Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már a (2844 db)

Nem mindenki tud énekelni, aki tovább is jut. Pl. a tavalyi cápaugrás Kicsi Zámbó.
de ez most tovább jutott?
A továbbjutó emberek 80%a nem tud énekelni, és nem fojtatja énekesi pályán, mert idõvel rá jön, hogy semmi köze a zenéhez.
Köztudott, hogy ez a mûsor nem az éneklésrõl, és a hangról szól, ezt meg mondta a Tóth Gabi is. "Ide már nem elég a jó énekhang, kell az ember eladhatósága is"
Magyar x faktorba sok olyan jut tovább aki nem tud énekelni pl.: Csobot Adél, Zámbó Krisztián, Stone, Nyári lányok stb...
linket mutass már egy filmet róla
Azéé, mert megunta a filmezést, énekelni akar, ha meg tud is, szerintem hadd csinálja! Am tegnap aki nekem két tuti tovább jutó volt alapból abban a kategóriában, az õ volt az egyik, másik meg Bozsek Márk. A harmadik továbbjutót nem tudtam eldönteni magamban, hogy kit juttatnék tovább.
Igen, ismerem, vagyis többször jártam már bent a házban, ahol laknak és sokan dohányoznak, de õ nem.
Jaa, okéé:) )Egyébként tényleg neki van az egyik legjobb hangja...Az idei mezõny erõs...Ha a tavalyiban lett volna, toronymagasan alázott volna mindenkit..:D
Én azért szeretnék úgy nem tudni énekelni mint õ... Ha szerinted bénán énekel, inkább nézz csak továbbra is pornó filmeket ;)
Utolsó, honnan tudod, hogy nem dohányzik?!Ismered?!;D
Tündi nem dohányzik utolsó. Nem hiszem, hogy éneklés közben arra kellene figyelnie, hogy milyen fejet vág, meg kell hagyni baromi rondákat, de magasan a legjobb hangja van a kategóriájában.
Sztem azért énekel így, mert:1, mély hangja van.2, láncdohányos.Egyébként úgy néz ki mint Palpatin szenátor, a CsH-ból.... ;D
Engem az idegesít benne, hogy angolul énekel, de egy szót nem lehet kivenni belõle, hangja se sok van. Amikor elõször láttam, azt hittem, hogy van vagy 40 éves. Szánalom az a nõ.
úgy énekel mint ahogy egy szellemi fogyatékos kiabál, a feje meg pont olyan mint a neander-völgyi õsembernek volt. mindkét mûfajban igazi retek.
A kérdező hozzászólása: ekezetet nem hasznalok comodore64 es zx spectrum ota... sorry...
úgy is tovább jut az a hülye pcsa, kell a marketing, mert pornózott.
Nekünk a google a barátunk, neked meg az ékezettel kellene barátkoznod! Több ékezet, kevesebb pornófilm.
A kérdező hozzászólása: stb... stb... google a baratod
A kérdező hozzászólása: http://www.buttinsider.com/content/150772/real-home-debauche..
A kérdező hozzászólása: http://www.xvideos.com/video61352/jenny_noel_-_anal_creampie
A kérdező hozzászólása: http://www.filthycampus.com/content/301770/jenny-is-a-kind-o..
Tehetséges volt a filmjeiben?? Igénytelen vagy, kérdezõ :) Hát hogy néz ki?? Csúnya, nincs melle! Az ilyen ne pornózzon, inkább énekeljen, az jobban áll neki.

Az ilyen bevándorlók miért nem maradnak a saját országukban?

Többségében muzulmán emberekre vonatkozik ez. Fel vannak háborodva, hogy miért nincs Saria, miért nem a Korán alapján ítélkezik a bíróság, miért nem muzulmán mindenki, stb stb stb. Ha ennyire ragaszkodnak az otthoni szabályokhoz, törvényekhez, akkor miért nem mennek haza? Ha én ragaszkodnék a saját országom törvényeihez, akkor nem mennék azért külföldre, hogy csináljam a fesztivált... Komolyan kinézem a franciákból, hogy ismét csinálnak egy hatalmas forradalmat, de ráférne Európára. Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani. Hova fog ez vezetni? Nyilván nem fogja Európa hagyni, hogy iszlám legyen, de mikor lesz már az embereknek elege? Miért nem maradnak az ilyen bevándorlók otthon? Malmö-ben már van olyan autósiskola, ami a Dzsihád (szent háború) nevet viseli. Nem tudnak beilleszkedni, nem is akarnak, a pénzt elvárják, de az "őslakosokat" alsóbbrendűként kezelik. Nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát?

