Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már sehol normális (3 db)

Miért nem lehet sehol sem megismerkedni normális kapcsolatra alkalmas, vonzó lányokkal manapság? Most már mindenhol csak partyringyók meg asszonyos, nem vonzó nőszemélyek vannak csak?

Nem sértésként, de alacsony férfiként hozzám inkább a törékeny alkatú láynok valók, ők is vonzanak, de szerintem ez nemis nagy elvárás, viszont, amit a lányok jellemre művelnek, az kiábrándító, cigiznek, buliznak, dugatják magukat, aki meg kivétel az már párkapcsoaltban él több éve és nem is akar onan kilépni, mert klassz mindne neki. Na meg a lányk egyre kegyetlenebbek, mintha egyre érzéketlenekbbek lennének, szerintem már a férfiak az érzelmesebb nem manapság. Én például sosem tudnék bántani valakit, csak, mert nem az esetem, míg a lányokánl ez egy élvezetes tevékenység, porig alázni a fiúkat, akik bepróbálkoznak náluk, meg a legjobb barátnőikkel is úgy bánik némelyik...

Legjobb válasz: Kikérem magamnak! Amit te leírtál azok a mai nagy menõ csajok (plázaku.rvák), a "páwák" nõi alternatívái. Én rettentõen vágyom egy fiúra aki végre szeretne. Nem dugatom magam, nem vagyok bulizásfüggõ, nem iszom. Csak éppenséggel olyan mennyiségben vannak már ilyen nõk, mint amiket te leírtál, hogy a normálisabbakat már észre sem lehet venni..:S

"Én szinte az ellentéte vagyok a leírtaknak. :) " És ezt el kellene hinnünk? Kilépek az utcára és gyakorlatilag mást sem látok, mint öntelt, ostoba, egoista libákat.
Kikérem magamnak! Amit te leírtál azok a mai nagy menõ csajok (plázaku.rvák), a "páwák" nõi alternatívái. Én rettentõen vágyom egy fiúra aki végre szeretne. Nem dugatom magam, nem vagyok bulizásfüggõ, nem iszom. Csak éppenséggel olyan mennyiségben vannak már ilyen nõk, mint amiket te leírtál, hogy a normálisabbakat már észre sem lehet venni..:S
Talán. Kár, hogy olyan kevés a normális emberi értékekkel bíró nõ manapság, hogy lassan mesebeli lénnyé avanzsálnak. Ha te ilyen vagy, az jó. Próbálj meg nem megváltozni!
"Nem minden lány ilyen! :) " Mese habbal...
Szokj hozzá hogy ilyen a mai világ, a lányok nehezen kaphatóak....
4-es én írtam hogy : ½Nem minden lány ilyen! :) ½ itt példaképp felhozhatom magam.Én szinte az ellentéte vagyok a leírtaknak. :)
Hát mondasz valamit, ez tényleg nagyon hasonló a valósághoz az amit ide írtál. Legalábbis ahhoz a valósághoz, amit én tapasztaltam. Bár én ennek titkon örülök, mert így nehezebb jó nõt fogni és nagyobb a challenge :D
Egyet értek négyessel, nem minden lány ilyen.
Nem szeretnék veled vitatkozni! De nem vagyok ilyen, és nem vagyok egyedül! Lehet a korom miatt van de nem cigizek, sõt nem is akarok, rosszul vagyok a cigi füsttõl, amit az utcán megérzek.Nem ½dugatom magam½ , sõt szûz vagyok.Bulizni a mostani zene miatt nem járok, amúgy sem vonz az ilyen.És a legfontosabb férfiban utálom az olyat aki másokat a kinézetük miatt lenéz, nem még lányban, soha nem tenném!Remélem elég, hogy meggyõzzelek. :)
Nem minden lány ilyen! :)
Kedves 9-es válaszoló hol vagy elérhetõ? Hasonló beállítottságú vagyok csak fiúban.
9es vagyok, írj privít ha gondolod. :)

Miért nem lehet már sehol normális posztert kapni?

