Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már egy éve (70 db)

Miért nem múlik el ez az érzés? És miért mindig rosszkor bukkan fel? Miért nem tudom sehogy sem elfelejteni lassan már egy éve?

Szeretek egy fiút, aki már nem lehet az enyém, mert lassan megn?sül. :(( Nem szoktam vele találkozni..csak olykor-olykor. Amikor nem látom hetekig,azért vagyok szomorú, mert nem látom és hiányzik, ha pedig látom, örülök is meg nem is, mert tudom Õ már sosem lesz az enyém....És az benne az érdekes, hogy a sors mindig akkor sodorja az utamba a srácot, amikor már ,TALÁN' kezdeném elfelejteni..és mikor meglátom újra összezavar bennem mindent. Segítségeteket köszönöm el?re is!:)

Legjobb válasz: A legkönnyebb módja, hogy túl tedd magad rajta, ha keresel valaki mást akivel jól érzed magad.

A legkönnyebb módja, hogy túl tedd magad rajta, ha keresel valaki mást akivel jól érzed magad.
kefélj pár srácal elmúlik majd
Mert a barátod Conan, a barbár.
Én is, 8 hónapja szakított velem, és rettentõen hiányzik. Még szerelmes vagyok belé, és erotikus álmaim vannak vele, meg hasonlók. Nagyon rossz érzés, még aludni se tudok nyugodtan, amelett hogy egész nap ezen pörög az agyam.
A kérdező hozzászólása: De ez az hogy en nem vagyok szerelmes söt gyülölöm azt az embert, meg amugy is van mar uj baratom
Akkor ne törõdj vele. Egy álom sok mindent jelenthet: azt is, hogy nem jelent semmit. Lehet, hogy még van vele dolgod az életben, nem zártad le a dolgot, vagy éppen más..
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszodat
és milyeneket álmodsz róla? én másfél éve az akkori barátnõmmel, én is szoktam vele álmodni hol jót , hol rosszat :S :(
lehet egymásról álmodunk xD
Mert lezáratlan ügyed van vele, ami nem hagy nyugodni. Mit álmodsz?
Gondolom, nem tetszel nekik. Kicsit nyúlj a zsebedbe, és megoldható lesz. :P
Türelem puncit terem. Nyugi. Lehet, hogy megérzik rajtad a lányok, hogy már nagyon dughatnékod van. Próbálj másra koncentrálni.
Csúnya vagy Nem tudsz társalogni Buta vagy ezek a variációk.
csóró vagy ezen kívül h*je is mert ahelyett hogy keresnéd õket a gép elõtt ülsz.. hány éves vagy fiam vagy ekkora barom vagy?

Miért nem kapok állást már egy éve sehol sem? (DE Építõmérnök)

Egy éve már keresek munkát, de semmi. Ahova eddig elmentem cégekhez vagy állami szervezetekhez még csak vissza se szóltak soha. Voltam összesen 22 helyen. Sehonnan semmi.

Legjobb válasz: Pedig a Debreceni az egyik legjobb egyetem az országban, csak a Mûegyetem jobb nála. Meg nálunk tanulnak a legtöbben is az országban.

