Találatok a következő kifejezésre: Miért nem leckét (12 db)

Miért nem divat leckét adni az iskolában?

Nyolcosztályos gimiben hatodikos a gyerekem és rendszeresen úgy jön haza, hogy nincs leckéjük. Matekból pl ezt elég durvának tartom, hogy lehetne másképp gyakorolni. Máshol is ez a tendencia, vagy sikerült egy vacak sulit választanunk?

Legjobb válasz: Sajnos nem jó dolog szerintem sem. De túlterhelni sem jó a gyermekeket. Véleményem szerint vannak tantárgyak, amikbõl nem kellene rendszeresen leckét adni, inkább csak annyit, hogy tanulják meg a szabályokat, az anyagot. DE vannak amikbõl nem fordulhatna elõ, hogy nincs lecke. Ezek közé sorolom a matematikát, pont a gyakorlás, rögzítés, megértés miatt. Ezt a problémát nem lehet kivetni az iskolára inkább csak a tanárra. Matematikából a házinál arra kell figyelni, hogy csak olyan feladat legyen amit az órán vettek (esetleg elõtte). Azt tudom ajánlani, hogy ha továbbra sem ad a tanár leckét, hogy egy másik füzetben csinálja meg a gyermeke azokat a feladatokat amik megegyeznek az óraival, de azt idõhiány miatt kihagyták az órán. Ha ilyen nincs akkor ugyanazt a feladatot más számokkal (ekkor viszon elõször Önnek is meg kell oldani, hogy megoldható-e a feladat az új adatokka.)

Sajnos nem jó dolog szerintem sem. De túlterhelni sem jó a gyermekeket. Véleményem szerint vannak tantárgyak, amikbõl nem kellene rendszeresen leckét adni, inkább csak annyit, hogy tanulják meg a szabályokat, az anyagot. DE vannak amikbõl nem fordulhatna elõ, hogy nincs lecke. Ezek közé sorolom a matematikát, pont a gyakorlás, rögzítés, megértés miatt. Ezt a problémát nem lehet kivetni az iskolára inkább csak a tanárra. Matematikából a házinál arra kell figyelni, hogy csak olyan feladat legyen amit az órán vettek (esetleg elõtte). Azt tudom ajánlani, hogy ha továbbra sem ad a tanár leckét, hogy egy másik füzetben csinálja meg a gyermeke azokat a feladatokat amik megegyeznek az óraival, de azt idõhiány miatt kihagyták az órán. Ha ilyen nincs akkor ugyanazt a feladatot más számokkal (ekkor viszon elõször Önnek is meg kell oldani, hogy megoldható-e a feladat az új adatokka.)
Biztos hogy nincs házi feladat? Én jövõre érettségizem, de azért még emlékszem, hogy bizony amit nem volt muszály megcsinálni otthon, azt sosem vettem házi címén, elvégre ha elég reggel megírni (pláne ha több mint 20 perccel az elsõ óra elõtt beér a diák), azt nem írom meg otthon, ergó nem HÁZIfeladat... Persze ez hibás okfejtés, tudom, de nekem mindig bõven sok volt a suli meg otthon átolvasni a dolgokat, szóval hamar megtanultam szortírozni... Esetleg ha nem érti a példákat, sem fog nekiállni otthon ha olyan beállítottságú...
Nem akarok vádaskodni, de sokszor mennek úgy haza a gyerekek hogy nincs házi, és mégis volt! Én is többször eljátszottam és a szünetben a WCben írtam meg. Szerintem érdemes lenne egy szülõin vagy fogadóórán rákérdezni a tanárnál hogy tényleg nem szokott házi feladatot adni (elsõsorban: matek, fizika, kémia, esetleg magyar, nyelv tárgyakból) vagy egy osztálytárs szüleinél, nem mintha nem bízna az ember a gyerekében, de ez tényleg furcsa.
Szerintem ez tanárfüggõ, de elég rosszha ezt csinálja. Igaz, én 10-es gimis vagyok, nekem meg rengeteg a házim, és ezzel nem hinném hgy csak én lennék így egyedül. Talán nem is a sulival, hanem inkább a tanárral lehet a gond. Szerintem egy fogadóórán meg kéne beszélni vele a dolgot, aztán vagy változtat vagy nem :)
én is 10-es vagyok... szívesen járnék abba az iskolába!! nálunk elég sok leckét adnak, de ezzel engem meg egy csomó osztálytársamat nem veszik rá a tanulásra (mégis jó jegyeink vannak), az a kevés aki meg ír leckét nálunk, az gyakorolna magától is
Szintén 10.-es gimis vagyok.Nekem is rengeteg házit adnak fel, és rengeteget kell tanulnunk.Van, hogy a matek tanárom, (aki matekból doktorált és magyarázni esetleg úgy tud, hogy egy egyetemista fogja fel) simán felad egy oldalt az érettségire felkészítõs tankönyvbõl. Mondani se kell, hogy feladatonként min.15feladat. Tanára válogatja... Szerintem is a tanárral van a gond.Helyes lenne fogadóórára bemenni, vagy esetleg több szülöt megkérdezni mi a véleményük és aztán közösen beszélni a tanárral.
Nálunk áltslános iskolában a házi az órai munka maraványa volt többnyire a házi.Nah most nekem matekból sosem volt...no de nem is lesz mindenkibõl mérnök.Amúgy most matekot tanítok, és amit a diákoknál látok, az az, h nem az az egyetlen tanár.A diákjaim rendesen felírják a házi számokat, mert tudják, h azt az órát nem ússzák meg gyakorlás nélkül.De szintén 10.es kislány, és nem kap matek házit.(mondjuk fizikát sem)Ha nem kap házit, és rosszak a jegyei, akkor ülj le mellé és gyakorolj vele!Ha jók a jegyei, akkor õ tudja, h mit csinál.
Nekem személy szerint a mostani az 5.matektanárom, de eddig mindegyik adott házit, ugyanis egy jó tanár szokott adni, hogy gyakoroljunk, rögzítsük magunkban. Persze ilyenkor nem mindig örülünk neki, de sokkal jobb ha ad, mert így kiderül, h mi megy jól és mi kevésbé, meg gyakorlás után azért jobban mennek a feladatok! Szerintem is kéne a tanárral beszélni, magamból kiindulva ugyanis így még kevésbé fog menni a matematika, mintha gyakorolna. :)

