Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már a letöltést (7 db)

Miért nem engedi már a letöltést a youtubról?

Legjobb válasz: Én arra sem emlékszem hogy lehetett-e bármikor letölteni, úgyhogy kifejtenéd pontosan, hogy mire gondolsz?

Én arra sem emlékszem hogy lehetett-e bármikor letölteni, úgyhogy kifejtenéd pontosan, hogy mire gondolsz?
nem mennek a videók?
youtubehack és egyéb oldalakról nem enged tölteni, annyit ír ki h nincs meg a file valószínû megváltozott az flv-k tárolási helye és azok alapból azt keresték az url alapján
vixy.net url a videóé és ki kell választani miben akarod letölteni és kész
A kérdező hozzászólása: convertyoutubbal töltöttem le eddig, de néhány hete nem engedi.
Ez a program direk arra van kitalálva, hogy letöltsél a Youtube-ról... : Save2PC. Feltöltöttem neked ide: http://www.speedyshare.com/545988460.html
A kérdező hozzászólása: köszi
van egy jó progi;) itt az oldal ahonnan letöltheted.: http://www.eszbonto.hu/letoltes/letoltes_programok_reszletes.. a youtubnak a linkjét bemásolod a +-hoz és lesz egy kis lefelé nyíl arramnesz és már tölti is;)
en a converttube ot hasznalom, nekem tokeletesen mukodott meg kb ket napja.

Miért bunkóság torrent-es letöltés után lelépni, és nem tölteni vissza? Hiszen ha úgyis letöltés közben is töltöttem már vissza, akkor azok a szeletek már úgyis venn vanna és osztogatják egymással majd ők.

Legjobb válasz: Az még nem jelenti azt, hogy vissza is töltötted. Ha mások veszik a fáradtságot, hogy te le tudd tölteni, akkor legalább annyi, hogy visszatöltöd legalább.