A kérdező hozzászólása: Pedig a Debreceni az egyik legjobb egyetem az országban, csak a Mûegyetem jobb nála. Meg nálunk tanulnak a legtöbben is az országban.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagy a verseny szinte mindenhol. Fõleg 2008 óta. Egy-egy álláshirdetésre 100-200 jelentkezõ is akadhat. Multiknál 300 vagy annál is több. Annak idején -a gazdasági világválság kezdetén- 1 év álláskeresés után én is már kezdtem feladni. Pontosabban fel is adtam. Elmentem külföldre gyermekfelügyelni, mellette autodidakta módon tanultam más szakmát, plusz az angolt. De váratlanul, fél év kint tartózkodásom után felkeresett egy cég (nekik még sokkal régebben, csak úgy elküldtem az önéletrajzomat, anno elõször vissza is utasítottak), alkalomadtán hazamentem és megkaptam az állást. Így el tudtam helyezkedni a diplomámmal megegyezõ pozícióban záróvizsga után 1, 5 évvel. Szóval csak kitartás! Szerintem te is foglald el magad valamivel, mellette folytasd a jelentkezést. Továbbra is küldd el az önéletrajzodat és motivációs leveledet azokhoz a cégekhez is, akik nem hirdetnek állást. Sokan csak elõveszik a saját adatbázisukat, és elõször ott keresnek embereket. A netes állásportálok mellett fejvadász/HR-es cégekhez is jelentkezz. 3 havonta frissítsd a dátumot az önéletrajzodon és újra küldd el vagy töltsd fel a netre. Menj el állásbörzékre, szakmai kiállításokra. Kérdezd évfolyamtársaidat, hogy nem-e tudnának segíteni neked. Ahol gyakorlaton voltál, megkérdezted õket, hogy nem-e alkalmaznának? Persze pontos válaszhoz és segítségnyújtáshoz több infó kéne. Az is fontos, hogy milyen személyiség vagy; voltál-e külföldi ösztöndíjas; aktívan részt vettél-e egy egyetemi öntevékeny körben, stb. Ezek mind megnövelik az esélyeidet.
13-nak teljesen igaza van :D
Igen, de ebben szerepet játszik a váltott mûszak. Ugye 24 órában mûködik a legtöbb, délutánra pedig 15% pótlék illeti meg a munkavállalót, éjjel meg 30% pótlék, a munka törvénykönyve szerint.
Mekiben 120 nettót keresnek? :o azigen
A kérdező hozzászólása: Kösz a bíztatást.
"Feladni nem fogom mert nem szándékozom éhenhalni diplomásként." Ennek a mondatnak semmi értelme. Pont azért szokták feladni a szakmájukat az emberek, hogy ne haljanak éhen. Ha otthon maradsz munka nélkül 1-2 évig, annál bizony csábítóbb akár egy McDonalds is, ahol havi 120 nettót megkeresnél. Viszont akkor nem igazán fogsz többet a saját szakmádban dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Feladni nem fogom mert nem szándékozom éhenhalni diplomásként.
Akik most végeztek ismerõseim, nagyon sokan el tudtak helyezkedni önkormányzatoknál, vagy kisebb cégeknél. Sajnos nekem kevés még a tapasztalatom a munkaerõ piacon, de ne add fel!
A kérdező hozzászólása: "Tényleg óriási különbség van egy zöldfülû meg egy 3-5 éve szakmában dolgozó között." Ez viszont fájdalmasan igaz az én helyzetemben :(