Tudtok 5 okot arra h miért nem tanutam meg a leckét?

ez a házim

Legjobb válasz: Nem jöttek a tömegközlekedési eszközök, és nagyon késõn értél haza; edzésre jársz, és most valami nagy versenyre készülõdtök; nincs tankönyved; nem tudtad, hogy aznapra meg kell tanulni, mert mondjuk elõzõ órán hiányoztál, és az osztálytársaid nem tájékoztattak... Milyen tárgyból kaptok ilyen házit amúgy...? Fura... bár mi is kaptunk már ilyen fura feladatokat, van pár elég érdekes tanár. :)

Nem jöttek a tömegközlekedési eszközök, és nagyon késõn értél haza; edzésre jársz, és most valami nagy versenyre készülõdtök; nincs tankönyved; nem tudtad, hogy aznapra meg kell tanulni, mert mondjuk elõzõ órán hiányoztál, és az osztálytársaid nem tájékoztattak... Milyen tárgyból kaptok ilyen házit amúgy...? Fura... bár mi is kaptunk már ilyen fura feladatokat, van pár elég érdekes tanár. :)
Amikor mi nem csinálunk leckét vagy nem tanultunk dolgozatra mindig ezt mondjuk: "Dehát Tanárnõ! Nem tudtam tanulni, mert szült a macskám."
Beteg Rokont kellett látogatnod, a nagymamádnak segítened kellett, lázas voltál és átaludtad az egész délutánt ill. estét, szülinapot ünnepeltél, elfelejtetted stb.

Német lecke. Az országokat tanuljuk. Feladat lent. (Miért kell kérdõjelet használni a kérdésben? )

Szóval.

