Találatok a következő kifejezésre: Miért nem már (4220 db)

Mit szóltok ahhoz, hogy az állam szerződést kötne a felsőoktatásba jelentkezőkkel? Akkor miért nem már mindenkivel aki szakmunkásnak ment vagy érettségit szerzett?

Vagy miért nem teremtik meg azokat a körülményeket, hogy ne keljen elmenni, ha nyugati szinten akarunk élni? EZ kvázi a röghöz kötés. Az emberek szenvedjenek azért mert MO.-on nem lehet tisztességesen megélni úgy, hogy élelmen és albérleten kívül másra már ne is fussa és ne tudjon gy?jteni.

Legjobb válasz: "Mit szóltok ahhoz, hogy az állam szerzõdést kötne a felsõoktatásba jelentkezõkkel?" Ez csak akkor mûködne, ha mindenkinek jutna munkahely, de ez már nem az a rendszer... Hiába mûködik nyugaton, nálunk nincsenek meg hozzá a feltételek. "Akkor miért nem már mindenkivel aki szakmunkásnak ment vagy érettségit szerzett?" Mert ezeknek a végzettségeknek a támogatása nem kerül sokba az államnak "Vagy miért nem teremtik meg azokat a körülményeket, hogy ne keljen elmenni, ha nyugati szinten akarunk élni?" Jó kérdés Egyet értek veled kérdezõ.