A kérdező hozzászólása: Az összes interjún, amin voltam, azt mondták hol burkoltan, hol a szemembe hogy a gyakornokságommal kitörölhetem a fenekem. 4 hónap gyakornokságom van.
Az építõipar elég nagy gödörben van most. A munkatapasztalat is fontos. 1 évig biztos nem vártam volna a helyedben, gyakornoki pozíciókban már gyûjtöttem volna atapasztalatot. Tényleg óriási különbség van egy zöldfülû meg egy 3-5 éve szakmában dolgozó között.
A kérdező hozzászólása: Az a legnagyobb gond, hogy nagyon telített ez a szakma. Még talán építészmérnökként jobb esélyeim lennének de bele is hülyültem volna a sok rajzolásba, meg a több statikába.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy ezekkel van a gond. Egészen profi önéletrajzom van, de nálunk nem ez a döntõ, hanem a felvételi elbeszélgetésnél a szakmabelinek mit tudsz "felmutatni". Én pedig értem a szakmám, ezt már mondták nekem több helyen is, ahol próbálkoztam. Egy olyan helyem volt, ahol tovább is jutottam a második körbe, de azt mondták, hogy mivel nincsen munkatapasztalatom, szinte kizárt, hogy megkapom az állást. Ott 145 nettót fizettek volna.
Lehet hogy csak az önéletrajzod nem jó, vagy ha behívogatnak akkor az elõadásoddal is lehet gond. Nem mindig mások a szemetek.
A kérdező hozzászólása: De kezdem érteni azt már, hogy miért mondják azt hogy diplomával is éhen lehet halni itthon.
A kérdező hozzászólása: De akkor is a legnagyobb. Azért csak illene olyan diplomát adni pláne msc-set, ami ér is valamit. Nem tudom, lehet az én elvárásaim túl nagyok :)
Nem azért, de a mûszaki része a DE-nek nem a legjobb. Még összesitett rangsor alapján is a 8. idén. Mûszaki területen, pedig a TTK-ja lett a harmadik.
Végzõs építõmérnökként én sem látom túl fényesen a jövõt, de szerencsére annyira borúsan sem. Egy tervezõ mérnökként dolgozó tanárom is azt mondta, hogy igazából mérnökként csak az elsõ 10 évet kell túlélni valahogy (ez a szívás), utána már lesz kellõ tapasztalata az embernek és egyik cégtõl fogják a másikhoz csalni, ha megbecsült és jó munkaerõ az illetõ. Én vízépítõ vagyok, nálunk nagyjából mindenkinek megvan a helye, mire lediplomázik, nekem is lett volna lehetõségem már elhelyezkedni, ha nem akarnék továbbtanulni, pedig csak idén nyáron diplomázok. Én úgy érzem, hogy ránk szükség van, a jó szakemberekre pedig méginkább. Ha az ember kitûnik, jó tanuló, akkor pedig a tanárok is bátran beajánlják bárhova. A legjobb végzõsöket gyakorlatilag levadásszák. Tehát én úgy gondolom, hogy ha te mindent megtettél és nem megy, akkor képezd tovább magad, csinálj meg egy szakmérnökit, vagy bármilyen életképes képzést. Másod sorban személyesen bombázz a szakterületednek megfelelõ cégeket az önéletrajzoddal. Érdeklõdj volt évfolyamtársak és tanárok körében, hogy nincs-e tudomásuk valamilyen lehetõségrõl.

