Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már sehol (34 db)

Miért nem lehet sehol sem megismerkedni normális kapcsolatra alkalmas, vonzó lányokkal manapság? Most már mindenhol csak partyringyók meg asszonyos, nem vonzó nőszemélyek vannak csak?

Nem sértésként, de alacsony férfiként hozzám inkább a törékeny alkatú láynok valók, ők is vonzanak, de szerintem ez nemis nagy elvárás, viszont, amit a lányok jellemre művelnek, az kiábrándító, cigiznek, buliznak, dugatják magukat, aki meg kivétel az már párkapcsoaltban él több éve és nem is akar onan kilépni, mert klassz mindne neki. Na meg a lányk egyre kegyetlenebbek, mintha egyre érzéketlenekbbek lennének, szerintem már a férfiak az érzelmesebb nem manapság. Én például sosem tudnék bántani valakit, csak, mert nem az esetem, míg a lányokánl ez egy élvezetes tevékenység, porig alázni a fiúkat, akik bepróbálkoznak náluk, meg a legjobb barátnőikkel is úgy bánik némelyik...

Legjobb válasz: Kikérem magamnak! Amit te leírtál azok a mai nagy menõ csajok (plázaku.rvák), a "páwák" nõi alternatívái. Én rettentõen vágyom egy fiúra aki végre szeretne. Nem dugatom magam, nem vagyok bulizásfüggõ, nem iszom. Csak éppenséggel olyan mennyiségben vannak már ilyen nõk, mint amiket te leírtál, hogy a normálisabbakat már észre sem lehet venni..:S

"Én szinte az ellentéte vagyok a leírtaknak. :) " És ezt el kellene hinnünk? Kilépek az utcára és gyakorlatilag mást sem látok, mint öntelt, ostoba, egoista libákat.
Kikérem magamnak! Amit te leírtál azok a mai nagy menõ csajok (plázaku.rvák), a "páwák" nõi alternatívái. Én rettentõen vágyom egy fiúra aki végre szeretne. Nem dugatom magam, nem vagyok bulizásfüggõ, nem iszom. Csak éppenséggel olyan mennyiségben vannak már ilyen nõk, mint amiket te leírtál, hogy a normálisabbakat már észre sem lehet venni..:S
Talán. Kár, hogy olyan kevés a normális emberi értékekkel bíró nõ manapság, hogy lassan mesebeli lénnyé avanzsálnak. Ha te ilyen vagy, az jó. Próbálj meg nem megváltozni!
"Nem minden lány ilyen! :) " Mese habbal...
Szokj hozzá hogy ilyen a mai világ, a lányok nehezen kaphatóak....
4-es én írtam hogy : ½Nem minden lány ilyen! :) ½ itt példaképp felhozhatom magam.Én szinte az ellentéte vagyok a leírtaknak. :)
Hát mondasz valamit, ez tényleg nagyon hasonló a valósághoz az amit ide írtál. Legalábbis ahhoz a valósághoz, amit én tapasztaltam. Bár én ennek titkon örülök, mert így nehezebb jó nõt fogni és nagyobb a challenge :D
Egyet értek négyessel, nem minden lány ilyen.
Nem szeretnék veled vitatkozni! De nem vagyok ilyen, és nem vagyok egyedül! Lehet a korom miatt van de nem cigizek, sõt nem is akarok, rosszul vagyok a cigi füsttõl, amit az utcán megérzek.Nem ½dugatom magam½ , sõt szûz vagyok.Bulizni a mostani zene miatt nem járok, amúgy sem vonz az ilyen.És a legfontosabb férfiban utálom az olyat aki másokat a kinézetük miatt lenéz, nem még lányban, soha nem tenném!Remélem elég, hogy meggyõzzelek. :)
Nem minden lány ilyen! :)
Kedves 9-es válaszoló hol vagy elérhetõ? Hasonló beállítottságú vagyok csak fiúban.
9es vagyok, írj privít ha gondolod. :)

Ezeket a techno/trance zenéket, mint DJ Shog, DJ Dean, Mario Lopez stb. miért nem kedvelik? Vagy csak én nem találok sehol ilyen zenéket?

Bárhol keresem, vagy nem találok ilyeneket, vagy csak régi albumokat... Én keresem rosszul, vagy tényleg nincs semmi?