Az még nem jelenti azt, hogy vissza is töltötted. Ha mások veszik a fáradtságot, hogy te le tudd tölteni, akkor legalább annyi, hogy visszatöltöd legalább.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:11 Nézz utána, hogy Te mekkora sávszélességgel tolod fel és az átlag feltöltõ mekkorával. Egy játék megvan 1Gb-os. Te feltolod neki "a nettõl függõen" fél óra alatt, de az átlag feltöltõ, lehet, hogy akár 1 napig is. Nos tehát Te melyiktõl szednéd le, ha már csak egyedül vagytok. Az olyan torrentet amit az átlag felhasználó tölt vissza lehet, hogy nem várom meg. Inkább egy másik torrent oldalról szedem le, ahonnan Te seedeled.
A kérdező hozzászólása: egy átlagos játék nem 1 giga :D általában DVD-n adják már õket, szóval 4 gigás egy átlagos játék de tudom hogy csak példának szántad
Játékokat nem töltök le. Mindig az ingyenes torrenteket próbálom leszedni, mert ha estleg nem tudom visszatölteni csak egy részét, akkor sem csökken az arányom. Több torrent oldalra kell regisztrálni.
mert attól még, hogy te letöltés közben is töltöd fel, attól még koránsem töltötted fel. ha letöltöd, akkor várd meg, amíg kiírja alul, hogy mennyit raktál fel.ha visszatöltötte az egészet, akkor leléphetsz, de maradhatsz is, mert sosem árt egy seeder.
"és utorrent amúgy nem írja ki hogy mennyit kell még visszatölteni :S" dehogynem.írja alul, hogy mekkora a fájl mérete és hogy abból mennyit raktál fel.
Én letöltök sokszor virtuális PC-re operációs rendszereket (windows 98, windows 2000). Próbáltam már windows 7-et is (ráadásul én legálisan akarom használni, mert van termékkulcsom), de azt nem várhatják el, hogy a 2, 5 gigás rendszert feltöltsem? Mert az beletellik 9-10 napba az biztos. Nálam kb a letöltés 3-4 óra egy ilyenre. S ezzel nagyjából be is telik a csomagok. Amúgy ha kicsi és megteheted akkor eléggé bunkóság (mert 60-100 mb-seket én is visszatöltök).
"de azt nem várhatják el, hogy a 2, 5 gigás rendszert feltöltsem?" De azt el tudtad várni, hogy valaki neked seedelje, ugye? Bõr van rendesen az arcon...
Aki nem akar, vagy nem tud feltölteni, annak ott vannak a warez oldalak.Sok tárhelyrõl lehet jó sebességgel tölteni és vissza nem kell.Én is azt használtam, mikor kemény 96 kb/s feltöltésim volt.
"De azt el tudtad várni, hogy valaki neked seedelje, ugye? Bõr van rendesen az arcon..." Igen "fiam" az van elég. Én amit tudok (és nem hat órába tellik) visszatöltöm, de nem fogom lefogyasztani a csekély csomagomat. Aki feltölti: 1. 90%-ban gyorsabb a csomagjuk 2. Nincs le/feltöltési korlát 3. Ha akarja, akkor nem teszi fel, ha meg tudja akkor igen, akkor én meg letöltöm, ennyi! Ha én nem tudom, akkor nem tudom és kész! Amennyit lehet, annyit megteszek! Nem pont nekem kell beszólni, hanem annak, aki egyáltalán nem tölt vissza (és már írtam, hogy mit csinálok!)
Akkor ne torrentezz.Nem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: "Akkor ne torrentezz.Nem kötelezõ." nem kötöszködni akarok, de ha valaki belép, akkor osztja is meg, szóval lehet hogy 5 gigát tölt le valaki, és csak 0, 5 gigát tölt vissza közbe, de az sem kevés, ha inkább be sem lépne, akkor annyival kevesebbet kapna a többi ember...
A kérdező hozzászólása: úgy is fel lehet fogni, hogy ha egy játékot töltök le, inkább nem töltöm vissza, hogy más ne tudja letölteni, hiszen nem legális XD
87% - ez hülyeség. Pont, hogy a nagyok nem engedhetik meg maguknak, hogy sok torrentet tartsanak egyszerre, mert nincs annyi slotjuk. Szóval elõbb-utóbb kiállnak, és akkor maradsz te. Vannak tíz giga fölötti torrentjeim, amik két éve vannak a kliensben, huszonvalahányas aránnyal. Az nem seedel, aki nem akar.
1. milyen sebességgel 2. az összes piece meglesz a bolyban? nem feltétlenül 3. ha mindenki lelép, kitõl töltik? 4. majd gondolj erre ha töltenél valamit, és nincs kitõl, mert mindenki úgy gondolkodott, mint te
A kérdező hozzászólása: de tölti is vissza letöltés közben valamennyi részét :S
Azért mert.. Hogyha letöltesz valamit akkor azt nem egy embertõl töltöd le hanem ahányan töltik fel. Addig kell minimum feltölts ameddig el nem éred az 1.0-s arányt.Hogyha ameddig letöltötted és a fel és letöltés aránya 1.0 fölött van akkor kiszállhatsz a seedbõl , de , ha teheted töltsd tovább fel ugyanis utánad is le szeretnék még tölteni és nem csak akkor töltenek mások is amikor te.
Ne torrentezzél. Nem neked való.
"valamennyi részét" És te valamennyi részét töltötted le, vagy az egészet?
Mert ha az elõtted letöltõk így tettek volna, akkor te sem tudtad volna letölteni. De mindegy, ha majd kirúgnak, több idõd lesz ezen gondolkodni és rájössz miért......:)
Manapság már senkit nem rúgnak ki sehonnan sajnos. Csupa free torrent meg minimum 0, 1-es arány, ilyen követelmények vannak... Piócanevelde.
A kérdező hozzászólása: pirates bay nem regisztrálós, szóval nem dobnak ki, és nem is mutatja nekem az arányokat am valamennyi részét visszatöltöm azért
A kérdező hozzászólása: és utorrent amúgy nem írja ki hogy mennyit kell még visszatölteni :S
Ez a kérdés eléggé kacifántos. Ugyanis manapság a torrentezõk "szerintem" nagy része már külön szerverrõl "bérelni lehet fillérekért" nyomja, ami az átlagos netezõkhõz képest akár tízszer gyorsabb is lehet. Mivel nekik sokkal gyorsabb a sávszélességük, ezért a torrent kliens azokat veszi elsõ helyre. Átlagos netezõ "kis sávszéllel"akár hetekig is tölthetné vissza a pár száz Megabyte-ot amit letöltött vagy rosszabb esetben többet. Amíg a "NAGYOK" ki nem szállnak semmi esélye visszatölteni, ráadásul csak az áramot használja. Egy menõ torrent egy-két hétig fut utána már nem lesz aki letöltse tõled.
Amúgy az utorrent pontosan kiírja, hogy mennyit töltöttél vissza
s"zóval lehet hogy 5 gigát tölt le valaki, és csak 0, 5 gigát tölt vissza közbe, de az sem kevés, ha inkább be sem lépne, akkor annyival kevesebbet kapna a többi ember..." vagy pedig olyan embertõl veszi el a letöltési lehetõséget aki rendesen visszatöltené, míg nem éred el az 1 es arányt (legalább) addig közel sem vagy hasznos a torrentezõk számára, csak mástól veszed el a letöltési lehetõséget. Amúgy rendes oldalakon(pl ncore), elég ha a torrentet két napig seedeled(úgy értve h 48 órán át seedelésben van a torrent), illetve ha mellé töltesz még fel akkor vele együtt arányosan?! csökken az az idõ amit még seedeléssel kell eltöltened.


