Találatok a következő kifejezésre: Miért nem le normálisan azt (7 db)

Miért nem írják le normálisan azt a szerencsétlen szót, ha ugyanannyi karakter úgyis?

pl. uncsitesó és unokatesó, üdcsi és üdít?, fürcsiz és fürdik stb.

Legjobb válasz: Erre nem fogsz logikus választ kapni, mert inteligens ember nem használ ilyen szavakat. Egy bolond százat csinált, a százak meg ezreket.

Erre nem fogsz logikus választ kapni, mert inteligens ember nem használ ilyen szavakat. Egy bolond százat csinált, a százak meg ezreket.
mert már erre jár a szájuk, és észre sem veszik, hogy mit írnak le. Rászoktak a szlengre, és ha azt hallják, hogy "unokatestvér", már azt sem tudják, hogy mi az. Az osztálytársaim is szülcsi napcsi bulcsiznak születésnapi buli helyett, annyira idegesítõ, de egyáltalán nem a rövidítés miatt teszik, hanem mert ez a divat...
DIVATBÓL....
12 évesen? Ez azért kicsit korai... ehhez érzelmileg stabilabbnak kell lenni. Megteszed de nagyon fogsz félni/szorongani, rájössz, hogy (épp a fentiek miatt) fáj és nem is olyan jó, mint ahogy képzelted, aztán majd egész életedben ezzel a megrázkódtatással fogsz küzdeni. A párod meg k*ja be, ha képes ilyet kérni egy 12 éves lánytól. Õ se egészen komplett.
Szerintünk nem normális. Menjél vissza babázni.
Te nem vagy normális mehetsz tanulni most azt kell tened.
A "fiúdnak" csak a szexre kellesz :D , és jó nagy a korkülönbség is (de mondjuk már 20évesen nem fog ennyit számítani).
Mert 14 év alatt büntetendõ ... azért KISLÁNY.
Hát ezt nem tudom elhiggyem-e... Talán jobban járok ha nem hiszem.
a húgom 9 éves, szülinapjára babaruhát kért...remélem nem lesz ekkora [email protected]
1. kamu kèrdès 2. ha mègse akkor viszont emberek vigyàzni egy pedofil les a lànyotokra. De a viccet fèlretève kicsi vagy te mèg a szexhez ha ezt itt kell megkèrdezni, meg amùgy is mennyi ideje ismerheted? Normàlis ember nem akar ilyet egy 12 èvestöl
Nem normális. És szerintem troll vagy.
xddddd
Na? Megvoltál már?
Anyád helyebe még meg is pofoztalak volna!!! Mind két oldalról hogy szimmetrikus legyél nem szégyenled magad húzás vissza tanulni és meg se forduljon a fejedbe még egyszer!!!!Az a másik kis takony is elszégyellheti magát!!!!!
Ha nem kamu, akkor szánalom, mi a francért akarnak manapság 12-15 éves gyerekek már kefélnek, mi van a szüleikkel nevelni nem képesek és hagyják, hogy nézzék az idióta mûsorokat, hogy butuljanak, beszélgetni velük az luxus.Mi a francért van barátod? Pláne 17 éves.Ha tényleg ilyen a tinik többsége mint akik ide írogatnak akkor szégyen a tinitársadalom, no meg a szüleik is, 12-15 évesek szexelnek, megjegyzem 16 évesen is korai, aztán jönnek a szülõk kérdései akik nem tudnak nevelni, vajon miért lett ribi a lányomból csak minden héten engedem inni, meg bulizni 14 évesen, hogy kiélje magát.Szánalom, és szomorú, tisztelet a kevés kivétel tininek, és szülõnek akik még tudják mi a normális értékrend, és az értékek az önbecsülés, és nem tvt bámuló, facebookfüggõ birkák társaságát bõvítik.
Mondd, hogy csak viccelsz! Ha ez komoly, akkor inkább le sem írom a véleményem!
nem tûnik kamu kérdésnek mert én is ismertem egy ennyi idõs ilyen lányt.. de azért durva mi megy a mai világban. hát kis csaj szerintem halasztd a dolgot késõbbre
tuti cigó...
ha anyád megtudja, akkor elviszik a barátod a dutyiba.milyen származású vagy?
Normális. Tedd meg, és gyere vissza terhes vagyok e kérdéseddel.
seems legit. valszeg odamegy mindenki muterhoz, hogy helló, a pedofil faszim azt kérte, hogy szexeljünk már, szabad?
Mi van, mûsorszünet van a minimaxon?
Egy kapcsolat nem a szexrõl szól! Nem akarok ítélkezni, de köztünk a barátommal 2 év különbség van és én így is aggódom, hogy elõbb akarja majd. Ígérhet fût-fát, hogy tud várni, de hiszem, ha látom. Ha szeret, akkor nem várja el hogy lefeküdj vele. Anyukád nem engedi, mert félt, hogy rossz élményben lesz részed. És igaza is van (szerintem). Ezt testileg éretten, tiszta fejjel és egy olyan emberrel kell megélni, akiben teljes mértékben bízol. Mióta vagytok együtt a fiúddal? Hogy kért meg a dologra? Szerintem ne tedd meg még. Késõbb, mondjuk minimum 3 év múlva ha még szûz leszel, örülni fogsz, hogy nem 12 évesen vesztetted el, úgy, hogy lehet hogy nem is élvezed vagy csalódás ér ha a pasinak csak a szex miatt kellesz. Várj vele!
Ha ez tenyleg igazi kerdes (bar remelem nem), te nem vagy 100. Babaznod kene, meset nezni. Sztem fogalmad sincs rola mire keszulsz, a pasi beteges, anyadat meg csak sajnalni tudom.
Ne felejtsd el facebookon közzétenni a videót. Megvan hozzá az eszed...
rohadtul nem normális
#6 Neked sem ártana még tanulnod: tenned*
ha nem troll vagy, akkor valószínûnek tartom, hogy mivel az osztályodban már sokan nem szüzek, te is a csordához szeretnél tartozni, és ezért neked természetes, hogy ezt akarod. egyébként meg valószínûbb, hogy csak meg akar d.gni, aztán annyi. de ne nekem legyen igazam
Nem normális, büntetendõ és gusztustalan. A véleményem pedig. http://www.superbwallpapers.com/meme/i-dont-want-to-live-on-..
Már megint te vagy az? XD