Legjobb válasz: "Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?" Azért nem, mert egoisták. Rengeteg ilyen ember van Magyarországon is, aki simán keresztülgázol másokon, mert jó szórakozás neki, ahogy a másik kínlódik és eszébe nem jutna, hogy ez a másiknak rosszul esik és fáj neki. Ilyenek az erõszakos muszlimok is.

"Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?" Azért nem, mert egoisták. Rengeteg ilyen ember van Magyarországon is, aki simán keresztülgázol másokon, mert jó szórakozás neki, ahogy a másik kínlódik és eszébe nem jutna, hogy ez a másiknak rosszul esik és fáj neki. Ilyenek az erõszakos muszlimok is.
"Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani." Azért ez így túlzás, otthon a kertedben vagy a nappalidban állíthatsz karácsonyfát, csak a városvezetés döntött úgy, hogy a fõtéren nem állítanak többet karácsonyfát. Ami ettõl még ugyanúgy nevetséges, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy bár arra hivatkoznak, hogy ez a muszlimok érzékenységét sértHETi, ennek ellenére a muszlimokat természetesen elfelejtették megkérdezni, hogy valóban sérti-e õket vagy sem. Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy a legtöbb muszlimot nem zavarná a karácsonyfa a fõtéren. És ugyanezek a muszlimok a Sariát sem kívánják ide.
"Ha jobban akarnak élni, akkor minek problémáznak, meg tüntetnek, rongálnak?" Azért, mert európai jólétet akarnak iszlám kultúrával.
Azért nem, mert demokratikusság van meg tolerancia.
Nem vágják maguk alatt. Európa rájuk van szorulva, így sok mindent elnéznek nekik ha meg többségben lesznek onnantól hozzájuk kell majd a keresztény szektásoknak igazodni nem pedig fordítva.
Öööö, talán azért, mert jobban akarnak élni?
Én sem értem. Amikor én jártam egy muszlim, országban akkor direkt nem mentem kézen fogva a barátnõmmel mert tudom, hogy õk érzékenyek az ilyesmikre. Tehát nem úgy viselkedtem, mint otthon. Tekintettel voltam az országukra és az emberekre. Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?
Ne általánosíts. A sáriát és egyéb elborult dolgokat Európába követelõ kisebbség nagyon kisebbség, 2-3%-a a muszlim össznépességnek. Ismerek vagy 100-t a térség legtöbb országából, még a keményebbekbõl is, és összesen 2-rõl jutna eszembe olyasmi, hogy netán õk fogékonyak lehetnének az ilyesmire. Amúgy meg nyilván egyszerû a világszinten jómódú Magyarországról okoskodni, hogy miért nem mennek haza, de egyszerû a válasz: mert otthon nyomorognak, Európában pedig a felemelkedés lehetõségét látják. Mindegyikük, nem csak a dzsihádõrültek, akik a saját közösségükön belül is megvetés tárgyát képezik. Ennyi erõvel azt is kérdezhetnéd, hogy a Londonban havi 300e-ért mosogatók miért nem jönnek haza ugyanezt 80-ért tenni. Ha neked érthetõ, hogy tõlünk miért mennek Angliába dolgozni, akkor igazán könnyen felfogható, hogy Pakisztánból miért teszik ugyanezt.
Bocsi, elírtam. ROSENGARD kerület. És ezt a videót svédek csinálták: https://www.youtube.com/watch?v=uwqpuUDS6ac
Nalátod, csak kibújik a szög a zsákból. A videód a 2009-es zavargások során készült, amit az váltott ki, hogy a mi cigánygyilkosságainkhoz hasonlóan egy õrült elkezdett muszlimokat ölni (http://en.wikipedia.org/wiki/Malm%C3%B6_shootings) Amit írtál azt sugallta, hogy a tûzoltók meg a mentõk napi rendszerességgel járnak felfegyverkezve a kerületbe, ami egy ordas nagy hazugság. Ilyen videót Pestrõl is lehetett volna forgatni 2006-ban, amikor a köztörvényesek verték szét a várost.
"Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentõ, se tûzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egybõl megtámadják." Na ebben a két mondtadban egyetlen igazság sincs. Még az sem, hogy Malmöben létezne Rosenberg nevû kerület, nemhogy a fegyveres õrök. Ne vedd szentírásnak a kuruttyot, Elõd biztos fáradt a sok ülésezés után, amikor írja.
Gyõrben is van olyan rész ahova európai ember nem teheti be a lábár. Illetve beteheti , de nem ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: Franciaországban a legerõsebb a szélsõjobb. Meg ugye voltak az angliai zavargások is. A francia nagyvárosok körül effektíve gettók vannak.
A kérdező hozzászólása: Engem nem a vallásszabadság zavar, hanem hogy sokan képtelenek beilleszkedni, és azért jönnek Európába, hogy a szociális hálón élõsködjenek. (pont mint nálunk kolompárék) Az ilyenbõl rengeteg van, nem csak 2-3 %. Én azt nem értem, hogy miért nem alkalmazkodnak a befogadó ország törvényeihez. Belgiumban, Fro.-ban, Svédországban vannak egyes városoknak olyan negyedeik, ahova fehér ember be sem teheti a lábát, mert megdobálják, agyonverik stb. Mi ez ha nem rasszizmus? Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentõ, se tûzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egybõl megtámadják.
"Vallásszabadság van elvégre." Pontosan erre lyukadtam ki én is. A "helyi trendi szekta" pedig sokszor évszázados hagyományok lenyomata, egyetértesz vele vagy nem, de nincs jogod megtiltani, amíg a többség ehhez ragaszkodik. Akkor sem, ha más a vallásod. Olyan ez, mintha kiköltöznél Szaúd-Arábiába, és felháborodnál, hogy mi az, hogy szól a Müezzin.
#11 Kötelessége beilleszkedni de nem kötelessége a helyi trendi szektába beállni. Vallásszabadság van elvégre. Engem is dühít amikor a mi pénzünkbõl állítanak karácsonyfát pesten sok millióért. Az ilyen szektás marhaságokat közterületen tiltani kellene. Maradjon a négy fal között aztán csá.
Ez ugye megvan, hogy totál kamu a brüsszeli karácsonyfatiltás legendája? http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121228_Karacsonyfake_Bayer Az egész egy környezettudatos petíción alapult, ami magát a karácsonyfát adó fát akarta megkímélni és mûvészeti installációkkal helyettesíteni, hogy ne kelljen elpusztítani egy 10m-s fát.
"z a muszlimok érzékenységét sértHETi, ennek ellenére a muszlimokat természetesen elfelejtették megkérdezni, hogy valóban sérti-e õket vagy sem" Elég elkorcsosult nézetek vannak Európában, és adják a bevándorlók kisebbsége alá a lovat. Aki kivándorol, annak kutya kötelessége beilleszkedni az adott kultúrába legalább utcai szinten, otthon azt ünnepel és úgy, ahogyan szeretné, de hogy az õslakosoknak megszabja, mit tehetnek és mit nem a saját hazájukban, az egy vicc.
A kérdező hozzászólása: Ha jobban akarnak élni, akkor minek problémáznak, meg tüntetnek, rongálnak?
A kérdező hozzászólása: Az ilyeneket miért nem dobják ki az országból? (cigányokat nem tudjuk kidobni, mert állampolgárok)
Nem írtam, h mindennap mennek. Attól még nem változtat a helyzeten, hogy Malmö nagyon gázos és veszélyes hely.