"Mit szóltok ahhoz, hogy az állam szerzõdést kötne a felsõoktatásba jelentkezõkkel?" Ez csak akkor mûködne, ha mindenkinek jutna munkahely, de ez már nem az a rendszer... Hiába mûködik nyugaton, nálunk nincsenek meg hozzá a feltételek. "Akkor miért nem már mindenkivel aki szakmunkásnak ment vagy érettségit szerzett?" Mert ezeknek a végzettségeknek a támogatása nem kerül sokba az államnak "Vagy miért nem teremtik meg azokat a körülményeket, hogy ne keljen elmenni, ha nyugati szinten akarunk élni?" Jó kérdés Egyet értek veled kérdezõ.
a szerzõdéssel meg egyetemistaként egyetértek. sokba kerül az államnak az országot itt hagyó, kitanított ember.
"A szüleik nem fizették be azt az adót amit rájuk költöttek? 40-45 év alatt kifizetik a gyerekeik taníttatását." Nem bizony! Hacsak nem szuper gazdagok, akkor nem fizetnek annyi adót, hogy kifizessék a taníttatást! Igenis, aki elmegy külföldre egybõl egy államilag támogatott képzés után, az fizesse meg az államnak a taníttatás költségeit és az õ által be nem fizetett adót!
Én egyetértek vele, mert aki államilag támogatott képzésben szerez diplomát, az legalább annyit töltsön a magyar munkaerõpiacon, mint ameddig egyetemre járt! Az állam(így az adófizetõk) fizetik az állami támogatottra járókat, így jogosan várja el az állam azt, hogy ha már X millió adó Ft-ot rájuk költünk, akkor maradjanak is itthon legalább egy ideig. Nekem 2 diplomám van, mindkettõt költségtérítéses képzésben szereztem, tehát ha én elmennék külföldre, azért senki nem szólhatna! Na de akik az állam pénzén tanulnak, az adót pedig egy külföldi országnak fizetik?
"a szerzõdéssel meg egyetemistaként egyetértek. sokba kerül az államnak az országot itt hagyó, kitanított ember." Oda megy ahová akar, ezt nem tilthatják meg, mi ez a vasfüggöny korát éljük eu tagokként? te egyetemista vagy, anyám... -.-
" így jogosan várja el az állam azt, hogy ha már X millió adó Ft-ot rájuk költünk, akkor maradjanak is itthon legalább egy ideig. " majd akkor várhatja el jogosan, ha az itthoni fizetésbõl 3 év alatt tudok biztos egzisztenciát teremteni. Addig az állam bekaphatja!
az orvosok pofátlanul kapáloznak...úgy néz ki jönnek a jogászok oszt befûtenek nekik amikor volt ez a népszavazósdi hogy kelljen e fizetni vagy sem akkor az az érv volt a joker hogy ezek a szakemberek úgyis itt fognak adózni...szal célszerû ebbe befektetni.....nyugaton ha nem vagy benne az 1-2%nyi ösztöndíjas zseniben akkor fizetsz mindenképp. Itt nem kell fizetni igaz nincsenek is itt csúcsfizetések. Talán nem alattomos dolog ha valaki ingyen tanul itt az állam költségén és elhúz innen????
azért, mert ilyen gazdasági erõ mellett nem lehet nagyobb fizetést nyújtani. lehet hõbörögni, hogy bezzeg a németeknél 3-szoros az átlagfizu, csak nekik a GDP per capita is 3.5-szörös.
"Melyik országban tudsz az ottani fizetésbõl 3 év alatt OTTANI egzisztenciát megteremteni, akár orvosként, akár más szakmabeliként? " Kanada, Hollandia, Svédország stb.
"Én még olyan orvossal nem találkoztam, aki visszautasította volna a hálapénzt. Sõt, a legtöbb egyenesen igényli. Ezt beleszámoltad a "szar fizetés"-be? " Arra megint nem gondolsz, hogy miért is alakult ki ez a rendszer... ÉPP, HOGY A [email protected] fizetés miatt!
"Ez a rendszer fõleg az orvosok miatt lenne. Nem hinném, hogy túltermelésünk van belõlük..." Akkor miért nem csak rájuk vonatkozik? Tipikus fidder logika...
tehetséges szorgalamas .....oké és ebbõl mit érez meg az ország ha külföldön kamatoztatja? gondolkozzatok már logikusan felháborodók! egy orvos képzési költsége 17millió forint.Ezt az adófizetõk:józsi bácsi, Gizi néni, Pistabá a szomszédból és hasonló hétköznapi emberek fizetik.Ezek után a végzett doki azt mondja "köszi , pá "és felül a repcsire...jóvanezígy?? aki a politikusokat hozza fel meg az elõzõ generációkat nos õk nem mentek külföldre mert akkor még tényleg volt vasfüggüny
"és akkor mi legyen?fizessen mindenki?mondom nyugaton így megy." igen , csak nyugaton van mibõl fizetni, itt nincs. Az is érdekes, hogy a nyugatra hivatkozol, mikor épp azt akarod megakadályozni, hogy ki lehessen menni...
A kérdező hozzászólása: "ha a nyugati országok se tudják biztosítani az államilag finanszírozott képzést majd pont Magyarországtól várjuk el. " De a nyugati országokban van olyan fizetés amibõl ki tudjad fizetni az egyetemet.
Helmetnél és A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:06-nál a pont!
"Ezek után a végzett doki azt mondja "köszi , pá "és felül a repcsire...jóvanezígy?? " nem, ezért kell felemelni a fizetésüket! nem azért mennek ki, mert fújfúj ez az ország [email protected], hanem, mert ott többet is megkeres!
" nos õk nem mentek külföldre mert akkor még tényleg volt vasfüggüny" Bár mentek volna a halál [email protected]ára, ahelyett hogy ellopnák a közvagyont és szé[email protected]ák az országot!
"És mégis mibõl legyen béremelés? Nagyon kevés a tisztességesen adózó állampolgár, kevés a bevétel, sajnos ennél több nem jut!" van egy olyanunk (pontosabban nincs), hogy adózási morál! Na azon kell javítani, olyan intézkedésekkel, melyek ösztönzik az embereket arra, hogy többet tegyenek a közösbe. De ez úgy nem fog menni, hogy hülye intézkedéseket hozunk és lenyúlunk mindent...
""Melyik országban tudsz az ottani fizetésbõl 3 év alatt OTTANI egzisztenciát megteremteni, akár orvosként, akár más szakmabeliként? " Kanada, Hollandia, Svédország stb." Ez nem igaz! Az általad említett országokban nem tudsz 3 év alatt biztos egzisztenciát építeni!! Sehol sem! 8-10 év kell mindenhol ahhoz, hogy elmondhasd, hogy elértél valamit! Tudom, mert itt élek Kanadában! Most ne az orvosokat nézzük, hanem egy mezei diplomás informatikust! Ha kijössz ide, itt nem számít mi voltál otthon, mit dolgoztál, itt teljesen nulláról indulsz és szépen lassan kell fejlõdnöd felfelé! De ez nem megy 3 év alatt!