Legjobb válasz: A szavakat kell leírni? az angol férfi: der Engländer, az angol nõ: die Engländerin, az angol ember: der Engländer az angol nyelv: das Englische (die englische Sprache)

A szavakat kell leírni? az angol férfi: der Engländer, az angol nõ: die Engländerin, az angol ember: der Engländer az angol nyelv: das Englische (die englische Sprache)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, sikerült. :)

Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI

Vettem sima jumbo-t,szerintetek mennyit tegyek bel?le a dextrózba?Arra gondoltam félkiló dextróz +60g Jumbo elég lenne mindennap edzés után.Rendesen edzek,mindennap futok(intervallumost) és kardió edzéseket csinálok.A kajám is rendben van reggel kezdtem 2 szelet zsíros kenyérel délbe folytatom 4szelet lekváros kenyérel és vacsorára 2 szelet vajas kenyér.Vajon miért nem megy a tömegnövelés?

Legjobb válasz: az a baj hogy teljesen kizárod az étrendedbõl a nutellás kenyeret ami a tömegnövelés alapja.kérdezd Nutzillát,de a húsvéti nyuszi is megmondhatja ha bírsz várni 2 hetet és idõben felfedezed a fészkét,különben várhatsz még 1 évet mire újra esedékes lesz a kérdésedre a felelet.jahh hogy a kérdésedre válaszoljak,a sima Jumbo nem mûködik ha nem farba szúrod,sõt lehet hogy embóliát kapsz tõle ha mellémegy a szívószál.

