vagyok, fáj a derkam, sokszor megyek pisilni, fehér folyásom van, a hasam alja néha kicsit begorcsol, nem tudok eleget aludni és úgy érzem, bármelyik pillanatban megjohet a mensim.

Legjobb válasz: Pedig ezek terheségre utaló jelek,csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!

Pedig ezek terheségre utaló jelek, csak akkor miért -.Mikor csináltad a tesztet?Lehet korai volt.Probáld meg ujra reggeli elsõbõl!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap is és ma reggel szintén elso vizeletbol, na meg kb 1 orával ezelott is. De ha folyton nega a teszt, akkor miért érzem úgy, mintha más lenne a hasam? Mintha "megnott volna".
szia! szerintem nem vagy babás, mivel még csak 6 napja múlt el, elég koraiak lennének ezek az érzések. Szerintem ez más lesz.
(nem igazán értem azt hogy "6napja nincs mensim"most múlt el 6napja, vagy 6 napja késik?)most múlt el?:akkor nem lehetsz még terhes mert a beágyazódás 12-14nap és akkor kb.akkor is majd 10.-e után mutatná ki meg még PÉ.-d sem volt akkor.ha 6 napja már megkellett volna jönnie akkor viszont lehetsz terhes

8hetesen miért nem érzem magam terhesnek? Volt valaki így?

Legjobb válasz: Szia! Mi 9 hetesek vagyunk, és én sem érzek semmit. Ha nem láttam volna a tesztet, és az UH-n a kicsi szívét biztos nem hinném el. Azt hittem már az elejétõl kezdve más lesz, de nem. Csak a tudat van meg, hogy növekszik bennem egy kisbaba. Nagyon várom már, mikor fogom érezni is, de az még arrébb van. Boldog babavárást!

Szia! Mi 9 hetesek vagyunk, és én sem érzek semmit. Ha nem láttam volna a tesztet, és az UH-n a kicsi szívét biztos nem hinném el. Azt hittem már az elejétõl kezdve más lesz, de nem. Csak a tudat van meg, hogy növekszik bennem egy kisbaba. Nagyon várom már, mikor fogom érezni is, de az még arrébb van. Boldog babavárást!
Esetleg lelkileg tiltakozol, terveztél babát?
Ha a tünetmentességre gondolsz, akkor igen. A fiammal teljesen tünetmentes voltam végig, csak a hasam nõt idõvel:-)A lányommal már nem voltam ennyire szerencsés.
igen, én kb akkor tudtam meg :S azt hittem nem lehet :) és utána sem volt semmiféle terhes filingem, és most sincs annyira, nem tudok pocaklakózni, stb, sõt attól rosszul vagyok, szimplán örülök, és ennyi :)
Szerintem a tünetmentes babavárásra gondolt a kérdezõ. :) Nem úgy van az, hogy azonnal anyának érzi magát az ember, én végig hányingereztem-émelyegtem-szédelegtem az elsõ 16 hetet, mégis néha az asztalra kitett teszt látványa juttatta eszembe, hogy nõ bennem egy baba! :) ))) Aztán most, a 25. hétben, mikor kirúgja az oldalam, akkor már folyamatosan bennem van ez az érzés. Meg azt szokás mondani, hogy terhességben minden normális, és mindennek az ellenkezõje is. :) Sok boldogságot!
Nekem hányingerem volt, meg cicifájás, de a hasamban nagyon sokáig azt éreztem, mintha semmi változás nem történt volna, még most is annyira nem érzékeny a hasam, hogy hason alszok és még nem is nõl, pedig már annyira várom. 12+2hkm
A kérdező hozzászólása: igen tervezett baba.csak fura mert semmi tünetem sincs és így elég nehéz elhinni ezt az egészet.de iszonyatosan örülünk neki :) .(2éve vártuk a csodát).köszi a válaszokat!várom a többit
Nálunk tervezett baba, 4. hónapban jött össze, A 16. hétig semmit nem éreztem, se hányiger, se mell, nem híztam, semmi, eszembe se jutott max este. Néha becsípõdött a nyakam, utólag tudom, hogy terhesen hajlamosabb rá az ember, de ezen kívül semmi, pedig nagyon vártuk már mi is :)

Miért nem érzem magam terhesnek? Vagy ez még korai? Meddig tudok hason feküdni?

nem rég töltöttem be a 11. hetet..vagyis a 12.-et taposom:Dde már nem mindig vannak tüneteim és nem érzem azt hogy terhes vagyok.ez természetes?jövöhéten megyek uh-ra..gondolom örülnöm kéne egy muloban vannak a bajaim.

