Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már a féjem (21 db)

Miért van az, hogy már hiába ülök le tanulni, mintha semmi új nem menne a fejembe?

Angol emelt szóbelim lesz hétvégén. Eddig minden nap órákig tanultam, de most valahogy nem megy. Olvasom, olvasom, de nem sikerül felfognom, ha igen, úgy érzem, ezzel az újraolvasással kábé megsemmisítem mindazt, amit eddig megtanultam. Nem magolásról van szó, én így tanulok, hogy újra meg újra elolvasok mindent... Eddig minden nap tanultam valami újat, új szót, kifejezést, szófordulatot vagy infót egy adott témáról, de most semmi... Ez elég aggasztó, mert az írásbelim egy elég gyenge négyes lett, és nem akarom hármasra lerontani, így viszont nem is tudok tanulni. Nem is az, hogy türelmetlen vagyok, mert nem, nincs most jobb dolgom, meg akarok is tanulni, de most nem érzem hasznát...... L21 Bátorítás?

Legjobb válasz: Fel a fejjel, ügyes leszel! Rengeteget tanultál, az agyad biztos kezdi feladni. Pihenj egy napot, hátha utána jobb lesz. Próbálj egy kicsit kikapcsolódni. Vagy például reggelrõl tanulj. Reggelizz meg, ülj le nyugodtan, és hajrá. Reggelrõl sokkal könnyebben megjegyzed az információkat. Sok sikert amúgy!

Fel a fejjel, ügyes leszel! Rengeteget tanultál, az agyad biztos kezdi feladni. Pihenj egy napot, hátha utána jobb lesz. Próbálj egy kicsit kikapcsolódni. Vagy például reggelrõl tanulj. Reggelizz meg, ülj le nyugodtan, és hajrá. Reggelrõl sokkal könnyebben megjegyzed az információkat. Sok sikert amúgy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves vagy. :) Reggel akartam kezdeni, de ilyen esõs, sötét idõben képtelenség reggel kimászni az ágyból...
szerintem dõlj le és gondold át az eddigieket, szerintem az sokkal többet érne ha felmondanád magadban azokat. Amit eddig nem tudtál átnézni, azt a maradék 1 napon kipihent aggyal még mindig átnézheted! Én is sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Mindent át tudtam már nézni, csak újra akartam még õket olvasni egyszer-egyszer a maradék két napban. A felmondásuk sokkal tovább tartana, mint az elolvasásuk, ami alapból 6 óra összesen, de majd csak lesz valahogy. Ha van igazság, ügyes leszek. :D De köszönöm neked is. :)

Miért nem termelődik a tejem? Rengeteget iszok, kipróbáltam már mindent. Sűrűn nem tudom cicire tenni mert csak fejem Neki (több okból).3 hónapos. Eddig minden rendben volt, és van a mélyhűtőben is pár liter anyatej.

Éjjelt átalussza a lányom, reggelre annyi tejem van, hogy 340 ml körül le tudok fejni (dúrván 3 adag)-2 cici mindig. Reggel az estit kapja. Ha 2-3 óra múlva újra fejek, a 2 mellemben jó ha 60-80 ml van. Kb 4-5 óra múlva van elég a két ciciben. Így ha kell, 1 étkezésre adok nagyritkán tápszert. Baj? Ha fejek óránként akkor több lesz?

Legjobb válasz: Ha annyit le tudsz reggel fejni az jó! Kicsit pihennek a cicid . Azt az 'infót' kapták, hogy ráérnek még termelni mert egész éjjel nem fogyott. Én azt javasolnám, hogy éjjel ha megteheted kelj fel egyszer fejni. Én is ezt csináltam, amíg átaludta a fiam az éjszakát. Most sajnos már nem, 3hós kora óta egyszer 2 körül kel enni.