GreenTea Most tényleg ez lesz az új fórum?
Tea, csak ha bedobod a beugrót. 1 rúd csabai füstölt + 250g kristálycukor!
jah, a lábujjaid között a candia..
vacsorára ne vajas hanem májkrémes kenyeret egyél és minimum 4-szeletet;) meg igyál meg mellé 200g dextrózt 4dl vízbe:) felrázva nem keverve!!! és nõni fogsz mint a gomba..már 1-hét múlva látszani fog;):D
behalok rajtatok :D Toma, valami análorientációs problémát gyanítok nálad, egyél egy kis dextrózt!
az a baj hogy teljesen kizárod az étrendedbõl a nutellás kenyeret ami a tömegnövelés alapja.kérdezd Nutzillát, de a húsvéti nyuszi is megmondhatja ha bírsz várni 2 hetet és idõben felfedezed a fészkét, különben várhatsz még 1 évet mire újra esedékes lesz a kérdésedre a felelet.jahh hogy a kérdésedre válaszoljak, a sima Jumbo nem mûködik ha nem farba szúrod, sõt lehet hogy embóliát kapsz tõle ha mellémegy a szívószál.
A joo feher kenyer szalonnaval, kalbasszal, hajmával hol marad??? :D itt a hiba.
én is ettem zsíroskenyeret :DDD LOL! Te is fáradt vagy már (ásítás)
bocs hogy én kérdezek, de mi a konkrét célod az edzésekkel? mark86
én úgy csinálnám hogy teljes testes súlyzóst nyomnék rohadt lassan 1ik nap, utána teljes testest saját súllyal másnap jó gyorsan!
minden nap hasonlóan tolod?
A kérdező hozzászólása: Engem nem érdekel, h mekkora a bicepszem...állóképességem erõsödjön, nõljön az erõm, a hasamon sem látszik az alsó két kocka mert nem szálkásítok...
A kérdező hozzászólása: csak is az, h növekedjen az erõm és hogy gyorsabb legyek pl ütésekben.
A kérdező hozzászólása: Mro errõl mi a véleményed? 45perces intenzív súlyzós edzést csináltam, délkörül csinálok még saját testsúlyós edzést (más izom csoportokra) utánna 2 körül kungfu gyakorlatok olyan 4ig utánna 1óra pihi 5tõl erõnléti edzések egészen 7 ig 1óra pihi és 8tól futás kb 40perc (félig intervallumba)
A kérdező hozzászólása: Nem igy tolom mindennap.EZ csak a vasárnap..=D minden vasárnap laza edzés van.ez a pihenõ =D
Mrolympia Hú, hát én tuti nem bírnám ezt:D Erõ és állóképesség növelésére a legjobb:D
Mrolympia Nem mentek sehova ma berándulni?
gyönyörû esõs idõ van, és lehet hogy holnap majd mindent megtesznek hogy meghúzzanak élelmiszerfizikából. most lehet kihagynám :D
Mrolympia Jah, az gáz:S
na jó énis jelentkezem, pihi volt eddig, de jövõ héttõl kezdõdik a kemény munka.meg is rendeltem hozzá a magam Jumbó-ját(deca-durabolin, testo depo, winstrol).kell még pár vödrös tejterméket is szereznem... Aztán majd leírom a tapasztaltakat :) lehet még képeket is csinálok amolyan ilyen volt ilyen lett...aztán meg milyen lett...:)
haajrá! :) )
GreenTea Na mi a helyzet? Fórumozgattok?:D
A kérdező hozzászólása: Ebbõl is látszik, h mindig min jár az agyad xD
Mrs.Olympia Mindíg elírom!:D
jól van jól van.. de én jöttel elõször a mark-skizo elmélettel, szerinted mi nem lehetek Márk?
kommenteltem a számokhoz Dávid (Márk) nagyon durva, a valami véget ért-et ismertem, de sohasem hallgattam még direket, nem kerestem rá. ma pont valahogy gondoltam rá, de nem tudtam a címét sem.. erre te beadod :)
A kérdező hozzászólása: Márkok4ever··:D
Köszi
GreenTea Gondolom már alszik mindenki, de holnap legalább szép lesz a fogadtatás: "az ismétlésszám a legfontosab! 1-4 ig inkább erõt növelsz 5-8 ig izmokat szedsz fel 8-12 ig nagy tömegû izmot építesz de izzadsz is és nem erõsödsz semmit vagyis ez egy kiaknázása a nagy fizikai erõnek 12-felett izzadsz szálkássághoz szerinte jobb futni mint 12 felett nyomni amúgy én erõemelõ edzést végzek de amikor izmot növeltem 4 hónap alatt felszedtem 9 kilót cuccok nélkül komoyabb táplálkozás nélkûl iskola utáni edzéssel"
Mi a gond ezzel Tea? Õ Jézus. amúgy akartam én aludni, de megnéztem a Dorian Grey-t. komoly film, magamra ismertem :D
elég jó az étrended... nem értem mi lehet a baj... ez inkább diéta mint fogyókúra... xD
A kérdező hozzászólása: Az alfórum beindult!!! xDDDD
Mrolympia :DDDDDD Újra fórum!XD
csá mindenkinek! :D m86
Mrolympina Forgalomba kéne hozni ezt:D Fórumozók írjatok:Green, Aczél, Neji, mark93, stbstb.