Miért nem kellek egy lánynak sem? ! Én már nem bírok így élni, megőrülök, ha még egy évet így élek le egyedül!

23 év és senkinek sem kellette még, egy lány sem volt belém szerelmes, egy lány sem mondta, hogy hiányzom neki, hogy szeret, hogy én kellek neki és senki más, mindenkinek csak a magas, jókép?, izmos pasik kellenek, még, hogy nem a küls?t nézik ezek a mai lányok.

Legjobb válasz: Nézd, kettes, ha valakinek rendben van a kapcsolata, attól lehetetlen elszedni a párját, én ezt gondolom. És persze nem is túl etikus.

Nézd, kettes, ha valakinek rendben van a kapcsolata, attól lehetetlen elszedni a párját, én ezt gondolom. És persze nem is túl etikus.
Ne aggódj, én is 24 évesen kezdtem az ipart, majd belejössz. Tessék kimozdulni, és hódítani. Kezdeményezni, kezdeményezni. Bátorság. Aki mer az nyer. A te korodban ráadásul már nem egyedülállókat kell nézni, mert ilyenkor mindenkinek van valakije. Ilyenkor már elveszik a másiktól a kiszemeltet.
Azt elmondtad, hogy milyen nem vagy. Azt mondd el, hogy milyen vagy? Külsõre is, meg személyiségileg is! Egyébként meg igen, sokan tényleg csak a külsõt nézik, ezért is nehéz még a full bombázó csajoknak és a izmos, magas pasiknak is normális szerelmet találni. Hacsak nem vagy valami elképesztõen visszataszító, ugyanúgy esélyed van normális csajt találni... csak mondjuk neked életed során nem 100 csaj mondja, hogy szeret, meg stb, hanem csak 5. De lehet, hogy köztük értékesebb személyiségek vannak, mint abban a 100-ban.
Az ugrást nem tanácsolom. Iszonyú az a néhány pillanat, amíg leérsz a földig. Ugrók, akik túlélték a dolgot, utólag elmondták, hogy abban a pillanatban elkezdtek kapálózni és azon igyekeztek, hogy a talpuk legyen a föld felé. Magyarán ez olyan borzalmas érzés, hogy akkor ott nem is akarsz meghalni. A lõfegyver már jobb lehet, az tényleg egy szemvillanás (se)
Tudom, de én már gondolkoztam ezen. Én direkt úgy irányítanám magam (mint az ejtõernyõsök), hogy a fejemre essek. A 20.-ról kiugrást már remélem biztosan nem lehet túlélni. A gond akkor van, ha az ember túléli az öngyilkosságot, és akkor még rosszabb lesz az élete (Bezárják valahova, mindenki lenézi még jobban, maradandó sérülés, ...) Az ugrásnál nincs jobb ötletem. Sajnos nincs lõfegyver a kezemben. A többi fájdalams, túlélhetõ, ... Az ugrás legalább csak néhány pillanat.
Itt most írtam néhány mondatot a saját elképzeléseimrõl, de inkább töröltem... nem mernék leugrani. És sok más módszerben is irtó nagy rizikó van a túlélést illetõen. Esélyét látom annak is, hogy egy komolyabb fegyveres konfliktus miatt behívják a hadra foghatóakat. Ott már egyszerû lesz a megoldás. Egyébként nem értem magam...most kedvem van élni.
Engem azért érdekelne a te elképzelésed. (Akkor legalább privát üzenetben írd le.) Egyre jobban utálom az embereket és az életet. Szóval jobb lenne minél elõbb lezárni. Egyre kevésbé bírom.
Ha lõfegyverem lenne, szívenlõném magam (nem fejbe), ha nincs, szívenszúrnám magam. Rizikó: nem találom el a szívet, vagy nem találnék be a bordák között. A vér nem csak kifelé, hanem a tüdõbe is áramlana, ami erõs köhögési ingert okozna. Egyelõre nem szándékozom ilyet tenni.
Miért lõnéd szíven magad? Az fájdalmas, rizikós és hosszú ideig tart. Ellenben a fejbelövés azonnali és garantált.
Mert ha valami ok folytán túlélem, szétroncsolt mellel még mindig jobb lehet, mint szétroncsolt fejjel.