Legjobb válasz: Az elmult par napban sok ilyen kerdes volt, bogarassz kicsit a valaszok kozott :)

Az elmult par napban sok ilyen kerdes volt, bogarassz kicsit a valaszok kozott :)
Ja, a hason fekvesre, pedig erezni fogod, mikortol nem kenyelmes. En 16 hetesen meg siman hason aludtam.
Idõvel csak a nagy pocidról fogod észrevenni, hogy valami van, ne aggódj. A tünetek nem tartanak végig. Boldog babavárást! 36 hetes kismami
Szia! Nyugi, én is ezen paráztam, nem voltam rosszul, a hasam sem feszült, talán csak annyi volt, hogy fáradt voltam. Persze, ha éreztem valamit, akkor meg az volt a bajom, hogy az normális e. Jövõ héten ultrahang, addig bírd ki. Félidõ környékén meg elkezd mocorogni, és akkor minden nap érezni fogod, hogy jól van a babád. Boldog babvárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:D
Én a terhességem elejétõl nem bírok hason feküdni :( fáj a cicim, ha ráfekszek :( Amúgy nekem sincsenek igazán tüneteim!! Jó lesz majd az UH, hogy megnyugodj, engem is az nyugtat meg mindig igazán!! Jó babavárást! 12 hetes kismama
én most vagyok 21 hetes, és még mindig tudok hason aludni. Néha, ha kicsit többet ettem este és kevesebb a hely, vagy jobban kidudorodik, akkor csak félig fekszem rajta. Még kényelmes, legtöbbször azért nem úgy alszom, mert zavar a tudat hogy rajta fekszem, nameg mert akkor nem hagy aludni úgy kalimpál.

15 hetes vagyok, de nem érzem magam terhesnek. Miért van ez?

Legjobb válasz: Addig orulj :) Valoszinu eljon majd a perc, h a masallapot atcsap terhessegbe, akkor majd szeretnel megint 15hetes lenni :) A masodik trimeszter a legjobb, elvileg nincs mar semmi koraterhes tunet, meg nem faj itt-ott, mert ahhoz kicsi a poci. A baba meg par het, es elkezd rugdalni, akkor majd lesz visszajelzesed arrol, h vki van a pociban :)

Addig orulj :) Valoszinu eljon majd a perc, h a masallapot atcsap terhessegbe, akkor majd szeretnel megint 15hetes lenni :) A masodik trimeszter a legjobb, elvileg nincs mar semmi koraterhes tunet, meg nem faj itt-ott, mert ahhoz kicsi a poci. A baba meg par het, es elkezd rugdalni, akkor majd lesz visszajelzesed arrol, h vki van a pociban :)
én 8 hetes vagyok még csak, de pár napja én sem érzek semmit se rosszul lét, se semmi.kicsit aggasztó
Én 10 hetes vagyok és ugyanúgy nem érzek semmit... Mindenki azt mondja, hogy örülnöm kéne, de mégis aggódom, mert semmi visszajelzés nincs arról, hogy él bennem valaki. Alig várom az uh-t. Kérdeztem dokit, védõnõt, barátnõt, és azt mondták, semmi baj, lenne jele, ha gond lenne a babával (azt érezném...).
Én is 15hetes vagyok és ugyanebben a cipõben járok.Ha nem tudnám hogy terhes vagyok, nem venném észre.A hasam se nõtt még, csak épphogy, semmi hányingerem nem volt.Várom a köv. UH-ot, bár szerintem nincs semmi baj.Ne aggódj! Vigyázz magadra!
Én u.az vagyok mint a 3. válaszoló, 10 hetes vok, de semmi tünet, csak néha cici fájdalom. Dokihoz pedig csak jún.17.-én megyek majd.
Szió!Én 19 hetes vagyok, azon kivül, hogy érzem a baba mózgását hasimba, semmit nem érzek.Szóval örülj neki!Ne agódj!Üdv:Zsuzsa
CSAJOK!!!!! Ne izeljetek mar :D Elvezzetek aldott allapotok gondtalansagat, szerencses az , aki legalabb az elejen nem szenved semmit :) A vegen majd nosztalgiaval gondoltok ezekre az idokre :) En bar meg csak 24 hetes vagyok, (nem volt semmi koraterhes tunetem) most mar szivesen visszamennek az idoben! Nem tudok jarni a szemeremcsonti fajdalom miatt, santitok. 26 evesen! Most hanytam gyomorsavat. A bebi elerte a gyomrom, es marja a torkom a sav, mindig. Mivel nyomja a hugyholyagom, az nem tud kiurulni, be van gyulladva, ezert gyogyszert kell szednem, h ne menjen vesere. Ja, es vizesedek, de ez csak ronda, legalabb nem faj. :D Szoval..?! :)