jövünk jövünk! de ma biztos nem leszek aktív. az egyetem isbeindul jövõ héten.. a tanulásról nem is beszélve egyszerûen nem leszek itthon.. ááh.. de olyan jó volt ez a hét! pihiztem, edzettem ahogy jólesett, és írogattam.. ráadásul egész nap tudtam írni egy erdélyi lánnyal és srácok... Hmmm.. :) )))
A kérdező hozzászólása: hi mizujs srácok?:D
A kérdező hozzászólása: Látom mro te már megint olympinának írtad magad xDDD
csak próbálunk rájönni a jumbó titkára, hátha mégegyszer megkérdi swarci1-2
GreenTea Remélem többször nem kérdez hülyeséget. Küldtem neki egy étrendet is és megdumáltuk a dolgokat. Talán rendbe lesz már:)
Tea komoly idõtúltengésed lehet.. amúgy te is Márk vagy részben, ugye?
hõáõááá..! (ásít)
áááÁÁÁÁ!!ÁÁÁÁ!!! nincs itthon hús! O_o mondjuk.. voltam lenn kenyérért.. és az óvoda mellett elgondolkodtam rajta hogy elviszek egy gyereket és csak a felét viszem vissza... mennyi fehérje van egy nyers emberben? legyen fiatal, és persze nem zsíros. elég sok benne a csont.. :/
Mrolympia Csá!:D Csak rendeltem, dobtam mellé még 1 kis C-t mer kifogyóban van.
GreenTea Én is kíváncsi lennék rá, hogy az emberi húsban mennyi fehérje van:D
tisztán húsban szerintem saccolhatunk olyan 20%-ot. én úgy értettem, hogy az egész emberben. érted most veszel egy felet (gyereket) mondjuk 20kg és abból mennyi fehérje.. mert hogy csont meg bõr van rajta az biztos..
A kérdező hozzászólása: Szasztok! na mizujs lányok?:D
A kérdező hozzászólása: lol te egyre betegebb vagy aczél xDD egyébként a barátnõd(ha van) miért nem eszed meg?xd
általánosságban - a barátnõ hasznosabb élve mint megemésztve pillanatnyilag - hátõõõ... harapdálnám én, de Erdélyben van. majd jön.. mondjuk, már nem annyira soká.. de nem fogok beszámolni :)
A kérdező hozzászólása: Harcmûvészbõl átmész kannibálba xD megölöd az ellenfeled utánna megeszed xD
csak ha több napig nincs itthon normális kaja. de akkoris szerintem érthetõ. mármint teljesen. és enyhítõ körülmény: mit tettem volna? ??
Forró betonon hasalok Távoli hang csak a gyász Lassan lüktet egy ér Fellobog halkan a láz Sima tenyér a hátamhoz ér...
annyi fehérje biztos van egy gyerekben is mint 1-2 zsák jumbóban.ja és a gyerekek zsengék még szerintem szóval lehetne õket burkolni.gyerekcomb mustáros szószban, lennének itt receptek :)
Ó, csak játszik a szél.Tudom, már messze vagy rég, bennem minden halk szavad ér...Halott virágok illatát nyögik a fák és megrászkódik a táj, valami véget ért, valami fáj. Bonanza Banzai-Valami véget ért Jó az ízlésed Aczél:D
GreenTea Hát nincs mostanában idõ túltengésem:D Egyébként még csak részben sem vagyok se Márk, se Dávid, de már gondolkoztam rajta!:D Egyébként ha csak a shakert kell fizetned MRO, akkor rendeld meg aztán kész, ugyanaz, mintha boltban vennéd.
kínáld meg a postást dextrózzal, még õ fog örülni.. :P
Mrolympina Jah, pont ezért:D
vagy dávid...
Mrolympia Mivan velem?(én Dávid vagyok xD)
1részt te is Márk vagy, amúgy meg te vagy az év legérdekesebb eseménye. de éppen most senki sem kérdezett! :DDDD áhh.. mindenki Márk :P
Mrolympia Jah:D elsõ nevem nekem is Márk :D
jah.. meg nekem is, nem mondtam? de ha nem is, már lassan gyanús hogy csak nem mondták el szüleim.. :P
Mrolympia Szerintetek ha csak 1 shakert akarok rendelni, akkor rendeljem le?:D Postán küldik amúgy, nem shop builder.
... mekkora igények! miért nem veszel valami boltban, simán? :D
Mrolympia Mer nem lehet kapni testépítõ shakert sehol:D
Mrolympia Nos?
én a "testépítõ shaker" árának és a szállítási költség arányak függvényében döntenék!
ha tudnál olvasni azt akartam íni, hogy "arányának" :) )
Mrolympia Ingyen van, csak a shaker árát kell kifizessem.
akkó rendeld! vagy miért kérdés? nem akarsz kis rendelésért ugráltatni valakit? o_O
Tudom Dávid, igazából azóta gyakrabban hallgatom hogy te írtad hogy szereted..
A kérdező hozzászólása: LÁTOD MÁR MEGINT KEZDED:S A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!!
GreenTea Milyen aranyos, hogy még egy ilyen baromságra is válaszolt:)