Ha annyit le tudsz reggel fejni az jó! Kicsit pihennek a cicid . Azt az 'infót' kapták, hogy ráérnek még termelni mert egész éjjel nem fogyott. Én azt javasolnám, hogy éjjel ha megteheted kelj fel egyszer fejni. Én is ezt csináltam, amíg átaludta a fiam az éjszakát. Most sajnos már nem, 3hós kora óta egyszer 2 körül kel enni.
Azt mondják, ha 3 hónapos korig tudsz szoptatni, akkor már biztosan tudsz tovább is...hát nem tudom, szerintem próbáld gyakrabban fejni, lehet, hogy még nem állt be a tejmennyiséged a baba fejlõdési ugrásához.
Próbálj meg sûrûbben fejni, mert ha több ingert kap a mellett, nagy valószínûséggel, többet is fog termelni. Az egyik ismerõsöm is volt ilyen helyzetben. Sûrûbb fejéssel pár nap alatt feltornázta a tejmennyiséget annyira, hogy még a hûtõbe is jutott.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Most is fejek.... a gyerkõc alszik. Akkor ez a fejlõdési ugrás miatt lehet.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi, megpróbálok felkelni! :) Mikor felkelt éjjelente addig is reggelre volt 300 körül, pedig hajnalban még fejtem egyet. Ez olyan 6-8 hetes koráig volt, azóta átalussza az éjjeleket.
Igaza van az elõttem szólónak. Éjszaka fel kell kellni fejni. Én 3 hónaposan még 5 ször fejtem naponta. Abból az egyik az éjszaka 1 órakkor volt. Az órát beállítottam és szépen kivonultam fejni a konyhába. Pedig akkor már rég átaludta a gyerek az éjszakát nekem. Sajnos ez van. 6 hónapos koráig fejtem éjszaka is azért, hogy ne apadjon el a tejem. De másfél éves és még mindig anyatejet kap éjszakára. Tápszert meg hírbõl se ismeri, de ez annak köszönhetõ, hogy erõt vettem magamon és csináltam mert tudtam ez a legjobb agyermekemnek ha már szoptatni nem tudtam. Sok sikert és erõt kívánok neked is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Akkor beállítom az ébresztõt 1-2 körülre! :)

Miért csinálja ezt, és hogy tudnék változtatni rajta? Elvesziteni nem akarom. Bár megfordult már a fejembe, de nem akarom mert szeretm! Más is járt már igy?

Fél éve kapcsolatban vagyok.Amikor szeretkezünk,mindig nekem kell kezdeményezni,és elég sokszor fordul el? az,hogy amikor szájjal elégitem ki,akkor elmegy,és utána megtörli magát,ad egy csókot és alszik.Szeretkezni csak akkor szoktunk,ha én kezdem el.Mútkor meg volt olyan,hogy bennem volt,és majdnem elment,aztán megszólalt hogy nem akrnám inkább szájjal befejezni? Miért mondhatta ezt? Rosszul esik,mert valamelyik nap,és nem kezdeményeztem semmit,és ? elaludt.Meg van hogy megsért?dik amiért én nem csinálok semmit.És nem is szokott szájjal kielégiteni,csak max kéthavonta egyszer.Nos akkor ki lehet számolni,ha fél éve együtt vagyunk,hányszor élvezhetem.Nekem is szükségem lenne a kényesztetésre,és amikor ? elment (orálisan) én lefekszem mellé,remélve hogy csinál valamit de nem.Néha meg ujjaz,kinyal,(RITKÁN)de semmi kényeztetés,amire vágyom.

Legjobb válasz: Szerintem ezt vele kellene megbeszélned!Egy kapcsolaton belül nagyon fontos a kommunikáció! Én a helyedben nem kezdeményeznék egy ideig,mert úgyse bírja sokáig szex nélkül...És ha kezdeményezett,utána mondd meg neki, hogy ezt nagyon szereted,de még jobb lenne,ha ezt meg azt csinálná! Ha szeret,mindent megtesz,hogy Neked jobb legyen,ha pedig nem,akkor majd találsz jobbat,aki törõdik Veled!

