Találatok a következő kifejezésre: Miért nem mások elött sokat (3 db)

Miért nem beszélgetek mások elött sokat a kisfiammal?

lehet furcsa amit irok...imädom a kisfiam,persze az ember probälja a legjobban nevelni a kicsiket,én is azt teszem vele.10 hos és nagyon okos kisfiu,csomot foglalkozunk vele stb.de az a problémàm hogy amikor ketten vagyunk olyan jol eltudok vele"beszélgetni",tanitgatom,elvagyunk nagyon jol!!!!aztän amikor mäs ott van...pl apa..vagy rokon vagy bärki,alig beszélek hozzä!!!!!!:(borzalmasan zavar,ugyanugy ellätom,foglalkozom vele,de alig beszélek hozzà!!!!de nem tudom miRét van de borzalmasan rossz.probältam rajta vältoztatni,de nem megy.mit tegyek£?kéRlek segitsetek mert borzalmas ez az egesz:(!köszönöm elöre is a välaszokat!

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a saját önbizalomhiányod az oka? Tartasz tõle, hogy mások mit szólnak ahhoz, amiket mondasz neki? Vagy esetleg úgy érzed, hogy megszûnik az a bizalmas kis viszony köztetek, amikor más is jelen van? Csak találgatok...

Nem lehet, hogy a saját önbizalomhiányod az oka? Tartasz tõle, hogy mások mit szólnak ahhoz, amiket mondasz neki? Vagy esetleg úgy érzed, hogy megszûnik az a bizalmas kis viszony köztetek, amikor más is jelen van? Csak találgatok...
picit engem is feszélyeznek mások, de már el tudok feledkezni róla, ha nagyon belemerülök a picimmel a játékba. Egyszerûen zárd ki õket a fejedbõl ilyenbkor, meg próbáld meg nem csak a kritikust látni bennük. Mert én ezt éreztem, mintha folyton hülyének néznének, meg bírálnának, hogy rosszul csinálom.
A kérdező hozzászólása: mind a kettö välaszadonak köszönöm!de talän lehet mégis inkäbb a mäsodik jàr közel ugy éRzem.lehet tényleg feszélyezve érzem magam vagy hülyének néznek ahogy jätszom vele vagy belekötnének vagy valami .ettöl tartok szerintem.meg nem merek a picivel megnyilni mäsok elött!:(:(borzalmasan rossz.pedig tudom hogy nem kéne és tök természetes ha gügyögnék vagy jätszaàk vele vagy akärmi.de nem megy.:(:(:(

Sok 12-13 éves miért megy át másik iskolába felvételi elött egy két évvel? Nekem anya annak idején nem engedte meg h iskolát váltsak 7. ben.

Nekem anya annak idején nem engedte meg h iskolát váltsak 7.ben,mert nem éreztem jól magam az osztályban,iskolában. Azt mondta ha eddig kibírtam akkor már kibírom,és felvételi előtt amúgy sem érdemes hirtelen iskolát váltani,itt a tanárok ismernek megadják a jobb a jegyet,nem úgy mint az új suliba,ahol lehet hogy nem is lesz jobb nekem mivel tök új vagyok,és nehéz lesz arra az 1-2 évre beilleszkednem. most meg minden másnap olvasom h 13 éves gyerekek irják h most mentem uj suliba,de... rájönnek ott se kolbászból van a kerítés.

Legjobb válasz: de most komolyan van ennek valami értelme amugy?

A kérdező hozzászólása: de most komolyan van ennek valami értelme amugy?
Lehet, hogy azért kell az iskolaváltás, mert elköltöztek és a régi túl messze lenne. Én inkább azt nem értem, miért éppen az év vége felé váltanak sulit???
Vagy talán hatosztályos gimire gondolnak, nem? Oda hatodik után, tehát kb. 13 évesen mennek...
A kérdező hozzászólása: Amiket itt olvastam általában ott vagy az osztályra panaszkodtak, vagy a tanárokra hogy nem jók. Annak idején nekem is voltak problémáim az osztállyal meg több tanárral is, de anyukám mégsem engedte meg h sulit váltsak. olyanokkal érvelt h itt már ismerem a rossz tanár stílusát tudom h mit kér dolgozatba pl... így azéret kis odafigyeléssel meg van a jobb jegy, stb...
miért ne mehetne másik suliba? én is váltottam 5.-be, meg 7.-be is. elõször azért mert megszüntették a sport tagozatot ahova jártam, másodszor azért, mert az simán szar suli volt. arról nem beszélve, hogy lehet sokan költözés miatt iratkoznak át közelebbi iskolába.

Miért van az, hogy a mellem ilyen puha? Megfogom, és nagyon puha, pedig nemrég még keményebb volt. Mi lehet? Meg az egyik sokkal kisebb mint a másik. Nem baj ez? Szégyellema barátom előtt, nem is merek levetkőzni előtte.

Mellizom gyakorlatokat kéne csinálnom?Milyet?Csak azt ismerem,hogy össze kell tenni a két kezet, és er?sen nyomni,de attól már meg tudok ?rülni..

Legjobb válasz: Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.

Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.
Nem lehet , hogy sokat gyúrtál mellizomra és mostanába abbahagytad?Amugy a barátod ellöt semit se szégyelj nekem is kiseb az egyik herém a másiknál mégse zavartatja magát.azért a párod esetleg nem lehet az , hogy régebben feszes melltartót viseltél és mostanába kijeb engeded az ikreket?
A kérdező hozzászólása: más melltartót hordok, de ez pont hogy jobban tartja õket:S
A kérdező hozzászólása: ja és pont most múlt el a menstruációm
Az normális, hogy a ciklus különbözõ idõpontjaiban más a mell. Pl.a vérzés elõtt azt hiszem keményebb, késõbb puhább. Szerintem nincs mit szégyelni ezen.
Egyetértek a többiekkel, tényleg ciklustól is függ! Az emberi test egyáltalán nem szimmetrikus, ezen nincs semmi szégyellnivaló. A nõi mell alapvetõen zsírszövet, ha rádolgozol, inkább még kisebb lesz... Ezért van, hogy fogyókúra (vagy tartós betegség) után a nõnek mindig a melle is lefogy.
A kérdező hozzászólása: de miért ilyen puha? már nincs meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!