A kérdező hozzászólása: "Fogd már fel, hogy nem statáriumot kell kihirdetni, hanem a bérüket emelni, a szakmához méltó színvonalra!" És ez volt a lényeg. Nem kényszeríteni kell az embereket hanem olyan bért adni amit megérdemel és olyan életsívonalat biztosítani mint nyugaton. Nehogy már az emberek legyen a szemetek, hogy olyan színvonalon akar élni mint a nyugatiak. Nem az emberekben van a hiba hanem az országban, hogy nem tudja garantálni.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:22 Az a baj ezzel, hogy az államaddósság akkor is nõne, ha nem költenénk egészségügyre. Ezenkívül egy magáncégnek nem érdeke az, hogy mindenkit ellásson. A tisztán piaci alapú modell, megbukott, el kéne felejteni ezt a neoliberális bullshitet. Mindenképpen kell valamennyi állami kontroll
"A szüleik nem kapnak orvosi ellátást? Nem használnak utakat, állami intézményeket, támogatásokat? " na és? Hol van az nyilván tartva, hogy az egyes emberek adóbefizetéseit mire költik? Ne üljetek már fordítva a lovon!
"ha ez a gyerek utána nem hajt hasznot az országnak, akkor a ráköltött összeg kidobott pénz. ez ilyen egyszerû." te is azt felejted el, hogy joga van oda menni ahova akar és nem zsarolhatják ezzel! Az embernek nem azért kell élnie, hogy az országának hasznot hajtson (amit majd a jövõben lenyúlnak, lásd: manyup és hasonlók), pláne nem akkor mikor az országa nem biztosít lehetõséget ahhoz, hogy jól tudjon élni! FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY A VASFÜGGÖNYNEK VÉGET KELL VETNI!
A kérdező hozzászólása: "hogy ha már X millió adó Ft-ot rájuk költünk, akkor maradjanak is itthon legalább egy ideig. " A szüleik nem fizették be azt az adót amit rájuk költöttek? 40-45 év alatt kifizetik a gyerekeik taníttatását.
A kérdező hozzászólása: "Talán nem alattomos dolog ha valaki ingyen tanul itt az állam költségén és elhúz innen????" ÉS az, hogy itt kell maradniuk a szar fizetés mellet. Miért nem inkább azt oldják meg, hogy nekik is megérje itt maradni? Könnyebb rákényszeríteni valakit, hogy nem mehetsz el mint azt megtenni, hogy saját döntése miatt ne menjen el, mert olyan az életszínvonal.
"Talán nem alattomos dolog ha valaki ingyen tanul itt az állam költségén és elhúz innen???? " nem, mivel 1. nem a szocializmusban élünk 2. alapvetõ emberi jogokról hallottál? 3. Az EU tudtommal tiltja a szabad munkaerõ áramlás korlátozását (bizonyos esetekben némely országnak van vétójoga, de az nem Magyarország)
"A szüleik nem fizették be azt az adót amit rájuk költöttek? 40-45 év alatt kifizetik a gyerekeik taníttatását." Pontosan! Nagyon is kifizették.
"Nem bizony! Hacsak nem szuper gazdagok, akkor nem fizetnek annyi adót, hogy kifizessék a taníttatást!" Milyen szupergazdagok? Szerintem egy élet alatt nem lehet annyit befizetni adóként, hogy kijöjjön a taníttatás költsége? Ez a leghülyébb érv, hogy más fizeti a taníttatásukat.
értsétek meg már hogy itt semmi kényszer nincsen! ha valaki tudja hogy elmegy majd külföldre az menjen költségtérítésesre, ha valaki közben döbben rá hogy kivándorol az fizessen utólag. elmehet bárki csak akkor ne használja ki az államot ilyen pofátlanul
Sok szakmánál nem lenne megoldható a röghöz kötés, de az orvosoknál meg lehetne lépni azt, amit a csehek is megcsináltak, hogy kihirdetni a rendkívüli állapotot és ez idõ alatt nem lehet elhagyni az országot az orvosoknak, mert nem adható ki nekik a külföldi munkavállaláshoz szükséges engedély. A többi szaknál ez nehezebb lenne, mert ha valaki elhagyja az országot, nincsen bejelentési kötelezettsége.
"A szüleik nem fizették be azt az adót amit rájuk költöttek? 40-45 év alatt kifizetik a gyerekeik taníttatását." nem. vagy elkezded szétosztani, hogy a szülõk fizetik a gyerekek tandíját, de akkor azt is vedd bele, hogy a szülõk fizetik a nagyszülõk nyugdíját és akkor felmerül a kérdés, hogy a szülõk nyugdíját ki fogja fizetni, vagy azt mondod, hogy mindenki fizeti a magét, és akkor nem, a szülõk nem fizetik a tandíját. egy ország mûködése úgy van kitalálva, hogy minden a gyermekekre költött pénz befektetés. befektetés a jövõbe. ha ez a gyerek utána nem hajt hasznot az országnak, akkor a ráköltött összeg kidobott pénz. ez ilyen egyszerû.
12:53 és akkor mi legyen?fizessen mindenki?mondom nyugaton így megy....ott a felvételi nem olyan mint nálunk hogy ennyi hozott pont szerzett pont anyámkínja...ott fizet mindenki mint a katonatiszt.ha csak pénzed van de buta vagy és úgy kerültél be az egyetemre hát akkor max nem tudod elvégezni. egyetemre járni nem kötelezõ. ha a nyugati országok se tudják biztosítani az államilag finanszírozott képzést majd pont Magyarországtól várjuk el. Ébresztõ!nyugaton még a jól szituált középosztálynak sincs saját lakása:részben azért hogy mobilisak legyenek nameg mert nem is engedhetik meg maguknak.Ami hitelt a magyar ember az ingetlan miatt vesz fel azt õk a tandíj miatt.
Jogos, de akkor minden végzõsnek legyen garantált a munkahelye, a fizetése, és az elõmenetele. Ezeket is foglalják írásba, valamint rögzítsék a képzés értékét, vagyis azt, hogy mennyi pénzzel, illetve munkával váltható ki az állam ráfordítása.
"ha valaki tudja hogy elmegy majd külföldre az menjen költségtérítésesre, " elárulnád mibõl? újabb hitelt vegyen fel? azért nem mehet államira (hiába tehetséges és szorgalmas), mert akkor majd nem mehet külföldre? mi ez ha nem kényszer? Arról nem is beszélve hogy kedves politikusaink is ingyen tanulhattak! Kettõs mérce!
"elmehet bárki csak akkor ne használja ki az államot ilyen pofátlanul" Úgy látom továbbra sem vagy hajlandó felfogni, hogy 1. az állam nem mindenható, nem kéne annak lennie 2. Jogod van oda menni ahova csak akarsz, ne zsaroljanak, hogy akkor fizetned kell, hiába vagy szorgalmas, akkor is! Annyira jellemzõ ez a hozzáállás a GYK-ra! Kitalálnak egy hülyeséget itt meg rögtön támogatják! Minél idiótább és korlátozóbb az intézkedés annál jobban szeretitek! Kretének!
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:58 te mekkora egy ökör vagy! Fogd már fel, hogy nem statáriumot kell kihirdetni, hanem a bérüket emelni, a szakmához méltó színvonalra!
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:26 Kinek, hogy! lehet, hogy valakinek 3-4 év alatt is bejön. Ha pedig kint élsz, akkor bizonyára nem értesz ezzel egyet.