Szerintem ezt vele kellene megbeszélned!Egy kapcsolaton belül nagyon fontos a kommunikáció! Én a helyedben nem kezdeményeznék egy ideig, mert úgyse bírja sokáig szex nélkül...És ha kezdeményezett, utána mondd meg neki, hogy ezt nagyon szereted, de még jobb lenne, ha ezt meg azt csinálná! Ha szeret, mindent megtesz, hogy Neked jobb legyen, ha pedig nem, akkor majd találsz jobbat, aki törõdik Veled!
Gondolom ezt neki még nem mondtad...
A kérdező hozzászólása: nem mondtam még neki, mert akkor ugy érezném hogy azért csinálja mert én rá szóltam, nem pedig azért mert õ akarja.Én arra várok hogy õ magától... de nem tudom meddig kell még várjak! Akkor a jó amikor egy kicsit iszik, 2-3 üveg sör után már jól van.Mert nem szokot inni és hamar a fejébe száll a kevés is, de akkor legalább megad mindent amire szükségem van:S
Namost az a helyzet h lehet nem is sejti h neked ennyi nem elég. Igenis mond el neki, akkor jóeséllyel megkapod amit szeretnél, és lehet h szívesen csinálná. Ne azon parázz h most mert te mondtad hanem kérd meg h ezt meg ezt etgye, sztem élvezné is ha irányítod kicsit. Ami a befejezõs dolgot illeti: Rendesen védekeztek? Lehet h fél elmenni benned bár nemtom szokott e olyat csinálni. (pl az én barátom nem akar kockáztatni címen idejében kiveszi pedig szedek gyógyszert) És mond meg neki h ne rád várjon hanem legyen kicsit önállóbb, merészebb, stb, és tényleg mond el neki mire vágysz!
Lehet, hogy csak gátlásos, azért kell neki a pia!Beszélj vele, és ne azzal törõdj, hogy miért fogja csinálni!A lényeg, hogy jó legyen neked is!Ez minden nõnek kijár!!!!
A kérdező hozzászólása: igen védekezünk, tabit szedek, és elszokott bennem élvezni, de nem mindig.Köszi a tanácsokat.

Miért akar ma már minden második lány modell lenni? Egyszerűen nem fér a fejembe. Csak szerintem nevetséges?

Mindenki, aki már érinti a 175 cm-es határt, és nem 200 kilós, az már egyb?l modellkedni szeretne, és pakolgatják ide fel a képeiket tizenkét évesen hogy elmehetne-e vagy ne... Most tényleg azt hiszik magukról hogy szépek, vagy lusták tanulni, és ezért akarnak ezzel foglalkozni.

Legjobb válasz: mert küzdelem nélkül válhatnak a korosztályuk példaképévé...szerintem

mert küzdelem nélkül válhatnak a korosztályuk példaképévé...szerintem
Magamutogatás, vagy nem akarnak tanulni, vagy azt hiszik hogy milliomosok lesznek. Vagy pedig el vannak szállva maguktól.
Én is 177 cm vagyok hosszú barna hajjal és mégsem akarok modell lenni, hanem inkább tanulok az ELTÉN. És nem a testembõl élek hanem a tudásomból.
Mert azt hiszik, hogy ez olyan marha egyszerû meló, és hülyére keresik majd magukat. Fogalmuk sincs, hogy mivel jár, csak és kizárólag a csillogást látják. Ostoba kis tyúkok.
szerintem is nevetséges. azt hiszik, hogy oly könnyû, nem tudják mivel jár ez. gondolom a média veri bele a kis fejecskéjükbe, hogy lehet belõled bármi, ha már "szép" vagy. pedig nagyon kevés igazán különlegesen szép lány van.
De most ebben mindenki a rosszat látja. Lehet, hogy csak egyszerûen szeret modellkedni én is az este éépen ezeket olvastam itt hogy milyen sok lány szeretne modell lenni. Ezzel szerintem nincs semmi probléma. Abban igazuk van az elötttemszoloknak, hogy csak a csillogásért csinálják vagy azért, hogy hiresek legyenek. Két lehetõség van A hirnév és, hogy azért aarnak azok lenni, mert szeretik ( semmi hátsószándékkal ) Én is szeretnék modell lenni, de sajnos nem lehetek az, mert alacsony vagyok. Vannak emberek akik azért szeretnének azok lenni mert szeretik csinálni. Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy modell legyen. Van akinek a magassá a gond és van akinek az anyagiak.
Vagy csak simán azért, mert szeretik.-.-