Legjobb válasz: Ezek nem technot vagy trancet játszanak, hanem dancet. Ez a stílus szerintem kiment a divatból úgy, mint ahogy mai pop elõadók fognak és ahogy tapasztalhatod te is, az elmúlt években tûnnek el sorra és jönnek helyettük újak. Egy darabig elbohóckodnak, de zeneileg nem alkotnak maradandó értéket, ezért nem tudnak fent maradni. Egyszerûen nem minõségi zenét játszanak. Viszont, ha igazi technot akarsz hallgatni, ahol a DJ-k még 50 éves kor felett is elismert elõadók maradtak/maradnak, akkor ismerkedj meg a techno atyjával Sven Vath-el, aki még ma is a maga 50-egynéhány éves korával meghatározó alakja ennek a stílusnak. Továbbá hallgass bele az alábbi elõadók számaiba is: Egbert, The Advent, Matador, Richie Hawtin, Adam Beyer, John Gaiser stb. Illetve live felvételeikbe is. Õk már szinte mûvészek. A dance után van egy érzésem, hogy neked ezek nem fognak tetszeni, viszont õk azok akik igazi, minõségi technot játszanak! ;)

Ezek nem technot vagy trancet játszanak, hanem dancet. Ez a stílus szerintem kiment a divatból úgy, mint ahogy mai pop elõadók fognak és ahogy tapasztalhatod te is, az elmúlt években tûnnek el sorra és jönnek helyettük újak. Egy darabig elbohóckodnak, de zeneileg nem alkotnak maradandó értéket, ezért nem tudnak fent maradni. Egyszerûen nem minõségi zenét játszanak. Viszont, ha igazi technot akarsz hallgatni, ahol a DJ-k még 50 éves kor felett is elismert elõadók maradtak/maradnak, akkor ismerkedj meg a techno atyjával Sven Vath-el, aki még ma is a maga 50-egynéhány éves korával meghatározó alakja ennek a stílusnak. Továbbá hallgass bele az alábbi elõadók számaiba is: Egbert, The Advent, Matador, Richie Hawtin, Adam Beyer, John Gaiser stb. Illetve live felvételeikbe is. Õk már szinte mûvészek. A dance után van egy érzésem, hogy neked ezek nem fognak tetszeni, viszont õk azok akik igazi, minõségi technot játszanak! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, és igen, ez egy ésszerû magyarázat volt! Azonban lenne még egy kérdésem: Vannak Shog-éknál komoly, valódi trance elõadók: Marcus Schulz, Jochen miller, Orjan Nilsen stb. Õket sem túlzottan kedvelik idehaza, vagyis úgy alapból a trance mûfajt. Ez miért lehet? Bárkit megkérdezek, aki azt mondja nem jó, hogy miért, és az a válasz jön, hogy "nem tudom", eddig összesen egy embertõl hallottam egyetlen konkrétumot, hogy az effektek nem tetszenek neki! Egyébként belehallgattam néhány általad ajánlott elõadók zenéjébe, és bár nem az én mûfajom, de tényleg jól össze vannak rakva!
Elsõ! Milyen dance-rõl beszélsz te itt? Csak, hogy tudd, ez mind a 3 trance elõadó! Másrész meg egyátalán nem ment ki a divatból! Magyarországon sajnos nem túl kedvelt mûfaj a trance, de van egy kis közösségünk és köztünk igen is, hogy sokan ismerik, illetve szeretik még ezeket az elõadókat! Ezekre, szinte mindig fognak emlékezni az igazi trance rajongók. De kérdem én, az ilyen Fluor Tomi, meg SP félékre kik fognak emlékezni?! Na ezek a nem minõségi zenék!
Jó, persze nem tiszta trance, de még is csak a kategóriába tartozik.

Miért nem lehet találni sehol sem manapság ismerkedésre vevő, jó fej, aranyos, kedves lányokat, miért van az, hogy ha talál az ember egy jellemre értékes lányt, az már foglalt?

Már sehol sem lehet találni értékes lányoakt, mindenhol csak ribizlik vannak? Annyira unom már, én mindent megteszek, hogy legyen egy értékes barátnőm és mégsem lehet találni vagy, ha igen nagy sokára, akkor kiderül, hogy van pasija. -.-