Miért nem marad rajta?

Készítettem egy üvegmatrica festéket beraktam a h?t?be hogy lejöjjön felraktuk a pohárra és lejön. Miért van ez? Mit tudok csinálni hogy rajta maradjon?

Legjobb válasz: Miért tetted hûtõbe? Nejlonra kell festeni, arról simán lehúzod, és már mehet is a pohárra. Szerintem a hûtés nem tett jót neki.

Miért tetted hûtõbe? Nejlonra kell festeni, arról simán lehúzod, és már mehet is a pohárra. Szerintem a hûtés nem tett jót neki.
Nem szabad hûtõbe rakni, attól megdermed, és persze hogy nem ragad :)
A kérdező hozzászólása: Csak azért raktam hûtõbe mert sok helyen olvastam hogy akkor könnyen lejön. Amúgy mikroba szabad tenni a poharat? Gondolom kézzel kell mosni.

Az ilyen bevándorlók miért nem maradnak a saját országukban?

Többségében muzulmán emberekre vonatkozik ez. Fel vannak háborodva, hogy miért nincs Saria, miért nem a Korán alapján ítélkezik a bíróság, miért nem muzulmán mindenki, stb stb stb. Ha ennyire ragaszkodnak az otthoni szabályokhoz, törvényekhez, akkor miért nem mennek haza? Ha én ragaszkodnék a saját országom törvényeihez, akkor nem mennék azért külföldre, hogy csináljam a fesztivált... Komolyan kinézem a franciákból, hogy ismét csinálnak egy hatalmas forradalmat, de ráférne Európára. Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani. Hova fog ez vezetni? Nyilván nem fogja Európa hagyni, hogy iszlám legyen, de mikor lesz már az embereknek elege? Miért nem maradnak az ilyen bevándorlók otthon? Malmö-ben már van olyan autósiskola, ami a Dzsihád (szent háború) nevet viseli. Nem tudnak beilleszkedni, nem is akarnak, a pénzt elvárják, de az "őslakosokat" alsóbbrendűként kezelik. Nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát?

Legjobb válasz: "Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?" Azért nem, mert egoisták. Rengeteg ilyen ember van Magyarországon is, aki simán keresztülgázol másokon, mert jó szórakozás neki, ahogy a másik kínlódik és eszébe nem jutna, hogy ez a másiknak rosszul esik és fáj neki. Ilyenek az erõszakos muszlimok is.

"Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?" Azért nem, mert egoisták. Rengeteg ilyen ember van Magyarországon is, aki simán keresztülgázol másokon, mert jó szórakozás neki, ahogy a másik kínlódik és eszébe nem jutna, hogy ez a másiknak rosszul esik és fáj neki. Ilyenek az erõszakos muszlimok is.
"Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani." Azért ez így túlzás, otthon a kertedben vagy a nappalidban állíthatsz karácsonyfát, csak a városvezetés döntött úgy, hogy a fõtéren nem állítanak többet karácsonyfát. Ami ettõl még ugyanúgy nevetséges, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy bár arra hivatkoznak, hogy ez a muszlimok érzékenységét sértHETi, ennek ellenére a muszlimokat természetesen elfelejtették megkérdezni, hogy valóban sérti-e õket vagy sem. Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy a legtöbb muszlimot nem zavarná a karácsonyfa a fõtéren. És ugyanezek a muszlimok a Sariát sem kívánják ide.
"Ha jobban akarnak élni, akkor minek problémáznak, meg tüntetnek, rongálnak?" Azért, mert európai jólétet akarnak iszlám kultúrával.
Azért nem, mert demokratikusság van meg tolerancia.
Nem vágják maguk alatt. Európa rájuk van szorulva, így sok mindent elnéznek nekik ha meg többségben lesznek onnantól hozzájuk kell majd a keresztény szektásoknak igazodni nem pedig fordítva.
Öööö, talán azért, mert jobban akarnak élni?
Én sem értem. Amikor én jártam egy muszlim, országban akkor direkt nem mentem kézen fogva a barátnõmmel mert tudom, hogy õk érzékenyek az ilyesmikre. Tehát nem úgy viselkedtem, mint otthon. Tekintettel voltam az országukra és az emberekre. Nem értem, hogy õk miért nincsenek tekintettel ránk , európaiakra?
Ne általánosíts. A sáriát és egyéb elborult dolgokat Európába követelõ kisebbség nagyon kisebbség, 2-3%-a a muszlim össznépességnek. Ismerek vagy 100-t a térség legtöbb országából, még a keményebbekbõl is, és összesen 2-rõl jutna eszembe olyasmi, hogy netán õk fogékonyak lehetnének az ilyesmire. Amúgy meg nyilván egyszerû a világszinten jómódú Magyarországról okoskodni, hogy miért nem mennek haza, de egyszerû a válasz: mert otthon nyomorognak, Európában pedig a felemelkedés lehetõségét látják. Mindegyikük, nem csak a dzsihádõrültek, akik a saját közösségükön belül is megvetés tárgyát képezik. Ennyi erõvel azt is kérdezhetnéd, hogy a Londonban havi 300e-ért mosogatók miért nem jönnek haza ugyanezt 80-ért tenni. Ha neked érthetõ, hogy tõlünk miért mennek Angliába dolgozni, akkor igazán könnyen felfogható, hogy Pakisztánból miért teszik ugyanezt.
Bocsi, elírtam. ROSENGARD kerület. És ezt a videót svédek csinálták: https://www.youtube.com/watch?v=uwqpuUDS6ac
Nalátod, csak kibújik a szög a zsákból. A videód a 2009-es zavargások során készült, amit az váltott ki, hogy a mi cigánygyilkosságainkhoz hasonlóan egy õrült elkezdett muszlimokat ölni (http://en.wikipedia.org/wiki/Malm%C3%B6_shootings) Amit írtál azt sugallta, hogy a tûzoltók meg a mentõk napi rendszerességgel járnak felfegyverkezve a kerületbe, ami egy ordas nagy hazugság. Ilyen videót Pestrõl is lehetett volna forgatni 2006-ban, amikor a köztörvényesek verték szét a várost.
"Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentõ, se tûzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egybõl megtámadják." Na ebben a két mondtadban egyetlen igazság sincs. Még az sem, hogy Malmöben létezne Rosenberg nevû kerület, nemhogy a fegyveres õrök. Ne vedd szentírásnak a kuruttyot, Elõd biztos fáradt a sok ülésezés után, amikor írja.
Gyõrben is van olyan rész ahova európai ember nem teheti be a lábár. Illetve beteheti , de nem ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: Franciaországban a legerõsebb a szélsõjobb. Meg ugye voltak az angliai zavargások is. A francia nagyvárosok körül effektíve gettók vannak.
A kérdező hozzászólása: Engem nem a vallásszabadság zavar, hanem hogy sokan képtelenek beilleszkedni, és azért jönnek Európába, hogy a szociális hálón élõsködjenek. (pont mint nálunk kolompárék) Az ilyenbõl rengeteg van, nem csak 2-3 %. Én azt nem értem, hogy miért nem alkalmazkodnak a befogadó ország törvényeihez. Belgiumban, Fro.-ban, Svédországban vannak egyes városoknak olyan negyedeik, ahova fehér ember be sem teheti a lábát, mert megdobálják, agyonverik stb. Mi ez ha nem rasszizmus? Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentõ, se tûzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egybõl megtámadják.
"Vallásszabadság van elvégre." Pontosan erre lyukadtam ki én is. A "helyi trendi szekta" pedig sokszor évszázados hagyományok lenyomata, egyetértesz vele vagy nem, de nincs jogod megtiltani, amíg a többség ehhez ragaszkodik. Akkor sem, ha más a vallásod. Olyan ez, mintha kiköltöznél Szaúd-Arábiába, és felháborodnál, hogy mi az, hogy szól a Müezzin.
#11 Kötelessége beilleszkedni de nem kötelessége a helyi trendi szektába beállni. Vallásszabadság van elvégre. Engem is dühít amikor a mi pénzünkbõl állítanak karácsonyfát pesten sok millióért. Az ilyen szektás marhaságokat közterületen tiltani kellene. Maradjon a négy fal között aztán csá.
Ez ugye megvan, hogy totál kamu a brüsszeli karácsonyfatiltás legendája? http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121228_Karacsonyfake_Bayer Az egész egy környezettudatos petíción alapult, ami magát a karácsonyfát adó fát akarta megkímélni és mûvészeti installációkkal helyettesíteni, hogy ne kelljen elpusztítani egy 10m-s fát.
"z a muszlimok érzékenységét sértHETi, ennek ellenére a muszlimokat természetesen elfelejtették megkérdezni, hogy valóban sérti-e õket vagy sem" Elég elkorcsosult nézetek vannak Európában, és adják a bevándorlók kisebbsége alá a lovat. Aki kivándorol, annak kutya kötelessége beilleszkedni az adott kultúrába legalább utcai szinten, otthon azt ünnepel és úgy, ahogyan szeretné, de hogy az õslakosoknak megszabja, mit tehetnek és mit nem a saját hazájukban, az egy vicc.
A kérdező hozzászólása: Ha jobban akarnak élni, akkor minek problémáznak, meg tüntetnek, rongálnak?
A kérdező hozzászólása: Az ilyeneket miért nem dobják ki az országból? (cigányokat nem tudjuk kidobni, mert állampolgárok)
Nem írtam, h mindennap mennek. Attól még nem változtat a helyzeten, hogy Malmö nagyon gázos és veszélyes hely.