Miért nem kíván már a féjem? A nagy hasam miatt lehet?

A 30. hétben járok, és már hetek óta nem akar önszántából hozzámbújni. El?tte szinte mindennap akarta, most meg úgy kell rávenni, de kezdem feladni.

Legjobb válasz: Ugyanez, ugyanígy a 30. héten. :(

Ugyanez, ugyanígy a 30. héten. :(
NA én az elején nemkívántam és most lennék megvadulva õ meg nem mer hozzámérni, pedig a dokim is engedi.Kérdezgettem mért nem és kibökte félti-fél a babától, hogy baja lesz.Erre én kinevettem-lehet nemkellett volna láttam nem vette jól a dolgot és azóta semér hozzám.Pedig már azt sem bánnám ha beindulna szülés, bár sztem õ fél ettõl a kijelentéstõl is, hogy na menjünk idõ van....38-39hetes kismama..pedig már nagyon közeli az idõ:D
Szia! Én január 11e óta nem voltam a féjemmel...Ma voltam a 6 hetes kontrollon. Sajnos szegényem túlparázta kicsit a várandósságomat, és nagyon félt, hogy valami bajt csinál odabent.Próbáltam neki ész érvvel, érzelmivel, de nem lehetett rávenni.Ne erõltesd!Te sem tudnál úgy szeretkezni, h aggódsz valami miatt.Próbáljatok alternatív megoldásokat keresni.bár nálunk az sem jött be. Nem a nagy pocak zavarja.Számára most te vagy a legcsodálatosabb nõ a világon, hanem a gyermeket félti. Nálunk 7 nap múlva szabad a gazda, és véd a tabi:) Kitartás!
Biztosan van ilyen, de én még nem találkoztam olyan párral, akiknél ez nem okozott valamilyen problémát, úgyhogy ne aggódj, viszont beszélj vele errõl. Ha olyan dolog miatt fél aminek nincs alapja, akkor tisztázd vele. Amúgy nálunk is így volt az elsõ gyereknél, a többinél már minden rendben volt. :) Minden jót Nektek!!!
Én alapból duci vagyok és a párom így imád. :) De valószínû te vékony testalkatú vagy és a férjed valószínû ehhez a típushoz vonzódik, és most másnak lát külsõleg. Szerintem ne aggódj emiatt. Az sokkal rosszabb lenne ha a párod "depresszios lenne" h azért nem szeretkezik veled mert árt a babának, vagy mindenféle butaságot találna ki. Próbálj meg közös romantikus sétákat tenni 3asban vagy nem megterhelõen de kimozdulni együtt vmi izgalmas helyre ahol kikapcsoltok egy kicsit és nem a külsõ miatti változásra figyel hanem arra h ez azért van mert hamarosan megszületik a közös babátok aki gyönyörû lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
szerintem félti a baba egészségét. Az én barátom is ezt csinálta soha nem kezdeményez miota betöltöttem 34 hetet. 38 hetes kismama
Én 23 hetes vagyok. És a párom hónapok óta nem kiván. Bár nekem sem annyira jó, de az alternativ megoldás meg neki nem jó. Kitartás! Neked már nincs olyan sok hátra :(
Elsõ babát várjuk. amióta tudja a férjem, hogy terhes vagyok ritkábban és óvatosabban közeledik. Zavart a dolog és megkérdeztem mia baj? Kiderült, hogy nagyon félti a babát és nem akar kellemetlenséget okozni. Szerintem ez teljesen normális reakció. Nagyon fontos, hogy beszéljétek meg.