Sminktetoválók! Miért nem marad a festék/pigment a bőrben?

Jómagam is sminktetováló vagyok,1,5 éve végzem ezt a szakmát és a vendégeim nagyon elégedettek. De! Van egy lány akinek már 3szor csináltunk korrekciót de egy bizonyos ponton nem marad a festék a bőrében. Mitévő legyek? Szeretném ha maximálisan elégedett lenne. Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ezzel foglalkozol és nem tudod? Hol végeztél? Oké, hogy nem vagy igazi tetováló, de azért illene tudni az ilyesmit, nem gondolod? Vagy ha már...akkor bepötyögni a googleba.

Ezzel foglalkozol és nem tudod? Hol végeztél? Oké, hogy nem vagy igazi tetováló, de azért illene tudni az ilyesmit, nem gondolod? Vagy ha már...akkor bepötyögni a googleba.
A kérdező hozzászólása: kedves hozzászóló, tanácsokat kértem nem pedig kioktatást. Ha az egész sminktetkó eltûnne a korrekcio után akkor érteném(vagy a tû nem hatol mélyre, vagy a pigment nem jó). De csak egy bizonyos pontban nem marad meg a festék a bõrében. Google-n nincs semmi errõl, ha lenne nem kérdezném...

Miért nem tudok szép fehér ruhákat mosni? Miért nem marad a fehér ruha fehér és lesz szürke kb.5-6 mosás után?

28 éves 3 gyermekes anyuka vagyok, kisvárosban élünk, 4 éve építkeztünk, akkor mindenb?l ( mosogépb?l is) újat vettünk. Kicsi gyermekeim vannak, legkisebb 10 hónapos, a nagyobbak se sokkal id?sebbek. Folyamatosan fehér pelusokat mosok, fehér fürd?leped?ket, leped?ket. El?ször szép fehér aztán egyre inkább beszürkül. Egy csomó praktikát kipróbáltam már. Mosogépünk nem a legjobb , de nem is a legolcsóbb kategória. Fehéret csak fehérrel mosok, néha viszont ha nem jön össze annyi fehér, akkor teszek bele néhány világosabb, mondjuk halvány rózsaszín, vagy sárga ruhákat is. Ariel használok és lenor öblít?t. De már mások tanácsára kipróbáltam a Tomi kristályt is, az se lett jobb. Calgonitot használok, el?ször azt hittem, hogy a viz keménysége miatt szürkülnek a ruhák, de ez se vált be. Tetettünk egy központi vizlágyítót a rendszerre, igy se jobb. Egyszer egy hónapban összeszedek egy csomó fehér ruhát, bedobom 90 fokra és domestos fehérít?vel mosok, semmi eredmény, több alkalommal egymás után ezt kipróbálva sem. Elég pedáns vagyok, igy baromira zavar, hogy most már gusztustalanul szürke és sárga minden fehér ruhánk, mérgemben egy csomót már ki is szórtam. Anyunak szoktam odaadni a pelusokat, hogy mossa ki, mégis mit mondanak rám tanácsadáson, meg erre-arra, hogy néz ki, ? mindig ragyogó fehéren hozza ?ket vissza. A mosógépet is folyamatosan pucolom, a szür?t a tartályt,m mindent. Szerintetek még mit tehetnék, mert ez igy elég bosszantó, helyesebben nagyon bosszantó. Akkor a mosogépen lehet a rossz?

Legjobb válasz: szerintem az a titka, hogy ne moss semmilyen más színû ruhát a fehérekkel, és gyakran tegyél a szokásos mosószerhez fehérítõt is. kb. minden 2. mosásnál.