Nem tudom miért viccelõdtök ilyen dolgokon! A kenyér évszázadokon át az emberi étkezés alapja volt, az meg hogy lekvárt tesz rá valaki vagy zsírt egyéni ízlés kérdése! Nem mindenkinek van ám pénze mindig szalámira meg sonkára! Ti testépítõk nagyon buták vagyok! Nézem egy ideje ezt az oldalt és azt vettem észre, hogy mindenre idióta diétát és aerob edzést ajánlatok, meg kondizást (mert a gyúrás szó nektek nem megfelelõ)! Csak azt elfelejtitek mondani, hogy ezzel senki sem fog olyan jól kinézni, mint ti, mert ti puffasztószerekkel csináltok nagy izmokat és pajzsmirigyhormont nyomtok a nyakatokba, attól vagyok olyan szárazak! Ne merészeljetek lepontozni, mert megbánjátok!
A kérdező hozzászólása: Lekváros kenyérrel soha az életben nem leszel izmos...nincs benne szinte semmi ami kéne a testépítéshez.Puffasztószerek?szteroidokra gondoltál???Mi táplálék kiegészítõket veszünk, aminek semmi köze a szteroidokhoz.
:DDD Mér nem jó már a régi fórum?
10:23 vazeg, te mekkora suttyó vagy! ez nem kérdés, egyértelmûen egy baromi nagy, felfújt, de agyban szegényes féle! vazzeg kenyér.. évszázadokon át örültek az emberek annak hogy nem éheztek te gyékény, és nem azt nézték, hogy mi opcionális a szervezetüknek. lekvár. nagyon szeretem, de bazeg testépítésnél nem lekvárt eszel, mert elb.szod az étrended! nem muszáj úgy táplálkozni, én sem vagyok semmilyen diétán, de ne szólj már bele amihez fingod sincs! hormonokat, puffasztószert szednek? te gyík, az gyógyszer, és gyanúsan te vagy itt a legbetegebb, és ha valaki beteg és hül.ye is annak gyógyszer való, úgyhogy hajrá. hát megin eszem fa.szom megáll. ne merjünk lepontozni óóó. az utolsó kóbormacska farka sem törõdik a százalékoddal. és megbánjuk, kik? én? minimum 5 élethalál harcra elszánt fegyveres HARCOSRA lenne szükséged éppenséggel csak énellenem te csõd! gondolkodjál már többet! de sokkal!
optimálist akartam írni.. megyek... áhh! ezt a [email protected]!
10:23 azért mert az emberek évszázadokig kenyeret ettek attól még elõtte évezredekig nem.a mai elhízás egyik fõ oka a pékárú, amit üzemszerüen állítanak elõ.a kenyér és a péksütemények nagyon gyorsan rendelkezésre álló szénhidrátok a szervezetben, amivel az EMBER nem tud mást kezdeni minthogy zsírként raktározza, mivel nem képes ennyi kalóriát rövid idõn bellül elhasználni.szóval ha nem értesz hozzá, ne okoskodj.ez a kérdés amit feltettek amolyan okosok hülyéskednek, de te hülyeként jöttél okoskodni, igy jogos az oltás. a másik meg, az ilyen kis tapírok mint te mondják rá az évek óta keményen, nap nap után edzõ, kajára, pihenésre odafigyelõ, viszonylag egészségesen élõ emberekre hogy felfújt roid-állatok.ezúton is szeretném megköszönni minden gyúrós nevében!na mind1, kell ilyen is mint te, különben nem látszanék ekkorának.
GreenTea Jól lepontoztatok, ezek szerint hiteles volt!:D Ezt jól megkaptam! xD xD xD
def.sz vagy te! :DD hûû bazz ezután direkt lobogó vízzel forrázok agyon egy filter zöldteát. ezt nem hiszem el :D ez nem beteg volt, áhhh.. xD de Toma azt hiszem a hét mondatát leírta "ez a kérdés amit feltettek amolyan okosok hülyéskednek, de te hülyeként jöttél okoskodni"
GreenTea Kaptatok mindketten zöld kezet:D Nagyon szép volt!xD
^^ de most komolyan, páran amúgy is agresszívek a sok tesztótól még ezis kell Green Tea ?xD
jajah, a vérnyomásom azért nem köszönte ezt meg. de amúgy én zöld kezet szavaztam rá :)
én mindig lemaradok mindenrõl:(....XD
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:Igen, tudom :) de azért köszi··
Szerintem kevesebbet fuss, mert a kardio edzések számát tömegnövelésnél minimálisra kell állítani és inkább súlyzós edzéseket csinálni.
A kérdező hozzászólása: Császtok:DDD Mit szóltok hozzá?Sült elefántor dextrózzal???+raknék bele egykis Jumbót.Nõ a karom tölle ha én azt akarom?
A kérdező hozzászólása: Ennék nutelás kenyeret de azt ehetem dextrózzal?Minél több dextrózt eszek annál izmosabb lleszek?2hét múlva szeretnék 45ös karokat..
nem tudom...én csak válaszoltam a kedves kérdezõnek..XD
de most bármennyit röhögünk is ezen abban van valami hogy az inzulin a legütõsebb szteroid, bár hogy ki olyan bátor h ezzel kísérletezzen...pláne hogy dextrózzal stimulálja a hasnyálmirigyét ehhez...