Legjobb válasz: Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D

Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D
Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok. DE kb alig mernek páran oda jönni hozzám és kezdeményezni. Tényleg csak a legvakmerõbbekkel találkoztam. De az ott bukott el, hogy én meg utálom az ilyen jellemû srácokat. :D Rengetegen mondják azt, hogy úgy érzik megközelíthetetlen vagyok, vagy éppen, hogy "úgy is van barátja".. Ahányszor megkérdezik, hogy van-e barátom és azt mondom, hogy nincsen, akkor a reakció az, hogy tátott szájjal bámulnak és "NINCSEEEEEN?!?!" nem, nincsen.. És vissza hõkölnek!!! :D Miééért?! A férfiak nem várnak, türelmetlenek. Nekem pl. már nincs kedvem végigfutni ugyan azokat a köröket, mindvégig teljes érdektelenséget mutatok, ha bírja a kiképzést, akkor talán bevetem magamat. De már egyáltalán nem töröm magamat. Illetve rengetegszer elõfordul az, hogy nekem nem megfelelõ a srác.. Onnantól kezdve lehetek állandó jelleggel szingli, akkor sem fog történni semmi. CSúnya kimondani, de többre tartom magam, mint hogy egy ilyennel legyek együtt. Szerintem teljesen megérdemlik az értékes jellemmel bíró lányok, hogy válogathassanak! És ha ez avval jár, hogy azt mondják van barátjuk, akkor ezt fogják mondani. Ha nincs, akkor is..
"Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok." Azok a srácok vagy teljesen hülyék, vagy meg akartak dugni. Az írásod alapján egoista liba vagy.
Ugyanezt mondanám a srácokról. Miért nem lehet találni sehol sem manapság jó fej, vicces, kedves srácokat, akik nem csak megfektetni akarnak, illetve van agyuk is??? (igen, komolyan, néhány srác mellett cikinek éreztem, hogy ennyire hülyék) Szóval a ritka normális lányok is keresnek ritka normális pasikat, csak azt nem olyan könnyû megtalálni 16/L
Nos igen, az utolsó jól leírta! Sol lány meg azt a kérdést teszi fel, hogy hol vannak a normális pasik, akik bem csak a küldõre hajtanak meg a nagymellû nádszálvékony leányzókra buknak akik csücsörítenek és agyon sminkelik magukat...sok fiútól hallom, hogy a természetes szépséget jobban kedvelik meg falra tudnanak maszni az ilyen agyon sminkelt lanyoktól, de kérdem én ...akkor hol vagytok fiúk? És lehet sablon szöveg és rengeteg olyan kép kerin a neten ahol az van, hogy " értem fiúk, hogy a természetes szépséget szeretitek és külsõ nem számít, de mégis a ribizlik kellenek" és igen ez szerintem így is van ! 16 L
A két utolsó kislánynak üzenem, hogy nektek meg általában a lila sapkás, feszülõ nadrágos, lila cipõs gyerekek jönnek be. Na, ha azok vicceskednek egy sort, meg nyomják a kamu dumát, akkor elolvadtok.
Nem , egyáltalán nem ezek jönnek be, csak azért mondog mert 16 éves vagyok?! Csodás...gratulálok neked!
Ne haragudj, de a többségeteknek ez jön be, ezt látni sok helyen, üdítõ tud lenni, hogy te kivétel vagy :D
Remek, de akkor sem szép ha valakit a kora alapján ítélnek meg, sajnos valóban a legtöbb 16 éves leányzónak ez tetszik, de vannak kivételek
Nektek még babázni kellene aranyom, nem pedig a pasikat kergetni. Egyébként biztos hatalmas élettapasztalatod lehet 16 évesen... (gúnyos mosoly mellékelve)
#10 Neked aztán van EGo-d
Mert a lányok természetüknél fogva felszínesek és anyagiasak. Ráadásul mivel körül vannak rajongva, jó nagy arcuk is lesz és azért hiszik hogy körülöttük forog a világ mert ez sajnos így van. És mivel mindent nekünk, pasasoknak kell csinálni, tudják hogy nekik csak annyi a dolguk hogy elküldenek minket a rákba, és kiröhögnek. Közben meg várják a lóvés Justin Bieberjüket. Hja, aztán majd 40 éves klimaxos kiégett lotyóként keservesen megbánják, de hát az nevet aki utoljára nevet :)
Én találtam egyet, de nem igazán tudom felkelteni komolyabban az érdeklõdését... :(
Mit értessz normális lány alatt? És igen valószínûleg rossz helyen keresgélsz, vagy rosszul csinálod, rengeteg olyan leányzó van aki meg téged , és társaidat keresik;)
Én rohadtul úgy érzem, hogy engem aztán egy lány se keres. XD Meg úgy általában nem keresnek senkit, nem is kell nekik, mert ugye nekünk kell odamenni és lenyûgözni, felkelteni az érdeklõdését. Csak az a helyzet, hogy nem mindenkinek megy ez olyan egyszerûen. Meg manapság nagy a "túljelentkezés" szinte lehetetlen odaférkõzni egy normális lányhoz, aki talán vevõ a dologra.
Tele van a világ ilyenekkel. Te amúgy hol próbálsz ismerkedni?
Amelyik olyan mint amilyet keresel annak nem felel meg a külsõje mert mindenki az ilyen ribizli kinézetûeket keresi és szép belsõt vár....
6os olyanról sosem hallottál, hogy aki szép, az lehet normális is?
Megerõsítem hogx létezik olyan lány aki szép..és nem csak külsõleg..hanem a "belseje" is nagyszerû!
#8 Ásd el magad!
Vannak olyan lányok! Nem sok, de akad:) A legtöbb lánynak, ha tetszik valaki nem mer odamenni hozzá , azt várják hogy a kiszemelt kezdeményezzen.:) Szerintem lazulj el, egy kis ideig ne "keresgélj" lehet hogy rádtalál a szerencse:)

A tini lányok miért szeretnek átvágni rendes, de kevésbé helyes, nem menő fiúkat? Miért élvezik ezt? Tényleg ilyen szívtelenek a mai lányok? Nincsenek már sehol sem rende, de bájos lányok?