Miért sz.rozik a youtube, nem játssza le normálisan a zenéket, és mindig visszatekeri az elejére aztán el se lehet indítani! Miért?

Legjobb válasz: Erre egy tippem van. AMelyik partícion az éppen futó windows van szerintem nincs semmi hely ezért nem tudja az ideiglenes könyvtárba(TEMP) a klippet flv formátumban... SZabadíts fel helyet azon a partíción....

Erre egy tippem van. AMelyik partícion az éppen futó windows van szerintem nincs semmi hely ezért nem tudja az ideiglenes könyvtárba(TEMP) a klippet flv formátumban... SZabadíts fel helyet azon a partíción....

Miért van az, hogy ide nem írhatok le normálisan olyan szavakat, mint pl a "hüje" (ly), meg hasonlo szavakat, mert fennakadnak a trágárságszűrőn?

Mégis látom a kérdésekben az ilyen szavakat.. Nekik nem akadnak fent??? Vagy mit?l függ ez???

Legjobb válasz: lehet hogy azrt mert valamit máshogy írnak pl. [email protected] vagy mittomén, szal én is láttam már iylent, de sztem azért van merrt máshogy írják... :) Y Z A B E L L A

lehet hogy azrt mert valamit máshogy írnak pl. [email protected] vagy mittomén, szal én is láttam már iylent, de sztem azért van merrt máshogy írják... :) Y Z A B E L L A
A kérdező hozzászólása: Nem írják máshogy... vagyis amelyiket Én láttam nem... :S de látom a többiek sem nagyon tudják :P :D
Én még nem láttam ilyen kérdést. Belinkeled?
A régebbi kérdéseknél láthatsz ilyet, mivel a trágárságszûrõ nem mûködik az oldal keletkezése óta, hanem menet közben fejlesztettük. Ezenkívül a "szókincse" a jövõben is bõvülhet, tehát elõfordulhat, hogy amit most még le lehet írni káromkodás, holnap már nem lehet.
A kérdező hozzászólása: jaaa, értem... köszi a választ! :) 2.hozzászoló! beírod azt a szót, hogy ' hülye ' majd Keress! és kidob egy párat... nézd meg! :)
Én le tudok. :D fạsz, kụrva, hülye

Miért van az, hogy van amikor teljesen beindulok, le tudnék feküdni valakivel (nem egy éjszakás kalandra gondolok) máskor viszont átgondolom, hogy biztos vagyok benne? Ez normális vagy nem?