szerintem az a titka, hogy ne moss semmilyen más színû ruhát a fehérekkel, és gyakran tegyél a szokásos mosószerhez fehérítõt is. kb. minden 2. mosásnál.
Kaptam egy Persil mosóport, amit Ausztriából hoztak. Akkor bizonyosodtam meg róla, hogy a kintrõl hozott sokkal jobb minõségû, mert eddig nem hittem el. Gyönyörû fehérre mosott mindent. Ráadásul az a fajta, amivel 30 fokban is lehet mosni. Sajnos, már elfogyott. Fehérítésre inkább Cloroxot használj, sokkal szebb lesz tõle a ruha. A foltos konyharukákat is tisztára mosta.
10:13-as, a mosódiós vagyok. Írtam, hogy foltsót/nátriumperkarbonátot/ használok a fehérekhez és szódabikarbónát. Meg lehet nézni, ragyogóak, és olyan kemény a víz /Fejér megye/hogy a szomszéd hetente tisztítja a vízforralót és a kávéfõzõt. Nekem van az ivóvízhez kezelõm, mert ihatatlannak tartom anélkül.
én is mosódiót és mosószódát használok. Legutóbb Giraffe gyártmányú mosószódát vettem, és ennek friss citromos illata van.
A kérdező hozzászólása: Holnap fogok ezzel az ecetem megoldással mosni, gondolom holnap még nem lesz nagyon látható az eredmény, de meg fogom írni, hogy 3-4 alkalom után bevált e. Nagyon remélem, mert már nagyon régóta fejtörést okoz nekem ez a probléma, ha végre megoldódik, akkor nagyon boldog leszek.
A mosópornak általában jó illata van. Ha ecetet használsz öblítõnek, akkor a mosópor illatát fogod érezni. Pl a folyékony fehér ariel nagyon jó illatú. Kb 1 dl ecet kell. Ha nagyon sokat raksz, akkor persze érezheted a szagát. Majd írd le lécci mi lett a megoldás! Kiváncsi vagyok rá. Még eszembe jutott, hogy esetleg valamelyik csõ rosdásodhat, amibõl a mosógép kapja a vizet.
Én Ariellel mosok és Silan-t használok vagy Coccolinot öblítõnek. Nálam gyönyörû fehérek a ruhák. Folt esetén Cloroxot vagy Vanish oxi action intelligence-t teszek hozzá - két pici gyerekem van, bizony elõfordulnak foltok. Nálam tényleg fehér a fehér, anyukámnál ugyanezzel a módszerrel szürkülnek. Elsõsorban a víz a felelõs sajnos és nem is mindig lehet vele mit tenni, hiába a calgon, a vízlágyítás. Az ecetes ötlet valóban jó, a mosódió köztudottan szürkít, varázsló lehet az a válaszoló, aki ezt írta, vagy valami extra vize lehet.
amúgy lehet, hogy a Domestos okozza az elszínezõdést, ha töményen került a ruhákra. én régebben mikor töményen használtam a zuhanyzóban hasonló fertõtlenítõt, a fehér rongy foltokban lilás lett tõle. az volt ráírva, hogy fehérítésre is használható, tehát elvileg akár mosáshoz is használhattam volna, persze miután kellõen feloldódott a vízben. szerintem ha fehérítõs vízben szeretnéd áztatni a ruhákat, jobb ha nem a mosógépben teszed, hanem kádban, így elõtte jól fel tudod oldani a fehérítõt. a mosógép tartályából meg hirtelen jön ki nagyobb mennyiség, és lehet, hogy elõbb éri a ruhákat, minthogy feloldódna.
Mi a fontosabb? A tiszta fehér ruha, vagy hogy mindennek mesterséges illata legyen? Ha mindenáron illatos ruhát akarsz, akkor tégy a szekrénybe levendulát, valamilyen illatos szappant, esetleg egy vattán parfümöt. Anyáink idejében nem volt öblítõ, a ruháknak csak frissen mosott illata volt, és senkinek nem hiányzott a virágillat.
1. vagyok szerintem próbáld meg úgy, ahogy javasoltam, plusz fehér színû öblítõt használj vagy ecetet. ecet esetén megmarad a mosószer illata.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem gondoltam volna, hogy pont a mosóporral, öblitõvel teszek kárt.De akkor mi lesz az illattal?Ha szódabikarbonát teszek a mosópor helyére, ecetet az öblitõhöz, akkor mitõl lesz illatos?Vagy én értelmeztem valamit rosszul?
Egyszerû, nevetségesen olcsó mosószódával és mosódióval mosok, foltsó adalék, a fehérekhez másfél evõkanál szódabikarbóna, ez tökéletes fehérítõ. Ecettel öblítek, a mosógépem jó illatú, nem bûzlik és nem penészedik az öblítõtartálynál. A ruhák ragyogóak, az én viszketésem a múlté. Elsõ lépésben le kellene pucolni a ruháidról a szürke fátylat, ami a márkás mosószerekbõl és az illatos öblítõkbõl áll. Lehet, hogy a harmadik mosásnál tûnik csak el, és a mosógép sem egy alkalom után lesz tiszta.
igen, az öblítõ sem használ, fõleg ha kék, vagy valami hasonló erõs színû.
Az öblítõtõl szürkülnek be a ruháid. Ne domestost használj, hanem öblítõ helyett ecetet. Akkor nem kell Calgonit sem, mert az ecet egyúttal vízkõoldó is. Én már legalább 8-10 éve csak ecettel öblítek. Azóta fehérek a ruhák, a törülközõk puhák, és nedvszívók maradnak. A színes ruhák pedig megtartják a színüket.
Amennyiben a kérdésed még aktuális, itt találsz egy cikket, amely talán segít: http://www.tmte.hu/11kiadvanyok/111matete/111_2009_03_pdf/10.. A háztartási textil-fehérítõszerek helyes alkalmazása a címe.

Hányáskor miért nem marja a szájunkat a gyomorban termelődő sósav?

Legjobb válasz: Marja bizony, de csak rövid ideig, ezért azt még kibírja, és regenerálódik utána. A bulémiások fogzománca például tönkre is mehet a gyomorsavtól.