Ha nem tetszik a másik véleménye öltözéke álláspontja illetve nemi faji vallási szexuális identitása, miért kell mindenféle negatív elítélő jelzővel és véleménnyel illetni? Ha valaki nem tud normális értelmes választ adni, miért nem marad csendben?

Legjobb válasz: Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

A hullámospapagájaimnak tettünk a ketrecre egy odút már majdnem 2 hete van nekik fönt és nem mennek bele miért nem? Már úgy is kipróbáltam hogy a kajájukat az odúba teszem de úgyse mennek bele. Mitcsináljak?

nem mennek bele az odúba a papagájaim miért nem?

Legjobb válasz: Szerintem inkább faforgácsot tegyél bele kb.3 cm vastagon. Felkészíteni úgy kell hogy odú felrakása elõtt egy hónappal fokozatosan emelni kell a lágy eleség adagot hetente. Úgy hogy negyedik héten már heti 4-5 alkalommal kapjanak lágy eleséget. Mindig annyit amennyit kb. 30-60perc alatt megesznek. Lágy eleség általában keményre fõtt tyúktojásból és reszelt vagy késsel vágott sárgarépából áll. Miután eltelik a 4 hét mehet fel nekik az odú majd addig kapják a lágy eleséget még meg nem jelenik az elsõ tojás. Az elsõ tojás után csak magot és vizet kapjanak addig még ki nem kel az elsõ fióka. Kikelés után napi kétszer(reggel,este) kapjanak lágy eleséget.

Szerintem inkább faforgácsot tegyél bele kb.3 cm vastagon. Felkészíteni úgy kell hogy odú felrakása elõtt egy hónappal fokozatosan emelni kell a lágy eleség adagot hetente. Úgy hogy negyedik héten már heti 4-5 alkalommal kapjanak lágy eleséget. Mindig annyit amennyit kb. 30-60perc alatt megesznek. Lágy eleség általában keményre fõtt tyúktojásból és reszelt vagy késsel vágott sárgarépából áll. Miután eltelik a 4 hét mehet fel nekik az odú majd addig kapják a lágy eleséget még meg nem jelenik az elsõ tojás. Az elsõ tojás után csak magot és vizet kapjanak addig még ki nem kel az elsõ fióka. Kikelés után napi kétszer(reggel, este) kapjanak lágy eleséget.
A nyílása elegendõ?alakja jó, nem egybõl fogadják el.
akár 3 hónap is eltelhet mig belemennek egyszerüen új és félnek töle ne rakj nekik be kaját forgácsot tegyél bele és majd ök azt elkezdig rendezgetni maguknak ne túl sokat de ne is nagyon keveset kb. anyit hogy ne látszodjon ki az alja
A kalitkájuk elég nagy ahhoz hogy õk és majd ha lesznek a fiókák is elférjenek benne? Tenyészérettek már? Felkészítetted õket a tojás rakásra mielõtt felraktad az odút?
A kérdező hozzászólása: hogy kell õket felkészíteni a tojásrakásra?
A kérdező hozzászólása: az nem jó ha száraz fû van nekik betéve? és az odú nyílása: 4 cm.és az egész odú 20cm magas szerintem elférnének benne. ja és vegyek inkább nekkik bele faforgácsot?

Miért nem marad szobatiszta? Már olyan jól álltunk, most meg megint állandóan bepisil?