Miért kavar még mindig fel, ha csak róla álmodom, de utána egész nap csak ő jár a fejemben és az amit róla álmodtam, hogy jó volt vele lenni? Miért nem tud már "békén hagyni"? (Értelmes válaszokat kérek! Köszi! )

Van egy fiú, akivel soha nem jártam, de nagyon tetszettünk egymásnak mindig és szerettük is egymást, ? mondta is, de én neki soha és meg is sért?dött ezért. Mint mondtam, soha nem jártunk, én nem kezdeményeztem, mert nem akartam nyomulni, hülye felfogás, tudom, ? meg megint nem kezdeményezett, de akárhányszor látott, mindig szemezett velem. Ez kb. 3-4 éve történt. Azóta tudom hogy volt barátn?je, talán most is van, de amikor néha összefutunk az utcán, akkor én is igyekszek minél el?bb elhagyni azt a helyet, és ? is, s?t még rá se pillantunk a másikra. Szoktam vele álmodni néha, mint most is és azt álmodtam, hogy vágyik arra, hogy a közelemben lehessen és én is az övében és beszélgettünk álmomban, hülyéskedtünk, rövid ideig még egymás kezét is megfogtuk, jól éreztük magunkat együtt, örültünk, hogy együtt vagyunk. De nemtudom miért álmodok még mindig róla kb. havonta-kéthavonta egyszer, pedig már férjhez mentem nemrég és nagyon szeretem a férjem, hisz azért mentem hozzá és boldog is vagyok vele. Csak nem értem hogy ha nem gondolok rá akkor miért álmodok vele, miért nem hagy már békén? Reggel óta ? kavarog a fejemben és ez mindig így van, ha vele álmodok, 1-2 napig ? és az álmom jár a fejemben, és nem akarom, hogy ez örökké így legyen...

Legjobb válasz: Van egy hasonló sztorim: 16éves koromtól 3évig jártam egy lánnyal, aki biszex volt. Ebbõl semmi probléma nem volt, egy jó ideig. A családja már hagyományõrzés szinten csinálta ezt: akik diákkoruk óta együtt vannak, azok ált együtt is maradnak életük végére...mert mindenki így volt párban a családjánál :D...és ezt a szép mesét én is elhittem egy idõ után, h akár velünk is így lehetne :) Uccsó fél évben a bnõm biszexualitása annyira kitört, h lecserélt egy csajra...ez volt tavaly nyár elején...amikor dalszöveget írok, kb mindig beleviszem ezt az élményt, amikor egy filmet nézek nagyon könnyen elkedvtelenedek, undorodom a két lányos dolgoktól (igen...:) ), nem élvezem a leszbis vicceket a filmekbe, felkavar mindenféle emlék. Velem is elõfordul h vele álmodok, de aztán fel kell kelni... :( :) Elõfordulhat, hogy tényleg szereted/szeretted azt a valakit, és ezért motoszkál a fejedbe :) Csak könnyebben veszed a dolgot, mert nem volt kapcsolatotok.