Legjobb válasz: néha én is ezt érzem, szerintem normális, mindenkinek vannak vágyai... mondjuk utána, "józan" fejjel biztos nem így gondolnám...

néha én is ezt érzem, szerintem normális, mindenkinek vannak vágyai... mondjuk utána, "józan" fejjel biztos nem így gondolnám...
Második: ez szerintem nem így megy. Én csak akkor fekszem le a barátommal, ha mindketten akarjuk, nem akkor, ha rám jön a szexelhetnék. A kérdezõ meg szerintem teljesen normális. Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor szívesen szexelne, és olyanok, amikor nem.
A kérdező hozzászólása: köszi...normális vok:D:S Köszi akk jó megnyugodtam...:P:)
Hát szerintem se. Ha nem egy éjszakás, hanem tartós kapcsolat, akkor ha rám jön a szexelhetnék, akkor magamra rántom a barátom :) Barátommal gondolkozás nélkül bármikor. Mással viszont gondolkozás nélkül SOHA.
Elõfordul persze... velem is elõszokott amikor kicsit izgatottabb állapotban vagyok, de józan fejjel, mint pl most, soha nem feküdnék le senkivel úgy, hogy nem köt hozzá semmi. Valószínûleg ha valaki rám akarna ugrani izgalmi állapotomban, akkor is meggondolnám, hogy biztos vagyok-e ebben, pedig nem vagyok szûz! :)

Azért megbüntettek valakit mert a bicikli csengője nem szólt! Pénze nem volt így a börtönben üli/ülte le! Nem nevetséges ez? Mindenbe (! ) belekötnek a rendőrök hogy hibát találjanak úgyis, de aki a szabályokat hozza az se normális. Miért?

A forró nyomon-ban volt. Az én bicajomról a lámpákat 2x lopták már le, nem tudom mindig magammal vinni ha leparkolok valahol, hogy tömjem ki a zsebem? Meg hogy a kormányon nem lehet szatyor.... nevetséges

Legjobb válasz: "1. Fehér színû elsõ lámpa 2. Piros színû hátsó lámpa 3. Egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõ (prizma) 4. Két, egymástól független fék 5. Csengõ 6. Borostyánsárga színû küllõprizma legalább az elsõ keréken 7. Fényvisszaverõ ruházat (csak lakott területen kívül, ha éjszaka van vagy rosszak látási viszonyok) 8. Ha a kerékpáros sisakot visel és utast nem szállít, lakott területen kívül max. 50 km/h sebességgel haladhat (ugyanitt sisak nélkül csak 40 km/h a megengedett maximális sebesség.)" Ez a KÖHÉM 1990/6. számú rendelete! Lehet bírálni, ekézni, de ettõl még kötelezõ a betartása a kerékpárral közlekedõnek! A jog rájuk is vonatkozik!