Két hónap múlva lesz a kisfiam három éves. Nyáron kezdett csak bilizni. Augusztusra-Szeptemberre már se nappal, se éjszaka nem pisilt be, bekakilni meg pláne nem. Most meg vagy egy hónapja van, hogy napi öt nadrágot, harisnyát, alsónadrágot használunk el. Éjszaka bepisil, akkor ugye leped?, takaró, pizsi csere. Még az is el?fordult, hogy bekakilt. Nem tudom eldönteni, hogy ennek most mi lehet az oka. Eddig olyan szépen szólt mindig, most meg játszik, és ha bepisilt, közli, hogy bepisilt, vagy bekakilt. Éjszaka üvölt, hogy mindene pisis. Nem merem újra pelusozni, mert félek, hogy akkor még inkább visszafejl?dnünk. Ma szerencsére reggel már kétszer is bilibe pisilt. Viszont a szennyestartó tele van, a tegnapi pisis cuccal, a mosógép megy. (Este nem tudok már mosni, mert nagyon hangos, kicsi a lakás, és zavarom ?ket az alvásban) Szerintetek mit csinálok rosszul? Vagy másnak van ezzel tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia. Az én kislányom 2 éves és mi is nyáron átszoktunk a bilire. Az elsõ pár hónap nálunk is nagyon jó volt. Viszont utána majdnem két hónapig ugyanezt csinálta. Én nem mertem rá adni a pelust és szerintem jól tettem mert most már újra a régi, igaz néha picit becsurizik, de az tényleg ritka. ( Mondjuk mi még éjszakára pelusozunk.) Mindig mond neki, hogy ez nem jó nem szabad (de csak higgadtan) és hogy azért van a wc.Kitartást neked.

Szia. Az én kislányom 2 éves és mi is nyáron átszoktunk a bilire. Az elsõ pár hónap nálunk is nagyon jó volt. Viszont utána majdnem két hónapig ugyanezt csinálta. Én nem mertem rá adni a pelust és szerintem jól tettem mert most már újra a régi, igaz néha picit becsurizik, de az tényleg ritka. ( Mondjuk mi még éjszakára pelusozunk.) Mindig mond neki, hogy ez nem jó nem szabad (de csak higgadtan) és hogy azért van a wc.Kitartást neked.
Nálunk az volt az ok, hogy cukorbeteg volt a kisfiam. Elmentünk az orvoshoz, megmérték a cukrát, illetve mérték volna, de olyan magas volt, hogy nem abba a tartományba már a labor sem mér, persze még nem régen kezdtétek, lehet csak elunta a vécére, bilire járást. De azért szólj orvosnak, mert lehet szervi baj is oka ennek. (például a cukorbetegség)
Nálunk is volt egy ilyen idõszak kb. 2 hónappal a szobatisztasága elkezdésétõl (mondjuk mi még alváshoz használtunk pelust). Fogalmam sincs, hogy mi volt az ok, én nem voltam hajlandó visszaadni rá a pelenkát, én is mostam mint egy hülye, a gyerek szinte minden alkalommal legalább becsurgatott. Ez ment két hétig, akkor már teljesen el voltam keseredve, mindenki azt mondta adjam vissza rá a pelenkát, már kezdtem beleegyezni, mikor én parancsoltam a vécére a gyereket, hogy most menjen, belepisilt és még nem csurgatott a bugyijába. Olyan mámor kapott el, hogy végigtelefonáltam a családot, hogy az én kislányom milyen okos. Persze õ az egészet végig hallgatta, nagyon büszke volt magára. Onnantól kezdve ismét minden a régi volt.

Miért nem marad benne az illat a ruháimban ha megszáradt? Lenor a sötétbarna parfümös öblítőjét használom.

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék! Én a fekete színû Lenort használom mondjuk ennek már van illata a ruhákon csak késõbb nem annyira érzõdik... lehet túl keveset öntesz az adagolóba nem? Én egy egész kupaknyit szoktam, de volt már másfél kupakkal is...

Erre én is kíváncsi lennék! Én a fekete színû Lenort használom mondjuk ennek már van illata a ruhákon csak késõbb nem annyira érzõdik... lehet túl keveset öntesz az adagolóba nem? Én egy egész kupaknyit szoktam, de volt már másfél kupakkal is...
Az illó és illatanyagok párolgása nem egyforma van ami a száradással eltávozik a ruhából. Azonkívül az egyes szövetekhez nem egyformán kötõdik az illóanyag.
Vagy ne higítsd és úgy adagold bele, vagy többet rakjál bele higítottan. Nekem a quanto kék( friss illat) aminek erõs illata van még higítottan is, meg a silan rozsás.( ez egy kicsit fûszeresebb). Volt olyan öblítõm is aminek egyáltalán nem éreztem az illatát.
Hogy miért nem marad meg az illata azt nem tudom, viszont én zöld Coccolinót használok(1 kupak hígítatlanul)és egész nap érzem az illatát.
Én a kék Lenor-t használom.Több nap utan is lehet érezni az illatát.

A cica miért szeret rajtam aludni? Páromon miért nem marad meg? Miként választ ki magának? Az anyjának nézne?

Ha az oldalamon fekszek akkor is inkább én rám mászik, hiába kényelmetlen, meg a fele lecsüng..