Öregem, ha egy vadászpuskával fejbe lövöd magad, akkor azt garantáltan nem fogod túlélni. Kis távolságon a sörétek még nem szóródnak szét, ezért ilyenkor sokkal nagyobb a romboló hatásuk, mint egy golyós fegyvernek. Nem véletlen, hogy ajtók kinyitására is használják, szabályosan réseket robbant rajtuk.
#10 vagyok Mivel nincs más, ezért a módszerem az, hogy kiugrok a 20.-ról. (Fél éve is kiugrott valaki, egy csaj talán.) Persze a legjobb módszer az lenne, hogy fejbe lõném magam, de hát nincs fegyverem. Így ez maradt. (Esetleg valaki tud jobbat?)
32/F
Én 326F vagyok. Nekem egy pár hónapig volt csak egy lány, õ i9s csak azért, mert kapcsolatfüggõ volt és jól jöttem neki az adott pillanatban. Nem gondoltam volna, hogy ide jutok.Az én nagy bajom az is, hogy ha össze is jönne valaki, akkor is-ha lenne egy lehetõség-én bizony élnék vele. És ha kiderülne, akkor menne a cirkusz, el lennék hordva mindenféle utolsó állatnak... kinek kell ez? Szóval engem is érdekelne.
az hogy etikus e vagy sem 2 ember kell mindenhez :) es ha a lany eppen akar belefasult a regibe akkor miert is ne ... na de nem csak az izomagyak tudnak hoditani nekem sose jottek be azok peldaul. es ja lehet abban a kevesben akivel lesz dolgod abban lesz a gyemant is...mert a kavics az rengeteg
Jaj 3-mas látszik, h még nem ismersz:) Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, h nem lehet más nõjét megtömni. Nem mondom, h ott fog téged hagyni, de egy kis etye-petyébe biztos benne lesz, amirõl te úgy se fogsz tudni.
5-ös látszik, hogy nem volt még normális kapcsolatod.
jesszus... mi az hogy ebbe a korosztályban el kell venni a másiktól? na ez a szánalmas...van bõven szingli lány ennyi idõsen is, csak jó helyen kell keresgélni... N22
5-ös! még sose csaltam meg a párom és nem is fogom (pedig van jelentkezõ bõven)...ennyit rólad. Kérdezõ általánosíthatsz, de nektek pasiknak akkor meg csak a fullos csajok kellenek, és ti a belsõt még annyira se nézitek. Ki kell mozdulni, élvezni az életet szervezz programokat, ne görcsöljj a csajozásra, hidd el ha kiegyensúlyozott, jókedvû és magabiztos vagy az többet ér mint a pénz (ami persze kell de csak egy alap szint, nem drága kocsi meg medencés ház) kivéve bizonyos nõknél de ha meg olyan kell akkor meg is érdemled.
Én 29 vagyok, volt jópár partnerem, de én is egyedül vagyok. És képzeld, magas, izmos vagyok, újabban jóképûnek is mondanak, és így se vagyok jó. :) Igaz, hogy az elvárásaim is elég nagyok. Mindenféle depizés nélkül, a múltat értékelve arra jutottam, hogy még pár hónapig elvagyok, megvalósítom néhány célomat, és utána befejezem az életem, ami nem megy, azt nem erõltetem. Szoktatom még magam a gondolathoz, és elrendezem addig a dolgaimat.
Én is így vagyok vele, csak én magas de nagyon vékony vagyok. Ráadásul nekem nincs senkim (barátaim se, barátnõm se, de még ismerõseim se). Nem vagyok jó semmiben. Elmegyek prostikhoz, aztán 1-2 éven belül én is megölöm magam. Én már hozzászoktam a gondolathoz, és már a (viszonylag gyors, fájdalommentes) módszer is megvan.
Mi a te módszered?
Jópár éve volt egy cikk, amiben egy 12 év körüli néger gyerek fejét lõtte szét egy boltos, mert azt gondolta, lopott. A gyerek fél agyát kimûtötték, de túlélte. A koponya többi részét egy ideig nem pótolták, ezért fél fejjel élt, mutatták a suliban, nyilatkozott, stb.