"1. Fehér színû elsõ lámpa 2. Piros színû hátsó lámpa 3. Egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színû fényvisszaverõ (prizma) 4. Két, egymástól független fék 5. Csengõ 6. Borostyánsárga színû küllõprizma legalább az elsõ keréken 7. Fényvisszaverõ ruházat (csak lakott területen kívül, ha éjszaka van vagy rosszak látási viszonyok) 8. Ha a kerékpáros sisakot visel és utast nem szállít, lakott területen kívül max. 50 km/h sebességgel haladhat (ugyanitt sisak nélkül csak 40 km/h a megengedett maximális sebesség.)" Ez a KÖHÉM 1990/6. számú rendelete! Lehet bírálni, ekézni, de ettõl még kötelezõ a betartása a kerékpárral közlekedõnek! A jog rájuk is vonatkozik!
A biciklizés szabályozása egyébként szerintem pont indokolt. Oké, hogy az ember tud szólni, de a csengõ arra is jó, hogy a másik azonnal tudja, hogy biciklissel van dolga, aki ugye gyorsabb. A lámpák is indokoltak, bele kell rakni a táskádba és kész. Még a legkisebb retikülömbe is belefér a két lámpa :) A szatyor meg egyszerûen a biztonság szempontjából kell. Nagyon jó az, ha fog a fék egy esetleges veszélyes útszakaszon. Nem hülyeség ez a szabályozás. Egyszerûen annyi van, hogy képben kell lenni, mi a bicikli kötelezõ tartozéka és azt használni, ennyi.
Nekem sincs csengõ, azért van a szám. Szerintem mindegy, hogy csengõ szól vagy ordít valaki.
A világítás még oké hogy kötelezõ, mert tényleg kell, anélkül nagyon nehezen lehet észrevenni a bicikliseket, de ez a csengõs dolog meg az egyéb baromságok már csak a pénzbehajtásról szól. Tényleg vicc az egész, egyik ismerõsömet azért büntették meg 5000Ft-ra mert elengedte mind a 2 kezével a kormányt... A rendõröknek ki van adva, hogy mennyi birságot kell beszedni.. és fõleg ilyenkor tavasszal nagyon rászállnak a biciklisekre. Sajnos ez van. Én soha nem írok alá olyan bírságot ami ellen esetleg lehet valamit tenni( jogorvoslat ) mert ha aláírtad akkor már elismerted és minden hiába.
Ó, ez még semmi. Szegeden egy ételért kolduló nõt büntettek meg 50 000 forintra a nagy legények. Természetesen õ is leüli.
A kormányon akkor nem lehet szatyor ha a szatyor nyomja a bowdent mert akkor akadályozza a fékezést, életveszélyes!Pld nekem bal oldalra lehet akasztani szatyrot jobboldalra meg én szereltem egy olyan akasztót aminél a szatyor nem nyomja a bowdent!Hangot adó csengõ elõírás nem a rendõr találta ki!Pld legalább az elsõ keréken kell küllõprizma a hátsón lehet csak!
A kérdező hozzászólása: miért vigyek magammal mindenhova táskát emiatt? ez a gond... egyébként meg ha meg is van minden, úgyis bele tudnak valamibe kötni....
Csengõvel az a gond hogy a gyalogosok 90%-a le se szarja. Tehát haszna nincs. (nekem sincs csengõ, bár engem még egyszer se állítottak meg rendõrök) De inkább a lámpára harapnának. Mifelénk kb csak a fiataloknak van normális világítás a bicaján, és rengeteg az olyan akinek elõl, hátul piros vagy fehér lámpa van rajta, és ez baromi megtévesztõ... Bár még mindig jobb mint ha semmi nem lenne. Mondjuk nekem a lámpák csak este vannak feltéve, addig bicajtáskába, meg prizma sincs hátul csak fényvisszaverõs levonó. Szóval remélhetõleg a közeljövõben sem fognak megállítani a rendõrök(esetleg akkor ha útbaigazítást kérnek :D )
Nyáron jöttem haza, éjjel 2 óra tájban, volt bennem egy kevés ital is, biciklimen van hátsófék, két kerék, meg hátulra tettem fel 2 prizmát, biztos ami biztos. Felvettem a sárga mellényt, meg feltettem a fejemre a fejlámpát. Természetesen megállítottak. Iratok, fújjam meg a szondát, itt már gondoltam gond lesz, megfújtam. Erre közölték hogy ki vagyok világítva, elütni nem fognak, de gyalogosként állítottak meg, kérdeztem mit is jelent ez, számomra jó-e, csak annyit mondtak, hogy nem foglalkoznak most velem, legközelebb már lehet hogy haza kell tolnom a biciklit. Utána egy 15 percet beszélgettem velük, hogy el ne aludjanak, aztán eljöttem haza. Lehet ha rosszabb rendõrt fogok ki, akkor még be is visznek, de szerencsém volt.
Legalább a czigány biciklijébe bele lehet kötni...