egész megkívántam a lekváros kenyeret úgyhogy fejezzétek be légyszi
.Aczél:nem is tudtam hogy beugró is van nekem már 2kiló kristálycukrot kell bedobnom??..:D
1 doboz creatin 8000 1 doboz Jumbo (dextrózzal töményítve) 10000 1 lekváros kenyér élvezeti értéke: felbecsülhetetlen
:D:D:D
de magadba dobd be, mert aki ide ír, az feldolgozza magára a gépeléssel leadott energiát!
Miért nem mûködik a Jumbó? áááá elromlott! kész, kontakthibás, szervizbe vele, vagy elefántorvoshoz. következõ!
elefántorvos :) biztos valami ormányos zsidó azis
az, na csõ! még fekvés elõtt egy kis lekvárral töltött elefántorr hmm.. ne emlegesd mert megéhezem!
Neji nem lehet az a gond, hogy allergiás vagy az elefántszõrre? o.O pás!
na jó éjt skacok;) és a Jumbot ne felejtsétek meginni vagy 2-szelet vajas kenyérrel:) csaóóó
GreenTea Én mindig azt mondom, hogy nem érdemes idegeskedni a hülyéken:) Szépen nyugodtan is el lehet küldeni õket a jó [email protected]életbe!
ja megyek is oltani a fogyókúrázókat... Ford Fairlane is megirigyelne :)
:D akkor csak ügyesen, vigyázva az idegsejtjeidre! arra nem lehet gyúrni!
Amúgy Neji, te a Naturóból szedted a neved?
bocs, Naruto* XDDD
Olympos, hallottál más Nejirõl is? :D úúúú ma (tegnap) Naruto elindult a háborúba és Kisame "animálisan" is 'meghalt'.
Hagyd ezeket a becézgetéseket:D szólíts Dávidnak:) Amúgy még szép, hogy ismerem.Anno a kedvenc mesém volt, de már nem nézem.
A kérdező hozzászólása: Nem én szedtem:DD a haverok akasztották rám..elsõnek beast nevet találták ki mert azt mondták olyan gyors vagyok mint egy vadállat =) utánna a narutobol kiszedték a nejit mert hasonlitottam rá (neki voltak gyors ütései meg stb).Végül beastböl Neji lettem és már megszoktam..Igy már mindenhova igy regizek...xd Sajna igy én nem kapok pipát :'((( mék a régi forumba irni hátha ott kapok ··:DDD
ezzzz xD Neji.. :) tiszteletre méltó becenév! Dávid, üdv, én Gergõ. de hogy tiszta legyen, Aczél és pont. elvégre ez a becenevem :) Szóval téged hívhatunk Dávidnak, ez megtisztelõ!
:)
hú vazeg ezt nem kellett volna! ez a bemutatkozás dolog szép meg megtisztelõ, de hogy már Neji is Márk FUUUUU..!
Amúgy nekem is az elsõ nevem Márk :D Márk-Dávid :) )) Itt már mindenki márk [email protected]:DDD
az én igazi nevem kolompár edömér, de a márk olyan menõ volt! tényleg mindenkirõl kiderül hogy márk? :DDD
Dávid! nehogy azt hidd hogy nagy büszkeség úgyhogy inkább ne erõltesd! :DDD
xD
hát... valamit akkor bevallok. kurv.nagy lesz, bár látnám az arcotokat! én is Márk vagyok!
facebookosat játszani! Mekkora! :DD mi meg csak itt koxolgatunk meg fórumoztunk így nélküled, megvitattuk Swartzival a dextróz bevitel csodáit (izomfejlesztõ, rákellenes, idegsejt regeneráló hatás) meg koxoltunk tovább míg már ráhabzott a szánk a billentyûzetre, szóval elvoltunk.
biztos õis szétkokszolta az agyát.
semmi különös! hétfõn mentem az asszonyhoz facebook-osat játszani (bökni)csak kicsit elhúzódott! :) testépítõknek: sikerült összevesznem 1 scitec eladóval mert hülye volt mint a seggem kifordítva(-h4xor idézet)! :DD
szép. kis anoREX jelölt. lehet õ is ki fog halni :DD
A kérdező hozzászólása: Ha 24órán át nem írtok, kiemelem a kérdést··:D
GreenTea Fölösleges kiemelni szerintem.
eeeennnyi!
:DDD
Ment a zöld pipa :D
Örülök, hogy tetszett kedves "kollégák"!:) (Én is nyomkodom Nektek szorgalmasan.:) ) Tiszteletem!
GreenTea Minden elismerésem!:)
Nyomtam mindenkinek kezecskét.:) Amúgy mark86 még nem tért vissza? Azt mondta, hogy szerdán jön.
Maaaark tovább tarta a személyiségzavara mint gondolta és még mindég mark94 :/ :(((
mi a [email protected] van itt? :DD most értem haza! örültetek hogy 4 napig kussoltam mi? vagy váárjá....lehet hogy itthon voltam, vagy.... most..ki vagyok én? jaaaa egy bunkó egós paraszt!! akkor menjetek a [email protected]! :DDD amúgy üdv mindenkinek! :DD
Üdv itt te bunkó egoista koxos paraszt! :D
az izomagyút kifelejtettem :P mi van veled?
Te Gergõ vagy!:D De én komoly Márk vagyok.