Marja bizony, de csak rövid ideig, ezért azt még kibírja, és regenerálódik utána. A bulémiások fogzománca például tönkre is mehet a gyomorsavtól.
De marja azt is, csak kevésbé érzed. Én a torkomban szoktam érezni a marást, ott nincs annyi nyál, hogy megvédje a nyálkahártyát. Bulímiások fogait tönkre is teszi a sok sav.
De, marja. A fogaidat és a nyelõcsövedet is. Ezért van, hogy az anorexiások és bulímiások sokszor komoly foghullással vagy nyelõcsõfekéllyel küzdenek. Ha csak ritkán hánysz, amikor gyomorrontásod van, vagy a terhesség idején, akkor ez nem fog maradandó problémát okozni. Ha meg rendszeresen hülyére iszod az agyadat, és azért hánysz, akkor ez csak az egyik probléma lesz a sok közül, és akkor úgyis mindegy neked.
Különben is sok híg sört is ittál, nem csak pálinkát
Mert nem biztos hogy sok sósav van épp akkor a gyomorban mert felhigult vagy lekötõdött az ételtõl.
Istenem. Semennyi ^^ nem segít az ostobaságon. A gyomorsavat azért hívják így, mert a gyomorban van. Nem utal az összetételére. Legalább néznél utána. http://en.wikipedia.org/wiki/Gastric#Role_in_Digestion hydrochloric acid, azaz sósav. HCl.
Hát õm... én úgy tudom, hogy gyomorsav.. Ha sósav lenne a gyomrodban, minden bizonnyal szétmarná ^^ Most a pH-t figyelmem kívül hagyva. Komolyan, ne már ^^ Gyomorsav van a gyomorban, nem sósav ^^
Sósav az, ráadásul elég alacsony (1, 2-2) pH-val. De a pufferközeg miatt nem mar annyira.
A kérdező hozzászólása: De sósav, nézd meg bármelyik bioszkönyvet! Amúgy nem iszom :) , csak érdekelt a dolog. Köszi a válaszokat!
Javítsatok ki ha nem jó, amit írok, de szerintem az nem sósav, ami a gyomorban termelõdik... maci
Hát, ha piától hánynál akkor érdemes leerõltetni magadon 1-2 liter vizet. Vagy lenyomja a gyomorrontást, vagy a vizet fogod kihányni, ami jóval kellemesebb a "szárazanyagnál", és olyan hígságban a sav sem mar már. Amúgy a választ már megkaptad :) Amikor valamivel elrontom a gyomrom, akkor bizony kapar, ég és fáj a torkom okádás után, tehát valószínûleg dolgozott a sav.
Illetve hányáskor reflexszerûen nagy mennyiségû nyál termelõdik, ami valamelyest közömbösít. Ezért van az, hogy amikor hányingered van, egy csomó nyál gyûl a szádba. De a torkodba például nem, ott én érzem is, hogy erõsen kapar hányás után.
Mert részeg vagy és nem érzed :-D
Néhányan tényleg elõvehetnének egy iskolai biológiakönyvet, mielõtt hülyeségeket beszélnek. A gyomorban többféle emésztõnedv termelõdik, ezek egyike a sósav. Bizony. És nem marja szét. Mégpedig azért nem, mert a gyomorfalban olyan nyák képzõdik, ami megvédi. De csak ott. Azaz minden mást szétmar ez a sav, ahol rendeltetésszerûen nem kéne lennie, mert ott viszont nincs védelem.

Miért nem marad a barátom pénisze kemény?

A barátomat nagyon nehéz felizgatni és ha sikerül is akkor az "érdekl?dését" is nehéz fenntartani. Ha nem a péniszével foglakozom, akkor már nle is lenkad és néha szex közben is. Neki én vagyok az els?, nekem nem ?. Lehet ez pszichés vagy van valami problémája? Aggódom érte. Mit tehetnék? Kérlek normálisan válaszoljatoj:) Köszönöm

Legjobb válasz: nem ismeri magát eléggé.csak hagyja,h vigye a víz az egészet.