Babát szeretnénk! 18-án megjött, és most 5. napja rettenetes hányingerem van, nincs étvágyam, este viszont kieszem a hűtőt. Nem érzem terhesnek magam, hisz meg is jött. Miért van ez?

Legjobb válasz: akkor a ciklusod 12. napján vagy ma. milyenek a ciklusaid, hány naposak? Mikor voltatok együtt a pároddal?

akkor a ciklusod 12. napján vagy ma. milyenek a ciklusaid, hány naposak? Mikor voltatok együtt a pároddal?
nem hinném, hogy baba, mert már 5 napja hányingered van, és az még nagyon korai lenne a terhességre. Inkább valami más játszadozik veled.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este is voltunk, mi kimondottan kislányt szeretnénk.Elõtte január 10-én volt meg, tehát 39 napra jött meg, akkor is babát "gyártottunk", amikor késett, azt hittem, már baba.De megjött.A védõnõm szerint lehetek épp terhes attól, hogy megjött, de én nem érzem úgy, csak ez a hányinger érdekes.Azért van védõnõm, mert a kisfiam 14 hós, de õ is nagyon nehezen jött össze nekünk.5 év kellett hozzá.
akkor tesztelj! drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod, hogy lehet baba?De az nem baj, hogy megjött?Ha mégis baba, nem lesz emiatt gond?A vérzésem más volt, mint szokott, 2 napig rendesnek nézett ki, és utána 3 napig barnás folyás féle.Ja és nem görcsöltem, máskor görcsölök az elsõ 3-4 napban, és 5-6 napig vérzek.Most más volt.Ez lehet babó?
Sajnos a vágyaink néha tüneteket is produkálnak! Lehet veled is "csak" ez van SAJNOS! Nekem is volt, volt hogy minden hónapban volt terhes tünetem, meg késett is. ha vki nagyon akarja a babát, sokszor nehezebben jön össze. De azért drukkolok, és remélem hamar összejöna kistesó;) 24 hetes kismama (aki szintén sokat várt a picire.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mondjuk még nem vagyok nagyon megijjedve, mert csak januártól próbálkozunk, és azért nem is hiszem én, hogy terhes lennék, mert nekem a kisfiammal semmi tünetem nem volt, még csak egy pici émelygés sem.Na majd meglátjuk, mit hoz a sors.További szép napot mindenkinek!

Van mikor Napközben de inkább esténként görcsöl a hasam és túl telittetnek érzem magam és hányingerem van. Pedig nem ettem annyit hogy ezt kéne érezem. Nem tudok vele aludni se feküdni.7 hetes terhes vagyok. Ez miért van? Ilyen kor mit tegyek?

Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Az bajra utalhat ha két napja nem jön meg és néha rosszul érzem magam? Kicsit meg vagyok rémülve mert terhes biztos nem lehetek de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)

Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)
A kérdező hozzászólása: hát leginkább hányinger és ilyen belsõ rossz érzés hogy valami nem okés bent:D furán hangzik de tényleg. és nem tudom mire vélni

Minden reggel úgy ébredek, mint ha nem is lennék terhes. Nem érzem annak magam, de ez csak reggel van így. Miért van ez?