Miért van az hogy a pasik már nem szólitják le a csajokat? Sőt állitolag most már a csajnak kell leszólitani a pasit? Ez normális? Jobbára férfiak véleményét kérdezném.

Legjobb válasz: vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)

vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)
Hát 30 évesen azért már más a helyzet. Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 30 évesen sokkal nehezebb független férfit találni. Lehet, hogy olyanoknak küldesz jelet, akik kapcsolatban élnek, és ezért van bennük annyi, hogy nem is próbálkoznak más nõknél. Azért ne add fel, egy 30+ embernél kellene lennie annyi önbizalomnak, hogy ha észreveszi a jeleid, akkor odamegy.
Én azt vettem észre, hogy sok lány (nem mind, mielõtt rám lenne fogva, hogy általánosítok) a leszólítást nyomulásnak veszi, pedig szó sincs ilyesmirõl. Ugyanakkor azt is elvárják, hogy a srác kezdeményezzen. Nem csoda, hogy a pasik nem tudnak kiigazodni a csajokon, és nem mernek kezdeményzni.
engem is ért már pár ilyen "csalodás" de lehet én mentem rossz lányhoz de a legtöbb tizenéves csaj ha nincsen rajtad 40-50ezer ftnyi ruha akkor nem igen néznek emberbe, de hát ez van :D
Egyszerû a dolog ... manapság már nem elmosolyodnak a lányok, hanem elküldenek a halál ****-ba, vagy lebunkóznak. Ez van kisangyalom. Én leszólítanálak ... ;)
Egyszerûen LUSTÁK a pasik!!!!!!
Azért, mert a mai lányok elképesztõen közönségesek és ezen felül kinevetik és nyilvánosan megalázzák az embert. Csak ezért.
én sosem kezdeményeztem még palinál...és nemis fogok soha ahhoz tul büszke vagyok h én "udvaroljak" bárkinek is... ezzel nagyon sok lány van így nem csak én nem a mi feladatunk:) túl elkényelmesedett az összes pali.. kis nyuszik:$:D
Azért, mert úgy gondolják, hogy úgyis van már nõi egyenjogúság, és megtehetné a lány is, úgyhogy inkább várják a sült galambot. Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell csinálnia.
Elõzõ, gyönyörûen megfogalmaztad a gondlataimat.
Hát azért ennyire nem is veszélyes a helyzet, mint itt nemrég kifejtették, de azért lányok elgondolkozhattok a dolgon nyugodtan. Mert mondani könnyû, hogy menj oda, aztán a fiú(mi) összeszedjük minden bátorságunkat, és aztán le vagyunk koptatva. (ez mondjuk annyira nem is baj, legalább megtudjuk, hogy rá se kell idõt pocsékolni) Viszont, hogy fennhordjátok az orrotok az teljesen igaz... A lányok nagy részéhez hozzá se lehet szólni, emrt sugárzik róla, hogy elnéz téged, mert nem te vagy a legmenõbb pasi a közelben.
Azért a deviáns lánykák már jöttek is lepontozni. Neten is olyan buták és korlátltak, mint a valós életben. Vegyenek mûpéniszt.
A statisztika szerint több a nõ az országban, mint a férfi. Tehát mi ráérünk, nektek sürgõsebb :P 20F
hülyék vagytok:D itt a válasz:D ez tuti igykell csinálni!!!!!!Nahh xal csaj valami nagyon apró bátorítást ad a pasinak és az bele fog lendûlni aztán udvarol majd csak kell az a bizonyos jel hogy nem eggyoldalú a vonzalom.! 17/F