Miért nem indul el a film letöltése? Kb 15 perce inditottam a letöltést és nem indul, mi lehet a baj? Ma már töltöttem le filmet, azzal semmi baj nem vol.

Legjobb válasz: Köszi , végül is elindult 25 perc után, seed is volt pedig, ezért nem értettem, pláne hogy 2 napja rakták fel a filmet. na nem tudom, lényeg hogy most tölt.

A kérdező hozzászólása: Köszi , végül is elindult 25 perc után, seed is volt pedig, ezért nem értettem, pláne hogy 2 napja rakták fel a filmet. na nem tudom, lényeg hogy most tölt.
Valószínûleg nincs hozzá seeder azaz aki vissza felé tölt nézd meg a torrent kliensedben hány seeder jelenik meg az adott torrentnél hali
lehet h nincs seeder?
A kérdező hozzászólása: Mi az a seeder? Az a honlap amirõl szedtem felújítás alatt áll. Ez is lehet az oka?
Én úgy tudom, hogy ha nincs feltöltésed, akkor 500MB-nál megáll a letöltés. Legalábbis én tapasztaltam ezt.
seeder az aki seedeli a dolgokat:) ) nem értek naon a torrenthez, de azért tom használni, szóval az van, hogy csak olyat tudsz letölteni, amit vki épp feltölt. nézd meg a torrentet van egy olyan mezõ hogy seeds ha ott 0 van akkor nincs seeder

Utorrent: Miért nem tölti vissza amit letöltöttem? Letöltés közben tölti fel. Amikor letöltötte, akkor már nem tölti lefele. Mi lehet a baj?

Utorrent 3.1

Legjobb válasz: Azért mert azt az adott fájlt jelenleg nem tölti le senki. Ennek értelmében nem is tudod hová visszatölteni. Maradja az adott fájlal seed-ben. Elõbb-utóbb szükség lesz a feltöltésedre .

Azért mert azt az adott fájlt jelenleg nem tölti le senki. Ennek értelmében nem is tudod hová visszatölteni. Maradja az adott fájlal seed-ben. Elõbb-utóbb szükség lesz a feltöltésedre .

Miért van az h van egy Telenor Hipernet 3.5g internetem és amikor elindítom a sebeségtesztet akkor kiírja h letöltés 5 mbit/sec feltöltés 1 mbit/sec ping 78 de viszont már nem tölt le ilyen sebeséggel régóta és nem is tölt fel ilyen sebeséggel?

Legjobb válasz: Azt remélem tudod, hogy a megabit != megabyte. Ha ezzel tisztában vagy, akkor az lehet az oka, hogy más szerverrõl más sebességgel töltesz, ez függ a távolságtól, illetve a szerver sebességétõl.

Azt remélem tudod, hogy a megabit != megabyte. Ha ezzel tisztában vagy, akkor az lehet az oka, hogy más szerverrõl más sebességgel töltesz, ez függ a távolságtól, illetve a szerver sebességétõl.
A mobilnet sebessége eleve elég instabil. Szóval már önmagában ez is okozhat ingadozást. Azt nem értem, honnan tudod, milyen gyors, amikor nem mérsz sebességet. Érzésre nem elég gyors, vagy hogy? A másik dolog, hogy ezeknek a csomagoknak általában havi limitje van, aminek az elérése után drasztikusan csökkentik a sebességet. Ha meg sûrûn mérsz sebességet csak úgy heccbõl, akkor azzal még inkább fogyasztod a keretedet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!