14 hkm

Legjobb válasz: Na én ugyanígy vagyok... Aztán délelõtt elkezd feszülni a hasam, este meg hányinger... Már a melleim sem fájnak... 14 hkm

Na én ugyanígy vagyok... Aztán délelõtt elkezd feszülni a hasam, este meg hányinger... Már a melleim sem fájnak... 14 hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem nem feszül a hasam, délután kezd el a mellbimbóm viszketni, ahogyan keményedik.A bal oldalon a csípõm szokott fájni, ennyi a mostani bajom.Néha megfogom a hasam, mikor nyomja ki magát, még nem érzem õt mozogni, de van olyan amikor a hasamon érzem.Olyan mint ha lufi lenne ott :D Azt mondták akkor kinyomja magát
csajok én is így vagyok ezzel....azzal a kulombséggel h én 16 hkm vagyok, és még délután sem esik le a terhességem csak este mikor lefekszek és elkezdek rajta gondolkodni. sokszor akkora lelkiismeret furdalásom van :( hulyén hangzik, de idegennek érzem.... lehet mikor már érezni fogom ot, akkor megváltoznak az érzéseim

Anyukám (38 éves) 3 éve lekötette magát és most kiderült hogy terhes, de nem biztos hogy meg akarja tartani. Szerintetek miért?

Jó anyagi helyzetben vagyunk szerintem nem lenne gond.Még nem öreg,apu is 39 éves.Miért ilyenek?????

Legjobb válasz: elsõ válaszolón hangosan felröhögtem

elsõ válaszolón hangosan felröhögtem
ha már javítod:elköttette.... Teljesen mindegy, hogy miért nem akarja...ez az õ döntésük.
szerintem már öreg. biologiailag. 40 felé már nagyon sok kockázat van a babával.
1. elkötette 2. mert fáradtak és nem akarnak még 18 évet fáradozni mire felnevelik a gyereket
Bunkók.(mármint nem a szüleid...) Szerintem már csak nem akarnak fáradni még egy gyerekkel, hanem nyugit akarnak. De kérdezd meg tõlük!
okultak rajtad.
Manapság már nem kor a 38 év. Mikor a média is tele van olyanokkal, hogy xy gyereket vár és nem tinédzser. Karrier, munka és utána a család, nem kell feltétlen a régi modellt követni, fõleg nem a XXI. században. Ja és egyébként engem is viszonylag késõn szült anyukám. :)
Szia! Igazuk van a többieknek. Anyukádék éppen azért védekeztek, hogy ne essenek teherbe, ráadásul ez az egyik legbiztosabb fogamzásgátlás, biztosra mentek. Egy gyerek nem csak anyagiakból áll, szívbõl lélekbõl akarni kell. Ha anyukád szeretne még egy gyereket, akkor nem lett volna elkötve. Te okosan döntöttél amikor azt mondod tiszteletben tartod a döntésüket. Ez nem az õ hibájuk, nem felelõtlenek voltak és bizony az õ korukban már tényleg kockázatos a dolog.
Hát ha van egy húgod akkor valószínûleg azért! Elég lesz még õt is felnevelni!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazatok van.Végülis már van egy húgom is aki 10 éves.Lehet hogy kockázatos lenne, de én nagyon örülnék neki.De ha nem tartják meg én akkor is tiszteletben tartom a döntésüket.
téged is csak örökbe fogadtak. nem akarnak saját gyereket.
38 évesen lehet, hogy fiatal, de gyerekvállalásnál már el kell gondolkozni... Mire érettségizni megy a gyerek, vagy mire kirepülne a családi fészekbõl lassan 60 évesek leszenek. Te néhány éven belül elköltözöl, és akkor élhetik majd a második fiatalkorukat, oda mehetnek, ahová akarnak, nem kell megint szaros pelenkát cserélni, nem kell a nyaralást gondosan megtervezni... De beszélj velük errõl, hogy te mit gondolsz, biztosan meghallgatnak, bár valószínûleg a döntésüket nem fogja befolyásolni... 25/f
A kérdező hozzászólása: bocsi....egyébként nem hinném hogy olyan rossz gyerek lettem volna, mert sokat segítek nekik és nem volt velem gondjuk soha.Hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi.De a jó válaszokért köszi
leginkább utolsónak írom: valóban sokan szülnek 35+ életkorban, nincs is ezzel baj, de õk többségében (ahogy te is írtad, karrier után jöhet a család)elsõ gyereküket szülik ennyi idõsen. Ebben az esetben ugye nem errõl van szó... (de amúgy tényleg igazad van) Kérdezõnek: Bölcs döntés (bár nem tudom, hogy hány éves vagy), tartsd tiszteletben a döntésüket, hiszen nagy részben nem neked kell felnevelni a kicsit.... :) (bár biztosan segítettél a húgod nevelésében is)... Már válaszoltam korábban erre a kérdésre, ha valakit érdekel, játszon nyomozósdit... :D 25/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!