Letoltottem a Delta Force Black Hawk Down-ot es miert nem megy a singe player mod? Pls help gyorsan ha tudtok leci

Legjobb válasz: nekem is ez volt tölts le egy crack et és írd felül és kész nagyon egyszerü

nekem is ez volt tölts le egy crack et és írd felül és kész nagyon egyszerü
Miért lenne kínos?
A kérdező hozzászólása: Mert ha kerülni akar, akkor megkérdezhetné a barátaitól a leckét.
Lehet hogy csak szimplán buta.
A kérdező hozzászólása: engem idegesít. ha kerül, akkor ne legyek én a notesze...
Akkor miért nem mondod meg neki?:D

Nem tudom miér van eza pingemel mi legyen léci olvasátok?

egyik nap 90 a pingem úgy hogy közbe netezek meg töltök le másik nap úgy hogy ezeket nem csinálom 200 vagy több annál ha a wifi hez közeleb megyek akkor meg megugrik vagy kisebb lesz változik

Legjobb válasz: Wifin keresztül csatlakozol? Az okozhat ilyeneket, ugyanis ha a szomszédod is ugyanazt a csatornát használja, akkor addig a te géped nem tud kommunikálni, és fordítva... Próbáld meg átállítani más csatornára.

Wifin keresztül csatlakozol? Az okozhat ilyeneket, ugyanis ha a szomszédod is ugyanazt a csatornát használja, akkor addig a te géped nem tud kommunikálni, és fordítva... Próbáld meg átállítani más csatornára.
A kérdező hozzászólása: jelszó nem jó megoldás?
Ha nincs jelszóval védve a routered, mindenképp tedd meg, minél hamarabb. De a zavarásra nem jelent megoldást, mivel ez rádiós szinten jelentkezik. Persze ha tényleg nyílt a hálózatod, lehet, hogy ez okozza a gondot, de egyáltalán nem biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!