nem ismeri magát eléggé.csak hagyja, h vigye a víz az egészet.
A kérdező hozzászólása: 21/L, 25/F
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Már nem azért de sex közben még mi másra figyelsz ha nem a farkára?:S
A kérdező hozzászólása: :) Fészkelõdök én, de nem mindig jön be:)
Fészkelõdj sokat, aztán majd rádkattan! :)
A kérdező hozzászólása: Nem gondolnám, hogy nem vagyok elég jó. Eddig soha senkinek nem volt problémája velem.
detto :( nem tudjuk mi sem az okát :(
utólsóhóz hozzátenném: vagy te nem vagy elég jó abból a szempontból!
szerintem is pszichés, túlságosan parázik valamin, vagy túl sokat agyal, nem hagyja, hogy vezessék az ösztönei
Elképzelhetõ, hogy pszichés oka van, de az is lehet hogy maszturbál csak nem tudsz róla és ezért nem kívánja veled annyira a szexet.
doki megmondja..:S (15/L)
ha nagyon hamar lankad, puhul a pénisze az csak annak a hiányától lehet ami miatt normál esetben felállna. Ez a szexuális vágy. Ha ez mégis meg lenne akkor marad még pár dolog: péniszgyûrû , cialis, recept nélkül kapható erekció fokozók, stb. Vagy esetleg gyakran kiveri. Vagy más lány is van a dologban

Miért nem marad a fitymám a makkom alatt?

Teljesen fel tudom húzni, viszont nem tudom ott tartani, a makkom érzékeny, fáj, mikor húzogatom rajta a fitymát. Mi okozza ezt? 18/F

Legjobb válasz: olvastam, hogy esetleg majd "bejáródik". Igaz ez?

A kérdező hozzászólása: olvastam, hogy esetleg majd "bejáródik". Igaz ez?
pinaba huzogasd, ott van kenes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ez teljesen normális , mert nem ott van a helye. Látod milyen okos .

Hidegben miért nem marad a fülemben a fülhallgató? De ha nincs hideg, akkor is sokszor kiesik.

Jól dugom be, balt a balba, jobbot a jobb-ba.

Legjobb válasz: Hát ennek sztem elég profán oka van. méghozzá az, hogy melegben izzad a füled és több zsír termelõdik, ami jobban odatapasztja a dugót.

Hát ennek sztem elég profán oka van. méghozzá az, hogy melegben izzad a füled és több zsír termelõdik, ami jobban odatapasztja a dugót.
Szerintem pedig hidegben összehúzódnak a dolgok, míg melegben kitágulnak.
Valszeg több oka van, még annyit tennék hozzá az elõttem írókhoz, hoyg hidegben ridegebbé válnak az anyagok, nem nyelik el úgya rázkódást, mint amúgy, így elõbb-utóbb kirázod a füledbõl a füllhalgatót, megha megfigyeled kirántani is könnyebb a madzagnál fogva.
Nekem minden helyzetben kipottyan, mert nem tudom jól belerakni. Biztos abnormális vagyok, vagy a fülem zombi (pedig tök szép fülem van). :D Ezért vettem olyan fülhallgatót, ami fejretevõs, de ilyen modern, ki-befordítható, nem ciki. :)
Velem ugyanez szokott történni, kicsit ciki, hogy a tömött busz közepén dugdosom a fülembe a fülhallgatót.Én ennek kiküszöbölésére a csíptetõs fajtát ajánlom.Jóval kényelmesebb, és nem esik ki egyfolytában:)

Segítene vki? Sims 2 alapjátékhoz adna vki cracket? Vajon miért nem működik a játék? :S Nem akarja elindítani, de már az alapot se. Kiegészítőket nem enged feltenni. Miért?

Legjobb válasz: cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.

cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.
A kérdező hozzászólása: köszi! az a baj, hogy nemrég letöröltem az összes kiegészítõt és az alapot is, mert nem mûködött jól. most fel szerettem volna tenni újra, az alapot sikerült is, de nem találtam cracket hozzá. az alap csomagot ki akarom hagyni, mert abban nincs sok dolog, ami nekem kellene a játékban. ezért a mesés díszletes cuccokkal kezdtem, amit fel is tett, majd próbáltam ráhúzni a cracket, az sikerült is, de amikor indítanám, kiírja, hogy telepítsem az ikea kiegészítõt. viszont mappát nem is csinált a sims-nek. :S rem érthetõ voltam, ha nem, akkor kérdezz! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: ja, és amikor elindítanám a telepítést a power iso-ban, akkor nem ad be semmit
A kérdező hozzászólása: vki?
Szerintem töröld le kiegészítõstül-alapjátékostul és rakd fel újra, de mindegyik kiegészítõt és sorrendben. Ha egyet kihagysz, nem biztos, hogy mûködni fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!