Van egy hasonló sztorim: 16éves koromtól 3évig jártam egy lánnyal, aki biszex volt. Ebbõl semmi probléma nem volt, egy jó ideig. A családja már hagyományõrzés szinten csinálta ezt: akik diákkoruk óta együtt vannak, azok ált együtt is maradnak életük végére...mert mindenki így volt párban a családjánál :D...és ezt a szép mesét én is elhittem egy idõ után, h akár velünk is így lehetne :) Uccsó fél évben a bnõm biszexualitása annyira kitört, h lecserélt egy csajra...ez volt tavaly nyár elején...amikor dalszöveget írok, kb mindig beleviszem ezt az élményt, amikor egy filmet nézek nagyon könnyen elkedvtelenedek, undorodom a két lányos dolgoktól (igen...:) ), nem élvezem a leszbis vicceket a filmekbe, felkavar mindenféle emlék. Velem is elõfordul h vele álmodok, de aztán fel kell kelni... :( :) Elõfordulhat, hogy tényleg szereted/szeretted azt a valakit, és ezért motoszkál a fejedbe :) Csak könnyebben veszed a dolgot, mert nem volt kapcsolatotok.
Nekem is volt ilyen.Aztán nemsokára rá rájöttem, hogy szerelmes vagyok de õrülten az illetõbe.Elkezdtünk randizgati, csók megvolt.Aztán sajnos egy véletlen folytán rájöttem, hogy csak trófea lennék neki, így még idõbe léptem.Borzasztóan belerokkantam, sõõõtt...még mindig szenvedek miatta.Talán soha nem szerettem még ennyire senkit sem, még a volt férjemet sem.Úgy éreztem õ a nagy Õ-m.Azóta csak vegetálok és mindenkibe õt keresem szenvedek nem is kicsit.Ilyenkor azért kérdezném a fenti fõnököt, hogy MIÉRT??? Na mindegy, bocsi:) ) Csak kitört a vulkán.Persze a te eseted végzõdhet pozívan is:) Ha álmodsz vele akkor valamiért ott van fejedben:) ) Sok sikert:) )))))
De a te esetedben lehet az is, hogy egyszerûen piszkálja a fantáziádat, hogy "milyen lett volna ha....":) ) Az emberi agy nagyon érdekes dolog ám.:) )
Egyetértek a 09:41-es hozzászólóval. Szerintem is arról van szó, hogy tudat alatt érdekel, hogy "mi lett volna ha..." Egyszerû kíváncsiság. Esetleg próbálj meg beszélni azzal a fiúval, akkor majd könnyebben eligazodsz az érzéseiden. Nekem ez segített.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok beszélni vele, mert mint mondtam, már évek óta nem beszéltünk és tudja hogy házas vagyok, meg nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nyomulok. Õ sem keres engem, én sem õt már jó pár éve, így most ez fura lenne. Csak nagyon idegesít ez a dolog, hogy ha vele álmodok egész nap arra az álomra gondolok.
Azért álmodsz róla mert még mindig nem zártad le azt a szakaszt az életedben és ez álmokban a tudat alattid figyelmeztet. Álmodni nem csak a minden napos dolgokról lehet hanem az elfojtott vágyakról és érzelmekrõl amik ilyenkor törnek leginkább a felszínre.
velem is ez szokott történni, hogy mindig vele álmodok, mi sem voltuk együtt csak összejártunk, de én szerelmes lettem õ meg közölte, hogy nem akar komolyabbat...összetörtem, olyan voltam hónapokig mint egy élõhalott, semmivel nem foglalkoztam.Azóta se tudtam még kiheverni, mindig õ lesz életem szerelme, és mindig õ jár az eszembe, nem tudok mit csinálni, de már megtanultam vele élni, mert tudom, hogy egész életemben végig fog kísérni, nem felejtem el soha! :(
velem is ez volt van hogy nagyon tetszettünk a másiknak de nemnyitottunk a másik fele és mostanába csak vele álmodok hogy randizunk meg csókolózunk csak azabaj hogy nem egy városba lakunk és én még tanulok ott ahol lakom õ meg 60-kb re lakik tõlem:'( amúgy soksikert:)
Mert tudják, hgy nem szépek, és egy kevésbé helyes srácnál van esélyük.
Én is ezt vettem észre magamon, olyanokkal sokkal jobban, oldottabban tudok beszélgetni, akiknek van valami kis defektjük a külsejükkel vagy önbizalomhiányosak... õket könnyû felvidítani pár szar poénnal, és talán azért is jobb társaság, mert (nem vallottam be sokáig magamnak sem) de szeretek a középpontban lenni... ha én irányíthatom a kapcsolatot, a beszélgetést sokszor. Persze néha hagyom a másik felet is érvényesülni, nem kell nagy egoizmusra gondolni. :)

Két éve szakítottunk az akkori barátnõmmel, és a mai napig a fejemben motoszkál a jelenléte, pedig már mindketten továbbléptünk. Miért nem tudom végre elfelejteni?