Miért nem nő a hajam már egy éve egy mm-t sem?

Nekem olyan problémám van, hogy körülbelül egy éve nem n? a hajam. Voltam már b?rgyógyásznál: hajszeszt írt fel + szedtem az általa ajánlott HairClinic-et, ill. használtam a hajnövekedést stimuláló Babe sampont, de semmi sem használt. Még n?gyógyásznál is voltam hátha hormon probléma okozza, de n?gyógyászatilag rendben találtak. Voltam vérvételen (teljes vérképet, TSH-t, májfunkciót néztek), de minden negatív lett. Egészségesnek látszik a hajam, de elvékonyodott. Nem hullik, csak éppen kb. egy éve ugyanolyan hosszúságú. Engem nagyon zavar ez a helyzet.

Legjobb válasz: Szia! Én azt tanácsolnám, hogy egy kicsit vágass/vágj a hajad végébõl, egy nagyon kicsit, max 2 cm-t, ha továbbra is hosszú hajat szeretnél.:)

Szia! Én azt tanácsolnám, hogy egy kicsit vágass/vágj a hajad végébõl, egy nagyon kicsit, max 2 cm-t, ha továbbra is hosszú hajat szeretnél.:)
max.*
Hát én festem de nekem úgy nõ mint a bolondgomba:) Tavaly decemberben vállig érõre levágattam (frissítõ vágás) és mostanra már a hátam alsó harmadáig érne (csak közben megtépettem:D) pedig nincs rövid hátam:) Hát talán valami vitaminhiányod lehet...én rendesen táplálkozom, talán neked is utána kellene nézni, lehet hogy a vérvizsgálat mégse mutatja ki. Amúgy egy cm-t nõ egy hónapban, ez a normál, átlagnövés. Vegyél egy hajszínezõt (24 hajmosásig tartót)és úgy nyomon követheted, hogy tényleg mennyit nõ le egy hónap alatt! A színezõk kb. 3 hónap alatt kopnak ki, ha barna vagy inkább valami vörösest vegyél, azon látszik.

Miért nem szexel velem már egy éve?

5 éve vagyunk együtt,és az utóbbi egy évben nem szeretkeztünk. Pár alkalom volt,de az nem érdemel említést. Ha próbálkozok, folyton visszautasítást kapok. Azt mondja azért nincs kedve,mert nincs munka,pénz. Nem értem az egészet. Legalább ennyi jó lehetne az életünkben, ha már kimozdulni nem sok helyre tudunk.

Legjobb válasz: biztos búza

biztos búza
Rátelepedtél.Mi izgatót lehet találni valamiben ami egész nap ott van,
Lehet más valakiben mártogatja a lompost.
4 éve vagyunk együtt a párommal, ez alatt nálunk is elõfordult, hogy pl 1-2 hétig nem csináltuk, meg tudtuk beszélni, és általában valóban a lehangoltság, magánéleti krízishelyzetekben fordul ez elõ. Ilyenkor jót tesz, ha kimozdultok, nem minden kerül pénzbe, nekünk is voltak anyagi gondjaink, mégsem gubóztunk be. Szerintem ha még hosszabb távon nem következik be változás, nem tudjátok megbeszélni, akkor ennek vége. Ez sajnos nagyon hosszú idõ ilyen fiatalon...
Extreme esetben merevedési zavar idegi (lelki) alapon. De 23 évesen nem igazán tudok elképzelni akkora nagy problémát a leirtak alapján, hogy ez legyen. Hogy mást tömne? Ne legyél annyira biztos, hogy nincs más a színfalak mögött. Egyéb jellemzõk megvannak? Pl reflexszerûen átölel, elmegy melletted és hozzádér, véletlenszerûen ad egy csókot? Ha ezekbõl egy sincs meg, akkor szinte 100%, hogy van valakije (hiába nem jár el...)
A kérdező hozzászólása: Szinte egész nap együtt vagyunk, ahova megy is az nem másik nõ. Ez a lehetõség kizárva. De akkor egyszerûen nem tudom mi lett vele, és hogy én mit tehetnék. Nekem is már elegem van a visszautasításból.
Depresszió, impotencia.
Ez elég gáz. Van valakije, te meg vagy az, akihez aludni jár. Vagy impotens lett.. esetleg még ez lehet.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nincs senkije, mert nem jár el otthonról.
A kérdező hozzászólása: Én(lány) 22, õ 23
Tapasztalatból mondom, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Sok mindent helyre lehet hozni, de ez már nem az a kategória. Ha nincs vágy akkor nincs. Jobb ha léptek, még fiatalok vagytok. Meg kell adni az esélyt a másiknak hogy boldog legyen. 27L

Miért nem sikerül már egy éve? Biztos baj van?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Párodnál minden rendben van? Ovulációs tesztet használsz?