Legjobb válasz: a macskák makacs állatok :D de ám valószínû hogy tényleg az a fõ oka, hogy te adod neki az ételt :)

a macskák makacs állatok :D de ám valószínû hogy tényleg az a fõ oka, hogy te adod neki az ételt :)
Lehet a párodon több a zsír, ami jobban szigetel. A macskák a melegre mennek. Ha magatok mellé állítanál egy olajradiátort, arra feküdne.
Szerintem ez minden párnál így van! Imádnak nap közben párom ölében aludni, de ha jön az esti lefekvés, akkor mindig rajtam alszanak! :) Egy nõ másképp simogat, máshogy szól hozzájuk! Lágyabb hangok, finomabb érintések ... A férfiak erélyesebb hangja inkább a kutyáknál válik be, ezéért van, hogy a kutyák viszont a férfiakat fogadják el falkavezérnek, gazdinak! :)
A kérdező hozzászólása: Hát lehet ez a két ok, hogy én adom neki az ételt, meg hogy egy nõ másképp simogat. A meleg nem egészen igaz, mert akkor a kályhához húzódna.

Miért nem maradnak meg? A cserépbe ültetett fûszernövéyeim miért nem mradnak meg, amikor késõ õsszel behozom a fûtött lakásba? Igaz õsz elején ültettem õket

Legjobb válasz: minek hozod be õket? Az évelõ növényeket nyugodtan ültesd ki a kertbe, az egynyáriak meg nem fognak megmaradni...

minek hozod be õket? Az évelõ növényeket nyugodtan ültesd ki a kertbe, az egynyáriak meg nem fognak megmaradni...
Nem mindenki tud énekelni, aki tovább is jut. Pl. a tavalyi cápaugrás Kicsi Zámbó.
de ez most tovább jutott?
A továbbjutó emberek 80%a nem tud énekelni, és nem fojtatja énekesi pályán, mert idõvel rá jön, hogy semmi köze a zenéhez.
Köztudott, hogy ez a mûsor nem az éneklésrõl, és a hangról szól, ezt meg mondta a Tóth Gabi is. "Ide már nem elég a jó énekhang, kell az ember eladhatósága is"
Magyar x faktorba sok olyan jut tovább aki nem tud énekelni pl.: Csobot Adél, Zámbó Krisztián, Stone, Nyári lányok stb...
linket mutass már egy filmet róla
Azéé, mert megunta a filmezést, énekelni akar, ha meg tud is, szerintem hadd csinálja! Am tegnap aki nekem két tuti tovább jutó volt alapból abban a kategóriában, az õ volt az egyik, másik meg Bozsek Márk. A harmadik továbbjutót nem tudtam eldönteni magamban, hogy kit juttatnék tovább.
Igen, ismerem, vagyis többször jártam már bent a házban, ahol laknak és sokan dohányoznak, de õ nem.
Jaa, okéé:) )Egyébként tényleg neki van az egyik legjobb hangja...Az idei mezõny erõs...Ha a tavalyiban lett volna, toronymagasan alázott volna mindenkit..:D
Én azért szeretnék úgy nem tudni énekelni mint õ... Ha szerinted bénán énekel, inkább nézz csak továbbra is pornó filmeket ;)
Utolsó, honnan tudod, hogy nem dohányzik?!Ismered?!;D
Tündi nem dohányzik utolsó. Nem hiszem, hogy éneklés közben arra kellene figyelnie, hogy milyen fejet vág, meg kell hagyni baromi rondákat, de magasan a legjobb hangja van a kategóriájában.
Sztem azért énekel így, mert:1, mély hangja van.2, láncdohányos.Egyébként úgy néz ki mint Palpatin szenátor, a CsH-ból.... ;D
Engem az idegesít benne, hogy angolul énekel, de egy szót nem lehet kivenni belõle, hangja se sok van. Amikor elõször láttam, azt hittem, hogy van vagy 40 éves. Szánalom az a nõ.
úgy énekel mint ahogy egy szellemi fogyatékos kiabál, a feje meg pont olyan mint a neander-völgyi õsembernek volt. mindkét mûfajban igazi retek.
A kérdező hozzászólása: ekezetet nem hasznalok comodore64 es zx spectrum ota... sorry...
úgy is tovább jut az a hülye pcsa, kell a marketing, mert pornózott.
Nekünk a google a barátunk, neked meg az ékezettel kellene barátkoznod! Több ékezet, kevesebb pornófilm.
A kérdező hozzászólása: stb... stb... google a baratod
A kérdező hozzászólása: http://www.buttinsider.com/content/150772/real-home-debauche..
A kérdező hozzászólása: http://www.xvideos.com/video61352/jenny_noel_-_anal_creampie
A kérdező hozzászólása: http://www.filthycampus.com/content/301770/jenny-is-a-kind-o..
Tehetséges volt a filmjeiben?? Igénytelen vagy, kérdezõ :) Hát hogy néz ki?? Csúnya, nincs melle! Az ilyen ne pornózzon, inkább énekeljen, az jobban áll neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!