Körülbelül két és fél évig voltunk együtt, nekem voltak elõtte kapcsolataim, neki én voltam az elsõ. Rajtunk kívül esõ dolgok miatt nem folytathattuk tovább, õ is tovább lépett - és azóta is egy nagyon boldog kapcsolatban él, amit eszem ágában sincs háborgatni - , és én is próbálkoztam. Több kapcsolatom is volt (sajnos több zûrös), majd kb. egy éve találtam egy lányt, aki mindent megérdemel, mert egy tündér, és nála jobbat keresve se találhat az ember, nagyon jól érzem magam vele... Ennek ellenére mindennap, legalább pár másodpercre még mindig ott motoszkál az exem a gondolataimban, néha álmodom vele... Szerintetek õ volt az igazi? Hogy verhetném ki végleg a fejembõl?

Legjobb válasz: "...a fejemben motoszkál a jelenléte..." Mi õ valami kísértet?

"...a fejemben motoszkál a jelenléte..." Mi õ valami kísértet?
Ne haragudj, de már az elsõ mondatból ( a kérdés) kiderül, hogy egyáltalán nem léptél túl rajta, hiszen még gondolsz rá, sokszor. Én nem gondolok az exeimre, tehát továbbléptem. Ergo, te nem léptél túl rajta, lehet, hogy még szereted vagy csak félsz a változástól. :) 28/N
Biztosan megfog jönni. Belekalkuláltad azt hogy február 28 napos volt!
Nyugi, elõfordul, hogy szokatlan tünetekkel érkezik, ez teljesen természetes. Lehet, hogy a napokban kicsit felfáztál, vagy megterhelõbb munkát végeztél pl. bútortologatás tavaszi nagytakarítással, stb., már persze, ha szoktál segíteni otthon :=). 1 nap késés pedig említést sem érdemel.
Szerintem is hamarosan meg kell jönnie. Tipikus menstruációs tünetek ezek.

10 hónapos kislányom 2 napja rázza, forgatja a fejét minden ok nélkül. Ma már 5-10 percenként csinálja és nem értem, miért? Ugye nem beteg?

Olyan, mintha folyamatosan nemet intene a fejével. 3 napja beverte a fejét, lehet, hogy valami nagy baj van?

Legjobb válasz: Az enyém is kb. ekkor kezdte. Kezdi megérteni a NEM jelentését szeintem és azt gyakorolgatja. Mi már ott tartunk, hogy hangosan mondja is hogy NEM-NEM. De mindenre. Nagyon élvezi hogy tudja mondani és megértjük.

Az enyém is kb. ekkor kezdte. Kezdi megérteni a NEM jelentését szeintem és azt gyakorolgatja. Mi már ott tartunk, hogy hangosan mondja is hogy NEM-NEM. De mindenre. Nagyon élvezi hogy tudja mondani és megértjük.
Az én fiam 9 hónapos kora óta csinálja, elõször én is frászt kaptam! De a "nem"-et gyakorolja! Figyeld magad, amikor tiltasz neki, nem csóválod a fejed...? Én igen, de észre sem vettem, míg tudatosan meg mem figyeltem!
De jó, hogy megkérdezted, a kisfiam 9 és fél hós és egy ideje õ is csinálja ezt, akkor most én is megnyugodtam, hogy semmi baj! Õ is "mondja", hogy nem-nem. :-)
Azért fülikéjét nem árt megmutatni dokinak, neh esetleg a füle ájjon v viszkessen!Bár akkor piszkálná is....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!