Párodnál minden rendben van? Ovulációs tesztet használsz?
A kérdező hozzászólása: A párom még nem volt vizygálaton, velem elvileg minden oké!Egy darabig használtam tesztet, de már anélkül is meg tudom állapítani, hogy mikor van peteérésem!A páromnak hova kellene mennie, hogy megnézzék a kiskatonáit???
Ha minden rendben van mindkettõtöknél nem kell aggódni majd összejön! Nálunk 4 év után jött össze spontán. Jártunk dokihoz, hormonkezelésre stb. de semmi nem történt. Görcsöltem rajta, de nem szabad annál rosszabb. Most, hogy nem azon járt az eszem állandóan (mivel a párom is dolgozott és én is több munkát kaptam). Nem is foglalkoztam a kérdéssel. Egyszerüen élveztük azt a kevés idõt amit együtt lehettünk, és elsõsorban "csak" élveztük a szexet. Fel sem tünt, hogy szeptemberben 2 hetet késet és hányingerem volt. Kiderül, hogy baba lesz. Most 31 hetes kismama vagyok! Fel a fejjel! Ne add fel, sikerülni fog!!! Szorítok neked!!!
Nem tudom, hogy budapesti vagy-e, de ha igen, ott ajánlom Fekete Ferencet Vagy Rusz Andrást. Nagyon nyugis környezet, diszkrétek, alaposak, úgyhgy érdemes! Bõvebb info: http://www.potenciaklinika.hu Ne add fel! Várjátok meg, mit mond az orvos a párodnak! Õk biztosan tudnak segíteni, ha nála van baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Sajnos nem Bp-i vagyok, de talán találok erefelé is jó orvost.Mindenesetre, Most szüneteltetem egy kicsit a dolgot, mert már tényleg sok volt!Mégegyszer köszi nektek!puszika
Ez egy jó elhatározás! Szüneteltesd, tényleg, akkor fog összejönni! Szerintem, töltsetek minél több idõt együtt, "randizzatok", egymással foglalkozzatok meg a mindennapokkal, és sikerülni fog! Puszi neked is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!Ez a randizgatás nagyon jó ötlet!!! :-) cuppp

Miért van ez? 3 éve volt egy srác akibe nagyon szerelmes voltam (és haverok is voltunk). Már elfelejtettem, de minden álmomban megjelenik, nem értem miért hiszen nincsen köze az életemhez. Szerintetek ez miért lehet?

Legjobb válasz: A tudatalattid lehet nem felejtette el. Velem is sokszor megesik, hogy például 14 évvel ezelõtti szerelmemmel álmodok, pedig 10 éve nem is találkoztam vele.

A tudatalattid lehet nem felejtette el. Velem is sokszor megesik, hogy például 14 évvel ezelõtti szerelmemmel álmodok, pedig 10 éve nem is találkoztam vele.

Szépnek tartott lányok, most már miért nem tetszik netek az olyanfiú, mint én, amikor még egy-két éve volt amelyikőtöknek bejöttem? Mégis miért nem úgy van már, mint régen?

Alacsony, vasággyal 60 kilós, bájos arcú, cuki, aranyos fiú vagyok, de mostanság alányok rondának látnak, míg pár éve még mosolygotak is rám ilyen szép csajok meg úgy bámultak buszon mntha velem szexeltek volna gondolatban. Nem értem mi lett, hogy mosganság meg nem akarnak tőlem semmit sem és csak ilyen nem vonzó csajok keresnek, nyomulnak rám.

Legjobb válasz: Talán mert akkor tuningolt a jó csajok tekintete, az önbizalmad az egekben volt - most pedig csak egy kis sértettség-gombóc vagy.

Talán mert akkor tuningolt a jó csajok tekintete, az önbizalmad az egekben volt - most pedig csak egy kis sértettség-gombóc vagy.
A férfi ideálok a divattal és az idõ múlásával párhuzamosan váltakoznak..
egoista -.-"
mert már lefutott a Twillight! már más a menõ, légyél mondjuk olyan mint aaa mmm One Direction
Nem tudom, én nem szeretem a "páwákat", normális lány vagyok. Viszont az egód az egekben. Változik a divat, kimentél a divatból.
A kérdező hozzászólása: Fúj, ilyen bzeránsokra één nemf ogok hasonlítani, hogy néznek már ki. XD Meg az a hosszú haj, az nem nekem való.
ez vicc, ugye? Erre nem fogsz itt választ kapni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!