Azért mert a csaj választ. MINDIG minden esetbe... fiúknál nem igy van. Egy férfinek ha nem is tetszik annyira egy csaj de mondjuk valahogy kinéz... attól még megdugná igy van vele. szóval ha a csaj elég bátor és beszédes minden képpen talál pasit. Szóval ha TI csajok igyis ugyis jut nektek mindenképpen farok akkor nehogy már én kezdeményezzek???? ÚGYIS ti választotok. Én hiába megyek oda. A büszkeségeteket meg jólenne letenni. Mert igencsak elvagytok szállva magatoktól. De mire Fel?e nemtudom. Sõt ha kategorizálni kéne 1-5 ig a csajok kinézetét már igen csak nehéz eset felszedni egy csajt 3 -as (közepes) szinten ha be se jösz neki.... de ha nekem bejön egy csaj 3 as szinten és én is bejövök neki akkor tutira nyert ügye van. mert legalább nem kell hajtanom és van nõm. Szóval csajok nyugodtan hajthattok a pasikra.. Ne féljetek. Kéne pasi? hát ahhoz igen csak kéne tenni valami az asztalra. nyugodtan lehet nektek is kezdeményezni nem fog le esni az ujjatokról a gyûrû ha picit "lazábbak" lennétek és mernétek kezdeményezni. Egot meg felejtsétek otthon mert sok csajnak nem álljól fõleg ha csak közepes. 20/F
Nah lányok!!! mi van ilyenkor azzal a híres "egyenjogúsággal"?! :O
én nõ vagyok, de vanerre egy elméletem...:D a pasik félnek. egyrészt azért, mert sok azilyen kis buzernyák férfiatlan "pasi" mostanában, egyszerûen kezd kiveszni a férfiasság a mostani pasikból. a másik meg az h sok a feminista nõ mostanában akik meg necsodálkozzanak ha a pasi inkább nemszólítja meg. a férfiak elbúzásodásának amúgy ez a feminizmus is okot ad, a nõk átakarják venni a férfiak szerepét, így a férfiakból kiveszik az, ami miatt õk férfiak. a másik, h a tinik k9rében sok a kis beképzelt buta liba, akik a 0 IQjukkal szemberöhögik az olyan srácokat akik nekik esetleg nemjönnek be, de az bemert próbálkozni. szóval sztem kölcsön9ösen vagyunk egymásra, nõk és férfiak negatív hatással.
Kedves kérdezõ, tudod miért van ez? Nos megpróbálom leírni. Elõször is azért, mert ahogy már páran leirták, a nõk képesek annyira megalázni, az orruknál fogva húzni a férfit, hogy ez bizony nagyon nem jó. Ami nagyon nagy baj, hogy nem hûek a férfihoz, a férfiak sokkal becsületesebbek, mint a nõ. Igy már inkább meg se szólitom õket és még valami pont kb 3 hete szólitottam le egyszer és utoljára egy lányt elkértem msn-t meg beszélgettem vele 2-szer találkoztunk is, és végül azt mondta nem akkarja mert a volt barátjához mér minden pasit és, hogy még fülig szerelmes bele. -.- Na ez engem annyira pofán ütött, hogy most egyenesen nem érdekelnek más csajok, egybként a buszon õ kezdett el velem szemezni, õ próbált közelembe férközni, végül én szólitottam le. Ezért szólitsam le õket? Ezért beszéljek én velük? Ezért hajtsak ennyire? Na nem, majd ha eljön az ideje megtalálom azt a lányt aki jó nekem, vagy nem...
13:58 Lehet te is "el lennél szállva" magadtól, hogyha visszautasítanának kismilliószor...
Azért van ez, mert a XXI. században élünk! A csajok már nem XVIII. századi francia kisasszonyok, és a fiúk sem olyan úriemberek. Közben volt egy emancipáció, nõi egyenjogúság van, vagy azt te kihagytad?
13:50-es jól írja. eléggé el vannak szállva maguktól
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok 10-en évesinkább 30 és nagyon vidám vagyok és általában ha tetszik egy pasi szemezek vele mosolygok tehát flörtölök és mégse mernek oda menni.
félünk az elutasitástól :)
Azért van ez, mert tartunk a nyilvános alázásoktól, fõleg ha harmincan vagytok egy helyen. Vannak normális nõk is, akik szépen közlik, hogy most ne, de van, aki beletipor a földbe. Akkor most: miért is nyavalyogtok, hogy nem megyünk oda? Talán változtatni kellene a viselkedésen, és odamennénk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!