Szeretnék a falra, tavaly még vettünk, most meg nem találok sehol. Voltam már tescóban, OBI-ban is.

Legjobb válasz: Ne ilyen helyeken keresd,inkább tapéta szaküzleteket nézz meg.Igaz,hogy már sok megszünt,de a Baross utcában még azt hiszem létezik.Pontos címet nem tudok,de a József krt-hoz esik közel.

Ne ilyen helyeken keresd, inkább tapéta szaküzleteket nézz meg.Igaz, hogy már sok megszünt, de a Baross utcában még azt hiszem létezik.Pontos címet nem tudok, de a József krt-hoz esik közel.
A Deák téren is van egy üzlet.A Király utca sarkán van egy közért és az mellett.
Jaj, miert kell orankent kiirni 3 ilyen nyavajgast? Vannak ilyen lanyok, eleg sokan! Csak nem oviban kell keresni oket, hanem a nok kozott.. Es ha el tudnad szedni a pasijatol vmelyiket, akkor az mar nem is olyan normalis csaj... F19
én biztos nem jönnek össze olyan pasival aki a gyakorin írogat.
Miért kell óránként ilyen kérdéseket kiírogatni?! Így rád fog írni egy csomó lány, és majd megtalálod az igazit? Vagy valaki megválaszolja neked, hogy miért nem találsz ilyen lányt, esetleg be is mutat egy megfelelõnek? Nem értem. Ennyi erõvel én is kiírhatnám azt, hogy miért nem találok sehol normális pasit.De inkább nem teszem.
4: És mégis miért nem? Ha jól látom, te is itt vagy...
Elég vékony jégen táncolsz.
A kérdező hozzászólása: # 5/5 Hehe, ez jó volt! :D
hidd el, hogy van ilyen lány 15/L
Milyen korosztályban keresel? Az se mindegy, hogy hol. Pl a Coroban biztos nem találsz, de pl. egy konditeremben van esélyed szerintem, ha jársz esetleg. Ha nem lenne férjem, én biztos ott keresgélnék, legalább az érdeklõdési kör ugyanaz, az már valami.
Kedves 7-es, 8-as vagyok! Miért kell leszólni a kérdezõt, minek írsz neki, ha unod ezeket a kérdéseket.Mindenki azt kérdez, amit akar. Egyébként a nõk között is vannak ám idióták rendesen, már ha 30-asakra gondoltál, nagy részük egyedül álló gyerekes anya, aki apát keres. Nem biztos, hogy az idõsebbek normálisabbak is.
Nem idosebbekre gondoltam.. 20as korosztalyra gondoltam, es az ertelmesekre, nem pedig a gyerekes stiluskoveto pichaka, akkk ugye nem tartoznak a normalis kategoriaba, elenben surun dekorativak Es azert "szoltam le" mert amkerdesre nem lehet megoldo valaszt adni, csak sajnalkozni a vilag egyenlotlensegen, stb... mintha feltenned a kerdest, hogy "miert nincs tobb gazdag, es en kiert vagyok szegeny?".. hat... mert csak Ez a kerdes csak egyfajta hiszti, mert nem jptt ossze a kerdezo nougye, es itt elsirja banatat, de tortenni csak akkor fog valami ha elkezd ismerkedni Nem bantani akarom, de ez igy tenyleg megvalaszolhatatlan kerdes, plane, hogy minden ember mashogy tapasztalja, es a kerdesben leirt dolog nem tenyszeru, csak egy szubjektiv, elkeseredett vilagkep, amin pl egyetlen szingli jo csaj barmikor valtoztathat Es egy oraja mar feltettek szo szerint ugyanezt a kerdest... es elotte is felnaponta...
Én már 18 vagyok és 5 pasival összejöttem közülük 3-mal csókolóztam a 2-vel egy hónap elteltével szakítottam! Most még nincs pasim!
lehet találni, csak te szerencsétlen vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!