Csak a túlsúlyos lányok nem vonzanak, mégis valamiért eddig csak túlsúlyos lányokban találtam olyat, aki rendes és nem vágott át valamilyen formában. Csak nekem ők nem eseteim, vékony fiúként. Attól tartok már nem is létezik egyedülálló vékony, rendes lány.

Legjobb válasz: én átvertem a legutolsó barátnõmet aki szívtelen és gonosz lenne a hozzád hasonlóakkal :D vigasztaljon az hogy szenvedett.Én meg jó ember maradtam hisz akkor nem is tettem rosszat jobban végig gondolva :D fuckyeah

én átvertem a legutolsó barátnõmet aki szívtelen és gonosz lenne a hozzád hasonlóakkal :D vigasztaljon az hogy szenvedett.Én meg jó ember maradtam hisz akkor nem is tettem rosszat jobban végig gondolva :D fuckyeah
Hidd el, létezik. Máris egyszerre kb. 3-4 jut eszembe, ha magamra és a barátnõimre gondolok :D
Ne tini lánnyal akarj kezdeni.
Mert szerintük a csúnya fiúk nem emberek és nincs lelkük. A rendes lányok sajnos mind foglaltak, külsõtõl függetlenül.
Rátapintottál a lényegre. Nem arról van szó, hogy nem létezik többé becsületes tinilány, arról van szó, hogy nem létezik többé becsületes ember. Szokd meg...
A tini lányok 90%-a buta, ostoba.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kényszerülök a tini lányokra, mert testi adottságaim miatt esélytelen vagyok a korombeli lányoknál, akiknek már nagy darab, kigyúrt idõsnek kinézõ hapsik kellenek. Én csak kisöcsi lennék mellettük, ma ami lányok sokkal többnek néznek ki, elg, ha már egy 17 éves csajt megnéztek manapság. Szóval szívás, rákényszerülök a 14-16 éves csajokra, akik meg iszonyat buták többnyire, meg felszínesek, nem találok egy rendeset sem és csak folyton csalódok, de ha az ember ilyen fura géneket kapott, akkor alaposan megnehezíti az élet a társkeresést a számára.
A tini lányok 90%-a buta, ostoba.
Kedves kérdezõ.A tini lányok nem szeretik a lelkizést, szeretik ha jó keményen megtönik a puncikájukat.Szokj hozzá, tekínts te is úgy rájuk mint egy b..aszható kis puncira.Hidd el nagyobb sikered lesz nálunk.Amióta ezt teszem, sorra kefélem meg õket.Erre van szükségük én már régen rájöttem, a lelkizés nem az õ világuk.Elég ritka az..

Nokia E6-00 miért nem található már sehol?

még a nyáron néztem ki és most nyáron jár le az előfizum de t mobile odlalon nem találom. Nem is lehet megrendelni?????? :S valaki nem tudja?

Legjobb válasz: mert már kifutó modell lett, ezért nem árusítják már

mert már kifutó modell lett, ezért nem árusítják már
Növésben vagy:)
ebbõl honnan tudjunk meg bármit is?? szerintem meghúzódott, vagy 1. válaszoló :)
"A lábam" egy nagyon tág fogalom. Pontosan hol, mikor, stb.

Miért nem gyártják már a bocskorszíjjat? Miért nem lehet kapni sehol?

Volt benne valami káros anyag talán?Pedig baromi fini volt!

Legjobb válasz: nem tökéletesen ugyanaz,de lehet kapni-fõleg falusi búcsúkban,vásárokban szoktam látni, boltokban valóban ritkább,de létezik.én is szeretem.:)

nem tökéletesen ugyanaz, de lehet kapni-fõleg falusi búcsúkban, vásárokban szoktam látni, boltokban valóban ritkább, de létezik.én is szeretem.:)
A kérdező hozzászólása: Én már vagy 10 éve sehol sem találok...kár, mert tényleg az egyik kedvencem (volt). Falusi vásárokon valóban szokott lenni, de az valahogy nem az igazi...:/
Lehet kapni a Profiban!!
les...ha a passzoló elõrébb helyezkedik az nem les, ha hátrább akkor já...
...nos.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most már értem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!